Opwindend.Net
Datum: 12-10-2016
Stemmen: 78x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 14378x
Lengte: Gemiddeld
Hindoestaanse Dames - 1
Door Da@n - Mijn Profiel Pagina

Het volgende verhaal is geschreven op verzoek van een bezoeker van deze site. Ik schrijf graag verzoekverhalen, dus mochten mijn verhalen je bevallen en je een verzoek hebben voor een verhaal, aarzel niet en stuur mij zeker eens een mailtje! Ik schrijf in alle categorieën, dus aarzel niet om jouw fantasie met mij te delen en wie weet staat jouw fantasie hier binnenkort op de site.

Het was een prachtige dag en Priya stond voor haar kledingkast. De 23-jarige Hindoestaanse ging vandaag met drie klasgenoten aan een schoolproject werken. In haar klas zaten veel meer jongens dan meisjes, waardoor het toeval wilde dat zij met drie blanke Hollandse jongens in een groepje was ingedeeld. Ze kende de drie niet zo heel goed, ondanks dat ze al drie jaar met ze in de klas zat ondertussen. De drie jongens waren echter al jaren voordat ze bij Priya in de klas kwamen vrienden van elkaar en mede hierdoor voelde Priya zich het buitenbeentje in de groep. Ze zag er dan ook een beetje tegenop om vandaag aan het project te moeten werken. Het “leuke” werk verdeelden de drie meestal onder elkaar en Priya mocht dan vaak de kutklusjes doen.

Maar goed, vandaag zou ze er hopelijk vanaf zijn. Het was hoofdzakelijk de laatste dingetjes opzoeken en dan het verslag afmaken. Priya zou later op de middag met wat vriendinnen de stad induiken en een paar drankjes doen en ze zocht de perfecte outfit uit voor beide gelegenheden. Ze trok uiteindelijk een mouwloos zwart topje aan met een BH zonder bandjes, welke haar schouders bloot liet. Eronder trok ze een zwart geruite legging aan met een fleurig rokje erop. Een paar oorbellen en een armband maakte haar outfit compleet en Priya bekeek zichzelf goedkeurend in de spiegel. Ze zag dat ze al aan de late kant was en snel griste ze haar fietssleutels van haar kast en ging op haar fiets naar het huis van één van de jongens. Daar aangekomen, bleken de andere twee al gearriveerd te zijn.

De jongen bij wie ze aan het project gingen werken heette Paul. Net als de andere twee jongens was hij 24, één jaar ouder dan Priya. Paul was een sportieve jongen en had een gespierd bovenlichaam, waar Priya wel eens stiekem over fantaseerde. René en Jason waren wat smaller gebouwd. Het waren drie grapjassen, die de hele tijd liepen te dollen met elkaar, maar weinig moeite deden om Priya beter te leren kennen. De drie waren weer bezig met het belangrijkste, terwijl Priya eigenlijk niet veel meer deed dan alle gebruikte bronnen in de literatuurlijst zetten en de voorpagina, voorwoord en inleiding schrijven.

Het was rond drieën dat alles af was en met zijn vieren lazen ze alles nog één keer door, voordat Paul op printen drukte en het verslag in een mapje stopte. Alle vier waren ze tevreden dat het project afgerond was en konden nu wachten tot zij hun voldoende zouden krijgen. Priya bedankte de jongens voor de samenwerking, maar vond het jammer dat ze niet zo veel had bij kunnen dragen aan het project. Ze had het sowieso een lastig project gevonden en had daardoor in het begin wat foute dingen gedaan, die de jongens de nodige tijd had gekost om goed te maken. Paul zei dat het niet erg was dat ze niet al te veel had gedaan, hij vond het zelf wel een interessant onderwerp en had er met plezier aan gewerkt. “Maar als je wilt, weten wij wel een manier waarop je het kan goedmaken hoor!” René keek haar met een glimlach aan, maar Priya zag hier nog niets raars in en zei dat ze graag wilde weten hoe ze het kon goedmaken.

Jason zei niks, maar stond nu op en liep naar haar toe. Ze zat op een eettafel stoel en hij ging achter haar staan, dicht tegen de stoel aan. Hij boog voorover en fluisterde het volgende in haar oren: “Laat om te beginnen die heerlijke tieten maar eens zien.” Voordat Priya de kans kreeg om te beseffen wat hij zei en te reageren op dit absurde verzoek, trok Jason haar topje omlaag. Haar BH schoof mee, maar bleef nog net op zijn plek hangen. Haar B-cup borsten waren nu alleen nog verborgen achter de zwarte BH die ze droeg. Ze schrok en haar handen schoten voor haar borsten, ondanks dat er nog niks te zien was.

Jason trok haar handen echter weg en trok haar armen nu naar achteren en schoof tevens de stoel waar Priya op zat naar achteren. Paul en René waren ondertussen ook opgestaan en stonden nu voor Priya, die niks kon doen, doordat Jason haar in een houdgreep hield. Paul kwam dichterbij en zijn handen reikte naar de rand van haar BH. Zijn vingers schoven tussen de stof en haar borsten en in één ruk trok hij vervolgens de BH naar beneden. Haar borsten met hierop twee donkere tepels waren nu zichtbaar voor de jongens.

Paul negeerde het protest van Priya en nam haar borsten in zijn hand. Hij speelde wat met haar borsten en lachte vriendelijk naar Priya. “Dat is niet verkeerd wat je daar hebt Priya.” Priya had haar verzet ondertussen opgegeven en zat doodstil in de stoel. Dit kon toch niet schoot er door haar hoofd heen. Maar toch, ergens diep in haar borrelde er wat. Ergens vond ze het wel spannend om als buitenlandse gedomineerd te worden door drie Hollandse jongens. Zelf viel ze totaal niet op Nederlanders, maar in deze sfeer raakte ze toch opgewonden.

Paul maakte nu haar BH los en trok haar topje over haar hoofd heen, waardoor haar bovenlichaam volledig ontbloot was. Jason duwde haar vervolgens tegen de eettafel aan en duwde haar bovenlichaam op de tafel. Haar rok verdween al snel van haar middel en ook haar legging trok Jason naar beneden. Daar stond ze dan, met slechts nog een string die haar vagina voor de drie jongens verborg. Jason kneep even in haar billen en gaf een speelse tik. Priya beantwoordde de klap met een zachte kreun en de jongens kregen door dat Priya opgewonden was geraakt.

Paul duwde Jason nu aan de kant. “Dit is mijn huis, ik mag eerst.” Hij trok de string van haar billen en haar vagina werd zichtbaar voor Paul. Zijn vingers gleden over haar schaamlippen en even gleed zijn middelvinger over haar clitoris. Priya lag voorovergebogen op de tafel en zag dus niks. Ze kon niks anders dan goedkeurend kreunen. Paul maakte zijn broek nu los en ze wist wat haar te wachten stond. Snel deed Paul een condoom om zijn penis en hij zette zijn eikel tegen haar schaamlippen aan. Priya spreidde haar benen nog wat verder, zodat Paul zonder moeite naar binnen zou kunnen glijden.

Zijn penis schoof nu naar binnen en Priya kreunde weer. Paul begon haar te neuken en Priya werd bij iedere stoot tegen de tafel gedrukt. Paul had er zin in en deed het niet rustig aan. Hij was vrij ruw en op een gegeven moment pakte hij zelfs haar haren beet en trok haar hoofd wat naar zich toe, terwijl hij met zijn vrije hand een pets op haar billen gaf. Priya vond het heerlijk en genoot hoorbaar van wat Paul met haar deed.

De andere jongens hadden ook niet stilgezeten en hadden zichzelf ondertussen ook uitgekleed en stonden zichzelf af te trekken. Paul keek om zich heen en zag hoe zijn vrienden ook wel Priya wilde neuken. Hij voelde dat hij al bijna ging klaarkomen, maar wilde dit nog helemaal niet en trok dan ook zijn penis uit haar vagina. Hij wenkte René, die vervolgens zijn plek in nam en zijn penis in haar vagina duwde. Zo neukte de drie jongens haar om en om, zonder klaar te komen. Priya had het ondertussen niet vol kunnen houden en kwam klaar op het moment dat Paul haar weer neukte. De afkeuring die ze even hiervoor nog had gehad, was volkomen verdwenen en luid kreunde ze terwijl ze klaarkwam.

Ook de jongens stonden ondertussen op het punt om klaar te komen en Priya werd op haar knieën op de grond gezet. René en Jason kwamen voor haar staan met hun penissen in de aanslag en zonder aarzeling nam ze de penis van René in haar mond en trok gelijktijdig Jason af. Dit werd René al snel te veel en hij spoot zijn sperma in de mond van Priya, die er totaal geen moeite mee bleek te hebben. Opgewonden slikte ze alles door en toonde hierna haar lege mond aan de jongens. Paul bleef wat van een afstandje toekijken, maar Jason liet zich maar al te graag pijpen, nu René klaargekomen was. Jason had echter een ander idee over het klaarkomen en zodra hij voelde dat hij ging klaarkomen, trok hij zijn penis terug uit haar mond.

Afwachtend keek Priya toe wat Jason van plan was. Hij trok hard aan zijn penis en na enkele seconden kwam hij klaar. Zijn sperma belandde over haar borsten, maar kwam ook in haar gezicht terecht en in een reflex kneep ze haar ogen dicht. Nadat Jason klaar was, kwam Paul ineens weer naar voren toe. Hij pakte haar onder haar oksels beet en duwde haar weer tegen de tafel aan. Priya had het niet door, maar hij had de condoom van zijn penis afgehaald. Zijn vingers gleden door haar natte schaamlippen heen en voor ze er erg in had, duwde hij een vinger in haar anus.

Nog nooit had Priya iets in haar kont gehad, maar ze was zo opgewonden, dat ze er totaal geen probleem mee had wat Paul aan het doen was. Paul merkte dit en voelde hoe ze heerlijk ontspannen was en hij wist dat hij verder kon gaan. Hij zette zijn penis tegen haar anus aan en duwde hem naar binnen. Priya kreunde en ook bij Paul was de opwinding hoorbaar. Haar anus was flink nauwer dan haar vagina en heerlijk strak trok haar vlees om zijn penis heen. Voor enkele minuten neukte hij haar in haar kont en Priya kwam weer klaar. Bijna gelijktijdig kwam ook Paul klaar en ze voelde zijn warme sperma in haar kont spuiten.

Alsof er helemaal niks gebeurd was, trok Priya hierna haar kleding weer aan. Geil keek ze de jongens aan en zei ze het volgende: “Volgend project weer hetzelfde groepje?” De drie jongens keken haar geil aan en enigszins wankel op haar benen ging Priya weer naar huis toe.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hindoestaanse Dames - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 9833x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 4355x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.5
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 3295x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
6.9
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7031x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3280x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6540x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14001x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14524x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10678x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8005x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16218x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5394x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.9
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12416x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3952x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net