Opwindend.Net
Datum: 24-10-2016
Stemmen: 83x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 20937x
Lengte: Lang
Onverwachts Genomen Door???
Door Pieter1966 - Mijn Profiel Pagina

Wendy had gewerkt, boodschappen gedaan en draaide de oprit op van haar huis, stapte uit en pakte haar boodschappen uit de koffer en liep achterom het huis.

Wendy was een vrouw van 42 jaar, ze was niet al te lang met haar 1 meter 60, ze was slank en hoewel haar borsten waren niet overdreven groot maar met een cup B paste het bij haar lichaam en gaf het samen met haar heupen de vrouwelijke vormen die nog steeds goed genoeg waren om de aandacht van mannen te trekken.

Ze genoot van de aandacht maar was trouw aan haar echtgenoot Kasper, hij is 4 jaar ouder dan haar, een kop groter en net als haar slank en oogt sportief.

De keukendeur zit niet op slot, ze roept “ik ben thuis” en begint de boodschappen op te ruimen terwijl ze nog geen antwoord had gehoord, de boodschappen lagen in de diepvries en koelkast terwijl de andere spullen nog op het aanrecht lagen.

Nu liep ze de keuken uit om te zien waar Kasper was aangezien ze hem nog niet gehoord had, in de gang riep ze nog een keer “Kasper ik ben thuis”, ze kreeg wederom geen antwoord maar een seconde later werd ze vanachteren vastgegrepen en voelde ze het koude staal op haar keel en klonk een vreemde stem fluisterend in haar oor “verzet je niet teefje, schreeuw niet, niemand hoort je of komt je redden” en de onbekende man duwde haar verder richting haar slaapkamer.

Ze keek met grote ogen naar haar eigen slaapkamer, de gordijnen waren dicht, het licht aan en in de hoek zat Kasper, zijn polsen zaten met tie wraps aan de armleuningen vast, zijn enkels zaten op de zelfde manier vast aan de stoelpoten en de doek voor zijn mond verklaarde waarom hij niet geantwoord had.

De man achter haar voelde groter aan dan haar man, ze vermoedde jonger ook, de vraag die door haar hoofd speelde beantwoordde hij toen zijn greep minder werd, het mes tegen haar keel voorkwam dat ze zich verzette en ze jammerde “neeeeee alsjeblief niet” toen zijn hand haar borst greep “je flirt met mannen” fluisterde hij “je bent een tease, geeft mannen het idee dat ze een kans maken” en hij liet een pauze vallen terwijl zijn hand van borst wisselde “vandaag krijg je de rekening gepresenteerd voor al je geflirt teefje” klonk het nu zacht maar dreigend in haar oor en keek ze hulpeloos naar haar man.

Ze rilde, de man had een knoopje van haar blouse losgemaakt en zijn hand omvatte nu haar borst, huid op huid want ze droeg geen bh, hij kneedde haar borst, kneep in haar harder wordende tepel en ze voelde hoe hij zijn lichaam tegen haar billen duwde en onmiskenbaar voelde ze zijn stijve, ze rilde opnieuw vanwege de gedachte wat zou gaan komen.

Al 28 jaar is ze samen met Kasper, in die tijd is ze altijd trouw aan hem gebleven en nu, nu betast een volstrekt onbekende man haar borsten en ze beseft maar al te goed dat het hier niet bij gaat blijven.

De gedachte wordt gelijk bevestigd, zijn hand trekt hij terug en glijdt over haar buik en duwt hem in haar kruis, ze sluit haar ogen, alsof dat ervoor zorgt dat er niets meer gebeurt, door haar kleren heen betast hij haar en onwillekeurig duwt ze haar billen naar achteren, nu weet ze het zeker hij heeft een stijve “wil je hem zo graag? Ben je zo’n sletje?” zijn stem is zacht maar o zo duidelijk.

Ze schud zachtjes van nee want haar stem lijkt dienst te weigeren en hij duwt zijn hand nog een keer tegen haar kruis om vervolgens haar rok stukje bij beetje omhoog te werken en hij duwt zijn vingers in haar slipje “je lichaam verraad je sletje” terwijl zijn vingers haar intiem betasten “jij zegt nee maar je lichaam………..je hebt gewoon een kletsnatte gleuf” en nu verheft hij zijn stem en spreekt haar man aan “ooit geweten dat je vrouw zo’n slet was? Ze is nu al kletsnat, gereed voor welke man dan ook”.

Het mes verdween onverwachts van haar keel en gelijk kreeg ze een stevige duw in haar rug waardoor ze voorover viel en op het bed landde, met haar armen en benen klauwend probeerde ze te ontsnappen, over het bed heen naar de tuindeuren maar een sterke hand greep haar enkel en machteloos werd ze teruggetrokken.

Haar knieën raakten de grond, zijn hand pinde haar vast door tussen haar schouderbladen te duwen, haar rok werd opgetild en haar slip met een ruk omlaag getrokken, ze hoorde hoe zijn rits openging, ze voelde het beetje tocht langs haar kruis, ze was onbeschermd en het volgende moment voelde ze de gezwollen eikel, wrijvend, zoekend naar haar opening, zijn doel, zich nestelend tussen haar schaamlippen.

Wendy slaakte een kreet en keek haar man met grote ogen aan, de onbekende man nam haar, hard, diep en rekt haar gleufje op, hij was groot geschapen en had de volle lengte in één stoot in haar geramd, ontsnappen was nu niet meer mogelijk besefte ze.

Zijn lul diep in haar, klem tegen het bed en haar hoofd achterover getrokken aan haar blonde haren nam ze stoot na stoot in ontvangst, niet dat ze een keus had, een onbekende man nam haar tegen haar wil en ze twijfelde er niet aan ze zo meteen gedwongen zijn zaad in ontvangst moest nemen, ze hoorde zijn ademhaling al veranderen.

Ze voelde zijn lange slanke lichaam op haar rug duwen, zijn mond vlak bij haar oor, zijn stem was zacht en hees terwijl ze zijn hete ademhaling voelde “hoertje ik ga jou volpompen” en gelijk erna kreunde hij en ze wist dat ze de eerste golf van zijn zaad in haar had.

Hij bleef na hijgend op haar liggen, trok haar gezicht dichter bij het zijne “zou jou man genoten hebben van de show?” ze kon niet antwoorden “of zou hij eindelijk zien wie jij echt bent?” en hij liet een pauze vallen om daarna in haar oor te fluisteren “een loopse teef die zich door iedereen laat dekken!!! Maar voor nu…………. ben je van mij”.

Zijn lul werd langzaam slapper en glipte uit haar en de onbekende man nam gelijk voor haar plaats, “schoonlikken teef” klonk het streng gevolgd door een stevige ruk aan haar blonde haren en werd de eikel tegen haal lippen geduwd, ze voelde ook het scherpe koude metaal in haar nek “en niet bijten teefje” en hij duwde iets en ze opende haar lippen, ze had weinig keus besefte ze.

Ze proefde haar eigen geil en zijn zaad als eerste, daarna zijn smaak terwijl zijn lul al snel zachter en kleiner werd in haar mond “je pijpt goed hoertje” sprak hij spottend en trok hard aan haar arm, haar benen spartelden om op het bed te komen terwijl hij haar trok, ze eindigde op de vloer aan de voeten van haar man “hij heeft een stijve gekregen van onze show, pijp hem klaar” en trok aan haar lange blonde haren totdat haar gezicht ter hoogte van zijn kruis was.

“Niet zo verlegen hoertje, haal zijn lul tevoorschijn en pijpen” klonk het nu streng en met trillende vingers maakte ze de knoop en rits van zijn broek los “doe nu niet alsof je hem nog nooit gepijpt hebt, ik heb zelf gevoeld dat je ervaring genoeg hebt” en hij lachte “op pijp je alleen andere mannen?”

Haar man heeft inderdaad een stijve, ze stroopt zijn voorhuid terug en neemt de eikel tussen haal lippen, de smaak is vertrouwd en achter haar hoort ze “een echt hoertje, binnen enkele minuten een tweede lul in haar pijpbekkie” en vervolgens voelt ze zijn hand tegen haar achterhoofd “dieper hoertje, dieper” en hij duwt haar hoofd omlaag.

Ze probeerde zo diep mogelijk, dieper dan normaal maar had geen zin om te gaan kokhalzen, dat haar man niet lang nodig had was ook wel duidelijk, om de één of andere reden was hij opgewonden geraakt van dat een andere man haar onder dwang nam.

Ze voelde zijn lul zwellen, zijn gegrom van genot en ook de onbekende man merkte het op “slikken sletje, slikken” en hij hield haar hoofd vast en duwde het zelfs nog iets naar beneden, of ze nu wilde of niet ze had geen andere keus dan het zaad van haar man door te slikken terwijl ze het kokhalzen probeerde te onderdrukken en de tranen over haar wangen liepen.

Ze kon het zelf niet zien maar over haar wangen liepen zwarte strepen veroorzaakt door het uitlopen van haar make up door de tranen terwijl de lul van haar man slapper werd tussen haar lippen terwijl ze hoopte dat het over zou zijn maar dit was het nog niet.

Hardhandig trok de man haar overeind, het koude staal van het mes gleed met de botte kant over haar nek richting het bovenste knoopje van haar blouse, “uittrekken” fluisterde hij “ik wil je helemaal naakt zien hoertje” en ze rilde “je bent van mij, ik heb je tieten al gevoeld” en hij liet een pauze vallen “nu wil ik je tieten zien, goedschiks of ……………” hij keek haar streng aan met zijn staalblauwe ogen “UITKLEDEN” riep hij hard en streng, met trillende vingers maakte ze het eerste knoopje los, gevolgd door de volgende en de volgende, ze keek naar beneden toen ze haar blouse uittrok en voelde zijn hand op haar borst, kneedde hem “en nu je rok” fluisterde hij en die volgde dezelfde route als haar blouse en lag even later op de grond.

Ze voelde hoe zijn staalblauwe ogen haar lichaam bekeken, voor haar leeftijd zag ze er zeker niet verkeerd uit, dat wist ze zelf ook maar dit voelde zo verkeerd en tegelijkertijd wond het haar ook op.

Hij legde zijn vinger op haar schouder, gleed langzaam en heel bewust over haar lichaam, tussen haar borsten, haar buik, gleed over haar gezwollen schaamlippen en drong er tussen.

“Een glibberig sletje” en hij lachte, zeker toen ze haar gezicht vertrok, hij had haar klitje gevonden en hoewel ze kronkelde ontkwam ze niet aan zijn vinger die ruw maar onmiskenbaar haar klitje beroerde, niet zozeer verwende maar …….”alsjeblieft niet” smeekte ze zacht terwijl haar ademhaling versnelde “alsjeblieft…….” haar stem werd hees terwijl zijn bewegingen sneller en heftiger werden “ga je klaarkomen hoertje?” en met zijn andere hand dwong hij haar hem aan te kijken, ze kreunde, sloot even haar ogen en sperde ze wijd open “oooooooooooooooooh” gleed er over haar lippen, ze wilde het niet maar kon het niet tegenhouden, haar orgasme was vreemd maar…………….

Wendy kreeg geen tijd om na te genieten van haar orgasme, de onbekende man liet haar niet met rust en tilde met zijn hand onder haar kin haar gezicht omhoog, ze kon niets anders dan hem aankijken met een nog wat wazige blik maar die verdween toen ze de volgende opmerking van hem hoorde en het doordrong wat hij bedoelde en sperde haar ogen wijd open.

“Neeeeeeeeeee, alsjeblieft niet” smeekte ze “ik heb …………..ik ben nog…………..” maar ze kreeg een felle tik tegen haar bil die een rode vlek achterliet “een nog maagdelijk kontje” lachte hij “JIJ, geloof je het zelf en anders niet lang meer” en hij duwde haar, ze viel achterover op het bed en hij draaide haar snel om.

Wendy smeekte en rilde toen ze de koude handcrème tussen haar billen voelde, een vinger die even in haar drong en hoe de man op haar plaats nam, haar gezicht in het matras duwde terwijl zijn eikel tegen haar glibberige kontje duwde.

Haar gegil klonk gedempt, haar kringspier bood weerstand totdat……………haar gegil veranderde in een kreun, haar laatste maagdelijke gaatje was nu ook niet maagdelijk meer maar deze keer was het haar keuze niet geweest.

Haar vingers klauwden in het matras maar verder gelaten onderging ze deze neukpartij, de harde dikke lul die genadeloos in haar darmen drong, haar lichaam deed schudden en het bed deed kraken en de man op haar kreunde in haar oor toen hij zijn zaad diep in haar darmen pompte.

Zwaar leunde hij op haar, na hijgend van zijn orgasme, glipte uit haar en stond op het punt om op te staan toen hij nog even in haar oor fluisterde en verrast keek ze naar haar man terwijl de onbekende man de slaapkamer uitliep.

Zijn gefluister had haar verrast “is dit waar je over gefantaseerd hebt?”, ze had geknikt maar had eerst geen idee hoe hij dit had kunnen weten tot…………….tot ze terugdacht aan het skypegesprek wat ze een maand geleden met haar man had gevoerd, ze was een weekje naar het buitenland en had elke dag contact gehad met haar man.

In één van de gesprekken was haar man begonnen over een fantasie die ze al lang had en pas een jaar geleden aan haar man had verteld en waar ze over gedroomd had om het een keer te beleven.

Het kon nu niet anders dan dat haar man dit georganiseerd had en ze keer naar haar man, zijn ogen glommen, “heb jij………..” verder kwam ze niet maar hij knikte.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 12301x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 7154x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 8192x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11640x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5679x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20567x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9306x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24809x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10639x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17403x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6137x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5367x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 9015x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3753x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7198x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net