Opwindend.Net
Datum: 02-05-2017
Stemmen: 38x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 12803x
Lengte: Gemiddeld
De Slet Van Mia En Ann
Door Subrosa - Mijn Profiel Pagina

( vervolg van Tom gaat boeden )

Enkele dagen later meldde ik me aan bij Mia. ik zou drie dagen komen logeren. Enfin wat dat logeren zoal inhield zou me vrij vlug duidelijk worden.

Ik kreeg een lief kusje en een heerlijk kopje koffie en toen kreeg ik opdracht om me goed te gaan wassen en alle lichaamsbeharing te verwijderen. Mia, gekleed in een elegante rok en een prettig bloesje controleerde alles. Mijn oksels, mijn ballen, mijn bilnaad. "Zo jongetje, ben je er klaar voor ? Drie dagen lang ben je van mij, zal je mijn geile bezit zijn, kan ik "alles" met je doen wat ik wil. " Ze gaf me een gemeen tikje in m'n ballen om mijn opkomende erectie te onderdrukken. "Ik ga nu een kooitje om je pikje doen en daarna mag je in je kooi wat gaan wennen aan je nieuwe leven. Oja en vanavond heb ik een gast te eten... Jij zorgt voor een onberispelijke bediening, mijn gast mag niks te kort komen. Drie uur lag ik in mijn kooi op een aftandse matras me te verheugen op wat de avond me zou brengen. Het kooitje om m'n pik knelde. Ik kon ruiken dat Mia heerlijk gekookt had, even later stond ze plots voor me: ze was fris gedoucht en had een lekker topje aan, haar mooie gespierde benen en haar voeten naakt in adidassen gestoken vielen me onmiddellijk op. Wat had ik zin in die vrouw. " kom Koen onze gast gaat zo dadelijk arriveren. Ik heb iets leuks voor je meegebracht. Je mag een rokje van me lenen en ik heb ook hakjes voor je." Ze nam mijn ballen even beet en gaf er een kneepje in. "Oh wat een lekker sletje ben je nu ! " We stonden voor een hoge spiegel,. mijn bruine, gladde benen in die hakjes, het korte rokje en mijn toch al niet al te mannelijke gezicht..." nog een bh'tje en dan ben je helemaal af.. " Daar ging de bel. " trek het aan en kom binnen vijf minuten naar het salon onze gast begroeten. " Ik doe alvast open " riep Mia nog. Nu ging ik er steeds van uit dat de gast n of andere minnaar van Mia was. Groot was mijn verbazing toen die gast een vrouw bleek. Ronduit verbouwereerd was ik toen het om Ann bleek te gaan.. Ann was de wat jongensachtige boezemvriendin en ook collega van het dagcentrum van Mia. En dus ook een collega van mij.

"Koen" riep ze enthousiast. ik werd helemaal rood, me erg bewust van mijn outfit. " oh koen" begon Ann nu heb ik je altijd al een beetje verwijfd gevonden, al trachtte je het nog zo goed weg te stoppen.. maar dit .." ze keek me geil aan. "En Mia heeft gezegd dat ik je alles mag vragen en dat ik alles met je mag doen... Ann, een speciale schoonheid, heldere lichtblauwe ogen, jongensachtig slank, voelde onder mijn rokje en merkte natuurlijk mijn gekooide mannelijkheid op. "oh je was zeker niet mans genoeg voor Mia ?" spotte Ann. Ik werd knalrood van gne.

De dames gingen eten... ik deed m'n uiterste best om geen fouten te maken tijdens de bediening. Wat ik echter niet wist dat de dames naast boezemvriendinnen ook behoorlijk aan elkaar verslingerd waren.. Ze zaten erg dicht tegen elkaar aan tijdens het eten. Ik zag Ann's gehakte voetje tegen de gespierde kuiten van Mia aanwrijven.. De dames lieten zich de wijn ook goed smaken. Na het dessert mocht ik de koffie naar het salonnetje. brengen, de dames wilden wat privacy Ik ging afruimen en de afwas doen. Na een kwartiertje bracht ik de dames een glaasje grappa. Wat een geil tafereeltje trof ik aan... de dames hadden hun schoeisel uitgetrapt waren elkaar aan het tongzoenen en speelden met elkaars kutje...

" Dankje Koen" zei Mia onbewogen. Ga op je knien zitten en lik onze voetjes. Ik werd bloedgeil. Vier mooie, sexy voetjes, licht bezweet maar verder prachtig verzorgd Aangemoedigd door het zachte gekreun van de dames ging ik aan de slag. Ik begon de voetjes van Mia die stevig en robuust waren te likken terwijl ik Ann's voetjes die kleiner en fijner waren zachtjes masseerde.. Mia die zichtbaar genoot duwde haar voeten even later n voor n in mijn mond en begon me zo te neuken.."Oh ik wil ook " zei Ann die niet wilde onderdoen voor haar vriendin. En zo werd ik heerlijk misbruikt door die zalige dames. Even later moest ik languit in de sofa gaan liggen... Ann liet me afwisselend haar kont en kutje likken terwijl Mia geraffineerd m'n prostaat begon te betasten. Ik hield het niet meer, mijn pik klopte in m'n kooitje. Oh Mia je zei toch dat ik alles met koen mocht doen he?" vroeg Ann. Tuurlijk, oh neen ik weet al welke fantasie je gaat uitwerken.. doe maar schatie " lachte Mia.

Ze nam me mee naar de badkamer waar ik op mijn rug moest gaan liggen.. Ann kwam op mijn borst zitten en begon gemeen aan m'n haren te trekken. " smeek erom " beval Ann. " aargh " waar moet ik om smeken, aargh" "Maakt niet uit, doe maar wat," ze trok nog harder nu.. " oh Ann alsjeblief, verneder me, mishandel me " ik was nu door het dolle heen. " ok sletje dat wou ik horen" Doe je mond open.." Ik dacht even dat Ann me ging tongzoenen.. maar nee ze spuwde recht in mijn gezicht, " oh dankje Ann " mijn gezicht hing vol spuug maar ik vond het prachtig. " Oh wat ben je een geil sletje maar nu ga ik een plassletje van je maken. Ze hurkte boven me. Wat had ik een prachtig zicht op dat strakke, geschoren kutje. Ik dacht dat ze blufte maar even later plaste ze over mijn gezicht, er leek geen eind te komen aan die lauwe plas van Ann. ik probeerde zoveel mogelijk in te slikken. Blijkbaar vond Ann het ook wel geil want ze begon zich lekker te vingeren..

Mia kwam binnen. Blijkbaar was ik nog niet genoeg vernederd want Mia begon m'n kont te geselen met een ceintuurtje. " hier vuile pisslet" en bedank ons voor onze gulheid. "Dankje genadige" dames kreunde ik. Zullen we hem laten klaarkomen Ann ? "Kan hij klaarkomen in zijn kooitje? vroeg Ann. "Dat wil ik wel een zien dan ?"

De dames bedachten een treat voor me... Ze plakten m'n mond dicht me een stukje plakband. Ik moest op handen en voeten gaan zitten. en aan hun schoenen ruiken... ondertussen begon Ann me in m'n kontje te neuken met haar hakje. wat een vuile slet ben je Koen, ja ruik onze heerlijke schoentjes,. " riepen Ann en Mia spottend. "En steek dat kontje goed achteruit zodat ik je goed kan neuken, sletje" voegde An nog toe. Meer had ik niet nodig.. Ik kwam klaar in m'n kooitje, mijn zaad druppelde er uit. "Kijk hoe hij klaarkomt als een wijf" zei Mia. "als een wijf, koen is een wijf" vulde Ann aan. Oh hoe heerlijk kwam ik... Ik bedankte de dames op mijn knien voor mijn privilege en ging verder opruimen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 12423x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 7257x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 8283x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11726x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5691x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20640x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9315x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24873x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10652x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17423x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6142x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5368x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 9021x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3753x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7200x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net