Opwindend.Net
Datum: 30-10-2016
Stemmen: 42x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 11631x
Lengte: Gemiddeld
Andersom
Door Meomine - Mijn Profiel Pagina

Mag ik mij voorstellen. Ik ben Anita en ik weeg 80 kilo. Ik ben een meter negentig lang en heb een ferme C-cup. Een leuke baan met veel mannelijke collega's die vaak seksistische opmerkingen maken. Op mijn werk houd ik mij gedeisd maar als ik afgewerkt ben verander in bijna in een seks vampier. Zo goed als al mijn vrije tijd gaat op aan het beleven van seks op de meest vreemde manieren. Altijd als ik thuis kom trek ik hoge hakken aan en een heel strak zittend leren pakje met heel veel ritsen. Zo kan ik mijn tieten eruit laten en aan de onderkant een rits om mijn kale strak geschoren kut te laten zien.

Op een avond, een heel saaie vrijdag avond krijg ik een gek idee.

Ik ga naar buiten, het is nog lekker warm en in mijn leren pakje, hoge hakken en een zonnebril val ik flink op en word ook veel nagekeken. Ik ga het parkje in en haal een klein kaliber nep pistooltje uit mijn tas. Verderop zie ik twee mannen op een bank zitten. Ik loop er langs en ze maken een opmerking dat ze wel iets zouden willen.

"He geil wijf, wat loop jij hier te doen"

Ik loop langzaam voorbij. Dan hoor ik de mannen tegen elkaar zeggen:

"Volgens mij is alles eraan nep. Weer zo'n hoer die het park onveilig maakt."

Ik draai om en ga met gespreide benen voor ze staan. Ik pak mijn pistooltje en richt op een van de mannen.

"Hadden jullie iets te zeggen?"

"Nee nee we kletsten maar wat tegen elkaar."

"Dat zullen we wel eens zien, uitkleden" zeg ik met een zware dreigende stem.

De mannen kijken elkaar aan en lachen. Dan geef ik een van hen een ferme klap in zijn gezicht en richt mijn pistool op de andere.

"Ik zeg het geen twee keer"

De man wrijft met zijn handen door zijn gezicht om de klap te verwerken. De andere is verstandiger. En begint zijn bloes uit te trekken. Als na enkele minuten de mannen met hun broek op hun enkels verder naakt op de bank zitten, begin ik mijn bovenste rits los te maken. Heel voorzichtig komen mijn volle tieten te voorschijn. Als ze uitgepakt zijn zie ik dat een van de mannen zijn lul begint te reageren. Ik doe een stapje naar voor en druk mijn tieten in zijn gezicht. Terwijl ik dat doe kijk ik naar de andere man en als ook die zijn pik reageert pak ik met een hand zijn hoofd vast. Ik grijp in zijn haardos en als ik tussen ons een beetje ruimte maak druk ik zijn hoofd op de pik van de andere man.

"Zuigen" is het commando. Zijn mond gaat open en ik druk zijn mond over die intussen stijve pik. Nu ga ik door en druk een tepel in de mond van de andere man.

"Jij ook zuigen, net zo hard als er aan je pik gezogen wordt."

Hij zuigt heel voorzichtig aan mijn tepel. Ik vind dit te zachtjes dus ik druk het hoofd van de ene harder op de pik van de andere man. Aan zijn haren maak ik een neuk beweging.

"Zuigen verdomme" zeg ik op een harde toon. Nu wordt er ten minste flink aan mijn tepel gezogen. De man met de pik in zijn mond kokhalst omdat ik te hard druk.

"Feller, zuig hem klaar" commandeer ik.

Aan de ogen van de man zie ik dat hij toch wel dicht bij een orgasme zit. Als zijn ogen raar draaien en hij stopt met zuigen druk ik de man harder op zijn pik zodat hij alles wat hij in zijn mond krijgt moet doorslikken. Als de man klaar is met zuchten en steunen laat ik ze rechtop gaan zitten.

"Nu andersom" zeg ik.

Ik grijp de nog wazig kijkende man bij zijn haren en druk hem op de pik van de andere man. Die krijgt nu mijn andere tepel aangeboden.

"Zuigen allebei" en zorg dat het snel gebeurd. Wild druk ik het hoofd op de pik en aan zijn haren trek ik hem op en neer. Bijna stikkende geluiden, roggelen komen in mijn oren als de man klaarkomt. Ik druk het hoofd op de pik en hij stribbelt flink tegen. Als de man klaar gekomen is laat ik het hoofd los, doe een stap achteruit en lachend loop ik weg. Op naar mijn volgende prooi.

Het is vandaag mijn geluksdag. Als ik doorloop door het park zie ik verderop een man achter een bosje staan. Ik vraag mij af wat hij staat te doen. Als ik behoedzaam dichterbij kom zie ik dat hij tussen de struiken door een stelletje bespied wat op de bank zit te zoenen. Langzaam loop ik dichterbij en als ik vlak achter hem ben...

"WAT STA JIJ HIER TE DOEN" schreeuw ik.

Meteen pak ik hem door zijn benen bij zijn ballen. Het stelletje op de bank schrikt, staat op kijkt onze richting op en gaan haastig weg.

De man staat op zijn tenen en omdat hij van achter is vastgepakt kan hij niets doen. Ik trek hem uit de bosjes en neem hem mee naar de bank. Nu zie ik pas dat zijn broeksriem open is en dat hij bezig was met aftrekken. Ik leg hem voorover over de leuning van de bank en druk zijn hoofd naar beneden met mijn andere hand. Goed voorbereid en sterk als ik ben weet ik hem voorover vast te binden met zijn handen gestrekt aan de zitting van de bank. Hij probeert mij te schoppen maar daar was ik op voorbereid.

"Zo, kalmeer maar eens even" zeg ik en ga op de bank zitten. Hij probeert om zijn benen over de bank te slaan maar dat lukt niet. Even later wordt hij rustig. Dan sta ik langzaam op. Ik ga heel kort achter hem staan en pak zijn benen vast. Ik trek eraan en met zijn schouders ligt hij nu op de bank met zijn benen gestrekt achter zich. Ik sta gespreid over hem heen en maak voorlangs zijn broek verder los en ruk die omlaag.

"Ik zal je leren om anderen te begluren"

Dan gaat ook zijn onderbroek uit en een middelmatige pik komt te voorschijn. Het hele geval hangt naar beneden. Uit mijn zak haal ik een koordje en knoop dat rond zijn ballen met een strik aan de bovenkant van zijn pik. Direct begint zijn pik te reageren als ik het koordje strakker aantrek. Vanuit het lusje aan de bovenkant ga ik naar beneden en kom onder langs zijn ballen weer omhoog. Als ik nu weer aan het koordje trek begint de man te kermen. Zijn ballen worden mooi strak en zijn huid glimt. Zijn pik staat nu met een grote ontblootte eikel fier rechtop en daarnaast zie je afgeknepen ballen die door het koordje strak en glad in het maanlicht blinken.

Nu loop ik weg en ga tussen de struiken een paar takken halen. Als ik terugkom heeft hij geprobeerd om over de bank te klimmen maar ik denk dat zijn vastgebonden pik en zijn broek op zijn enkels dit verhinderen. Ik maak een been vrij door zijn schoen uit te doen en zijn broek over zijn voet te halen. Meteen probeert hij mij te schoppen. Hij raakt mij tegen mijn been en ik val achterover.

"Dit zal je berouwen" zeg ik.

Als zijn been voor de tweede keer gestrekt is als hij mij probeert te schoppen pak ik zijn voet en met een tak sla ik tegen zijn vastgebonden pik.

"AAAAAUUUUUWWWW" Hij gilt van de onverwachte aanval.

"Eigen schuld, moet je maar onderdanig zijn"

Ik laat hem even alleen en loop een stukje rond. In mijn tas heb ik altijd wel een zakdoek of zo en als ik tussen de stuiken ben zie ik brandnetels staan. Met een zakdoekje pak ik een grote onder bij zijn steeltje en trek hem eruit. Dan loop ik terug naar de bank.

De man staat te vloeken en te schelden.

"Houd je mond." Zeg ik.

"Ik wil dat er iemand komt die mij losmaakt. HALLO" schreeuwt hij er hard achteraan.

Meteen druk ik de brandnetel tegen zijn ballen en ga een beetje op en neer.

"AAUUUWW, WAT DOE JE NOU"

"Jou een beetje jeuk bezorgen zodat je het de volgende keer wel uit je hoofd laat om mensen te bespieden."

De man begint met zijn benen te draaien en probeert met zijn benen de jeuk te verminderen. Uiteraard lukt dat niet en hij krijgt steeds meer jeuk. Zijn pik staat nu helemaal paars te glimmen en zijn ballen krijgen kleine rode vlekjes van de brandnetel.

Hij huilt en ik begin zijn pik te bewerken. Steeds kleine tikjes tegen zijn pik zodat die nog harder wordt. De man kermt van de jeuk. Dan begin ik met zijn pik te spelen en probeer zijn voorhuid naar voor te trekken. Dit wordt door het koordje voorkomen. Dan spuug ik op zijn pik en masseer die. Langzaam gaat het kermen over in zuchten en als zijn zaad rondspuit maak ik zijn handen los. Hij zakt in het gras. En begint het koordje los te maken.

Ik wandel weg en als ik omkijk zie ik de man zijn broek aantrekken en al wrijvend aan zijn kruis even later weglopen.

Als ik thuiskom pak ik de telefoon en bel een van mijn vrienden op.

"Ik heb zin" is alles wat ik hoef te zeggen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 9810x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 4355x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.5
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 3294x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
6.9
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7030x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3280x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6539x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14001x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14523x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10678x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8005x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16218x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5394x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.9
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12415x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3952x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net