Opwindend.Net
Datum: 19-04-2017
Stemmen: 39x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 14605x
Lengte: Gemiddeld
Mia Gaat Verder
Door Subrosa - Mijn Profiel Pagina

Ik had Mia al een tijdje niet meer gezien. Mia was een collega van me die in het dagcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking werkte. Ikzelf werkte in het woongedeelte. Die donderdag kwam ik een nieuwe bewoner brengen en kruiste ik Mia in de lange gang.

"He Koen, zijn die spullen die je daar bij hebt van Ivo ?" "Euh nee, ze ik. Dat is mijn boodschappentas van thuis. "Mooi" zei Mia "en ook heel erg mannelijk" voegde ze nog spottend toe. Nu was die boodschappentas versierd met oranje bloemetjes. "Tja dat zal dan mijn vrouwelijke kant zijn" riposteerde ik. Toch was ik aangeslagen, midscheeps getroffen in mijn mannelijkheid. Met een net niet rood geworden hoofd nam ik gauw afscheid. Mia bleef die spottende grijns op haar gezicht houden.

Een uurtje later, inmiddels thuisgekomen, kreeg ik een bericht van Mia op mijn IPhone.

He Koen

Heb ik je beledigd ?

Heb je nazorg nodig.

Of beter nog een zakdoek ?

Groetjes Mia. X.

.

.Ik besloot het spel mee te spelen en verzond het volgende bericht.

Dag Mia

Voorlopig overleef ik wel.

Nazorg evengoed welkom. :)

Koen.

p.s. zeg maar waar en wanneer.

Enkele dagen later hadden we afgesproken in een cafť Mechelen. Mia had een halflange rok aan waaronder haar gespierde kuiten (ze deed aan hardlopen) goed uitkwamen. verder had ze een leuk topje aan onder haar elegante jeansvestje. Ze had net haar halflange haren gewassen. Haar blauwe ogen straalden en keken me onderzoekend aan. Oh wat was ik graag bij die vrouw. Een vrouw waarmee je over van alles en nog wat kon praten en die je dan met ťťn goed raak gekozen opmerking met de glimlach vernederde. Het gesprek kwam op overspel. Soms was het onvermijdelijk wanneer je vaste relatie in een dip zat zei ik. " Koen jij overspel ? Daar kan ik me niets bij voorstellen " antwoordde Mia waarna ze van haar Gouden Carolus nipte. " Daar ben jij toch veel te ernstig en te braaf voor, of beter gezegd niet mans genoeg voor." Oeps deze kwam alweer aan. Ik kreeg er evengoed een stijve pik van. Mia, die na twee zware bieren nog heviger was dan ze gewoonlijk al was, verloor nu haar remmingen. Ze begon nu met haar Stan Smith's over mijn blote kuiten wrijven. ' Oh zulke gladde benen dat je hebt, ik wil gokken dat jij ze scheert ! " Met zulke benen zou je eigenlijk een rokje moeten dragen proestte ze uit " Ben jij misschien..? " Dit zou geheid uit de hand lopen ware het niet dat Mia opgebeld werd door haar man die onverwacht naar een patiŽnt thuis moest. Haar man, Tom, was kinesist en een jaar of tien ouder dan Mia. Vrij gezet en nauwelijks knap te noemen. Hij bewoog ook een beetje moeilijk. Met een kus op mijn mond nam Mia gauw afscheid van me. Ze vindt me misschien niet zo mannelijk, die kus mocht er toch best wezen. maakte ik me de bedenking.

's Avonds kreeg ik weer een bericht van Mia.

Dag Koen

Sorry van die onstuimige kus

De alcohol he.

weet dat ik je graag plaag

x Mia.

Omdat ik in die periode last had van lage rugpijn bood Mia me aan dat om Tom er eens naar te laten kijken.

Tom was dan misschien geen Casanova hij had wel gouden handen.

Ik mocht op een dinsdagavond komen, de laatste patiŽnt was net de deur uit. Na een koffietje leidde Mia me naar de behandelkamer, ze was gekleed in een dun slaapkleedje. Die zou vast dadelijk met Tom tussen de lakens duiken. Een steek van jaloezie ging door me heen. Maar Tom was echt goed in zijn werk...

Na een kwartiertje voelde ik me als herboren. Zo goed dat ik als een blok in slaap viel.

Na een uurtje werd ik wakker op de behandeltafel. "Word je wakker koen ? "eurgh wat " stamelde ik oh Mia, waar is Tom ?" Oh maak je daar maar geen zorgen over," zei Mia met lichtjes in haar ogen. Die is ...uitgeschakeld. Overigens jou had ik noodgedwongen ook even uitgeschakeld. lekker koffietje, vond je niet ?

Mia was op mijn schoot komen zitten en wurmde haar tong in m'm mond. "Zo" zei ze "nu heb ik je voor mij alleen, wat heb je daar in die boxer. Ze haalde mijn al stijve pik uit m'n boxer en begon hem zachtjes af te trekken. " hmm alleszins groter dan dat wormpje van Tom. Het is een goede echtgenoot hoor maar in bed is hij niks waard. Ze trok haar nachtkleedje uit zodat ik royaal zicht kreeg op haar wat kleine maar mooie tieten. Ik nam haar bij haar schouders en begon haar bruine tepeltjes te likken. Af en toe beet ik er ook even quasoi gemeen in. Mia had intussen haar rode slipje naar beden getrokken en was zich lekker beginnen vingeren.

"Ruik je mijn kut Koen ? " Ze liet me proeven. Heerlijk zo'n stroperig opgewonden kutje.

Ik ga je neuken Koen. Ze heiste zich op m'n harde lul en begon me langzaam te neuken. Ze was met haar rug naar me toe gaan zitten. In die positie kwam ze beter en langer klaar zei. Op de tast bleef ik haar harde tepels masseren...Mia wipte nu sneller op me. Aan de bewegingen van haar gespierde maar toch vrouwelijke rug kon ik zien dat ze bijna klaar ging komen. "Oh Koen, blijf nog even hard ik ga geweldig klaarkomen, ja ja oh smerige klootzak, ja jaaah. Jij nog niet komen alsjeblief, ik moet je nog eerst iets vragen... oh oh ja", Ze kwam erg bezweet klaar.

Ze kroop snel van me af. "Ik ga je zo dadelijk laten klaarkomen hoor. Eerst moet ik je iets laten zien. Ze nam me mee naar een ruimte die grensde aan de kelder. Ik zag onmiddellijk een soort van groot uitgevallen hondenhok. En daarin zat jawel Tom...

Tom had eens soort van bol in zijn mond en kon nauwelijks geluid uitbrengen. om zijn kleine pik zat een kooitje.

"Oh my god" dacht ik, ik had een beetje medelijden met Tom anderzijds werd mijn pik terug massief hard.

"Da's schrikken he Koen. " zei Mia, maar eh vind je dat niet stiekem geil ? " En wees gerust Tom heeft niet liever dan zo vernederd te worden. Wat denk je ?

Mia nam me teder bij m'n schouders vast, kuste me op de mond, goed zichtbaar voor Tom die alles nauwgezet volgde. Ze fluisterde nadien in m'n oor: " Koen, ik weet dat je helemaal aan me verslingerd bent, jij doet echt alles voor me, niet ? Here's the deal; jij helpt me Tom vernederen en ik doe alles voor je, elke perversiteit name it. Hebben we een deal ?" vroeg Mia nadat ze speels in m'n oor had gelikt. Ik was inmiddels bloedgeil geworden anderzijds vond ik de situatie redelijk gÍnant en wou ik snel weer naar boven. "Mag ik er nog even over nadenken" vroeg ik schuchter. " Tuurlijk Koenie, kom we gaan."

Eens terug boven in de behandelkamer loste Mia haar belofte in. Ik moest op de behandeltafel gaan liggen en mijn benen optrekken. Mia kwam lekker geil in enkel haar rode slip tussen mijn benen zitten. "Ik ga je heerlijk laten komen Koen, let maar op."

ze begon me zachtjes af trekken en na een tijdje wanneer m'n pik op zijn stijfst stond ging ze met haar middelvinger in m'n kont en maakte ze kleine kringetjes. Ondertussen kon ik nog steeds haar natte, geurige kut ruiken. Oh wat was ik geil en m'n verrukking werd nog groter toen Mia me weer mild begon te sarren. " Oh een mietje met zo'n grote pik, zou die wel kunnen spuiten, is die wel mans genoeg?"

Ik hield het niet meer en kwam heftig klaar roepende van "Mia oh geile Mia ik zal alles voor je doen"

"Fijn Koeniemoenie " zei Mia droogweg. " Ik had niet anders van je verwacht." lachte ze. Ik kreeg nog een geil kusje en toen ging ik gauw naar huis.

's Avonds stuurde ik haar nog een berichtje:

Lieve Mia

zo goed klaargekomen

ik help je met..

Laat maar iets weten

X Koen

( wordt ongetwijfeld vervolgd )

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net