Opwindend.Net
Datum: 19-10-2016
Stemmen: 35x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 10208x
Lengte: Gemiddeld
Geboorte Van Een Sletje
Door Sophie1995 - Zoek naar meer...

Hallo, mijn naam is Sophie. Ik ben 21 jaar en studeer Geneeskunde in Brussel. Ik zit samen met mijn beste vriendin op kot. Ik ben ongeveer 1m65 groot en heb lang, blond haar. Ik ben slank gebouwd en heb stevige, ronde borsten.

Tot vorig jaar was ik een redelijk normaal meisje met normale gevoelens en verlangens. Ik had een leuk vriendje (Seppe) en ik was best gelukkig. We deden veel samen en ook qua seks kwam ik zeker aan mijn trekken. We hadden, zoals elk jong koppeltje, redelijk vaak seks met elkaar, maar op zich wel heel normale seks. Het meest spannende dat we deden, was meestal een ‘doggystyle’.

Onze relatie eindige abrupt met een sms’js van Seppe. Hij had plots geevn gevoelens meer voor mij, en hij vond het dus ook niet nodig om daar eens over te spreken. Over and out!

In de daaropvolgende weken besefte ik dat ik vooral de seks mistte. Ik was niet meteen verdrietig geworden, ik was vooral heel geil geworden. De eerste weken had ik genoeg aan mijn kamer, mijn handen en wat speeltjes, maar na een tijdje ging ik op zoek naar wat extra plezier ;)

Op een warme en zonnige dag besloot ik te gaan studeren in het park van Brussel. Ik vertrok rond de middag, zodat ik nog een leuk plekje zou kunnen kiezen in de schaduw. Ik droeg een kort zwart jurkje met een witte blouse erover. Toen ik aankwam met de fiets, merkte ik op dat het nog heel rustig was in het park. Ik fietste even rond de vijver, en besloot dan om op het grasveld te gaan zitten. Ik koos een plekje aan de rand, zodat ik wel nog in de schaduw van de bomen zat. Van daaruit had ik meteen ook een mooi overzicht over alle andere mensen op de weide.

Na een uurtje studeren, begonnen mijn gedachten af te dwalen. Ik weet niet hoe, maar al snel zat ik met mijn hoofd in erotische sferen. De tijd was aangebroken om mijn ‘werkterrein’ te verleggen van mijn kamer naar het park.

Ik durfde nog niet mezelf te spelen in de grote open vlakte, dus ik verplaatste me wat achteruit, tot tussen de bomen. Ik keek even rond, maar er was niemand te zien in het bos. Van hieruit kon ik wel de mensen op de weide zien, maar zij hadden duidelijk geen aandacht voor mij. Buiten wat andere studenten en wat moeders met hun kinderen, was er niemand te bespeuren.

Ik duwde wat bladeren opzij en zette me neer. Ik voelde mijn onderbroekje al nat worden van de spanning. Ik duwde mijn bekken even omhoog en trok mijn rode slipje naar beneden. Mijn gevoel was juist, ik zag een grote, donkere en natte vlek. ‘Hmmm wat was dit lekker’. Ik trok het maar meteen over mijn blauwe Adidassen en legde het naast me neer. Ik ging nu met mijn hand naar beneden en raakte mijn natte spleetje. ‘Ooohh, wat lekker!’, dacht ik.

Af en toe keek ik nog eens naar de omgeving, maar ik zag nooit iemand in de buurt. Door de spanning voelde ik echt quasi onmiddellijk een orgasme opkomen. Ik moest maar een heel klein beetje met mijn vingers te bewegen om bijna klaar te komen. Ik stopte steeds op het randje, en deed dan weer verder. Na ongeveer tien minuten kwam ik kreunend klaar. ‘Oooohhhh!!!’

Hoewel ik best nog geil was, besloot ik om maar te stoppen. Als ik te geil zou worden, dan zou ik risico’s nemen en ik wil de liever niet betrapt worden. Ik zette me terug recht en greep naar mijn onderbroekje.

‘Laat dat maar liggen!’ Ik schrok me rot! Ik keek snel achteruit en….’Godverdomme!’, dacht ik. Er stond een man enkele meters verder achter een boom! Ik wist niet goed wat te doen en bleef heel stilletjes zitten. ‘Wel wel wel, wat een geil dingetje hebben we hier’, zei de man. In mijn verdwazing had ik de man eerst nog niet zo goed bekeken. Ik was vooral bezig met mezelf, ik zat verdorie zonder onderbroekje in het bos.

‘Euhh…sorry meneer. U vergist zich denk ik…Ik had een ongelukje en…’, probeerde ik nog. De man reageerde snel. ‘Haha, dat leek wel een leuk ongelukje lieve schat. Als ik me niet vergist heb, hoorde ik enkele kreuntjes’.

Ik wist niet goed wat te doen, dus ik besloot om maar snel toe te geven. Ik kwam wat bij mijn positieven en bekeek de man nu goed. Hij was nog niet zo oud, ik schat ongeveer dertig jaar. Hij was groot en gespierd, en had halflang bruin haar. ‘Best wel knap’ dacht ik. ‘Gelukkig heeft geen oude viezerik me hier zo gevonden!’.

‘Sorry meneer, u hebt inderdaad gelijk. Ik had even een moment voor mezelf nodig’.

De man kwam nu dichterbij en sprak rustig. ‘Je hoeft je niet te verontschuldigen meisje. Dat doet iedereen wel eens, toch? Waarom doe je niet gewoon even verder?’

Ik werd helemaal gek vanbinnen! De man die me net betrapt had, vroeg me om verder te doen! Ik wist niet goed hoe ik moest reageren, toen de man plots vlakbij mij stond.

‘Luister even, ik heb geen slechte bedoelingen. Ik was net zoals jij op zoek naar wat affectie in deze bossen. Laten we nu gewoon samen wat fun hebben.’

‘Euhhh…ok’, stamelde ik. Ik weet niet goed waarom ik dat zei, maar ergens in mij was er iets aan het branden. Ik was super hard geschrokken, maar tegelijkertijd had dit me ook eneorm geil gemaakt.

‘Goed zo!’ zie de man. ‘Mijn naam is Sam, wat is de jouwe?’

‘Sophie’, antwoordde ik rustig.

Sam lachtte naar mij en ik lachtte terug. Ik was nog nooit zo geil geweest in heel mijn leven. Niets kon me toen nog interesseren, ik wilde alleen maar heel geile dingen doen met Sam. Een sletje was geboren.

Zoek naar meer verhalen van Sophie1995...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 9823x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 4355x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.5
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 3295x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
6.9
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7030x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3280x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6539x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14001x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14524x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10678x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8005x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16218x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5394x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.9
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12416x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3952x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net