Opwindend.Net
Datum: 17-04-2017
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 12141x
Lengte: Lang
Pappa Maakt Fotos En Meer - 3
Door Samia - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Pappa Maakt Fotos En Meer - 2

Pappa had haar die avond ook nog genomen en sindsdien begon ze er meer en meer van te genieten!!!

Geil werd ze wakker en in haar blote kont liep ze slaperig naar de badkamer, haar vader sliep nog wist ze, hij had het laat gemaakt met vrienden tijdens een kaart avond.

Voorzichtig was ze naar beneden gegaan en had ze ontbeten en hing ze voor de televisie!!! het was weekend!!!

Het was een saaie dag geweest en pappa was lang weg en Samia werd een beetje geil en wilde wel een piemel voor haar gezicht zien, ze besloot te gaan vingeren op haar kamertje en ze fantaseerde er op los!!!
Ooohh dacht ze in zichzelf: ik wil geneukt worden door woeste mannen, mannen die zo maar binnen komen en mij blinddoeken!!! Wacht!!! ik zoek een blinddoek op en speel het spel na dacht ze in zichzelf...

Snel zocht ze een blinddoek op en stoof haar kamertje weer in, ze deed een hemdje aan en deze zat strak om haar lijf, het voelde en zag er geil uit als ze alleen haar kontje en kutje zag in de spiegel...
Ze ging op haar bed liggen op haar rug en een hand onder haar rug bereikte haar sterretje en de ander streelde ze haar kutje mee en ze fantaseerde dat 2 mannen haar te grazen namen...
In haar gedachten waren de mannen ruw en ze zeiden dat ze haar gingen verkrachtten, we gaan je kutje en kontje neuken hoorde ze de mannen zeggen... Wild kwam ze klaar op haar eigen vingers...

om op adem te komen greep ze de spijlen van het bed vast en liet het orgasme langzaam weg ebben en ze fantaseerde nog over de mannen, brute grote mannen met dikke pikken en ze kreunde hardop: ooohhh ik wil piemels!!! verkrachtende mannen wil ik ooohhh. gingen ze mij maar neuken!!!

Ze ademde voluit met gespreide beentjes en ze zat in de extase en ineens voelde ze een hand op haar kutje komen!!!
Wwwaaattt??? kreunde ze...
Meerdere handen grepen haar en 2 handen hielden haar handen boven haar hoofd, ze hoorde een man grommen en deze zei: MEE WERKEN JIJ!!! WE GAAN JE NEUKEN!!! BEGREPEN?
Ooohhh kreunde ze toen de hand op haar kutje begon te masseren, ze voelde handen haar beentjes wijd houden en ze hoorde mannen mompelen, de man die haar vingerde deed het als een ervaren man en het duurde niet lang of ze kreeg een orgasme die ze nog nooit gehad had en al spuitend kwam ze klaar...
Ze kreunde: ooo meneren wie bent u toch? wie bent u??
Een man gromde en zei: bekje dicht houden jij ik ga je lekker neuken he he...

Ze voelde de man op haar gaan liggen en de man zei: hou haar vast mannen ik neuk me klaar in haar!!!
De mannen die haar vast hielden klemden haar verder vast en ze voelde zich misbruikt worden!!!
Al snel voelde ze de pik binnen komen, de pik was groot en de man moest een grote buik hebben want hij leunde zwaar op haar, de man bonkte er op los en Samia speelde het genots spelletje lekker mee en ze kreunde van nee nee meneer nee!!! maar o wat vond ze het geil dat ze zo genomen werd!!!

3 mannen neukten haar en 2 x kwam ze wild klaar, om de beurten hielden de mannen haar vast en werd ze geneukt!!
Toen de laatste man klaar was fluisterde de man in haar oor: liggen blijven tot we weg zijn en je niet bewegen jij, begrepen?
Ja meneer zei Samia en het duurde even en toen waren de mannen weg, langzaam kwam ze omhoog en deed de blinddoek af!!!
Niemand zag ze meer en voorzichtig sloop ze naar beneden en ging de woonkamer in en daar zag ze haar vader zitten achter zijn laptop, hij keek naar haar en glimlachte en zei: Dat vond jij wel lekker he? zo genomen worden??
Samia begon te lachen en zei: o wat ben je gemeen pappa!!!

2 dagen later!!! pappa had gezegd dat hij het leuk vond als ze alleen een hemdje aan had en verder niks als ze thuis was en hij haar dan kon bekijken en filmen!!!
Samia zat boven toen ze haar vader hoorde roepen en in haar hemdje ging ze naar beneden!!
Ze kwam de kamer in en ze zag haar vader zitten op de bank!! hij keek streng en ze zag dat hij zijn pik vast had, hij zat naakt op de bank en zijn laptop en camera's stonden opgesteld!!! KOM HIER!!! brulde haar vader en hij zei: mijn pik is geil, grrr zuig er aan!!!
Ja vader zei Samia gauw en ze huppelde naar de stijve pik toe en ging op haar knietjes zitten en wilde de pik pakken maar haar vader gromde: zuigen zei ik toch?? niet trekken!!!
Ja pappa zei ze excuserend en snel nam ze de pik in haar mondje en zoog aan de lekkere eikel...
Haar vader keek na een poosje op het scherm van de laptop en hij sprak er tegen en zei: zal ik mijn dochter neuken mannen!!! een wild gejuich kwam van het scherm en samia zag meerdere schermen open staan en naar hun kijken..
Haar vader snauwde: Op de bank jij en snel!!!
Samia wist het wat ze moest doen en ze acteerde angstig en zei: Ja pappie!!!
Op haar knietjes zat ze naar het scherm gekeerd en haar vader greep haar kontje en liet goed zien in het beeld dat hij haar ging neuken, haar vader kreunde naar haar en zei: straf heb je verdiend jij en ik zal je voor straf neuken begrepen???
Ja pappa ik zal gehoorzaam zijn pappa en het nooit meer doen!!!
Grrrrrr gromde haar vader en hij zei: te laat voor jou grrrrr en demonstratief drukte hij zijn piemel in haar en begon te neuken!!!
De mannen in het scherm zaten rukkend te kijken en het duurde niet lang of ze voelde haar vader in haar klaarkomen, hij was nog niet klaar of hij sloeg haar op haar billen en schreeuwde: wegwezen jij, naar je kamer!!!
Snel vloog ze van de bank en ze zag haar vader de chatters afscheid nemen en hij zei: zo snel even geld verdiend Samia!!!

Samia was niet klaar gekomen en ze keek sip naar haar vader en hij begreep het en zei: wat wil je??
Samia glunderde en zei: ik wil geneukt worden pappa door gemene mannen!!! haar vader keek verbaasd op en zei: O? hoe dan??
Ik wil graag door mannen geneukt worden pappa en dat ze mij echt verkrachtten, kun je het regelen??
Ja maar Samia, als ik dat soort mannen regel dan zijn die vaak niet meer te houden en ze neuken je dan ruw, ze zullen ook je kontje proberen te verkrachtten hoor en kan ze dan niet tegen houden snap je!!!
Samia glunderde naar haar vader en ging op zijn schoot zitten en zei: de mannen mogen dan alles met me doen pappa!!! kun je het regelen?? please???

Haar vader slaakte een zucht en zei: oke ik zal het proberen, wanneer wil je het??
Dat wil ik niet weten pappa, ik wil echt overvallen worden pappa!!!
Oke zei haar vader, mag ik het filmen?? Samia knikte en zei dat hij dan de camera's maar moest verbergen en richtten op haar bed, ze zou proberen de mannen dan naar haar kamertje te lokken!!

Het duurde een paar dagen en Samia werd onrustig en nieuwsgierig en vroeg haar vader of hij al wist om mannen te regelen om haar te nemen...
Haar vader knikte van nee en zei: ik ga vaak naar kroegen en bazuin dan rond dat er een meisje vaak alleen is en die zo te neuken is e.d. maar het slaat nog niet aan Samia!!! O? maar pappa zeg dan dat ik een keer in mijn hemdje met blote kont open heb gedaan bij je toen jij voor mijn deur stond en dat je er heet van werd, worden ze vast nieuwsgierig hi hi..

Haar vader vond het wel een goed idee en hij zat in een vieze kroeg in de binnenstad en hij zag 6 mannen zitten aan een tafel en raakte met ze aan de praat, de drank vorderde en er kwam wat schunnige taal op tafel en hij zei: weten jullie wat ik laatst heb mee gemaakt? nee schudden de mannen het hoofd en hij vertelde verder en zei: ik bel aan bij een huis voor een afspraak en een meisje doet open!!! Ja en?? zei een man..
Ze deed open en ze liep daar in haar blote kont met alleen een hemdje aan!!! de mannen keken verbaasd en hij vertelde verder, ze liet me binnen en vertelde dat haar moeder er vaak niet was en dat ik haar dus had misgelopen, een vader had ze niet meer loog hij en hij zei: ik had haar zo wel willen grijpen, wat een lekker ding was het!!!
O? zei een man en je hebt haar dus niet gegrepen??
Nee schudde hij het hoofd maar ik zou wel willen zei hij!!!
De mannen keken elkaar aan en eentje zei: weet je nog waar ze woont??
Ja denk het wel zei Samia haar vader... Wijs het ons aan!!! wil je??
Haar vader knikte en samen op weg ging hij met de mannen...

Samia zat op haar kamertje en ze speelde met haar kutje, ze fantaseerde over vreemde mannen die haar neukten..

De deurbel!!!

?? zo laat nog?? bedacht ze zich en ze kwam van het bed af en sloop naar beneden, voorzichtig deed ze de deur op een kier en ze zag een man staan, deze keek naar haar en zei: hoi schatje, is je vader of moeder thuis??
Nee meneer, niemand is thuis meneer, hoezo??
Nou laat mij dan maar eens even naar binnen meisje!!!
Nee meneer dat mag ik niet doen hoor, ik ben alleen en mag dan niemand binnen laten!!!
Kom kom zei de man en drukte de deur verder open en hij zag het meisje in haar hemdje staan en hij legde zijn beide handen op haar schouders en keek haar aan en zei: jij laat mij binnen en je gaat gehoorzaam zijn snap je?
De man keek met een indringende blik en Samia was er van onder de indruk!!! De man had een indringende uitstraling en ze durfde niks meer te zeggen en ze knikte naar de man….
Woonkamer!!! Zei de man!!!
Samia liep voorzichtig voor de man aan en deze hield haar schouder vast en de man liet haar stoppen in het midden van de kamer en ging naast haar staan en Samia voelde zijn handen om haar nekje gaan, de man had haar nek en hals met beide handen vast en de man keek naar de schuifdeuren in de kamer en riep: KOM MAAR MANNEN!!!
Samia keek naar de schuifdeur en zag hem open gaan!!! 5 mannen kwamen binnen en ze keken brutaal naar haar en met een geile blik!!!
Zenuwachtig wankelde ze wat heen en weer en de man die haar hals vast had fluisterde: Stil blijven staan jij, je hebt niks meer in te brengen en we gaan lekkere dingen met je doen!!!
Samia wist het nu!!! Het was haar vader gelukt en ze ging verkracht worden….
Ze keek naar de mannen en o wat waren ze lekker brutaal en nu moest ze er voor zorgen dat de mannen met haar gingen doen wat ze maar wilden en ze besloot zich onnozel te gaan gedragen en ze zei: G g gaat u dingen met mij doen??
De man die haar vast hield gromde en zei: Ja en jij hebt niks meer in te brengen meisje, we gaan jou gebruiken en ga nu maar eens op je knietjes op de vloer zitten jij!!!
De man drukte haar dominant op de vloer en de overige mannen gingen rondom haar staan en de mannen torenden hoog boven haar uit!!!
Samia zag de mannen hun broeken losmaken en tegelijk lieten ze deze zakken!!!
6 piemels zwengelden naar voren en de mannen lieten ze goed zien, Samia zag zich gedomineerd worden door de pikken en ze zei: mm meneren?? Uw piemels???
De mannen hoorde ze lachen en een man zei: daar gaan we jou mee neuken begrepen??
Samia was niet meer te houden en ze viel een beetje uit haar rol en zei: Gaan jullie mij allemaal neuken met die piemels??
Ja alle piemels gaan in je he he lachte een man.
O meneren toch kreunde Samia geil en ze zei: u bent zo streng meneren! En gemeen!!!
Een man bukte en zei: Ga je gehoorzaam zijn???
Samia knikte onderdanig en ze zei: Ja meneer, ik kan nergens heen he? En jullie zijn zo groot en streng meneer, zeg me maar wat te doen meneer, toe maar!!!
Goed zo sletje en Samia zag de mannen op hun knieën gaan en ze achterover leunen, Samia zag een man wijzen naar zijn pik en wild kroop ze naar de man en greep zijn lans en ze smeekte: wat moet ik doen meneer, wat moet ik er mee doen?? ZUIGEN!!! Gromde de man en samia zei onderdanig: ja meneer!!!
Onrustig zoog de aan de pik en hij voelde zo lekker in haar mondje en ze verlangde naar meer en meer, ze zoog zo lekker dat de man begon te kreunen en hij zei: oww doorzuigen jij, doorzuigen tot het komt!!! Ooowwww….
De man kwakte haar mondje vol en samia slikte het door en snel ging ze naar de volgende pik en ze keek even naar de man en ze was onderdanig aan de strenge man en ze nam de pik in haar mondje..
Ze zoog een aantal mannen en ze was een man aan het pijpen en ze zat op haar handen en knietjes, ineens voelde ze handen op haar kontje komen en ze spreiden haar billen…
Ze voelde de man zijn pik sturen en hij drukte hem haar grotje binnen en samia kreunde snel: o meneer toch!!! En de man begon te neuken….
Overal voelde ze handen en de man werd snel gewisseld met een ander en de ene na de andere neukte haar in haar kutje, Samia was in extase en kon niet meer pijpen en ze keek achterom en ze kreunde: M m meneer, uw piemel zit zo ruw in mij meneer, oww u bent zo ruw… oww
De man kreunde en zei: arrggh geneukt ga je worden schatje, in je strakke kutje he he…
Ja ja ja meneer doet u maar, fijn meneer dat ik naar u mag luisteren meneer!!!
Ineens ging de man uit haar en ze voelde de pik tegen haar sterretje!!!
De man hijgde in haar nekje en zei: ik ga je kontje nu neuken schatje, hoe vind je dat??
O meneer toch, doet u maar meneer…
De mannen werden bronstig van het gehoorzame meisje en ze juichten er over…
Samia voelde de man drukken en ze beet op haar lip, de eikel drukte zich door de sluitspier heen en toen de eikel gewonnen had voelde ze de eikel doordringen in haar darmen, er leek geen eind aan te komen en Samia kreunde er van en hijgde naar adem, wild geworden begon de man ruw te neuken en Samia had het niet meer zo lekker deed de man het!!!
De man kwam klaar en nog nooit had het zo lekker gevoeld en ze keek om toen de man uit haar ging en verleidelijk keek ze naar de volgende!!
De man had een mega stijve en richtte zijn lans op haar kontje, heerlijk kwam de man binnen en bonkte er over tot hij klaar kwam…
5 mannen neukten haar kontje en 5 kwamen er klaar… de 6e man ging op de bank zitten en stak een sigaret aan en zei: hierkomen en mij klaar zuigen jij!!!
Samia jankte er over en ze zei: ja meneer, uw lekkere piemel oooww..
Ze greep de lans en masseerde de ballen en zoog aan de eikel, onderdanig keek ze naar de strenge man en deze gromde: Zuigen jij, goed zo!! Ik spuit mijn zaad in je mondje dadelijk he he….
Mmm jankte Samia en ze keek smekend naar de man om zijn zaad te geven….
De man kwam bijna en hij riep 2 mannen en zei: hou haar handen op haar rug en hou haar recht!!!
De man was gaan staan en 2 mannen hielden haar op de grond en hadden haar handen vast, de man voor haar gromde: mondje open!!!
Samia opende haar mondje en zag de man zijn lans pakken en begon er aan te rukken vlak voor haar mondje, de man rukte steeds harder en een man achter haar had haar vast bij haar haren, de man voor haar begon klaar te komen en hield zijn eikel vlak voor haar mondje en de pik begon te spuiten!!! De man spoot erg veel en Samia kreeg een mondje vol, de man was klaar en zei haar het door te slikken, gewillig slikte ze het door en keek de man dankbaar aan…
Een man liet haar opstaan en ze kreeg een tik voor haar billen en de man gromde: Als je het door verteld, komen wij terug begrepen?
Ja meneer snikte Samia en de man gromde: naar je kamer!!!

Vanuit haar kamer raam zag ze de mannen vertrekken!!! Pappa zou teleurgesteld zijn want er was niks van gefilmd!!!

Zoek naar meer verhalen van Samia...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 12412x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 7248x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 8278x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11722x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5689x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20630x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9315x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24867x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10652x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17423x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6142x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5368x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 9021x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3753x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7200x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net