Opwindend.Net
Datum: 15-04-2017
Stemmen: 84x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 18587x
Lengte: Lang
Seksexperiment - 5
Door Domina - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Seksexperiment - 4

Die avond zaten we nog na te genieten van onze seks met die jonge knapen. Vooral de meisjes die me in haar kut gevoeld hadden bleven bij Mieke in haar geheugen hangen. Ze had genoten van de zachte vingertjes die in haar kut op ontdekking gegaan waren.

Domina kwam plots binnen en riep “ Melkkoe en Loopse teef meekomen. “ We sprongen onmiddellijk recht en volgenden Domina. Ze liep met ons recht naar de kelder. Toch niet weer slagen op onze kut dachten we.

In de kelder stonden 2 andreas kruisen die van verticaal naar horizontaal konden gekanteld worden. Aan die kruisen waren aan twee uiteinden een polsband en aan de andere twee uiteinden een enkelband bevestigd. Maak Loopse teef vast zei Domina. Moest ik nu echt mijn klein zusje vastbinden aan zo een kruis. Alsof Mieke mijn gedachten kon lezen knikte ze van ja,. Ik gespte mijn zusje vast, en zag dat uit haar kutje nog altijd sperma liep van de neukbeurten die ze deze namiddag had gekregen.

“Jij daar” zei Domina en deed met haar hoofd naar het ander Andrea’s kruis. Ik nam plaats en spreidde mijn benen zodat mijn voeten ik de enkelbanden pasten en stak mijn armen omhoog tegen de houten planken van het kruis. Domina gespte ze vast. Machteloos stonden we daar met opengesperde kutjes en vastgebonden armen.

Toen klikte Domina een grendel weg en meteen viel het kruis horizontaal. Ze ging tussen mijn open benen staan trok mijn schaamhaar opzij en had een inkijk op mijn geopende vagina. Onmiddellijk stak ze 3 vingers in mijn spleet en draaide ze even heen en weer, duwde dan haar duim en pink bij haar andere vingers die al in mijn spleet zaten Ik voelde mijn kutje helemaal open rekken. Mijn schaamlippen spanden rond haar vingers. Domina bleef maar heen en weer draaien. “Aaaaaai “riep ik Het deed verschrikkelijk veel pijn.” Zwijg vuile loops kutwijf ik wil je vuile kut helemaal voelen “zei ze, “ontspan je vuile kuthoer doe uw kut open “ en ze trok met twee vingers van haar andere hand een pluk schaamhaar uit mijn venusheuvel. Ik schreeuwde van de pijn.. Plots voelde ik alsof mijn spleet scheurde en dan verminderde de pijn een beetje. ”Yessss “zei Domina”, ik heb je spleet open gekregen, jij vuile teef je hebt u toch moeten geven aan mij. Haar hand zat helemaal in mij vagina.

Domina ging ze met haar hand heen en weer in mijn poes alsof ze me wou neuken en ik begon ervan te genieten. “ Jij loopse merrie” zei ze,” straks zou je nog klaar durven komen op mijn hand “en trok in 1 ruk haar hand uit mijn kut.

De volgende zei Domina en ging tussen de benen van Mieke staan. De ingang van Mieke haar kutje is veel kleiner dan die van mij, ze gaat mijn zusje toch niet zover open rekken dat ook haar hand in haar klein kutje gaat dacht ik.

Het zelfde ritueel herhaalde zich. Ik zag Domina ook in mijn zusje haar kutje draaiende bewegingen maken. Door het sperma dat nog nagebleven was in mijn zusje haar kut was ik heel nat en Domina voelde het.” Vuile slijmteef” zei ze “uw smerige kut zal ook open gaan deze avond al moet ik je helemaal open scheuren en ze duwde verder. De tranen van Mieke stroomden langs haar wangen. Doordat Domina plots heel hard in Mieke haar clitoris kneep en eraan trok ontspande mijn zusje haar schaamlippen, de ingang van haar vagina ging meer open staan. Ik zag dat haar kutje nu helemaal open ging. Domina voelde het en duwde in 1 keer heel haar hand in Mieke haar kutje. “Yesss” zei Domina, “ik heb je ook open gekregen”. “Wat heb jij een grote kut vanbinnen, daar zal nogal wat in kunnen, super jij bent een echte smerige vuile slijmteef” en ze voelde aan de baarmoederhals van Mieke. Neukte haar enkele keren met haar hand die tot aan haar pols in Mieke haar open spleet zat en trok dan ook in 1 keer haar hand terug, zodat Mieke ook geen orgasme kon krijgen. Ik had nooit gedacht dat mijn klein zusje zo een grote kut had.

Onze kut stond wijd open en Domina zei “ jullie kut is nu goed opengerekt en mag gezien worden we gaan dat vuil kuthaar wegdoen”. Ze deed een paar handschoenen aan en nam een pot met een soort vet in en smeerde mijn kutje en helemaal mee in Mijn schaamlippen begonnen te tintelen en mijn kutje begon te gloeien alsof het in brand stond.

Het zelfde overkwam mijn zusje. Doordat we vastgegespt waren konden we niet aan onze kut wrijven en was het brandend gevoel ondragelijk. Domina lachte en zei “warm hé jullie kutje” .”Ik zal de brand blussen” zei ze en nam een tuinslang en sproeide daarmee op mijn gloeiende kutje. Dat verzachte het brandende gevoel, en de zalf spoelde weg, maar met de zalf verdween ook al het haar op mijn kut. Ik zag mijn zusje tussen haar tranen door kijken naar mijn pruim, Nog nooit had ik me zo naakt gevoeld. Het water spoot tegen mijn schaamlippen.Ik had meteen het gevoel alsof ik nog naakter was, nu mijn intieme delen zo zichtbaar waren. Plots stak Domina spuitende tuinslang in mijn kut. Ik gilde het uit van de pijn binnen in me. Het water spoot tegen mijn baarmoeder en liep dan uit mijn kut langs mijn kont naar beneden. Zo zei ze ,” nu is uw kut ook proper.”

Mieke haar kutje werd ook afgespoten en haar schaamhaar waar ze zo trots op was viel tussen haar benen op de grond. Haar kutje zag bloedrood door de brandende zalf die Domina erop gesmeerd had. Haar schaamlippen hingen ver uit haar spleet. Ik had nooit gedacht dat mijn zusje zo een lange schaamlippen had. Domina trok eraan en zei die zijn nu al lang maar binnen kort zullen ze nog veel langer zijn terwijl ze de tuinslang nu ook in Mieke haar kut stak. Het geil en het sperma van de jongens spoot uit haar openstaande schede. Domina was tevreden over het resultaat van haar behandeling en trok ons mee naar de ontspanningsruimte.

Daar aangekomen zagen we Iedereen op een stoel zitten zonder rugleuning, en stond Brutus met genoegen te kijken naar de meisjes. Er waren nog 2 stoelen vrij, met daarop een dildo gemonteerd van zeker 6 cm diameter en 25 cm lang. “ zet u “ zei Brutus, en geen handen gebruiken. Moesten we nu echt op zo een monster gaan zitten? onze kutjes hadden zopas nog mishandeld geweest en nu dit nog. Mieke ging met haar kutje boven de dildo plaats nemen en liet zich langzaam zakken, Haar schaamlippen openden zich en ik zag hoe de dildo bezit nam van haar kut. Toen die ongeveer ¾ in haar kut zat stopte Mieke, dit was het teken dat het monster helemaal bezit genomen had van haar vagina. Brutus wist dat en sloeg met een rietje heel hard op Mieke haar buik. Van de pijn liet Mieke zich in 1 keer zakken en schreeuwde een langgerekte auuuuuuu. Brutus lachte en wist dat mijn zusje haar ingewanden plaats hadden gemaakt voor het monster van een lul.

Vooruit zei Brutus tegen mij op uw stoel. Doordat mijn kut zopas gespoeld was door Domina was ze helemaal droog. Mijn kutlippen gingen open maar de dildo ging niet naar binnen. Gelukkig dat, door de wrijving van de dildo tegen mijn clitoris, ik onmiddellijk slijm produceerde. De dildo begon langzaam in mij te glijden. Het deed pijn. Brutus stond achter mij te kijken hoe de dildo in mij verdween, maar omdat het niet vlug genoeg ging sloeg hij met het rietje op mijn kont. Onmiddellijk ging ik van de pijn door mijn knieën en schoot de dildo helemaal in me. Ik voelde me openscheuren. Domina en Brutus stonden te lachen. Die heeft het gevoeld zei Brutus. Mijn kutje was helemaal open gerekt en ik voelde dat er diep in me iets kapot was.

Dit is vanaf nu jullie stoel, zei Brutus. Amuseer jullie en Domina en Brutus gingen weg. Van zodra ze weg waren stond recht van zijn stoel en ik zag dat de dildo van Natte spleet veel dikker was dan die van de andere. Wat een kut had die, amaai

Op mijn dildo zat een beetje bloed. Ik keek verwonderd en Mieke zei laat zien, en trok mijn spleet open. Natte spleet kwam onmiddellijk kijken, “Oei “zei ze “uw kut is een beetje gescheurd, maar dat komt wel goed, morgen zal het al veel beter zijn” maar kon het toch niet laten om me toch nog effen in mijn kut te voelen. Ik liet ze begaan want wij waren vriendinnen geworden.

De druk in mijn borsten nam steeds meer toe., Ik zei het tegen Mieke en die drukte op mijn borst, de melk spoot er uit. Het waren echte uiers geworden. Natte spleet kwam kijken, whoeeee zei ze en ze zette direct haar mond op mijn tepel en begon te zuigen. Mijn moedermelk liep langs haar mondhoeken naar beneden. Lekker zei ze, moet je eens proeven en ze trok mijn borst omhoog en stak een tepel in mijn mond. Ik dronk mijn eigen melk op. Kom eens hier zei ze tegen Mieke, trek uw kut eens open, en ze melkte me en liet de melk in Mieke haar vagina spuiten. Toen die volgespoten was zette ze haar mond op Mieke haar spleet en zoog de melk samen met mijn zusje haar slijm naar binnen Hmmmmm zei ze dat is lekker. De druk in mijn borsten verdween naarmate ik melk gaf.

Domina kwam binnen en zei “blijf van spenen wie Melkkoe nog durft te melkenzal streng gestraft worden”. Onmiddellijk liet iedereen Melkkoe los. “Straks komt Dekstier” zei ze “hij mag iemand van jullie kiezen en er 1 uur mee doen wat hij wil bied geen tegenstand”. Domina ging weg.

Ik vroeg aan Nattespleet wie is dekstier? “Dat is een van de negers ”zei ze” eerst speelt hij een tijdje met je en dan neukt hij je. Hij heeft een lul om bang van te zijn en spuit je kut helemaal vol”. ongeveer 15 minuten later kwam Domina met dekstier binnen.” Kies maar” zei ze. Dekstier keek even rond en zei “die”. Het was Mieke. Over een uurtje ben ik terug zei Domina. Dekstier was een reus van een neger. Zijn lul stond recht omhoog en kwam een heel stuk boven zijn navel en was zo dik als een spuitbus.. Moest die lul in Mieke haar kutje???

Ik had medelijden met mijn zusje, amper 19 jaar oud en 53 kg en een reus van een neger die met haar haar kon doen wat hij wil.

Hij liet er geen gras over groeien en stak enkele vingers in mijn zusje haar kut en hief haar zo omhoog. Toen nam hij haar vast in haar lenden en draaide ze onderste boven met haar kut tegen zijn mond. Hij opende zijn mond en nam Mieke haar kut in zijn mond en beet in haar schaamlippen. Mieke schreeuwde van de pijn. Dekstier liet zijn handen, die haar heupen omklemden, los en Mieke hing daar tussen zijn tanden te bengelen zoals een muis tussen de tanden van een kat. Toen trok hij met 1 hand haar kont open en stak 3 vingers in mijn zusje haar kontje. Mijn zusje gilde van de pijn. Hij krulde zijn vingers zoals een haak in mijn zusje haar kontje en liet zijn tanden op Mieke haar schaamlipjes los. Nu bleef Mieke aan zijn vinger in haar kontje hangen. Hij slingerde haar een paar keer zo heen en weer en liet ze dan zakken tot ze neerlag op de grond en trok zijn vingers terug. Hij zette zich naast haar op zijn kont en legde Mieke over zijn dijen, en sloeg dan hard met zijn hand, hard op haar kontje. Onmiddellijk stonden zijn vingers afgetekend op haar zachte billen. Mieke haar gat ging open en toe zoals van een merrie die juist gepoept had en ze schreeuwde van de pijn.

Wat er toen nog gebeurde kan je lezen in een volgend verhaal.

Hier wil alle mensen, die een reactie schreven op mijn voorgaande verhalen hartelijk bedanken .

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Seksexperiment - 6

Zoek naar meer verhalen van Domina...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net