Opwindend.Net
Datum: 18-04-2017
Stemmen: 33x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 8631x
Lengte: Kort
Melk Drinkende Melvin
Door Geil Sletje - Zoek naar meer...

Al een tijdje had ik een profiel op een ondeugende site. Hierbij kwam ik in contact met melvin. Hij was een echte mooie bruine man van achter in de 30. Ik was net bevallen van mijn zoontje en was toe aan wat spanning.

Melvin en ik appte de gehele dag. Ik stuurde hem steeds geile chats en foto's want ik was wel weer toe aan een spannend avontuurtje. Hij hield van vollere vrouwen en geilde erg op mijn lijf. Ook vond hij het heel opwindend dat ik borstvoeding gaf. Hij vroeg mij of we kon

den videobellen als ik dat deed en wilde foto's van mijn lekkende borsten. Ik vond dit eerst maar vreemd, maar deed toch wat hij vroeg.

Een aantal weken appte we veel, maar van een date was het niet gekomen.

Op een avond was ik alleen thuis aangezien mijn vriend moest overwerken en ik was erg geil. Ik appte melvin wat hij ging doen en vertelde hem dat ik alleen was en geil... dit liet hij zich geen 2e keer zeggen en stuurde dat ik me adres moest sturen en onderweg was.

Snel wat spannends aangetrokken en de keine man naar bed gebracht. En toen ging de bell. Daar stond melvin dan. Nog knapper dan op foto's en een blik in zijn ogen waar ik spontaan nat van werd. Ik loodste hem binnen.

Hij stelde zich voor en begonnen meteen te zoenen. Zijn handen dwaalde over mijn lijf. Ik pakte hem bij de hand rn nam hem mee naar de huiskamer. Hij deed mijn bh uit en zette me op de eettafel. Waarnaar hij mij borsten begon te masseren. Toen hij dit deed begonnen ze al te lekken. Mijn vriend keek er niet meer naar om, want vond borstvoeding walgelijk. Ik vond het eigenlijk wel geil. Melvin likte elke druppel die lekte en kneep erin tot het eruit spoot. De aanblik alleen al deed me sidderen. Ik voelde me kut steeds natter worden.

Melvin was hardhandig mijn borsten aan het masseren en zoog mijn tepels. Terwijl ik zijn lul uit zijn broek haalde. Ik trok hem heerlijk af terwijl hij mijn dikke melk tieten geen seconde met rust liet. Ik werd mega geil van het idee dat hij mijn voeding opdronk. Ik vroeg hem of hij mij wilde neuken, maar hij wilde dat ik eerst mijn eigen melk proefde. Dus zoog mijn tepel en met zijn mond vol melk kuste hij me. Het idee vond ik raar, maar was zo opgewonden dat ik het deed. En ik vond het lekker. Ik was nu zo geil geworden dat ik mijn eigen melk over melvin zijn geile bruine lul liet spuiten en deze schoon te likken. Melvin duwde mijn hoofd hardhandig over zijn pik en kneep weer hard in mijn tepels. Het melk bleef maar komen en hij wreef het over mijn hele lijf heen terwijl ik heerlijk bleef pijpen. Melvin zei dat ik zijn geile melk hoertjes was en of hij vaker bij me mocht komen drinken. Met mijn mond vol knikte ik ja en melvin trok me aan mijn tepels omhoog.

Deze deden zeer maar dat maakte niks uit. Melvin duwde met op mijn rug op tafel en roste zijn grote bruine pik in1x in mij. Hij pakte mijn tieten weer stevig vast en neukte me terwijl het melk en uit droop. Na een paar minuten voelde ik mezelf spuitend klaarkomen en niet al teveel later kwam mevin ook.

Melvin ging de deur uit en al snel kwam mijn vriend thuis. Met zere tieten en edn druipend kutje wat ik naast hem op de bank en de volgende ochtend zag ik dat mijn borsten blauw waren van de ruwe handen van melvin... gelukkig keek mijn vriend er toch nooit naar om.

Zoek naar meer verhalen van Geil Sletje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net