Opwindend.Net
Datum: 16-10-2016
Stemmen: 59x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 13077x
Lengte: Lang
Hindoestaanse Dames - 2
Door Da@n - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hindoestaanse Dames - 1

Het volgende verhaal is geschreven op verzoek van een bezoeker van deze site. Ik schrijf graag verzoekverhalen, dus mochten mijn verhalen je bevallen en je een verzoek hebben voor een verhaal, aarzel niet en stuur mij zeker eens een mailtje! Ik schrijf in alle categorieën, dus aarzel niet om jouw fantasie met mij te delen en wie weet staat jouw fantasie hier binnenkort op de site.]

Zoals afgesproken bestond het projectgroepje de volgende keer weer uit precies dezelfde personen. Paul, René, Jason en Priya hadden elkaar direct gevonden. In de tussentijd was er misschien verrassend genoeg echter niks gebeurd en het was nu alweer vijf weken geleden dat Priya door de drie jongens hard geneukt was. Priya had echter alweer uitgekeken naar het volgende project en was dan ook blij dat de docent niet een groepsindeling had gekozen, maar de klas zelf groepjes had laten kiezen.

Na enkele weken, waarbij de groep alleen op school aan het project had gewerkt, begon de eerste deadline te naderen en ze lagen ver achter op schema. Het was dan ook Jason die erop aandrong dat het misschien handig was om in het weekend bij iemand thuis aan het project te werken. De rest van de groep ging akkoord en Priya zei dat het wel bij haar thuis kon, aangezien haar ouders toch weg waren die dag. De jongens wisten meteen wat Priya bedoelde en gingen akkoord.

Die zaterdag zwaaide Priya haar ouders uit. Haar vader ging naar een familielid toe en bleef daar slapen, terwijl haar moeder zou gaan winkelen met een vriendin. Snel ging ze naar boven en kleedde zich om. De jongens zouden over een half uurtje bij haar voor de deur staan en ze wilde zich geil kleden voor de drie, zodat hetgeen de vorige keer gebeurd was herhaald zou gaan worden. Ze wilde er zelf niet te veel op aansturen, omdat ze het wel geil vond dat de jongens haar in het begin hadden gedwongen, totdat ze er zelf van begon te genieten. Ze wilde weer gebruikt worden en kleedde zich dan extra uitdagend.

Ze trok niets anders aan dan een strakke zwarte legging en een veel te strakke grijze top. Haar stijve tepels drukten door de stof heen en haar schaamlippen tekenden zich af in de legging. Prima outfit dacht ze bij zichzelf. Niet veel later ging de bel en de jongens stonden op de stoep. Alle drie bekeken ze Priya van top tot teen en ze wisten ook wel dat er vandaag weinig aan het project gedaan ging worden. De jongens liepen de gang binnen en keken naar de foto’s aan de muur. Paul zag al snel Priya haar moeder op de foto’s en het viel hem op dat ze als twee druppels water op elkaar leken. Haar moeder was alleen iets ouder, maar voor haar leeftijd zag ze er nog heel goed uit.

“Wie is dit Priya?” Paul wees naar de foto, al kon hij het antwoord zelf al raadde. “Oh dat is mijn moeder.” Paul vraag haar direct wanneer ze weer zou thuiskomen en Priya antwoordde dat dit pas ’s avonds zou zijn. Paul was een beetje teleurgesteld, aangezien hij graag de moeder van dit sletje had willen bewonderen in levende lijve. De jongens liepen nu de woonkamer binnen. Priya wees ze op de eettafel en de jongens gingen zitten. Hierna haalde Priya wat te drinken en gingen ze aan de slag, al was duidelijk te proeven aan de sfeer dat niemand er echt met zijn volle gedachten bij was.

Het duurde dan ook niet zo lang eer dat René, die naast Priya zat, zijn hand op haar benen legde. René deed verder echter niks voor even en ging gewoon door met werken aan het project. Priya opende echter haar benen na een tijdje en René liet zijn hand nu richting haar kruis glijden. Hier aangekomen voelde hij meteen dat Priya geen slip aanhad, al was dit ook al duidelijk geweest bij binnenkomst. René werd hier zo geil van, dat het project wat hem betreft wel even kon wachten. Hij begon haar clitje nu door haar legging heen te stimuleren en al snel begon Priya te kreunen van genot op haar stoel.

Nu kregen ook Paul en Jason door dat René en Priya met andere dingen dan het project bezig waren. Jason stond als eerste op en ging achter Priya staan. Haar stijve tepels hadden al de hele tijd door haar topje heen gedrukt en gemeen kneep hij even in beide tepels. Hierna trok hij meteen het topje over haar hoofd heen. Zo moeilijk als ze de vorige keer had gedaan, zo gewillig stak ze nu haar armen in de lucht, zodat Jason het topje kon uittrekken. Haar getinte borsten werden snel alweer beetgepakt door Jason, die haar tepels door zijn vingers liet rollen en de heerlijk strakke borsten kneedde met zijn handen.

Paul was ondertussen zijn broek gaan uittrekken en stond even later in zijn boxershort naast zijn vrienden en Priya. René en Jason zagen het en trokken Priya nu van de stoel af. Ze werd op haar knieën gedwongen en met gespeelde tegenzin trok ze vervolgens de boxer van Paul omlaag. Zijn stijve pik floepte uit de boxer en zonder dat er wat gezegd moest worden, nam Priya de pik in haar mond en begon te pijpen. Paul pakte haar bij haar haren beet, al liet hij haar nu nog zelf bepalen hoe ze hem pijpte. Priya deed het voortreffelijk en slurpte geil zijn pik naar binnen en speelde tegelijkertijd met zijn ballen.

Paul pakte haar bij haar kin vast en met zijn pik nog in haar mond vroeg hij haar wat ze was. Tergend langzaam liet ze zijn pik uit haar mond glijden om vervolgens te zeggen dat ze een hele ondeugende meid was. Een klap in haar gezicht volgde echter en ze schrok omdat ze het niet had zien aankomen. Paul pakte nu zijn telefoon, zette de telefoon op filmen en sprak Priya toe. “Nee Priya, jij bent niet een ondeugende meid, jij bent veel meer dan dat. Jij bent een slet. Dus nogmaals, wat ben jij?” Priya was de klap meteen weer vergeten en keek geil in de camera. “Ik ben een geile slet die heel graag gebruikt wil worden door jullie.”

Dit klonk de jongens als muziek in de oren, maar zodra Paul zijn telefoon had weggelegd, vloog ineens de deur open. Daar stond ineens de moeder van Priya. Niemand had gehoord hoe haar moeder was binnengekomen en daar stond ze dan ineens, met twee tasjes in haar handen. “WAT HEEFT DIT TE BETEKENEN?” Amisha, Priya haar moeder, was razend toen ze haar dochter half naakt op haar knieën zag met drie jongens om haar heen, waarvan één zijn pik voor haar dochters gezicht bungelde. Priya schrok zich rot, net als de jongens. René was echter de eerste die wat zei.

“Nou mevrouw wat denkt u dat dit is? Uw dochter is een geil sletje en wilt graag dat wij haar gebruiken.” Amisha was even stil van zijn directe reactie, maar schreeuwde dat de jongens haar huis uit moesten. René pakte echter de telefoon van Paul en liep naar haar toe. Hij speelde het zojuist opgenomen filmpje af en Amisha zag hoe haar dochter op beeld zei dat ze een geil sletje was, welke gebruikt wilde worden. “Ziet u mevrouw, uw dochter is heel erg geil. Dan is het toch niet aardig van u om ons weg te sturen? En zeg nu eerlijk, het zou toch zonde zijn als uw man of misschien wel iemand anders dit filmpje te zien zou krijgen?”

Amisha stond aan de grond genageld en wist niet wat ze moest zeggen of doen. René wist dat hij nu kon handelen en legde zijn hand op haar borst. Jason was ondertussen ook dichterbij gekomen en pakte de tasjes uit de handen van Amisha. Hij keek in de tasjes en zag in eentje dat er lingerie in zat. Ze was bij de Hunkemöller geweest en had hier een lingeriesetje gekocht, zo zag hij. “Hmm René, zie je wat ik zie? Dit vrouwtje is niet zo onschuldig als ze lijkt. Misschien moeten we maar eens kijken of ze nu net zo’n spannend setje aan heeft.”

René legde een hand op haar schouder. Amisha had een luchtige jurk aan, waarbij aan de voorkant knoopjes de boel bijeen hielden. René begon de knoopjes nu los te maken en al snel werd duidelijk dat Amisha een zwarte kanten BH aanhad. René ging verder totdat het laatste knoopje los was en kon nu de schouderbandjes over haar schouders trekken en de jurk viel op de grond. Buiten de kanten BH, kwam ook een kanten slip tevoorschijn. “Zo mevrouw en u bent boos op ons? Is dat misschien omdat u jaloers bent dat wij met uw dochter bezig zijn en niet met u? Nou dat is niet erg hoor. Daar kunnen wij wel wat aan doen.”

Jason klikte de BH van achteren los en de BH viel langzaam langs haar armen op de grond, bovenop haar jurk. Ze had iets grotere borsten dan haar dochter met hierop twee flinke donkere tepels. Maar misschien opvallender, ze waren stijf. Schijnbaar was de moeder van Priya niet meer zo boos op de jongens als bij binnenkomst. Paul had dit ook gezien en had nu weer oog voor Priya. Hij ging zo staan dat hij goed zicht had op Amisha en zijn twee vrienden en liet Priya weer doorgaan met hem pijpen. Priya zat zo met haar rug naar haar moeder en kon niet zien wat René en Jason aan het doen waren.

Jason was ondertussen bezig de borsten van Amisha te betasten en René was op zijn knieën voor haar gaan zitten. Hij pakte het slipje aan weerszijden beet en trok dit omlaag. Een perfect gladgeschoren kut kwam tevoorschijn. Hij zette zijn handen tegen de binnenkant van haar benen aan en duwde haar benen wat vooruit en Amisha ging zonder tegenstribbeling in spreidstand staan. René dook nu tussen haar benen en zette zijn tong tegen de schaamlippen van Amisha aan. Hij begon hij te likken en merkte al snel dat Amisha heel nat begon te worden en dat dit niet zijn speeksel was. Amisha was dus net zo’n grote slet als Priya, of ja, Priya had schijnbaar de genen van haar moeder gekregen.

Amisha kreunde hard en liet toe hoe de twee jongens haar onder handen nemen. Bij binnenkomst was ze nog zeer boos geweest, nu was ze alleen maar erg geil. Ze wilde echter een van de jongens hun pik in haar kut hebben en pakte Jason beet en duwde deze tegen de grond. Ze begon zijn broek los te maken en Jason trok snel zijn shirt uit, waardoor hij al snel naakt op de grond lag. Ze kroop op hem, pakte zijn pik en zette deze tegen haar schaamlippen aan. De pik gleed naar binnen zodra Amisha zich liet zakken en ze begon Jason nu te berijden met haar gezicht naar hem toe.

René stond achter haar en pakte haar borsten beet en kneep in haar tepels terwijl zij zijn vriend aan het berijden was. Wat was dit een geil vrouwtje zeg. Hij trok al gauw ook zijn kleding uit en ging voor het gezicht van Amisha staan en direct nam zij zijn pik in haar mond en begon hem te pijpen en gelijktijdig Jason te berijden. Ze had schijnbaar veel ervaring met pijpen, want René genoot volop en had het gevoel alsof ze bezig was zijn ballen leeg te zuigen. Even ging het zo door waarbij René gepijpt werd door Amisha, zij gelijktijdig Jason bereed en Paul gepijpt werd door Priya op zijn beurt.

Het duurde echter niet lang voordat René zijn pik ook wel in Amisha wilde steken, maar hij wilde Jason niet aan de kant duwen en besloot maar om de kont van Amisha te inspecteren. Hij liet Amisha stoppen met hem te pijpen en liep weer naar haar rug toe. Hij duwde Amisha voorover, waardoor ze op haar ellenbogen net boven Jason zijn gezicht hing. Bij het stootten op de pik van Jason, trilden haar billen en werd haar heerlijke ster zichtbaar voor René. Hij aarzelde niet en boog over Amisha heen en zette zijn pik tegen haar ster aan. Amisha zakte weer op de pik van Jason neer en daarbij verdween de pik van René direct in haar kont.

Amisha had nu twee pikken in haar en ging geil door met het berijden van Jason, waarbij ook automatisch de pik van René in en uit haar kont ging. Ze was nu zo opgewonden dat het niet lang duurde voordat ze klaarkwam en gillend kwam ze klaar met de pikken van Jason en René in haar. De twee jongens voelde hoe haar kut en kont om hun pikken samentrokken en kregen het zelf nu ook knap lastig. Ze kregen echter even de tijd om bij te komen, want Amisha moest na haar orgasme even bijkomen. Na een minuut ging ze echter weer verder waar ze gebleven was en begon ze de jongens weer te berijden.

Nu kregen de jongens het zwaar te verduren en al snel was het Jason die zijn zaad in Amisha spoot. Jason was nog maar net klaargekomen en René volgde en spoot op zijn beurt zijn zaad diep in haar kont. Amisha gleed nu van de jongens af en ging op haar rug op de grond liggen. De twee jongens zaten daar met hun half slappe pikken en keken hoe Amisha zich begon te vingeren, terwijl ze toekeek hoe haar dochter Paul aan het pijpen was. De hele tijd dat Amisha geneukt was door Jason en René, had Priya Paul gepijpt en nu lag haar moeder voor Paul op de grond, zichzelf te vingeren. Hij zag hoe het zaad uit haar kont en kut droop en kreeg een geile ingeving.

Hij liet Priya stoppen met hem te pijpen en draaide haar om, zodat ze ineens toekeek hoe haar moeder zichzelf lag te vingeren. Paul duwde haar nu voorover en Priya belandde met haar gezicht in het kruis van haar moeder. Ze had door wat Paul wilde en begon al snel haar moeder te beffen. De drie jongens stonden even stil en toe te kijken hoe deze twee geile Hindoestaanse sletten met elkaar aan het spelen waren. Paul had echter nog een stijve pik en ging achter Priya zitten en drukte zijn pik tegen de legging aan op de plek waar haar ster moest zitten. Hij had geen zin om eerst haar kut te neuken, hij wilde gelijk haar strakke kont neuken. Hij pakte de bovenkant van de legging beet en scheurde deze open, totdat haar ster bloot lag. Hij zette zijn pik weer het sterretje aan en duwde zijn pik in één keer in haar kont. Priya kreunde hard en stopte even met beffen, want haar kont was nog steeds te strak en had moeite om de pik te verwerken.

Paul begon haar echter gewoon te neuken en het duurde ven maar langzaam begon ze te wennen aan de pik in haar kont en meer te ontspannen. Ze begon haar moeder weer te beffen. Ze proefde het zaad van René en Paul en tevens haar moeders eigen kutsappen. Priya werd er zo opgewonden van dat ze al snel klaarkwam en haar kont trokk zich samen om de pik van Paul. Paul had echter hele andere plannen met zijn zaad, dan het in de kont van Priya te spuiten en trok zich snel terug. Hij knikte naar Amisha en zij kroop meteen naar Paul toe. Ze begon Paul te pijpen, totdat deze klaarkwam in haar mond.

Ze wilde het zaad doorslikken, maar Paul zei haar dat ze haar dochter moest tongen, die ondertussen was bijgekomen van haar orgasme. Amisha kroop naar haar dochter toe en Priya ging op haar knieën zitten en beide begonnen met elkaar nu voor het oog van de drie jongens te tongen, waarbij Pauls zaad uitgewisseld werd tussen de twee monden van de dames. Paul pakte snel zijn telefoon en maakte er een filmpje van. Nadat de twee dames klaar waren met tongen, trokken de jongens hun kleding weer aan. Ze lieten de twee geile sletten achter en gingen naar huis. Hun dag was geslaagd en ze hadden nu wel het idee om niet weer vijf weken te wachten, nu ook de moeder van Priya een gewillige slet bleek te zijn.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hindoestaanse Dames - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 9868x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 4358x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.5
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 3299x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
6.9
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7035x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3281x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6540x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14003x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14526x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10678x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8007x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16219x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5394x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.9
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12417x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3952x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net