Opwindend.Net
Datum: 23-10-2016
Stemmen: 25x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 7147x
Lengte: Lang
Een IJsberg En Een Beauty - 9
Door Storman - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een IJsberg En Een Beauty - 8

Ik zit net en geef Maartje opdracht om thee te zetten als de deurbel weer gaat.

================ De Grande Finale – Biancka arriveert ================

"Goedeavond, "Biancka van Tyl neem ik aan?" klinkt het als Maartje de deur open doet. Natuurlijk is ook Biancka verrast als Maartje opendoet. Haar dienstmeisjes uniform is ondanks alles bijna onberispelijk.

Maartje is zo slim. Juist dat vragende vereist een reactie waardoor Biancka, net als Irene, wat extra verbluft raakt.

"Wat? Eh, ja hoor, ik, eh, ben Biancka. Eigenlijk verwachtte ik Storman, is hij thuis?".

"Natuurlijk mevrouw, hij verwachtte u al. Volgt u mij maar". Met een voor Biancka onzichtbare grijns loopt Maartje voor haar uit. En bedenkt dat die deze vrouw een onwaarschijnlijk lekker ding is. Maartje is zo hetero als een sub maar kan zijn, maar vindt desondanks deze schoonheid de moeite waard.

Terwijl Biancka achter Maartje aan loopt vraagt ze zich van alles af. 'Dat dienstmeisje, is dat echt? Ze komt nu al weken op woensdagavonden over de vloer en nooit iets gemerkt van een bediende. Heel knap meisje trouwens'.

Bijna automatisch staat ze haar jas en tasjes af aan Maartje, die ze vervolgens in de vestibule weghangt. Gelukkig heeft ze eraan gedacht die van Irene uit het zicht te houden.

Biancka denkt nog 'dus toch echt een dienstmeisje?'. Snel richt ze zich weer op de opdrachten voor vanavond.

O ja, Classy & Sexy kleding. Check. Bij binnenkomen direct voor mij in de houding gaan staan. Snel nu, geen strafpunten oplopen!

Maartje neemt Biancka mee de woonkamer in. Ik zit op de bank, een beetje onderuit.

Terwijl Maartje haar komst aankondigt loopt Biancka meteen door en neemt meteen de houding aan. Check! Denkt ze nog. Over de rest van de avond is niets verteld, dus dat wordt een verrassing.

Ik kijk Biancka strak aan en doe of zeg niets.

Biancka wordt een beetje onzeker. 'Ben ik iets vergeten? Geschoren? Check. Ook in haar kruis? Check! Lekker luchtje op? Check! Voorzichtig met de make-up? Check! Alles moet kloppen!'.

Biancka heeft een heel andere jurk aan. Die van Irene was lang, soepel en donkergroen. Biancka draagt een zwart strapless cocktailjurkje dat haar grote borsten en zandloperfiguurtje goed benadrukt. Nette zwarte pumps eronder maken het compleet.

Ik kom overeind en loop op haar toe.

"Hmmm, je ziet er spectaculair uit!". Braaf houdt ze haar mond.

"Heb jij je opdrachten uitgevoerd? Allemaal?" vraag ik haar. En krijg een "Jazeker Storman" als antwoord.

"Geef me even een samenvatting van je opdrachten en hoe je ze uitgevoerd hebt. Maartje, laat de thee maar even zitten, dat komt later wel. Je hebt nog een paar andere taken uit te voeren, geloof ik". Maartje kent het script goed, ze heeft het meeste zelf geschreven, en kan een glimlach nnauwelijks onderdrukken.

Met Maartje uit de weg geeft Biancka haar overzicht. Dezelfde opdrachten maar zij geeft aan geen fouten te hebben gemaakt. De USB-disk met de web-cam opnamen zit in de tas die ze bij zich had, en die vele uren aan opnamen bekijk ik later nog wel eens. Haar score op aantallen keren klaarkomen ligggen een stuk lager, voornamelijk doordat ze natuurlijk ook nog Charlotte had om voor te zorgen.

Net als bij Irene ontbloot ik Biancka haar borsten tijdens haar verhaal. En die grote Dubbel-D's zijn een genot om mee te spelen. Ik sabbel aan haar tepels en grijp stevig in die lekkere bollen.

Ook zij heeft zojuist nog in het café zichzelf langdurig moeten verwennen, haar schaamlippen zijn groot en gezwollen, de klit vergroot, en ze is kletsnat tussen haar benen.

Tegen de tijd dat Biancka klaar is met haar verhaal zit ik op de bank met Biancka, is haar cocktailjurkje opgestroopt en heb ik drie vingers in haar kletsnatte doos en één vinger in haar poepertje.

Ze is natuurlijk bloedgeil na sinds woensdag verplicht zoveel met zichzelf te spelen zonder klaar te mogen komen. En wil nu niets liever dan mijn pik voelen.

Dus ik laat haar bij mijn broek, en even later likt ze langs de stam van mijn lul. Ze kijkt me even aan want ze proeft het kutgeil van Irene nog. Ze zegt niets, heel verstandig, en weet hoe ik het liefst heb. Fanatiek pijpen en af en toe lekker diep in haar keeltje.

Ik hou dit niet lang vol, ze is er zó goed in! Ze pijpt lekkerder dan elke andere vrouw die ik ooit heb gehad. Ik vind het normaliter stom om zoiets te vergelijken, ik ga er altijd vanuit dat de sex anders is, en zelden slechter of beter. Maar in dit geval moet ik het ronduit toegeven, ze is écht zo goed! Dus ik stop haar…

Ik berg met moeite mijn stijve op. "Lekker ding, wat ben jij toch weer heerlijk bezig. Kom, dan gaan we boven verder! Ik wil mijn pik in je kutje begraven".

Ik klingel en als Maartje verschijnt vertel ik haar achter ons aan te lopen. Snel lopen we de trappen op, Maartje achter ons aan. Biancka denkt al te weten wat er komen gaat en heeft daar geen bezwaar tegen. Maartje is een hele knappe meid en doet daarin nauwelijks voor Biancka onder.

"Zo, hete stoot. Ik ga je blinddoeken, en in doggy-style vastbinden en neuken. Ondertussen krijg je wel opdrachten die je maar beter zo goed mogelijk kan uitvoeren, anders krijg je een strafpunt!".

Biancka laat het maar al te gewillig ondergaan. Ze wil een beurt, een doorsmeerbeurt. Ze wil geneukt worden, langdurig en veel. De kap gaat op, ik zet haar doggy-style op bed en bind haar aan alle kanten vast zodat ze in die houding zal moeten blijven. En signaleer naar Maartje dat ze moet gaan filmen.

Maartje filmt braaf aan alle kanten hoe ik haar heb vastgebonden.

Ik controleer eerst even, en ja, haar schaamlippen zijn enorm groot en gezwollen, haar klitje eveneens. Het geil druipt langzaam uit haar kut, vooral als ik even met mijn vingers door haar spleetje ga.

Meteen stop ik daar ruw een grote dildo in, even later een stuk voorzichtiger een buttplug in haar kontje. Haar darmen heeft ze thuis alvast schoongemaakt, ook een onderdeel van haar opdrachten.

Daarna zorg ik ervoor dat enkels, knieën en bovenbenen worden vastgezet met een touw naar de hoeken van het bed. Nu kunnen haar benen niet meer van elkaar af of naar elkaar toe.

Ik wikkel een touw om haar middel heen, vier slagen en niet te strak. Dan draai ik haar lange haren tot een vlecht, wikkel er een touw in en zet het vast aan het touw om haar middel. Een touw om haar hals en ik trek haar bovenlichaam naar voren en omlaag. Dit beperkt de bewegingsruimte van haar hoofd én haar kontje staat nu mooi hoog.

Ik wil dat ze haar onderarmen en handen straks nog kan gebruiken. Daarom wikkel ik een touw om haar bovenarmen, net boven de elleboog. En zet die vast op de hoeken van het bed, zodat haar ellebogen naar voren en opzij gestrekt worden. Ik controleer het even en inderdaad kan ze haar onderarmen naar voren strekken en haar handen nog bij elkaar brengen, bij haar mond. Mooi zo.

Maartje heeft al die tijd niets gezegd en wel alles gefilmd. Biancka kon Maartje wel horen bewegen, maar weet niet dat ze gefilmd is. Perfect!

"Biancka, even stil blijven zitten. Ik kom zo terug". Alsof ze kan bewegen…

Ik loop zachtjes naar de andere kamer waar Irene nog aan het Andreas-kruis vastgebonden is. Ze heeft ons natuurlijk wel kunnen horen, en weet daardoor al dat Biancka ook hier is.

Ik gebaar Maartje dat ze mee moet komen en alles moet filmen.

Irene staat er mooi bij, dat is zeker. Geblinddoekt en gekneveld, armen en benen maximaal gespreid. Pijnlijke klemmetjes op tepels, kutlippen en klit.

Die klemmetjes verwijder ik meteen, dat had ik immers beloofd. Bij het weghalen van elke klem neem ik echter wel de tijd om uitvoerig te likken en sabbelen op haar tepels en klitje. Haar gedempte kreetjes worden al spoedig genotskreunen.

Maartje zet ook dit perfect op film.

Irene kan en mag geen geluid maken, toch moet ze flink kreunen nu de klemmetjes verwijderd zijn. Ik gebruik de gelegenheid om haar even te vingeren en haar tepels weer tot harde knoppen te knijpen.

Ik maak haar los, haal de blinddoek weg maar laat de ball-gag zitten. Eenmaal in de grote kamer leg ik haar op het bed voor Biancka en zoals eerder opgedragen trekt ze braaf haar knieën op. Met die grote dildo nog steeds in haar achterdeur.

Die dildo verwijder ik zodat ze beter kan genieten van wat komen gaat. Maar zoals ze nu erbij ligt ziet ze er zo superlekker uit dat ik Biancka opzij duw en voor een korte tijd bef ik Irene zelf nog even. Irene kreunt maar kan niets zinnigs voortbrengen.

Biancka weet natuurlijk niet dat Irene voor haar ligt, waarschijnlijk denkt ze dat het Maartje is. Snel neem ik achter Biancka plaats en duw haar hoofd vol in Irene's natte kruis. Ze begrijpt de bedoeling en begint braaf te beffen.

Maartje is natuurlijk nog steeds aan het filmen en zorgt ervoor zelf zo min mogelijk geluid te maken.

"Sneller en harder Biancka! Gebruik ook je vingers, en maak haar klaar. Zolang je haar niet hebt laten komen spank ik je billen!".

Ik spoor Biancka aan met wortel en stok. Over stok gesproken, net als een uurtje eerder bij Irene schuif ik mijn stijve hard bij Biancka naar binnen. Voor haar is mijn pik vooral welkom! Stevig neukend mep ik haar billen rood en pijnlijk.

Irene kan goed meevoelen wat Biancka moet ondergaan, en vindt die gedachte eigenlijk vooral uiterst geil. Zonder de ball-gag zou ze me hebben aangespoord, hoorde ik later eens van haar. Mede daardoor lukt het haar niet om haar eigen orgasme uit te stellen. Al na vijf minuten fanatiek gebeft en gevingerd te zijn komt Irene hevig en ongeremd. Een opluchting voor Biancka want haar billen zijn ondertussen meer dan een beetje pijnlijk. Mijn eigen handpalmen gloeien ervan…

Daarbij lijkt het wel of Biancka doorlopend een orgasme beleeft. Ze kreunt en steunt de hele tijd, knijpt stevig in mijn pik. Nu ik haar niet meer hoef te spanken concentreer ik me op het neuken, zo hard en snel mogelijk, gericht op mijn eigen genot.

"Kom maar Storman, kom maar lekker. Neuk me maar lekker hard, ik geniet ervan" spoort Biancka me aan.

Ik kom dan ook al snel, niet eens zo lang na Irene. Niet eens zo heftig nu, niet verwonderlijk gezien mijn superclimax met Irene een uur geleden. Voor nu uitgeput laat ik me op het bed vallen, en gebaar Maartje om de videocamera weg te leggen in de kleine kamer.

Ik verwijder eerst de ball-gag bij Irene, daarna de blinddoek bij Biancka, en zij ziet tot haar verrassing dat het Irene was, en niet Maartje, die ze fanatiek heeft moeten beffen. "Ah, Irene, we zijn dus samen vandaag!".

"Nou Biancka, much obliged, je hebt me erg lekker laten komen".

Ik trek beide dames tegen me aan. "Genoeg beleefdheden dames, kom maar even lekker bij me liggen, ik wil even uitpuffen".

Nu we met zijn drieën op ons rug tegen elkaar aan liggen vind ik het tijd worden om de grote finale aan te kondigen. Ondertussen gebruik ik mijn handen om beide dames lichtjes te vingeren en strelen op hun intiemste plekje.

"Maartje, ik wil je erbij op bed, tussen mijn benen en zorg er maar voor dat mijn piemel weer 'groot en indrukwekkend' wordt…', haha!".

Maartje verplaatst zich naar Irene en verwijdert als eerste de gag.

"Hoi Biancka!" is het eerste wat Irene zegt, nog voordat de kap verwijderd is.

Irene wist al vanaf het begin dat het Biancka was, dat kon ze horen. Ze had toch een ball-gag in en al zou ze willen, was niet in de mogelijkheid om te protesteren. Ze kijken elkaar even schattend aan. Vanaf nu kunnen ze niet meer zeggen dat het tegen hun zin is. Dat weten ze zelf ook.

Maartje komt, nog steeds in haar dienstmeid uniform, als een echt slavinnetje tussen mijn benen zitten. Ze kijkt me geil aan, want het script zoals we hebben afgesproken is nog lang niet ten einde. Ze slokt mijn lul simpel binnen en begint me te verwennen alsof het nieuw en spannend voor ons is. Ze heeft duidelijk zin in het vervolg, en ze weet dat ik haar straf als ze er niet genoeg energie erin stopt…

"Ja meiden, beiden wisten jullie dat ik ook met de ander regelmatig afspraakjes had. Maar zo samen hier bezig te zijn is anders, niet dan?".

Beiden verzekeren me dat ze dit niet hadden verwacht. Van Biancka had ik al wel verwacht dat zij dit niet erg zou vinden. Maar ik had toch echt gedacht dat Irene verontwaardigd zou zijn. Vooral omdat het Biancka is, iemand die zij ziet als competitie.

Echter, de dames mogen vertellen, en doen dat ook. De laatste weken zijn ze juist door hun gedeeld geheim meer naar elkaar toe gegroeid. Natuurlijk, beiden zijn dol op mij, beiden willen graag die nieuwe functie. Desondanks zijn ze min-of-meer vriendinnen geworden, met waardering voor elkaar.

Ik ben verbaasd en raak enigszins gespannen. Maar wordt door Biancka snel gerustgesteld. "Storman, we hebben veel besproken, maar we weten dat jij niet wil dat we met elkaar over jou of de opdrachten moeten babbelen. En dat hebben we dan ook niet gedaan. Echt niet".

Gelukkig! Ondertussen begint mijn pik begint alweer te groeien. Maartje is heel ervaren, weet precies mijn plekjes te vinden.

"OK dames, de introductie is voorbij. Natuurlijk volstrekt overbodig om het weer te zeggen, maar. .. ik heb nog meer plannetjes met jullie vanavond. En je kan beter nu wegrennen dan later sorry zeggen!".

Ik laat een stilte vallen. Beide dames hebben al vaker meegemaakt dat na zo'n introductie het wel eens heftig kan worden.

Ze kijken elkaar aan. Ze kijken mij aan. En vrijwel tegelijkertijd knikken ze instemmend.

"Ik heb van alles in de voorbije weken van geen enkel moment spijt gehad" zegt Biancka. "Ik heb ervan genoten, nou ja, bijna altijd dan". Ik zie dat ze terugdenkt aan die vreselijke tepelklemmen…

Ook Irene stemt graag in. "Storman, je hebt dingen met me gedaan, me dingen laten doen… Waarvan ik nooit had gedacht of verwacht dat ik het zou toestaan, laat staan willen. Laat staan het prettig vinden. Ook vanavond, terwijl ik wist dat het Biancka was die mij likte, heb ik iets nieuws beleefd. Maar het was fantastisch! Dus ja, ik blijf en graag zelfs!".

Goed zo. Dan kunnen Maartje en ik verder met ons plan, gniffel!

"Mooi, ik ben trots op jullie. Want het zal zwaar worden! Maartje, bedankt, mijn piemel is alweer lekker stijf. Ik heb je pas over een uur of zo weer nodig, en je weet wat ik in de tussentijd van je verwacht".

Dus Maartje verdwijnt. Ik weet dat ze de videocamera meeneemt naar mijn computerkamer en aan de slag gaat met het materiaal. Dat komt wel goed.

"Wel, dames. Ik heb wat opdrachten voor jullie voorbereid. Natuurlijk, jullie hebben al competitie gehad voor wat betreft het werk. Er is geweldige vooruitgang geboekt met jullie afdelingen. Stand is 1-1. Maar ook hebben jullie goede plannen voor de samengevoegde afdeling. Stand is 2-2, nog steeds gelijkspel".

Beiden blijven stil, vooral Irene heeft dit geleerd, moeten leren, de afgelopen periode. Biancka draait een beetje en komt half over me heen liggen, met een geweldig lekkere borst over me heen. Irene doet prompt hetzelfde waardoor ik op een heerlijke manier gesandwicht word.

Biancka streelt lichtjes over mijn penis, alleen om hem stijf te houden en weer doet Irene graag mee.

"Nu moet ik eerlijk blijven. De seks met jullie telt niet mee voor de uiteindelijk beslissing. Ik vind jullie allebei erg lekker, lekker geil en de seks is geweldig. Best wel grappig eigenlijk, want al telt de seks niet mee, ook hiermee staan jullie op gelijkspel. Voor vanavond heb ik opdrachten voor jullie die uiteindelijk een winnaar opleveren, qua seks dan. Want nogmaals, het werk staat er echt los van".

Ik zie dat beiden nieuwsgierig worden. En nog steeds braaf wachten op de rest van mijn verhaal.

"OK, dat is het wat mij betreft. Durven jullie deze uitdaging aan?" vraag ik ze.

Beiden stemmen van harte in, al voel ik Biancka eventjes huiveren. Die dame heeft gewoon meer ervaring of een sterkere intuïtie en voelt aan dat het heftig gaat worden. Irene is jonger, jeugdiger, enthousiaster en naiever…

"Prima. Mooi. Aan het eind van elke opdracht volgt een beloning voor de winnaar, en straf voor de verliezer. Soms kan je tussentijds punten verdienen, deze vergroten de beloning als je wint, verminderen de straf als je verliest. Dus zelfs al denk je niet meer te winnen, pak die tussenpunten als je kan want dat zal je flink helpen je straffen te ondergaan!".

"Tot slot, een opdracht kan langer duren, en daarmee over andere opdrachten heen getild worden. Dat geldt al meteen voor de eerste opdracht. Maar voordat we beginnen gaan we eerst even ons opfrissen in de badkamer".

Ik neem ze mee, en in de inloopdouche hou ik het nog even zakelijk. Een beetje frisse douche, darmen spoelen, kort en bondig. Irene kijkt me wantrouwig aan als ik ze nog even de opdracht geef hun plas te laten lopen, maar geef zelf het voorbeeld.

Met de meiden nog in de badkamer loop ik even met het belletje de gang op. 'Klingel … klingel' galmt het belletje door het huis.

Maartje komt snel tevoorschijn en loopt de trap op. Bij mij aangekomen trek ik haar tegen me aan, en grijp vol in haar blote billen onder haar uniform. "Ze kreunt geil, want ze is zeker niet aan haar trekken gekomen.

"Lekker dier!" fluister ik zachtjes. "Breng me de twee glazen en maatbekers maar. Het gaat zo beginnen. Ik hou je wel op de hoogte van de voortgang. Hoe gaat het met het beeldmateriaal?".

"Prima. Ik kan niet wachten op het slot! En dan wil ik je goed voelen, en jouw zaad is dan voor mij!" eist ze, zachtjes terug fluisterend.

Mooi, twee knappe geile dames als het onderwerp van geile en gemene spelletjes en een bloedgeile en gewillige Maartje als tussendoortje en toetje. Deze dag ga ik nooit meer vergeten, dat is zeker!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 9852x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 4357x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.5
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 3295x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
6.9
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7032x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3281x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6540x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14003x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14525x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10678x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8006x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16219x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5394x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.9
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12417x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3952x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net