Opwindend.Net
Datum: 26-04-2017
Stemmen: 57x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 8616x
Lengte: Gemiddeld
Maureen - 42: Beantwoorde Vragen
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 41: De Slot Act

Als we midden in de nacht thuiskomen, zijn Maureen en Mark nog op. Ze veren gelijk op als we binnenkomen. Ze vragen honderduit en willen graag alles weten.
Ik ben erg moe, maar ik wil ook graag mijn verhaal kwijt. Ik drink een bak sterke koffie en knap daar wel wat van op.

Iedereen laat me gelukkig uitpraten, met een paar onderbrekingen als ze reageren op het moment dat ik James in zijn ballen schopte of toen ik het bieden begeleidde.
Als ik klaar ben met mijn verhaal, begint Irma te vertellen. “Ik ben niet weggereden nadat ik je had afgezet. Ik ben snel weer teruggekeerd en achter je aan gegaan. Je hebt mij niet gezien, omdat jij toen al in de kleedkamer was.
Ongeveer 15 jaar geleden is de Arena gebouwd. Ik was destijds één van de eerste dames die een show mocht opvoeren. Dat was wel wat anders dan nu, maar het concept was hetzelfde. De uitvoering is in de loop van de tijd ook erg veranderd: meestal worden jonge en onervaren meisjes gestrikt om aanwezig te zijn. Die houden zo’n sessie meestal niet vol. Je moet het namelijk niet onderschatten: Noortje ging pas om 9 uur ’s avonds voor het eerst de Arena in en heeft meer dan 3 uur opdrachten moeten doen die voor veel onervaren meisjes heel erg verregaand zijn. Ik heb al eerder een meisje met het ganzenei in de Arena zien staan. Dat meisje brak mentaal volledig. Achter de ruiten zitten een stel sadisten die exact vertellen hoe vaak een meisje klaar moet komen en hoe veel tijd er tussen zou mogen zitten. Daarbij beslissen ze vaak ook nog hoe intens een orgasme moet zijn. Om dat te mogen bepalen moeten ze betalen. Jouw orgasmes hebben onze directeur duizenden euro’s opgeleverd.
Toen je James in zijn kruis trapte, leverde dat ook geld op, want ook hier liep een weddenschap over. Zo heeft elke actie van jou voor de directeur geld opgeleverd. Het meeste van de kleding is gesponsord door kledingmerken die ook wel weten dat er in het publiek veel mensen zitten die een grote partij kunnen verwerken.

De meisjes die af moeten haken tijdens een sessie in de Arena worden door James aan de haren een rondje door de Arena gesleept. Daarna krijgen ze een aardige som aan zwijggeld mee en altijd een heel persoonlijk dreigement.

Ik heb jou, Noortje, bewust aan de directeur aangemeld, omdat ik aan jouw inzet tijdens de feestjes zag dat jij een doorzetter bent, veel van seks houd en niet vies bent van wat SM. Ik heb de directeur gemeld dat hij deze keer geen zwepen mocht gebruiken en ook geen elektrische apparatuur. Ik vermoedde dat je deze niet zou hebben kunnen verwerken en ik wilde je niet af laten knappen, maar juist behouden.
Ik ben in een kamer langs de Arena gebleven. Niet alleen om van je optreden te genieten, maar ook om een oogje in het zeil te houden, zodat ik in kon grijpen. Ik kon je zelfs in de kleedkamer in de gaten houden, want daar hangen heel veel camera’s. De bijbehorende beelden kunnen in elke spiegelkamer worden bekeken, dus iedereen had al snel in de gaten dat James niet je beste vriend zou worden. Dat was vermakelijk om te zien”.

Irma hangt even achterover en drinkt een paar slokjes. We denken even na over alles wat er gezegd is. Dan vraag ik: “Maar, waar was Elena dan?”. Elena zat samen met Victor in de bediening. Zij is de hele avond bezig geweest met het serveren van drankjes en het blussen van brandjes bij mensen die wat te opgewonden geraakt waren. Ik heb heel wat pikken in haar lijf zien verdwijnen. Ook Victor heeft zich goed geweerd. Ik denk dat hij zich maandag op het werk ziek meldt, omdat hij moeite zal hebben met zitten….”
We schieten in de lach en Maureen en ik krijgen de slappe lach. Dan zegt Mark: “die mannen van tegenwoordig zijn niets meer gewend!”.
We stoppen met lachen en Irma zegt guitig tegen Maureen: “wil je de voorbinddildo eens uit de onderste speelgoedla halen, zodat we kunnen kijken wat Mark gewend is?”. Ik kijk naar Mark en ik verwacht dat hij gaat protesteren, maar niets is minder waar: zijn ogen beginnen te twinkelen.
Maureen is al snel terug met het apparaat en reikt het aan Irma. “Nee, jij mag Mark peggen. Ik ben te moe om nog wat lichamelijks te doen en jullie hebben lekker kunnen relaxen”. Maureen kijkt onwennig naar het ding en vraagt zich af hoe ze hem moet gebruiken. Mark legt het haar uit: het is een vrij nieuw model. Het korte stuk gaat in de kut van Maureen en het langere rechtere stuk is voor Mark. Ik kijk eens goed en zie een verdikking de tegen de G-spot zal komen en een geribbeld deel wat over de klit van Maureen zal gaan wrijven. Mark en Maureen brengen het apparaat bij Maureen naar binnen. Dat ontlokt Maureen een opgewonden kreetje.
Irma schiet in de lach van de reactie van Maureen. “Dat wordt nog leuk voor je Maureen!” Mark zuigt even aan de ‘lul’ van Maureen om hem wat nat te maken en gaat gebukt voor de tafel staan zodat Maureen de dildo naar binnen kan schuiven. Maureen drukt voorzichtig de dildo naar binnen, terwijl Mark tegendruk geeft. Als Maureen de dildo er helemaal in heeft houdt ze even stil en begint langzaam uit te trekken en in te duwen.
Dan zegt Irma: “we wilden toch zien wat Mark gewend is? NEUK HEM! HARD!” Maureen begint harder te stoten, dieper door te dringen en beukt al snel tegen de billen van Mark. Ze hebben al snel een ritme te pakken wat hard en snel is. Ze beginnen allebei te hijgen en krijgen een verbeten uitdrukking op hun gezicht. Maureen vraagt als snel: “Mag ik klaarkomen Irma?”
“Nee, nog niet. Je moet harder neuken”.
Maureen beukt nog harder in de kont van Mark, die het prima vindt. Zijn lul staat lekker naar voren en kwijlt een klein beetje.
“Mag ik klaarkomen Irma!?”, vraagt Maureen weer terwijl ze verwilderd naar Irma kijkt zonder dat ze het ritme aanpast. Irma telt af van 10 en ik zie dat Maureen er naar toewerkt om op de nul klaar te komen. Als Irma 2 genoemd heeft, stopt ze met tellen. Het duurt even, maar dan vraagt Maureen weer, maar nu met een gefrustreerde ondertoon: “Mag ik nú klaarkomen Irma?”
Irma wacht nog even met haar antwoordt, maar zegt dan eindelijk: “Ja, maar je moet wel door blijven neuken”. Maureen komt vrijwel meteen tot ontploffing, terwijl ze probeert om het ritme vol te houden. Dat lukt haar niet erg, maar ze doet in ieder geval een soort van haar best.
Doordat ze door blijft beuken, blijft haar gepiercete klit gestimuleerd worden door de ribbeltjes en de G-spot wordt bij elke keer terugtrekken geprikkeld. Binnen een minuut vraagt Maureen weer: “Mag ik klaarkomen Irma?“ Tegen mijn verwachting in zegt Irma: “je hoeft het niet meer te vragen: je mag nu tijdelijk zo veel mogelijk klaar komen als je wilt”.
Maureen laat zich dat niet nogmaals zeggen en komt klaar, terwijl ze fanatiek Mark blijft kontneuken. Het ene orgasme volgt het andere op en ik ben verbaasd hoe makkelijk en hoe vaak Maureen een orgasme kan krijgen.
Ik merk dat Maureen het wel moeilijker krijgt. Ze wordt natuurlijk moe van het bewegen en alle keren dat ze klaarkomt. Mark begint ook wat meer met zijn kont te bewegen, maar lijkt het minder moeilijk te hebben.
Terloops merkt Irma tussen alle steunen en kreunen door op: “Het lijkt er op dat Mark best veel gewend is en dat Maureen moet afhaken. Dat valt me tegen van je Maureen!” Deze opmerking lijkt wel als een aanmoediging opgepakt te worden door Maureen, want ze perst er nog een paar beuken uit en kreunt nog een orgasme weg. WAUW…. Wat kan die meid klaarkomen!
Dan zegt Maureen: “Ik kan niet meer. Ik ben helemaal kapot…” Irma reageert fel: “kapot of niet, je zuigt nu Mark helemaal leeg en maakt zijn kont helemaal schoon”.
Maureen zakt door haar knieën en likt met haar tong de kont van Mark vlekkeloos schoon. Daarna draait Mark zich om en gaat tegen de tafel geleund staan. Maureen zakt op haar knieën en begint Mark te deepthroaten. Mark houdt zich niet lang meer in en spuit het sperma in het mondje van Maureen die er van geniet om het naar binnen te werken.
Daarna haalt Maureen de dildo met een floep en een kreun uit haar natte doos en maakt met haar tong beide kanten van het apparaat schoon.

Irma vraagt ondertussen aan mij: “hoe vaak is Maureen klaargekomen?” “Dat heb ik niet geteld”, antwoord ik. “Maureen, zeg het eens, hoeveel orgasmes heb je gehad?”
“Ik heb er acht geteld Irma”, zegt Maureen onderdanig.
“Dan heb je er twee gemist”, zegt Irma onheilspellend.
“Dat worden er tien”, hoor ik Mark zeggen.

Ik = Maureen

Dan zegt Mark: “zelfs al heb je toestemming om klaar te komen, zelfs dan kan het zijn dat we je daarvoor straffen. Het is de laatste tijd duidelijk geworden dat jij veel verder wil en kan gaan dan dat we de laatste tijd gedaan hebben. Om je te straffen voor je sletterige uitingen van zojuist ga je nu op je rug op de tafel gaan liggen met je benen wijd en je benen hangend van de tafel. Je onderarmen vouw je als een kussentje onder je hoofd”. Mark loopt even weg. Hij zegt tegen Irma en Noortje: “jullie gaan allebei bij een voet van Maureen staan en jullie houden haar benen wijd. Let op: stevig vasthouden hoor!”.
Dan zie ik dat Mark een zwarte strokenzweep optilt en uithaalt naar mijn kruis. Even later voel ik heel veel pijn in mijn kut en met name mijn klit doet heel erg zeer. Die is van alle wrijving en stimulatie ontzettend gevoelig.

Ik bedenk me in een flits dat het peggen van Mark niet eerlijk was: ik werd overgestimuleerd, terwijl de leuter van Mark geen enkele stimulatie kreeg. Dan bedenk ik me: “that’s all in the game. Het spel is ook niet eerlijk: Mark en Irma zijn de dominant en ik ben de sub”.
Snel volgt de volgende klap die veel harder is dan de eerste. Ik geef een huilende schreeuw en Irma gaat vlug naar de badkamer en haalt daar een stel vieze sokken die ze in mijn mond propt. De volgende klap geeft nog veel meer pijn, maar het resultaat is minder hoorbaar.
Bij de zesde klap bedenk ik me dat ik dit echt niet leuk vind en er ook helemaal geen genot van krijg! Dit is één van de eerste keren dat ik besef dat ik blijkbaar niet alle pijn fijn vind. Ik begin te snikken en de laatste slagen van de in totaal 10 beleef ik in een soort trance. Ik ben er even niet meer… Ik zweef en ik ben even uitgestapt en kijk vanaf een afstandje naar mijn van pijn kronkelend lichaam. Mark, Irma en Noortje vertrekken en laten me op de tafel liggen met de zweep als een stille getuige.

Langzaam kom ik weer dichterbij en als ik weer in mijn lichaam zit voel ik de pijn in mijn kut. Het gloeit als een dolle en doet echt enorm pijn, maar het neemt rustig aan af. Ik loop wijdbeens naar mijn bed, waar Noortje al ligt te slapen. Ik kruip er naast. Ik ga voorzichtig liggen en probeer te slapen. Ondanks dat het al heel laat is, val ik met moeite in slaap en door mijn zere kut word ik ook vaak wakker.
De volgende ochtend ben ik gebroken. Niet alleen van de slecht geslapen nacht!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 43: The Day After

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net