Opwindend.Net
Datum: 30-04-2017
Stemmen: 18x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 10466x
Lengte: Lang
Sexperimenten Met Amanda - 18
Door Marius W - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sexperimenten Amanda - 17

Reverse Gangbang 2

Omdat Zowel Ilse als Amanda ongevraagd zijn klaar gekomen krijgen ze allebei “straf”.
Omdat Amanda al 2 ronden klappen heeft gehad mag zij kiezen waar de ze volgende 10 klappen wil.
Amanda kiest voor haar borsten en ik merk aan haar reactie dat ze het eigenlijk allemaal stiekem toch wel heel erg geil vindt om telkens weer opnieuw gestraft te worden.
Voor Ilse geldt echter dat ze nu nog geen keuze heeft de 1e 10 klappen krijgt zij op haar kont.
Omdat ik het eigenlijk toch allemaal best raar vindt om de dames te slaan gooi ik het maar over een andere boeg en vertel de dames dat ze elkaar moeten slaan.
“Maar denk nou niet dat je er zo makkelijk van af komt want als je te hard slaat zou je wel eens een wraakactie van de ander kunnen ondervinden, en als je niet hard genoeg slaat dan neem ik het over en begin ik overnieuw met tellen” Leg ik de beide dames uit.
Ik zie bij Amanda een geile twinkel in haar ogen en Ilse kijkt mij een beetje verschrikt aan.
Sam & Kris mogen stoppen met elkaar verwennen en ik doe de blinddoek af zodat zij kunnen zien wat er gebeurt als je niet doet wat we hebben afgesproken.
Ik pak 4 verschillende rietjes en laat de dames allemaal een rietje trekken om te bepalen wie er mag beginnen met slaan.
“Wie het langste Rietje trekt mag bepalen wie er begint met slaan” leg ik de meiden uit.
De meiden moeten met hun mond een rietje pakken omdat je nog steeds geboeid zijn.
Sam trekt het langste rietje en besluit dat Ilse als 1e haar straf moet ondergaan.
Ik bind Ilse vast aan het andreaskruis en geef Amanda het Paddleboard nadat ik de handboeien heb los gemaakt.
Amanda begint Ilse met een gemene grijns op haar gezicht te slaan en Ilse gilt het uit van de pijn na 6 klappen smeekt ze Amanda om te stoppen.
Amanda is dit niet van plan en daarom grijp ik in en hou haar tegen.
Sam en Kris zitten met een vreemde grijns op hun gezicht toe te kijken en dat is voor mij een rede om ervoor te zorgen dat zij vanavond ook nog “Straf” krijgen.
Ik loop naar Ilse om te kijken hoe het met haar gaat, ze heeft tranen in haar ogen en haar mascara is helemaal door gelopen.
“Wat wil je Ilse? Wil je stoppen? Dan ga ik Amanda slaan straks. Of wil je da laatste 4 klappen krijgen en straks zelf wraak nemen op Amanda?” vraag ik haar.
Heel zacht fluistert ze in mijn oor “OOHH Marius het doet zo’n pijn maar tegelijkertijd word ik er zo geil van mijn kut is kleddernat” ”Ik wil door gaan want ik wil zelf wraak nemen op Amanda”.
Ik loop naar Amanda en fluister in haar oor “Je mag de laatste 4 klappen geven maar hou er rekening mee dat Ilse straks wraak neemt”.
Amanda gaat verder en bij de laatste klap komt Ilse krijsend van pijn en genot klaar ze staat te trillen en te shaken en raakt heel kort even buiten bewustzijn.
Als ze weer bij komt slaakt ze een diepe zucht en zegt “Dat was was verdomme tering bruut geil lekker klaarkomen”.
Ik maak haar los en zet haar op haar knieën naast Sam & Kris op het bed en smeer haar vuurrode billen heel voorzichtig in met massage olie, ze kan een paar genotskreuntjes niet onderdrukken.
“Je begrijpt natuurlijk wel dat je zo nog een keer “straf krijgt” want je bent net wel klaar gekomen zonder toestemming” zeg ik tegen haar.
“OOHHH WOW ik weet niet of ik dat wel aankan om nog een keer zo heftig klaar te komen” zegt ze.
“Je kan beter straks niet nog een keer klaarkomen want dan zou je nog een keer straf krijgen” zeg ik tegen haar.
“Hhhmmmm misschien wil ik dat wel Marius” is haar gevatte antwoord hierop en ik kan niets anders concluderen dat ik een diep verlangen bij haar heb los gemaakt.
Inmiddels heb ik Amanda aan het Andreaskruis vast gemaakt en na een paar minuten staat Ilse op en zegt “Zo en nu ga ik eens even wraak nemen op Amanda hahaha”
Amanda‘s ogen beginnen te glimmen van geilheid als Ilse dit zegt.
Ilse begint met een gemene glimlach Amanda haar tieten te mishandelen maar Amanda staat haar alleen maar uit te dagen ondanks dat ze bij elke klap het uitschreeuwt van de pijn vraagt ze elke keer om meer en harder aan Ilse.
Na 10 klappen zijn Amanda haar tieten zijn vuurrood maar ze komt niet klaar.
Ik maak Amanda los want nu is het tijd om Sam & Kris te laten klaarkomen zodat zij ook klappen krijgen.
Ik zet Sam op de Sybian en Kris leg ik op het bed en geef Ilse de Magic Wand om haar te laten klaarkomen.
Na 2 minuten zijn ze allebei op het randje van een orgasme en smeken om te mogen klaarkomen.
Dit keer besluit ik om ze geen toestemming te geven en na 30 seconden komen ze allebei krijsend klaar.
“Zo en nu gaan we jullie ook nog eventjes “Straf geven” zeg ik met een gemeen lachje.
Zowel Sam als Kris ondergaan hun straf gelaten en het lijkt wel of zij het ook erg lekker vinden om “Billenkoek” te krijgen.
Als laatste is Ilse aan de beurt voor haar 2e straf en zij besluit het over een andere boeg te gooien.
“Marius wil je mij met een rijzweepje op mijn tieten slaan dat lijkt me echt geil en heel pijnlijk, ik wil weten hoever ik kan gaan wat pijn betreft” vraagt ze met een heel geil stemmetje daarbij mij super geil aankijkend.
Intussen zijn de andere 3 elkaars “Verwondingen” aan het insmeren met massage olie waardoor de kamer zich vult met allerlei gele kreuntjes en zuchten.
“Zeg Dames jullie gaan elkaar toch niet klaarmaken dat bewaren jullie maar voor straks” zeg ik tegen ze.
Als de dames elkaar “verwondingen” hebben behandeld bind ik Ilse aan het andreaskruis en besluit om haar mat z’n alle haar straf te laten ondergaan.
Als 1e mag Sam en die geeft haar 2 flinke tikken op allebei haar borsten en Ilse kreunt van pijn en genot daarna mag Kris en geeft haar ook een klap op beide borsten.
“Auw Kris wat doe je dat lekker hard” Kreunt Ilse en da is het de beurt aan Amanda die haar gemeen hard 2 klappen geeft en Ilse gilt het uit van pijn maar ze smeekt mij om door te gaan.
Ik geef haar 2 gemeen harde klappen en weer gilt ze het uit van pijn maar in haar ogen zie ik dat ze het geweldig vindt.
Tot slot laat ik Ilse de keuze maken wie de laatste 2 klappen mag geven en ze kiest voor Amanda omdat die volgens haar het hards slaat.
Amanda kent ook geen genade bij de laatste 2 klappen en slaat zo hard ze kan.
Ilse krijst het uit van de pijn en begint te huilen en staat te trillen op haar benen maar als ze is bij gekomen zegt ze “Wow dat doet tering veel pijn maar het was zo verdomde geil ik wil dit vaker doen”.
De tieten van Ilse zijn vuurrood maar verder heeft ze keen verwondingen en ik maak haar los en geef haar de massageolie om haar tieten in te smeren.
Ondertussen ben ik naar beneden geweest en als ik terug kom met een paar flessen water geef ik iedereen een fles water met de opdracht om deze helemaal leeg te drinken ook zelf neem ik er 1.
Na een minuut of 10 zijn de flessen leeg en zet ik de dames naast elkaar op het bed en vertel ze dat we nu een soort van roulette gaan spelen.
“Jullie moeten om de beurt 30 seconden aan mijn pik zuigen en wie mij laat klaarkomen mag dadelijk als 1e spuitend klaarkomen” leg ik uit.
De dames zetten allemaal hun beste beentje voor en beginnen mij stuk voor stuk te pijpen.
Wat mij opvalt is dat ze allemaal een eigen techniek hebben en zo ga ik van de 1 naar de ander en na 2 x door allemaal 30 seconden te zijn gepijpt begint mijn zaad te koken in mijn ballen en sta ik op het punt van exploderen.
Als ik voor de 3e keer bij Sam ben kan ik het niet meer ophouden en begin te spuiten eerst in haar mond maar Sam wil het ergens anders dus haalt ze mijn pik uit haar mond en ik spuit 5 dikke stralen sperma vol in haar gezicht en haren.
Ilse duikt er gelijk bovenop om haar gezicht schoon te likken om daarna met een mond vol sperma mer Kris te gaan tongen.
Nadat ze het sperma eerlijk hebben gedeeld en geslikt is het nu de beurt aam Sam om spuitend klaar te komen.
Ik heb een grote schaal klaar gezet en geef de dames de opdracht om elkaar te laten spuiten en alles ik de schaal op te vangen.
Amanda en Kris beginnen met elkaar te verwennen terwijl Ilse zich over Sam ontfermt die als 1e mag klaarkomen.
Ik kan duidelijk zien dat de dames al de nodige uren ervaring hebben om elkaars kutjes te laten spuiten want alle bekende technieken worden toegepast.
Binnen enkele minuten komt Sam Gillend klaar en spuit de 1e stralen in de schaal snel gevolgd door Amanda die een giga hoeveelheid spuit.
Als Sam is bij gekomen begint zij Ilse te verwennen en die is zo geil dat er binnen no time 4 vingers in haar kut zitten.
Als Ilse bijna zover is krijgt Sam de opdracht om haar hele hand in haar kut te stoppen en al fist fuckkend komt ook Ilse spuitend klaar.
Amanda is ondertussen ook weer bijgekomen van haar orgasme en is Kris al aan het opwarmen.
Wat er dan gebeurd is geweldig Kris is zo mega geil dat ze Sam en Amanda vraagt om haar ook te Fist Fucken maar dan dubbel dus Amanda in haar kont en Sam in haar kut.
Kris gilt het uit van genot en na ongeveer een minuut dubbel gefist te worden komt ze spuitend klaar en hoe ze spuit nog meer als Amanda net heeft gedaan.
Amanda’s ogen geven bijna licht als ze dit ziet gebeuren en fluistert in mijn oor “Dat wil ik ook wil je mij nog een keer laten spuiten?”
Ik begin Amanda te vingeren eerst 1 dan 2 dan3 en uiteindelijk mijn hele hand in haar kut en dan komt Ilse erbij en spuit een klodder glijmiddel op haar sterretje en ik wacht rustig af totdat ze uiteindelijk ook haar hele hand in de kont van Amanda heeft zitten.
Dan beginnen we heel rustig Amanda dubbel te fisten maar al snel schreeuwt Amanda dat het sneller en harder moet.
Behoorlijk ruw wordt Amanda nu dubbel gefist dor mij en Ilse en na ongeveer een minuut snoeihard fisten krijgt Amanda een mega orgasme en spuit nogmaals een behoorlijk hoeveelheid kutvocht in de schaal.
Het orgasme is zo heftig dat Amanda “out” gaat en niet merkt dat Ilse en ik onze handen uit haar trekken.
Sam en Kris zijn zo geil van het kijken dat ze zichzelf nogmaals naar een orgasme brengen en Sam spuit nog een keer, Kris komt wel klaar maar er komt niets meer uit haar leeggespoten kut.
Na een minuut of 2 keert Amanda terug op aarde en zegt “Tering dat was 1 van de beste orgasmes ever” en kijkt naar Kris en zegt “Jezus Kris wat een geile slet ben jij, hoe kom je op het idee om je dubbel te laten fisten”.
“Dat is uit nood geboren ik was met 2 mannen in een trio maar die bleken hele klein pikken te hebben en die konden mij niet bekoren en omdat ik toch wilde klaarkomen heb ik ze mij maar laten fisten” zegt Kris.
Inmiddels heb ik de schaal met kutvocht voorzichtig leeggegooid in 5 longdrinkglazen die tot de rand gevuld zijn met liefdes nectar.
Iedereen krijgt een glas en we drinken dit heerlijke vocht met liefde op.
“En heb jij een beetje genoten van je privé feestje” vraagt Amanda dan aan mij.
“Lieve schat het was fantastisch laten we afsluiten met een douche en lekker gaan slapen” zeg ik tegen haar en geef haar een knipoog.
Amanda begrijpt de hint en vertrekt naar de slaapkamer en ik ga met de meiden richting de badkamer.
Amanda komt de badkamer binnen met 5 witte t shirts en zegt dat we die allemaal aan moeten trekken.
“Marius had al gezegd dat we afsluiten met een douche een “gouden douche” dan wel te verstaan” zegt Amanda.
Als iedereen een shirt aan heeft beginnen we over elkaar heen te pissen iedereen pist over iedereen heen en als we allemaal zeiknat zijn sluiten we de avond af met een echte douche en gaan naar bed.
Omdat Amanda een mega groot bed heeft besluiten we om met z’n alle in 1 bed te kruipen.
Inmiddels zijn we een jaar verder en hebben de meiden allemaal een vriendje waardoor onze privé feestje steeds heftiger worden.
In de weekenden wordt er bij ons in huis behoorlijk wat geneukt, gepist en gespoten in de kinky room soms de meiden alleen met hun vriendjes en soms met z’n alle en ook Erik en Yvette zijn al een keer langs geweest.
De meiden zijn inmiddels ook al een paar keer in Amsterdam geweest voor een “Ladies Night “ in de seksshop van Erik en Yvette.
We zijn ook al een paar keer in München geweest met de meiden en hebben we al een pis film en een gangbang film opgenomen en de plannen voor de volgende film zijn een combinatie van deze 2.
De relatie tussen mij en Amanda is door al deze geile uitspattingen alleen nog maar sterker geworden en we experimenteren er nog steeds lustig op los.
Amanda heeft zich ontpopt als een echt lustslaafje en heeft in navolging van ons 1e bezoek net als Eva toen zich al 2 keer laten “misbruiken” door alle bezoekers van de parenclub.
En ook de geile sperma douche van de 1e avond in de parenclub heeft al diversen keren een vervolg gehad.
Amanda staat nu zelfs op de website van de parenclub vermeld onder de tekst “vanavond is ons privé spermamonster Amanda weer aanwezig”.
Amanda zit er nu zelf aan te denken om een keer mee te doen in een film van “Elite Pain” maar daar heb ik nog mijn twijfels over want daar gaat het een stuk extremer aan toe en komen de vrouwen gegarandeerd met behoorlijke verwondingen van de set af.
De afgelopen zomer hebben Amanda en ik ons helemaal uitgeleefd op elkaar en op de meest vreemde plaatsen seks gehad.
De meest geile ervaring was denk ik wel toen we met de meiden en hun vriendjes een avondje gingen stappen en ik Amanda midden op een overvolle dansvloer heb staan te neuken terwijl we werden aangemoedigd door tientallen opgefokte geile tieners.
Kort samen gevat kan ik wel zeggen dat mijn seksleven in 2 jaar tijd is omgeslagen van bijna niets naar zo vaak, zo veel en zo geil als dat je maar kan bedenken en elke keer als ik denk dat we de grens hebben bereikt komt 1 van ons wel weer met een nieuw idee.
Ben tot de conclusie gekomen dat alles kan en mag zolang je er maar over praat met je partner zijn er maar weinig grenzen.
Misschien voor sommigen ondenkbaar, fantasie of ongeloofwaardig maar zoals ik in mijn profiel heb geschreven deze verhalen zijn voor 75% waarheid en de andere 25% is dichterlijke vrijheid om het verhaal beter te laten lopen.

Misschien ooit nog een vervolg…….
Marius W

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net