Opwindend.Net
Datum: 25-01-2017
Stemmen: 96x
Cijfer: 5.4
Gelezen: 25403x
Lengte: Gemiddeld
Gedwongen Incest
Door MeganGarcia - Mijn Profiel Pagina

Mijn naam is Megan. Ik ben 18, en heb een zusje van 17. Sinds ongeveer een jaar, vinden wij het leuk om samen online mannen een beetje op te geilen, en hun in ruil voor geld, fotos en videos te sturen. Naakt natuurlijk, of gewoon wat hun willen.

Nou heeft dat ons best wel een zakcentje verdiend, maar na een tijdje ging het goed fout. Een man met wie we eerder gepraat hadden online, stond langs de lijn toen we aan het hockeyen waren.

Ik weet niet hoe of wat, maar hij had ons gevonden, en we realiseerden al snel wie het was. Ik en Cat, mijn zus, kozen ervoor om zo snel mogelijk weg te gaan en zeker geen gesprek aan te gaan, maar dat zorgde er alleen maar voor dat hij naar ons huis toe kwam. Hij belde een paar keer aan, en na een tijdje besloten we de deur gewoon open te doen en te zien wat hij te zeggen had, wij waren namelijk met zijn tweeŽn, en hij maar alleen.

Richard, zoals we hem nu zullen noemen, kwam binnen, en zei "Jullie zien er nog beter uit in het echt dan op de fotos!". "Fijn, maar hoe weet je wie we zijn en waar we wonen?" zei mijn zus, ze wilde antwoorden zien, net als ik.

"Nou Cat, als je constant praat over hoe graag je mij wilt neuken, dan wil ik natuurlijk wel waar voor mijn geld hebben! Ik heb ten slotte al 50 Euro gegeven online." Richard lachte, en ging recht voor Cat staan, die een stapje naar achter zette. "Kijk, Richard, we hebben je toch gewoon fotos gegeven zoals beloofd? Wat wil je nog meer?" zei ik, duidelijk bang dat er meer ging gebeuren. "Nee. Jullie hebben gezegt dat jullie seks met mij zouden hebben als het zou kunnen, en dat gaan jullie dus ook hebben." "Nooit." zei Cat.

Dat vond Richard dus niet zo leuk, en Richard, die twee koppen groter was dan Cat en ik, duwde Cat tegen de muur aan, met haar handen boven haar hoofd geklemt. "Als jullie niet willen dat je hele familie die fotos zien, dan doe je gewoon wat ik zeg. Daarnaast, jullie lijken me niet echt in een positie om praatjes te hebben.."" Richard verplaatst een van zijn handen om Cat's borsten te kunnen kneden. Ik weet dat ik iets moet doen, om mijn zus te beschermen. "Oke Richard, wat nou als ik seks met je heb en je laat Cat erbuiten? Is dat oke?" Cat zei niks, maar Richard zag er tevreden uit, en liet Cat los. "Oke Megan, doe je kleren maar uit, we gaan naar de slaapkamer. Cat, jij komt ook mee, jij kijkt."

Ik heb geen andere keus, en doe dus wat hij zegt. Ik heb wel vaker seks gehad, en mijn doel om Cat er buiten te laten, is gelukt. Ik trek al mijn kleren uit en loop naar de slaapkamer. Nadat ook Cat binnen is, doet Richard de deur op slot. "Oke Megan, sletje van me, leef je uit, haal mijn lul maar uit mijn broek en begin maar met pijpen.". Tegen mijn zin in doe ik het. Zijn lul is groot, 20CM minimaal, maar ik heb geen tijd om daar aan te denken. Mijn enige doel is nu hem zo snel mogelijk klaar te laten komen, wat er hopelijk voor zorgt dat hij weg gaat.

Steeds dieper pijp ik hem, en al snel pakt hij me bij mijn achterhoofd, en begint hij mijn mond te neuken. Ik zou liegen als ik het niet een beetje geil vond, maar ik was vooral bang. "Draai je om Megan". En dus doe ik dat, en al snel, na een beetje spuug, neemt hij mijn kont zo hard als hij kon. "Cat, als je echt wilt dat we hier mee stoppen, dan moet jij ook mee doen." "Nee Cat, doe het niet! We hebben een afspraak!" reageer ik. Maar Richard lacht, "Wat boeit mij die afspraak nou? Jullie hebben niks om mee te onderhandelen!"

We wisten allebei dat hij gelijk had, en voordat ik het wist, had Cat haar kleren al uit gedaan, en ging Richard over van mijn kont, naar haar mond. "Hoe voelt het nou om Megan's kont te proeven Cat?" Cat is teveel bezig met het pijpen, en heeft het waarschijnlijk niet door. "Weet je wat, het is wel eerlijk als Megan jou kont ook even mag proeven! Megan, ga eens heel snel Cat's kont likken. En stop niet tot ik zeg dat je moet stoppen."

Even twijfel ik, maar ik weet dat dit de enige manier is, en dus ga ik aan de slag. Al snel realiseer ik me dat Cat dit met plezier aan het doen is, ze is helemaal nat, en dat maakte dit allemaal zoveel geiler. Al snel kwam Richard klaar in de mond van Cat, maar klaar was hij nog niet. Hij wilde in eerste instantie wel gaan, maar wij vroegen hem of hij kon blijven. Cat had net zijn sperma doorgeslikt, maar was hongerig voor meer. Terwijl ik stiekem juist zin had om Cat's kut te blijven proeven.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 1082x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
8.8
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 3646x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 488x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.6
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 907x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.7
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 1890x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.4
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 7962x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.9
:: Je Wil Dit Zelf - 1Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 13550x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
8.1
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 7948x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 3896x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.2
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 16812x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 4028x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 6667x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2582x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 5776x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5747x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 551