Opwindend.Net
Datum: 22-10-2016
Stemmen: 20x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 8147x
Lengte: Zeer Lang
Een IJsberg En Een Beauty - 8
Door Storman - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een IJsberg En Een Beauty - 7

Ik heb het schrijven even neergelegd...maar pak het weer op.

Eerst even een samenvatting van de voorgaande delen (zie mijn profielpagina voor een overzicht).

Ikzelf ben vijfendertig, woon in Den Haag en ben Manager ICT bij een groot internationaal bedrijf in Leiden, de voertaal is zelfs Engels. Ik geef leiding aan vijf IT afdelingen, elk met een eigen afdelingsmanager.

Irene van Bergen (initialen IBE, bijnaam IceBerg) is manager van de klanten helpdesk. Ze is een jonge, knappe meid van vijfentwintig jaar, een HiPo (High-Potential) waar we in het bedrijf nog veel van verwachten. Ze is klein en licht met haar circa 1m62 en 48kg. Dus zeer slank maar met een hele fraaie B-cup.

Biancka Tyl (initialen BTY, bijnaam BeauTy) leidt de interne IT helpdesk. Ze is een gescheiden MILF van tweeëndertig jaar, 1m72, 62 kg en van Slowaakse afkomst. Ze is echt waanzinnig knap met blauwe ogen en lang steil lichtblond haar. In het bezit van een perfect zandloper figuurtje, smal middel, Cup-DD en wat bredere heupen, een natte droom voor iedereen.

Vanwege een aanstaande reorganisatie ben ik van plan hun beide afdelingen samen te voegen, waarbij we afscheid zullen nemen van circa tien medewerkers en één van beide lekkere managers. Ik heb beiden uitgedaagd om hard te werken aan betere afdelingsresultaten én een plan voor de nieuwe afdeling. Degene die het beste presteert en het beste plan heeft mag de manager ervan worden. De ander moet vertrekken…

Waar ik op hoopte is gebeurd, ze zijn de concurrentie aangegaan, en niet alleen via het werk!

Op de eerste zaterdagavond na de mededeling ben ik bij Biancka langs gegaan voor een bespreking, en had meteen al heerlijke vanilla seks. Nou ja, met een lichte spanking dan.

De volgende avond, zondag dus, kwam Irene bij mij en heb ik haar wat steviger onder handen genomen. Ze had moeite met gehoorzamen, wat gestraft werd met flinke pijniging van haar tepels en een dildo-gag. Ook heb ik haar vastgebonden om haar te immobiliseren. Onervaren als ze is heb ik haar daarbij leren werken met haar kutspieren en is ze voor het eerst anaal genomen. Haar tepels bleken echter zeer gevoelig, en ze is nu een beetje bang voor nog meer pijnlijke ervaringen.

Biancka regelde het met haar ex dat ze voortaan op woensdagavonden bij mij 'haar plannen kan bespreken'. Die eerste woensdagavond kreeg ze weer een spanking, gewoon voor mijn eigen genot. En een supergeile massage als beloning. ten slotte heb ik haar vastgebonden, opgehesen en vervolgens hard genomen. Daarbij gebruikte ik vier gemene klemmen, met haaientanden, op de tepels en kutlippen. Met zoveel pijn had Biancka echter teveel moeite. Ik moest zelfs beloven dat voortaan voorzichtiger aan te pakken. Tja, wat doe je eraan, een dominant moet nu eenmaal de grenzen van zijn sub leren kennen!

De zaterdag erna ben ik gaan stappen met Irene, voorzien van trilei en mini-buttplug. Eenmaal thuis had ik moeite om me te focussen op Irene vanwege een kleine vechtpartij met Marokkaans straattuig. Irene nam toen het initiatief en wist mijn aandacht weer op haar te richten. Ja, dat ging via mijn lul :) Helaas lijkt ze nu wel uit haar sub-rol te zijn gevallen, als ze daar al in zat.

Omdat Irene haar mond maar niet kan houden kreeg ze twee straffen. Als eerste moest ze –rechtop staand- steeds grotere dildo's in haar kut geklemd zien te houden, een goede training voor haar kutspieren! Klemmetjes met gewichten aan haar lipjes maakten het haar extra moeilijk. Maar ze slaagde glansrijk, helaas. Omdat ze geen pijnlijke straf wilde ondergaan heb ik als tweede straf haar vernederd door haar onder te zeiken in de douche, en vervolgens er mijn sperma overheen gespoten. Verbazingwekkend genoeg vond ze de vernedering ervan minder erg dan ik had verwacht. Misschien is ze niet zo arrogant, of juist veel sletteriger dan we dachten :) Die zondagochtend heb ik haar snel de deur weer uitgewerkt.

Dankzij mijn werkdruk, en vanwege al die dames om me heen (drie sub vriendinnen en deze twee hotties) heb ik nauwelijks nog een privé-leven, sport kom ik niet meer aan toe en mijn vrienden heb ik ook al weken niet gezien.

Ik sla nu een aantal weken over. Het is tijd om een keuze te maken betreffende de nieuwe afdeling, en wie die zal gaan leiden. Wordt het Irene of Biancka?

Dit deel (8) en de delen hierna zijn onderdeel van De Grande Finale, de afsluiting dus, waarbij ik een seksuele competitie voor de twee lekkertjes heb opgezet. Veel leesplezier!

PS: commentaar is altijd welkom...
================ Voorbereidingen voor de Grande Finale ================

Het is een zondagavond in oktober en ik overdenk de afgelopen periode. Erg vermoeiend, niet in het minst door de aandacht die ik mijn drie subs en de beide dames heb gegeven. Zowel Irene als Biancka zijn helemaal losgeslagen en in voor alle geile spelletjes. De normalere aspecten van de seks worden nu enthousiast ontvangen.

Voorafjes in de vorm van spelletjes met vibrators en dildo's in verschillende grootte, trileitjes, vlindertjes, buttpluggen etc. zijn meer regel dan uitzondering. Als hoofdgerecht dient meestal heerlijke geile seks in de drie vormen vaginaal, oraal en anaal overgoten met een saus van bondage en straffen. En als toetje vaak gezamenlijk opfrissen in de badkamer, afgetopt met straight seks op intieme wijze.

Het kost me iedere keer weer veel tijd, creativiteit én energie maar krijg er dan ook heel veel voor terug. Irene en Biancka vervullen al mijn wensen, en ook op het werk krijg ik veel positiviteit terug. Intimiteit heb ik natuurlijk verboden, om problemen te voorkomen.

Irene kickt nogal op bondage, het liefst zodanig dat ze niets meer kan bewegen. Maar pijnlijke straffen heeft ze nog steeds een bloedhekel aan, en een echte sub is ze dan ook niet, althans niet wat mij betreft.

Biancka daarentegen vind bondage prima maar minder geil, indien gecombineerd met spanking en straffen vindt ze het geweldig! Ze wordt graag gedomineerd en gedraagt zich als een volwaardige sub. En we matchen ook goed qua persoon en karakter, ik voel me helemaal op mijn gemak bij haar. Zelfs geen bewijsdrang, iets wat mij en veel andere dominanten toch zo kenmerkt…

Maar, hoe lekker het seksen ook is, ik moet ook aan het zakelijke aspect denken. Biancka heeft het leiding geven aan haar afdeling weer opgepakt en de sfeer op de afdeling is weer heel goed. De prestaties houden daar gelijke tred mee, een prima resultaat. Irene moet daarin echt nog het een en ander leren. Wel heeft Irene wel een beter oog voor de zakelijke aspecten en komt ze met creatieve ideeën voor de toekomst.

Als ik kies voor Biancka zou ik haar moeten blijven helpen op het zakelijke vlak. Als ik kies voor Irene moet ik haar blijven coachen op het personele vlak. De seks is met beiden geweldig, Irene is heerlijk jong, klein en strak gebouwd. Ze is steeds uitdagend, mij scherp houdend. Biancka is nog knapper en helemaal los op het sexuele vlak en een perfecte sub voor mij, maar ja, wel al moeder van een kind.

Als ik alle plussen en minnen optel staat het eigenlijk 1-1, en daar heb ik niets aan. Ik moét kiezen, allebei aanhouden gaat niet. Ook de directie wil van mij dat ik een keuze maak. Er moet immers een oplossing ('package') gereserveerd worden voor degene die afvalt.

Daarnaast ben ik bang voor wat komen gaat nadat de keuze is gevallen. Zal de afgewezen dame wraakzuchtig worden? De gang van zaken naar buiten brengen? Dat moet ik toch echt zien te voorkomen!

Het is maandagavond en ik moet een plannetje bedenken…

Ik wik en weeg en neem een besluit. Ik verzamel wat spullen, schrijf op wat ik nog nodig heb om te regelen dat beide dames komende zaterdag een verrassing per post ontvangen. De volgende ochtend op het werk geef ik mijn secretaresse Roos de opdracht een afspraak met ze te plannen voor de vrijdag over een week. Biancka om tien uur 's ochtends, Irene om vier uur 's middags.

De bestaande privé afspraken zeg ik af, zowel die van aanstaande woensdag met Biancka en de zaterdag met Irene.

We zijn anderhalve week verder als het vrijdag is. En Biancka staat stipt om tien uur in mijn kantoor. Botergeil en een beetje zenuwachtig, de woensdag afspraakjes van afgelopen week en deze week gingen tot haar verdriet niet door. En geen uitleg, zeer frusterend! Ook had geen ze reden gekregen voor deze werkafspraak...

"Kom binnen Biancka. Een kopje koffie?" vraag ik haar vriendelijk.

"Goedemorgen Storman!" komt ze opgewekt binnen. De recente periode vol heerlijke seks heeft haar goed gedaan. Ze straalt sensualiteit uit, kleedt zich weer uitdagender, sexy, en loopt vrolijk maar beslist over haar afdeling. Haar helpdesk-dames heeft ze weer prima onder controle, normaal gesproken een bijna onmogelijke opgave. Ook zie ik aan haar een verlangen naar een knuffel, en na bijna anderhalve week geen seks moet ze bovendien botergeil zijn. Maar ze weet, we zijn op kantoor, en iedereen die mijn kamer passeert ziet ons zitten.

Ze ziet er fantastisch uit, als altijd. Een pantalon die haar ronde billen geweldig doen uitkomen, een topje dat netjes is en gezien de V-hals met dubbel-D eronder toch verboden zou moeten worden. Nette pumps die haar benen moorddadig zouden maken als ze een rokje aan had gehad. Eigenlijk is ze bijna té knap voor een kantoorbaan. Beauty mét brains, en een single-mom, ik vind haar geweldig!

"Doe de deur dicht, alsjeblieft?" vraag ik haar een beetje grommend. Ze veert op als door een adder gebeten. "Natuurlijk, sorry" en haast zich om de deur dicht te doen. Natuurlijk is dat geen angst, het is de wil om mij te plezieren, te behagen zelfs, die haar doet rennen. En ik moet bekennen, ik ben daar heel gevoelig voor, iets wat zij weer heel goed aanvoelt…

Als ze weer zit neem ik het woord.

"Biancka, we zitten vlak bij de beslissing en ik moet zeggen, ik ben erg tevreden over je. Je afdeling is met sprongen vooruit gegaan, qua sfeer en daardoor ook qua prestaties. Je hebt tweemaal een teamactiviteit ondernomen, en drie persoonlijke beloningen uitgedeeld. Daarnaast heb je al een aantal veranderingen doorgevoerd die goed uitpakten, vooral de call-handling snelheid is daarmee verbeterd. Daarbovenop is de teamleidster teruggekomen. Het beviel haar allerminst bij haar nieuwe werkgever. Ik heb haar gesproken en ook zij is goed te spreken over de intussen veranderde situatie".

Ik laat het goede nieuws even bezinken en vraag om een reactie.

"Dank je, Storman. Ik moet bekennen dat je me de ogen hebt geopend voor wat betreft mijn invloed op het functioneren van mijn medewerkers. Ik heb een tijd stil gestaan en geen aandacht geschonken aan de organisatie van mijn afdeling. Ik heb me dan ook voorgenomen om voortdurend oog te houden voor verbeteringen".

"Prima, hou dat vol. Over de komende reorganisatie waarbij jouw afdeling wordt samengevoegd met die van Irene heb ik ook nieuws. De plannen ervoor zijn goedgekeurd door PZ en de directie. Ik moet alleen nog beslissen wie de manager wordt. En dat is nog steeds moeilijk. Ook Irene heeft vooruitgang geboekt en het is nog steeds geen uitgemaakte zaak wie de nieuwe positie krijgt".

Ik laat ook dit nieuws even doordringen. Biancka trekt niet wit weg, maar veel kleur is er ook niet meer over in haar gezicht. Haar reactie verwoordt ze zorgvuldig.

"Als ik nog meer moet doen, Storman, zeg me dan alsjeblieft wat. Je weet hoe belangrijk deze baan voor me is!".

Ik zeg bijna 'Lieverd, …' maar weet dat nog net weg te slikken. Ik herpak me.

"Biancka, dat snap ik, en ook dat neem ik mee in mijn afweging. Ik denk dat als jij die kans krijgt dat we nog lang plezier van je mogen hebben in die functie. Maar ook Irene verdient een kans, voor haar is dat een mogelijke springplank naar het middenkader, waarschijnlijk ergens in een van onze sales-divisies. Zowel ikzelf als sommige directieleden hebben nog steeds hoge verwachtingen van haar".

Ze moet dit even verwerken. Ze heeft er hard aan gewerkt, privé ook. En dan doel ik niet op onze amoureuze activiteiten. En ze weet, mijn loftuitingen zijn terecht, het gáát ook veel beter op de afdeling! Er wordt weer hard gewerkt en luid gelachen…

"Ik moet je ook nog iets anders vertellen". En wacht even om haar volledige aandacht te krijgen.

"Ik cancel al onze volgende woensdag-avond sessies. Ik heb het momenteel domweg te druk met mijn eigen werk, en de voorbereidingen voor de reorganisaties. In plaats daarvan wil ik je graag zaterdagavond over twee weken zien. Kan je dat regelen?". Dat betekent in totaal drie-en-een-halve week geen seks voor haar. Iets om heel chagrijnig van te worden…

Biancka is snel met haar antwoord. "O jammer. Maar ik begrijp het. En die zaterdagavond is geen probleem. Ik heb met Eugène een schema afgesproken waarin hij Charlotte heeft op woensdagavond en zaterdagavond tot zondagavond. En dat schema bevalt ons beiden goed. Dus ik hoef niet eens wat te regelen".

Mooi.

"Tot slot nog één ding. Als het goed is ontvang je morgen een doos per post. Daarin vind je een paar zaken én een stel opdrachten. Goed doornemen, correct uitvoeren en dan zie ik je over twee weken bij mij thuis, om acht uur 's avonds".

Ik neem daarna afscheid van haar en ga verder met mijn drukke bezigheden. De lunch heb ik doorgewerkt dus overgeslagen, Roos bracht me nog even een maaltijdsalade. Het is alweer vier uur als Irene aanklopt.

"Kom binnen!" roep ik, zet de computer op schermbeveiliging en leg wat vergaderstukken weg. Irene komt binnen, sluit uit haarzelf de deur, en gaat zitten.

"Goedemiddag Irene!". Ik wacht even en kijk haar aan. De afgelopen maanden hebben ook haar goed gedaan. Ze kleedt zich veel uitdagender en ook haar afdeling profiteerde iets van haar opgewekte humeur.

"Goedemiddag Storman!" begroet ze me terug, en leunt opzettelijk voorover om me wat meer inkijk te geven. Ook zij weet dat ik daar uitermate geil van wordt.

"Nou, hoi. Ik wil het even met je hebben over de afgelopen periode waarin jij tot taak had om de prestaties van je afdeling te verbeteren. En dat is gelukt. De veranderingen die je hebt doorgevoerd betekenen meer klantcontact, betere oplossingen en tevredener klanten. Wel is de werkdruk nog steeds hoog, vooral door een te zware administratieve druk".

Ik geef haar even de tijd om dit te laten bezinken.

"Ben je dan nog niet tevreden, Storman?" is haar reactie.

"Toch wel, ik begrijp wel waarom je zoveel kencijfers tot je beschikking wil hebben. Dat helpt je bij het identificeren van knelpunten in klantcontact, produktkennis, of anderszins. Toch vind ik dat bovenal het tijdschrijven te uitgebreid is, en daardoor nodeloos stressverhogend werkt".

"Ik stel voor dat je het tijdschrijven beperkt tot alleen nog de tijd gewerkt per call, en alle overige, niet-klantgerelateerde activiteiten laat zitten. Dan vullen we dat in het systeem automatisch aan tot 'overig'. Onze medewerkers hoeven dan alleen nog zuiver gewerkte tijd aan een probleem te registreren".

Irene vindt het moeilijk om haar controle los te laten. Althans, zo voelt ze het. Maar na nog wat minuten discussie geeft ze toe. Onder mijn toezegging dat we altijd na een jaar alsnog het systeem kunnen omgooien.

Ik besluit met een positieve noot. "Maar over het geheel ben ik uitermate tevreden, je laat nu meer van je potentie blijken. De afdeling begint ook beter te draaien, het ziekteverzuim is licht afgenomen". Ze kijkt meteen wat vrolijker.

"Weet wel dat ook Biancka zeer goede vooruitgang heeft geboekt met haar afdeling. Het is dan ook geen gelopen race. Ik ga je mijn keuze dan ook pas mededelen op vrijdag over drie weken, de laatste dag van de maand".

Dat is een duidelijke domper voor haar. Nog eens drie weken in spanning over haar toekomst!

Tot slot vertel ik ook Irene dat ze zaterdag een doos per post kan verwachten, met opdrachten en zo. En dat ik haar zaterdag over twee weken om zeven uur 's avonds bij mij verwacht. Geregeld!
================ De Grande Finale - Irene arriveert ================

Het is vrijdagavond en Maartje, mijn 'vaste' sub-vriendin, kwam na het werk naar me toe.

Na het verorberen van een simpele pasta gegeten leg ik haar mijn plannen voor de zaterdagavond voor. Maartje is een slimme, creatieve meid en komt zelf met nog een paar goede aanvullingen. Maartje houdt namelijk enorm van verkleedpartijtjes, thema's en dergelijke. Ze geilt erop, en vindt het heerlijk als ik erin mee ga.

Na een vrij rustige avond met redelijk normale seks zit Maartje tegen me aan gekropen op de bank. Een beetje lezen, elk in ons eigen boek.

Eenmaal samen in bed kon ik het niet laten, en had ik haar nog even bruut "gegrepen". Vastgebonden, in doggy-style, billen mooi rood van een spanking en daarna hard geneukt. Maartje kirde van plezier en genot, daar houdt ze zo enorm van! Maar eigenlijk heb ik mijn energie vooral bewaard voor wat nog komen gaat…

De zaterdagmiddag kook ik wat uitgebreider voor ons tweeën, een Indische rijsttafel. Gebruikmakend van verse ingrediënten natuurlijk ;). Sate Ayam, Daging Lapis, Rendang, Sambal Goreng Tahoe, Sambal Goreng Telor, Gado-Gado, Nasi Koening en Bami Goreng. Veel te veel, maar de restjes zijn zondag ook nog lekker.

Ondertussen heeft Maartje geholpen door onze plannen uit te werken en de benodigde spullen klaar te leggen, alle attributen nog eens grondig te schoon te maken.

Hoe lekker ook, we hebben ons ingehouden tijdens het eten. We willen hongerig blijven, naar mensenvlees ;) We moeten opschieten om de boel op tijd aan de kant te hebben.

Bijna stipt op tijd gaat mijn deurbel. Het is vijf voor zeven en dat moet Irene zijn. Zoals afgesproken doet Maartje open.

"Goedeavond, Irene van Bergen neem ik aan?". Irene kijkt verbluft, voor haar staat een jonge vrouw.

Een heel mooie jonge vrouw, ongeveer even oud als haarzelf, gekleed in het uniform van een sexy dienstmeisje. Een zwart topje met witte biesjes. Een diepe ronde hals voor een fraaie inkijk op haar heerlijke borsten, cup-C of zo. Een bijhorend zwart rokje met witte biesjes, een wit schortje, kanten onderrokje. Daaronder zwarte kousen met nette zwarte pumps.

Wat Irene niet kan zien is dat ze jarretels draagt, zonder slipje. En dat Maartje zich had schoongemaakt voordat ze opendeed omdat haar kruis kletsnat was. Want ik had haar tien minuten geleden bevolen om zich met een vibrator te vermaken, voor mijn ogen, zonder te mogen klaarkomen…

"Eh ja, eh, ik ben Irene" stamelt ze ietwat verbluft.

"Welkom, komt u binnen. De heer Storman verwacht u. Mag ik uw jas aannemen?". Irene geeft haar jas af en loopt achter Maartje aan naar mijn woonkamer.

(voor de nieuwe lezer, ik ben in het gelukkige bezit van een compleet herenhuis in Den Haag, met een vestibule en een gang naar de keuken en woonkamer.)

Irene kondigt haar heel formeel aan bij binnenkomst. "Meneer, Irene van Bergen is gearriveerd, zoals U verwachtte". Maartje verdwijnt met Irene haar jas, handtasje en een tas met daarin wat extra spullen.

"Zo Irene, welkom. Goede reis gehad?". Ze moet immers uit Amsterdam komen. Voordat Irene reageert kijkt ze onwillekeurig Maartje nog even na.

"Jazeker, alles ging prima". Ze kijkt me aan, in plaats van mijn gebruikelijke vrijetijdskleding draag ik een formeel pak, zonder stropdas en met een ietwat vrolijk overhemd eronder, de bovenste drie knoopjes staan open.

"Vreemd, want je hebt nu meteen al weer je eerste strafpunt verdiend! Heb je de opdrachten wel goed gelezen, en uitgevoerd?".

Irene schrikt op als ze hoort dat ze een strafpunt te pakken heeft. En dan pas herinnert ze zich weer de doos met opdrachten en benodigdheden. Daarin stond ook dat ze me bij binnenkomst moest groeten, voor me in de houding staan en zich laten inspecteren. Maar door dat gedoe met die dienstmeid is ze nog zo overbluft dat ze dat glad is vergeten.

Ze stapt meteen alsnog naar me toe en neemt de houding aan. Dat heeft ze de afgelopen periode vaak genoeg moeten uitvoeren om nu precies en perfect uit te kunnen voeren. Dus staat ze daar met de voeten op heupbreedte, rechtop en met de handen in haar nek.

Ze heeft een lange soepele jurk aan, diepgroen. Ook deze jurk biedt de door mij zo begeerde inkijk dankzij een diepe halslijn. En als het goed is draagt ze geen ondergoed. Mooie bijpassende schoenen met een beschaafd hakje, deze keer geen killer-stiletto's. Precies goed, want de opdracht was Classy & Sexy gekleed te gaan.

Ik ga recht voor staan, heel dichtbij. Ik duw haar kin omhoog zodat ze me kan aankijken, extra nederig/vernederend.

"Ben je nog nat!?" vraag ik haar.

Want de opdracht was ook om in en café hier vlakbij een koffie te drinken om kwart over zes, en vervolgens een half uur op de WC met zichzelf te spelen zonder klaar te komen.

"Ja Storman, ik ben echt kletsnat" vertelt ze zonder uitweidingen. Ze heeft nu geleerd precies te antwoorden.

"Heb je alle opdrachten uitgevoerd, en is het je gelukt om daarbij niet in de fout te gaan?".

"Ik heb me aan alle opdrachten gehouden. Wel heb ik twee foutjes gemaakt afgelopen woensdag. Ik kreeg snel en onverwachts een orgasme en daarna ben ik vergeten om mijn kontje op te rekken met de grote dildo… De rest is correct uitgevoerd".

"Mooi. Je hebt dus ook alles met de webcam opgenomen. En die opnames meegenomen op de bijgeleverde USB-harddisk. Dat zal ik later nog eens controleren. Ervanuitgaande dat het klopt wat je me verteld krijg je strafvermindering. De twee fouten zullen tellen als één, waardoor je totaal aantal strafpunten nu op twee staat".

"En wat is je score op afgelopen weekend?".

Want de opdracht was om de twee webcams te installeren, gericht op haar bed, en zo vaak mogelijk dat weekend klaar te komen. Daarbij was het verplicht om alle spulletjes uit de doos te gebruiken, niet per se tegelijkertijd. Maar nimmer alleen haar vingers of eigen speeltjes!

De doos bevatte namelijk de twee webcams en een 2TB USB-harddisk, een kladblok, instructies voor installatie van de webcams, een 20cm roze vibrator, een 25cm dikke dildo met voet ('Dildo Drie'), een kleine en een grote buttplug, een trilei met twee dozen IKEA batterijen, vijf klemmetjes voor tepels, kutlippen en klit.

"Ik ben in twee weken tijd twee-en-zestig keer klaargekomen!" zegt ze bijna beschaamd. "Ik heb alles afgezegd wat ik van plan was, heb boodschappen gedaan en heb me vrijwel alleen nog gericht op de opdracht. Want je had erbij geschreven dat onvoldoende enthousiasme zou leiden tot strenge en pijnlijke straffen!".

En dat is iets wat Irene echt niet graag heeft…

"Ik ben trots op je! Een goede score. Je weet, straffen blijven staan. Beloningen worden apart bijgehouden. Met deze score heb je sowieso één beloning al verdiend".

"Maar, konijntje, je hebt je dus ook aan de andere opdrachten gehouden en alléén die woensdag ben je in de fout gegaan? Geef me maar even een korte samenvatting!".

Konijntje is mijn koosnaam voor haar geworden. Ze weet het niet maar het is afkomstig van ijskonijn, zoals ze in mijn ogen was toen ik haar leerde kennen. Ze denkt zelf dat het is omdat we neuken als konijnen, haha!

Terwijl Irene begint te vertellen zet ik haar armen langs haar lijf en duw de mouwen van haar jurk opzij. Daardoor komen haar borsten vrijwel bloot te liggen. En als ik de stof nog even wat lager duw hangen haar fraaie B-cup borsten helemaal bloot. Een enorm erotische aanblik!!! Mijn pik begint al kopjes te geven.

"Storman, de opdracht was om alles te documenteren in het kladblok, en op te nemen met de webcams. Die zijn verbonden met mijn eigen computer en de opnames werden opgeslagen op de USB-schijf. Het weekend moest ik gebruiken om zo vaak als mogelijk klaar te komen, en daarbij altijd één of meer objecten uit de doos te gebruiken. Zowel zaterdag als zondag moest elk speeltje minstens drie keer gebruikt worden. Alleen mijn kontje moest ik met rust laten, de buttpluggen waren voor de werkdagen".

Ik pak ondertussen haar tepels beet. Eerst maak ik ze hard door lichtjes te duwen en knijpen, kort te likken en zuigen. Terwijl ik blijf luisteren ga ik iets harder ertegenaan. Ik trek eraan, draaiend en knijpend tegelijkertijd. Maar niet heel hard, het blijft nog lekker voor Irene. Bovendien kan ze na de training van de afgelopen dagen al meer hebben.

"Uhmpfff. Eh. De werkdagen was het verplicht om de kleine buttplug in te hebben op reis naar en van het werk. Op het werk aangekomen moest ik de buttplug verwijderen en het trilei indoen, en deze pas weghalen pal voordat ik naar huis zou gaan".

"Dat heb ik netjes gedaan, en ik merkte dat jij elke dag tijdens de lunch en tijdens onze wekelijkse teammeeting ermee hebt zit spelen".

"Aaaaaah!" (…een kort maar gemeen kneepje met mijn nagels in haar tepels…)

"…ik mocht dan niet klaarkomen en jij hebt me dat mogelijk gemaakt door het eitje niet op maximaal te zetten. Gelukkig maar want als de rest van het management team het had gemerkt…".

Ik laat haar tepels met rust en kus haar zachtjes en romantisch in haar nek.

Ik lik haar daar even en fluister haar zacht toe. "Ik moet toegeven dat jij een prima pokerface opzette. Ik kon alleen merken dat je het trilei echt in had gedaan aan kleine lichamelijke reacties, zoals je handen die je opeens samenvouwde of zo. Maar ik heb bewust het binnen de perken gehouden. Stel je voor dat ik het eitje voluit zou zetten, dan kan je hem zelfs horen! En hoe spannend vond je dit??? ".

"Storman, dit was onwijs spannend! Vooral in ons management overleg was ik op van de zenuwen. Maar ik ging er stiekem vanuit dat jij je zou weten in te houden. We hebben allebei niets aan een ontdekking van onze spelletjes! Maar ja, toch echt wel superspannend!!!".

"Jaja, jij bent niet alleen een slimme meid, maar ook een lekker ding én een geil konijntje" fluister ik haar toe en lik haar nog even over haar tepels.

Irene gaat verder met haar verhaal.

"Eenmaal thuis moest telkens meteen de grote buttplug in, en deze mocht ik pas voor het slapen gaan weer verwijderen. Op maandag en dinsdag was daarbij de opdracht om minstens twee uur met mezelf te spelen en weer zo vaak mogelijk klaar te komen. Die eerste maandagavond was dat vier keer, en de dinsdag erop negen keer, inclusief die van de maandagnacht na twaalf uur".

Aha, ik dacht al, ze zag er dinsdagochtend tijdens de teammeeting vermoeid uit. En dan nog het trileitje moeten doorstaan zal niet meegevallen zijn!

Ik stroop haar jurk verder omlaag en bevrijd haar armen uit de stof. Nog iets lager en nu hangt de jurk op haar heupen. Een naakte Irene is een feest voor het oog, maar hoe knap een naakte Irene ook is, ik vind haar zo half gekleed nog véél mooier en geiler. Mijn pik stopt ondertussen met kopjes geven en is nu strak genoeg om serieuzere aandacht te willen.

Ik ben op mijn knieën gegaan en duw een natte tong in haar navel.

"Dat heb ik natuurlijk gedaan en… ooooohhhh …".

Terwijl ze verder gaat met haar verhaal had ik haar jurk over de heup heen getrokken, deze ligt nu op de grond om haar voeten heen. En daalde met mijn tong af naar haar al tevoorschijn gekomen klitje. Haar lippen zijn nog enorm gezwollen van het langdurig met zichzelf spelen in het café om de hoek.

Haar geil loopt overvloedig langs haar liezen, een nat en geil spoor achterlatend.

"Ooohh, en. Eh".

"Niet klaarkomen of je krijgt de ergste straf ooit!" roep ik haar toe.

Ondertussen spreid ik wel haar kutlippen en ga fanatiek aan het beffen. Haar sappen vloeien overvloedig, ze rilt, ze schokt. Maar mede dankzij de oefening de laatste dagen kan ze haar orgasme nog even tegenhouden.

Ik twijfel, zal ik er twee vingers inrammen en haar daarmee tegen wil en dank een geweldig orgasme én een strafpunt bezorgen? Of niet? Ik besluit genade te tonen en kom overeind.

"Heel goed bezig meisje. Je hebt duidelijk bijgeleerd de laatste maanden!".

Ik sta weer voor haar, en focus me weer op haar heerlijke borsten. Irene vervolgt haar verhaal, enigszins opgelucht maar o zo hard toe aan een hevig orgasme…

"Nou eh, waar was ik? O ja, buttpluggen. Woensdag, donderdag en vrijdagavond had ik opdracht om mezelf alleen op te geilen maar vooral niet klaar te komen. Elke avond een uur lang! Dat is allemaal gelukt de afgelopen twee weken. Behalve deze woensdagavond dus".

Ik duw en knijp in haar tieten, en lik haar tepels, zachtjes knabbel ik eraan. Irene weet zich desondanks nu goed te concentreren.

"En vanaf de start van vandaag, om twaalf uur vannacht, mocht ik mijn poes niet meer aanraken, zelfs niet bij het douchen. Alleen schoonvegen bij toiletbezoek was toegestaan. En op pad zonder trilei of buttplug. Om op tijd bij het café hier op de hoek te zijn en daar snel richting toilet te verdwijnen".

Ik laat Irene haar borsten met rust. Ik word zo geil van haar geur, haar lijf, zelfs haar stem. Ik houd het zelf bijna niet meer en geef haar daarom de opdracht me snel en hard te pijpen.

Irene ritst met bloedspoed mijn broek open en trekt hem op mijn enkels. Ze is een echte liefhebber geworden, ze vindt het zo lekker om mijn pik steeds stijver te voelen worden terwijl ze me pijpt. Ook vindt ze mijn zaad lekker, en slikt die graag en zonder problemen door.

Zodra mijn lul in haar mond is verdwenen reik ik naar een bel op het tafeltje bij de bank. Ik klingel ermee en Maartje komt snel binnen.

Irene gaat door met pijpen maar krijgt wel snel een hoogrode kleur. "Maartje, zou je zo goed om alles klaar te leggen in de speelkamer?". "Zeker Storman" en weg is Maartje.

Dit is allemaal al van tevoren zo besproken, Irene weet daar natuurlijk niets van. Ze gaat fanatiek door met mij pijpen, en ik ben zo heet en geil van het voorgaande geworden dat ik haar binnen twee minuten moet laten stoppen, anders kom ik al klaar.

"Stop maar, ik was al beregeil door dat lekkere lijf van je. Telkens als ik jou bef word ik zó geil, niet normaal!".

Irene komt overeind en omdat ik geen specifieke opdracht heb gegeven neemt ze de houding weer aan. Heel goed, maar nog geen bonuspunt waard.

"Ga maar voor me uit naar boven, maar loop langzaam, heel langzaam de trappen op. Want ik wil niet alleen genieten van het heerlijke uitzicht maar ook onderweg lekker aan je frunniken!".

En dat doe ik dan ook. Allebei compleet naakt gaan we naar tweede verdieping. Op de trappen schuif ik af en toe mijn vingers in haar lekkere doos. Ik pets op een lekkere manier op die bewegende billen, streel langzaam de binnenkant van haar dijen. Ik ben zo geil dat ik me moet bedwingen om haar niet meteen al op de trap keihard te pakken. Dat wil ze zelf zo ontzettend graag dat ze onbewust zo verleidelijk mogelijk schudt en kreunt bij mijn acties.

Eenmaal in de speelkamer laat ik Irene plaatsnemen in de geknielde houding, met het gezicht naar het bed toe. Dat is met de benen onder haar gevouwen, rug rechtop en handen weer in de nek. Ik ga achter haar staan.

"O, o, o. Wat ben jij toch lekker!" fluister ik haar zachtjes haar toe. Ik speel met mijn hete adem, over haar nek, haar schouders en rug.

"Maartje, ga op bed liggen! Op je rug, met je benen hoog opgetrokken en Dildo Vier diep in je kut. En ga er maar fanatiek mee tekeer!".

Maartje pakt deze monsterdildo uit de doos, 30cm lang en zeer dik, en smeert hem snel in met massageolie. Als ze even later op bed ligt is het een fraai gezicht, met haar dienstbode uniform nog aan, rokje opgeschoven en die monsterdikke dildo in haar kut. Al snel doet ze haar best om die keihard te verwerken. Dat gaat niet makkelijk dus kreunt en steunt ze er hardop bij.

"En Irene, voordat ik je ga neuken wil ik dat je me pijpt als nooit tevoren! Maak me stijf, geil, neem hem weer helemaal in je keeltje, verwen me en doe het met alle energie die je kan geven!!! En als je me teleurstelt krijg je een strafpunt erbij…".

Daar hoef ik niet bang voor te zijn. Irene was al botergeil en voor het eerst ziet ze een andere vrouw tijdens de seks. En Maartje is geen straf om naar te kijken natuurlijk.

Even later zit mijn pik al diep in Irene haar keel, en kreun ik van de moeite om niet klaar te komen. Ik duw Irene hardhandig van me af, ze valt zelfs achterover, met een gilletje. Ik sleur haar weer overeind en zet haar tegen het bed aan. Op haar knieën, gestrekt voorover en met haar hoofd vlakbij Maartje haar kruis.

"Maartje, handen en armen wijd omhoog graag. Irene, je neemt het over van Maartje, en ga zo hard mogelijk tekeer met die dildo! En zorg maar dat je Maartje heel snel klaar weet te krijgen, want ik ga je neuken en die billen van je spanken totdat het je gelukt is.

Nu weet ik dat Maartje de iets kleinere Dildo heerlijk vindt, dat is nummer Drie (25cm en iets minder dik). Maar op deze dildo kan ze bijna niet klaarkomen. Ze heeft letterlijk een strak kutje en deze dildo is net een maatje te groot, te pijnlijk, om lekker op te kunnen komen.

Dus ik ram mijn pik eindelijk in die kletsnatte en dampende kut van Irene voor me. Hard neukend gebruik ik mijn linkerhand om Irene haar hoofd vlakbij Maartjes kut te houden, met mijn rechterhand sla ik voortdurend heel hard op Irene's rechterbil. En zo ga ik lekker bezig.

Ik ben er ook heel vocaal bij…

"Lekker, lekker, knijpen met die kut. Harder knijpen!!! En raggen met die dildo! Kom op, je kan best twee dingen tegelijk!!!". En meer van die dingen.

Ik ga zo lekker dat mijn orgasme echt niet lang kan uitblijven. Maartje geniet ook, meer dan normaal maar komt inderdaad nog niet klaar.

"Haal die dildo weg!" schreeuw ik naar Irene. Terwijl haar rechterbil nu uiterst pijnlijk is van de voortdurende harde klappen.

"En lik haar klaar!" is mijn volgende opdracht. Ik verwissel snel van hand, nu duwt mijn rechterhand haar hoofd vol in Maartjes kut. En sla ik met mijn linkerhand ook haar linkerbil vuurrood.

Seks met een andere vrouw, dat heeft Irene nog nooit gedaan. Die dildo is één ding maar beffen toch weer iets heel anders. Ze is toch geen lesbo! Ze twijfelt of ze dit wel wil.

Maar nu protesteren of weigeren is kansloos. Dat station is gepasseerd en dat weet ze zelf ook wel. Wat ook meespeelt is dat Irene zelf dichtbij een orgasme is. Haar billen zijn niet meer warm, maar gloeiend heet. Haar gevulde kut ook, en even later zit ze met haar tong diep in Maartje.

Ze proeft voor het eerst andere dan haar kutsappen en vindt het al snel 'niks niet erg'. Het begin is nog even voorzichtig maar na een paar extra harde aansporingen doet ze beter haar best. Irene is pas een minuut bezig als ze zelf enorm klaarkomt, ze richt zich iets op en gilt en knijpt met haar kut nog harder in mijn harde lul. Het zo bekende melken, en ik zit al zo dichtbij mijn eigen orgasme.

Dus ik richt mijn aandacht op Maartje, die is er nog steeds niet aan toe. "Doorgaan met Maartje likken!" brul ik haar toe. "Gebruik ook je vingers! Zorg dat je Maartje snel klaarmaakt!!!".

Want ik wil het volhouden totdat ook Maartje komt. Ik mep nog sneller en harder op Irene's billen. En die zien al vuurrood!

Irene schudt en beeft onder mijn meppen. Ze slaakt voortdurend pijnkreetjes maar gehoorzaamt wel. Haar eigen orgasme lijkt lang aan te houden doordat ik haar blijf neuken en meppen. En nu komt eindelijk ook Maartjes hoogtepunt rap dichterbij.

Dus even later zie ik Maartje verkrampen, haar buikspieren spannen aan en ze komt met haar bovenlijf overeind. Ze loopt rood aan en weet haar armen nog steeds wijd te houden, zelfs zo dichtbij haar climax.

"Maartje, trek nu zelf aan je tepels. Doe het hard maar ook lekker voor jezelf!".

Dat doet ze en dat geeft haar het laatste zetje. Ze komt enorm klaar! Haar ogen draaien weg, ze ziet niemand meer, hoort niets meer. En ook ik houd het niet meer vol.

Ik geef een brul en laat me gaan. Mijn ballen knijpen samen en straal na straal verlaat mijn pisbuis, wat Irene nog een klein na-orgasme geeft. En anders knijpt ze bewust met haar kutje, dat kan ook ;)

"Irene, snel op bed liggen, je knieën opgetrokken!". Snel voldoet ze aan mijn bevel.

"Maartje, tijd voor een tegenprestatie, lik al mijn zaad uit haar kutje, en snel!".

Dat is voldoende voor nu, want we moeten de tijd in de gaten houden. Dus als we even later nog aan het nagenieten zijn op bed kijk ik op de grote wandklok en krijg ik haast.

Ik schiet overeind en geef Maartje een handgebaar. Maartje begrijpt me en springt het bed uit. Ze komt terug met de afgesproken spullen. Ze geeft me eerst de hoofdkap aan. Dat is een lederen kap die de drager blinddoekt, maar neus en mond en hals vrijlaat.

"Irene, kom eens overeind. ik ga je blinddoeken". Dat is ze al gewend, en ze schrikt er dus niet van.

Zodra de kap over haar hoofd zit gebaar ik Maartje weer, en krijg van haar de grote ball-gag van licht-flexibel schuimrubber materiaal. Ik plaats ook die bij Irene. Haar mond staat nu wijdopen maar gevuld met de ball-gag. De riempjes zetten het vast waarbij de kap eronder het extra comfortabel maakt.

Irene kan nu niets meer zien en geen geluid meer maken. Mooi zo! Ik gebaar naar Maartje en deze haalt snel de video camera tevoorschijn. Ze is erg goed met dat ding. En ook nog eens heel handig in het bewerken van het ruwe beeldmateriaal tot een mooi verhaal.

Zonder dat Irene het weet wordt ze nu opgenomen. De bedoeling is dat Maartje van het ruwe materiaal vier video's maakt. Eentje waarin niemand herkenbaar in beeld is, twee video's waarin alleen Irene of Biancka duidelijk herkenbaar in beeld en een vierde met ons allemaal herkenbaar in beeld. Prima chantagemateriaal!

"Irene, ik ga je straks vastbinden. Maar eerst moet je met me meelopen, ik leid je wel".

Vragen kan ze al niet meer stellen. En ook dit is nieuw voor haar. Geblinddoekt, ball-gag in, en dan ook nog vastgebonden worden. Ik zie die harde tepels van haar zelfs nog iets extra opzwellen.

Ik neem haar hand en voorzichtig leid ik haar naar de kleine speelkamer op deze tweede verdieping. Maartje heeft hier vanmiddag het Andreas-kruis opgesteld, stevig verankerd.

Ik plaats Irene voor het kruis en zet snel haar polsen en enkels vast. Ik zorg ook voor riemen om haar hals, bovenlijf, middel, bovenbenen. Zo, nu kan ze niet meer bewegen en dus ook geen geluid meer maken. Maartje filmt ondertussen het hele gebeuren.

"Irene, je eerste van de twee strafpunten zet ik nu in! Je voelt vanzelf wel wat ik bedoel…".

Dus voor het mooie en als eerste straf plaats ik schuifklemmetjes op haar tepels, met het schuifje zet ik ze extra strak. Ik plaats ook nog klemmetjes op haar kutlippen en een klemmetje op haar klit. Ook deze zet ik op standje extra pijnlijk.

Irene kwijlt, schudt en beeft en er komt wat onverstaanbaar gemompel van achter de ball-gag. Ik denk dat het een mengeling is van pijnkreten, vloeken en verwensingen maar daar trek ik me niets van aan.

"Had je je maar aan de opdrachten moeten houden! En je tweede strafpunt komt nu!".

En ik druk een hele grote buttplug tegen haar sterretje. Het is dankzij de ervaringen van de afgelopen maanden dat het lukt om die snel binnen te duwen! Al lijkt ze nog heftiger te protesteren vanachter de ball-gag. Tja, fijn zal het zeker niet zijn…

"Irene, wat ik je nu ga zeggen is eigenlijk volledig overbodig, maar goed… Je kan geen herrie maken en je mag ook geen herrie maken. Wat er gaat gebeuren is het volgende. Je blijft minstens een half uur zo staan. Alleen, want Maartje en ik gaan naar beneden. Ik verwacht namelijk nog een gast vanavond".

"En als ik je over een half uur, misschien iets later, kom halen zal ik de klemmetjes verwijderen en zijn de straffen afgelopen al kan de tweede straf iets langer duren. Je blijft sowieso nog een tijdje geblinddoekt met de ball-gag in".

"Als we dan boven zijn neem ik je mee en zal je dan geblinddoekt en wel op het bed leggen. Waarbij jij dan op je rug moet gaan liggen met je benen wijd omhoog, net als Maartje bij jou zojuist. De rest merk je vanzelf. Denk erom, benen wijd omhoog en je kruis goed toegankelijk! Op ongehoorzaamheid volgt straf, en dat zal er eentje zijn met een zweep of variant daarop!".

En Irene haat zweepjes in al hun vormen…

Maartje en ik haasten ons naar beneden. Maartje is nog steeds gekleed en daardoor snel opgeknapt maar ik moet me snel aankleden en fatsoeneren. Tijd om me op te frissen is er helaas niet bij.

Ik zit net en geef Maartje opdracht om thee te zetten als de deurbel weer gaat.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een IJsberg En Een Beauty - 9

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 3069x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.5
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 8370x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 7272x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 16717x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 8402x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 15148x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5509x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4618x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8216x
Reacties: 25
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3553x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6862x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.9
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 15027x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 15009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10980x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8325x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net