Opwindend.Net
Datum: 12-05-2017
Stemmen: 22x
Cijfer: 5.5
Gelezen: 6528x
Lengte: Kort
Bi Tieners - 3
Door Tankengine - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bi Tieners - 2

het verhaal bi tieners zal binnenkort onder een nieuwe titel verschijnen vanwege fouten in de storyline

Het was woensdag ochtend en ik kreeg een bericht van Bea waarin ze vertelde dat Robin het had uit gemaakt met haar en dat ze erg verdrietig was, ik besloot gelijk kaartjes te kopen voor de trein om naar haar toe te gaan. Zaterdag middag kwam ik dan eindelijk aan in de stad waar ik hartelijk werd begroet met een dikke knuffel door Bea. Ik had nog niks geluncht dus we besloten wat te gaan eten in de Mc, daar aangekomen bestelden we wat te eten en gingen zitten. Zodra ik zat kwam Bea dicht tegen me aan zitten en wreef over me been heen, ik vond dat niet oké dus duwde haar hand weg.

Na heerlijk gegeten te hebben zei ze dat ze nog even naar de Hunkemuller moest om haar maat op te meten. Ze liep het pashokje in en ze werd geholpen terwijl ik stond te wachten tot ik op een gegeven moment een berichtje van haar kreeg. Het was een foto van haar in haar bh met de tekst: “wat vind je van E75 ;)” en ik was compleet verbijsterd en schrok op toen ze me aan tikte.

Na nog even in de stad rond gehangen te hebben gingen we naar haar huis. Zodra we op haar kamer waren begon ze me te zoenen, ik duwde haar weg en zei: “het is net uit met je vriendje, waarom doe je dit?” en ze antwoorde “ik wil je hebben, je mag alles met me doen.” Dus ik besloot haar te straffen voor het uitdagen en opgeilen. Ik wist dat ze ergens een zweepje had liggen die ik al gauw had gevonden, ik liet haar voorover bukken en de eerste klap kwam met een luide pets op haar bil terecht. Ze gaf een klein gilletje maar had geen kans te reageren omdat de volgende 3 klappen al gauw volgden, ik sloeg door tot dat heel haar billen rood waren en gaf haar toen een dikke zoen terwijl ik snel 2 vingers in haar poesje liet glijden tot ze klaar kwam.

Bea’s moeder riep dat we moesten gaan eten dus we fatsoeneerden ons gauw en liepen naar beneden. Zodra Bea op de bank ging zitten zag ik haar gezicht even vertrekken van de pijn waar ik stiekem even om lachte. Na dat het eten op was gingen we naar buiten om te kijken naar de zonsondergang. We vonden een rustig plekje in een weiland waar we een kleedje neer zette en er op gingen liggen.

Al gauw voelde ik haar hand af glijden richting mijn kruis en ik begon haar te zoenen. Ik maakte haar broek open en liet 2 vingers diep in haar poesje glijden en vingerde haar hard tot dat ze kreunend klaar kwam voor de tweede keer vandaag. Ik trok haar shirt omhoog en maakte haar bh los zodat ik haar heerlijke dikke borsten kon omvatten met mijn handen, ik kneedde haar borsten stevig en kneep zachtjes in haar tepels tot dat ik er genoeg van had. Ik trok haar broek om laag en trok gelijk haar slipje mee. Ik gaf haar geen keus en duwde gelijk mijn lul diep in haar poesje en begon haar ruw te neuken. Ik pakte haar bij haar keel en drukte haar tegen de grond terwijl ik hard in haar tepel beet. Ze kwam gillend klaar en ik ook bijna. Ik trok mijn lul uit haar poesje en spoot over haar borsten heen dat ze gulzig op likte. We rustten nog even uit en ruimden daarna het kleed op en gingen weer naar haar huis toe. We waren uitgeput dus we gingen in bed liggen waar we ook gelijk in slaap vielen.

De volgende ochtend werd ik wakker van een zuigend mondje om mijn lul die ik met een zacht gekreun ontving. Ik duwde mijn lul dieper haar mondje in en begon haar keeltje te neuken tot ik in haar mondje klaar kwam. We kleedde ons aan en we begaven ons helaas al weer richting de stad waar we nog even een paar minuten hebben staan zoenen tot ik de trein in stapte.
Het was een geweldige dag en ik hoop het zeker te herhalen

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net