Opwindend.Net
Datum: 09-05-2017
Stemmen: 47x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 23153x
Lengte: Lang
Joyce Bij De Dokter
Door Lekkerstel0207 - Mijn Profiel Pagina

We hebben al veel verhalen gelezen op opwindend.net vooral in de vakantie omdat er dan maar beperkt internet beschikbaar is waar wij verblijven. Maar nog nooit zelf iets gepubliceerd, dit wordt dan ook onze eerste bijdrage. Best spannend omdat wij onszelf geen literaire bobo’s vinden De namen zijn wegens privacy fictief. Als er leuke reacties komen dan hebben we nog een paar waargebeurde verhalen op de plank liggen.

Voor de liefhebbers, Eerst zullen wij ons eerst even voorstellen. Wij wonen in het midden van het land en komen beide uit een eerdere relatie waar “Seks” niet voor kwam in het woordenboek. Ik ben Joyce en zoals veel vrouwen constant bezig met het gevecht tegen de kilo’s, maar hierdoor blijft het wel enigszins binnen porporties. Met een lengte van 1,67en een dikke D cup, ben ik volgens mijn mannetje een mooie verschijning verder heb ik half lang, donker blond krullend haar en grijze / blauwe ogen. Mijn mannetje is Noud waar ik gelukkig mee ben getrouwd. Hij heeft een normaal postuur, sport 1 keer per week (net als ik) en zeker geen bierbuik maar ook geen bodybuilder figuur. Is circa 1,80 meter lang heeft donker blond stekeltjes haar en bruine ogen en een heerlijke kale pik. Als wij onszelf moeten omschrijven zijn we een rustig normaal stel. Waar je niet zou verwachten dat onze gezamenlijke hobby “Seks” is. En denk dan vooral niet aan “gewone“ seks.

Wij waren 39 en mijn mannetje 37 op het moment dat onderstaand verhaal zich afspeelde.

Het is medio juni, buiten is het al een tijdje mooi weer, een thermometer geeft een graatje of 20 gemiddeld en de meeste mensen dragen dan ook minder kleding. Hierdoor word je de hele dag getriggerd met al het moois wat om je heen beweegt. Als we via een chat box worden aangesproken door een “Dokter”. Natuurlijk moet je niet denken dat dit een echte Dokter is. Maar iemand die er een hobby van heeft gemaakt om voor Dokter te spelen en daarbij de grenzen op te zoeken bij zijn patiënten in een doktersspel. Zoals al beschreven zijn we wel in voor een uitdaging. Wij zijn een stel die geregeld gezamenlijk op zoek is naar nieuwe avontuurtjes, waarbij het doktersspel nu niet echt bovenaan staat van ons verlanglijstje, sterker nog eerder onderaan. Maar de nieuwsgierigheid won van het verstand, en als er toch iemand zich voor doet als “Dokter” dan maar eens uithoren wat hij allemaal te bieden heeft. Al snel kwamen we tot de ontdekking dat deze Dokter het spel erg serieus neemt. En jawel een echte gynaecoloog stoel had… en ohhh, daar hebben we al een enorme berg fantasieën over gehad. En die stond wel op onze bucketlist.

We kijken dan ook geregeld naar porno films en vooral films waar het wat grover en heftiger aan toe gaat. Daar komt zo’n stoel ook geregeld langs. Vast liggen met je benen uit elkaar (liefst vastgebonden). En dan weerloos allerlei onderzoeken ondergaan was onbewust wel erg spannend. De Dokter bleek uit de vele chat sessies en telefoon gesprekken dat hij zijn patiënten in hun waarde laat en respecteert als persoon. Nou ja, hij vertelde ook over sessies met patiënten waar hij bepaalde behandelingen maar beter aan ons voorbij kon laten gaan. En dan heb ik het vooral over die behandelingen waar die vreselijke naalden in werden gebruikt. Maar helaas de vakantie tijd brak aan. En als gezin ben je dan een tijdje uit de roulatie om nieuwe dingen te ontdekken.

Eind augustus was het dan zover. De Afspraak bij de Dokter stond vandaag op de agenda. Echt niet plotseling. De dagen daar voor gierden de zenuwen al door ons lijf over wat er allemaal stond te gebeuren. We moesten van te voren aan de dokter doorgeven wat de rol zou zijn van mijn mannetje. Bij mij zou het onderzoek gaan plaatsvinden. We konden van Dokter kiezen uit 4 rollen: Toeschouwer, Dominant, Fotograaf, of Coassistent. Uit eindelijk hebben we gekozen voor Coassistent in combinatie met fotograaf. Achteraf zijn we daar heel blij met die keuze omdat hij mee kon doen en ook nog mooie foto reportage als herinnering aan dit avontuur hebben overgehouden.

Nu was het dan echt zo ver. We zorgde er voor dat we er allebei tip top uitzagen. Allebei helemaal kaal geschoren. Wij hebben niets met haartjes behalve op onze hoofd. Dus alles helemaal kaal en glad geschoren. De dokter had gezegd dat er een inspectie zou plaatsvinden dus alles extra goed verzorgd voor de zekerheid. Hierna een mooi setje lingerie uit de kast getrokken en die aangedaan. Je kan natuurlijk niet met een verschillend setje aankomen bij de Dokter. Dat is het zelfde als je twee verschillende sokken aan trekt. En mijn mannetje. Tja, daar wijkt altijd wel een beetje af van de standaard. Hij draagt nooit ondergoed. Hij vindt ondergoed vreselijk zitten. Het is tijd om te vertrekken. De dokter woont op ongeveer een half uurtje rijden van ons vandaan. En we hebben nu nog een klein uurtje. We stappen in de auto en gaan op de weg naar de Dokter toe. We praten we over van alles en nog wat. Maar niet over wat onze verwachtingen waren. Allebei waren we toch zenuwachtiger dan we gewend waren als we op “date’ gaan. Van tevoren hadden we al afgesproken dat we er blanco in dit avontuur zouden stappen. Eenmaal aangekomen kwamen we terecht in een nette buurt, met veelal alleenstaande woningen. Hierdoor hoefde we niet bang te zijn dat de buren mee konden genieten met wat ons te wachten stond.

Eenmaal aangebeld deed de Dokter de deur open, en stelde zich voor.

Een man van middelbare leeftijd deed open in een doktersjas. Als je niet beter zou weten zou hij echt zo voor een dokter door kunnen gaan. Dit gaf ons al de indruk dat hij het doktersspel heel serieus neemt. We zagen wel dat zijn ogen ons goed observeerde van boven naar beneden, werden wij bekeken. waarbij hij vooral bleven hangen op borsthoogte bij mij. We keken elkaar aan en hadden allebei de zelfde gedachten van “daar gaan we dan”. De Dokter verzocht ons met de trap naar boven te gaan. De trap bevond zich in de hal waar wij binnen kwamen. De deuren naar wat later de keuken en woonkamer bleken te zijn waren gesloten. De gang was overwegend wit ingericht. Alsof het huis was ingericht voor zijn hobby.

Eenmaal boven aangekomen in de gang kreeg ik van de Dokter mijn eerste opdracht. Een beetje zenuwachtig volgde ik die aanwijzing op. De opdracht van de dokter was dat mij alleen naar de behandelkamer moest begeven en mij daar uit te kleden. Nou lekker dan. Speciaal een mooi setje aangetrokken, Rokje zodat toegang tot mijn kutje geen grote obstakel zou zijn en een strak shirt, zodat mijn cup D niet veel te raden over liet. Dat alles voor niets. Maar dat was niet het ergste, het woord behandelkamer was niets aan overdreven. Ik durf te wedden dat in een echte behandelkamer minder attributen waren opgesteld. De blikvanger was natuurlijk de centraal in het midden geplaatste gynaecologen stoel. Een werktafel vol met attributen, vitrine kast vol met van alles wat in en op je lichaam kan worden geplaatst, posters van de anatomie van het menselijk lichaam en een andreaskruis. Dat laatste had ik nog nooit in een echte behandelkamer gezien (hihi) maar ik kon wel bedenken waarom die hier wel aanwezig was. Tja, je kan niet zeggen dat het half werk is maar dat het eerder een levens werk om dit allemaal zo te verzamelen. Dat gaf ook wel een beetje de kriebels omdat dit wel heel heel heel HEEL erg echt er uit zag. Behoorlijk onder de indruk deed ik dan ook braaf mijn kleren uit. Eerst mijn hakken, rok en shirt. Toen stopte ik even. Voor mij was dit het moment van. Als ik nu mijn string en BH uit doe dan is er geen weg meer terug. Maar wie A zegt moet ook B zeggen dus daar viel mijn string op de grond en mijn BH maakte ik los. Legde al mijn kleren keurig op de daar voor bestemde kledingrek. En daar stond ik dan helemaal naakt in de behandelkamer. Waar zo meteen een wildvreemde man binnen zou lopen en mij meteen in vol ornaat zou zien. Alleen al die gedachten voelde mijn kut verkrampen en werd al een beetje nat. Wat nu als de Dokter mijn kutje zou voelen dan weet hij meteen dat ik opgewonden ben…en zo gingen er van allerlei gedachten door mij heen. Het leek wel uren te duren voordat er iets ging gebeuren.

Mijn mannetje ging nog even met de dokter mee naar een andere kamer terwijl ik mij hier moest uitkleden, daar werd even de precieze rol verdeling doorgenomen en kreeg hij als coassistent een echte dokters jas aan. (dit hoorde ik natuurlijk later pas).

KUT… De deur ging open en daar kwam de dokter binnen. Met daar achteraan zijn coassistent, ook in doktersjas. Aangezien ik niet heel goed ben in het inleven in rolspellen verplichte ik mijzelf om vanaf nu de coassistent te zien als een assistent dokter in opleiding. De dokter kondigde aan dat hij zou gaan beginnen met een gevoeligheidsonderzoek hij pakte hiervoor van de tafel een scherp haakje, die ook door de tandartsen worden gebruikt. Ik moest van de Dokter met mijn handen op mijn hoofd gaan staan en mijn benen uit elkaar. Daar stond ik dan helemaal overgeleverd aan een wildvreemde zonder enige mogelijkheid om iets van mij te verbergen. Ik zag de coassistent zichtbaar genieten van het uitzicht. Ik weet dat hij het geil vind als andere naar mij kijken en aan mij zitten. De dokter begon nu met het gevoeligheidsonderzoek door mij te pijnigen. Met het haakje werden verschillende delen van mijn lichaam aangeprikt. En net zo hard dat ik elke keer er een gil bij gaf. Aangezien ik best een hoge pijngrens heb was ik hier niet heel bang voor. Vooral gevoelige plekken werden aangedaan zoals mijn binnen kant van mijn dijen, mijn zij, buik zo omhoog naar mijn borsten en tepels. Maar naast de pijn merkte ik dat ik er ook wel heel erg geil van werd.

Dat werd alleen nog maar versterkt toen de dokter een wieltje pakte en over de zelfde plekken heen ging als met het haakje. En daar zaten wederom hele intieme plekjes bij. En er ontstonden waar ik al bang voor was natte spetters op de vloer voortkomende van de geilheid die steeds verder toenam. Wel leek het er alsof er een tandje van het wieltje scherper was dan de rest. De actie van de dokter om er met een kastje waar elektro schokken uit kwamen die verbonden was aan het wieltje verloren moeite. Op de hoogste stand voelde ik er nog niets van. Toch een voordeel van die hoge pijngrens dacht ik. En nee de batterij was niet leeg. Kennelijk ben ik daar niet heel gevoelig voor. Jammer voor de Dokter die zichtbaar vermaakt als ik pijn heb maar geluk voor mij dat ik even tijd heb om nu al een beetje bij te komen. Dan maar de stoel in stelde de dokter voor. En na wat klim werk werd ik door de dokter en zijn coassistent in de stoel geholpen, ik moest met mijn billen naar voren komen zodat mijn kut zich helemaal vooraan op het randje van de stoel bevond. Mijn benen werden gepakt en uit elkaar getrokken en vast gezet met riemen in de beugels. Daar lag ik dan opgewonden en geil op wat er nu gaat gebeuren met mij. Waar ik net nog de mogelijkheid had om mij weg te trekken tijdens een pijnlijk onderzoek. Was ik mij er van bewust dat ik vanaf nu geen enkele mogelijkheid meer had. Vanaf nu zou de dokter alles met mij kunnen doen. Ik werd daarna naar achter gekanteld zodat nu mijn kut helemaal open stond voor de Dokter, mijn armen werden nu ook in de beugels gelegd vastgezet met riempjes. De coassistent was druk bezig om dit schouwspel op de gevoelige laat vast te leggen. De ene naar de andere foto werd gemaakt. En ik wist dat de coassistent het nu ook heel zwaar heeft, ik zag een flinke bobbel in zijn broek. Maar daar kon hij niets mee doen. De dokter gaf aan dat hij zou gaan beginnen met het inwendig onderzoek. Mijn hart ging mega tekeer. De Dokter kwam tussen mijn benen zitten en met wat glijmiddel op zijn handschoenen zo met twee vingers in een keer in mijn zeiknatte kut. Dit zonder enige waarschuwing. Daar lag ik dan vastgebonden met een vreemde man tussen mijn benen die mijn kut van binnen aan het betasten was. De coassistent moest ook handschoenen aantrekken en de dokter gaf aanwijzingen hoe hij mijn vagina moest inspecteren. Hierna deed de coassistent het zelfde inwendige onderzoek als de Dokter. Het wordt eentonig maar ook dit was lekker geil om je kutje aan twee heren open en bloot te geven. De dokter probeerde steeds meer vingers in mijn kut te stoppen, wat uiteindelijk resulteerde op een poging om mij te fisten. Het was heerlijk geil, maar op een of andere manier is dat nog nooit door iemand gelukt om zijn hand volledig bij mij naar binnen te werken. En na meerdere verwoede pogingen door de dokter en de coassistent en zelfs door met een mega dikke dildo mijn kutje op te rekken gaven de heren zich uiteindelijk gewonnen. Zij kwamen tot de conclusie dat de volgende keer er maar een zuster bij moest komen die wat kleinere handen heeft. Desondanks was het wel erggg lekkerrrr. En…ja geil. Zo geil dat ik tijdens de fist-poging van de coassistent voor de eerste keer klaar kwam met bijna zijn hele hand in mijn kut. Ik had mij nu helemaal overgegeven aan de Dokter en hij kon nu echt alles met mij doen wat hij maar wilde, Wat was die man goed.

En dat alles met een paar attributen en zijn hand.

De dokter wilde revanche denk ik en haalde weer dat venijnige scherpe haakje te voorschijn. En begon daarmee mijn klitje te testen op mijn pijngrens. En dat was best af en toe te pijnlijk.

Geregeld moest ik gillen en heb de dokter ook vervloekt. Maar werd er zeker nog opgewonden door. Nu werd door de Dokter mijn vagina opengezet met behulp van een eendenbek en de dokter en zijn coassistent bekeken mij van binnen, mijn baarmoedermond werd geïnspecteerd en alles werd door de heren goed bevonden. De coassistent legde de uitslag vast door van mijn openstaande kut een paar foto’s te maken. Op een gegeven moment voelde dat ik weer met elektro shocks, nu werd de binnen kant van mijn kut hier mee bewerkt, en dat had wel wat aparts maar kon het prima hebben.

De elektrische tandenborstel werd gehaald, maar niet met een borsteltje maar met een speciale opzetstuk waardoor deze nu functioneerde als heftige vibo. Deze was duidelijk niet bedoeld om mijn tanden te poetsen maar mijn klitje. Erggg lekker En ja. Daar kwam ik voor de tweede keer heerlijk tot een hoogte punt. Ik kon mij kut niet dichtknijpen omdat ik helemaal vast zat in de stoel, ook mijn handen kon ik niets mee om te voorkomen dat ik klaarkwam. Daar maakte de dokter gebruik van en haalde de tandenborstel niet van mijn klitje af Alle smeekgebeden hadden geen zin hij bleef maar doorgaan met het stimuleren van mijn klitje, De coassistent deed er nog een schepje boven op en stopte toen ook nog twee vingers in mijn kut en masseerde mijn g-spot, met een overgevoelige klit die net was klaargekomen en de behandeling van de beide heren resulteerde dit in een derde orgasme. Ik schreeuwde het uit en vond het ook even niet meer leuk. Ik was kapot… En zakte voor mijn gevoel weg. Kennelijk had de Dokter zo veel ervaring dat hij mij even de tijd gaf om weer tot mijzelf te laten komen.

Hij begon met voorbereidingen voor het volgende onderzoek. De dokter ontsmette mijn kut van binnen met wat alcohol, Vond dat eerst geen goed idee maar gelukkig was het niet pijnlijk of prikkeling gevoel en kon het goed hebben. De dokter haalde een steriele katheter uit de verpakking en smeerde er wat glijmiddel op. Doordat mijn vagina nog steeds wijd open stond gleed de katheter zo naar binnen door mijn plasbuis. De dokter vertelde keurig aan mij en de coassistent hoe een katheterisatie werkte met de functie van het opblazen van het ballonnetje van de katheter die er voor zorgde dat de katheter er niet meer uit kon glijden. Eerlijk gezegd merkte er eigenlijk helemaal niets van het plaatsen van de katheter. Toen de katheter op zijn plek zat en verankerd, werd mijn blaas vervolgens volgespoten, een spannend gevoel en voelde ook mijn buik opzetten. Toen mijn blaas vol zat had ik een erg vol gevoel. Maar wat wil je na dik 4 volle spuiten. En ik moest al naar de wc voordat de dokter aan dit onderzoek begon. De coassistent kon maar niet ophouden, en maakte van elke stap een foto. De dokter probeerde mij weer klaar te laten komen met de tandenborstel op mijn klitje tegelijk met een overvolle blaas. Maar bij mij werkt dat kennelijk niet of ze hadden hun kruit al verschoten door mij onder dwang twee keer achter elkaar te laten klaarkomen. Hoe graag ik het ook wilde door de grote druk op mijn blaas kronkelde ik wel in alle posities maar klaarkomen was er niet bij helaas. Desondanks was het wel een heerlijk gevoel en een unieke ervaring rijker.

Ik werd door de heren bevrijd uit mijn stoel. Wat best even raar was, door alle gebeurtenissen leken mijn benen wel van spaghetti, maar ik moest zooooooo nodig…Maar in plaats van naar de wc te gaan werd ik gesommeerd om midden in de behandelkamer te gaan staan en mijn benen uit elkaar te doen. De dokter schoof een po onder mij en moest van de dokter zelf de klem van de slang halen zodat de volledige inhoud van mijn blaas door de katheter leeg zou lopen. En daar stond ik een geil gezicht om zo bekeken te worden en ook een opluchting toen langzaam de druk van mijn blaas afnam. En weer werden er foto’s genomen van hoe ik midden in de behandelkamer mijn blaas niet leeglopen. Maar dat maakte mij nu niets meer uit. Als mijn blaas maar leeg ging desnoods midden op straat gaan staan.

Het onderzoek ging weer verder en ik moest weer terug in mijn stoel. Kut…dacht ik nog niet klaar. Armen en benen weer ingesnoerd. De katheter werd verwijderd, en mijn tepels en klitje werden door de dokter vacuüm gezogen door cups te plaatsen. Hierdoor werden ze erg gevoelig. Achter af hoorde ik dat de dokter ook nog met een tril apparaat is bezig geweest maar kennelijk is mij dat door de voorgaande onderzoeken langs mij heen gegaan. Wel weet ik dat hij de cup op mijn klitje verwijdere mijn schaamlippen opgezwollen waren. Er werd weer een flinke dildo in mijn kut geschoven en ja hoor de tandenborstel werd op mijn klitje gezet. Kennelijk moet ik toch nog een keer laten zien dat ik kon klaarkomen en dat gebeurde dan ook met een overgevoelige klit en tepels die door de coassistent werden bewerkt met zijn vingers nadat hij de cups had verwijderd. Hierna werd een ander type eendenbek in mijn vagina in gebracht. Waarom dit een ander type was heeft de dokter wel uitgelegd maar ook dat is mij niet bij gebleven. Daarna werd er een camera in mijn vagina ingebracht, via de monitor mocht ik in mijn eigen vagina van binnen bekijken en werd uitgelegd wat ik allemaal te zien kreeg. Een de grote hoeveelheid kutvocht was duidelijk zichtbaar. Tja, dat zie je nu niet elke dag dus ook weer erg leuk om mee te maken en een mooi gezicht. Op een gegevenmoment draaide ik met mijn bekken en de punt van de eendenbek en deed mij van binnen erg pijn. En vroeg ook of dat ding er uit mocht en de dokter stemde daar ook netjes mee in.

De dokter haalde plotseling een naald te voorschijn. In eerste instantie dacht ik dat het bluf was hij ging er mee over mijn tepels en toen moest ik mijn ogen van hem dicht doen. Even een klein prik gevoel volgde, maar die pijn was snel weg en voelde daarna niets meer. Het zelfde gevoel was even later bij mijn andere tepel. Toen ik mijn ogen op deed zag ik twee naalden recht op in mijn tepels staan. En ja hoor daar ging de coassistent weer te keer met zijn fotocamera. Ik had bijna medelijden met hem. Ik wist dat hij dit zo geil vond. Maar nooit van mij mocht proberen. Kennelijk hadden de ze dit al bekokstooft toen ik mij aan het uitkleden was in de behandelkamer. Aan de andere kant wist ik dat de coassistent het ook heel zwaar had, hij had nu niets liever zijn pik uit zijn broek gehaald en zich afgetrokken en zijn sperma over mij heen gespoten. Of nog geiler mij geneukt terwijl ik zo open in de stoel lag. Maar ja dat doen dokters niet. Dus tot nu toe nog geen pik gezien of gevoelt. De dokter haalde nu nog meer naalden en bedreigde hiermee mijn klitje maar de naalden eindigde gelukkig recht op in mijn schaamstreek. Ook dat gevoel was het zelfde als de naalden in mijn tepels. Ondanks mijn affectie tegen dit onderzoek was het goed te doen. Dit was duidelijk een mindplay. Ik had eerlijk gezegd ook meer pijn verwacht. Maar toen de dokter de bedreiging opvoerde om mijn vagina dicht te naaien met naalden vond ik het niet leuk meer. En stond op het punt om het spel te gaan afbreken. Maar gelukkig zag de dokter dat dit net een stap te ver was voor een broekie zoals ik. voor mij gelukkig bleef het bij een dreigement.

De Dokter had nu wel door dat ik helemaal doorheen zat en dat ik genoeg onderzoeken had ondergaan. Hij verwijderde de 4 naalden, wat een kleine schik reactie bij mij teweeg bracht.

Hij zei de verlossende tekst dat het onderzoek was afgelopen en dat ik bijna overal voor was geslaagd. Ik werd door de coassistent los gemaakt en begeleid naar de douche waar ik even heerlijk onder een warme waterstraal kon bijkomen en alle glijmiddel van mij kon afspoelen.

Nadat ik weer was aangekleed hebben we gezamenlijk een kopje koffie gedronken nog een goed gesprek gehad met de persoon die zich achter de dokter verschuilt. Hierna namen wij afscheid van de Dokter. Die er op aandrong dat ik binnen kort wel weer een afspraak moest maken om terug te komen voor een vervolg onderzoek. Verder moest ik veel waterdrinken en plassen om te voorkomen dat ik een blaasontsteking zou krijgen vanwege het onderzoek. Eenmaal in de auto praten we natuurlijk na wat ons zojuist allemaal was overkomen. Nou ja vooral bij mij dan. Mijn mannetje was er in vergelijking met mij goed vanaf gekomen. Maar hij baalde wel. Dit was de eerste keer dat we een seks date hadden gehad waar hij niet eens zijn pik had kunnen vasthouden. Laat staan klaarkomen. Daarom verzocht ik hem om een de auto te parkeren op een stil weggetje. En daar heb ik hem verzocht zijn broek uit te trekken waar zijn kale 18cm lange pik meteen omhoog stond, deze heb ik nog even lekker gepijpt. Al snel kwam hij klaar in mijn mond, al zijn zaad heb ik doorgeslikt. Wat door alle geilheid een behoorlijke hoeveelheid was. Mij nu nog neuken, daar moest ik echt niet aan denken. Mijn kut voelde beurs en blauw. Maar een unieke ervaring rijker pakte we de rest van de dag het gewone leven weer op. Al was ik liever bij thuiskomst meteen mijn bed in gedoken om een paar uur te gaan slapen

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 12415x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 7251x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 8279x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11723x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5689x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20634x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9315x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24868x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10652x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17423x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6142x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5368x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 9021x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3753x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7200x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net