Opwindend.Net
Datum: 19-10-2016
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 5418x
Lengte: Gemiddeld
Het Dagboek Van Lola - 2
Door LolasDagboek - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Dagboek Van Lola - 1

Welkom in mijn wereld. De wereld van een onderdanige slet. Wekelijks plaats ik de avonturen die ik beleef met mijn baas. Deze avonturen schrijf ik al zo'n 4 jaar in mijn dagboek en vanaf vandaag besluit ik om deze te gaan delen met jullie. Ik zal dan ook op z'n tijd ook verhalen uit het verleden plaatsen. Kus!

Het dagboek van Lola - Deel I: http://www.opwindend.net/Sexverhaal_Extreem_4489.html

Woensdag 19 oktober, 21:45

Bij elke voetstap op de gang begint mijn hart sneller te kloppen. Zou hij het zijn? Wat als er een vreemde binnenkomt? Één van zijn beste vrienden? De gedachte laat me lachen. Dat zou nog eens wat zijn. Stiekem kan het me ook helemaal niets schelen als hij me zo zou zou aantreffen en ik hem daarmee extreem ongemakkelijk maak. Shockeren is immers altijd leuk vind ik. De gedachte dat zijn vrienden weten wat voor extreme slet hij bezit en wat voor geile freaky outfits ik draag voor hem vind ik helemaal niet erg. Sterker nog, als dat betekent dat ze op z’n tijd zullen aftrekken op die gedachte, op mij, dan des te meer reden om betrapt te worden niet?

Hoeveel minuten zijn er voorbij, vijftien? Vijfentwintig? Mijn knieën beginnen rood en pijnlijk te worden.

Ik vraag me af wat mijn baas vanavond allemaal van plan is. In welke bui zal hij vandaag zijn. Krijg ik zijn lieve kant te zien en gaan we samen drinken en kletsen waarna hij me daarna goed zal neuken of word ik extreem gepijnigd op alle mogelijke manieren en achtergelaten tot hij weer besluit om bij me terug te komen. Ik hou van beide scenario’s maar het foute in me vind het zo extreem geil als hij mijn keiharde baas is van begin tot eind. Wanneer hij me in korte commando’s dingen beveelt zoals alleen hij dat kan en precies heeft uitgedacht wat hij van plan is met me. De volledige leiding neemt en..

Ik word uit mijn gedachte gehaald door het geluid van het slot in de deur. Hij is er. Hartkloppingen nemen me weer over. Rustig blijven. Hij komt binnen en treft me in zijn favoriete outfit en positie. Geknield voor de deuringang met mijn ogen naar de grond gericht. Gehuld in een rode bh met een leren strakke rokje die aan de achterkant uitgebreid zicht geeft op mijn blote billen. Een gehaakte panty met rode hakken maakt de outfit af. ‘’Hmm, braaf sletje’’ hoor ik hem bevredigend zeggen. Hij laat de deur open staan en loopt rustig een rondje om me heen. Bekijkt wat van hem is. Hij laat zijn vingers zachtjes over mijn blote rug en schouders glijden. Komt voor me staan en pakt m'n gezicht vast met één hand en duwt deze omhoog. Ik kijk hem terug aan. Zijn andere hand maakt zijn broek open en hij haalt zijn lul tevoorschijn.

Wat heb ik zijn overheerlijke lul gemist. Elke keer weer ben ik als een kind in een snoepwinkel. Ik open mijn mond wijd en wacht tot hij ‘m zachtjes naar binnen duwt. Mijn tong glijdend over zijn eikel. Ik neem zijn lul helemaal in m'n mond en begin eraan te zuigen alsof ik in geen maanden een lul tot mijn bezit gehad heb Ik geniet volop en ook mijn baas kreunt goedkeurend. Mijn kutje trekt samen wanneer hij zijn hand over m'n tepels laat gaan en deze uitgebreid begint te masseren. Mijn gekreun komt moeizaam naar buiten door zijn lul nog diep in m'n mond maar hij weet dat dit is wat me gek maakt van binnen. ‘’Genoeg voor jou’’ roept hij wanneer hij zijn lul wegtrekt.

‘’Dit doet hij nu altijd!’’ denk ik geïrriteerd. Ik heb nog lang niet genoeg lul gehad om te stoppen.

‘’Haal voor me een biertje uit de koelkast’’ beveelt hij. Op handen en knieën kruip ik de gang door richting de keuken. Hij volgt me niet, weet dat ik op dit moment gehoorzaam genoeg ben om geen eigen wil te hebben. Zijn voetstappen hoor ik richting de woonkamer gaan. Ik weet dat hij alles aan het controleren is. Een gevoel van angst kruipt omhoog wanneer ik in mijn hoofd probeer na te lopen of alles precies ligt en staat zoals hij dat wenst. Ik ben er bijna zeker van. Dan herinner ik me de riem. De riem die ik vergeten ben mee te nemen. Ik weet dat de regel bij het vergeten van iets betekent dat er 13 zweepslagen volgen. En omdat de riem niet mee is, moet er vervanging gezocht worden.

Met het flesje bier in mijn mond kruip ik richting de woonkamer. Daar zit hij op de bank. ‘’We hebben geen riem. Dankzij jou’’ hoor ik hem zeggen. Mijn angst word bevestigd. ‘’Je weet wat dit betekend toch?’’ Ik knik instemmend. Nog steeds met mijn ogen gericht naar de grond. ‘’Kom maar dan’’ Ik kruip naar hem toe en plaatst mezelf over zijn knieën. Hij schuift mijn rokje naar beneden. Net onder mijn billen door. Zijn hand glijdt zachtjes over mijn billen. Even laat hij zijn vingers langs mijn neukgaatje glijden maar stopt al snel. Onverwachts tikt hij de eerst platte hand uit. Een brandende pijn volgt zich al snel. ‘’Tellen’’ beveelt hij. Ik roep voorzichtig ‘’één’’ terwijl ik me mentaal voorbereid op de volgende 12 klappen die eraan zitten te komen. Een tweede klap volgt. Net iets harder dan de vorige. Gehoorzaam tel ik hardop mee. Zijn platte hand word met steeds grotere afstand op mijn billen geslagen. Langzaam begint de roodheid het over te nemen.

Ik raak in trance. Volledige overgave zorgt ervoor dat ik kan genieten van de pijn die hij geeft. Steeds maar weer. Steeds harder. De laatste klap bevestigd de ontevredenheid die hij voelt voor het vergeten van de riem. Hij slaat harder dan alle voorgaande twaalf. De tranen springen in mijn ogen. Gelukkig gaan zijn vingers snel richting mijn neukgaatje en ik voel twee vingers diep in mijn vochtige plekje glijden. Ik begin te hijgen terwijl de tranen over mijn wangen rollen. Mijn billen branden en m'n neukgaatje snakt naar meer. M'n baas weet het. Hij kent me als de beste. Een derde vinger volgt en al snel een vierde. Mijn neukgaatje word uitgerekt, gevuld en zijn vingers gaan diep. Tegen mijn gevoeligste plekje stoot hij zijn vingers in me en ik begin hard te kreunen van genot. Hij is het die me geeft wat ik nodig heb. Dit weet ik en keer op keer word bevestigd hoe ik alleen hem wil. Verslaafd ben aan wat hij geeft. Nooit meer zonder dit kan.

Hij is mijn baas.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 9778x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 4350x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.5
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 3290x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
6.9
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7027x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3277x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6534x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 13996x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14522x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10677x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8003x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16217x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5391x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.9
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2872x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12413x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3951x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net