Opwindend.Net
Datum: 21-04-2017
Stemmen: 54x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 9023x
Lengte: Lang
Maureen - 41: De Slot Act
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 40: De Veilingshow

Ik kijk op de tafel en ik zie een hoge stapel liggen. Het lijkt me voldoende voor een striptease act. Ik trek veel lagen kleren aan en als de deur open gaat, loop ik gracieus op mijn 8 centimeter hoge stiletto’s naar binnen (heel erg: LVT!)
De ceremoniemeester is stil als ik binnenkom en ik hoor ook helemaal niets achter de spiegelruiten. Na een paar seconden hoor ik de directeur praten. Hij zegt: “Hoe gaat het Noortje?”
Ik antwoord: “Prima, meneer”.
Hij vraagt: “Hoe is het in de kleedkamer met James”
“Geen idee meneer, de laatste keer dat ik hem zag hoorde ik hem op het toilet kotsen”. Deze opmerking geeft achter de spiegelruiten veel commotie, want ik hoor veel geroezemoes.
“Wat heb je nog voor ons in petto Noortje?”, vraagt de directeur
“Ik wil jullie graag nog een striptease laten zien”
“Mag ik dan vragen aan de hoogste bieder wie er met je mee mag dansen?”
“Meneer, wat bedoelt u met dansen?”
“Ik bedoel dat hij jou de kleren uit gaat trekken”
“Dat lijkt me leuk meneer, maar ik heb vandaag gehoord dat ik mezelf moet zijn. Mag ik dat nu ook nog zijn?”
“Ja, Noortje. Ik wil heel graag dat je jezelf bent”
“Meneer, ik zou graag willen dat iemand op een sensuele manier al mijn kleren uittrekt en mij vervolgens streelt. Door het uittrekken van de kleren en die strelingen zullen we beide dezelfde vibe krijgen en ik wil graag dat ik anaal genomen wordt. Daarna zal ik het sperma uit mijn kont laten lopen en dat wordt door iemand met de mond allemaal opgevangen”.

Het lijkt alsof ik op de achtergrond een harde snuif hoor, maar als ik de directeur hoor, dan is hij heel erg kalm. “Het is niet aan jou om te bepalen wie er wat met jou zal doen, maar het scenario vind ik aantrekkelijk. Ik heb zojuist de biedingen geopend. Degene die het hoogste bod heeft mag jouw kleren uittrekken en je anaal neuken. Daarnaast loopt er een andere bieding en daarin wordt het sperma te koop aangeboden wat je uit je kont zal laten stromen.
Ik wil je adviseren om even uit te rusten, want het bieden zou wel eens een kwartier kunnen duren.”

Ik loop rustig een rondje door de Arena langs de spiegelruiten. Ik druk hier en daar een lichaamsdeel tegen de ruit in de verwachting dat er iemand achter zit die hierdoor opgefokt wordt.
Als ik eindelijk in de kleedkamer kom, vind ik een zielig hoopje James bij de toiletpot. Ik pak dezelfde emmer als eerder en gooi die over zijn kop heen. Het geeft wel wat gesnuif, maar verder amper een reactie… Ik bedenk me niets, maar stel hem een ultimatum: “Ga nu rechtop staan en vertel me wat er nu staat te gebeuren”. Hij kijkt me aan en hij trekt zijn schouders op. Hulpeloos, zonder idee hoe en wat er verder gedaan zou moeten worden. Ik geef hem een enorm harde schop onder zijn kloten en hij vertoont wat andere tekenen van leven. Hij roept na een halve minuut: “ik weet het niet, ik weet het niet! Niemand heeft ooit gedaan wat jij hebt gedaan! Ik weet echt niet wat er nu zou moeten gaan gebeuren!”.
Ik loop naar hem toe en geef hem met mijn vlakke hand een enorm harde klets op zijn wang. Daarna vraag ik hem: “is er iets wat er in het script nog niet is geweest?”
Kleine James kijkt me nadenkend aan en hij zegt: “ja, het enige is, dat je nog niet als een stuk vuil door de Arena gesleept bent. Dat heb ik met heel veel andere meisjes de laatste tijd wel mogen doen. Maar: zij waren anders…. “
“Hoezo anders?!”
“Zij waren onderdaniger. Jij DOET onderdanig en slaafs, maar onderhuids lijk je heel sterk”. Ik groei van dit compliment, ondanks dat het van een ‘vent’ komt die ik net keihard onder zijn ballen heb getrapt.
Ik zeg: “Nee, lulletje… Ik ben niet sterk, maar ik ben net wat slimmer dan de rest”. Daarna zoek en vind ik het hondenbandje en de bijbehorende hondenriem.
Ik pak wat te drinken en ik voel mijn lijf wat ontspannen. Ik bedenk me ook waarom ik net impulsief gezegd heb dat ik anaal genomen wil worden. Het apparaat heeft naar mijn idee alle gevoel in mijn kut vernietigd. Ik voel er werkelijk niets meer. Of het de hitte, de trillingen of de vele orgasmes zijn geweest: ik weet het niet, maar mijn kut voelt echt helemaal kapot.

De deur van de kleedkamer gaat automatisch open en ik loop naar buiten met de halsband en riem onopvallend in mijn hand. Ik heb zeker vier lagen met (minimale) kleding aan en ik ben vastbesloten om dat allemaal mee naar huis te nemen.
Ik loop naar het midden van de Arena en blijf daar even staan. Ik stap daarna richting de directeur en geef hem de riem en de halsband ten teken van mijn onderdanigheid jegens hem. Ik hoor hem diep inhaleren, maar ik loop direct terug naar het midden van de Arena.

Dan hoor ik de stem van de ceremoniemeester. Hij vertelt dat er een bod is gedaan om mij te strippen en anaal te neuken. Hij noemt er geen bedrag bij, maar dat is blijkbaar bij alle anderen al bekend. Hij vraagt of er nog iemand is die over dat bod heen wil gaan.
Ik krijg het ineens heel koud van binnen. Ik ben gewoon een hoer die voor geld verkocht wordt! Ik ben het middelpunt van een veiling!
Ik breek van binnen en ik zet mijn handen op mijn bovenbenen om mezelf wat te ondersteunen. Daarmee breng ik ook mijn kont wat hoger. Dit triggert blijkbaar een aanwezige en hij zegt: 165!
Nu breek ik echt. ik word als hoer verkocht voor 165 euro… Ik sta gebroken en snikkend midden in de Arena en ik draai me plichtmatig langzaam om, zodat iedereen mijn lichaam goed kan zien.

Ik hoor: 170! Het is een schorre stem die blijkbaar heel geil is geworden. Ik krijg veel weerzin en wil eigenlijk wegrennen. Ik bedenk wat iedereen heeft gezegd: ‘wees jezelf’
Ik ga trots rechtop staan, terwijl ik weet dat de tranen mijn mascara hebben verneukt. Ik sla mijn armen achter mijn nek en ik zeg: “wie biedt er meer?”
Het geroezemoes achter de spiegelruiten stokt gelijk. Ik zeg het nogmaals: “wie biedt er meer?” Ik hoor een heel gedecideerde stem zeggen: “vierhonderd, maar dan wil ik geen enkel tegenbod meer. Is dat akkoord directeur?” “Ik ben akkoord als Noortje ook akkoord is”, hoor ik de directeur zeggen.
Ik bedenk: 400 euro voor het uittrekken van mijn kleren en mezelf anaal laten neuken. Dat is een mooie prijs. Maar… Waarom moet ik dan akkoord gaan?! Er zit ergens een mindfuck. Ik denk razendsnel na en ik zeg op een zo kalm mogelijke toon: “Nee, zevenhonderd en na afloopt maakt de directeur mijn kont schoon”.
Het lijkt wel alsof de ruimtes achter de spiegelruiten ontploffen. Het is een herrie van jewelste. Het lijkt maar niet op te houden!
Ik steek langzaam mijn beide armen de lucht in en ik laat deze langzaam zakken. Ik krijg eindelijk attentie en ik hoor de eerdere stem van het bod zeggen: “Je bent een goede onderhandelaar Noortje en ik denk dat de directeur er wel mee in zal stemmen. Ik vind het in ieder geval een heel goed idee”.
Weer is er een geroezemoes achter de spiegelramen. Ik steek nu één hand op en het geroezemoes neemt snel af.

De directeur spreekt: “Ik weet nog niet hoe zijn zaad smaakt, maar ik weet hoe hemels het kontje van Noortje smaakt. Ik doe er nog 50 bij en dan maak ik jouw kont met mijn mond schoon!”

Ik zie letterlijk een barst in één van de spiegelruiten ontstaan. Iedereen wordt helemaal gek. Ik snap de commotie niet. Gisteren hebben we duizenden euro’s laten rollen met eenzelfde soort spel en nu gaat het over inmiddels 750 euro?

Ik zie James dubbel gebogen van de pijn in zijn kruis naar me toekomen en hij zegt: “Slet, waar ben je mee bezig? Je maakt iedereen helemaal gek! Er breekt straks paniek uit en dan weet niemand meer wat er gedaan moet worden en komt er totale chaos!”
Ik kijk naar James en ik zie een verachtelijk mannetje. Ik kijk hem in zijn gezicht aan en ik zeg: “ROT OP CREEP!”. Hij reageert niet en hij blijft me als een puppy aankijken. Ik doe 2 stappen naar hem toe en ik schop hem met een enorme schop nog een keer in zijn kruis. Hij schokt zeker 30 centimeter omhoog en ik geef hem snel daarna nog een klap met mijn platte hand in zijn gezicht.

Ik hoor weer een enorm gejoel achter de ruiten en na enige tijd hoor ik de bekende stem van het bod zeggen: “Noortje, wil je je voorwaarden niet veranderen? De directeur wil je kontje voor 50 schoonmaken, maar ik heb hier iemand die het voor 100 wil doen”.
“Dat wil ik alleen maar als jij die 100 wil betalen. Anders doet de directeur het voor 50”, is mijn korte directe antwoord.

Ik voel mijn machtspositie meer dan ooit. Iedereen had misschien verwacht dat ik me geïntimideerd zou voelen, maar ik heb daar schijt aan gehad. Ik ben gewoon geweest zoals ik ben. Ik heb gereageerd zoals ik ben en ik heb iedereen in zijn/haar waarde gelaten. Ja, ook ‘James’: hij moet zijn waarde alleen eerst een keer duidelijk maken.

De stem klinkt weer: “ik betaal 700 om je te strippen en om je anaal te mogen nemen. Ik betaal ook 100 om je kont door iemand anders dan de directeur schoon te laten maken”. Ben je daarmee akkoord?“
Het is mij allemaal prima, maar ik wil geen gezeik met mijn directeur… Ik heb een eindscriptie op te stellen en die moet goed beoordeeld worden. Hoe red ik me hier nu weer uit?!
“Ik vind het fijn om te horen dat mijn kontje als een delicatesse wordt gezien, maar mijn voorwaarde om het voorstel wat er nu ligt te accepteren is, dat ik voor dat geld de directeur in ieder geval hier in de Arena af mag zuigen, waarbij ik zijn sperma op zal drinken”.

Er heerst weer heel veel commotie.
Ik hoor de stem van de directeur: “Dit is het laatste wat gezegd wordt, want anders komen we er niet uit. Noortje wordt gestript en anaal geneukt. Iemand anders dan mij likt het kontje van Noortje schoon. Daarna krijg ik een blowjob van Noortje.
De eerste en tweede actie worden door dezelfde persoon betaald en kosten 800. Noortje heeft aangegeven dat zij mij zal pijpen. Daarvoor geef ik 100, rechtstreeks aan Noortje.”

Ik hou me stil en ik hoor de andere stem ook niet. Blijkbaar wordt er overlegd, zonder dat ik het door de ruiten kan horen. Het duurt zeker een paar minuten en dan hoor ik via de speakers: “er is niemand die bezwaar lijkt te hebben en ook Noortje vindt het prima, dus ik ben akkoord”. Ik steek mijn duim op ten teken dat ik het prima vind. Ik vind het vooral veel poespas voor een relatief laag bedrag.

Het blijft weer een minuut stil. Dan hoor ik de directeur zeggen: “er is niemand die bezwaar heeft. Meester A. zal Noortje ontkleden en anaal neuken, daarna zal Meesteres I. haar kontje schoonmaken en ten slotte zal Noortje mij een blowjob geven. Dat mag dan wel de blowjob van mijn leven zijn, want deze prijzen heb ik nog nooit eerder meegemaakt”.

De laatste opmerking van de directeur voelt niet goed: daar zit meer achter, want de prijzen die gisteren betaald werden, waren hoger dan nu. Of……

James is inmiddels vervangen door een assistente. Zij neemt mijn hand beet alsof ik een koningin ben en leidt me naar de zijkant. Daar komt een arabier naar me toe de zijn gewaad op de grond laat zakken. Hij heeft een enorme erectie die er heerlijk uitziet!
Hij begint me langzaam uit te kleden. Laagje voor laagje pelt hij me af. Kussend en strelend. Knedend en knijpend. Hij is er zeker 20 minuten druk mee om me uit te kleden. Dan gaat hij achter me staan, maar omdat ik vrees dat zijn lul wel wat groot is voor mijn kontje smeek ik hem dat ik hem eerst even mag pijpen. “English, please”, is zijn antwoord. “May I please blow your penis?” Als echte man slaat hij dat aanbod niet af en ik kan zijn lul lekker aflebberen en voorzien van een dikke laag speeksel wat als glijmiddel kan dienen.
Als ik me omgedraaid heb en gebukt op zijn stijve lul wacht, krijg ik eerst op elke bil een enorm harde pets, maar al snel boort hij zijn gesmeerde leuter in mijn aars. Dat voelt niet eens verkeerd! Hij begint eerst rustig in en uit te stoten, maar gaat daarna steeds sneller. Zijn ritme verhoogt telkens weer en ook de diepte waarmee hij me neemt is enorm. Op deze manier ben ik nog nooit gepaald!
Ik hijg me helemaal gek en doe mijn best om mijn orgasme te rekken. Ik ben nog nooit na alleen maar anale stimulans tot een orgasme gekomen, maar deze arabier gaat het doen!
Ik zeg tegen hem: “Please don’t wait, so we can come together”. Als hij namelijk te lang wacht, dan kan ik het niet meer tegenhouden. Ik hoor de arabier bijna gelijk een dierlijke brul uitstoten en ik krijg tegelijkertijd mijn orgasme.
Mijn orgasme is zo sterk, dat ik de lul van ‘mijn’ arabier niet meer uit me kan laten gaan. Als hij zich terug trekt, dan krimpt mijn aars zo hard samen dat hij zijn lul er niet uit kan trekken. We lijken wel een loopse teef en een dekkende reu!

Na een paar minuten lukt het om mijn kont leeg te maken. Ik geef ‘mijn’ arabier een kus. Hij laat zich zijn gewaad door de assistente weer aantrekken.
Ik leg me op een tafel op mijn rug met de benen wijd geopend en moet even bijkomen dus ik sluit mijn ogen. Ik voel een tong over mijn kontje gaan en ik besluit niet te kijken wie het is en ik hou mijn ogen dicht. Het is een heerlijk zachte tong. Daar krijg ik veel plezier van! Ik doe mijn uiterste best om te ontspannen en stukje bij beetje lukt dat. Het duurt meer dan 5 minuten voor ik mijn lijf weer onder controle heb na die geile anaal-partij.
Dan geef ik me over aan de liefhebbende tong. Ik laat het zaad gedoseerd uit mijn kont ontsnappen en de tong lepelt alles op. Het voelt heerlijk, maar ik bedenk me dat ik deze tong ook het genoegen moet schenken om een orgasme ontlokt te hebben, dus ik probeer mijn lichaam naar een climax toe te duwen. De beffende tong heeft dat in de gaten en de beffer duwt twee vingers in mijn kut: rechtstreeks op mijn G-spot! Ik bok met mijn heupen en ik weet dat ik keihard ga exploderen als de stimulans door zal zetten.
Het zet door en ik kom letterlijk gillend klaar. Ik spuit de beffende mond helemaal onder. Ik hoor een stem tussen mijn benen vandaan komen: ”Dankjewel Noortje. Je hebt al mijn verwachtingen overtroffen”. Ik schrik van die stem en kijk naar beneden. Ik zie het genietende gezicht van Irma!
Zij heeft me tot een weergaloos orgasme gelikt, maar zij was het ook die het zaad van de arabier uit mijn kontje heeft gelikt. Ik ben in verwarring. Irma geeft me een knipoog en verlaat de Arena.
Dan komt de directeur er aan. Ik loop op hem toe, geef hem een tongzoen en begin hem langzaam en sensueel uit te kleden. Hij laat het gebeuren en legt me daarna weer op de tafel. Mijn hoofd hangt over de rand en hij kan zijn lul zo in mijn keel schuiven.
Gelukkig heb ik inmiddels wel wat ervaring en als hij begint te stoten verwerk ik zijn lul in mijn keel. Soms haalt hij zijn pik even uit mijn mond en kletst er mee tegen mijn wangen, maar op deze uiting van macht ga ik niet in. Ik zuig de directeur zo snel en hard mogelijk klaar en als ik met hem klaar ben, dan lijkt hij eerder op een leeggelopen ballon dan op een directeur….

Ik stap op en hoor via de speakers een enorm applaus. Blijkbaar heb ik iets goeds gedaan! De directeur knikt met zijn hoofd kort naar mij om me te bedanken.
Irma komt al snel bij me staan en geeft me een veelbetekenende omhelzing. Ik weet alleen nog niet wat de betekenis is.
Soepel leidt Irma mij naar de kleedkamer. Daar pak ik de mand mee met alle leuke spullen en die gaat mee naar de auto van Irma. Ik doe een kamerjas aan en ga in de auto zitten.

Als we in de auto zitten is het al midden in de nacht. We zijn eerst even stil, maar als we op de openbare weg rijden, zegt Irma: “Jij was waanzinnig goed vandaag. Ik ben vaak bij dit soort shows geweest, maar zo geil als vandaag was het nooit. Ook de prijzen waren nog nooit zo hoog”
“Hoezo?”, vraag ik. “Wat bedoel je met hoog?”
Irma lacht een beetje. “Ik denk dat je het niet helemaal meegekregen hebt, maar je bent anaal geneukt voor 700. Daar krijg jij 10% van. Daarna heb ik je kont uitgelikt voor 100, waarvan jij eveneens 10% krijgt. ten slotte heeft de directeur rechtstreeks 100 aan jou gegeven voor zijn laatste blowjob”
“Ja, prima. Daarmee heb ik vandaag 70 plus 10 plus 100 gekregen. Dat is samen 180 euro”.
“Je rekensom is goed, maar je vergeet dat de heren van vandaag niet in euro’s rekenen…” Het slaat me koud om het hart… Als het geen euro’s zijn, wat dan wel?
Ik vraag aan Irma: “waarin rekenen zij dan wel?” “In honderden euro’s”, is het korte antwoord van Irma.
“Je bedoelt dat ik, Noortje, hier, vanavond 18 duizend euro bij elkaar heb geharkt?”, vraag ik ongelovig.
“Ja, dat klopt en de directeur heeft een netto winst van minimaal € 62.000. Alleen al op jouw optreden, laat staan alles wat er nog achter de schermen gebeurd is qua handel.
Geen wonder dat hij je nog een bonus heeft beloofd ten overstaan van alle aanwezigen”.

Mijn mond valt open, maar ik kan niets meer zeggen…. Ik ben blij dat Irma rijdt… Ik zit naakt in de auto met de kamerjas om me heen geslagen. De verwarming staat best hoog en ik begin in te dommelen.
Het laatste wat ik bedenk is dat ik meer wil weten wat daar in de Arena allemaal gebeurt. En: Elena zou er vandaag toch ook bij zijn?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 42: Beantwoorde Vragen

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 2199x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.5
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 4587x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.6
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 13405x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 8203x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 19770x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 9336x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 16011x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5763x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4969x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8468x
Reacties: 25
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3612x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6933x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.9
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 15273x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 15146x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 11050x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net