Opwindend.Net
Datum: 12-05-2017
Stemmen: 29x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 9683x
Lengte: Gemiddeld
Onverwachts Gevolg
Door Pieter1966 - Mijn Profiel Pagina

Hua las de mail nog een keer die ze net opgesteld had en voegde de foto toe, ze glimlachte terwijl ze op de verzenden knop drukte, ze had maar al te graag zijn gezicht gezien als hij de mail las, iets wat niet zou gebeuren en dacht terug aan hoe het een klein jaar geleden was begonnen.

Hua is een jongedame van half de twintig, met haar 1 meter 55 en 50kg een kleine tengere vrouw van Chinese afkomst, haar zwarte haren vielen tot net over haar schouder, haar rondingen waren beperkt maar pasten bij haar lichaamsbouw en met de juiste kleding vielen ze zeker op.

Die dinsdagochtend was ze in haar auto gestapt, ze voelde de knoop in haar maag maar vertrok, reed ruim een half uur en parkeerde haar auto aan de kant van de weg, haalde diep adem en stapte uit. Even keek ze om zich heen maar zag niemand en liep vervolgens het voetpad op de duinen in, haar zwarte zomerjurk wapperde licht toen er een zuchtje zeewind was net als haar lange zwarte haren, daarin droeg ze een rode bloem.

Haar auto was de enige op de parkeerplaats geweest en ook het wandelpad wat ze volgde was leeg op haar na, rustig wandelend volgde ze het pad, genietend van de rust en de natuur om haar heen, over enkele weken zou het hier wel anders zijn, dan begon de zomervakantie.

De aanval kwam onverwachts, ze hoorde iets en bijna tegelijkertijd werd ze gegrepen, de man was fors groter dan zij en sterk en sleurde haar mee van het pad af een begroeide duinpan in vanaf waar ze het pad niet meer kon zien.
Ze had geen twijfels over het waarom, zijn grote sterke hand betaste ruw haar bescheiden borst, kneedde deze en nam haar harder wordende tepel tussen zijn duim en wijsvinger voordat hij haar tegen de grond duwde en haar jurk omhoog schoof, haar billen waren het volgende doelwit van zijn hand terwijl de andere haar tegen de grond gepind hield door tussen haar schouderbladen te duwen, ook haar billen kneedde hij en daarna volgde hij het smaller wordende streepje stof, duwde dat opzij en zijn vinger ging over haar meest intieme plekje.
Ze protesteerde, gillen had geen zin er was niemand die haar zou horen, ze smeekte “alsjeblieft dit niet” terwijl ze tevergeefs probeerde te ontkomen, malend in het losse zand met haar armen en benen.
Haar slipje werd ruw van haar billen getrokken en de bandjes van haar jurk van haar schouders geduwd voordat hij haar omdraaide en haar jurk wat naar beneden trok en met een triomfantelijke blik naar haar borsten keek.
Toen zijn blik over haar lichaam gleed deed ze automatisch haar benen tegen elkaar, hij zag het bescheiden bosje zwart schaamhaar en begon zijn broek los te maken, liggend op haar rug maalden haar armen en benen om afstand te scheppen maar met zijn broek los pakte hij haar enkel en trok haar naar zich toe en ze kreeg niet meer de kans om haar benen samen te doen en hij boog voorover.

Ze probeerde nog uit te halen in de hoop dat haar scherpe nagels……………….maar enkele seconden later hield zijn grote sterke hand haar polsen samen boven haar hoofd tegen het zand gedrukt en heel rustig bewoog hij tot zijn gezwollen eikel zijn doel vond, zij rilde “nee alsjeblieft niet” haar stem trilde en was zacht, het volgende moment slaakte ze een gil.
Even ervoor had ze gezien dat hij niet alleen groot en sterk was, de korte tijd dat ze hem bekeken had met zijn broek omlaag…………haar Chinese vriendjes waren duidelijk kleiner geweest.
Krachtig drong hij in haar, ze was vochtig maar nog net niet net genoeg, de gil werd veroorzaakt door het ruwe binnendringen maar ook zijn formaat, de gil ging snel over in een kreun en ze was verbaast hoe snel ze vochtig werd en hij soepeler dieper in haar drong terwijl de tranen over haar wangen liepen waardoor haar subtiel aangebrachte make-up uitliep.

Machteloos liet ze het gebeuren, keer op keer stootte hij hard en diep in haar nu glibberige grotje, ze zag zijn opwinding toenemen, het onvermijdelijke ging gebeuren, ze deed een laatste poging om eraan te ontsnappen maar zijn gewicht en kracht maakten deze poging tevergeefs, ze zag de uitdrukking van zijn gezicht veranderen, de blik van genot en zijn bewegingen veranderden. Diep in haar begraven zwol die pik maximaal op en schokkend pompte hij golf na golf van zijn zaad diep in haar.

Vernederd bleef ze liggen terwijl hij opstond en zijn broek optrok, als laatste poging van verzet trapte ze nog naar hem, tevergeefs, ze miste en hij keek nog even naar haar en liet haar gebruikt achter terwijl zijn zaad uit haar begon te lekken terwijl de bloem vertrapt aan haar voeten lag.

Ze was benieuwd naar zijn blik als hij de foto zou zien, die blik zou ze vermoedelijk nooit zien maar ze glimlachte bij de gedacht, de foto die ze net aan de mail had toegevoegd was van haar en haar twee maanden oude dochter Mei-Lan.
Een jaar geleden had ze besloten om haar grootste fantasie tevens de grootste angst van veel vrouwen te gaan beleven, via een erotische advertentiesite had ze een man benaderd om haar……………….te verkrachten.
Ze had erop aangedrongen om het zonder condoom te doen, iets waar hij geen bezwaar tegen had gehad, beiden vonden ze het echter, hij had verder geen vragen gesteld en zij had niet verteld dat ze niets gebruikte

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net