Opwindend.Net
Datum: 02-05-2017
Stemmen: 103x
Cijfer: 6.4
Gelezen: 27893x
Lengte: Gemiddeld
Vrouw Wordt Gedwongen - 1
Door Brandweer Hans - Zoek naar meer...

Mijn vrouw is een lief wijfje van 57 jaar, maar met sex wil ze eigenlijk niet zoveel meer mee te maken hebben maar ik haar man juist te meer.

Ik was van plan haar meer onder dwang te gaan opvoeden zodat ze weer een gehoorzame vrouw ging worden.

Ja nu denk je hoe gaat hij dat aanpassen dat is gewoon toevallig toch uitgekomen en hoe zal ik vertellen.

Ik woon al een 30 jaar in een klein dorpje en daar ontmoete ik een stel die op visite was bij kennissen van ons, en ik had een biertje op en ik zei in de groep dat ik wel streng wou wezen voor mijn vrouw geintje zei ik daarna.Maar die kennissen dat waren Karin en Jan maar Karin keek mij schuin aan en later op de avond kwam ze naast mij zitten en zei jij houdt van onderdanige personen, schat ik zo in, ik verslikte mij bijna maar ze meende het en ik zei zacht ja dat klopt.

Doe je daar al lang aan ik zei nee wil het graag doen maar hoe weet jij dat dat ik dat wil, ze lachte en zei ik zie het maar wat je niet weer die man van mij is mijn slaaf dat had je niet gedacht he, nu willen wij verder met een ander stel, lijkt het jou wat dan zal ik jou helpen om je vrouw af te richten, denk er maar over na wil je het dan bel je mij maar hier is het nummer.

Ik sliep die nacht slecht zag mijn vrouw Greetje naast mij slapen en ik dacht kom op Henk pak ze aan dus ik bel Karin op en kijk maar wat er gaat gebeuren.

Zo gebeurde het de volgende morgen belde ik Karin en zei ik heb je hulp nodig hoe gaan we het aanpakken, ze zei kom even langs en dan spreken we wat af. Ik met de auto naar haar toe ze woonde in een klein huisje en werd door Jan binnen gelaten en deze zei he wat kom jij doen, toen ik gezegd had dat ik met Karin wilde praten zag ik hem schrikken.

Maar ik werd keurig door Jan bij Karin gebracht en zo begon ons gesprek ik vroeg wat zei wilde ja daar kwam een heel verhaal uit ze wilde Jan verder africhten in de onderdanige wereld met zeker pijn voor hem bij ongehoorzaamheid.

Ze vroeg of ik ook welwillend tegenover mannensex stond ik beaamde dat het mij niet uitmaakt maar ook mijn Greetje erbij en deze wilde ik ook zeker in die onderdanige wereld hebben, maar hoe ik dat moest aanpakken wist ik niet geen probleem zei Karin dat lukt mij wel ik kijk hoe ik haar kan chanteren als basis begin voor de training die ze moet gaan volgen.Maar voordat we beginnen wil ik eerst Jan in de mannenwereld hebben en ze riep hem, hij kwam uit de keuken lopen en ze gaf opdracht om drinken te halen en zelf mocht hij niks hebben, hij kwam keurig met 2 biertjes en ze zei Jan jij gaat de komende tijd een slaaf worden voor het genot van mannen, Jan schrok en knielde en zei Karin ik doe alles voor jou maar dat aub niet vergeef mij fouten ik zal je verwennen maar aub geen mannen.

Karin lachte en zei meekomen jij naar de kelder Hans volg ons.

Ik liep de Kelder in jeetje wat een spullen stonden daar ze vroeg aan mij om te helpen ik ik moest het schandblok openen, ze zei tegen haar Jan uitkleden snel hij durfde niet maar nadat ze een flinke klap in zijn gezicht had gegeven deed hij de kleren uit en ik sloot het blok om zijn nek en polsen.

Ze zei Jan je gaat straks Hans verwennen dat weet je toch en hij kreeg tranen in zijn ogen vroeg nogmaals aub dat niet, ik zag Karin kwaad worden en deze pakte een bamboe stokje en sloeg gigantisch op zijn kont wat een rode strepen kwamen daar hij smeekte om te stoppen ze vroeg je weet wat het inhoud he ja lieve Karin ik zal gehoorzamen zei Jan ik moest hem losmaken en hij kwam voor Karin zitten op zijn knieŽn en deze gaf de opdracht kruip naar Hans toe en doe je werk maar vraag eerst.

Hij kwam naar mij toe gekropen en ik zag een traan in zijn ogen hij keek mij aan, ik zei mij niet aanzien kijk naar de grond en zeg wat je wil, Hans zei hij ik zei stop lieve meester voor jou Meester ik moet gehoorzamen van Karin uw vraag is mijn opdracht ik lachte en zei bevrijd mijn lul en maak hem stijf en snel hij deed het netjes en hij rukte aan mijn lul ik zei met je mond slaaf hij durfde niet maar Karin gaf een slag met het stokje en ja hoor daar ging mijn lul in zijn mond en dit deed hij niet slecht ik werd er erg geil van en zag dat Karin met haar hand in haar broekje zat.

Jan wist wat er ging gebeuren ik zei zachtjes Jan ik ga zo in jou mond spuiten en je slikt het netjes door en bedankt mij, en hierna spoot ik echt veel lekkere sperma ja ik was ook behoorlijk geil geworden.

Hij slikte met tegenzin maar hij deed het en bijna moest hij mijn lul schoonlikken.

Ik deed mijn broek weer dicht en zei en wat moest je doen

Toen keek hij mij aan en zei bedankt meester Hans, we gingen weer naar boven in de kamer en Jan zat onderdanig in een hoekje en hoorde wat ik met Karin besprak. We gingen het plan opmaken om Greetje in de val te lokken en Jan zal zijn kontje de volgende keer beschikbaar moeten stellen dat wilde Karin

Ja hierna gaat er nog meer komen maar dat is het volgende verhaal

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vrouw Wordt Gedwongen - 2

Zoek naar meer verhalen van Brandweer Hans...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net