Opwindend.Net
Datum: 22-05-2017
Stemmen: 69x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 14724x
Lengte: Lang
Slavin Lina - 2
Door Switch - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Slavin Lina - 1

Linda deed de voordeur open net of er niets aan de hand was. Ze deed de deur naar de huiskamer open en zag haar moeder niet. Die was zich zeker aan het omkleden boven dacht Linda. Linda riep dat ze thuis was. Haar moeder antwoordde inderdaad van boven dat ze er zo aan kwam.

Linda liep naar de kast waar ze haar moeder de spullen uit had zien pakken. Ze deed het deurtje open. Haar mond viel open van wat ze allemaal zag. Touwen, diverse zwepen, tepelklemmen, het Electro apparaat, pols- en enkelboeien. Dit wond haar op. Ze streelde een stroken zweep. Toen hoorde ze de deur van de slaapkamer van haar moeder open gaan. Vlug sloot ze het deurtje en ging in de keuken wat te drinken pakken. Daarna ging ze op de bank zitten en hoorde haar moeder de trap af komen.

Carla zei “Goh wat ben jij vroeg thuis”. “Ja” zei Linda “Mijn afspraak was eerder afgelopen dan verwacht”. Haar moeder zei aan het eten te beginnen. Linda zei “Ik ga nog even gauw douchen”. Ze ging naar boven en kleedde zich snel uit. Deed de douche aan en ging onder de douche. Ze moest denken aan wat ze vanmiddag gezien had. Ze begon zichzelf te strelen. Ze fantaseerde dat zij die slaaf was en dat zij alles onderging. Dat haar dingen bevolen werden om te doen. Deze gedachte maakte haar nog geiler. Ze dacht er aan hoe het zou zijn zo op haar billen geslagen te worden. Bij die gedachte kwam ze heftig klaar.

Nagenietend van haar orgasme dacht ze aan een Meesteres zo dicht bij huis. Hoe zou ze het kunnen aanpakken? Want dit is wat ze wilde. Slavin zijn van een Meester of een Meesteres. Ze wist dat ze Carla volkomen zou kunnen vertrouwen. Dat het een ervaren Meesteres was. Ze vroeg zich ook af of haar vader haar slaaf was geweest, of dat ze hiermee was begonnen toen haar vader overleden was. Ze zou hier sneller een antwoord op krijgen dan ze zelf verwacht had...

Ze ging in haar joggingpak naar beneden. Carla was bezig in de keuken. Linda zonk weg in haar fantasie. Dat ze hier naakt aan het kruipen was. Dat ze werd vastgebonden op de eethoektafel. Carla vroeg haar de tafel te dekken. Linda dekte de tafel en Carla zette het eten op tafel. Beiden aten het eten op en Linda kon het maar niet loslaten. Carla zag dat Linda erg afwezig was. Zij vroeg dan ook of er wat was. Linda twijfelde. Zou ze het haar moeder vertellen of niet? Ze kon er lang of kort over nadenken, ze wilde slavin van Carla worden.

Linda besloot het haar moeder maar te vertellen. Ze zei “Ja ma er is iets wat mij op dit moment erg bezighoudt. Ik weet eigenlijk niet hoe ik je het vertellen moet en ik hoop ook dat je niet boos wordt”. Linda begon te vertellen wat ze vanmiddag gezien had en wat het met haar deed. Ze vertelde ook over dat ze zich onderdanig voelde. Dat ze dingen uitgeprobeerd had en wat het met haar deed. Ze wilde dit dan ook om haar gevoelens meer te ontdekken. Carla zei “Ik ben natuurlijk niet je echte moeder. Er zou dus geen sprake zijn van incest. Ik zou het fijn vinden als je mij als Meesteres zou nemen, zodat ik je op een juiste manier op kan leiden tot slavin. Dan gebeurt het veilig en zal je niet beschadigd worden”.

Carla liep naar de kast en pakte een halsband, pols- en enkelboeien uit de kast. Ze liep naar Linda met de spullen in haar handen. Ze legde die op tafel en vroeg Linda of ze zaterdag en zondag plannen had. Linda zei dat ze die niet had. “Dat komt dan mooi uit” zei Carla “Om te beginnen zal je slavin in opleiding zijn. Dan, na het douchen en je kutje goed kaalgeschoren te hebben, doe je deze halsband pols- en enkelboeien om, dat is je slavinnentenue. Dan kom je beneden, je knielt neer en vraagt mij of je mijn slavin in opleiding mag zijn. Dat je mij in alles zal gehoorzamen en als je ongehoorzaam bent dat ik je mag straffen. Dat jouw lichaam mijn speelgoed is. Dat doe je als volgt:

Meesteres mag ik uw slavin in opleiding worden?
Meesteres, ik zal u in alles gehoorzamen. Als ik ongehoorzaam ben mag u mij straffen.
Meesteres mijn lichaam is uw speelgoed.
Als ik zeg dat het goed is mag je het volgende vragen. Is dat duidelijk?”

Linda voelde de kriebels in haar buik door de strenge manier waarop Carla dit gezegd had. Ze ruimden samen de tafel af. Linda ging naar boven. In haar slaapkamer kleedde ze zich uit en deed de spullen om, dit om te kijken hoe dat voelde. Wat was dit lekker. Ze voelde zich onderdanig. Wat was ze blij dat zij Carla had die ze volledig kon vertrouwen. Waardoor ze zich ook volledig kon overgeven. Ze deed haar slavinnentenue uit en ging naar de badkamer en pakte haar scheerspullen. Linda ging op het krukje zitten en zeepte haar kutje in met scheerschuim. Daarna pakte ze het mesje en schoor haar kut glad. Toen ze klaar was spoelde ze haar kut schoon en voelde of alles goed glad was. Ze voelde geen stoppeltjes meer en het voelde lekker glad. Linda ging douchen. Toen ze klaar was droogde ze zich af. In haar kamer deed ze haar slavinnentenue aan. Dit zou haar eerste stap op weg naar slavin zijn.

Linda liep de trap af. Carla zat op haar favoriete stoel. Linda zag dat Carla in het leer gekleed was. Carla had een lange leren rok aan met daarboven een witte rubberen blouse. Aan haar voeten hoge leren veterschoenen. Wat zag ze er heerlijk dominant uit zo. Linda ging voor Carla op haar knieën zitten. Ze keek Carla aan. Carla zei “En meisje wat heb je mij te vertellen?” Linda keek omhoog en keek Carla recht in de ogen. Linda zei “Meesteres mag ik uw slavin in opleiding worden?”
Carla antwoordde “Dat mag je slavin”.
“Meesteres, ik zal u in alles gehoorzamen. Als ik ongehoorzaam ben mag u mij straffen”.
Carla antwoordde “Dat is in orde slavin”.
“Meesteres mijn lichaam is uw speelgoed”.
Carla antwoordde “Dat is goed, jouw lichaam zal mijn speelgoed zijn en ik zal er mee doen wat mij goed dunkt. Je slavinnennaam zal Lina zijn, dat betekent Teder. Is dat duidelijk Lina?”
“Ja meesteres” antwoordde Lina onderdanig.

Carla stak nu haar voet naar voren. Lina begreep wat de bedoeling was en kuste de schoen van Carla.
“Zo ga maar staan”.
Lina ging staan.
“Zo, benen wijd handen in je nek”.
Lina ging staan zoals haar opgedragen werd.
“Dit is je presenteerhouding, dus als ik zeg ‘presenteer je’ dan ga je in deze houding staan”.
“Ja meesteres” antwoordde Lina.
Carla liep naar haar toe en stak haar hand uit naar de kut van Lina. Lina deed een stap je achteruit. Carla pakte nu de tepels van Lina en kneep er hard in. Lina haar gezicht vertrok van de pijn. Carla zei “Dit is de eerste en laatste keer dat je achteruit stapt, ongeacht wie je in deze houding bij je kut pakt”.
“Ja meesteres, sorry meesteres, het zal niet meer gebeuren”.

Carla stak twee vingers in de kut van Lina. “Zo je bent nog lekker strak daar, dat is mooi”. Carla haalde haar vingers uit de kut van Lina. Ze gebood Lina haar mond open te doen. Lina deed haar mond open en Carla stak de vingers waarmee ze in Lina haar kut gezeten had in haar mond.
“Schoonlikken die vingers”.
Lina likte de vingers van Carla schoon. Ze proefde haar eigen geil.
“Zo nu op die vingers zuigen of het een pik is”.
Lina begon op de vingers te zuigen en met haar tong bewerkte ze de vingers van Carla.
“Zo dat kan je goed Lina”. Lina was blij met dit compliment.
“Zo nu voorover buigen en met beide handen je billen uit elkaar trekken”.
Lina boog zich voorover en pakte met iedere hand een bil en trok ze uit elkaar.

Lina vond het vernederend er zo bij te staan. Ze hoorde Carla een rubberen handschoen aan doen. Ze voelde iets kouds op haar sterretje. Ze dacht dat het glijmiddel was. Ineens stak Carla een vinger in het sterretje van Lina. Lina kreunde. “Zo” zei Carla “Ook hier nog heerlijk strak, daar is volgens mij nog niets in geweest en ben je daar nog maagd. Klopt dat Lina?”.
“Ja meesteres” antwoordde Lina.
“Mooi dan ga we dat ook langzaam oprekken. Ga maar op je knieën zitten”.
Lina ging op haar knieën zitten en Carla ging in haar stoel zitten.
“Lina je zult begrijpen dat je als slavin in al je gaatjes gebruikt zal worden”.
“Ja meesteres al mijn gaatjes staan tot uw beschikking”.
“Zo dat heb je keurig gezegd. Het valt me op dat je gehoorzaam bent. Dat het slavin zijn je tot nu toe geil maakt. Klopt dat?”.
“Ja meesteres”.
“Dat is mooi. Zo ga staan”. Lina ging staan.
“Benen wijd en streel je zelf”.

Lina twijfelde. Carla zei “Komt er nog wat van?”. Weer maakte Lina geen aanstalten om met haar zelf te spelen.
“Zo nu al niet gehoorzamen bij zo’n eenvoudige opdracht?” Hier komen” zei Carla streng “En nu voorover op mijn schoot gaan liggen”.
Lina deed wat haar gezegd werd. Ze lag nu met haar billen omhoog op de schoot van Carla. Carla streelde de billen van Lina. Ineens gaf Carla een harde tik op de billen. Lina schrok en gaf een gil. “Zo dit is één en nu mee tellen”. Carla gaf haar weer een tik. “Twee” zei Lina.
Ze kreeg er tien. De billen van Lina gloeiden. “Zo nu gaan staan en jezelf strelen”.
Lina ging staan. Ze had geen zin in meer straf. Ze begon haar borsten te strelen met haar ene hand en met haar andere hand begon ze haar kut te strelen. Na een poosje begon Lina te kreunen.

Het maakte Carla geil om Lina zo bezig te zien. Ze liet Lina stoppen en zei “Zo meisje wat heb je geleerd?”
“Dat ik u moet gehoorzamen meesteres en als ik dat niet doe straf krijg”.
“Goed zo meisje. Ga nu maar wat te drinken in schenken”.
Lina liep naar de keuken en schonk voor hen beide twee glazen cola in. Terug in de huiskamer gekomen knielde ze voor Carla neer en gaf haar een glas cola. Zelf ging ze naast Carla zitten op de grond. Carla liet haar vingers door het haar van Lina gaan. “Zo meisje hoe bevalt het tot nu toe?”
“Ik vind het heerlijk” antwoordde Lina.
“We beginnen rustig en bouwen het langzaam op. En wat heb je op het internet gezien wat je vandaag mee zou willen maken?”
“Nou meesteres ik zag een slavin die ondergeplast werd. Ik vond dat vernederend, maar omdat het zo vernederend is maakte het me ook geil”.
“Zou je het ook zelf mee willen maken?” vroeg Carla.
“Ja eigenlijk wel Meesteres”.
“Dat komt goed meisje. Nu je mijn slavin in opleiding bent zal ik je iets laten zien. Kom maar mee”.

Lina liep achter Carla aan. Ze gingen de trap op en ook de trap naar zolder. Lina realiseerde zich dat de deur van de zolder altijd op slot was. Carla pakte de sleutel, haalde de deur van het slot en deed de deur open. Ze ging naar binnen en deed het licht aan. Lina volgde haar naar binnen en zag tot haar verbazing een volledig ingerichte sm-kamer. Carla zei “Ja Lina, je vader was mijn slaaf. Wij hebben samen veel mooie momenten beleefd op deze zolder. Die onderdanigheid heb je dus van je vader. Kijk maar gerust rond lieverd”.
Lina zag vele zwepen, touwen, dildo´s, vibrators en nog veel meer speeltjes.
“Ja het is maar een klein gedeelte wat je beneden gezien hebt. Ik zal dat ook naar boven verhuizen want voortaan zal je hier gestraft worden en de meeste tijd doorbrengen. Beneden zal je getraind worden in gehoorzaamheid. Lina ga tegen het kruis staan met je gezicht naar de muur”.
Lina ging in de opgedragen houding tegen het kruis aan staan. Carla zette haar vast aan de pols- en enkelboeien.

Daar stond Lina vast aan het kruis. Ze hoorde Carla lopen. Ze voelde ook dat Carla achter haar stond. Ineens voelde ze een tik op haar rug. Carla had een flogger gepakt en sloeg daarmee op Lina haar rug. Zij sloeg rustig door. Het voelde voor Lina goed. Het was niet hard en niet te zacht. Het ontspande haar. Gewillig onderging ze het. Haar huid begon te gloeien, ook dat voelde lekker. Na een poosje hield Carla op. Lina vond het wel jammer dat Carla ophield. Carla maakte Lina los en draaide haar om. Ze zette Lina weer vast. Carla pakte een trilei en bracht dat in bij Lina.
“Lina je mag ten alle tijden klaarkomen, je hoeft geen toestemming te vragen”. Carla zette het ei op trillen. Ze pakte de flogger en begon Lina te slaan op dezelfde wijze als op haar rug en billen. Nu waren haar borsten buik en kut het mikpunt. Carla sloeg met een bepaald ritme. Het wond Lina erg op vooral als haar borsten en kut geraakt werden. Na een niet al te lange tijd kwam Lina klaar. Maar Carla sloeg gewoon door. En weer kwam Lina klaar, nu heftiger. Carla raakte nu alleen haar borsten en kutje. Weer kwam na een tijdje Lina heftig klaar en hing nu aan het kruis.

Carla stopte en maakte Lina los. Lina leunde tegen Carla aan. Carla omarmde haar en drukte Lina tegen haar aan. Lina vond het heerlijk. Toen ze bijgekomen was dankte zij Carla voor deze heerlijke ervaring. Toen Lina was bijgekomen haalde Carla het eitje uit de kut van Lina. “Zo laten we naar beneden gaan”. Beneden aangekomen mocht Lina op het kussen gaan zitten en Carla haalde wat te drinken voor hen beide. Carla kwam terug met drinken en zette het op tafel. Ze vroeg hoe Lina het ervaren had. Lina vertelde dat ze eerst wat gespannen was maar dat ze later steeds meer ontspande. Dat er bij haar gevoelens van overgave en van ontvangen naar boven kwamen. Ze was eigenlijk zover dat ze bereid was alles te ondergaan. Toen ze aan de voorkant geslagen werd wist ze wat het was en daardoor was het veel makkelijker voor haar om het te ondergaan. Wat haar verbaasde waren de orgasmes die ze kreeg, dat die steeds heftiger waren. Carla zei dat pijn en genot samengaan als het op de juiste wijze wordt gedaan.

Het was laat geworden. Carla zei “Laten we gaan slapen”. Ze gingen beide naar boven. Lina wilde naar haar eigen kamer lopen maar Carla pakte haar bij de arm. “Nee daar slaap je niet, vannacht slaap je bij mij”. Carla nam Lina mee naar haar slaapkamer. Carla kleedde zich uit. Lina zag wat een goed figuur Carla had, ook haar borsten vond ze mooi. Carla ging op bed liggen en gebaarde Lina dat ze bij haar moest komen liggen. Lina ging bij Carla op bed liggen. “Zo lieverd nu ga je mij verwennen. Doe je niet je best dan zal ik je morgen daarvoor straffen”.
Lina begon de borsten en tepels te strelen met haar tong. Langzaam ging ze met haar tong naar beneden over de buik van Carla. Ze kwam bij de venusheuvel van Carla en likte die wat langer. Toen daalde Lina af naar de kut van Carla en likte haar clitoris. Carla begon te kreunen. Na een poosje likte Lina de dijen van Carla en ging zo naar beneden. Om de beurt deed ze dat bij beide benen. Ze kwam bij haar voeten en likte die. Ze begon eerst aan de tenen te zuigen van Carla haar rechtervoet en daarna aan haar linkervoet. Carla kreunde. Toen ging ze met haar tong naar boven, eerst het linkerbeen en toen het rechterbeen. Lina zag Carla genieten. Ze begon de kut van Carla te likken. Ze stak twee vingers in de kut van Carla en bewoog die op en neer. Tegelijkertijd likte ze de clitoris van Carla. Carla lag te kronkelen en ademde diep. Na een poosje kwam zij heftig klaar, haar kutsappen vloeide uit haar kut.

Carla lag na te hijgen en te genieten van dit orgasme. Lina ging naast haar liggen. Carla keek Lina recht in haar ogen en zei “Dank je wel lieverd, dat was fantastisch”. Ze gingen beide slapen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Slavin Lina - 3

Zoek naar meer verhalen van Switch...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net