Opwindend.Net
Datum: 06-10-2016
Stemmen: 23x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 11364x
Lengte: Zeer Lang
Tess Haar Grote Fout - 5
Door Stefan D. - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tess Haar Grote Fout - 4

Woord vooraf:
Het volgende verhaal is niet geschikt voor mensen die niet van poep, plas en luiers houden.

Update:
De 20-jarige Tess woont ondertussen bij haar Daddy John in zijn vakantieboerderijtje in Roemenie.
Ze waren er heen gereden met zijn camper.
Buurman van Daddy en tevens "oppas" van Tess, Gerard, komt een paar dagen later op zijn motor aan.
Nu drie maanden later Gerard weer naar huis in Nederland. Zijn vakantie is voorbij en hij moest weer aan het werk.

Voor de lol gebruikte Daddy John Tess als zijn werkslavinnetje. Hij liet haar buiten zware werkzaamheden verrichten, naakt en geboeid met een ijzeren ketting.
Na haar vier dagen te laten zwoegen en ploeteren vond Daddy het genoeg. Tess was uitgeput. Ze had had gewerkt, weinig gegeten en bijna niet geslapen. Maar ze had geen enkele keer tegengesputterd en telkens zijn bevelen opgevolgt.

Vanaf toen was Tess weer Daddy's lieve kleine meid. Ze kreeg mooie nieuwe kleding van hem. Ze gingen samen shoppen in een grote stad in de regio waar ze woonden.
Prachtige schattige jurkjes, rokjes, shirtjes en truitjes.
En ook een paar joggingbroeken en een paar leggings.
Geen ondergoed; slipjes en een bh mocht ze nooit aan en waren voor Tess verboden door Daddy.
Tess voelde zich niet echt op haar gemak tijdens het winkelen. Ze moest van Daddy een flinke incontinentieluier om.
Ze had het gevoel dat iedereen haar bekeek en zag dat ze een luier aan had.
En eigenlijk was dat ook zo, het viel best op.
Ze was best een opvallende meid ook met haar kort geknipte blonde haren en haar opvallend roze korte broek en witte shirt met Hello Kitty afbeelding erop.

Daddy's vakantiehuisje was een oud Roemeens plattelands boerderijtje wat door Daddy eigenhandig was opgeknapt en gerestaureerd in bijna originele staat.
Dat hield in dat de wc een hokje buiten op het erf was. Gewoon een houten hokje met wat planken om op gaan te zitten en een diep gat erin. Niets geen riolering of luxe.
Er is alleen gas van losse gasflessen om op te koken. Tess moet dagelijks zorgen voor houtblokken voor in de kachel als het koud is.
Er is beperkt stroom opgewekt door een klein windmolentje en wat zonneenergiepanelen en voor nood is er een kleine generator.
Geen stromend water, alleen een pomp die grondwater oppompt en een systeem dat regenwater opvangt in een tank.
Tess wil echt niet op de wc op het erf en eiste dat Daddy een nieuwe wc in het huisje bouwde. Maar Daddy weigerde dat.
Tess wilde en durfde echt niet in het wc hokje poepen en plassen.
Voor straf kreeg Tess dan ook een luier aan.
Omdat ze niet op de wc wilde poepen en alles ophield raakte haar maag en darmen van streek.
Vandaar dat Daddy Tess iedere twee dagen een klysma geeft. Ook onder dwang want Tess vond het de eerste keren maar vies, pijnlijk en vernederend.
Vooral ook omdat Daddy haar gerust de hele middag in een volgespoten natte poepluier liet rondlopen zonder haar te verschonen. Soms loopt de smurrie van dunne klysmapoep en urine langs haar benen als Tess binnen of buiten klusjes voor Daddy doet.
Gewoon om haar te plagen. Soms trekt hij haar jurkje of rokje uit en laat hij haar halfnaakt, met haar kleine blote borsten en met alleen haar luier om haar klusjes doen.

Tess in dan ook steeds Daddy's kleine subje.
Hij behandeld haar alsof ze een klein kind is en geeft haar straf als ze niet luistert.
Meestal slaag en klappen op haar blote stevige billen.
Iets wat Tess heel gewoon is gaan vinden en er zelfs op kickt.
Soms doet ze express ondeugend en vervelend om een pak slaag uit te lokken.
Tess weet ook dat Daddy als hij haar flink straf heeft gegeven extra lief is tegen haar, haar tranen droogt en Tess heerlijk knuffelt. Meestal eindigd dit geknuffel in een geile neukpartij en verwend Daddy haar lekker heerlijk diep in haar natte kutje.
Als altijd spuit hij haar flink vol met zaad en gaat direct haar luier weer dicht zodat ze de rest van de dag lekker kan zitten soppen met zijn sperma in haar gleufje.
Omdat Tess haar ontlasting tegenwoordig alleen met een klysma krijgt traint Daddy haar anus door middel van een buttplug.
Tess is ondertussen gewend geraakt aan de dikke zwarte rubberen prop in haar anus. Ook al loopt ze nog altijd een beetje vreemd als gevolg van de plug in haar kont.
Ze loopt als een kleuter die in haar broek gepoept heeft.

Precies hierom heeft Tess haar studie opgegeven, ze wilde niets geen drukke school en baan maar gewoon een leven waar ze zelf niet hoefde na te denken.
Gewoon gedomineerd worden door de lieve en aardige John. Die ook af en toe heel erg streng en hard voor haar kon zijn. Zelfs regelmatig sadistisch.
Maar dit is wat Tess wil, zijn speeltje, zijn meisje, zijn subje en zelfs zijn sexslavinnetje zijn.

Tess had het toegelaten dat Daddy haar schaamlippen en klit had laten piercen zonder ook maar iets aan haar te vragen.
Vlak voordat ze naar Roemenie vertrokken met zijn camper had Daddy al haar piercings weer verwijderd. Ondertussen zijn de gaatjes van de piercings weer bijna allemaal dichtgegroeid.
Haar altijd kaalgeschoren en uitpuilende en vrij grote schaamlippen zien er weer maagdelijk ongeschonden uit nu.

Dat is ook wel nodig want dat is makkelijker schoon te houden en hygienischer nu ze een luier gedwongen word te dragen door Daddy.

Na een paar weken in Roemenie was Tess haar luier voorraad op. Samen met Tess was Daddy op zoek gegaan naar een nieuwe voorraad. In de dorpswinkel waren ze niet op voorraad.
Wel voor kleuters en baby's maar niet in Tess haar maat.
Daddy had wel de grootste maat Drynites for girls voor haar gekocht. Die pasten Tess nog wel, ze was met haar 1,60 meter en haar 49 kg niet ze heel groot en zwaar maar de Drynites waren al na een plasje vol en moesten vaak verschoond worden.
Daarom wilde Daddy ook wat grotere en stevigere luiers voor haar bestellen.
Best genant voor Tess want ze moest de eigenaresse van de kleine dorpsapotheek haar maten laten opmeten van haar taille en haar billen. Natuurlijk moest ze de luier laten zien die ze aanhad om deze na te bestellen.
Ze moest vandaag van Daddy haar korte spijkerbroek aan. Hij was nogal versleten, sinds een week was de rits ook al kapot. Het was een oude gewone spijkerbroek geweest waarvan Daddy de pijpen had afgeknipt toen het een dag erg warm was. Eigenlijk te kort afgeknipt want het onderste randje van haar luier was zo net te zien.
Eigenlijk dacht Tess dat hij expres te kort had geknipt maar Daddy zei van niet.
Twee pakken Tena Slip's maxi had Daddy de laatste keer voor vertrek naar Roemenie voor haar gekocht.
De eigenaresse die Tess wat meewarig en ook wel een beetje meelijdend aankeek sprak in het Engels dat ze deze ook kon bestellen en dat zij verwachtte ze over twee dagen binnen zou hebben.
Ze moesten echter wel vooraf betaald worden.
Daddy rekende af en ze gingen de winkel weer uit rechtstreeks naar een fietsenwinkel tegenover de apotheek.

Tess kreeg te horen dat Tess voortaan maar de boodschappen in het dorp moest gaan doen. Tess mocht van hem niet in zijn camper rijden. Ook al had Tess een rijbewijs, ze mocht niet rijden.
Tess had niet zulke beste ogen en moest eigenlijk een bril of lenzen. Ze had eigenlijk geen bril meer in de goede sterkte omdat ze altijd lenzen droeg. Maar een lens was ze kwijtgeraakt en op de andere was ze per ongeluk gaan staan een paar maanden geleden.
Zodoende zag ze niet meer zo best. Maar fietsen kon nog wel vond Daddy.
Hij wilde geen nieuwe lenzen voor Tess lopen. Niet vanwege de kosten maar hij wilde haar meer afhankelijker van hem maken en vond het wel een middel om haar te kleineren.
Daddy vond het wel grappig als ze weer eens viel of ergens tegenaan liep omdat ze niet goed kon zien. Eigenlijk was het weer een sadische streek van Daddy zelfs om haar zo te behandelen maar Tess begreep zijn redenen en had er vrede mee.

Hij kocht voor Tess een stevige tweedehands mountainbike, een herenmodel, met versnellingen en dikke banden.
Dat moest ook wel want ze woonden afgelegen en de weg naar hun boerderijtje was onverhard en hooggelegen. Enkele reis naar het dorp bijna 7 km.
Daddy John liet aan de voorkant van de fiets een bagagedrager monteren waar ze een mandje of de boodschappen op kon vast zetten.
Tess moest een stukje proeffietsen. Dat viel niet mee, het zadel stond veel te hoog en Tess was een oude omafiets gewend waar ze makkelijk als vrouw kon opstappen.
Met hulp van Daddy klauterde ze op de fiets nadat de fietsenmaker het zadel een klein stukje lager had gezet. Maar dat bleek niet genoeg, ze kon maar net bij de trappers en het stuur.
Ze zat flink voorover gebogen en haar shirt was helemaal omlaag gezakt.
Tess haar bh-loze borstjes kwamen tevoorschijn. Tess zag de al wat oudere fietsenmaker geil naar haar borstjes staren terwijl hij haar vasthield zodat ze niet met fiets en al zou omvallen. Hij brabbelde wat onbegrijpelijks en onverstaanbaars in het Roemeens.
Tess vond hem eng.
De fietsenmaker pakte Tess stevig vast en hielp haar van de mountainbike af terwijl Daddy de fiets vasthield.
Hij pakte Tess bij haar arm en haar billen vast met zijn vieze smeerhanden. Toen Tess weer rechtop haar benen stond zag ze de afdrukken in haar bovenarm en een vieze handafdruk op de billen van haar spijkerbroekje staan.
Het zadel ging in de laagste stand en zonder enige moeite kon Tess nu op haar fiets stappen en maakte een klein rondje. Ze moest wel even wennen aan de remmen, ze wist niet dat deze zo goed werkten. Ze stond direct stil en vloog bijna van haar fiets af.
Daddy rekende af en stapte in zijn camper. Hij reed achter Tess aan die op haar fiets naar huis reed.

Tess raakte heerlijk opgewonden tijdens het fietsen. Bij ieder hobbeltje drukte haar buttplug even wat dieper in haar anus. Het voelde alsof ze in haar kont geneukt werd.
Daarbij kwam dat ze nodig moest plassen. Gezien haar matige blaascontrole verloor ze al snel de controle toen ze over het hobbelige zandpad fietste.
Aangezien haar luier al niet helemaal droog en fris meer was raakte hij al snel verzadigd van urine.
De urine gaf haar toch al gevoelige huid een jeukerig gevoel. Vlokken uit haar luier kwamen los en plakten tussen haar schaamlippen en bilspleet.
Urine lekte en drukte door in haar spijkerbroekje. Het zag er niet uit maar gelukkig zag ze geen mensen die haar natte broek konden zien.
Alhoewel: ze fietste wel langs een paar boeren die met zijn knechten op het land aan het werk waren. Tess zag niet dat de jonge knechten haar bleven nastaren totdat ze uit het zicht verdwenen was.

Een paar dagen later stuurde Daddy haar naar het dorp om de bestelling bij de apotheek op te halen.
Tess moest ook nog iets ophalen bij de fietsenmaker.
Het was niet alleen de fietsenmaker maar tevens ook de enigste automonteur in het dorp. Hij had een benzinepomp en verkocht huishoudelijke apparaten, gereedschap en doe het zelf artikelen.
Daddy had een lijstje gemaakt, in het Roemeens geschreven. Tess kon er geen wijs uit.
Tess vroeg of ze geen geld hoefde mee te nemen om af te rekenen.
Daddy lachte wat sarcastisch en antwoorde dat dat al geregeld was;
"Je merkt vanzelf hoe je hem zal betalen, geef hem maar gewoon het briefje Tess."
Tess snapte niet goed wat Daddy bedoelde maar klauterde op haar fiets en vertrok.
Van Daddy moest ze vandaag een wit plooirokje en haar favourite Hello Kitty t-shirt aan.
Witte sokjes en haar gympies. Dat fietste het makkelijkst.
Gelukkig waren de grote luiers op en had ze een schoon luierbroekje aan mogen trekken. Ook een van de laatste. Het laatste pak met Drynites met Frozen opdruk was al ovee de helft leeg.
Tijd dus voor een nieuwe voorraad.
Tess vond het heerlijk zachte broekjes. En met een mooie schattige opdruk uiteraard.
Tess wilde vlug vertrekken maar Daddy hield haar tegen. Een laatste controle kreeg Tess nog en Daddy ontdekte dat ze stiekem haar buttplug had verwijderd toen ze zich had gewast en verschoond.
Onder toeziend oog van Daddy moest ze haar plug weer in haar kontje terugstoppen.

Eindelijk ging Tess op weg naar het dorp. Voor het eerst alleen en voor het eerst op pad met haar nieuwe fiets met de grote lege rieten mand op de bagagedrager aan de voorkant van haar fiets.
Het ging lekker. Ze probeerde haar versnellingen uit. Dat was wel nodig want ze moest soms stijl omhoog op de onverharde weg. En natuurlijk weer stijl omlaag soms. Gelukkig werkten de remmen goed.
Ze fietste lekker stoer naar het dorp. Ze had er plezier in. Ze hield er geen rekening mee dat haar rokje niet erg lang was en haar luierkontje nogal zichtbaar was.
Ondanks dat ze al wel gewend was aan haar buttplug was het wel effe wennen als ze over een grote hobbel reed en de plug ver in haar kontgat gedrukt werd. Dan liet ze wel even een gilletje.
Tess bedacht eerst maar even langs de dorpssmid annex fietsenmaker te gaan.
Dan had ze dat maar gehad. Dan hoefde ze niet met haar luiervoorraad in haar fietsmand bij die akelige vent langs.
Tess stapte af, deed haar rokje recht en was er zeker van dat haar broekje bedekt was en niet te zien was en ging de winkel in.
Er was verder niemand alleen de man stond achter de toonbank wat te schrijven.
Tess gaf hem Daddy's lijstje.
Langzaam las hij het in het Roemeens voor. Bij de laatste regels keek hij lachend en geil naar Tess.
Hij haalde twee dozen spijkers onder de toonbank vandaan en zette ze bovenop. Blijkbaar had Daddy deze besteld. Hij legde het lijstje ernaast en wenkte Tess te komen terwijl hij naar zijn kantoortje wees.
Tess kreeg al een voorgevoel. Daddy had blijkbaar beloofd dat zij hem in natura zou betalen. Daddy deed al zo geheimzinnig vandaag. Hij had al wat opmerkingen gemaakt vandaag. Maar nu begreep ze Daddy's hints.
Zou ze hem moeten pijpen ?
Tess wachte maar af wat komen ging en liep het groezelige kantoortje in.
De fietsenmaker volgde en deed de deur dicht en op slot.
Hij bestudeerde Tess even en streelde haar armen.
Hij pakte haar shirtje vast en trok het haar uit.
Met haar hoofd naar beneden gericht en haar armen langs haar lichaam liet ze hem zijn gang gaan zonder tegenwerking.
Tess stond nu in haar blote bovenlichaam en borsten voor hem.
De man maakte zijn broek los en liet zijn broek zakken.
Hij speelde met Tess haar kleine borstjes en liet ze wat op en neer wiebelen door er zachtjes tegen te slaan. Tess kon het niet helpen dat haar tepels opzwollen van opwinding.
Eigenlijk was Tess gek op sex en zeker als het op een vernederende manier en gedwongen gebeurde.
Al snel lag ook haar rokje op de grond.
De man moest natuurlijk hard lachen toen hij Tess haar luierbroekje zag.
Hij gleed met zijn handen over haar luierkontje en tussen haar benen. Het broekje was al wat vol en opgezwollen. Tess had het onderweg op de hobbelige weg niet droog gehouden.
Hij drukte de natte stof tussen Tess haar schaamlippen. Hij duwde zijn wijsvinger dwars door het broekje heen en drukte zijn vinger diep in Tess haar kutgat.
Heerlijk liet Tess zich vingeren. Zelf mocht ze dit nooit van Daddy.
'S nachts zorgde Daddy door middel van hand of polsboeien dat Tess zichzelf niet kon aanraken.
Tess genoot van de dikke graaiende vinger in haar kut en keek geil naar de man zijn stijve rechtopstaande pik met zijn glanzende dikke paarse eikel.
Eigenlijk wilde ze hem best pijpen maar ze wachtte geduldig af.
Natuurlijk zag de man Tess haar geile ogen en duwde haar gezicht richting zijn kruis.
Toen Tess zo gebukt voorover stond schoof hij Tess haar broekje een beetje ruw omlaag. Zo ruw dat het openscheurde en vanzelf als gevolg van het gewicht van de pies tussen haar benen op de grond belande.
De man speelde met Tess haar stevige bolle billen. Hij had al snel haar buttplug gevonden.
Blijkbaar vond hij het interessant want hij trok een aantal malen de plug uit en weer in haar kont.
Het maakte telkens een grappig ploppend geluidje.
Tess zat lekker op de man zijn pik te sabbelen en genoot van de dikke vinger in haar kut.
Opeens pakte de fietsenmaker Tess vast en gooit haar op haar rug op zijn buro. Bovenop stapels papier en rommel. Een nietmachine en wat andere dingen vallen op de grond.
Met geweld drukt hij Tess haar benen uit elkaar en stopt hij zijn lul in haar vagina.
Haar kutlippen worden ver uit elkaar gedrukt door de dikke eikel van de man. Als een bezetene gaat hij te keer. Tess was hier niet op voor bereid. Van schrik begon ze met haar armen te zwaaien en te gillen. Van de pijn tussen haar benen maar ook wel van genot natuurlijk.
Hij houd Tess haar armen stevig vast en drukt haar mond dicht.
Tess kreeg bijna geen adem maar hield zich nu ten minste rustig en liet zich nu zonder tegenstribbelen neuken door de man.

De man had een lange adem en hield lang en stug vol. Zweetdruppels en speeksel uit zijn mond vielen op Tess.
Totdat hij hard begon te hijgen en een paar keer keihard en diep in Tess haar kut stootte.
Toen was het klaar. Tess haar vagina was vol van zijn zaad.
Tess bleef roerloos liggen nog steeds met haar vagina weid open en haar benen ver uit elkaar gespreid.
De man smeerde nog even zijn lul schoon aan Tess haar onderbuik en hij kleedde zich aan terwijl Tess een beetje beschaamd haar naakte borsten bedekte.
De man maakte de deur weer van het slot en hij trok Tess van het buro en drukte haar shirt en rokje in haar hand als teken dat ze zich moest aankleden.
Snel deed ze haar shirt aan en probeerde haar luierbroekje aan te trekken. Maar aan een kant was hij kapotgerukt bij de taille en zakte dus telkens weer van haar billen.
Ze liet het de fietsenmaker zien.
Zwijgend pakte hij een rol bruin inpak plakband en plakte de luier vast door een keer om haar heen te draaien zodat als het ware een soort riem ontstond.
Tess deed haar rokje weer om en vertrok zwijgend met twee dozen spijkers naar buiten.
Ze zette de dozen in het mandje en liep met haar fiets in haar hand naar de apotheek een stukje verderop in het dorp.
Ze was niet in staat nu te fietsen.
Haar vagina en anus waren nogal gevoelig nog.

Bij de apotheek was het druk. Voornamelijk oudere mensen en een paar moeder met een kind stonden te wachten totdat ze aan de beurt waren.
Alsof ze in haar broek gepoept had stond Tess te wachten achteraan in de rij, het ging er hier nogal vrij ouderwets aan toe. Er was maar een hoofdbediende, de aphotheekster zelf. Een wat oudere vrouw in een schort maakte wat schoon en vulde wat vakken aan met shampoo en pleisters.
Ze was vrij nieuwsgierig en hield Tess in de gaten. Zoals iedereen eigenlijk.
Ze was nieuw hier in het dorp en viel nogal op natuurlijk. Ten eerste als een jonge mooie meid, haar sexy en frivole luchtige kleding en ook gewoon omdat ze opviel en zeker nu ze duidelijk opvallend stond te draaien met haar kontje.
Haar luierbroekje zat niet lekker, het plakband kraakte en jeukte. De fietsenmaker had haar broekje veel te strak vastgetaped en bovendien de rand vastgeplakt over haar huid wat nogal pijnlijk was.

De Apotheekster herkende Tess natuurlijk nog en had natuurlijk al lang gezien dat er iets loos was. Ze vroeg haar mee naar achter het magazijn.
Tess volgde haar, ze zag dat de vrouw in de schort haar begluurde. Tess durfde er niets van te zeggen en besloot maar te doen alsof ze niets zag.
Gelukkig stond haar bestelling al klaar, zelfs het goede model en maat. In het Duits sprak de apotheekster dat ze haar bestelling zo kon meenemen, het was al betaald.
Tess lachte verlegen en vriendelijk en vroeg fluiterend "Mag ik alvast mijzelf verschonen hier ? ik ben nogal nat !"
Alsof de apotheekster de vraag al verwacht had antwoorde zij "Natuurlijk meisje, ik zal je helpen schatje."
Ze maakte alvast een pak open en haalde er een luier uit en legde hem alvast klaar.
Tess stond er afwachtend bij, ze durfde eigenlijk nog niet echt haar rukje uit te doen en haar luierbroekje los te maken.
De apotheekster zag de beschaamde Tess kijken en hielp haar glimlachend en geruststellend en maakte netjes haar plooirokje los en legde het op een tafel.
Ze zag het vieze en kapotte luierbroekje wat slordig en strak zat vastgetaped om haar middel.
De apotheekster zag ook de spermaspetters die als opgedroogde korstjes aan de binnenkant van haar bovenbenen geplakt zaten maar zweeg hier verder over.
Vooorzichtig knipte ze de bruine tape los zodat ze de restanten van haar Drynite broekje kon verwijderen. Het was inderdaad een nattekliederboel.
Ze stonk naar sperma en urine en de apotheekster zag nu ook de buttplug in haar anus. De apotheekster deed ook nu of een jonge meid de hele dag in een buttplug in haar kont rondliep en liet niets blijken van afkeuring.
Voorzichtig haalde ze de plug uit haar kontgat en legde de plug op tafel voor Tess neer.
De apotheekster liep even naar de winkel en kwam terug met een pakje babydoekjes.
Uitgebreid poetste ze Tess haar vagina, billen en anus schoon.
Tess vond het heerlijk zo lief en teder behandeld te worden. Ook al stonden er alweer klanten in de winkel te wachten en werd ze nog steeds begluurd door de oude vrouw in haar schort, Tess kon het niets schelen.
Vakkundig werd haar huid nog eens flink ingesmeerd met zinkzalf, haar vagina en billen waren helemaal witgekleurd. De buttplug bleef uit en de apotheekster maakte de schone luier netjes vast. Het plooirokje kreeg ze weer aan en ze was weer fris en klaar voor de terugreis.
De apotheekster pakte haar buttplug in een plastic zakje. Deze kreeg ze samen met de aangebroken pot zinkzalf en aangebroken babydoekjes mee in een papieren zak van de apotheek met de woorden; "Gratis, omdat je zo'n schattige lieve meid bent."

Helemaal blij en gelukkig stopte Tess alles in de grote rieten mand op haar mountainbike.
Op haar gemak fietste ze weer naar huis naar het boerderijtje van Daddy.
Maar eenmaal onderweg begon haar maag te rommelen. Doordat haar anus ontspannen was door het verwijderen van haar plug begonnen haar darmen in aktie te komen.
Toen ze door een kuiltje reed kreeg ze opeens een felle kramp in haar buik en direct ontplofte zowat.
Zonder dat ze er iets aan kon doen spoot haar schone luier vol met haar maaginhoud.
Van schrik stopte Tess en stapte af. Wat moest ze nu doen ? Verder fietsen of snel zich zelf verschonen ? Ze had alles bij om zich te verzorgen.
Ze bedacht zich dat Daddy alles controleerd en zou zien dat ze zichzelf zonder toestemming verschoond had.
Tess wist dat ze dit niet mocht en besloot maar verder te fietsen.
Heel voorzichtig stapte ze weer op. Ze voelde de zachte poepmassa tussen haar spleet geperst worden.
Haar schaamspleet en bilspleet vulde zich met de warme, kleverige brei.
Rustig fietste ze weer verder. De mensen die ze aan werk zag op het land groette ze verlegen.
Zouden ze iets in de gaten hebben ? Ze stonk behoorlijk maar de weg was vrij ver weg van waar de mensen aan het werk waren gelukkig.
Ze moest nog een heel eind bergop over het onverharde stoffige pad. Haar moutainbike had ze in een lage versnelling geschakeld om boven te kunnen komen.
Ze was best gelukkig en blij met haar fiets. Alleen kreeg ze nu last van haar billen, de broeiende poep tegen haar huid begon nogal te broeien en te jeuken.
Stug fietste ze door en na een half uur was ze thuis bij Daddy zijn boerderijtje.
Ze was steeds op haar zadel blijven zitten om zo min mogelijk last te hebben maar nu moest ze toch afstappen.
Voorzichtig remde ze af en stapte ze af. Ze voelde alles plakken tussen haar benen en het stonk behoorlijk. Ze keek onder haar rokje en zag dat poep tussen de luierrand was geperst.
Geen wonder dat haar benen pijn deden bij elke pedaalslag die ze maakte.
Ook haar hagelwitte plooirokje was niet schoon gebleven, er zatten een paar lelijke bruine vlekken op.
Dat zal ze er lastig uitkrijgen, Daddy zal er niet blij mee zijn. Dat zal wel weer billekoek worden straks.
Tess haar taak was ook om het huishouden te doen en dus koken, poetsen en ook de was.
Daddy zag haar al aankomen met haar nieuwe voorraad luiers en rook al meteen dat het mis was en Tess tegen de regels in had gehandeld.
Ze had haar plug laten verwijderen en eigenhandig een schone luier aangetrokken.

Daddy keek haar streng aan, liet haar eerst haar fiets en spullen opbergen en riep haar toen bij hem.
Tess verwachte dat Daddy haar zou helpen met verschonen maar dat zou niet gebeuren. Ze moest mee naar de oude waterput die midden op het erf stond.
Sinds ze hier verbleven was dit het plekje waar ze straf kreeg.
Ze zou er weer aan moeten geloven. Automatisch zette Tess haar handen al stevig vast op de stenen rand van de waterput. Ze zette haar benen al wat stevig uit elkaar en stond licht gebogen met haar kont achteruit gericht.
Daddy kwam al aanlopen met een eikenhouten plankje. Hij had er een soort van handvat uitgezaagd zodat hij het goed kon vasthouden.
Hij had er een touwtje aangemaakt en het hing altijd in de keuken. Als Tess dreigde iets verkeerd te doen of ongehoorzaam was geweest wees Daddy altijd naar het plankje en soms pakte hij het en legde hij het alvast klaar.
Meerdere malen had ze het plankje tegen haar stevige blote billen voelen slaan.
Vandaag zou het dus weer gebeuren. Als altijd ging haar rokje uit en hing hij dit naast haar op de rand van de put.
Vandaag ging ook haar shirtje uit en stond ze in haar blote borsten met alleen haar luier en gympies nog aan.
Daddy trok een paar keer stevig haar luier omhoog. Het deed pijn, de poep perste nog een keer tussen haar schrale schaamlippen en liep zelfs een beetje langs haar benen naar beneden.

Uit zijn broekzak haalde hij haar buttplug die nog in het plasticzakje zat. Hij haald het eruit en gebood Tess haar mond te openen.
Pardoes stopte hij de plug in haar mond. Haar kaken stonden ver open en de plug smaakte niet echt fris. Tess had de plug dan ook heel lang in haar kont gehad voordat de fietsenmaker de plug had verwijderd eerder vandaag.
Daddy maakte haar luier los en liet hem op de grond vallen. Tess was blij dat ze er van verlost was, graag had ze dat Daddy ook haar billen schoonwaste maar ze verwachtte eerst nog straf te krijgen.
En inderdaad Daddy haalde al uit voor de eerste slag op haar achterste.
Het deed pijn natuurlijk, ze beet met haar tanden in de plug om de pijn te verbijten.
En zo kreeg ze een klap of 10 op haar achterste. Daddy nam er de tijd voor. Eerst wreef hij zachtjes plaggerig over haar billen om dan plots met een genadeloze klap op haar billen te slaan.

Toen Daddy het genoeg vond en haar billen roodgloeiend waren gekleurd kreeg Tess haar leren enkelboeien om en plaatste hij een metalen spreidstang tussen haar benen zodat ze geen kant meer op kon.
Haar polsen werden ook voorzien van leren polsbanden en vastgezet aan door Daddy speciaal voor dit doel ingeboorde haken in de stenen van de waterput.
Daddy zette het houten plankje naast Tess tegen de waterput en ging naar zijn boerderijtje terug en ging op het terras een koel biertje drinken.
Het was ondertussen al avond geworden en wat schemerig geworden.
Vliegen kwamen op de vieze geur af en kwamen op Tess zitten. Sommige vliegen staken haar zelfs.
Het kriebelde en jeukte. De poep was ondertussen ook wat opgedroogd en vormde korstjes op haar huid.
Om middernacht haalde Daddy haar binnen nadat hij haar eerst buiten met de tuinslang had schoongespoten.
Ze kreeg eindelijk een schone luier aan en werd door Daddy in haar bed gelegd en kreeg van hem een lekkere knuffel.
Ze had haar straf nu wel gehad vond hij.

Het is nu een paar weken later en Daddy heeft een feestje georganiseerd deze zaterdagmiddag en avond.
Hij vond dat ze wat meer moesten inburgeren en had alle dorpsbewoners uitgenodigd om kennis met hen te maken.
Hij had een uitgebreide BBQ geregeld met alles er op en er aan.
Daddy is de gastheer en Tess de gastvrouw en tevens serveerster.
Het is hoofdzakelijk zelfbediening maar natuurlijk laat Daddy Tess flink werken. Koffie zetten, alle tafels schoon houden, aanvullen van de hapjes en de afwas doen.

Hij had een tijdje geleden stof en een naaimachine gekocht. Tess moest voortaan haar eigen kleding maken vond hij, dat deden bijna alle vrouwen hier in het dorp.
Tess had het altijd al leuk gevonden kleding te maken. Ze maakte toen ze jonger was ook kleding voor haar poppen. Ze is er best goed in.
Tess moest van Daddy een soort van serveersters jurkje maken. Dat had ze prachtig gemaakt. Een lekker luchtig wit blouseje met korte mouwtjes en een zwart plooirokje.
Natuurlijk moest het van Daddy lekker kort zijn. Tess kreeg zelfs van Daddy mooie zwarte panties en nieuwe zwarte pumps.
Ze had ook een mooi wit schortje gemaakt en ze zag er mooi sjiek uit. Ze had het een beetje afgewerkt met witte kanten boordjes.
Het blouseje stond haar prachtig. Op verzoek van Daddy had ze het zo gemaakt dat haar toch al niet zo grote borsten mooi uitkwamen. Zowel letterlijk als figuurlijk.
Ze moest niet te ver bukken anders rolden haar bhloze borstjes uit haar blouseje. Haar grote tepelhoven waren net wel net niet zichtbaar.

Vandaag geen luier voor Tess de ze moet haar best doen om het droog te houden. Tess was verrast toen ze haar panty uitpakte. Daddy had een speciale panty voor haar gekocht; eentje met een open kruis.
Ze moest dus oppassen met bukken anders kon iedereen haar kale kut en anus zien.
Daddy vond haar prachtig gekleed en vond dat ze toch nog even haar buttplug in moest. Hij zou hem wel verwijderen als de eerste gasten kwamen. Hij kon er nu toch makkelijk bij.

Wat Daddy nog geheim had gehouden was dat hij stiekem visitekaartjes had gemaakt die hij aan enkele mannelijke gasten wilde uitdelen.
Op de voorkant naam, email en telefoonnummer met een pasfoto van Tess. Op de achterkant de mededeling dat ze te huur is voor fetisch feestjes, als partydoll, kinky serveerster, "model" voor in films, gangbangs etc. of gewoon te huur voor enige tijd als sexslavin of sexobject voor allenstaanden m/v of echtparen.
Gelukkig wist Tess dit niet want ze zou dit zeker niet willen. Ze vond het niet leuk om met anderen mee te moeten gaan.
Ze geneerde zich toch al zo als iemand haar billen zou zien. Ook was het niet haar keus om haar borsten zo bloot en open te dragen. Maar van Daddy werd ze gedwongen haar decolleté dieper te maken.

De eerste gasten kwamen iets na 1 uur in de middag aanrijden. Echtparen, gezinnen of alleenstaanden. Ook de fietsenmaker was er al vroeg. Hij is vrijgezel, dat had Tess allang in de gaten. Het was een oversexte geile vent. Ook nu kon hij het niet laten van Tess af te blijven en zat al snel met zijn hand onder haar rokje.
Hij glunderde toen hij merkte dat ze vrij toegangelijk was van onderen.
Ook de apotheekster die zich voorstelde als Julia was er met haar "nicht" Maria. Maria was een van de twee schooljuffen in het dorp. Maria en Julia woonden al 10 jaar samen boven de apotheek.
Tess had het sterke gevoel dat Maria niet haar nicht was maar gewoon haar vriendin en dat ze gewoon als lesbieennes samenwoonden.
Maar in dit dorpje kenden ze dat niet, bestond dit niet, dus iedereen geloofd dat ze twee nichtjes zijn.
Tess voelde wel enige interesse en aantrekkingskracht van Julia en Maria jegens haar. Vooral Maria bekeek Tess lief en vriendelijk van top tot teen. Ze was ook wat handtastelijk en vroeg of ze haar serveersterspakje zelf gemaakt had.
Toen Tess dit beaamde moest Maria het rokje en blouseje uitgebreid bekijken en vastpakken. Maria zag natuurlijk ook Tess haar blote kale gleuf tussen de randen van haar panty.
De fietsenmaker en de apotheekster kregen bij aankomst direct al een visitekaartje van Daddy. Ze lieten weten hier zeker gebruik van te maken.
Alle geintereseerden mochten wat langer blijven. "Voor de afterparty"; zei Daddy mysterieus.
Tess vroeg zich af wat hij daarmee bedoelde, ze wist van niets.

De middag ging snel voorbij. Het was druk gweest, bijna alle mensen uit het dorp waren even langs geweest. De meeste gewoon uit nieuwsgierigheid.
Tess deed haar best om lief en vriendelijk over te komen. Blijkbaar was het gelukt, alle gasten bedankten haar hartelijk en vriendelijk toen ze weer huiswaarts gingen.
Bijna alle hamburgers, kipkluifjes en fricandellen die ze had gekocht voor de BBQ waren op evenals alle andere hapjes en snacks.
Ook de kinderen vonden het leuk. Tess had gezorgd voor schalen chips, lolly's en ander snoep en liep af en aan met glazen ranja.
Niemand had haar blote vagina kunnen zien, Tess zorgde dat ze niet hoefde te bukken. Wat ze liet vallen liet ze gewoon liggen of vroeg of iemand het op wilde rapen omdat ze last had van haar rug.

Rond en uur of 7 in de avond was het rustig geworden, nog een stuk of 10 mensen waren over.
Tess was blij dat het goed was gegaan. Gelukkig had ze geen last gehad van haar zwakke blaas. Ze had het droog gehouden. Een paar keer moest ze snel even naar het wc hok. Waar ze eigenlijk nooit gebruik van maakte. Best onhandig om staand te plassen zonder zichzelf onder te plassen.
Maar het was gelukt zonder knoeien.

Om 19:30 uur riep Daddy Tess even binnen, ze was verbaasd dat hij haar halsband in zijn hand had, en haar pols en enkelboeien lagen klaar op de keukentafel.
"Ik heb onze gasten wat beloof Tess, je moet even wat omdoen en dan gaan we weer naar buiten." sprak Daddy geruststellend.
Snel kreeg Tess de pols en enkelboeien en haar zwartlederen halsband om. Klikte de hondenketting eraan vast en leidde haar weer naar buiten.
Toen ze weer buiten kwam zag ze dat er een soort podium gemaakt was. Twee tafels waren tegen elkaar gezet en de klapstoeltjes waren er voor gezet.
De gasten zaten als publiek op de stoeltjes voor de tafel. Te wachten totdat de voorstelling zou beginnen leek het wel.
Bij Tess viel het kwartje. Daddy had waarschijnlijk een show met haar in de hoofdrol beloofd. Vandaar dat een aantal mensen met een kaartje rondliep en haar de hele middag geil en verlekkerd hadden aangestaard.

Als verwacht moest Tess op de tafel gaan staan. Daddy hielp haar, Tess duwde haar rokje tussen haar benen zodat niemand haar blote kut vanonder haar rokje kon zien.
De gedachte dat ze als lustobject voor de geselecteerde dorpsgenoten moest dienen maakte haar nat en geil.
Toch wilde ze dit niet. Ze wilde gewoon als jonge meid door de dorpsbewoners worden opgenomen. Op deze manier voelde Tess zich net de dorpsslet.
Tess stond nu rechtop op de tafel en hield haar rokje tussen haar benen gedrukt. Ze had totaal geen idee wat de bedoeling was.

Maar dat zou snel blijken, Daddy begon in Engels, Duits en een paar woorden Roemeens het doel van dit alles uit te leggen.
Tess begreep het niet goed maar ze begreep dat de mensen, toeschouwers, haar konden inhuren.
Gewoon voor "klusjes" zoals Daddy dubbelzinnig uitsprak of gewoon voor een uurtje "bangbang" zoals hij grapte.

Tess zag nu pas dat naast de tafel een soort van schoolbord stond. Geen idee waar dat voor zou zijn.
Maar nu begon het haar duidelijk te worden. Daddy stond met een krijtje in zijn hand haar aan te prijzen alsof ze een koe op de markt was.
De mensen stelden wat vragen en Daddy gaf antwoord. Blijkbaar wilden ze meer van haar zien en Daddy trok Tess haar handen voor haar kruis weg. Tess stribbelde tegen en Daddy zette zonder pardon haar armen vast op haar rug door haar polsbandjes aan elkaar vast te klikken.
Tess liet een beschaamd en bedroefd haar hoofd zakken en gaf zich even gewonnen.
Daddy knoopte haar blouseje los en toonde het publiek haar borsten.
Hij kneep erin om te laten zien dat ze welliswaar niet al te groot maar wel lekker soepel en vol waren.
Plagerig trok hij wat aan haar tepels waardoor ze flink opzwollen en puntig werden.
Daddy liet mensen naar voren komen om zelf Tess haar harde opgezwollen tepels te laten ervaren.

Toch kreeg Daddy nog geen enkel bod of reserveringen voor Tess.
Tijd dus om ook haar schortje en rokje maar op de tafel te laten vallen.
Daar was Tess helemaal niet blij mee, ze liet van schaamte zelfs een traantje. Ze vooelde zich zo voor schut staan, dit wilde ze echt niet. Ze kneep haar boven benen stijf tegen elkaar maar kon niet voorkomen dat iedereen haar schaamspleet kon zien.
Alsof dat nog niet erg genoeg was pakte Daddy haar bij haar halsband en draaide hij haar om zodat ook haar billen bekeken konden worden.
Ze waren nog een beetje blauw van alweer een straf met het plankje eerder deze week.
Daddy liet haar bukken zodat iedereen goed haar sterretje kon zien. Tess weigerde.
Maar na een harde klap op haar billen luisterde Tess wel en bukte ze voorover zodat ieder haar anus kon zien.
Daddy trok de panty wat verder open zodat hij knapte. Haar billen waren nu helemaal bloot. Daddy wees het pupliek er ook op dat ze ook anaal getraind was.
Hij pakte Tess haar butplug tevoorschijn en duwde hem soepel in haar kontgat.
Hij vroeg aan het publiek of ze het ook eens wilden proberen. Natuurlijk wilden ze dat en stonden er al 5 geile mannen in een rijtje.
Een voor een mochten ze even de plug uit haar kont trekken en weer terugstoppen.
Tess kon niets anders dan het toe te laten, ze kon zich niet verweren met haar handen op haar rug geboeid.

Toen iedereen geweest was moest Tess zich weer omdraaien.
Daddy wilde nu de aandacht vestigen op Tess haar mooie vagina.
Haar spleetje was behoorlijk nat geworden. Daddy trok zijn vinger door haar schaamspleet en liet zijn natte vinger zien aan de mensen.
Hij trok wat aan de uitpuilende binnenste schaamlipjes van Tess.
Ze glibberden telkens uit zijn vingers van nattigheid.
Tess kneep nog steeds zo hard mogelijk haar benen tegen elkaar terwijl Daddy haar benen telkens uit elkaar probeerde te duwen.
Daddy had er genoeg van en pakte de ijzeren spreidstang die al onder de tafel klaar lag en zette hem vast aan haar enkelboeien.
Nu kon Tess niets anders dan Daddy zijn gang te laten gaan met het tonen van haar natte vagina.
Daddy trok haar panty helemaal los zodat haar onderlichaam nu helemaal naakt was en iedereen haar mooi gladde schaamhaarloze onderbuik kon aanschouwen.
Daddy speelde even met Tess haar klitje en stopte even haar vinger in haar kut en nodigde iedereen uit om ook even te voelen.
Al snel stond iedereen in de rij en mochten ze snel even haar natte schaamlippen voelen en van dichtbij bekijken.
De meeste mannen konden het niet laten even een vinger in haar kut te steken.
Tess liet telkens even een gilletje.
Ook was het Tess nu te veel geworden. De controle over haar blaas was ze nu toch eindelijk kwijt geraakt.
Ze stond te lekken en regelmatig droop er een straaltje pies tussen haar schaamlippen vandaan en kletterde op de tafel.
Vooral nadat ze even hard in haar kut geknepen werd. Verdrietig en met tranen langs haar wangen stond ze op tafel de rij af te werken.

Als laatste was apotheekster Julia aan de buurt, zij was met haar nicht/vriendin Maria een van de weinige vrouwen in het selecte gezelschap.
In het Duits fluisterde ze in Tess haar oor; "Ik en Maria gaan je binnenkort een weekendje inhuren, we zullen fijn met je spelen en jou lekker verwennen wat je niet snel zal vergeten schatje !"

Nu ging het als vanzelf, de biedingen en afspraken stroomden binnen. Binnen een kwartier was Tess de komende maand volgeboekt.
Alleen deze maand kon worden gereserveerd. Boekingen voor de rest van het jaar zullen later worden georganiseerd liet Daddy weten.
Hij wou eerst afwachten hoe Tess de eerste maand door zou komen en hoe het haar zou bevallen.
Ook al had ze zelf geen keuze en ook niets in te brengen.
In eerste instantie was dit een ideetje van Daddy om wat geld in het laatje te brengen.
Daddy moest door en voor Tess extra kosten maken nu ze bij hem woonde. Onder andere voor eten en drinken en haar luiers uiteraard.
Op deze manier kon Tess zich nuttig maken en haar onkosten en schulden terugverdienen voor Daddy.

Alleen Tess vond het nog niet echt leuk dacht ze. Of eigenlijk vond ze het toch ook wel spannend.
Nu zou werkelijkheid worden waarvoor ze haar vrije studentenleven voor had opgegeven: de sexslavin worden van Daddy John.
Nu drong het nog eens door hoe hij haar in haar macht en nog meer dat ze dat eigenlijk dolgraag wilde.

In ieder geval stond nu voor de komende maand haar agenda op het schoolbord gekalkt.
Met datum, tijd, lokatie en zelfs het bedrag dat Daddy zou krijgen als "vergoeding".
Morgen had de fietsenmaker haar weer geboekt. Hij zou haar wel weer even snel en hard platneuken verwachtte Tess.
Het hele volgende weekend hadden apotheekster Julia en juf Maria haar besteld. Wat zouden die nou met haar willen uitspoken ?

De geslecteerde gasten keerden weer huiswaarts.
Daddy maakte Tess haar pols en enkelboeien weer los.
Ze moest aan het werk.
Ze moest alle rommel van het feest opruimen. Spiernaakt. Tess bibberde nogal, het was al bijna donker en het was nogal fris geworden ondertussen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 3040x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.5
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 8309x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 7262x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 16686x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 8391x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 15140x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5507x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4608x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8213x
Reacties: 25
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3552x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6861x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.9
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 15023x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 15008x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10979x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8323x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net