Opwindend.Net
Datum: 28-04-2017
Stemmen: 33x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 23920x
Lengte: Zeer Lang
Verkracht Door Vader En Zoon
Door MeganGarcia - Mijn Profiel Pagina

Hi guys! Ik ben Megan, 18 jaar, en aangezien ik zelf best wel geil ben en super vaak over seks denk, schrijf ik graag wat verhaaltjes hier! Voor jullie: Ik ben een klein meisje, met een C-cup, goede kont en bruin-lang haar. Verder ben ik half latina, en heb ik bruine ogen. Dit verhaal schrijf ik samen met een andere gebruiker hier, KaneX! Hierin speel ik de rol van mezelf, Megan, en KaneX die van Alfred. Hopelijk vinden jullie het verhaal wat, en veel leesplezier! PS: Ik krijg veel mailtjes over of ik in het echt een van deze fantasieën uit wil spelen. Het antwoord daarop is altijd nee. Wel doe ik (soms) verzoekjes!

Alfred

Pfff dat kreng van een ex-wijf die mij na 24 jaar samen zo heeft verlaten denkt altijd weer dat als ik op Timon moet passen dat ik dan ook altijd de tijd heb. Nu moet ik weer een oppas regelen, hoe kom ik daar nu zo gauw aan. Ik loop richting de supermarkt en zie daar dat geile buurmeisje staan. Ze draagt een lekker kort rokje en haar mooie benen zitten in een legging. Verder een jas dus daar kan ik verder niks van zien maar ze ziet er in elk geval geil uit. Verder is het vast ook net als elk ander tiener meisje van tegenwoordig zo'n achterbaks kaksletje, bah ik hou daar totaal niet van. Maar goed ik lach wel vriendelijk naar haar denk ik dan maar. Opeens besef ik mij wat en zeg haar "hey Megan, heb jij vanavond iets te doen" vraag ik haar op een normale manier. Die hooghartige trut denkt aan haar gezicht te zien duidelijk meteen dat ik andere dingen bedoel. Ik maak haar duidelijk dat mijn zoon Timon een oppas nodig heeft omdat ik zelf niet thuis ben en mij afvroeg of zij wou oppassen. Resoluut zei ze 15 euro per uur, ik vond het duur maar had niet veel keuze dus zei dat ze een deal had. Ik zou drie uurtjes weg zijn dus dat was wel veel 45 euro maar goed ik was zo wel gered. Ik sprak met haar af dat ze over twee uur naar mijn huis zou komen.

Ik kwam thuis en keek mijzelf in de spiegel, ik ben kaal, heb een beste bierbuik en vrouwen walgen van mij om mij te zien, ik zie ook al aan mijn zoon met zijn uilenbril en korte haar en rare dikke buikje dat hij mijn kant op gaat. Ik hou wel van hem en ga bij hem en zeg hem dat het buurmeisje Megan komt oppassen. Hij lijkt enthousiast en zegt dat hij dan een knappe oppas heeft, daar heeft hij ook zeker gelijk in.

Megan

Toen mijn buurman Alfred me vroeg of ik op zijn buurman wilde oppassen moest ik toch even twijfelen, ik vond het toch een beetje een rare man, en waarom heeft een jongen van rond de 16, misschien wel jonger, een oppas nodig? Maar ook ik had van de scheiding gehoord en ik vond het lullig om nee te zeggen, dus oke, hoe moeilijk kan het zijn toch? Ik stem er mee in, en ga op weg naar huis. Zou ik te schaars gekleed zijn om op te passen? Ach, dat zal die jongen vast geen probleem vinden, misschien dat het nog in mijn voordeel werkt ook.

Ik loop naar de buren, en word daar begroet door Alfred. "Timon is boven op zijn kamer aan het gamen, hij is denk ik een beetje verlegen, maar sleur hem maar naar beneden als het nodig is." Ik lach, "Nouuu dat zal vast niet nodig zijn hoor meneer! Ik weet zeker dat het goed zal komen!"

Alfred lacht. "Nou dat hoop ik dan maar! Succes ermee! Kom maar vast binnen en schenk wat drinken in voor jezelf, ik ben over 5 minuutjes weg." Ik stap het huis binnen. Het mogen dan wel mijn buren geweest, maar ik was er nog nooit binnen geweest. Het was een best gezellig plekje, maar je zag wel dat er een vrouw in huis mistte op het moment, echt schoon was het niet.

Alfred

Twee uur later belde Megan dan ook netjes aan en ik deed de deur voor haar open. Ze zag er nog steeds hetzelfde uit en ik liet haar binnen. Ik vertelde haar dat Timon boven aan het gamen was en dat als het nodig was ze hem naar beneden mocht sleuren. Hij had al gegeten en hoefde niet naar bed zolang ik er nog niet was. Het was vakantie dus hij mocht wel tot laat opblijven. Ze hing haar jas op en daaronder kwam een leuk blouseje uit. Hiervan waren de bovenste knoopjes open waardoor ik mooi zicht had op het hemdje eronder waar toch wel twee mooi stevige borsten in zaten die ook de nodige inkijk boden op dat mooie lichaam van haar.

Ik wees haar de keuken aan en zei haar hoe de tv werkten zodat ze gewoon de avond voor de tv kon zitten en een serie of film kon kijken waar ze maar zin in had. Ik zag ook dat ze Uggs aan had, dit bevestigde voor mij weer dat het echt zo'n typisch tienermeisje was waar geen zinnig woord uitkomt maar goed ik bleef nog steeds beleefd ondanks ze mij wel een fortuin kosten.

Ik had haar nog de WiFi code gegeven indien ze die nodig had en die nam ze ook dankbaar aan. "Ik zou het wel fijn vinden als je nog even naar boven gaat om jezelf te laten zien en te zeggen dat je er bent". Dat gezegd te hebben liet ik haar hier achter met Timon en schreeuwde in de gang "DAG TIMON, MEGAN IS ER ALS JE IETS IS". Misschien was Timon wel wat oud voor een oppas maar hij was totaal niet zelfstandig genoeg hiervoor en hij kon niet zo goed met mensen omgaan maar ook niet als er geen mensen waren. Ik ging naar mijn bestemming voor deze avond Megan achterlatend met Timon boven.

Megan

Alfred was ondertussen weg en ik zat beneden op de bank. Hij had gezegd dat ik in principe alles beneden mocht pakken qua drinken en eten, dus ik ging er vast voor zitten om een glaasje wijn in te checken. Na wat slokken te nemen, liep ik naar boven, om dan toch maar even hey te zeggen tegen Timon. Ik klopte op de deur. "Timon! Hi, dit is Megan, kan ik binnenkomen?" En meteen hoorde ik een "Ja hoor! Wacht eventjes! Ik doe zo de deur wel open!". Er zat voor zover ik zag geen slot op de deur, maar ik besloot me er maar niks van aan te trekken en eventjes te wachten. Na wat geschuif achter de deur deed Timon de deur open. Timon was een typische puber, dun, nul charisma en echt zo iemand waarvan je meteen weet dat hij nog nooit met een meisje gepraat heeft. "Hey Megan, bedankt dat je langs kon komen.. Ik heb niet echt een oppas nodig hoor, mijn pa is gewoon een beetje raar.." zei Timon, terwijl hij naar de grond keek. "Haha maakt niet uit hoor, kom je beneden mee iets kijken op HBO? Nu ik er toch ben kunnen we er net zo goed gebruik van maken! Ik geloof dat Game of Thrones nu op is!" Timon was duidelijk aan het twijfelen. "Weet je wat, kom zo maar naar beneden als je wilt, ik zal hem zo starten." Ik loop weer naar beneden en vond het ergens wel lullig voor Timon. Hoe kom je nou ooit door het leven als je zo bent? Ik schenk nog wat wijn in voor mezelf en ga er goed voor liggen terwijl ik Game of Thrones aanzette. Na ongeveer tien minuten was Timon naar beneden gekomen, nu met een andere broek aan, en ging hij naast me zitten op dezelfde bank. Misschien was hij toch niet zo verlegen als ik dacht! Tijdens het kijken van Game of Thrones waren er genoeg leuke momenten voor mij. Het zit namelijk vol met seks, en Timon wist absoluut niet waar hij moest kijken. Nog erger was dat ik hem nog een beetje ging plagen door een banaan te eten, waarbij hij me constant aan aan het staren was. Na een aflevering of twee en veel wijn later, viel ik in slaap op de bank.

Alfred

Stilletjes kwam ik thuis en onze deur ging ook nog geruisloos, ik deed de kamerdeur open en stapte toen ook de kamer in. Op de tv stond een programma op wat ik Timon wel vaker heb zien kijken. Ik keen dan ook vooral op van Megan en Timon die naast elkaar op de bank zaten. Megan haar blouseje was open en het zag eruit dat ze aan het slapen was. Timon had zijn handen op haar borsten en was hier duidelijk geconcentreerd mee bezig. “MEGAN WORD EENS HEEL GAUW WAKKER” bulderde ik door de kamer. Timon trok van de schrik zijn handen niet weg en ook Megan schrok wakker. Ze merkte meteen de handen op haar borsten op en schrok ervan en sloeg zijn handen weg. Ze stond op en liep meteen weg van de bank en knoopte haar blouseje helemaal dicht. “What te fuck kleine goorlap” zei ze kwaad tegen Timon die nog vooral geschrokken was. Ze keek hem boos aan en ik zei er vervolgens op “WIL JIJ NIET ZO TEGEN MIJN ZOON PRATEN” ze keek mij toen verbaasd aan en snapte niet dat ik haar aansprak in plaats van Timon. Ik zei haar met een duidelijke stem dat het niet de bedoeling is dat zij hier een beetje gaat lopen slapen terwijl ze op Timon moet

passen. “Ik weet niet of je net zag waar de handen van je zoon net zaten maar volgens mij is dat nu even belangrijker” zei Megan deels nog met een beetje boosheid in haar stem van dat ik haar aansprak in plaats van Timon. “Daar deal ik zo mee eerst maar eens even jou op je nummer zetten, wat bezield je ik betaal je in totaal 45 euro en jij gaat hier een beetje lopen slapen, en die fles wijn was ook een stuk voller je mag best drinken maar hoeft niet meteen een halve fles van mijn duurste wijn op te drinken”. Ik liet duidelijk merken dat ik niet tevreden met haar was en zei haar dan ook dat ik haar onverantwoordelijk vond. “En dan over Timon, nou en dat hij aan je tieten zit jij laat ze er bijna uithangen hij heeft groot gelijk ze eens te voelen”. Nu viel haar mond echt open van verbazing.

Megan

"Wie denk je wel niet wie je bent? Nou serieus hoor je hoort nu gewoon boos te zijn op je zoon." Ik sta op van de bank, en realiseer me dat ik gewoon met mijn tieten naar hem toe sta, en hij daar heel gefixeerd naar toe kijkt. "Luister eventjes. Ik betaal jou goud geld om hier op mijn zoon te passen. Dat jij dan gaat slapen kan echt niet, zo heeft mijn zoon ten minste nog een beetje waar voor ons geld gekregen." riep Alfred. Ik kijk hem stomverbaasd aan, boos, en ik heb echt geen idee wat hier nou gebeurt. "Geen wonder dat je vrouw je verlaten heeft als je zo met vrouwen omgaat." zeg ik, terwijl ik richting Timon kijkt, die duidelijk een klein glimlachje op zijn gezicht heeft, en een kleine bobbel in zijn broek heeft. Het moment dat ik over zijn ex vrouw begon, werd Alfred helemaal rood. Hij loopt op me af en terwijl ik mijn bloesje dicht probeer te doen, pakt hij me bij mijn schouders vast. "Hoe durf je zo over mij te spreken bitch? Je moet fucking dankbaar zijn dat iemand zoals Timon geïnteresseerd is in jou!" Alfred duwt me terug op de bank, en ik word bang. Als hij zulke dingen al zegt en zo agressief word, dan ben ik hier niet veilig. "Oke oke oke, sorry oke? Ik had niet in slaap moeten vallen. Mijn fout. Weet je wat, je mag je geld houden en ik ga gewoon naar huis oke?"

Alfred

Ze zei dat ik mijn geld mocht houden en dat ze wel gewoon naar huis zou gaan. Ik was echter best wel seksueel gefrustreerd en heb in tijden geen meid meer aangeraakt en Timon zag haar duidelijk ook wel zitten. Ze had haar blouseje helemaal dicht en wou weglopen maar deze slet zou nergens heen gaan, ik zou haar eens even goed op haar nummer zetten. “Jij gaat nergens heen gore slet, Timon zij heeft het over hoe je met vrouwen om gaat nou ik zal je laten zien hoe je met zo’n achterbaks kuthoertje omgaat want dat gaat nog net wat anders” zei ik kwaad en vol met lust die zij bij mij opwekte. Ze keek mij bang aan en stond snel weer op om weg te lopen en noemde mij een eikel maar ik pakte haar blouseje vast en trok deze ruw open. De knoopjes vlogen in het rond en haar geile zwarte hemdje met haar stevige tieten en de goede inkijk was zichtbaar.

“Timon kom er eens bij” zei ik hem en hij stond op. Megan probeerde los te komen en begon te gillen. “Wacht even hoor Timon” zei ik hem ik deed mijn schoenen uit wat toch instappers waren en deed ook een sok uit die ik al de hele dag aan had. Deze propte ik in haar mond en zei haar in haar oren “geloof me slet je gaat nog veel meer gillen deze avond” en de tranen rolde al over haar wangen en haar make-up liep er door uit. Ik genoot van de macht over dit geile sletje en Timon leek het ook leuk te vinden. “Dit is dus het mooi vrouwen lichaam en in dit geval zal ik je van alles hiervan laten zien want bij een slet als dit kun je er alles mee doen wat je kan verzinnen” zei ik hem en hij vond het prachtig. “Voel die tieten nog maar eens goed” zei ik Timon. Timon vond dat duidelijk ook een goed idee want hij begon ruw haar tieten te kneden en er lekker in te knijpen. “Nu ga ik je laten zien hoe je een slet over je schoot legt en haar straft door op haar kont te slaan. Megan schudde nee met de tranen in haar ogen maar dat wond mij alleen maar op.

Megan

Dit gebeurt echt. Ik weet niet waarom, waarom ik? Ik kijk op naar Timon die in mijn tieten aan het knijpen is, ik huil, en ik probeer hem te smeken dit te stoppen, maar door die sok in mijn mond kan ik niks. Timon lacht alleen maar. Ik had op dit moment al bijna niet meer door wat er om mee heen aan de hand was, ik dacht alleen maar aan hoe ik hier beland was, en hoe ik weg kon komen. Op dat zelfde moment draaide Alfred me om en gooide hij me op de rand van de bank neer. "Kom Timon, als we haar willen straffen, wat moeten we dan nu doen?" vraagt Alfred. Timon kijkt naar mij, naar Alfred, en weer terug naar mij. "Kom op! Er zijn geen slechte antwoorden, laat maar zien wat jij zou doen!". Ik keek terug naar hem, nogmaals mijn hoofd schuddend, maar het had geen zin. Timon trok in een ruk mijn rokje en panty naar beneden, en spreidde mijn kont uit elkaar. Ik probeer met alle macht de sok uit mijn mond te spugen, en uiteindelijk lukt dat ook. "Alsjeblieft Timon, je vader heeft het fout, dit is niet hoe je met een meisje om gaat. Als je hem nu laat stoppen heb ik later nog wel seks met je oke?" zei ik snikkend, en zacht. Ik wist niet eens of hij het gehoord had. "Timon ga aan de kant, maar kijk goed. Dit is hoe je een sletje zoals haar hoort te behandelen." Alfred gaat er goed voor staan, en slaat met al zijn kracht met zijn platte hand op mijn kont. Ik gil het uit, en begin nog harder te huilen. Ik ben zo dicht bij mijn huis, zouden mijn ouders al thuis zijn? Zouden ze me niet gaan zoeken zo? Nog een klap van Alfred. Ik kreun, niet uit genot, maar zo moet het wel geklonken hebben, want Alfred zij tegen Timon "Zie je wel? Ze vind het geweldig! Probeer jij het maar eens Timon!". Een derde, zachtere klap volgt van Timon. Weer slaak ik een klein gilletje. "Alsjeblieft Timon.. doe dit niet..". Hij slaat nog een keer "Nee! Meiden zoals jij zouden nooit met mij praten als je er niet voor betaald zou krijgen, dit verdien jij!" riep Timon. Alfred keek hem trots aan, en ik wist dat het kleine beetje hoop wat ik nog had, voorbij was. Timon was net zoals zijn vader. Weer slaat Timon mij, maar nu op mijn kut.

Alfred

Haar kontje begon al mooi rood te kleuren en Timon vond het ook leuk om te slaan. Het is fijn om te zien als vader hoe je zoon hetzelfde pad gaat bewandelen als dat je zelf doet. Timon gaf nog een klap en Megan bleef maar smeken met een jankerig stemmetje. “Papa mag ik haar ook vastbinden” vroeg Timon toen heel schattig aan mij. Ik moest erom lachen en zei hem “je mag alles met dit geile sletje doen wat je maar wilt” en ik trok haar panty weer omhoog. Zo zat deze mooi strak om haar kontje heen en vervolgens scheurde ik deze dan ook kapot en haar heerlijke kont was nu weer zichtbaar. Ik trok haar string ook kapot en stopte deze in haar mond zodat ze weer het zwijgen zou opleggen. Met de kapotte panty bond ik haar armen aan elkaar vast en Timon vond het prachtig om te zien. Ik vond het heerlijk om te zien hoe Timon er zo van genoot dit geile sletje zo te behandelen. Megan bleef wanhopig nee schudden maar ik had nog genoeg plannen voor haar, ze zou helemaal kapot gaan en ik zou niks van haar over laten en ook mijn lieve zoon op haar loslaten zodat hij volledig zijn gang met haar kon gaan. Ik trok haar ruw aan haar haren omhoog en ging toen met mijn gezicht op haar hoogte. Ik gaf haar twee tikjes die nog best hard waren op haar wang en tufte daarna minachtend in haar gezicht. Timon begon te klappen en tufte toen ook een dikke klodder in haar gezicht. Megan keek bang naar mij en ik keek met een gemeen lach terug. Ik greep haar gezichtje stevig vast en trok haar string uit haar bek. “Timon ze wilt je heel graag zoenen, duw je tong maar in haar bek” zei ik hem. Timon vond dat een goed idee en deed zijn lippen op die van haar. Hij begon haar te zoenen en duwde ook zijn tong in haar mondje. Ik zag dat Megan er duidelijk van walgde maar ik gaf haar nog een mep in haar gezicht en zei haar “laat maar zien dat je er gewoon van geniet hoer anders wordt je straf alleen maar erger”. Ik hoorde haar echter alleen maar snikken en ik greep haar tieten stevig vast terwijl Timon aan het kussen was met haar. Ze had heerlijke stevige tieten en zei haar minachtend “welke maat zijn die geile bollen van je vieze slet”, waarop Timon moest lachen en zei “ja vieze slet”.

Megan

Timon zat in principe gewoon op me toen Alfred aan mij vroeg welke cupmaat ik had. Timon haalde zijn tong uit mijn mond er zei "Ja, vieze slet!" terwijl zijn aandacht weer naar mijn tieten, waar hij mee speelde. Ik besloot maar gewoon te antwoorden, wat voor zin heeft het nog om niet mee te spelen? "C.." "C!" zegt Alfred "Nou Timon zo zie je maar weer, haar tieten zijn net zoals zijzelf een beetje teleurstellend!" Timon knikte, en stak zijn tong weer in mijn mond. Het was duidelijk dat hij nog nooit gezoend had, en het gaf me een heel vies gevoel te weten dat die jongen deze zoen zich zo goed gaat herinneren, maar om hele andere reden dan ik. Nog terwijl Timon zijn tong in mijn mond had zitten begon hij zijn broek los te halen, en ik wist dat het nu echt pas ging beginnen. "Nee Timon alsjeblieft niet.." smeekte ik, terwijl ik met mijn ogen dicht deed. "Ogen open slet! Mijn zoon gaat jou iets geven, en jij moet dankbaar zijn." riep Alfred, terwijl hij me nog een keer in mijn gezicht sloeg.

"Nou Timon, waar wil je die lul stoppen? Zoals je vast wel in porno gezien hebt, zijn er meerdere gaatjes waar uit je kan kiezen, een echte man gaat voor de kont, gaat dan voor de mond om haar even wat van haarzelf te laten proeven, en komt dan klaar in haar kut. Denk je dat je dat kunt doen Timon?" Timon knikte, en ik huiverde al bij de gedachte dat ze me serieus in mijn kont willen gaan nemen. "Weet je wat Timon, zal ik het anders even voor je voordoen?" zei Alfred, niet uit aardigheid, maar duidelijk omdat hij zelf ook heel geil was.

Alfred

Ik zei Timon dat hij haar eerst in die geile reet moest neuken, dan in dat lekkere pijpbekkie van haar en als laatste afsluiten door in haar kutje te neuken. Timon knikte maar ik wou zelf ook heel graag dit sletje oprekken dus ik stelde aan hem voor om het voor hem voor te doen. Timon knikte weer en zei dat hij heel nieuwsgierig was naar hoe dit in zijn werk ging. “Eerst voordat je een slet gaat neuken zorg je dat al haar kleren van haar lichaam zijn, en bij een slet doe je ze niet gewoon uit. Hij keek mij vragend aan en ik pakte haar hemdje vast en trok hier hard aan bij haar hals. Dit scheurde open en haar tieten in een geile zwarte kanten mooie dure bh waren zichtbaar. Timon en ik zelf ook keek er watertandend naar. Ik haalde de rest van haar hemdje ruw van haar lichaam waardoor ze alleen nog maar haar bh aan had. Ik pakte haar bh bij haar cupjes vast en voordat ik ze uit elkaar trok begon Megan weer te smeken. “Nee please dit is een van mijn mooiste bh’s” zei ze met tranen in haar ogen. Ik lachte er slechts om en trok nu ook dit mooie stukje stof kapot waardoor haar heerlijke stevige C-cup vrij kwam. Timon vond haar tieten duidelijk heerlijk en pakte ze stevig vast en begon erin te kneden en erin te knijpen en best stevig ook. Hij pakte haar tepel vast van haar ene borst en ging toen met zijn mond naar de andere. Hij zetten zijn tanden in haar tepel en begon er ook gemeen in te bijten. Megan moest gillen en begon te huilen terwijl Timon zijn andere hand zo hard mogelijk aan haar andere tepel trok. Terwijl ze aan het gillen was gaf ik haar nog een klap in haar gezicht. Ik tufte ook nog eens in haar open mond en zei Timon dat het klaar was om haar klaar te zetten om haar geile reet te laten neuken.

Megan

Alfred pakte mij met twee handen op, en zette mij voor het raam neer, en boog me voorover tegen het raam aan, zodat mij gezicht tegen het raam aan kwam en mijn kont een beetje naar buiten stak. "Zo voel je je toch nog een beetje thuis Megan!" Zij Alfred, doelend op dat ik mijn huis door het raam kon zien. "Timon, verzamel even zoveel mogelijk spuug en doe precies wat ik doe oke?" Alfred spuugde op mijn kont, smeerde het allemaal uit, en slipte alvast een vinger naar binnen. Timon deed hetzelfde. Ik kan niet zien wat er achter me gebeurde, maar ik weet dat ik elk moment genomen kan worden. En daar kwam de eerste klap. Het was duidelijk Alfred die de eerste stappen zetten en zijn lul in mijn kont ramde. Ik schreeuwde en ik huilde, maar ik wist dat het geen zin had. Niemand die me zou horen. Alfred pakte mijn kont vast en ging met harde stoten mijn kont in en uit. Ik voelde vooral pijn. Timon was zonder dat ik het door had opeens onder mij gekropen, en had ondertussen een

vinger in mijn kut gedaan. En als klokkenwerk deed hij precies wat je normaal in porno ziet, hij ramde zijn vingers in en uit mijn kut zo hard als hij maar kon. En het ergste was, natuurlijk was het niet fijn, maar ik werd er wel heel nat van. Ergens wist ik dat ik ervan aan het genieten was. Maar waarom? Alfred is een grote klootzak die niet eens denkt aan of ik pijn heb, en Timon heeft geen idee wat hij doet. En toch werd ik natter en natter. "Ze word staat natter papa! Volgens mij doen we het goed!" Zei Timon vol trots. Alfred kreunde. "Goed bezig Timon! Maar het gaat er niet om of zij het geil vind, het gaat erom of wij het geil vinden!" Alfred haalde zijn grote lul uit mijn kont. "Probeer jij het maar eens knul, het moet ver genoeg uitgerekt zijn zo!" En zo ging Timon te werk. Eerst rustig, maar toen steeds sneller. Het deed geen pijn, maar het voelde niet goed. Opeens ging de bel, en iedereen schrok.

Alfred gooit me op de grond en zegt tegen Timon, die duidelijk geschrokken is, "Oke Timon, gaan maar even lekker op haar gezicht zitten en ga er niet vanaf totdat ik het zeg. Zorg er maar eventjes voor dat ze jij kont gaat likken, ik weet zeker dat je dat fijn vind!" Voor ik de kans kreeg om iets te roepen zat Timon al op mijn gezicht. "Likken" zei hij zacht. Toen ik dat niet deed, kneep hij in mijn tepels. Ik probeerde te schreeuwen, maar het had geen zin, dus begon ik maar met likken.

Alfred

Ik was de slet heerlijk in haar knotje aan het neuken en ook wou ik Timon nu de kans geven. Al snel ging hij ook als een beest tekeer en hij neukte de vieze slet zo hard hij kon in haar heerlijke kont. Toen ging plots de bel, Timon schrok en raakte in paniek maar ik zei hem geen zorgen te maken. Ruw legde ik Megan op haar rug en zei Timon dat hij op haar gezicht moest zitten en dat ze zijn kont moest likken. Dat leek Timon wel wat en hij deed meteen wat ik zei. Ik hoorde hem likken zeggen men hoorde haar ook weigeren. Ik keek nog even voordat ik de gang in ging en zag Timon in haar tepels knijpen zodat ze zou likken wat ze duidelijk met veel walging deed. Dat geile sletje zag er super uit terwijl ze Timon zijn kont aan het likken was.

Ik liep naar de gang en had mij uiteraard weer aangekleed, wie kan er om 11 uur nog voor de deur staan vroeg ik mij verbaasd maar ook vooral boos af dat ik gestoord werd in het neuken van dit geile sletje. Ik deed de deur dan ook wat geïrriteerd open en was verbaasd maar vooral ook geschrokken wie ik daar zag staan. Het was de vader van Megan, prima man ken hem verder nauwelijks maar goed een deur verder werd een van zijn geile dochters hard misbruikt dus ik wist niet zo goed wat ik nu moest doen. “Dag Alfred heb jij Megan gezien ze zou toch naar huis gaan als jij hier weer aan zou komen. Ik stamelde een beetje en zei dat ik haar in principe naar huis had gestuurd en dat ze hier niet meer was. Hij keek mij vragend aan en ik straalde de nervositeit gewoon uit dat ik niet zo goed wist wat ik precies moest zeggen nu. Ik hoopte vooral dat Timon nu even die slet onder controle kon houden dat haar vader het niet zou horen, wie weet wat er dan gebeurt.

Megan

Gillen heeft geen zin. Beneden hoor ik mijn vader aan de deur, en er is niks wat ik kan doen. Ik had nog nooit iemand gerimt, maar hier was ik dan, een maagd zijn kont aan het likken terwijl mijn vader op 10 meter afstand beneden staat. Ik hoorde mijn Alfred zeggen dat ik iets zei over "naar een vriendin gaan" en mijn vader leekt daar content mee te zijn. Ik hoorde al snel de deur achter hem dichtvallen. Timon ondertussen spreidden zijn kont verder uit, en zei "Dieper likken bitch, je doet het goed!" waarop ik Alfred hoorde lachen, terwijl hij naar boven kwam. "Pap is het goed als ze me nog even likt? Ik vind het zo juist wel geil eigenlijk!". "Geen probleem zoon! Ik ga ondertussen wel gebruik maken van haar andere gat.." En twee seconde later voelde ik een koude hand op mijn dijbeen, en hoor ik een broek naar beneden vallen. "Tijd om je maar eens zwanger te maken Megan!" Ik gil, en begin te

spartelen, maar ik kan nergens heen. Timon kreunt, voor hem voelt dit blijkbaar goed. Alfred's harde paal slipt mijn kut binnen, die nog steeds nat is, en hij ramt hem er hard in en uit. Het voelt zo goed, en ik begin te hijgen, te kreunen, en dat terwijl ik nog steeds de kont van Timon aan het likken ben. Het voelt zo goed.. Ik weet dat ik dit niet goed moet vinden maar ik het voelt zo zo goed, en ik voel gewoon dat ik snel klaar ga komen. Ik voel me zo schuldig, waarom ben ik zo? Ben ik dan echt een slet? Waarom vind ik dit zo lekker? En weer begin ik te huilen. Wat ben ik ook een mietje, denk ik.

Alfred

Timon zei het heerlijk te vinden als die slet zijn kont aan het likken was en ik zei hem dat ze haar ook lekker diep moest laten gaan want ze is gewoon een vuile kakslet. Ik begon mij ondertussen over haar kutje te werken en zetten mijn eikel tegen haar zeiknatte gleuf aan. Dit was een heerlijk gevoel en ik duwde ruw mijn eikel naar binnen en begon vrijwel meteen stevig door te stoten in dat heerlijke kutje van dit 18 jarige sletje. “O mijn god gore slet jij hebt echt een super geil kutje, je bent echt gemaakt om te neuken” ik hoorde haar ondertussen ook heerlijk kreunen terwijl ze Timon zijn kont aan het likken was. Ik had haar stevig bij haar heupen vast en bleef heerlijk stoten in haar kutje terwijl ik voelde hoe haar strakke kutje ook om mijn lul heen sloot. Het gevoel was heerlijk en haar warme kutje leek mijn lul extra te stimuleren. Zelf was Megan ook aardig goed gestimuleerd merkte ik gezien haar kreunen steeds meer en heftiger werd. Het was een geil gevoel en aan haar kreunen te horen leek ik ook te merken dat ze bijna moest komen. Dit gaf mij ook weer een rede om nog harder in dat heerlijke kutje tekeer te gaan. “Kijk Timon zo meteen ga je zien hoe een slet klaarkomt als je haar als een stuk afval behandeld” en huilend schudde Megan nee maar ik wist dat haar orgasme er bijna zou zijn. “Papa ze stopt met likken” zei Timon toen teleurgesteld. Dit was uiteraard omdat ze zo dicht bij haar orgasme zat maar dat moest wel gestraft worden. Geen zorgen daar heb ik zo meteen een goede straf voor, ach weet je wat dat gaan we nu ook wel doen. Vlak voor haar orgasme trok ik mijn lul terug en ze zat echt op het randje van klaarkomen. “Nou vuile neukslet dan gaan we je straffen omdat je stopt met likken, Timon je mag kiezen je hand in haar kutje te doen of in haar kontje. Dat noemen we vuisten en bij sletten zoals Megan mag dat natuurlijk. Bij haar kont doe je haar meer pijn, bij haar kut moet ze klaarkomen en zal ze zich vernederd voelen, wat wil jij Timon. Ik keek hem aan afwachtend wat hij zou kiezen.

Megan

Timon twijfelde heel even, maar zei al snel "Nou dan wil ik haar wel zien klaarkomen!" terwijl hij van mijn gezicht afging, door zich af te zetten op mijn tieten. Ik hapte naar adem, naar frisse lucht. Ik was zo dicht bij klaarkomen, maar ik ben eigenlijk wel blij dat het niet gelukt is. Eventjes let ik niet op, en probeert Timon zijn vuist in mijn kut te stoppen. Ik schreeuw het uit van de pijn "STOP! Dit gaat nooit passen!" en voor de volgende zin, ging Alfred op me zitten. "Sletje, je zegt vanaf nu niks meer en je gaat gewoon weer likken, dat is waar je goed in bent." Ik verging van de pijn maar ik wist dat als ik nee zei, hij me alleen maar meer pijn zou doen. Met tegenzin begon ik weer te likken, en had Timon ondertussen zijn vuist in mijn kut gekregen. Ofja, alle 5 de vingers, een vuist was het volgens mij niet. Timon gaat met zijn ene hand mijn kut in en uit, terwijl zijn mond en andere hand rond mijn tiet zitten. Het voelt goed. Te goed. Ik voel me zo vuil, zo gebruikt.. Waarom ik? "Timon, gebruik je tong maar even op haar kutje, laat haar klaarkomen!" zei Alfred, die ondertussen zichzelf af aan het trekken was terwijl hij op me zat. 5 Seconden later voelde ik een natte tong op mijn clitoris. Likkend, zoekend naar de goede plekjes, terwijl hij me nog steeds vingerde. Het voelde zo goed.. Waarom voelde het zo goed? Ik huiverde.. Ik wist wat er ging komen. En toen gebeurde het ook, ik kwam klaar, en niet zomaar, ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen, ik squirte zelfs wat in Timon's gezicht. Ik kreunde, kronkelde bijna van genot. Nog nooit was ik zo geil klaargekomen. Ik begon te huilen. Waarom? Waarom nu?

Alfred

“Dat huilen heeft geen zin meer slet we weten toch dat je het lekker vind. Het was verder heerlijk om te voelen hoe het geile sletje mijn kontje aan het likken was. Haar tong voelde ik ook steeds tegen mijn kringspier drukken en dat was een lekker gevoel maar het was tijd om nu wat anders met dit sletje te doen. “Ik zal je eens wat geils laten zien Timon” zei ik hem en ik pakte het uitgeputte sletje vast en zetten haar op haar knieën. Het was duidelijk dat ze niet veel puf meer had, ik gaf haar dan ook een tik tegen haar wang en zei haar dat ze haar bek open moest doen. Braaf deed ze wat ik van haar vroeg en Megan zag er heerlijk geil uit zo met haar mondje open. Mijn penis zetten ik tegen haar lippen en duwde de eikel meteen ruw naar binnen. Ik gaf een kreun van genot hoe mijn pik ontvangen werd door het geile mondje van Megan. Langzaam duwde ik steeds meer van mijn pik in haar mondje en ze walgde er duidelijk van, waardoor ik meer genoot. Ik greep haar nu stevig bij haar achterhoofd vast en begon haar mondje nu hardhandig te neuken. Het kwijl liep uit haar mond en ze maakte heerlijke geile kokhalzende geluiden bij elke stoot die in haar mondje kwam. Haar warme mondje was een waar paleis voor mijn lul en ik ramde zonder genade of aan haar te denken mijn gehele stijve staaf in haar bek naar binnen. Ze had er ook moeite mee en haar hele mondje zag er opgevuld uit en haar keel leek zelfs op te dikken als ik mijn volledige lul in haar mondje aan het stoten was.

Megan

Ik was gewoon helemaal kapot. Alfred ramde zijn lul in en uit mijn mond en keer op keer kreunde hij wanneer zijn eikel tegen mijn keel aan kwam. Ik keek naar boven, naar Alfred, en hij keek niet eens naar mij. Het leek hem niets te boeien met wie die nu bezig was, hij wilde gewoon iemand neuken. Ik keek naar rechts, naar Timon, die ondertussen zijn lul in zijn hand had, wat zou daarmee gebeuren? Gaan ze beide klaarkomen in mij? "Timon neem jij het maar eventjes over van mij hier, ik moet dit sletje even een baby geven" Die woorden.. Ik had tot nu toe nog niet eens gedacht aan dat soort consequenties.. Alfred zette me zo neer dat ik op handen en knieën zat, en ik voelde al snel zijn harde lul mijn kut vullen. Nog voordat ik kon smeken hem het niet te doen zat ook Timon met zijn lul in mijn mond, en hij had duidelijk van zijn vader geleerd. Met harde hand pakte hij me vast bij mijn haar en duwde hij me op en neer op zijn lul, en begon hij te kreunen. Ondertussen werden de stoten van Alfred harder en harder, en ik keek Timon aan. Hij vond het geweldig, hij keek me in mijn ogen aan en zei "Dit gaan we vaker doen, toch slet?" En ik deed mijn ogen dicht, zodra ik thuis was, ging ik de politie bellen. Alfred kreunde hard, en greep me met volle sterkte vast aan mijn kont, zijn warme zaad vulde in stoten mijn kut, en ik had me nog nooit zo gevoeld. Opnieuw voelde het zo goed.. maar ook zo slecht? Ik kreunde van genot, en begon toen meteen weer te huilen.

Alfred

Terwijl Timon heerlijk in haar geile mondje aan het neuken was en was ik bezig om haar kutje lekker te neuken en dat geile sletje helemaal vol te spuiten. Ze begon weer te kreunen van het genot gevolgd door te huilen omdat ze het echt niet wou. Ik schonk er niet teveel aandacht aan een slet als zij is er gewoon voor om geneukt te worden en hard ook. Alle drie haar gaatjes zijn er om pikken te ontvangen en dat zei ik haar ook. Timon lachte en vond het prachtig en praten mij dan ook steeds precies na bij zulke dingen. Hij tufte ook een klodder op haar gezicht en met zijn handen smeerde hij dit uit ook deels door haar mooie lange donkere haren. “Zo Timon nu weet je wel hoe je sletjes als dit moet behandelen niet waar” zei ik hem en hij klapte enthousiast dat hij daar nu inderdaad van op de hoogte was.

Zelf neukte ik haar nog steeds stevig door in dat heerlijke kutje die lekker strak om mijn lul zat ondanks ze duidelijk geen maagd meer was. Ik pakte ook haar lekkere tieten vast en begon hierin ruw te kneden en kneep ook in haar tepels en trok er ook hard aan. Ik gaf haar

tieten ook een paar lekkere meppen en haar hele lichaam was er ondertussen ook rood van. Verder was ze vooral ook bezweet van het vele neuken maar ook gewoon van het verzetten. Haar verzet was al wel gebroken maar ze was wel een vechtertje geweest. Dat vond ik wel wat hebben maar het feit dat ze nu gewoon alles accepteerde was nog veel leuker. “Ooow, zo meteen ga ik dat kutje van je helemaal volspuiten smerige slet” siste ik haar al neukend toe terwijl ik mijn gehele lul diep in haar geile lichaam boorde. Ik neukte nog even stevig door en ik kon mij niet langer inhouden en spoot al mijn zaad dat geile kutje van het sletje in.

Megan

Nadat Alfred klaargekomen was wist ik niet meer wat er ging komen. Wat nu? Zou ik klaar zijn als Timon klaargekomen is? Met die hoop in gedachte ging ik er vol voor om Timon klaar te laten komen. In plaats van dat hij mijn hoofd steeds op zijn lul moest duwen, pijpte ik hem nu zelf, keek ik hem in zijn ogen aan, en lachte ik. Ik haalde zijn lul uit mijn mond en begon aan zijn ballen te likken, en toen te zuigen, terwijl ik met beide handen zijn lul bewerkte. Timon kreunde, en Alfred keek met plezier toe. "Zie je wel, eindelijk begint ze te begrijpen dat ze gewoon ons sletje is!" zegt Alfred. Timon lacht en knikt. Opnieuw ga ik voor zijn lul, en duw ik hem zo ver mogelijk mijn mond in, hard, en keer op keer. De geluiden die ik maakte konden nooit geil zijn, maar daar dachten hun anders over. Met mijn handen was ik ondertussen met zijn ballen aan het spelen, terwijl ik alles wat ik ooit geleerd stopte in het plezieren van zijn lul. "Pap, ik ga komen!" zei Timon. Alfred lachte "Nou, waar wil je dat zaad hebben knul?" en Timon was zelfverzekerd. "Hou je mond open slet." En dus hield ik mijn mond open en hield ik mijn tong buiten mijn mond. Ik was nooit een fan van zaad geweest, zeker niet van de textuur, maar nu dat hij eindelijk klaarkomt moet het bijna afgelopen zijn. Al zijn warme zaad vult mijn mond, en ik laat niks op de grond vallen. "Slik het maar door sletje, je hebt het goed gedaan." zegt Alfred. Ik slik het zaad door een moet er bijna van kotsen, maar dat zien ze gelukkig niet. Nog even meespelen, en dan is het afgelopen..

Alfred

Timon spuit al zijn zaad in haar mondje en Megan slikt het braaf als een sletje allemaal door, volgens mij geniet ze er zelfs van en ik moet er smakelijk om lachen. “Vieze slet ben je ook he Megan”. “Ja meneer” zegt ze braaf, duidelijk dat ze echt gebroken is. Megan keek echter wel kwaad uit haar ogen maar dat besloot ik verder te negeren. “Nou sletje je mag naar boven en dan ga je daar maar even douchen en ook zeker je kutje lekker uitwassen en dat geile lichaam van je even lekker opschonen, je gaat je ook HIER douchen bij ons. Megan knikte en ging naar boven en Timon vroeg “waarom laten we haar niet naakt naar huis lopen” waarop ik zei dat als zij nu mooi schoon was en ons DNA van haar lichaam was kon ze niks beginnen. Ik ben namelijk een gerespecteerde man in deze buurt en ze zouden mij nooit geloven over zo’n stom tienersletje. Ik ging naar buiten en gooide haar kapotte kleren in een plastic zak bij hun eigen vuilnisbak erin dat ze daar ook geen bewijs aan hadden. Nu moesten ze mij wel geloven in plaats van dat sletje. “Nou Timon ik ga haar eens de douche uit trappen” en ik liep naar boven. Ik deed de deur van het slot door middel van en schroevendraaier. Ze stond daar in het bad en de haat in haar ogen was duidelijk weer te zien, ze had zich afgedroogd met een handdoek en ik leidde haar toen naar beneden. De handdoek mocht ze mee nemen en daarmee om haar lichaam geslagen zou ik haar naar huis sturen en zo had die slet helemaal geen bewijs tegen ons.

Megan

Ik was dan wel schoon nu maar zo voelde ik me niet. Ik voelde me vies. Toen Alfred tegen me zei dat ik niks had om te bewijzen dat ik verkracht had, stortte mijn wereld wel een beetje in. Ik wist niet of hij gelijk had, maar wilde ik echt het risico nemen om beschuldigd te worden van liegen? Ik wilde gewoon dat dit voorbij was. In niks meer dan een handdoekje werd ik naar buiten geduwd door Alfred, waarna Timon en Alfred me duidelijk aan het nakijken

waren. Het was afgelopen, het was voorbij. Ik voelde me zo erg vies, ik ben ook gewoon klaargekomen, was ik dan zo'n slet van binnen? Lag het aan mij? Was het mijn fout? Via het raam klom ik mijn kamer binnen, snel kleren aan doen, om daarna weer voor de deur te verschijnen en te doen alsof er niks gebeurd was. Mijn vader had niet eens door dat er iets fout was. Ik moest er maar gewoon mee leven voor de rest van mijn leven, ik ben klaargekomen en genomen door een vieze vader met een bierbuik en zijn zoontje, een vieze, dunne nerd.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 2186x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 1080x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.7
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 11179x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 3278x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 5205x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 1838x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 3807x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5106x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
:: Doktersassistente - 10Door: Mieke1
Gelezen: 11622x
Reacties: 25
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 23Door: Owned
Gelezen: 3113x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.9
:: Tienersletjes Op Werk - 14Door: N75
Gelezen: 6175x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Voelen, Vingeren, Filmpje
11-07
8.7
:: Betrapt Op De Camsite - 4Door: Esther-L
Gelezen: 6666x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
11-07
9.2
:: Onverwachte WerkdagDoor: Carina
Gelezen: 11912x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-07
8.3
:: Betrapt Op De Camsite - 3Door: Esther-L
Gelezen: 10560x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-07
9.1
:: Tienersletjes Op Werk - 13Door: N75
Gelezen: 6817x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Werk, Neuken, Schoonvader, Legging
10-07
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 598