Opwindend.Net
Datum: 10-05-2017
Stemmen: 57x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 16890x
Lengte: Gemiddeld
Vrouw Wordt Gedwongen - 2
Door Brandweer Hans - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vrouw Wordt Gedwongen - 1

Er waren al weer wat dagen voorbij gegaan, maar ik belde toch Karin op. Ze vertelde dat ze een plan had om Greetje onderdanig te krijgen.

Ja ik was benieuwd en ze zei laat het maar aan mij over je hoort wel via een sms,je wat je moet doen.

Greetje ging naar de stad toe en Karin zag haar vertrekken en volgde haar, Greetje parkeerde haar auto en liep naar de stad.

Karin zag Greetje naar een restaurantje gaan en daar zaten een paar vriendinnen van Greetje ja het was een vrolijke boel en ze namen een paar wijntjes ja eigenlijk iets teveel, Karin stuurde een sms.je naar mij en schreef bel je vrouwtje en zeg dat ze thuis moet komen en zo gebeurde dat, Greetje liep naar haar auto en Karin stond op een punt zodat Greetje Karin niet zag ze reed achteruit en Karin sprong op de achterbak Greetje schrok erg dacht ik heb iemand aangereden. Karin kreunde en schreeuwde je rijd mij omver trut hier wil ik de politie bij hebben Greetje begon te huilen en zei geen politie want dan ben ik mijn rijbewijs kwijt Karin nam alles op wat Greetje zei dus ze zei ok geen politie dan maar even meekomen naar mijn huis Zo kwam Greetje bij Karin en Jan thuis hier hoorde ze nogmaals wat ze allemaal gezegd had ja ze wist dat ze de pisang was, en zei alstublieft niet de politie bellen ok zei Karin bel je man dat hij hier moet komen en zo ging ik (Hans) naar Karin toe.

Hier zag ik Greetje huilen en ik hoorde het verhaal en zei wat moet ze doen om dit goed te maken Karin en deze antwoorde ze moet hier een weekend alles schoonmaken en mij gehoorzamen Greetje accepteerde het zo kwamen we thuis en ik werd kwaad op Greetje hoe ze zo stom kon zijn om met drank op te rijden en ik gaf ook aan dat ze zeker Karin moest gehoorzamen anders had ze een groot probleem het werd vrijdagavond en ik zei ga naar Karin om je belofte waar te maken.

Greetje werd binnen gelaten zo daar ben je ga in de hoek staan en snel anders bel ik je man en die is al kwaad dus Greetje stond in de hoek en hoorde dat Jan binnen kwam en zei meesteres wat moet ik doen. Je moet die slet in de hoek uitkleden en snel Greetje schrok en voordat ze eigenlijk kon reageren was haar broek naar beneden getrokken en stond daar te koop met een geschoren KUT hier werden foto,s van gemaakt zo die heb ik en nu uitkleden slet alles uit Greetje werd bang en deed het Kruip naar mij toe slet zei Karin en kleed mijn slaaf jan uit en hierna zuig je aan zijn lul en snel anders stuur ik deze foto,s naar je familie Greetje ging huilend aan de lul van Jan zuigen en ze moest hem helemaal opslokken ze schaamde zich zo. Ze voelde dat hij klaar ging komen en de lul floepte uit haar mond jan moest zijn sperma in een glas spuiten.

Ja Greetje zat te kijken hoe dit in het glas gespoten werd en Karin lachte en zei slet hier komen en gaf het glas aan Greetje en die moest het langzaam opdrinken o wat vond ze dat erg maar deed het toch.

Zo en nu bel je je man Hans zei Karin die moet maar zien hoe een slet jij bent en zo belde ze mij en zei wil je komen ik heb wat stoms gedaan.

Ik kwam daar bij hun thuis en zag Greetje en Jan naakt staan en speelde natuurlijk de show mee en werd kwaad op Greetje en zei hier komen en pak een bamboestokje uit de plantenbak, ze gaf braaf dit aan mij en ik zei krom staan en vragen om straf ze huilde zo maar vroeg om straf en die gaf ik haar, haar hele kont was dieprood.

Ik stopte en zei ja dit heb jezelf aangedaan vraag aan Karin of je iets kan doen en deze zei lik mijn KUT Greetje wilde dit niet maar na 2 slagen met dat stokte likte ze er op los of haar leven eraf hing.

Karin kwam klaar en spoot het geil in Greetje gezicht hier komen zei ik kleed mij uit en dan zal ik je straffen omdat je niet direct gehoorzaamde ik stond daar met een stijve lul en zei trek je billen open ik wil je aars neuken, dit hadden we nog nooit gedaan maar ik droomde ervan en nu kon ik het doen.

Ze schreeuwde van de pijn en Jan moest zijn slip in haar mond doen en zo neukte ik haar in haar kontje.

We zaten allemaal bij te komen en Karin en ik vertelde tegen Jan en Greetje dat ze verder getraind gingen worden als sexslaaf en ze moesten ons daar voor bedanken wat ze ook deden.

We bleven daar slapen en de volgende dag aan het ontbijt zei Karin dat Greetje en Jan in een seksclub verwacht werden om daar mannen en ook hele oude mannen te verwennen en wij gingen dat bekijken.

We kwamen daar aan, het was een exclusieve club en Greetje en Jan werden meegenomen wij zaten in een luie stoel met een heerlijk drankje en Karin zei tegen mij zie je Greetje wordt al een slet net zo als die Jan van mij.

De muziek ging uit en er werd aangekondigd dat er 2 slaven op het podium kwamen en daar kwamen die 2 sletten op geheel naakt met een halsband om.

Op het podium stond een grote vibrator met een model van een pion boven klein en onder behoorlijk dik de spreekstalmeester gaf aan dat Jan hier op gezet ging worden Jan werd wit en rende weg maar werd gepakt en teruggebracht Greetje moest zijn kont gereed maken voor dit werk ze vroeg waarmee iedereen lachte met je tong slet likken maar en ze deed dit met tranen in haar ogen o wat had ik een stijve lul van dit gebeuren.

Jan werd opgetild door een paar man en op de vibrator gespietst hij schreeuwde maar dit werd gesmoord door een snel aangebrachte gag.

Zo nu is Greetje aan de beurt vraag maar aan je man wat je moet doen ze kwam bij mij en zei zachtjes Hans ik greep direct in meester voor jou en ze zei meester wat moet ik doen.

Jij gaat alle mannen hier vragen of je ze mag afzuigen dat slik je door bedankt ze en als beloning lik je aan hun poepertje en snel aan de gang jij ze kroop naar de eerste man iemand van achter in de zestig en deed inderdaad wat ik opgegeven had zo was ze ongeveer een uur bezig en kwam bij mij om te zeggen dat ze de meeste mannen die het wilden afgezogen had ik gaf aan dat ze een brave slet was.

Jan werd van de vibrator afgehaald en ook bij mij en Karin gebracht we gingen eerst wat drinken en zeiden toen zo sletten en dan gaan we nu naar de SM etage en zullen jullie gaan leren hoe je pijn moet verdragen.

Wordt vervolgt

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vrouw Wordt Gedwongen - 3

Zoek naar meer verhalen van Brandweer Hans...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net