Opwindend.Net
Datum: 11-01-2017
Stemmen: 78x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 20680x
Lengte: Lang
Myrthe, Dochter Van Baas - 2
Door Marcii91 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Myrthe, Dochter Van Baas - 1

Na veel tips over mijn vorige verhaal, heb ik genoeg motivatie gekregen om ook deel 2 te schrijven over Myrthe, Esmee en Marc. Alle tips zijn nog steeds welkom, en ook voor ingevingen ter aanvulling van het verhaal graag een reactie achter laten. Omdat dit deel 2 is raad ik aan om eerst deel 1 te lezen.

De laatste keer dat ik Myrthe had gezien was die ene keer dat ze uit het toilet kwam lopen en ik naar haar knipoogde. Omdat ze toen begon te lachen dacht ik dat het wel goed zat, maar ik heb haar nu al een paar dagen niet meer op het werk gezien. Er begon van alles door me heen te gaan, Zal ze er het met haar ouders over hebben gehad, met haar zus of met haar vriendinnen. Het was voor mij allemaal een raadsel, ik kon niks anders doen dan afwachten.

Het duurde ongeveer een week, toen ik plots een Facebook berichtje van haar kreeg. Ik lag al in bed en las het aandachtig:

Hallo Marc, Het ging mij allemaal heel erg snel, ik had nog nooit een piemel gezien maar jij dwong mij er toe. Vooral door die dwang werd ik erg opgewonden en heb er erg van genoten. Ik vindt het alleen wel een beetje eng als je dat bij mijn vader op het werk doet, straks komen ze erachter…. Kunnen we niet een keer wat afspreken? Xx Myrthe

Ik schrok van dit berichtje en had dit niet verwacht. Ik besloot om hier nog niet op te reageren en eerst een goed plan te bedenken hoe ik dit aan moest pakken. Ik heb me die avond heerlijk afgetrokken op Myrthe en ben gaan slapen.

De volgende dag op het werk kon ik mijn gedachten niet bij mijn werkzaamheden houden, ik zat alleen maar aan het berichtje van Myrthe te denken, over wat ik wel niet allemaal met haar zou kunnen doen. Toen ik avonds na het werk thuis was besloot ik er mij eens in te verdiepen onder andere door verhalen te lezen op deze site. Ik besloot haar een avond uit te nodigen bij mij thuis en zorgde ervoor dat mijn ouders niet thuis waren. Als ze bij mij zou komen zal ik haar eerst normaal behandelen en een beetje af tasten waar ze aan toe is. En verder wist ik het nog niet…………

Zo gezegd zo gedaan, een dag later reageerde ik dus op haar:

Hallo Myrthe, Ik ben blij om te horen dat je er van hebt genoten. Ik wil je nog veel meer laten genieten maar dan moet je vrijdagavond om precies 8 uur bij mijn huis aanbellen. Zeg maar tegen je ouders dat je naar een vriendin gaat, en er om 12 uur weer bent. Marc

Ik kreeg na 10 minuten een reactie:

Ha, Ik zal er zijn. Wat gaan we doen dan? XXX

Ik stuurde terug dat het een verrassing was en ze alleen moest zorgen dat ze er netjes uitzag.

Het was vrijdag aan het eind van de middag op het werk en ik had Myrthe de hele dag nog niet gezien op het werk tot dat het half 5 was. Ze kwam aanlopen in een super kort en strak jurkje, haar mooie stevige kont kwam hier mooi in uit en ook haar B-cup tekende zich mooi af. Ze had haar mooie lange blonde haren in 2 vlechtjes gedaan, en haar lippen waren mooi rood van de lippenstift. Ze kwam naar mij toe en vroeg: “Is dit goed genoeg voor vanavond?” terwijl ze dit vroeg begon ze een beetje te blozen. Ik gaf haar de bevestiging dat ze er geweldig uit zag, en mijn pik begon al te groeien.

Vrijdagavond 5 voor 8, ik heb alles klaargezet, gordijnen dicht, paar kaarsjes aan gestoken, Netflix aan gezet en wacht op haar. Precies om 8 uur gaat de bel en ik doe de deur los. Ze ziet er echt super geil uit, nog beter dan s `middags, en dit merk ik ook direct in mijn broek, ik trek haar na binnen, sluit de deur en geef haar meteen een tongzoen. Ze schrikt hiervan, maar beantwoord snel. Ze vraagt of ze op tijd is en ik bevestig dit. ik zeg dat ze plaats mag nemen in de kamer en ik loop achter haar aan, en kan mijn ogen niet van haar strakke kont afhouden. Ze neemt plaats op de bank en vraag wat ze wil drinken. Ze wil graag een frisje hebben en pak zelf een biertje, ik merk aan haar dat ze zenuwachtig is.

Na ongeveer een half uurtje te kletsen begin ik over die ervaring bij haar vader op het werk. Ze begint weer te blozen en wordt helemaal rood. Ik vraag haar wat ze er van vond: “Ik vond het echt lekker” stottert ze eruit. Ik heb nu in de gaten dat ze het echt meent, en kan beginnen met de eerste opdracht die ik bedacht heb. Ik zeg tegen haar dat ze naar het toilet moet gaan en haar string en bh moet uitdoen en deze daar moet laten liggen.

Als ze terug komt priemen haar stijve tepeltjes al door haar jurkje, dat bevestigd dat de bh ook werkelijk uit is. Ik zeg haar dat ik het even zal controleren en beveel haar voor me te komen staan en haar benen licht te spreiden en haar handen achter haar rug. Eerst knijp ik lichtjes in beide tepeltjes, ze geeft een licht kreuntje. Langzaam ga ik door mijn knieën en til haar jurkje iets omhoog. Ik zie een mooi kaal geschoren kutje wat een beetje glinstert. Ik ga met 1 vinger tussen haar schaamlippen door en voel hoe na ze is.

Ik kom weer rechtop voor haar staan en houd de natte vinger voor haar. Ik vraag haar wat dat is. “Dat komt omdat ik opgewonden ben” zegt ze verlegen. Ik fluister in haar oor: “Je bent gewoon een heel geil sletje!!” Ze knikt en kijkt na de grond. Ik loop bij haar weg en beveel haar om zich helemaal uit te kleden en weer in dezelfde houding moet gaan staan. Ze begint met haar schoenen uit te trekken, terwijl ze daar gehurkt zit kijkt ze af en toe moet haar zaad vragende oogjes naar mij. Daarna haar sokjes, en tot slot trekt ze heel sensueel haar jurkje over haar hoofd.

Wat ziet ze er geweldig uit denk ik, haar borstjes zijn nog jong en strak met daar boven op een paar tepeltjes die trots vooruit steken. Voor de rest heeft ze een super strak figuur, en de rondingen op de goeie plek zitten. Ik Heb ondertussen plaatsgenomen op de bank en beveel haar dat ze op haar knieën naar mij toe moet kruipen. Wanneer ze zover is, beveel ik haar dat ze mijn lul maar eens moet bevrijden.

Ze maakt met haar kleine handjes eerst mijn riem los en daarna mijn knoop en trekt de rits naar beneden. Ondertussen kijkt ze weer de hele tijd met haar zaadvragende oogjes naar boven, naar mij. Dit wind me zo op dat mijn lul al een behoorlijke bobbel heeft veroorzaakt. Ik help haar even en trek mijn spijkerbroek naar mijn enkels. Nu zeg ik tegen haar: “Ga maar verder met je handjes op de rug”. Ze probeert met haar mond mijn onderbroek te pakken en trekt deze naar beneden. Mij lul springt eruit en slaat in haar gezichtje. Ik help Haar weer om mijn onderbroek naar de enkels te trekken. Ze weet nu wat haar te wachten staat. Eerst likt ze heel voorzichtig een paar keer aan mijn lul, en neemt hem dan in haar mond. Mijn lul is in volledige oorlog sterkte en ze kan hem voor iets meer dan de helft in haar mond krijgen. Ik pak met mijn handen haar 2 vlechtjes vast en begin zelf het tempo te bepalen. Ook duw ik steeds iets verder waardoor ze iets begint te kokhalzen. Na ongeveer 1 minuut stop ik hiermee en druk haar van mij af.

“Dat vond je lekker he”, ze knikt en haar hele mond en kin zit onder het speeksel en voorvocht. Ik druk haar nu in de bank en voor haar zitten. Ik begin haar rustig te strelen, eerst haar armen en rustig naar haar tietjes toe, maar raak haar tepels niet aan. Ook ga ik door na beneden en streel haar bovenbenen. Haar kutjes is kliedernat en ik zie al dat er een paar druppels uit zijn gelopen. Ik ga weer terug na boven en ga naar haar tepeltjes. Wanneer ik daar ben knijp ik tegelijk in allebei de tepeltjes. AAAUW schreeuwt ze. Ik trek haar van de bank af en druk mijn lul weer in haar mond. Ik zeg: “Had ik gezegd dat je wat mocht zeggen, nu kun je niks meer zeggen” en begin haar weer rustig te neuken in haar mondje.
Ondertussen streel ik haar kutje en wanneer ik haar clitoris aan raak begint ze te kreunen. Ik steek 1 vinger in haar en begin haar rustig te vingeren. Met mijn andere hand bepaal ik nog steeds het tempo waarmee ze mij moet pijpen. Ik begin haar steeds sneller te vingeren, en ik hoor dat ze probeert te kreunen, maar dit gaat lastig met mijn lul in haar mond. Ik probeer een 2e vinger er bij in te steken, en merk dat ze nog heel strak is. Dit gaat met veel moeite, maar na een paar keer kan ik weer op een hoog tempo door. Ik merk dat ze sneller begint te ademen en trek mijn lul uit haar mond, nu hoor ik haar heel hard kreunen en merk dat ze klaar gaat komen. Precies op dat moment stop ik en trek mijn vingers uit haar. En knijp weer in haar tepels. Direct is haar geilheid wegebt, en ze begint bijna te huilen. Haar hele gezicht zit bijna onder speeksel en nu ze ook nog begint te huilen loopt haar make-up ook nog uit. “Je bent ook echt een sletje, en je ziet er nu ook nog eens uit als een echt sletje” zeg ik haar.

Ik leg haar over de leuning van de bank zodat ik goed bij haar kutje kan, en begin dan haar klitje te likken. ondertussen steek ik 2 vingers bij haar na binnen en begin haar weer te vingeren. Ze begint weer te kreunen en het duurt niet lang of ze begint te kronkelen, ik stop met likken en stop een 3 vinger bij haar na binnen. Ook voer ik het tempo wat op en ze komt luid kreunend klaar. haar lichaamssappen stromen naar buiten, en ze ligt helemaal stil op de bank. Ik kreeg bijna het idee dat ze was flauwgevallen. Wanneer ze haar ogen weer losdoet, kijkt ze mij weer aan met haar zaadvragende oogjes en bedankt mij.

Ik trek haar meteen van de bank af, zet haar op handen en knieën neer en neem achter haar plaats. Rustig druk ik mij nog altijd harde lul tegen haar kutje en merk enige weerstand. Ik zet iets meer kracht en ga bij haar na binnen. Goh wat is zij strak zeg! Ik voer het tempo op, en sla een paar keer op haar lekkere strakke kont. Ik pak haar vlechtjes vast zodat ik haar iets beter vast kan houden en stoot nog een paar keer, en kom diep in haar klaar.

Ik blijf zo zitten en trek haar aan haar vlechtjes met haar mond richting mijn lul, ik beveel haar die helemaal schoon te likken. Ze doet erg haar best om hem helemaal schoon te maken. Wanneer deze helemaal schoon is gaan we na boven en douchen we samen. Ze doet haar kleren weer aan, maar zonder haar slipje en bh, want die zijn van mij zeg ik. Ik trek ook mijn kleren weer aan en gaan weer beneden op de bank zitten. We doen net of er niets gebeurt is……….

Ik vroeg haar wat ze er van vond, ze zei: “Ik vond het echt super lekker Marc, je mag mij echt wel als een sletje behandelen, ik ben vanaf nu gewoon jou sletje!” En ze begint er bij te lachen en geeft mij een tong zoen.

Met jou als mijn eigen sletje ben ik heel blij zeg ik. Maar dan moet je je wel aan een paar regels houden, ik wil dat je mij jou Snapchat geeft, en wanneer ik via Snapchat een opdracht stuur of ik iets vraag wil ik binnen een kwartier reactie hebben. Daarnaast wil ik dat je elke dag voordat je na bed gaat een selfie maakt waar je naakt op staat. En niet te vergeten je komt niet klaar zonder mijn toestemming!!!

Dit was deel 2, graag ontvang ik reacties en tips voor een vervolg.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Myrthe, Dochter Van Baas - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net