Opwindend.Net
Datum: 11-05-2017
Stemmen: 50x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 9416x
Lengte: Lang
Maureen - 45: De Eerste Training
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 44: Contract

Mark gaat met Noortje naar zolder om daar naar boeken en literatuur over BDSM te zoeken die Noortje mee kan nemen. Ondertussen ga ik op de zitstok zitten. Na een half uur doet het pijn, maar de trotse blik van Irma zorgt er voor dat ik, ondanks de pijn in mijn kut, volhoud om te blijven zitten.
Als Mark en Noortje na een uurtje beneden komen, heeft Noortje en enorm verhit hoofd en grijnst Mark van oor tot oor.
Irma ziet het aan en zegt: “volgens mij hebben jullie een paar standjes uit de bladen nagespeeld?”
“Ja”, zegt Mark. “Het lijkt er op dat Noortje graag overmeesterd wil worden, want naar de plaatjes waar een meester en een slavin op stond, bleef ze wat langer kijken”.
Ik vraag: “Welk standje hebben jullie nagespeeld?”
“Ik heb Noortje eerst over de knie gelegd en haar billen vuurrood geslagen”. Noortje draait zich om en laat haar nog steeds rode achterwerk zien. “Daarna pakte ik haar bij haar keel, waardoor ze amper adem kon halen. Toen ik haar keel losliet, sloeg ik haar gelijk hard op haar wang”. Mark wijst op een paar rode vlekken op Noortjes wang die door zijn vingers veroorzaakt zijn.
“Daarna heb ik haar over een stoel heen gevouwen en heb ik haar keihard geneukt, terwijl ik haar tepels zowat van haar tieten heb getrokken. Haar strakke doos zorgde er voor dat ik snel klaar kon komen, maar het lukte Noortje lekker niet om ook klaar te komen.
Ga eens op je rug op de tafel liggen?”

Noortje kijkt onbegrepen, maar doet wat Mark aangeeft. We zien allemaal het glinsterende geil in de kut van Noortje. De lippen zijn nog dik van de opwinding en waarschijnlijk erg gevoelig. Mark zegt: “Ik wil dat je onthoudt dat je kut er niet voor jouw eigen lust is. Jouw kut is voor de lust van je meester”. “Ja, meneer”, zegt Noortje diep ademhalend. “Om er voor te zorgen dat je het lang zal beseffen, moet je nu je mond dicht doen”. Noortje hapt haar mond dicht en Mark doet zijn hand hier nog boven overheen.
Dan slaat hij echt keihard met zijn vlakke hand op de wijd openliggende kut van Noortje. Ze zag die klap letterlijk niet aankomen en gilt het onder de hand van Mark uit.
De tranen schieten haar in de ogen: het is maar goed dat ze geen mascara op heeft. “Tussen een paar snikken door zegt ze: “Dank u meneer”.

Irma, Mark en ik kijken naar elkaar. Wat een bijzonder schepsel is Noortje! Ze is echt ontzettend onderdanig! Irma kruipt op de tafel en drukt haar kut op de geopende mond van Noortje. “Lik me klaar!”, zegt Irma dwingend. Ik zie de onderkaak van Noortje furieus bewegen en Irma gaat al snel op in het ritme van de bewegende mond en tong van Noortje. Ik geniet van het mooie tafereel voor me, maar ik begin me wel af te vragen hoe lang mijn kut het op de zitstok nog vol kan houden.
Irma komt al snel klaar op de vaardige tong van Noortje.
Als Irma opstaat, dan is het gezicht van Noortje heel erg rood aangelopen. Blijkbaar had ze wat last om voldoende adem te kunnen halen tussen de benen van Irma. Haar gezicht is ook kletsnat van het zweet en andere lichaamssappen van Irma.

Mark helpt Noortje van de tafel en ze kleedt zich aan, zodat Mark haar naar huis kan brengen. Noortje mag van Irma haar gezicht pas morgenochtend schoonmaken: ze moet de hele nacht het geil van Irma blijven ruiken.
Noortje kust me en kneedt even zachtjes in mijn borsten. Ik geniet van haar aanraking. Daarna zegt Mark “doei, tot straks!” en hij geeft op allebei mijn borsten een hele harde klap met zijn hand. Ik zucht diep en voel de klap doortrekken naar mijn kut.
Als ze de deur uit zijn, vraagt Irma hoe ik me voel. Ik grap: “Ik voel me goed, maar mijn kut voelt echt gewoon kut… Het voelt heel erg pijnlijk aan!”
“Hoe lang denk je dat je dit nog vol kan houden?”
“Niet zo lang meer, want begint echt ondragelijk te worden”
“Zal ik je wat afleiden?”
“Ja, dat lijkt me goed”, flap ik er uit. Maar nog voordat die woorden uitgestorven zijn kan ik mezelf wel een klap voor mijn kop geven. Dat wordt natuurlijk geen makkelijke afleiding die Irma mij gaat geven….
Irma lacht als ze mijn gezichtsuitdrukking ziet veranderen op het moment dat ik me het realiseer dat ik nog meer pijn kan verwachten.
Irma pakt de strokenzweep en begint rustig mijn onderbuik en borsten te bewerken met de wapperende slierten. Flap… Flap… Flap… Steeds weer heen en weer. Van links naar rechts. Geleidelijk wordt mijn buik roder en roder. Mijn tieten beginnen te gloeien en ik moet mezelf heel bewust concentreren om mijn handen niet weg te halen van de steunpaal, want anders zal ik zeker van de zitstok afvallen.
Irma slaat langzaam steeds wat harder. De impact van de slagen wordt ook steeds groter. Niet alleen op mijn vlees, maar ook in mijn hoofd. Het voelt voor mij heel erg vernederend om geslagen te worden. Op mijn rug en billen valt het nog wel mee, maar aan de voorkant vind ik het echt niet leuk….
Ik klem mijn hoofd tussen mijn ellebogen in. Niet alleen om mijn gezicht te beschermen tegen de wapperende slierten van de zweep, maar ook zodat ik in een beschermend hoekje weg kan duiken. Langzaam komen de eerste tranen en al snel zit ik snikkend op de zitstok, maar ik gebruik mijn stopwoord niet. Ik vertrouw er op dat Irma zelf zal stoppen.
Dan hoor ik in de verte Irma zeggen: ”Jij bent nu zelf degene die de grenzen aan moet geven. Je kent de woorden: STOP, hou op! en ORANJE”.
Ik kijk Irma even aan. Irma kijkt mij aan. Ze kijkt diep in mijn ogen en laat een hele harde klap van de zweep over mijn beide borsten zwiepen. De slierten raken mijn vlees maar net en het geeft een snerpende pijn en ik roep direct: “STOP, hou op!”
Irma kijkt me aan en zet een stoel voor mijn voeten neer. Ik ga al huilend aan de slag om mezelf op de stoel te werken, maar daardoor verplaats ik mijn kut op een hele pijnlijke manier, zodat ik er nog veel meer pijn bij krijg… Ik gil het uit en als ik eindelijk snikkend van ellende op de grond lig, doet Irma een deken over me heen.
Ze appt naar Mark om hem te informeren hoe lang ik het volgehouden heb. Dan keert ze zich naar mij en zegt: “meisje, je bent een fenomeen. Nu al. Je hebt pas een paar keer op de zitstok gezeten en je hebt er meer dan anderhalf uur opgezeten en ik heb je ondertussen ook een vrij zware afranseling gegeven. Vrijwel iedereen zou al veel eerder gebroken zijn!”
Mijn snikken wordt gecontroleerder, maar ik heb nog zo ontzettend veel pijn, dat ik niet weet waar ik me op moet concentreren. Ik laat het allemaal maar even over me heen komen. Irma streelt mijn haren. Ze legt mijn hoofd op haar schoot en ik ruik haar geil, maar dat doet me nu even niets… Ik geniet van de liefkozingen van Irma en uit haar rustig gesproken woorden vol met complimenten en waardering.

Na ongeveer een kwartier helpt Irma me overeind. Ze zet me op mijn voeten, wat nog helemaal niet zo makkelijk is: al mijn spieren lijken in een kramp te zitten en alles lijkt pijn te doen. Mijn kut is een poel van doffe pijn, terwijl mijn bovenlichaam gloeit alsof het licht moet geven. Daarna doet Irma me de blinddoek om en ze zet mij in de hoek.
Ik baal hiervan. Ik had gehoopt dat ik nu onder de douche zou kunnen gaan staan. Of, dat ik nog wat langer in Irma’s armen kon liggen. Of, liever nog: Irma lekker verwennen, ondanks dat Noortje me net voor is geweest….

Ik sta stil. Heel voorzichtig beweeg ik mijn tenen om te controleren of ik nog gevoel in mijn tenen heb. Heel voorzichtig span ik mijn kutspieren aan. Langzaam lijkt het vuur op mijn bovenlichaam geblust te worden. Langzaam lijkt mijn kut minder pijn te gaan doen.
Als de pijn afneemt, komen de gedachten. Dat moet Irma bewust bedacht hebben: het stilstaan met een blinddoek om geeft veel rust om na te denken. Ik hoor af en toe dat Irma een bladzij van haar boek omslaat.
Ik denk na over mijn situatie. Irma was duidelijk trots op mijn ‘prestatie’. Ze moest het op een euforische manier aan Mark vertellen. Ze stak niet onder stoelen of banken dat ik het heel goed gedaan had. Maar: wàt heb ik dan goed gedaan?

Tijd voor een analyse.
Irma gaf aan dat ik ‘het zo lang volgehouden heb’. Blijkbaar kan ik een lastige pose of pijn langer volhouden dan zij verwachtte dat ik zou kunnen doen.
Ik weet van mezelf dat ik een ‘harde’ ben. Ik weet dat ik veel pijn kan hebben. Met een vader die aan de alcohol verslaafd was, maar elke zondag in de kerk mooi weer verkocht had ik een prima leermeester om pijn te accepteren. Daar komt denkelijk ook mijn angst vandaan om in mijn gezicht of op mijn buik geslagen te worden. Goed om te weten. Deze conclusie moet ik zeker met Mark en Irma delen.
Het zitten op de zitstok voelde heel lang niet vervelend. Ik had al snel door dat het maken van snelle bewegingen niet handig was, want daardoor werd mijn vlees al snel geschuurd door het veel te ruwe hout.
En, dat nog wel, terwijl ik dacht dat ik de stok goed geschuurd had… Ik had al snel in de gaten dat ik niet met mijn schaambeen op de zitstok moest gaan leunen, maar meer met mijn kont. Bot tegen het hout, dat geeft snel pijn.
Veel te snel werd het vlees tussen mijn kut en kont gevoelloos door alle druk die mijn lichaam er op uitoefende. Toen ik dat wilde verlichten, kwam ik met mijn schaambeen weer tegen de zitstok. Dat was geen goed idee: dat gaf te veel druk en dus pijn. Het was al na 15 minuten moeilijk om een houding te vinden.
Door mijn pogingen om een wat andere houding te vinden ging ik best veel van links naar rechts met mijn bovenlichaam. Ik heb er nu al van geleerd dat dit alleen maar meer pijn geeft, dan dat het iets verlicht. Maar ja: als je niet lekker zit, dan probeer je van alles!
De pijn was na een half uur alom aanwezig. Doordat ik constant mijn focus moest verleggen op het houden van de goede balans, zodat ik niet om zou kieperen en de pijn op mijn kut, kwam er van beide niet genoeg terecht.
Het ergste was als mijn klit tussen mijn schaambeen en de zitstok terecht kwam. Dat zorgde telkens voor een schokkerige verschuiving van mijn lijf, zodat ik weer elders (te) veel pijn kreeg.
De afleiding die Mark en Noortje gaven was welkom. Daardoor leek de tijd een sprongetje te maken. De afleiding van Irma met de strokenzweep was wat minder plezierig, maar ook daardoor kreeg ik afleiding, zodat ik mijn kut niet zo veel voelde.

Al met al mag ik best trots zijn op mijn optreden. Mijn kut zal wel beurs zijn en misschien zelfs bont en blauw, maar ik heb het toch maar gedaan. Ongemerkt rek ik mijn lichaam iets en duw ik mijn borsten naar voren.

Dan bedenk ik, dat ik een opdracht altijd veel erger voor moet stellen dan wat ik er van verwacht. Hoe zou deze opdracht erger gemaakt kunnen worden? Als ik daar maar kort over nadenk, dan vliegen er al heel veel gedachten door me heen: strakke riemen om mijn ademhaling te hinderen, een lange dildo in mijn keel om hetzelfde doel te bereiken. Of: een vibrator tegen je klit. Hardere zweepslagen. HELP!
Deze positie geeft veel te veel mogelijkheden voor een Dominant om ‘leuke’ dingen te doen. Ow, en dan nog: de zitstok kan 180 graden gedraaid worden, zodat de druppelvorm ‘echt’ is: de scherpe rand boven. Daar moet ik nu even niet aan denken en ik huiver. Ik krimp wat in elkaar en mijn tieten steken niet meer trots naar voren…

Ik ben blij dat ik niet in één keer alle moeilijkheden op mijn bordje heb gekregen, maar dat ik kan trainen. Niemand levert een topprestatie zonder daar keihard voor getraind te hebben!

Mijn gedachten schieten steeds verder weg en ik besef dat ik over de acuut noodzakelijke dingen nagedacht heb en die een plekje heb gegeven.
Dan komt Mark binnen. Hij kust Irma uitgebreid en ze kletsen wat over Noortje en dat ze een interessant studieobject is.

Dan komt Mark naar me toe. Hij zegt: “Ik hoorde van Irma dat je het goed gedaan hebt op de stok en met het ontvangen van de zweep. Irma kennende was ze niet al te mild!” Ik hoor een gemene grinnik van zowel Mark als Irma.
“Je hebt wel een beloning verdiend”, zegt Mark. “Haal je armen maar uit je nek en buig jezelf voorover. Je mag je handen als steun op je knieën plaatsen”.
Daarna gaat Mark achter me staan en drukt zonder enig verder aarzelen zijn lul in mijn kut. Ik voel gelijk weer alle pijn terugkomen. Ik gil het werkelijk uit: deze pijn is te erg!
“Alsjeblieft Mark, stop. Het doet pijn!”
“Ja, natuurlijk doet het pijn. Dat is logisch, want je hebt net urenlang je kut naar de vernieling geholpen!” zegt Mark smalend. “Maar: ik zie een schitterende kut met hele dikke blauwpaarse lippen en daar wil ik mijn zaad tussen deponeren!”

Ik bedenk me weer wat mijn rol is: Mark en Irma verwennen. Ik zucht diep, maar niet overdreven en ik zeg: “Beste Mark, wil je je zaad in mijn kut spuiten? Ik zal het graag ontvangen!”.
“Goed zo, meisje”, complimenteert Mark me. Ik sta nog steeds voorovergebogen en terwijl hij mijn onderlijf nog verder kapot beukt trekt hij hard aan mijn tepels. Ik denk dat hij dat bewust doet, want daardoor kom ik al snel klaar. Ik kan mijn orgasme nog even inhouden, maar dan komt het over me, waarmee ik Mark meesleep. Tegelijk komen we klaar. We genieten er intens van. Als Mark zijn kleine Markje uit mijn kut trekt, voel ik wat van zijn zaad gelijk naar buiten komen. Mark gaat schuin achter me staan en zegt: “Één orgasme, dus één bestraffing” en daarna geeft hij me een keiharde klets op mijn kont. Ik voel het gelijk gloeien.

“Dan is het nu tijd om te gaan douchen en slapen”, zegt Irma streng. Ik knik naar haar. Ik wil niets liever dan mezelf nu in mijn kamer terugtrekken. Ik loop voorzichtig naar boven en ga me douchen. De warme douche voelt op mijn bovenlijf te heet en mijn kut wil liever iets kouds, zodat de zwelling wat minder wordt... Ik zet de douche op het koudst en koel mijn boven- en onderlijf hiermee. Ik bibber van de kou, maar ik weet dat ik hierdoor de bloedsomloop stimuleer, waardoor ik sneller zal herstellen.
Als ik een kwartier later naar mijn bed loop, liggen de kluisters al klaar op bed. Blijkbaar moet ik de nacht gekluisterd doorbrengen. Dat is eigenlijk wel zo lekker. Het is wel wat jammer dat de dikke anaal plug er ook bij ligt…. Ik werk die in mijn kont en ga op mijn rug liggen. Daarna maak ik bijna alle kluisters vast. De laatste lukt niet, omdat ik niet bij de riem kan met maar één hand. Ik besluit dat ik Mark of Irma niet ga roepen. Ik ga er van uit dat ze mij nog wel komen controleren en mij dan vast zullen maken.
Ik val in slaap en voor mijn ogen ontrollen vele BDSM scenario’s. Het ene nog geiler dan de andere.
Als ik de volgende ochtend wakker wordt, dan kan ik niets anders concluderen, dan dat ik weer een droog laken nodig heb: ter hoogte van mijn kont voel ik een kletsnatte plek….

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 46: Blue Monday?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net