Opwindend.Net
Datum: 29-04-2017
Stemmen: 34x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 9940x
Lengte: Gemiddeld
Joost, De Eerste Keer
Door Jado - Zoek naar meer...

De regen viel met bakken uit de lucht toen ik huiswaarts fietste. Eenmaal thuis ging ik gelijk naar de badkamer en trok mijn natte kleren uit. Even later, gekleed in trainingsbroek en shirt maakte ik voor mezelf wat te eten.

Daarna ging ik op de bank zitten, mijn laptop open en wat speeltjes – touwtjes, klemmen, een latje en wat satéprikkers – binnen handbereik. Terwijl mijn laptop opstartte schoof ik de gordijnen dicht en kleedde me uit. Naakt en opgewonden zocht ik op het internet naar filmpjes waarin een man gepijnigd word door een vrouw. Ik genoot van het kijken naar een man die flink in zijn ballen geknepen werd. De man kreunde van pijn. Ondertussen had ik klemmetjes op mijn tepels gezet. De pijn en het genot trokken door mijn lichaam en mijn penis werd langzaam hard. Zachtjes kneep ik mezelf in mijn ballen. Mmmmm lekker was dat.

Toen de deurbel ging schrok ik. Doordringend werd er nogmaals gebeld en tegen mijn raam geklopt. Snel trok ik mijn shirt en broek weer aan en liep naar de deur. Mijn overbuurvrouw Trudy stond buiten in de stromende regen. Hallo Joost, mag ik even bij jou binnen wachten op Harrie? Ik ben mijn sleutels vergeten en Harrie moet tot 22:00 uur werken vandaag. Oeff, daar ging mijn leuke avond. Eh ja eh kom maar binnen. Terwijl Trudy haar jas aan de kapstok hing liep ik snel de huiskamer in en klapte mijn laptop dicht. Pakte mijn speeltjes en gooide ze onder de bank.

Om even tot mezelf te komen bood ik Trudy een kop koffie aan. Trudy is een niet zo heel knappe vrouw van ongeveer 50 jaar, getrouwd met Harrie. Ik heb Trudy wel eens naakt gezien terwijl ik haar begluurde vanuit mijn zolderraam. Zij heeft een lekkere volle kont en mooie, niet al te grote borsten.

Terwijl we onze koffie dronken vroeg Trudy: Wat was je aan het doen Joost? Heb ik jou gestoord? Nou eh, nee hoor Trudy waarom denk je dat? Nou je deed open met een halve stijve en onder de bank liggen allemaal speeltjes, zat je porno te kijken? Met een vuurrood hoofd stamelde ik: Ne nee hoor. Trudy liet mij niet uitpraten en klapte mijn laptop weer open. Daar zagen we nog net hoe een man klaarkwam terwijl zijn ballen flink mishandeld werden.

Vertel Joost, wordt jij hier opgewonden van? Doe jij jezelf pijn terwijl je dit soort filmpjes kijkt?

Ontkennen had geen zin. Ja Trudy, ik word daar geil van. Soms doe ik mezelf pijn en trek me dan af. Maar waarom doe je dat zelf, kan jou vriendin – hoe heet ze ook al weer - jou niet helpen? Daphne bedoel je? Nee, die moet hier niks van hebben. Seks is zo wie zo al een probleem. Ik denk wel eens dat ze meer op vrouwen valt dan op mij.

Kom Joost, kom eens dicht bij me zitten, maar zoek eerst maar even een filmpje wat jou opwind. Met mijn hoofd op Trudy’s borsten keken we samen naar de film die ik had uitgezocht. Op het scherm was te zien hoe een man met gebonden handen een emmer water die aan zijn ballen was opgehangen moest verplaatsen. Trudy zocht onder mijn shirt naar mijn tepels. Terwijl zij met haar nagels over mijn tepel kraste fluisterde ze: Kleed jezelf maar uit Joost, ik wil jou naakt zien. Haar zachte handen kneedden mijn ballen. Met een erectie zoals ik nog nooit had gehad onderging ik haar strelingen. Tot Trudy het genoeg vond. Met een bal tussen haar vingers begon zij mij te knijpen. Lekker Joost? Ik knikte.

O, dan knijp ik dus niet hard genoeg.

Joost, heb jij ook iets om je polsen vast te maken? Eh ja touw en eh tie wraps. Wat voor dingen? Wees eens duidelijk. Plastic bandjes om kabels en zo vast te maken. Krijg je niet meer los als ze vast zitten, alleen met een kniptang. Pak die maar dan.

Naakt, benen gespreid, met mijn handen op m’n rug en een flinke erectie stond ik te wachten op wat Trudy ging doen.

Trudy knielde voor me en begon weer in mijn ballen te knijpen. Heel even likte ze over mijn eikel, mmmmm je smaakt lekker Joost. Hoe wil je het hebben? Met of zonder schoenen?

Vragend keek ik haar aan. Trudy was opgestaan en glimlachte naar me. Ik zag nog hoe zij uithaalde. Met een kreet van pijn klapte ik dubbel en viel op de grond. Wild rukte ik aan mijn boeien maar daar was geen beweging in te krijgen. De tranen liepen over mijn wangen. Op je rug Joost! Snauwde Trudy. Niet meer schoppen? Trudy, alsjeblief? Niet meer schoppen? Smeekte ik haar. Trudy zette haar voet in mijn kruis en plette mijn ballen. Lekker Joost, jij wilde dit toch? Ja ah, jankte ik, maar het doet zo’n pijn.

Joost! Waar is jou lul gebleven? Geen wonder dat Daphne niks met je wil, moet je kijken wat een minipikkie! Vooruit opstaan en op je knieën gaan zitten. De pijn in mijn kruis werd langzaam minder. De pijn in mijn ziel niet, Trudy had me hard geraakt met haar opmerking over Daphne en mijn geslacht.

Trudy zat geknield achter mij, eerst zette zij een klemmetje met scherpe tandjes op mijn rechtertepel. Vervolgens masseerde zij met een hand mijn ballen, in haar andere hand had zij een satéprikker waarmee ze mijn andere tepel bewerkte. Lekker Joost? Ja Trudy, mag ik klaarkomen. Nog niet Joost, nog niet. Ik voelde hoe Trudy haar borsten vaster tegen me aandrukte. Joost wat vind jij het mooiste aan mij? Om naar te kijken. Jou billen Trudy, die zijn het mooiste.

Trudy liet mij opstaan en bond een touwtje strak om mijn ballen. Daarna knipte ze mijn handen los. Weer kneep zij in mijn ballen, Joost ik wil dat jij klaarkomt tussen mijn billen. Trek jezelf maar af. Trudy stond op, maakte haar spijkerbroek los en schoof die gelijk met haar slip tot op haar knieën. Toen ging ze op haar buik op de grond liggen. Toe maar Joost, spuit maar tussen mijn billen. Ik hurkte schrijlings achter haar en begon te trekken. Ondertussen genoot ik van het uitzicht. Te snel voelde ik mijn orgasme aankomen. Jaa Trudy ik ik ko-om. Kreunend loosde ik mijn sperma tussen de billen van mijn buurvrouw.

Om 22:15 uur nam Trudy afscheid. Joost vertel Daphne wat je bezig houd. Je zal zien dat zij het begrijpt.

Tot zaterdag Joost, en nog bedankt voor het schuilen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Joost, De Tweede Keer

Zoek naar meer verhalen van Jado...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net