Opwindend.Net
Datum: 07-05-2017
Stemmen: 48x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 12161x
Lengte: Gemiddeld
Slet Miranda - 1
Door Peter1313 - Zoek naar meer...

Miranda, 42 jaar, en ik, 47, hadden afgesproken om iets te gaan drinken in een bar in de stad.

Miranda was sinds een half jaar gescheiden en ik sinds anderhalf jaar. We zijn al ongeveer 25 jaar vrienden en we hebben altijd contact gehouden tijdens onze huwelijken.

Miranda is een vrouw met halflang donkerblond haar, grote tieten (dd) en een heerlijke geile kont.

Iedereen noemde haar vroeger 'de slet' en die bijnaam had ze niet voor niets. Ze neuktte alles wat los en vast zat. Of dat nu een vrijgezelle man was of gehuwd of een vrouw. Het maakte haar niet uit als ze maar wat in dat gladgeschoren kutje kreeg. Het liefst werd ze hard genomen en gebruikt.

Als ze altijd op stap ging dan liet ze met de keuze van haar kleding ook niets aan de verbeelding over. Er stond dan nog net niet op haar voorhoofd geschreven 'pak me'.

Vaak had ze dan ook een kort jurkje of rokje aan met daaronder een slipje zonder kruis, hoge hakken en een halve bh waar haar tepels bovenuit kwamen.

Ook deze avond had ze weer zo'n kledingkeuze gemaakt.

We spraken af op de grote markt in de stad. Toen ze op me af liep gaf ik haar drie zoenen en bekeek haar van toptot teen. 'Met zulke kleding vraag je er wel om om weer eens gebruikt te worde' zei ik tegen haar.

Ze zei dat dat ook lang geleden was omdat haar ex alleen maar van recht toe techt aan hield.

We liepen het cafe binnen en het was aardig druk en veel ogen gingen richting Miranda.

In de hoek aan de bar zag ik nog een barkruk leeg staan en ik trok Miranda daar mee heen en zei dat ze daar maar moest gaan zitten. Ik ging naast haar staan.

Ik vroeg wat ze wilde drinken. 'Doe maar een witte wijn' zei ze en zo bestelde ik een witte wijn en een biertje.

Na wat over koetjes en kalfjes gesproken te hebben en drie drankjes verder, had ik al in de gaten dat er al wat mannen steeds dichter naar ons toekwamen.

Ook Miranda had dat in de gaten en zei tegen me dat ik haar wel moest beschermen als iemand iets ging proberen.

Hierop antwoorde ik dat ze die aandacht helemaal niet zo erg vond omdat ze daar altijd van gehouden heeft. Ikzei zelfs tegen haar dat ik durfde wedden dat ze al een aardig nat neukgrotje zou hebben.

'Nee hoor, zo ben ik niet meer' zei ze. 'En dat moet ik geloven? ' zei ik. ' Kijk eens wat voor kleding je aan hebt. Je schreeuwt erom om gepakt te worden'. En toen bedacht ik me niet en ging tegen haar aan staan en ging met mijn hand onder haar jurkje en voelde gelijk haar gladgeschoren spleetje. Ze had dus niet eens een string of slipje aan en ze was al aardig nat.

Ze keek me verschrikt aan en wilde mijn hand weghalen maar dat lukte niet. Daarna legde ik mijn hele hand over haar kutje en begon aan haar lipjes te trekken. Daarbij fluisterde ik in haar oor dat ze vanavond van mij was en moest doen wat ik zei.

Daarna liet ik haar natte neukgrotje los en zei ik dat ik naar de wc moest. Onderweg naar de wc wenkte ik drie mannen mee die steeds dichter naar ons toe waren gekomen.

Eenmaal op de wc vroeg ik de mannen of ze zin hadden om een geile slet te neuken en te gebruiken. Daar hadden ze wel zin in. Ik vertelde hun dat we nog ongeveer een half uurtje zouden blijven en dat Miranda en ik dan naar mijn huis zouden gaan. Ik gaf hun mijn adres en zei hun dat ze een kwartiertje moesten wachten nadat Miranda en ik waren vertrokken.

Na een half uur verlieten we het cafe en liepen naar mijn huis. Daar plofte Miranda op de bank neer terwijl ik nog iets te drinken pakte.

Daarna ging ik naast haar zitten en zei dat ik het gezellig vond. Zij beamde dat en zei dat ze het best geil vond dat ik haar bij haar kut pakte.

Daarop twijfelde ik geen moment en ging weer onder haar jurkje en ramde gelijk 2 vingers in haar kutje. Ze deed haar benen wijd en hield haar jurkje omhoog terwijl ze hard begon te kreunen en zei dat ze mijn sletje was voor vannacht. Daarop zei ik dat dat inderdaad het geval was maar niet alleen vanavond en dat ze nu sowieso mijn slet was en ik haar kon gebruiken wanneer ik wilde. En dat ze moest doen wat ik zei.

Daarna deed ik mijn broek omlaag en haalde ik mijn lul tevoorschijn. Ik zei dat ze op haar knieŽn moest gaan zitten en haar pijpbek open moest doen. Dat deed ze en ik begon gelijk mijn lul diep in haar strotje te duwen. Ik neukte haar bekkie en niet lang daarna liepen de slierten slijm over haar kin op haar jurkje. 'Wat heb ik hier al lang naar verlangd om weer eens als een echt slet en teef gebruikt te worden' zei ze.

Hierop antwoorde ik dat ik nog veel meer in petto had maar dat ze daar nog wel achter zou komen vannacht.

Zover het eerste deel van slet Miranda.

Voor suggesties voor andere delen kun je me altijd mailen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Slet Miranda - 2

Zoek naar meer verhalen van Peter1313...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net