Opwindend.Net
Datum: 24-04-2017
Stemmen: 33x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 8516x
Lengte: Lang
Hoe Ik Een Pantyslaaf Werd
Door Pantyslaaf - Zoek naar meer...

Waar te beginnen? Allereerst, dit hele verhaal is pure fictie. Een fantasie. Maar wel eentje die ik al lang heb.

Zelf ben ik een man van achteraan 20, 1m95 groot en slank gebouwd. En al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door nylons. Ik kan me niet anders herrineren dan dat ik hier de hele tijd naar zat te kijken. Dat ik mij afvroeg hoe het zou zijn om hier aan te zitten. Naarmate de jaren vorderden werden mijn verlangens ook explicieter. Ik werd seksueel aangetrokken tot benen in nylon en ik fantaseerde over deze tijdens het masturberen. Na lang twijfelen heb ik het ooit aan mijn toenmalige vriendin laten weten. Maar zij vond hier maar niets aan.

Laatst was ik tijdens het surfen een advertentie tegengekomen van een koppel dat op zoek was naar een man die mee wilde werken aan haar nylonfetish. Boven de advertentie stond een foto van een mooi stel benen in nylons. Ik heb geen seconde getwijfeld en gereageerd. Niet dat ik er verder iets van verwachtte. Er zullen er wel zo veel zijn die op zo een zaken reageren.

Ondanks mijn lage verwachtingen kreeg ik al snel een respons. En al onmiddellijk kwam de vraag voor een foto. Daar ik mezelf niet direct te kijk wilde zetten, heb ik een zedige foto zonder hoofd genomen en doorgestuurd. Snel hierna kreeg ik opnieuw een mail: Liesbeth (zo heette ze blijkbaar) wilde me beter leren kennen alvorens gsm-nummers uit te wisselen. Na enig heen en weer gemail begon ook haar bedoeling duidelijk te worden: zij had ook een voorliefde voor nylons. Liefst van al wilde zij een man domineren als voetenslaaf, maar daar zag haar vriend niets in. Als geschenk voor haar dertigste verjaardag hadden ze echter afgesproken dat zij online iemand mocht zoeken om deze fantasie waar te maken. Er waren alleen een paar voorwaarden: hij wilde de man goedkeuren, hij zou ten alle tijden mee aanwezig zijn bij het spel (en mogelijks op de een of andere manier meedoen) en tot slot: ik zou geen seks met haar mogen hebben. Die laatste vond ik wel een afknapper. Even heb ik lopen denken om het gebeuren af te zeggen, maar uiteindelijk heb ik dit toch maar niet gedaan.

Na lang heen en weer liggen sturen hebben we uiteindelijk afgesproken om het spel te spelen. Dit zou bij hen thuis doorgaan, en ik zou nadien gewoon terug naar huis keren.

De dagen voordien was ik bloednerveus en botergeil. Meermaals heb ik mij afgetrokken bij het gedacht van datgene dat er mij stond te wachten. Uiteindelijk was het vrijdag, de dag dat ik naar hen zou gaan. Ik sleepte me door de werkdag, ging snel naar huis en douchte me, friste me netjes op en vertrok naar hen.

Zwaar nerveus kwam ik aan bij het juiste adres. Ik belde aan en de deur ging open. Voor mij stond een prachtige jonge vrouw. Mijn ogen vielen haast uit hun kassen! Zij droeg een strak zwart jurkje tot halverwege haar dijen, mooie decolete die een prachtige B-cup liet zien. Hieronder had ze een donkere panty aan en stijlvolle stilettos van wel 12 cm.

"Kom erin." zei ze terwijl ze me toelachte.

Ik volgde haar de living in en kon mijn ogen niet van haar lijf afhouden. Mijn lul stond al knoerhard.

Eens in de living zette zij zich in een gemakkelijke zetel en gebaarde mij om hetzelfde te doen.

"Mijn vriend is nog boven. Hij zal het hele spel meedoen. We hebben nog niet echt een zicht wat er allemaal gaat gebeuren, maar zoals gezegd zien we wel waar we terecht komen. Zijn er zaken die uit den boze zijn voor jou?"

Ik was wel verrast door de plotsheid en directheid van haar uitspraak. Ik dacht dat we eerst wat kennis zouden maken enzo. Niet dus...

"Geen kakspelletjes. Dat vind ik maar vies. Voor de rest niet echt iets denk ik."

"Goed!" zei ze al glimlachend, "Dan wil ik nu dat je je uitkleed en al je kleren daarachter op die stoel legt. Ik wil eens weten waarmee we gaan spelen vandaag."

Ik vond dit al heel snel, maar goed ik wilde dit. Ik begon me dus uit te kleden en al snel stond ik naakt voor Liesbeth. Ze begon me te bekijken en aan te raken. Ze zag dat men penis al helemaal stijf was en trok er een paar keer sensueel aan. Dit lokte bij een een kreun uit.

"Denk maar niet aan klaarkomen! Je bent hier voor mijn genot. Niet dat van jou. Begrepen?"

"Jawel mevrouw"

"Goed. Draai je eens om en buig voorover."

Snel deed ik dit. Ik voelde haar handen over mijn achterwerk glijden. Even gleden ze door mijn bilspleet en voelde ze aan mijn holletje.

Dit was wel heel wat anders als wat nylon-fetish dacht ik bij mezelf. Maar we zullen wel zien wat er allemaal van komt.

Liesbeth ging terug in de zetel zitten en sloeg haar benen overeen.

"Kom hier slaafje! op je knieen! Zoals je kan zien zijn mijn schoenen wat vuil. Maak ze proper."

Gewillig ging ik voor haar zitten en begon haar schoenen schoon te likken. Eigenlijk waren ze helemaal niet vuil. Maar ik genoot vooral van het vernederende aspect.

Plots moest ik van Liesbeth op mijn rug gaan liggen> Ze hield vervolgens haar hak boven mijn mond. Gedwee begon ik hier aan te likken en nam hem helemaal in mijn mond.

"Hmmm. Pijp die hak sletje van me"

Haar geile woorden maakten mij zowaar nog opgewondener. Opeens merkte ik ook dat er een schaduw over mij viel. Blijkbaar was Kristof, haar vriend, ook onder.

"Kijk schat, mijn verjaardagscadeau is hard aan het werk! Kom eens hier dat ik je bedank voor je verjaardagsgesechenk."

Terwijl ik haar hakken aan het pijpen was, zag ik hoe haar vriend over mij heen ging staan. Ook hij was al helemaal naakt.

Liesbeth begon Kristof te pijpen en af te trekken terwijl ik aan haar schoenen bezig was.

Na zo een paar minuten bezig te zijn geweest, moest ik terug recht zitten en haar schoenen uit doen. Nu mocht ik haar nylon voetjes kussen en schoonlikken terwijl zij verder deed met haar vriend.

Hier genoot ik intens van: De geur van haar voetjes, en de zoute smaak vermengd met de smaak en textuur van de nylons. Ik kuste en likte haar hele voeten en zoog op alle tenen. Ik Liesbeth was hier hoorbaar van aan het genieten. In die mate zelfs dat ze was gestopt met Kristof te verwennen. Die ging iets verder in een zetel zitten toekijken hoe ik haar voetjes verwende.

"Lik ook langs mijn benen omhoog slaaf" gebood Liesbeth mij.

Langzaam werkte ik mij naar boven. Tot Liesbeth mijn hoofd nam en dit in haar natte kruis duwde. Blijkbaar had ze al de hele tijd geen ondergoed aan! IK befte haar alsof mijn leven hier vanaf hing. Zij hijgde steeds harder en kwam kreunend en roepend klaar.

Vervolgens moest ik van haar op mijn rug op de koffietafel gaan liggen. Ze bonde mij hier aan vast met een paar nylons van Liesbeth. Ik kon nu nergens meer heen.

"Kristof! Ik wil dat je me gaat neuken, bovenop deze slaaf! Want die mag lekker toch niet." Kirde Liesbeth.

"En jij slaaf: jij gaat mijn spleet tegelijk likken. Ik wil die tong van je voelen tot diep in me"

Liesbeth ging op mijn gezicht zitten, met haar rug naar mijn lul. Deze zal dus nog steeds geen aandacht krijgen. Ze leunde wat naar achter en kwam zo half op mij liggen. Mijn mond zat hierdoor perfect onder haar kont en ik begon dan ook gretig te likken en te zoeken naar haar aars. Ik was nu zo geil dat ik overal aan mee zou doen.

Terwijl ik Liesbeth haar kont aan het likken was, kwam Kristof tussen haar benen staan en begon haar te neuken. Door mijn houding keek ik hier recht tegen aan. Ik zag hoe kristof zijn lul steeds weer Liesbeth penetreerde. Ik voelde regelmatig zijn ballen tegen mijn gezicht sloegen.

Plots voelde ik hoe Liesbethe helemaal verkrampte en vervolgens kwam ze schreeuwend klaar. Tegelijk zag ik hoe Kristof zijn ballen samentrokken en hij haar hele kut volspoot.

Uitgeput viel Liesbeth achterover op mij. Kristof haalde zijn lul uit haar kut die nog nadrupte. Een deel van Kristof zijn zaad viel op mijn gezicht.

Liesbeth en Kristof gingen vervolgens naar boven. Daar lag ik dan: naakt, vastgebonden met een ander zijn zaad op mijn hoofd.

Plots stond Liesbeth terug naast mij. Ze had zich omgekleed. Nu droeg ze een rode string met bijhorende beha en rode nylons die met een jarretelgordel omhooggehouden werden. Aan haar voeten had ze nu een paar sandalen met hoge hak.

Ik hoopte dat ik misschien toch nog seks met haar zou kunnen hebben.

Zachtjes streelde Liesbeth over mijn hele lijf, steeds weer mijn lul ontwijkend. Ik werd horendol terwijl ik daar vastlag! Plots boog ze zich voorover en vroeg mij:

"Wil je klaarkomen?"

"Ja mevrouw. Heel graag!" was het enige dat ik kon uitbrengen.

"Dan moet je nog een ding doen voor ons." Zei ze met een verdacht lachje. Ik vertrouwde het niet direct, maar ik was zo geil dat ik alles wilde doen.

Ze wandelde naar de ruimte achter mijn hoofd waardoor ik niet kon zien waar ze was. Ik hoorde haar wat rommelen. Toen ze terug in mijn zichtsveld kwam, wist ik niet wat ik zag! Ze had een dildo voorgebonden, zo een tweezijdige. Ik slikte, want ik wist wat ze hiermee zou willen doen. Zijzelf was aan het grijnzen.

"Doe je bek eens open slet."

Zonder na te denken gehoorzaamde ik. Liesbeth hield de dildo voor mijn mond. Ik begon hem te pijpen, net als de hak eerder. Steeds dieper duwde ze de dildo. Het kwijl liep over mijn kin en het ding was helemaal nat.

"Ga je het aankunnen?" Vroeg Liesbeth, even uit haar rol komende.

Ik knikte terwijl ik de neplul doorpijpte.

Ze ging achter mij staan. Tilde men benen op en smeerde nog even mijn aars in met glijmiddel. Ik voelde de top van de lul tegen mijn sterretje drukken. Ik had nog nooit iets in mijn aars gehad en was een beetje bang. Rustig drukte Liesbeth door en ging de dildo dieper in mij. Toen begon ze te bewegen. Ik had de indruk dat ik elke ribbel in het ding kon voelen. In het begin deed het zeer, maar naar mate ik mij meer begon te ontspannen begon ik ook meer te genieten. Door de dubbele dildo begon Liesbeth ook steeds luider te genieten, en dit liet ze ook horen. Ze was zo luid dat Kristof ook kwam kijken. Hij stond naakt naast mij toe te kijken hoe zijn vriendin mij aan het neuken was. En het beeld liet hem niet onberoerd. Terwijl hij stond toe te kijken, werd hij steeds harder en harder.

"Vind je het geil schatje?" vroeg Liesbeth aan Kristof. "Als je wilt, moet je de slet maar gebruiken" zei ze vrolijk.

Kristof keek naar mij en pakte zijn lul vast. Vervolgens bracht hij deze naar mijn gezicht. Hij liet deze recht boven mijn gezicht hangen. Ik wist niet wat er gebeurde. Ik was naar hier gekomen om aan een voetenfetish toe te geven, en nu lag ik hier vastgebonden met een voorbinddildo in men reet en een lul voor men gezicht. En ik was oooh zo geil!

Ik besloot gewoon toe te geven en niet na te denken. Ik hapte naar Kristof zen lul en begon hem te pijpen. Dit was de eerste keer dat ik ooit een man pijpte. Kristof en Liesbeth keken ook verbaasd dat ik dit deed. Maar als snel begon Liesbeth te lachen en begon ze nog harder te stoten. Kristof begon ondertussen ook te kreunen en begon ook in mijn bek te stoten met zijn lul. Ik werd stilaan ook gek van geilheid. De hele tijd het gevoel in men reet terwijl ik hier een lul lach te pijpen.

Liesbeth begon nu harder te hijgen en te kreunen. Toen kwam ze gillend klaar. Even moest ze zich ondersteunen terwijl ze bekwam.

Ondertussen pijpte ik Kristof door.

"Wil, je van plek wisselen?" Vroeg Liesbeth aan Kristof.

Hij knikte en haalde zijn lul uit mijn mond. Hij liep naar achter en duwde hem zonder meer in men reet! Door de dildo was men reet al wat opgerekt, maar dit was toch wat groter. Ik wilde het uitgillen, maar liesbeth kwam terug op mijn gezicht zitten. "Likken sletje!" riep ze uit.

Ik proefde opnieuw haar heerlijk kutje en likte heerlijk aan haar clitje. Afwisselend probeerde ik haar te penetreren met mijn tong. Ondertussen was Kristof mij aan het neuken en zat Liesbeth met mijn tepels te spelen.

Bijna gelijktijdig begonnen Liesbeth en Kristof harder te kreunen. Liesbeth zat nu niet meer stil en smeerde heel mijn gezicht vol met haar sappen. Toen Kristof vervolgens begon te kreunen, voelde ik hem diep in mij klaarkomen. DIt aanzicht duwde Liesbeth over de rand, en zij kwam voor de derde keer spuitend klaar. Ik likte alles zo goed en zo kwaad als ik kon schoon.

Kristof vertrok naar boven om zich op te frissen. Liesbeth maakte mijn armen los en sommerde mij om rechtop te zitten. Hierna bond ze men armen weer vast. Ik vroeg mij af wat er nu weer zou gebeuren. Ik zag hoe ze achter Kristof aan wandelde en naar boven vertrok. Een kwartiertje later stond ze weer voor mij. Dit keer had ze enkel haar hakken schoenen aan en een panty.

Ze zette wat muziek op en begon mij een botergeile lapdance te geven. Ze kronkelde voor mij, likte af en toe over mijn tepels en streelde met haar pantybenen langs mijn lijf.

Toen ging ze op mijn schoot zitten en begon ze mijn lul te grinden. Het gevoel van haar billen in dat zachte nylon dat over mijn lul schuurde was er mij te veel aan. Schreeuwend spoot ik mijn geil tegen haar kont.

Nadat ik was klaargekomen, bleef ze nog even zitten en keek ze me glimlachend aan.

"Wij vonden dit heel leuk. Jij?" vroeg ze me

"Ja hoor. Uiterst geil."

Ze glimlachte van oor tot oor en maakte me los. Iets later stond ik weer aan de deur klaar om te vertrekken.

"We spreken nog eens af" zei Liesbeth terwijl ze me een afscheidsknuffel gaf.

Zoek naar meer verhalen van Pantyslaaf...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net