Opwindend.Net
Datum: 18-10-2016
Stemmen: 51x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 13651x
Lengte: Gemiddeld
Lieke Gaat Stappen
Door Annelie - Zoek naar meer...

Dit verhaal speelt zich af na 'Sabine in het zwembad'. Maar je hoeft het verhaal niet perse te hebben gelezen om dit te lezen.

Lieke is een meisje van 16 met mooie bruine haren tot haar schouder. Ze heeft bruine ogen en voor haar leeftijd al een flinke cup D. Haar vriendje had het uitgemaakt voor Claire, de bitch van de school. Ze had besloten dat ze het er eens van ging nemen. Ze was die avond onder de douche gestapt en zich daar eens lekker klaar gevingerd. Daarna zocht ze in haar handdoek naar een jurkje. Ze legde een rood strapless jurkje op haar bed dat eigenlijk net iets te kort was. Daarna ging ze door haar lingerie-la maar al gauw besloot ze dat het geen dag was voor BH en string. Ze trok haar jurkje aan en deed haar make-up.

Toen ze beneden kwam pakte ze haar tas en maakte aanstalten om weg te gaan. ‘Lieke wat ga je doen’ riep haar moeder. ‘Ik ga stappen ma. Blijf niet op, ik heb een sleutel mee’. ‘Moet je er daarvoor zo uitzien? Je lijkt wel een hoer’. ‘Ma ‘ riep Lieke ‘Rob heeft het net uitgemaakt en ik heb geen zin om te gaan zitten mokken. Ik ben laat thuis, blijf niet op!’ en ze smeet de achterdeur dicht. Ze probeerde onderweg Anne nog te bellen maar die had al een date met Paul die avond. Sabine kreeg ze niet te pakken om een of andere reden.

Ze kwam bij haar vaste kroeg aan. Ze werd tege gehouden door de beveiliger ‘Wat kom je doen?’ Lieke ging heel dichtbij hem staan en zei ‘Ik kom even wat drinken.’ ‘Waar is je ID kaart?’ Ze keek even in haar tas. ‘Die ben ik vergeten meneer.’ ‘Dan kom je niet binnen.’ ‘Maar meneer’ zei ze terwijl ze een pruillipje trok. ‘U gelooft toch wel dat ik 18 ben?’ en ze trok haar jurkje iets naar beneden, wat haar mooie tieten beter deed uitkomen. De beveiliger kreeg een rood gezicht. ‘Oké ga dan maar’. ‘Dank u wel’ en ze wierp hem een kushandje toe.

Eenmaal binnen liep ze direct naar de bar en bestelde een breezer, en nog een, en nog een. Ze ging een aantal keer de dansvloer op en had al gauw de aandacht van alle jongens in de kroeg. Al gauw werden de breezers voor haar betaald i.p.v. dat ze het zelf hoefde te doen. Van één jongen in het bijzonder kreeg ze vooral aandacht. Toen ze heel sensueel stond te dansen pakte hij haar beet en zei ‘Zo’n mooi meisje verdient een goede danspartner.’ Als ze minder dronken was geweest had ze Eric wel herkend. Ze bloosde en draaide zich om. Ze wreef haar mooie ronde billen tegen hem aan en kon zijn stijve al voelen opkomen.

2 uur en vele breezers later keek ze op haar mobiel. ‘Kut het is al half 2’ dacht ze ‘Ik moet morgen nog werken.’ Ze fluisterde bij de jongen in zijn oor ‘Sorry lekkertje maar ik moet gaan’ en stapte richting de deur. Ze gaf de beveiliger nog een sexy knipoog en liep naar haar fiets. Ze haalde de fietssleutel uit haar tas en probeerde hem in het slot te stoppen. Na 3 keer mis steken dacht ze ‘Ik ga wel lopen. Ik kan hem morgen nog wel ophalen’. Ze controleerde of het kettingslot goed zat en hing haar tasje weer terug om. Het was ruim een kwartier naar huis lopen dus moest ze maar eens gaan. Ze had niet gezien dat iemand haar volgde…

Toen ze de tweede straat in liep besloot ze een stuk af te snijden door een steegje. Het liep uit naar een pleintje waar vaak optredens werden gehouden door kleine bandje als er een festival was. Halverwege de steeg zag ze een schaduw snel op haar afkomen. Ze keek om maar voordat ze kon reageren werd ze tegen de muur gedrukt. Ze was in één klap nuchter. Ze hoorde de jongen in haar oor fluisteren ‘Hopelijk ben je net zo strak als die slet uit het zwembad”. Ze herkende zijn stem en toen viel het kwartje. ‘Eric?’ vroeg ze. Hij gaf geen antwoord en trok het jurkje van haar lichaam naar beneden. ‘Niet eens ondergoed aan‘ zei hij ‘Jullie sletten zijn ook allemaal hetzelfde’.

Hij knoopte zijn broek los en duwde op haar schouders. ‘Als je meewerkt ga je er misschien nog wel van genieten ook. Net als die Sabine, die heeft liggen kreunen van plezier’. Hij werkte haar tegen de grond totdat zij recht tegen zijn volle 22 centimeter, stijf staande pik aan keek. Ze hield haar kaken stijf op elkaar. ‘Open je mond of je krijgt spijt’. Nog opende ze niet. ‘Prima’ zei hij ‘Ik geef je een keuze. Als je nu je mond opent beloof ik je kontje niet te neuken’. Ze probeerde nog even weg te komen maar gaf het al snel op. Hij was te sterk. Twijfelend opende ze haar mond en voelde ze zijn eikel tussen haar lippen. Het zachtaardige was echter van korte duur want al snel begon hij haar keeltje te neuken. Ze voelde zijn ballen tegen haar kin aan slaan. Na wat een eeuwigheid leek trok hij hem er eindelijk uit en kon ze op adem komen.

Veel tijd kreeg ze echter niet. Hij draaide haar om en drukte haar tegen de koude muur. ‘Nee‘ zei ze. ‘Je had me beloofd het daar dan niet te doen’. ‘Sorry schat’ zei Eric ‘Ik loog’ en hij duwde in één klap zijn eikel tussen haar maagdelijke kringspieren. Haar gil werd onderdrukt door de hand die hij nog net op haar mond wist te krijgen. Met lange, harde halen voelde zij zijn pik in en uit haar kleine aarsje gaan. Zachtjes begon zij te kreunen. 'Zie je wel slet, ik zei toch dat je zou gaan genieten’. Al gauw voelde zij zijn pik groeien. 'Als hij klaar komt laat hij me misschien gaan' dacht ze en ze begon tegen hem aan te rijden. 'Het sletje geniet echt' hoorde ze hem nog zeggen. Toen trok hij zijn pik uit haar pijnlijke aarsje en draaide haar op haar rug.

Hij boog zich over haar heen en gaf haar een ferme tik op haar tieten.' Ik zal je kutje ook maar even onderhanden nemen dan' en met een flinke stoot zat zijn volle 22 centimeter in haar kleine kutje. Het was niet de eerste pik die ze had gehad maar zeker wel de grootste. Met iedere stoot voelde zij de pik tegen haar baarmoedertje aan komen en iedere keer dat hij haar zijn volle 22 centimeter liet voelen gaf zij een hoge gil. Na een tijdje boog hij zich weer voorover en zei tegen haar ‘Tijd dat ik dat kutje van je eens goed ga vullen'.

'Nee' zei ze ‘Ik slik de pil niet, alsjeblieft'. 'Dat is dan jouw pech sletje' en nog voordat hij uitgesproken was voelde zij zijn pik exploderen. Daarna trok hij zijn slappe pik uit haar strakke kutje. Hij knoopte zijn broek dicht en trok haar gezicht naar het zijne. 'Als je niet wil dat je dit vaker gaat overkomen dan hou je je mond tegen die Anne. Zij is de volgende'. Daarna liep hij weg, het meisje achterlatend met het zaad nog druipend uit haar pas genomen kutje.

Zoek naar meer verhalen van Annelie ...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dubbele Persoonlijkheid - 5Door: Ikkemezelf
Gelezen: 922x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.7
:: Dubbele Persoonlijkheid - 4Door: Ikkemezelf
Gelezen: 807x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Luiers
21-07
8.8
:: Dubbele Persoonlijkheid - 3Door: Ikkemezelf
Gelezen: 2972x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Luiers
21-07
9.0
:: Lotte In Het... - 6Door: Lotte
Gelezen: 2348x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Neuken
21-07
9.3
:: Overmacht - 1Door: Esther-L
Gelezen: 8708x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Sletjes, Onverwachte Sex, Jong, Oud
21-07
8.8
:: Met Mijn Ex Naar Een ClubDoor: Bimark
Gelezen: 6939x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ex, Bdsm, Club, Aftrekken, Pijpen, Neuken, Mastrubatie, Film, Bi
21-07
8.9
:: Geknipt En Geschoren,Door: NoMercy001
Gelezen: 7415x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Betrapt Op De Camsite - 7Door: Esther-L
Gelezen: 3334x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
9.3
:: Tienersletjes Op Werk - 15Door: N75
Gelezen: 2805x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitenseks, Mondmeuken, Deepthroat
20-07
8.9
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 4355x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.1
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 10873x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.4
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 1557x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.4
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 2590x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.1
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 5908x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.0
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 9191x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 394