Opwindend.Net
Datum: 17-04-2017
Stemmen: 251x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 27242x
Lengte: Gemiddeld
Seksexperiment - 6
Door Domina - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Seksexperiment - 5

Mijn lief zusje dat nog zo onwetend was op sexgebied voor we hier binnen stapten lag daar nu zomaar als speeltje van een reus van een neger. Hij trok haar kontje open en spuwde in haar gat. Dan stak hij er enkele vingers in en draaide en voelde in haar kontgaatje. Hij draaide, mijn zusje op haar zijde en had nog altijd zijn vingers in Mieke haar kont zitten en stak nu ook 2 vingers van zijn andere hand in haar kutje. Ze voelde hoe de neger zijn vingers in haar kontje en zijn vingers in haar kut tegen elkaar drukte. De kleine slet genoot er waarachtig ervan. Ze draaide met haar ogen en het geil liep uit haar hoerenkut. Plots trok de neger zijn vingers terug en smeet Mieke op haar rug. Hij kroop een beetje achteruit zodat zijn lul ter hoogte kwam van mijn zusje haar kutje en trok dan haar benen open en drukte zijn lul tegen de ingang van haar pruim.

Doordat zijn vingers juist uit haar spleet kwamen stond haat kut nog open. De neger drukte dan in één keer zijn lul bij mijn klein zusje naar binnen, en begon haar te neuken. Zijn speer was veel te groot voor haar poesje en telkens als hij zich terug trok rekte haar kutje uit en kwamen haar kleine schaamlipjes uit haar nauwe kut tevoorschijn. Steeds dieper drong hij bij haar binnen. Ik kon niet geloven dat ze zo een lange lul helemaal bij haar naar binnen zou krijgen. De slet deed haar benen nog meer uit elkaar alsof ze vroeg om nog dieper gepenetreerd te worden, en duwde haar buik naar boven. De neger ramde zijn penis tot aan zijn ballen in haar schede. Ik zag dat Mieke loops was want haar slijm perste bij iedere stoot uit haar smerige spleet. Met een laatste stoot zat de reus van een neger helemaal in haar en spoot hij zijn zaad diep in mijn zusje haar buik. Mijn klein zusje hing vast aan de lul van de neger en had voor de ogen van ons allemaal een geweldig orgasme. De neger bleef roerloos op Mieke liggen. Een deel van zijn sperma liep langs zijn slapper geworden lul uit haar kut.

Na een tijdje trok hij zijn paal uit Mieke haar pruim. Meteen kwam een golf sperma uit haar spleet gespoten. Kwam dat allemaal uit die lul dacht ik, gelukkig was ze in haar niet vruchtbare periode anders was de kans groot dat ze bezwangerd was. De neger nam zijn lul vast en stak hem ijn Mieke haar mond. Ze zoog hem naar binnen en likte als een volwaardige hoer zijn sperma en haar eigen geil af van zijn paal. Terwijl ze aan het zuigen was groeide zijn paal opnieuw en was haar mondje te klein voor zo kolos van een lul, en spuwde hem uit, terwijl ze naar adem hapte.

De neger was juist van plan om Mieke een tweede beurt te geven toen Domina binnen kwam en hem gedwee meenam en zei, “ vandaag genieten en morgen piepen”.

Mieke lag uitgeteld met haar ogen dicht. Natte poes kroop onmiddellijk tussen mijn zusje haar benen, trok haar kut open, keek naar het sperma dat nog in haar vagina zat en begon haar te likken. Al het zaad van de neger slikte ze naar binnen. Ze nam Mieke haar dikke schaamlippen helemaal in haar mond en zoog de inhoud van haar sleuf helemaal leeg. Mieke begon helemaal te trillen en kreeg opnieuw een orgasme waarbij ze een lading slijm uit haar baarmoeder spoot. Natte spleet slikte ook die lading gretig naar binnen.

Mijn zusje was op haar jeugdige leeftijd een hele slet geworden, ze genoot van de seks en van Natte spleet. Domina kwam nog eens kijken voor we gingen slapen, ze trok nog eens aan mijn tepels en de melk spoot in één straal tegen de vloer. “hmmmm” zei ze “ dat beloofd voor morgen, afblijven of je zal nooit nog je uiers kunnen aanraken dat beloof ik je “ en ze verdween.

De druk in mijn borsten nam steeds meer toe, en tegen de morgen liep de melk zo uit mijn tepels, bij iedere stap kwam een straaltje moedermelk uit mij gelopen.

Beste lezers

Dit zal vermoedelijk mijn laatste verhaal zijn. Sommige stemmers vinden dat mijn verhaal een 01 verdiend aangezien ik van 8,5 met 19 stemmers in 1 klap naar 8 zak met 20 stemmers. Dat die mensen misschien eens iets schrijven wat beter is of zeggen wat er verkeerd is

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Seksexperiment - 7

Zoek naar meer verhalen van Domina...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (17)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 11849x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 6832x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 7805x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.8
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11292x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5634x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20244x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9246x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24559x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10566x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17331x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6123x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5357x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8984x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3750x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7188x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net