Opwindend.Net
Datum: 29-04-2017
Stemmen: 54x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 16565x
Lengte: Lang
Slavin Aan Huis
Door Bobbeke - Zoek naar meer...

Ik was 34 en vrijgezel en genoot ervan. Ik had regelmatig wel mijn verzetje maar bleef mijn eigen baas. Vele one night stands dus, ik kocht condooms in grote verpakkingen. Soms bleven ze wat hangen de vrouwen maar als ze zich begonnen thuis te voelen en zaken naar hun hand wilden zetten vlogen ze eruit. Veel vrouwen bekeken me niet meer, anderen daar had ik nog een goede band mee en kwamen wel eens langs.

Toen dus kwam ik Arlette tegen een vrouw niet helemaal mijn type eigenlijk, ik hou van grote slanke vrouwen. Ik heb zelfs al eens een vrouw bedankt voor de seks gewoon toen ze zich uitkleedde was dat erbarmelijk. Een b cupje waarvan de tepeltjes recht naar beneden wezen nee daar kan ik geen seks mee hebben. Dus nu ga ik er niet rechtstreeks van uit kleine tieten zijn vaste tieten. Ok Arlette was niet groot rond de 1.60m, ze was slank met een + van 5kg je zag dat die billen waren vol. Ook had ze donkerbruin haar waar ik ja normaal val op blond. Maar ze was aangenaam in de babbel en had een leuk gezichtje. Hoe meer ik er mee praatte hoe meer ze me beviel en ik meer en meer nieuwsgierig werd. Nu was zij het die afstand hield en me niet toeliet eens anders omdat ik normaal alles bepaalde.

Ik zag Arlette regelmatig gewoon en dat was gezellig en eerst na een maand ging ze een stap verder en kusten we. Ik wist nu al wat uit haar verleden, 32 en getrouwd geweest 5 jaar zelfs en nu al 4 jaar single. Ze bekende zelfs dat ik de 1ste man was na de scheiding dus 4 jaar seksloos. Binnenin dacht ik al aan hevige seks met haar, 4 jaar niets dus eenmaal het vuurtje aan zou het echt gaan vonken geven. Maar weer hield ze de boot af, geen seks zelfs geen aanrakingen en voor een stud als ik was dat dus zielig. We kenden elkaar nu al 2 maanden en dus ook ik stond droog nu.

Op een zaterdagavond bij mij thuis zette ik alles op alles en zei schat we moeten eens dringend praten. Ze keek me aan en zei ja ik weet het maarÖ ik kwam ertussen en zei niks maar gewoon eerlijk zijn open en eerlijk. We zijn beide over de 30 we gaan geen jaren verkeren je bent geen maagd en ik ook niet. Ik sta 2 maanden droog en ik voel me daar ongemakkelijk bij dus ik ben daar eerlijk in ik wil seks punt. Als jij vind dat dit niet kan ok even goede vrienden maar dan passen we niet bij elkaar. Ze keek me aan met haar mooie groene ogen en zei, ik wil ook seks schat echt maar ik weet niet hoe ik het moet zeggen. Ik hou van wat aparte seks! Aparte seks zei ik? Leg uit vind ik zeer interessant.

Ik hou van wat brute seks en vernederende en heb daar echt geen grenzen bij. Brute seks dat had ik nogal meegemaakt, meiden die hard willen genomen worden dus dat was geen probleem maar vernederend wat bedoel je daarmee. Alles zei ze, afsnauwen met zaken verbieden, straffen, tentoonstellen, uitlenen, opdrachten, alles wat je vraagt moet ik doen of laten. Dus je straffen bedoel je kletsen geven? Ze keek me hoopvol aan en zei ja als je dat wil uiteraard niet met blijvend letsel of zichtbaar ik moet wel kunnen blijven werken he. Ik was even sprakeloos en dacht na en Arlette zat naast mij deftig zoals altijd. Deftig, steeds zorgend dat haar jurkje goed hing zodat je nooit teveel van haar benen (billen) zou kunnen zien, ook bovenaan steeds zover dicht dat je niet teveel kon zien.

Toen ik daar aan dacht, haar deftigheid en haar bekentenis, ik zei streng en ze verschoot van mijn stem, ok sta recht nu. Ze stond traag recht en ik zei komaan zeg! Ze stond recht en ik zat nog steeds keek nu naar haar op. Ik leunde naar achter en ging ontspannend zitten en zei, lang genoeg geduurd he dus nu is het tijd. Haal mijn lul uit mijn broek en ga dan terug recht staan. Ergens dacht ik van die zal wel protesteren maar niks ze hurkte neer en deed mijn riem los en mijn broek los. Mijn rits open en haar handje haalde heel voorzichtig mijn grote lul eruit en ze ging terug staan. Ze keek niet eens naar mijn lul waar ik toch trots op was. Nu ga je strippen en je zorgt ervoor dat je het zo geil doet dat hij recht komt, als je naakt bent en hij staat niet hangt er wat aan vast.

Ze bewoog haar heupen en haar ogen dicht wiegend begon ze zich te ontkleden traag, plagend. Het jurkje viel op de grond en ze stond nu niet echt sexy in lingerie met panty. Ik heb nooit een vrouw zo sexy een panty zien uitdoen. Ze liet heel haar lichaam zien voor en achterkant en ik had zo naar haar kont gekeken dat ik verbaasd was toen ze weer omdraaide ik haar volle tieten zag. Groot of groter dan mijn voorkeur tieten en wat gezakt maar haar donkere tepels staken recht vooruit. Ze kneedde haar borsten en kneep in die tepels. Ze keek niet rechtstreeks naar mijn lul maar zag wel dat hij niet veel deed als mooi blijven liggen. Het was bij voorbaat een verloren zaak geweest voor haar, van een blote vrouw kreeg ik geen erectie. Toen ze traag haar slipje van haar kont pelde en ik haar compleet zag bleef hij liggen.

Haar schaamhaar was getrimd en verzorgd maar het was er en daartussen zag ik wel haar kutlippen uitkomen steken. Ze wilde nu met haar vingers erdoor gaan maar ik zei stop; strippen had ik gezegd niks meer. Ze stopte en stond weer gewoon recht. Ik vroeg haar en is mijn lul stijf? Nee meester kreeg ik als antwoord. Wat nu he wat heb ik aan jou als mijn lul geen interesse heeft. Sorry meester meer niet. Doe de rest uit beval ik en zonder meer begon ze de rest van mijn kleren uit te doen tot ik ook naakt was. Ik wist het even niet meer en dus zei ga daar maar even staan ik moet nadenken en hups ze stond daar naast de zetel zonder te bewegen.

Ik moest neuken dat was zeker een feit ik zou dit niet zo maar laten nee nee 2 maand niet neuken was lang genoeg geweest. Als ik ze zou laten pijpen was dat dan een straf? Denkelijk niet he maar ja je kan niet neuken met een slappe. Mezelf stijf maken is ook een afgang of ja dat zou kunnen en ook een straf misschien. Kom hier zei ik en ze kwam en godverdomme toch een lekker lijf hoor, die tieten bewogen wel echt lekker en die tepels stonden nog steeds even stijf. Hier op de mat voor mij op je knieŽn je hoofd tussen je armen je knieŽn van elkaar en kont omhoog.

Wat een kont wauw, die reet mooi verzorgd niks bruins lekker sterretje en die spleet eronder ook mooi. Ze kon me nu dus niet zien en dus kon ik aan mijn lul komen. Het aanzicht van kut en kont en het even beroeren van mijn sabel liet hem snel omhoog komen. Kende Arlette veel van lullen? Had ze aan mijn slappe lul kunnen zien hoe groot hij werd of zou worden? Ik was trots op mijn 18,5cm en dikte die mocht er ook zijn vele meiden kregen hun vingers er niet rond.

Ik ging achter haar staan mijn lul vast klaar om te neuken, eikel effe nat maken en dan duwde ik hem tegen haar kutsleuf. Het ging stroef ze was er niet op voorbereid maar zei niks. Ik kon er niet in dus gaf ik haar een pets op haar billen en kreeg een gilletje terug. Trok haar billen open spuugde ertussen en zei als hij nu niet in die vuil kut gaat duw ik hem zonde pardon in je strontgat maar neuken zal ik. Ja meester kwam er van vooraan. Hij schoof in haar kut en na 30 sec. was die kut nat dus ook zij regelde wel haar genot. Ik beukte zonder veel omhaal in haar kut en wat ik normaal nooit doe is de 1ste keer zonder condoom neuken wat nu dus wel het geval was. 2 maanden niet geneukt hebben had als gevolg dat ik niet zolang neukte amper 5 minuten en dan mijn lading in haar kut spoot. Oef dat deed deugd en ik liet hem even zitten tot ik besefte o ja en trok hem eruit en zei aflikken. Ze draaide heel lenig om en likte mijn lul af en kneep de laatste restjes eruit. Ik zei klaar ga maar terug staan naast de zetel. Ze ging staan en ik gaf aanwijzingen, voeten 50cm van elkaar en handen op de rug.

Ik ging naar de keuken en gluurde naar haar en zag ze niet bewegen niets wauw. Ik ging douchen en kwam terug en ze stond er nog steeds en ik bekeek ze en zag sperma op de vloer liggen en aan haar billen en een sliert die aan haar kut hing. Is dat normaal zei ik streng dat jij hier alles bevuilt? Nee meester. Schoonmaken zei ik, ja meester en ik zag ze even rondkijken en dan hup op de knieŽn en ze likte het sperma van de vloer. Haar vingers gingen over haar billen en roomden het sperma eraf en zij likte het op. Ik zei ga die kut wassen ik ruik ze tot hier. Ze vertrok en kwam wat later terug en zette zich weer naast de zetel.

Ik nam een pilsje en zette voor haar een groot glas water en zei drink dat leeg en dat deed ze. Na 10 minuten deed ik hetzelfde en 10min. later nog eens. Eerst na 50min. zag ik ze bewegen zonder dat ik iets had gezegd. Ik wist wat het probleem moest zijn haar blaas zat vol en hoe ging ze dat oplossen. Ik dacht ook wel na niks doen en ze zou plassen dan zou het hier wel een boeltje worden dus zei ik volg me en nam ze mee naar de keuken. Meevaller een stenen vloer nog en koud ook, neuken in de keuken vind ik zalig zei ik, pijp me! Ja meester en hup op de knieŽn begon ze te pijpen. Mijn lul was snel paraat tja na 2 maanden weer volop actie he. Ik zei ga liggen ik wil je smoel zien als ik je neuk en die tieten zien bewegen slet.

Op de koude vloer gaan liggen met een overvolle blaas en dan wetend dat ik haar ging neuken dat moest verkeerd lopen. De eerste druppels negeerde ik want die waren er al voor ik mijn lul in haar kut ramde maar de rest kwam snel. Meester Meester sorry sorry maar ik kan niet en daar liep het. Ik voelde haar hete pis op mijn buik en ik trok mijn lul uit haar kut en zag haar pis eruit stromen ze kon het nu niet meer bedwingen. Vettig zwijn zei ik en trok me terug en riep schoonmaken en snel. Binnen bleef ik van de mat want mijn voeten waren nat van haar pis maar ik dronk ook nog snel water van de fles die daar stond. Zou ik het kunnen? Ik wachtte even en voelde of ik wel echt moest en ja het moest lukken.

Ik ging terug naar de keuken waar Arlette met een dweil de vloer mooi aan het poetsen was. Doe je dat overal op de grond zeiken? Nee meester sorry meester. Je kan goed kuisen zie ik dus doe maar verder en nam mijn lul en ik hoopte echt dat het zou lukken. Het duurde even maar ik zette mijn gedachte op nul en dan liet ik het lopen. Ik plaste en ik was verbaasd dat Arlette zich spoedde om eronder te zitten en een deel van mijn pis op te vangen met haar mond. Als ik gedaan had wilde ik zoals elke man mijn lul even afschudden maar Arlette likte hem af. Ik ging douchen en kleedde me aan. De keuken was proper zelfs de woonkamer en Arlette stond naast de deur naakt uiteraard. Ga je wassen stinkdier zei ik. Ja meester en ze vertrok en ik riep haar na neem die vodden mee en doe die aan ik wil dat vies lijf niet meer zien.

Aangekleed kwam ze terug en ik zei ok is dat wat je wil? Ja meester zei ze en ik zei Arlette wanneer spelen we en wanneer houdt het op? Ineens keek ze anders en zei ze dat is juist we moeten iets afspreken zodat we weten dat het spel gedaan is. Ik keek haar aan en vroeg of dit haar wens was? Oja zalig was het echt ik heb genoten, al moet ik zeggen schat dat het even pijn deed toen je me neukte je hebt een grote jongen he. Ik ken het niet zo goed meester spelen dus fantaseerde wat. Amaai zei Arlette en dan me ineens aan de plasseks zetten. Vind je dat leuk plasseks? Was mijn eerste keer ik kon het echt niet houden zeker niet toen je dan je lul erin stak die duwde gewoon mijn blaas leeg. Vodden zei ik dat is het woord als ik vodden zeg of jij is het over ok. Maar ik zie je liever zonder die vodden je bent wel echt mooi. We doken in bed kleren vlogen uit en we hadden vurige seks. Haar kut smaakte gewoon naar meer en daar werd afgesproken dat ze in het weekend bij mijn woonde. Vanaf vrijdagavond tot zondagavond en dan zou ze altijd naakt zijn. Ze ging akkoord met 1 uitzondering bij maandstonden zou ze dan Ďs nachts een slipje dragen.

Die week kwam Arlette langs op dinsdag en woensdag en vrijdagmiddag kreeg ik een berichtje van ik kom straks tegen 18.00u waarop ik liet weten mooi ik ben zeker thuis rond 18.30u. De andere dagen was Arlette zeer gewoon niks speciaals enkel dinsdag hebben we seks gehad woensdag niet zelfs. Toen dacht ik aan de afspraak vanaf vrijdagavond moest ze naakt zijn dus was ik nieuwsgierig of ze het ook wist. Nu de voorbije dagen had Arlette al wat zaken meegebracht waarvan ik wel verschoot. 2 soorten zwepen een lange met een lederen flapje aan dat lawaai maakte maar ook wel pijn deed en de zweep met vele slierten waarmee je kan slaan zonder striemen achter te laten. Handboeien had ze ook bij, blinddoeken en sjaals en een voorbinddildo. Ik had alles wel bekeken en ze had wel gezegd waarvoor het diende maar dan in de slaapkamer gelegd.

Ik kwam thuis om 18.35u en Arlette sprong recht en voor ze het besefte greep ik haar bij de haren en sleurde haar mee naar de slaapkamer. Ze gilde van de pijn blijkbaar maar ik zei ik zal je leren luisteren slet. Ik gooide ze op bed en zei op je buik armen boven je hoofd en je gezicht in het hoofdkussen. Ze luisterde, denkelijk besefte ze nu wat ze verkeerd had gedaan. Ik greep haar rok maar die weigerde om te zakken dus keek ik en deed de rits los en sleurde hem van haar kont. Haar pantyís en slip sleurde ik ook van haar kont. Gelukkig ze droeg een pullover dus die trok ik omhoog en zonder te vragen om te bewegen trok ik die over haar hoofd gevolgd door haar beha en die maakte ik niet los dus dat moet even pijn aan de tieten hebben gedaan. Ze lag daar onbeweeglijk naakt op haar buik en ik dacht na snel, nam een slaapmasker en deed dat over haar hoofd en ogen. Dan keek ik weer nam sjaals en bond die rond de poten van het bed zodat ik een lus had die juist boven de matras kwam aan de 4 kanten en ze was braaf die verroerde geen vin.

Nu nam ik de handboeien en deed die aan haar polsen en dan eerst liet ik ze draaien. Ze kon me niet zien en ik klikte de handboeien vast in de lus van de sjaals zo lag ze al vast armen gespreid naar boven. Nu nam ik haar enkel nog een handboei en ook vast. Ze lag daar benen gespreid en armen gespreid vast ze kon geen kant uit. Ik nam het zweepje en liet het lederen lapje over haar borsten gaan en zei en weet je waarom? Ja meester zei ze en dus vroeg ik waarom dan? Ik moest naakt zijn meester ik was ongehoorzaam door het te vergeten. Pets een tik tussen haar tieten en ze liet een kreetje en weer een pets wat lager en geen kreetje dus weer een pets nu op haar linker tiet en de kreet was harder dus ook de rechter tiet kreeg een pets. De tepels stonden hard van dit geweld en dus nam ik de slierten en sloeg haar daarmee op haar buik en borsten en ze kreunde en omdat ze haar bekken omhoog deed sloeg ik met de zweep daar. De kreet was hard en gemeend auuuuuuuuuuuuu toen de slierten haar kut hadden geraakt. Haar tieten zagen rood van de slagen en ik stopte en zei ik ga me omkleden en een aperitiefje drinken denk jij na hoe jij je meester gaat bedanken.

Ik douchte en deed enkel een badjas aan en nam een martini en na 45 min. ging ik kijken. Ik maakte ze los en deed het slaapmasker af. Ze draaide zich snel om zat voor mij op haar knieŽn en smeekte kom meester neuk me. Ik sloeg met mijn hand op haar kont en ze schrok en ik zei bedank je me zo? Je bedankt je eigen je wilt gewoon geneukt worden slet. Kruip in bed en ik wil je niet horen. Zoals een klein kind werd ze zonder eten naar bed gestuurd en bleef daar. Ik ging slapen tegen middernacht en ze lag wakker op mij te wachten. Ik draaide me om en viel in slaap.

De volgende morgen was er ontbijt met heerlijke koffie gebracht door een naakte Arlette. Er werd geen woord gezegd over de dag ervoor en ik zei, vodden. Nu waren we weer op gelijke hoogte alleen bleef ze naakt. Geen seks dat niet en wat later gingen we winkelen en was ze gekleed uiteraard. Thuis ging ze eerst naar de slaapkamer en deed haar kleren uit en dan de boodschappen weg zetten. Toen ik een bericht op de telefoon hoorde, een goede vriend ging langskomen straks en die straks was denkelijk bijna nu want de boodschap was al een paar uur geleden. Wat met Arlette dacht ik maar toen dacht ik aan haar woorden vernederd worden gebruikt dus deed en zei ik niets.

De bel ging en ik zei ga maar open doen en dat deed ze wel heel bescheiden. Ik hoorde Tom zijn stem en riep hai Tom kom maar binnen en dan direct ola stoor ik? Ik riep je stoort niet hoor thuis loopt ze bloot en is ze gewoon een gebruiksvoorwerp. Tom was even van zijn melk maar begon dan over de reden van zijn komst en vergat even Arlette. Dan toch weer en ik zei ze ziet er goed uit he waarop hij wel knikte en ik het nog erger maakte door te zeggen moet je dat kutje zien vent. Laat eens zien en zonder tegenspraak opende ze haar benen en liet ze haar kutje zien. Tom begon te zweten en zei ja maar is dat normaal? Ik zei ja heb je een erectie gekregen van die kut? Euch en ik deed teken naar Arlette en voor Tom kon ontglippen greep ze in zijn kruis. En? Stijf meester.

Tom als goede vriend kan ik je niet met een stijve laten vertrekken he, hoe? Gewoon op het tapijt of op de zetel of op je schoot of op haar knieŽn? Euch allť Rob wat zeg je nu, ok pijpen dan vooruit en hup Arlette bukte zich en wilde Tom zijn broek losmaken maar die zei nee. Omdraaien op je knieŽn bied je kut aan slet. Ja meester. Tom je moet haar neuken he anders kan ik er niks mee aanvangen. Eindelijk gaf hij toe en haalde zijn pik uit zijn broek en zei zo gewoon? Ja omdat je mijn vriend bent jij vanachter ik van voor en deed mijn badjas open en stak mijn dikke lul in haar mond. We neukten haar langs beide kanten. Als je in haar bek wil spuiten wisselen we he zei ik. Maar dat was te laat hij spoot haar kut al vol en ik trok mijn lul uit haar mond en zei aflikken en ze draaide en ik neukte die volle kut van haar. Ik spoot mijn lading sperma vol in haar gezicht en zei dan goed wassen zie dat die stinkkut proper is of ik neuk dat strontgat. Ja meester. Tom was verbaasd en ik legde het hem uit en hij geloofde me niet. Toen Arlette na 20min. terugkwam nog steeds naakt maar zuiver zei ik plots, vodden. Ze ontspande en was een andere Arlette die Tom aangenaam vond en nu beschaamd was omdat hij haar had geneukt. Het duurde even voor Tom echt op zijn gemak was met een naakte Arlette.

Zo gingen toch weken voorbij en Arlette voelde zich goed en ik ook al was ik zo een lange relatie niet gewoon. Arlette moest ik niet meer straffen omdat ze op vrijdagavond als ik thuis kwam niet naakt was dat was ze altijd zelfs tijdens haar maandstonden. Het werd toch tijd om Arlette eens voor te stellen aan mijn ouders en dus na een seintje reden we er naartoe om samen iets te eten. Ze werd door beide zo aanvaard en ja eerlijkheid van mij is dat ik moet zeggen dat Arlette zeer spontaan is en open ook naar mijn ouders en dus het klikte. Mijn pa zei zelfs als we alleen waren dat ik weer een sexy meid had en het tijd werd om deze eens te proberen bij te houden. Over ons leven werd niets gezegd zeker niet over haar speciaal gedrag en drang. Toen we naar huis reden vroeg Arlette of mijn ouders wel eens naar mij kwamen? Ik keek haar aan en zei geen schrik schat ik woon daar nu 5 jaar en na de verhuis zijn ze nog nooit op bezoek geweest.

Mijn naaste vrienden kenden ons en maakten er geen misbruik van, nu meestal waren het koppels en ja dan kan de man zomaar niet snel Arlette liggen neuken. Dat ze naakt was aanvaardden ze en nu was ze echt naakt want haar bosje schaamhaar was weg compleet kaal zodat haar kutje goed zichtbaar was altijd. Ik moet zeggen andere meiden werden ook losser, ze keken niet echt of hun rokje altijd goed zat of hun bloesje goed dicht nee slipjes zag ik dikwijls. Ook daar kreeg ik de vraag eens voorgeschoteld van hoe en wat als je ouders op bezoek komen? Ik zei die komen niet en als die komen tja ze vinden Arlette mooi en leuk mijn vader zelfs sexy dus dan kan hij haar eens compleet bekijken. Nee we wijken niet af en Arlette wilde dat ook niet dat zei ze ook met klem.

Het duurde toch een lange tijd en we hadden al wel wat meegemaakt, Tom en een vriendin hadden wel eens lol gemaakt. De vriendin was niet te vinden voor seks met vrouwen maar werd dan door Arlette naar de 7de hemel geleid. We lagen dus die zondagmorgen nog in bed na te genieten van de seks van gisteren met Tom en Eline toen de telefoon ging. Ik nam op en hoorde: jongen het is je ma hier je, is het goed dat we dadelijk even langskomen? Sprakeloos keek ik naar de telefoon en hakkelde en zei euch ja ma. Arlette keek me aan en zei schat als je een uitzondering wil begrijp ik dat he.

Zoek naar meer verhalen van Bobbeke...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net