Opwindend.Net
Datum: 07-05-2017
Stemmen: 37x
Cijfer: 6.4
Gelezen: 16020x
Lengte: Lang
Sperma...voor Je Verjaardag, S
Door Angela - Mijn Profiel Pagina

Sperma……voor je verjaardag. 2 en slot.

Haar kutje….
Claire trok haar halve beugel BH aan en raapte ook haar topje op en liep zo de keldertrap op en kwam weer in de woonkamer waar het feest nog in volle gang was, haar verjaardag feest.
Ze had zich niet even verschoond en wilde gewoon laten zien dat het haar geen ruk kon schelen wat er net gebeurd was. De SPERMA liep van haar rug af en ook zaten er nog klodders op haar gezicht, de zwarte oog schaduw was wat uitgelopen. De enkele aanwezige tantes begrepen nu gelijk waarom al die heren een voor een zo lang weg waren bleven? Niet alleen maar naar het toilet dus!
Haar vader fluisterde in haar oor. ‘’Ik heb eigenlijk nu alweer zin!’’
‘’Wil je nog meer…..SPERMA?’’
‘’Jawel hoor…,’’ zei ze, lachend. Ze had nog twee gaatjes, bedacht haar geile vader….en omdat al die tante’s toch al meende te weten wat hij en de ooms hadden uitgespookt!
Pa greep haar midden in de kamer tussen haar dijen, waar alle tante’s bij waren, ‘’de slet wil nog meer sperma en ik weet ook wel waar!’’ Zei hij.

‘’Zeg dames ontruim die salon tafel even, die hebben wij mannen nodig!’’ De tantes en buurvrouwen pakten hun pilsje, wijntje…advocaatje en de bakken met chips en pinda en zette die tussen de planten in de vensterbank.
Gelukkig was de salontafel groot genoeg, ‘’op z,n hondjes voor de salontafel, sletje en daar blijf je voorlopig ook zo zitten,’’ zei haar vader en de show ging nu gewoon in de kamer verder. Wat eerst in de kelder gebeurde en daar haar mondje betrof, zou nu haar….
Haar vader had zijn broek al uit getrokken en kroop achter haar, het zou hem toch niet gebeuren dat zijn pik niet de eerste zou zijn en hij zette zijn hete paal op het al vochtige kutje van zijn eigen opgekweekte sletje, ‘’Huh?….omg…..oooooohhhhh..,’’ schreeuwde ze, nu de pik van haar vader naar binnen drong, de eerste pik dus die ook voor haar First cum in haar kutje zou gaan zorgen.
Pa drukte gelijk door en de slet was gelijk ontmaagd en lekker strak dat ze was……….. Tante Nel vroeg. ‘’Doet hij dat altijd met je dochter?’’
‘’Het is een grote slet, dus wat maakt het uit, wie haar neukt!’’ Reageerde, haar moeder, ook al viel dat grote slet wel mee, want ze was net ontmaagd, misschien dat ze bij de school jongens pijpte zoals zij vroeger gedaan had en haar moeder en daar de moeder weer van, zat een beetje in de familie.
‘’Ooohh, is dat er zo een, nou mijn man wil haar ook wel een keer hoor, mag ik haar lenen….als cadeautje op zijn verjaardag.’’
‘’Van mij mag het hoor!’’

‘’Ooohhh…huh?….ooooohhhhh,’’ hoorden ze haar luid kreunen,’’ de ontmaagding had haar amper pijn gedaan, een korte pijn scheut en de harde lul van haar vader paste er helemaal in.
Haar eerste pik was een feit.
Tante Nel vond wel dat hij een lekkere pik had, ‘’mag ik die pik van je man lenen?’’
‘’Alleen de pik? Of moet hij er nog aan vast zitten?’’
‘’Nou doe maar helemaal, wanneer het jou uitkomt, He!’’
‘’Oké, de avond voor je mans verjaardag, dan komt hij dat sletje brengen voor je man en dan is hij voor jou!’’ Dat leek Nel wel wat en ze voelde haar kut trekken, lang geleden dat haar ouwe kut zo reageerde, want haar man viel niet zo op oude vrouwen. Zoals zo veel mannen had hij liever een groen blaadje in de vorm van een jong geil sletje en die Claire was net zoiets.
Claire werd nog stevig doorgeneukt en Nel keek met grote ogen toe hoe die pik in dat meisje op en neer beukte. Ze likte haar lippen af.
Claire kwam klaar op de dikke leuter en vlak er na ontving ze haar First cum, vruchtbare sperma visjes zwommen om het hardst. De pik werd er uit getrokken een rode bloedstreep rondom de paal, als bewijs. ‘’Je moet morgen maar naar de huisarts voor een pil, je snapt wel waarom!’’ Zei haar vader en een oom van Claire drukte zijn stijve naar binnen, ‘’lekkere verjaardag voor jou, zo, He?’’
‘’O..ja..ooohh..jaa oompje..oohhhhhh…’’

Even later, was toch de Turkse buurman zelf.
Ze had hem niet uitgenodigd, maar dat gold ook voor een aantal familieleden, die zichzelf maar uitgenodigd hadden.
‘’Op je rug, op de salontafel geil Nederlands hoertje, allemaal hoertjes jullie zijn,’’ en zijn flinke besneden pik mocht er wezen.
‘’Ik jou geile smoel goed wil zien!’’
Hij bleef wel staan en tilde haar bij de kuiten omhoog en schoof zo zijn pik naar binnen.
Claire lag zo wel erg ongemakkelijk, maar het ging hem om zijn gerief en dergelijke hoertjes waren er om afgeneukt te worden en hadden verder hun wijze bek maar te houden.
‘’Ooooohhh….,’’ ze kreeg ,m er goed hard in, af en toe kon de hele straat meegenieten als zijn vrouw een beurt kreeg.
Hij wist hoe hij zijn besneden lul moest gebruiken, ‘’ooohhhh…ooohhhh..ja..ja..ooohhh.’’

Maar goed, de halve familie en de buurmannen waren er overheen gegaan.
Haar moeder had wat belooft aan tante Nel en tante Nel hielp het haar wel herinneren, ook al wist Claire en haar vader daar niets van.
Haar verjaardag was super geweest en nu had ze de foto’s nog als aandenken, maar ja beloofd was beloofd, dus vier maanden later.

‘’Jullie gaan met ze tweeën naar Mario vanavond, die is morgen jarig!’’
‘’Wat moet ik daar?’’ Vroeg haar man, die natuurlijk wel wist waarom Claire daar heen moest. Hij kende Mario goed en wist dat het een geilaard was wat jonge meisjes betrof, maar ze kon ook wel alleen gaan toch…
‘’Heb het tante Nel belooft.’’
Tante Nel was op dit moment druk bezig haar ouwe kut glad te scheren, ze verlangde erg naar de speciale lul die ze op de verjaardag van Claire gezien had. Tante Nel had er al jaren geen pik meer in gehad, wat haar man in al die tijd uitspookte kon ze alleen maar naar raden en hij ontkende het toch steeds.
Tante Nel wist dondersgoed dat er veel van die jonge geile sletjes rondliepen in hun woonomgeving, die bereid waren voor meer zakgeld, hun benen te spreiden en hun kutje…kontje en mondje te laten misbruiken.
Haar man mocht dan wel die Claire gebruiken, dat was toch een vieze geile slet, als zij de pik van haar vader er maar in kreeg en daar had ze best vijfhonderd euro voor over.

Claire moest van haar moeder een erg kort rokje aan.
Ze mocht haar slipje thuislaten en alleen een strak topje aan, waar haar stevige D tieten goed in uitkwamen, daarna kreeg ze twee staartjes in haar lange haren met strikjes er in, daar waren veel mannen gek op.
Claire wist natuurlijk dat ze geneukt zou worden.
‘’Het is een verrassing voor oom Mario dat jij komt hoor, laat je maar goed gebruiken!’’
‘’Ja mama.’’
‘’Kan ze niet alleen gaan dan?’’ Zei haar vader weer.
‘’Nee, jij moet haar brengen en aan Mario geven.’’
‘’Oké, doe haar dan maar dat halsbandje met ring eraan om,’’ en zo geschiede. Pim deed er een hondenriem aan en omdat het lekker weer was liep hij even later zo met haar de straat op, dat leverde her en der een harde pik op en jaloerse gevoelens dat die vent zo een geile dochter had.
Hij was trots op zijn sletje, ze was immers geboren uit zijn sperma….en o ja het eitje van zijn vrouw natuurlijk, maar de kwaliteit van zijn sperma had natuurlijk bijgedragen aan wat hij nu aan de riem had.
Sperma was het belangrijkste.

Nel haalde net een gebakken taart uit de oven, toen Pim en Claire arriveerden.
‘’Wat ziet ze er weer geil uit Pim.’’
‘’Hoogste kwaliteit Nel, kan ook niet anders, He.’’
‘’Hihihi…nee,’’ reageerde Nel en voelde haar droge kut trekken.
‘’Ik maak even de taart verder klaar, geef dat sletje maar aan Mario, die neemt haar wel mee naar boven.’’
‘’Komt goed Nel, komt goed!’’
Pim was het wel opgevallen dat Nel haar witte haar los had en dat ze voor haar doen een korte rok aan had, niet zo kort als Claire….maar toch en…en ze had haar snor weggeschoren, geen echte snor, maar ze had normaal wel wat haartjes onder haar neus.
‘’Je ziet er goed uit Nel,’’ zei hij, om haar wat op te beuren zeg maar.
‘’Dank je Pim,’’ haar kut begon vochtiger te worden, meende ze te voelen, gelukkig maar, want zo een mooie grote pik in haar droge kut….dat zou alleen maar pijnlijk zijn. Ze vroeg zich af hoe dat zou voelen na zoveel jaar.

Pim liep de kamer in, met Claire.
Mario voelde gelijk de scheuten bloed in zijn lul pompen en dat terwijl hij nog niet eens wist, dat hij haar mocht gebruiken, dat was nog een verrassing.
‘’Alvast gefeliciteerd kerel, wij zijn om bepaalde reden er nu al, gaat de rest ook niet aan, He.’’
‘’Nou neem haar maar mee naar boven en neuk het sletje maar goed af!’’ Hij reikte de riem aan en de verbaasde Mario pakte de riem aan.
‘’Jeetje Pim, dit is het mooiste cadeau ooit, wat heb ik dat altijd al graag gewild, het geilste sletje uit de hele buurt en de enigste die nog niet met mijn harde pik heeft kennis gemaakt!’’
‘’Laat Nel het maar niet horen, Mario.’’
‘’Jij schijnt ervaring te hebben Mario, zijn er echt zoveel geil hier in de buurt?’’
‘’Voor een twintig tot vijftig euro zakgeld wemelt het hier ervan, die Turkse hier naast is ook zo geil als de pest. Haar papa mag het niet weten.’’ ‘’Ze heeft normaal braaf haar hoofddoekje om, maar niet als ze met mijn pik kennis maakt, wat kan die slet geil klaar komen!’’

‘’Ga je mee naar boven Claire?’’
‘’Ja oompje Mario.’’
‘’Ze luistert goed Pim.’’
‘’Zo horen die sletjes ook te zijn Mario en deze is van hoogste kwaliteit!’’ Mario nam haar mee naar boven. Hij liep achter haar en zag dat ze geen onderbroekje aan had en zijn pik verdikte zich extra en die grote tieten….van het hoertje.

Pim vroeg zich af wat hij hier nog verder moest.
Nel kwam met een schoteltje de kamer in waar verse net gebakken taartpunt op lag en daarna kwam ze met een flesje bier voor hem en een advocaatje voor zichzelf.
‘’Dankjewel Nel.’’
‘’Graag gedaan,’’ zei ze en keek naar de dikke bult in de broek van Pim, dat ie ,m al een klein beetje stijf had gekregen kwam door de smerige geile taal die hij net met Mario had gebezigd in aanwezigheid van zijn sletterige dochter, de zeventien en een half jarige Claire.

‘’Je hebt helemaal geen onderbroekje aan?’’
‘’Dat moest ik van mama voor jou doen..oompje!’’
‘’En ook me haar staartjes met strikjes er in, speciaal voor jou.’’
‘’Trek je topje maar uit schatje, ik wil die grote stevige tieten van jou in me handen hebben.’’
Claire trok het topje uit en de stevige tiener tieten trilde nog wat na, toen het strakke topje werd uitgetrokken.
‘’Wat…wat zie je er geil uit, meisje.’’
‘’Dank je wel oom Mario.’’
‘’Als er een was waar ik graag mijn pik nog een keer zou willen inboren, ben jij het wel!’’ Hij greep gelijk, haar bij de tieten en kneed stevig het vele geile vlees, het sletje was een en al geil porno vlees.
‘’Jij zo een heel goeie zijn in een harde porno film!’’
‘’Op je knieën en pijp me eerst maar even, ben veels te geil en wil niet zo gemakkelijk klaar komen als ik jou neuk, dat snap je zeker wel, He geil schatje!’’
‘’Ja oompje.’’
Ze knielde en maakte zijn broek los, de pik stuiterde omhoog, zoals alle pikken omhoog stuiterden als zij een broek los maakte.
Claire pakte de warme kloppende harde tamp en boog die naar haar mondje, het voorvocht bruiste er al uit, ze hapte de pik gewoon naar binnen en begon er stevig aan te zuigen.

‘’Pim?’’
‘’Wat is er Nel?’’
‘’Ik..ik..ik….’’
‘’Zeg het maar Nel.’’
‘’Ik ben geil, ik verlang sinds dat ik jou grote pik heb gezien op de verjaardag van je dochter, ik verlang naar jou pik in me oude kut. Ik weet dat ik oud ben en niet moeders mooiste, maar…maar ik verlang naar een mooie grote pik en ik heb al jaren geen seks meer gehad.’’
‘’Pakt Mario jou dan niet af en toe?’’
‘’Nee, hij geilt op die sletjes hier en ik denk dat hij die ook wel misbruikt. Hij ontkent het en ik heb geen bewijs.’’ ‘’Jij..jij hebt een lekkere pik Pim,’’ en ze greep hem vol tussen de benen.
‘’Oeffff….’’
‘’Zal ik jou eerst even zuigen, Pim?’’
Pim wist ff niet hoe hij moest reageren. Hij wilde Nel niet teleurstellen, omdat ze erg lelijk was of zo, ze was wel aardig voor iedereen altijd.

Weer even boven bij Claire en Mario.
Mario pakte de slet stevig achter haar hoofd en begon haar in haar mondje te neuken, gelijk lekker diep, dat was nou eenmaal het lekkerst en dat wilde mannen het graagst omdat hun vrouw daar geen zin in had, alles wat hun eigen vrouw niet wilde, daar had je die sletjes voor.
‘’Aaagghhh..jij..jij…bent de lekkerste van de hele buurt.’’
‘’Kan je ,m in je keel hebben?’’ Ach, waarom vroeg hij dat ook, ze had het maar te accepteren en begon nog dieper te stoten. Claire wist gelijk wat hij wilde en begon alvast rustig door haar neus te ademen, als je niet in paniek raakte was er niets aan de hand en daar drong de pik met een diepe stoot haar keeltje binnen.
‘’aaghhhh..ll..lekker strak, jou wil ik wel wekelijks…aagghh…ggggg.’’
‘’Glp..glp..glp..glup,’’ was nu even het enigste geluid.

Nel maakte met bevende vingers zijn gulp los en taste naar zijn slip.
‘’Verdomme, je hebt zo een stom ding zonder gulp er in?’’ mopperde Nel.
‘’Ja Nel anders vat ie kou…hahaha.’’ Maar uiteindelijk kreeg ze ,m door de gulp naar buiten, een flinke dikke was het. ‘’Mooie pik heb jij Pim, het is voor mij al zolang geleden.’’
Tja, hij had een dochter, zou ze…zou ze als ze een zoon had, zou ze die….? Nee, zo een type was Nel niet en voorzichtig likte ze langs zijn harde staaf. Ze rook de geur van de harde pik en haar kut reageerde, haar kut wilde deze pik er diep in…..
‘’Zal ik jou maar gelijk goed neuken Nel?’’
‘’Heb zo het idee dat dat is wat je eigenlijk wil, wat voor standje wil je?’’
‘’Het is echt lang geleden Pim.’’
‘’Ja, dat had ik al begrepen Nel, maar zeg het maar gewoon?’’
‘’Nou ik zie mij niet op mijn knieën liggen voorover gebogen over een salon tafel hoor Pim, liefst het gewone standje als je het niet erg vind.’’

Ondertussen boorde Mario nu zijn harde pik in het natte sletten kutje.

Pim liet Nel haar gang gaan.
Nel legde een kussen van de bank op de grond en pakte nog een kussen, zag hij en was benieuwd waar die voor bedoeld was.
Nel had al geen kampeer tent meer aan, ik bedoel onderbroek. Nel ging met haar hoofd op een kussen liggen en trok haar rok op en met veel moeite trok ze het tweede kussen onder haar kont.
Pim zag dat ze een kale kut had, goh dat verbaasde hem dan wel weer en dat kussen. Ze wilde zijn pik zo diep mogelijk, waar had ze die wijsheid dan vandaan?
‘’Bin niet van suuker Pim, wil het goed hard voelen!’’
‘’Komt goed Nel,’’ en hij trok nu zijn broek en slip maar helemaal uit en zag Nel verlekkerd naar zijn harde pik kijken, dat er nog iemand een harde pik van haar kreeg, dat deed haar geweldig goed.
Pim had Claire al in alle standjes van de wereld gepakt en hij dacht aan haar, werd ze nu boven geneukt, kreeg ze ,m in haar kontje?

Pim kroop over Nel heen.
Hij zette zijn pik op haar kut en drukte zijn lul naar binnen, ze voelde wonderbaarlijk strak aan nog voor haar leeftijd. Mario had klaarblijkelijk weinig gebruik van haar gemaakt.
‘’Wauw….lekker strak nog Nel.’’
‘’Ooohhhh..mm..maar jij hebt ook zo een dikke…oooohhh!’’
Ze konden Claire horen klaar komen, terwijl Pim Nel met zeer diepe halen begon te nemen, ze kon zijn gehele lul hebben. Ze sloeg haar benen om hem heen en hij hoorde haar steeds heviger kreunen, die was er echt aan toe.

‘’Ben je aan de pil?’’ Vroeg Mario.
‘’Nee,’’ reageerde Claire.
‘’Ik spuit je zo vol hoor, ik doe niet aan condooms.’’ Sommige meiden had Claire al achter een kinderwagen zien lopen, was Mario daar misschien de vader van?

Einde deel 2 en slot, een verzoek van Rudolf 76, die zal wel denken, een verzoek uit 2015 en nu deel 2, zo heb ik nog veel verzoekjes staan, ben nu echt aan het inlopen…..hoop ik.
XXX Angela.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net