Opwindend.Net
Datum: 21-10-2016
Stemmen: 21x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 7015x
Lengte: Gemiddeld
Vertrouw Je Mij?
Door Johnalice - Zoek naar meer...

Dit is het vervolg op Bijzondere Avond. Je kunt het beste eerst dat verhaal lezen voordat je aan deze begint. Wij volgen John en alice die hun grenzen verleggen.

John werd wakker van een geluid. Een herrie eigenlijk. Buiten was het groenbeheer de gemeenteperkjes aan het bijwerken. Snoeischaren knipten het nieuwe groen weer kort. Hij kon niet meer slapen en draaide zich om in bed. Het was warm weer en een deken was genoeg voor de nachten. Langs hem lag Alice nog in diepe slaap. De deken bedekte haar benen, de rest lag bloot. Rustig gingen haar borsten op en neer. Hij dacht aan gisteren. De eerste keer dat ze Plassex hadden gehad. Hoe fantastisch dit had gevoelt en hoe Alice er helemaal in op ging en er geen genoeg van kon krijgen. Zijn lul begon alweer hard te worden terwijl hij eraan dacht. Onder de douche na hun neukpartij hadden ze nog hartstochtelijk geknuffeld en gevreeën, voordat ze moe en voldaan naar bed waren gegaan. Nog een beetje nat van de douche waren ze heerlijk in slaap gevallen. Zijn gedachten dwaalden af nu hij naar haar keek. Voordat ze een kind kregen waren ze aan het experimenteren met bdsm. Ze hadden samen een grote tas vol met attributen in die tijd verzameld. Mooie arm en enkelboeien, maskers en mouth-gags. Een hele set pluggen en dildo’s waarmee hij Alice kon plagen, verwennen en vernederen. Op een of andere manier was de klad erin gekomen. De geboorte van hun dochter misschien? Ander werk, of hun verhuizing, John wist het niet. Onbewust was hij haar borsten aan het masseren. De tepels van Alice reageerden en werden hard. Ook haar ademhaling veranderde en John wist dat ze zo wakker zou zijn.

Zijn hand ging van haar borsten, over haar buik richting haar venusheuvel. Hij wreef er teder overheen voordat hij haar schaamlippen aanraakte. Alles was al goed nat. In een beweging spreidde hij de lippen en zijn duim vond haar clit. ‘Dit is nog eens lekker wakker worden’, zei een slaperige Alice. Ze keken elkaar aan en kusten. Hun tongen gingen tekeer alsof ze in gevecht waren. Zijn vingers vonden haar kut. Parels geil drupten er al uit. Zonder pardoes stak hij drie vingers in haar neukgrot. Een klein gilletje ontsnapte uit haar keel, maar die werd gesmoord door zijn mond die nog steeds de hare vurig kuste en tongde. Alice vond zij stijve pik en begon er hard aan te trekken.

Opeens zei John, stop! Alice schrok en dacht dat ze iets verkeerds had gedaan en hield op met hem af te trekken. ‘Vertrouw je mij? Vertrouw je mij helemaal’, vroeg John. Verbouwereerd keek Alice hem aan. Hij had zijn vingers nog diep in haar natte kut en zij haar hand nog om zijn pik. ‘Natuurlijk vertrouw ik je. Helemaal. Waarom vraag je dat’, vroeg Alice. Ze keek hem diep in zijn ogen aan. ‘Je hebt, toen wij nog met de tas speelden en ik jouw vast mocht binden, vaak gezegd dat je alles voor mij zou willen doen. Dat je mij vertrouwde en dat ik alles met je mocht doen. Vertrouw je mij nog steeds’? Hij drukte terwijl hij dit vroeg zijn vingers dieper in haar. ‘Ja ik vertrouw je helemaal. En ik hou van je met heel mijn hart. John wat is er? Waarom vraag je dit’? Ze voelde zijn vingers in haar bewegen en onbewust kreunde ze. ‘Zullen wij verder gaan, met waar we zijn gebleven? Met ons, met plagen, verwennen en dat je alles dan doet wat ik je vraag’? Hier hoefde Alice geen seconde over na te denken en antwoordde meteen met JA.

‘Dan kom maar eens met mij mee’, zei John. Hij trok zijn vingers uit haar kut en terwijl hij opstond pakte hij haar hand vast. Alice liet zich door hem meenemen naar de badkamer en keek hem vragend aan. Hij nam haar in zijn armen en kuste haar teder op haar voorhoofd. Zijn lippen vervolgden hun weg over haar wang naar haar mond. Weer begonnen ze te tongen. Opeens liet hij haar los. ‘Ga in de badkuip liggen en spreid je benen’. Zonder aarzeling stapte Alice, toen John haar losliet, in de badkuip en deed wat hij haar had gevraagd. Toen ze met gespreide benen erin lag stapte hij ook in de badkuip en ging over haar heen staan. ‘Vertrouw je mij echt. Dit is de laatste keer dat ik dit vraag aan je’. Alice keek hem met een glimlach aan. ‘Ik doe alles voor jouw en ik vertrouw je’, zei ze.

Toen ze dit gezegd had nam John zijn stijve lul in zijn hand en begon druk te zetten. Hij richtte hem toen hij eindelijk kon plassen en de druk haast niet meer uit te houden was op haar kut en begon haar onder te plassen. Hij piste over haar benen, kut en ging langzaam omhoog naar haar borsten en nek. Alice sloot haar ogen en opende automatisch haar mond en wachtte af. Maar hij ging weer naar onder en piste haar kut weer onder. Alice wreef zijn pis over haar borsten uit en zodra de straal haar lippen raakte trok ze die open zodat hij die vol kon raken. De straal werd zwakker en stopte helaas. Ze opende haar ogen en bekeek haar natte lichaam. Parels urine bewogen over haar huid. Ze genoot van het gevoel. ‘Ik moest heel nodig en anders kan ik dadelijk heel moeilijk klaar komen, pissletje’, zei John. ‘En nu wil ik jouw proeven. Maar denk eraan, als ik zeg dat je moet stoppen, dan stop je. Ook al ben je nog niet klaar’. Hij hielp haar omhoog en wreef de plas over haar naakte huid. Daarna ging hij door zijn knieën, knielde zodat hij haar kut kon likken en opende zijn mond terwijl hij zich begon af te trekken. Lang hoefde hij niet te wachten en voordat hij het besefte spoot Alice haar gouden nectar in zijn mond. Hij liet het eruit lopen en zorgde ervoor dat ze ook over zijn enorm harde paal zeikte waar hij hard aan trok. Hij keek omhoog en zag geilheid en verlangen in de ogen van Alice. ‘Stop’, zei hij opeens. Alice had moeite om haar blaas af te sluiten, maar na enkele seconden lukte het haar. Hij stond op en nam haar in zijn armen. Hij liet haar de smaak van haar eigen zeik proeven. Het stond haar niet tegen, dat merkte John wel. Ze stonken naar de urine maar het maakte hun niets uit. Ze gingen op in dit moment.

John stapte uit de badkuip en pakte een grote handdoek die hij dwars over de vloer legde. Nam de hand van Alice en ze wist al wat hij wilde. Zonder woorden ging ze met haar rug op de grond liggen en spreidde haar benen weer. John plaatste zijn stijve lul voor haar kutopening en stootte hard naar binnen. Geil begon Alice te kreunen terwijl John haar hard nam. Hij merkte dat ze tegen een orgasme aan zat en zei dat ze niet mocht klaarkomen. Dat bepaalde hij. Alice beet op haar lippen, terwijl zijn stijve pik door de golven van haar kutgeil snel op en neer bewoog. John voelde dat zijn orgasme eraan zat te komen. Hij stopte met neuken en ging snel staan. ‘Vinger jezelf klaar’. Alice keek hem met grote ogen aan. Masturberen deed ze eigenlijk nooit. Daar had ze nooit iets aan gevonden, maar omdat ze nu zo geil was en omdat John het haar zei, vonden haar vingers haar kut die nat was van het kutgeil en de plas. John had weer iets gevonden om bij haar een grens te verleggen. Met drie vingers pompten ze wild in haar natte kut terwijl John boven haar stond en haar actie goedkeurend bekeek en hij aan zijn pik trok.

Het gezicht van Alice liep rood aan van inspanning toen John zei, dat ze terwijl ze aan het vingeren was, ze haar plas moest laten lopen. Het maakte haar niets meer uit. Ze wilde klaarkomen. Hard klaarkomen, omdat ze daar zijn toestemming nu voor had gekregen. Alice schrok van de golf van urine die vrijkwam en tegen haar pompende hand spetterde, toen ze haar sluizen open zette. Haar spieren verkrampten en eindelijk kwam haar orgasme terwijl ze de halve vloer onder zeikte. Ze schreeuwde het uit van genot en emotie. In extase huilde ze haast. Doordat ze met een enorme kracht plaste spoot het via haar pompende hand over haar buik en borsten. John zag haar genot en hoe geil ze klaarkwam. Voor hem een teken om het af te gaan maken. Hij trok harder aan zijn harde staaf en zijn zaad kwam. ‘Open je mond’, zei hij met een kreun. Alice was nog niet bijgekomen van haar orgasme, maar reageerde net op tijd. Ze opende snel haar mond en zag dat hij ging komen. Zijn paarse eikel werd dikker en opeens spatte het zaad met enorme kracht eruit. Hij spoot een straal over haar borsten. Een tweede raakte haar wang en een derde recht in haar openstaande mond. John had knikkende benen en greep zich vast aan een muur. Alice kwam wat omhoog en nam zijn nog kloppende lid in haar mond. Ondertussen wreef ze zijn sperma over haar borsten uit en zorgde ervoor dat zijn lul weer schoon werd. ‘We gaan ons lekker douchen en ons daarna aankleden. Dan eerst een mooie metalen buttplug samen op internet bestellen en daarna gaan wij onze dochter bij oma halen. Nog een week en dan begint onze vakantie. We gaan er een hele geile van maken’, zei John.

Zoek naar meer verhalen van Johnalice...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 3068x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.5
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 8369x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 7271x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 16716x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 8402x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 15148x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5509x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4618x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8216x
Reacties: 25
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3553x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6862x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.9
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 15027x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 15009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10980x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8325x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net