Opwindend.Net
Datum: 20-03-2017
Stemmen: 10x
Cijfer: 5.0
Gelezen: 7781x
Lengte: Lang
Oefen Hoertje - 17
Door Angela - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Oefen Hoertje - 16

Kort maar krachtige titel. Een op zichzelf staand verhaal.
Merel 21 jaar en wonende in Eindhoven, typt letterlijk. Ik wil gebruiks object zijn en verhuurd worden door een vrouw, nou dat wil ik dan wel doen! Of ze dat goed vind moet ik nog afwachten, kon haar op de site niet vinden en heb gevraagd aan vriendin Aixia of ze haar even wil in seinen zich op mijn pagina te melden. Lijkt mij om te beginnen een mooi onderwerp voor een verhaal.

Merel ging akkoord en kan niet wachten op het verhaal.
Ze heeft ook seks met haar oudere broer, echt een oefen hoertje dus, verhuurd worden voor wat zakgeld!

Merel kreeg te maken met de dik geaderde vlees lul, ‘’oeps? Dat is wel een erg grote,’’ reageerde ze, verbaasd, toen ze een foto van de pik had ontvangen.
‘’Ja, dat is de pik van me vader en daar kan jij alvast mooi op oefenen!’’
‘’Wil er wel geld voor hebben, want dat is mijn doel, plezier en geld!’’
‘’Mijn pa mag er bij jou op voor vijftig euro, zonder condoom, wat je zelf aan anderen vraagt gaat mij niets aan, maar hij voor vijftig!’’
‘’Oeps, dat is wel erg weinig en dan ook nog zonder condoom?’’
‘’Ja zonder condoom, want hij haat condooms!’’ ‘’En je slikt ook door, als je moet pijpen!’’

Ze ging uiteindelijk akkoord.

‘’Nou heeft een tijd stil gestaan hier! Maar effe weer een stukje schrijven.’’

Merel melde zich.
Ze was met de trein naar Zutphen vertrokken en nam daarna de bus, die stopte voor zijn huis. Ze klopte aan en ze hoorde een achterdeur open gaan, een wat oudere man kwam de hoek om. ‘’Jij bent zeker Merel!’’
‘’En u, bent u de vlees lul?’’
‘’Heeft ze dat gezegd?’’
‘’Ja, dat heeft ze gezegd en ik wil eerst mijn vijftig euro, wat ik best wel weinig vond, maar ik ben akkoord gegaan!’’
‘’Je wil echt een hoertje zijn, He? Kan je beter bij een escort bureau gaan werken, is ook veiliger.’’
‘’Nee, dan moet ik teveel inleveren van het geld, aan het bureau zelf en aan de chauffeur.’’
‘’Ja, dat is waar, nou kom dan maar binnen en kleed je maar uit, lekker ding!’’ Ze kreeg haar vijftig euro en kleed zich uit, ‘’mm ziet er goed uit.’’

Ze zag even later de harde vlees lul.
‘’Dat is een beste…?’’
‘’Ja, je hoort mij er niet over mopperen.’’

(Ik begrijp best dat Merel niet snapt waar haar verhaal blijft, heb zelf al geen idee meer wanneer ze het vroeg, ik was er aan begonnen en kan alleen maar sorry zeggen!)

Goed pa klaagde dus niet over zijn vlees lul, ik kan weten wat hij er mee kon. Ik kwam er regelmatig extreem geil op klaar.
Merel kleed zich dus uit voor hem en pa was goed te spreken over haar lichaam, daar kreeg je vanzelf wel een harde pik van.
‘’Al eerder seks gehad?’’ Vroeg de vlees lul.
‘’Ja, met mijn oudere broer, maar..maar die heeft niet zo een grote!’’
‘’Ben je erg geil van je zelf?’’
‘’Heb niet zoveel ervaring, maar kom wel gemakkelijk klaar vind ik zelf, ik heb wel vriendinnen die zeggen te faken omdat ze niet echt klaarkomen.’’
‘’Ik beschouw u pik dan ook maar als een oefen pik, hahaha.’’
‘’Zeg maar gewoon jij en je hoor.’’
‘’Oké.’’

‘’Hoe, hoe wilt u me?’’
‘’Ik neem je eerst staande, je bent wat kleiner en dat is wel lekker neuken…staande!’’
Merel snapte dat niet helemaal, maar ze zou het wel merken. Haar broer had haar nooit staande geneukt, alleen maar gewoon op haar rug en hij er boven op.
De harde lul stond stijf en schuin omhoog. Ze zag het trillen en er zat een behoorlijk vette eikelkop op, vond ze. Ze had maar een levend vergelijk, de rest was plaatjes of vanuit een film.

‘’Heeft ze al meer mannen, die met me willen? Of weet u dat niet?’’
‘’Ik volg dat niet zo, maar ze is er mee bezig geweest en zoals jij eruit ziet, zullen er zeker liefhebbers zijn.’’ Ze had flinke stevige tieten en een kaal kutje…..
Merel werd verzocht tegen de muur te gaan staan en hij ging voor haar staan en moest door zijn knieën en zette de harde pik op haar kale sneetje. Ze legde haar handen op zijn schouders. ‘’Huh..ooohhhh,’’ kreunde ze, toen de dikke eikel, haar kut lipjes uiteen dreef.
Ze was dus geen maagd meer en het naar binnen dringen was dus niet echt moeilijk, maar ze voelde wel gelijk het verschil.
De vlees lul, had haar bij haar heupen en drong verder naar binnen, nu richtte hij zich weer op. ‘’Ooohh hh … ggg..huh..huhhuh,’’ kreunde zij heftiger, want ze voelde dat ze werd opgetild waardoor de pik in een keer diep bij haar naar binnen drongen. Ze stond nu op haar tenen en werd met stevige diepe halen genomen.
Ze keek hem geil aan….
‘’Ooohhhh..ww…wat een..heerlijke lul, ooohhh ja, pak me maar stevig hoor!’’ Hij kon zijn pik er tot aan de wortel in stoten. Ze kon zijn achttien centimeter hebben en vooral de dikte, vandaar dat wij het ook de vlees lul noemde.
Merel voelde dat ze zeer goed gevuld werd door de paal, harde stoten waardoor ze soms compleet van de vloer los kwam. Ze voelde dat ze al veel geil aanmaakte en haar eerste orgasme was in aanmaak, het geile gevoel trok vanuit haar onderlichaam en nam bezit van heel haar lijf. Trillend en hevig kreunend kwam ze klaar.

‘’Je bent aan de pil neem ik aan?’’
‘’Ja, ja ooohhhhh..ja, ja dat..oooohhhh ja,’’ en ze voelde in golven de sperma bij haar naar binnen ketsen. Haar kutje molk de pik goed af, wat hem deed brullen van geilheid.

‘Je komt bijna net zo geil klaar als mijn dochter.’’
‘’Pijp je ook zo lekker?’’
‘’Mijn..ooooohhh..mijn broer klaagde niet, maar heb verder geen ervaringen.’’
‘’Nou op je knieën dan maar en zorg dat ie hard blijft.’’ Hij draaide haar van de muur weg en drukte op haar schouders en ze kwam op haar knieën terecht en de glimmende paarse eikelkop stond trillend voor haar mondje. Ze liet de pik toe en proefde haar eigen geil en zijn sperma. Ze zoog goed aan de dikke pik en scheen het pijpen op zich ook wel lekker te vinden. Die had haar broer wel tientallen keren leeg gepijpt, zoveel ervaring straalde ze wel uit.
Hij kwam nog wel klaar in haar mondje en ze slikte het braaf door…

Er brak een uurtje rust aan, waarin ze vertelde wat haar broer het lekkerst vond.
Ze vertelde dat haar broer dominant was en zij dus blijkbaar goed functioneerde als onderdanig geil sletje.
‘’Dat is een mooie eigenschap, de meeste mannen willen graag onderdanige hoertjes, of die in ieder geval bereid zijn die rol aan te nemen!’’
‘’Je vindt het toch niet erg om hoertje genoemd te worden? Want dat zal je vaker moeten horen, dominante mannen schelden en maken jou voor van alles uit!’’
‘’Dat..dat zal wel wennen,’’ reageerde Merel.

De vleeslul was weer zo ver.
‘’Op handen en knieën, sletje!’’
Merel voldeed aan zijn wens en ze lag daar met holle rug, het kontje lekker omhoog, het was haar eerste keer ook, in dit standje, veel had ze niet geleerd van haar broer. Ze voelde de lul weer bij haar naar binnen dringen, ‘’ooohhhh..ja,’’ kreunde ze gelijk, een typetje dat graag pikken ontving. Ze zal zich dan wel vrijwillig hebben laten neuken door haar broer.
‘’Jou eventuele toekomstige man, kan veel plezier aan jou hebben, je bent er geil genoeg voor!’’
‘’Dank u..dank u….oooohhhhh ja, mmm..mag harder hoor?’’
Haar tieten waggelde op en neer door de harde stoten en ze kwam weer klaar…

Heel vroeg in de morgen.
Ze dronk koffie en at twee boterhammetjes en nam de eerste bus naar Zutphen.

Ik hoorde later dat haar broer haar nu naar de eerste klanten reed en ze prees zich aan als oefen hoertje, een goeie voor mannen met weinig tot geen ervaring.

Ze moest naar Rotterdam.
Ze ontmoete een Feyenoord fan, ja de club die dit jaar Nederlands kampioen word, werd ook wel eens weer tijd. Ik denk dat ze over een paar weken ook in de Arena van Ajax winnen.

Hij deed de deur van zijn flat open.
‘’Hoi Edwin,’’ zei Merel.
‘’Wauw..www, wat ben je mooi, kom gauw binnen.’’ Merel kreeg in de loop van de avond wel wat voor haar vreemde seksartikelen te zien, maar ze was er zelf er nieuwsgierig naar, omdat hij vertelde dat hij een Meesteres heeft.
‘’Ik..ik heb zelf nog nooit geneukt of zo,’’ bekende hij eerlijk, dus was een oefen hoertje prima. ‘’Ze.. Ze mag het eigenlijk niet weten!’’
‘’Wie mag het niet weten, Edwin?’’
‘’Ina, mijn meesteres, want dan moet ik weer voor straf de belt om en mag ik dagenlang niet meer klaar komen.’’ ‘’Zit ik ook in de Kuip met de belt om en dat valt niet mee!’’
‘’Je bent dus erg onderdanig, begrijp ik?’’
‘’Ja, ik vind dat wel geil!’’
‘’Ik val ook op jonge meisjes.’’
‘’O, oké, maar wat zou je nu het liefst willen?’’

‘’Ik, nou..He. Ik afgepijpt worden en echt neuken?’’
‘’Wat voor standje?’’
‘’Eu..nou..nou, wat mannen het lekkerst vinden, die en dan moet jij mij wel zeggen wat ik moet doen hoor?’’ Merel trok haar slipje uit, hij had verder niets gevraagd en ze ging op handen en knieën in Doggy Style.
‘’Ik ben al zeiknat,’’ zei ze. ‘’Je weet toch wel hoe een pik in een kutje moet neem ik aan?’’
‘’He, ja..heb wel veel filmpjes gezien.’’ Hij voelde zich al op zijn gemak en omdat ze een erg kort rokje aan had zag hij nu haar kutje. Zijn eerste kutje in het echt, het kutje leek al iets open te staan en hij zag het geil glinsteren tussen haar kut lipjes.

Hij had gelijk de gevraagde zevenhonderd euro afgerekend, een beste hoop geld, nou ja dan maar een keer minder met vakantie.

‘’Ma…mag ik het aanraken?’’
‘’Mijn kutje bedoel je?’’
‘’Ja…’’
‘’Natuurlijk mag dat, ben al nat hoor dus dat vocht op je vingers is geil?’’
Edwin drukte voorzichtig twee vingers in haar kutje en likte daarna zijn vingers af, ‘’mmmmm lekker is dat?’’ Hij begon zich nu toch maar uit te kleden en zette zijn stijve voorzichtig op het iets openstaande slette kutje. Pakte haar bij haar heupen en perste voorzichtig, gelukkig gleed zijn pik gemakkelijk naar binnen en begon te neuken. Hij werd rustiger…zijn hart ging minder te keer en zijn vertrouwen in het hoertje nam toe. Je wist immers niet wat je in huis haalde en het neuken ging naar zijn idee ook prima.
‘’Doe..doe ik het goed?’’
‘’Prima, mag wel wat harder hoor?’’
Edwin deed zijn best en het was heerlijk, veel lekkerder dan dat gesjor aan je lul en toe hij kreunend klaar kwam en zijn lul verslapte en er uit floepte, nam ze zijn pik zo maar in haar mondje. Ze vond het blijkbaar niet vies.
Ze keek hem aan, met een geile blik in haar ogen en zijn pik werd langzaam weer wat harder en dik. Ze zoog ,m letterlijk leeg, veel kwam er niet meer uit, maar het opnieuw klaarkomen was zo lekker, het leek wel of het diep vanuit je tenen getrokken werd.

Hij wilde eigenlijk, wel met haar trouwen.

Merel moest nu naar een nieuwe klant, net over de grens.
Daar neuken ze je niet, maar Ficken….nou ja, het was het zelfde.

Merel belde aan.
De deur ging open en ze moest omhoog kijken, zeker twee koppen groter en een ruige baard.
‘’Du bist der Merel?’’ Verder zei hij niet veel.
Hij betaalde direct het gevraagde, wat Merel opborg in haar portemonnee, in haar handtasje met slotje, het sleuteltje hing om haar hals.
Ze moest gelijk op haar handen en knieën, nu geheel naakt en die vent had een flinke en zo krom als een banaan. Ik weet zo gauw de naam van die afwijking niet meer…ff opzoeken…..
(Peyrone of Induratio penis plastica, vaak ontstaan op latere leeftijd en de kromming wijst omhoog)

‘’Aaagghh..nee,’’ schreeuwde ze.
De vent boorde die pik in haar kontje, tja je had wel eens wat mindere klanten, een patatje met smaakt ook niet overal even lekker. De klant waardeerde het kontje wel, lekker strak, maar door de kromming werd ze behoorlijk opgerekt en vond ze het erg pijnlijk.
Hij kwam natuurlijk luid kreunend klaar en ze mocht hem daarna nog afpijpen, wat ook niet erg smakelijk was, maar ja de klant kon er op zich niets aan doen, je kreeg die afwijking als man zijnde ook maar gratis.

Haar broer vroeg wat er gebeurd was, toen ze achterin stapte en ging liggen. Ze was nog nooit in haar kontje geneukt door hem en dan meteen zo een rare, maar goed Merel zal waarschijnlijk ook wel eens een flinke negerpik van zo een vijfentwintig en polsdik in haar kutje krijgen, dat hoort nou eenmaal bij het vak van Oefen hoertje.

Einde verhaal.
P.S. Ik ben door de verzoekjes heen, wat betreft Oefen hoertje en Oefen pik.
XXX Angela.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oefen Hoertje - 18

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 12381x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 7230x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 8261x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11699x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5686x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20617x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9313x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24854x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10650x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17421x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6141x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5368x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 9021x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3753x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7200x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net