Opwindend.Net
Datum: 17-05-2017
Stemmen: 68x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 9375x
Lengte: Lang
Maureen - 47: Afrekening Met Bert En Het Verleden
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 46: Blue Monday?

Halverwege de dag app ik naar Maureen: “Hoe gaat het?”
Ik krijg na een paar minuten terug: “Zitten gaat redelijk, maar doet wel pijn. Lopen schuurt heel erg, maar is te houden. Één collega heeft mijn kut gezien: hij had in de gaten waar de natte plek op mijn stoel vandaan kwam en ging goed kijken”.
Ik app twee berichten terug: “Zuig hem op het invaliden toilet af” en “laat hem met jouw telefoon foto’s van hemzelf en zijn lul maken terwijl je zijn lul in zijn mond hebt”
Ik krijg 2 duimen terug. Het is heerlijk als je met zo weinig woorden zo makkelijk met iemand kan communiceren.
Binnen een uur krijg ik een appje van een onbekend nummer binnen. Ik zit net in een belangrijke meeting en verwacht eigenlijk een heel ander bericht. In plaats daarvan zie ik een pik die helemaal in het gezicht van Maureen verborgen is: de heupen van de man duwen tegen de jukbeenderen van Maureen, terwijl de maker van de foto een duim opsteekt. Hij heeft daarbij de tekst gezet: ‘Maureen is een geil sletje. Groetjes, Rob”.
Ik proest de koffie die ik zojuist in mijn mond liet lopen terug in het kartonnen bekertje. Al hoestend en diverse zakdoekjes afwerend kom ik uiteindelijk terug in de werkelijkheid. Ik bedank mijn attente collega’s en app terug: “Ook nog eentje met zijn beide kopjes er op? Gewoon voor de zekerheid?”
Een kwartiertje later heb ik een herkenbare foto van Rob met dezelfde lul als daarnet in de keel van Maureen zat. Het herkenbare zit ‘m in de moedervlek die hij recht boven zijn lul(letje) heeft.

Ik app terug, maar nu naar Maureen: “Hij is de lul: hij is nu chantabel. Bedenk maar iets: waar wil je hem hebben? Jij mag het zeggen!”.
Ik krijg een evil smiley terug.

Als het einde werktijd is, ga ik naar het station. Daar vinden Maureen en ik elkaar. Ik geef haar een harde klets op haar kut, terwijl zij mij een gepassioneerde zoen geeft. Verschil moet er zijn!
Nadat we op station Culemborg aangekomen zijn, gaan we naar de metaalwaren winkel en halen we alles wat ik besteld had. Terwijl de winkelmedewerker alles uit het magazijn haal, benoem ik hardop alle onderdelen: “dit is voor het frame van je bed, hier kan ik je aan vastmaken, aha! Dit is de verstelbare standpaal”. Maureen weet niet meer waar ze kijken moet. Ik knipoog naar de winkelmedewerker die geen enkel idee heeft waar hij ineens midden in zit, maar doordat Maureen de triomfantelijke blik van de winkelmedewerker ziet, voelt ze zich enorm vernederd. Prima! Dat het komt door het vijf euro biljet wat ik in de handen van het jochie gedrukt heb, dat heeft ze niet in de gaten. Het wordt namelijk tijd om de schaamte van Maureen wat te benadrukken om haar haar plaats te beter te leren en dat lukt nu even heel aardig.

We brengen alle spullen naar binnen en de buizen alvast naar boven en eten snel wat. Het zou namelijk kunnen zijn dat Bert op de stoep staat om zijn straf te ontvangen. Maar dat zal denkelijk niet zonder slag of stoot gaan, want hij heeft de hele dag vol met haatgevoelens kunnen broeden op een reactie op onze treinactie. Ook het feit dat we zijn zwager van zijn broek met inhoud hebben beroofd is aan de ene kant te hilarisch, maar aan de andere kant te makkelijk voor woorden…

Het is twee voor acht als de deurbel gaat. Niemand van ons reageert, maar Irma rent heel zachtjes naar boven, terwijl ze een emmer meeneemt. Ik hoor haar in de badkamer water pakken en ik roep door de voordeur heen: “Je bent te vroeg Bert!”
Bert antwoordt gelijk, want het is echt vies koud in de januari vrieskou buiten: “Beter te vroeg dan te laat, toch? Doe de deur open en laat me naar binnen!”
Ik zeg: “ik laat me niet commanderen. Op tijd, is op tijd. Niet te vroeg en niet te laat”
Als die woorden uitgestorven zijn, hoor ik een heel harde schreeuw. De inhoud van de emmer van Irma is over zijn lichaam terecht gekomen. Bert staat zeiknat het laatste minuutje te wachten. Ik wacht een extra 10 seconden, maar meer kan ik niet over mijn hart verkrijgen, want zelfs door de deur heen hoor ik zijn tanden klapperen.

Ik laat Bert binnen. Irma blijft boven en Maureen houdt zich buiten beeld van Bert.

Ik zeg tegen Bert, als hij zijn natte jas aan de kapstok hangt: “Het gebeurt wel vaker als er aan deze voordeur iemand staat die onbeschoft is, dat die persoon dan nat wordt. Dat gebeurt binnen in dit huis ook wel eens”.
Ik merk dat de waarschuwing bij Bert is aangekomen.

Als ik hem zo zie staan, dan is hij iets kleiner dan Maureen. We hadden een zweepsessie met Bert gepland, maar nu ik dit weet, dan doen we het anders! Het gaat wat langer duren, maar doordoor zal het zeker wat langer in ieders geheugen gegrift blijven!

Ik speel voor gastheer en ik laat hem de benedenverdieping zien. Daarbij ziet hij natuurlijk de steunpaal met een vreemd gevormde zitstok. Bert durft niet te vragen wat het is en hij draait snel zijn hoofd weg. Ik roep hem terug en laat hem het mechanisme zien hoe ik de zitstok qua druppelvorm om kan draaien. Bert reageert: “Ja, leuk…”. Daarna doet hij een poging om door te lopen. Ik hou hem tegen en zeg: welke vorm vind je het beste voor jou? De druppel, of de omgekeerde druppel? Ik zie hem onbegrepen naar me kijken en hij zegt zonder enige interesse: “de druppel natuurlijk”.
“Okay, ik snap het”, zeg ik, terwijl ik de druppel met de scherpe kant omhoog zet. Hoe lang zou je naar een naakte Maureen willen kijken? Je mag kiezen tussen 1, 2 of 3 uur”.
“Jammer dat het maximum 3 uur is”, zegt Bert al hijgend. “Ik zou haar altijd wel naakt willen zien!”
“Okay, je mag haar 3 uur naakt zien”, zeg ik.
Bert kan zijn oren niet geloven. Hij is op een afspraak gekomen waar hij straf zou krijgen, maar ondertussen krijgt hij het lustobject uit zijn jeugd naakt te zien. Wel drie uur lang!

Ik wijs Bert op de zitstok en ik zet een kistje ervoor neer. “De enige voorwaarde is wel dat je hier op gaat zitten. Je hebt je in het verleden al eens vergrepen aan Maureen en dat willen we niet nog een keer laten gebeuren, dus dat gaan we nu veiligstellen!” Bert krimpt bij deze woorden wat in elkaar, maar hij doet wat ik zeg.
Bert klimt via het kistje op de zitstok. Ik zeg: “ik wil dat je stil zit en er niet af valt, dus ik maak je bovenlijf vast aan de steunpaal”.
Ik pak een vrij lange riem en wikkel deze om het lijf van Bert en om de steunpaal heen, waarbij ik ook zijn bovenarmen omwikkel. Ik zeg neutraal: “Adem uit en maak je lijf leeg”. Ik merk gelijk dat de riem drie gaatjes strakker kan. Dat doe ik en daar laat ik het bij.

Dan pak ik mijn telefoon, zorg ervoor dat ik alle geluiden op kan nemen en tover een kleine naaktfoto van Maureen op mijn telefoon. Ik zet de telefoon voor Bert op de tafel en zeg tegen hem: “je wilt graag drie uur lang naar een naakte Maureen kijken. Hierbij een mooi fotootje van Maureen. Ik zou zeggen: geniet er van!”
Met mijn voet schop ik rustig het kistje onder zijn voeten vandaan. Daarna zit Bert met zijn kruis op de zitstok en hij begint al snel te roepen dat het pijn doet, dat hij losgemaakt wil worden en dat hij Maureen naakt zou zien.
Ik kijk hem aan en zeg tegen hem: “Jij gaat nu drie uur lang nadenken over alles wat je met Maureen gedaan hebt”.
“Dat valt allemaal wel mee… Ik heb alleen wat aan haar lijfje gevoeld”

Dan komt Maureen in beeld. Ze zegt: “Ik wil je een les geven, omdat je mij als 7-jarig meisje hebt aangerand en mij op mijn 8-ste of 9-de verjaardag wilde ontmaagden. Je had zelfs een vrijbrief van mijn moeder gekregen, zodat je kon doen met mij wat je wilde… Vind je het gek dat ik niets meer met mijn ouders te maken wil hebben!
Ik was nog maar een kind en je hebt mij heel wat keren geprobeerd te verkrachten. Het is aan mijn eigen kracht te danken dat dit nooit gebeurd is”.

Ik zie Bert aanstalten maken om alles te ontkennen, maar ik trek snel zijn sokken uit en prop die in zijn mond met een touwtje om zijn gezicht zodat hij de knevel er niet uit kan duwen. Daardoor wordt het ademhalen voor Bert erg lastig: de strakke riem hindert zijn ademhaling al heel erg, maar doordat hij nu ook alleen maar door zijn snotterende neus adem kan halen maakt het helemaal lastig.

“Kijk maar een tijdje naar het fotootje van Maureen en overdenk wat Maureen je net vertelde”, zeg ik sarcastisch tegen Bert. Ik wend me naar Maureen en ik zeg: “Kom, we gaan je bed mooier maken”.

Ik loop eerst naar de schuur en haal daar wat gereedschap op. Maureen en ik lopen samen naar boven. Daar halen we de slaapkamerdeur van de kamer van Maureen uit het kozijn en die brengen we naar zolder: Maureen heeft geen recht op privé. Irma komt ook helpen en zij maakt plek rondom het bed vrij.
Ik heb vier staanders voor het frame: ronde ijzeren schijven van 30cm in doorsnee, waar een flens op zit om de verticale steigerpijp in te draaien. Als we de vier poten klaar hebben, draaien we op elke poot een T-stuk. Tussen twee poten monteren we de langste buis. Dat doen we twee keer Deze buis komt langs de lange kanten van het matras te lopen. In de andere kant van de T-stukken van de poten schroeven we wat kortere buizen, zodat de totale lengte ruim 2,5 meter is. De korte kanten van het frame houden de zijkanten bij elkaar. Daarvoor gebruiken we sterke hoekverbinders. Om elke buis schuiven we ondertussen een ring waar we een kluister aan vast kunnen haken.

Als het frame staat, dan staat deze autonoom: los van het bed. Met een paar stukken dik ijzerdraad maak ik het frame aan het ijzeren onderstel van het bed vast, zodat de beide delen op de goede afstand van elkaar blijven. De vier steunen van het frame maken veel herrie als ze over de vloer schuiven, dus daar doe ik een paar stukken van een oude deurmat onder.
We zijn alle drie heel gecharmeerd van het resultaat. Maureen gaat even op het matras liggen en ze doet haar benen en armen wijd. Het ziet er haast vreemd uit dat ze in ons eigen huis gekleed is, en ook nog eens gekleed op bed ligt!
Ik zeg tegen Maureen: “Kom, we gaan eens kijken hoe het met onze gast is”. Maureen komt omhoog van het bed en in het voorbijgaan voel ik even in het gat van de spijkerbroek. Er hangen gewoon druppels geil aan de kutlippen van Maureen… Als ik me dat realiseer bedenk ik me dat ze echt een heel bijzonder schepsel is!

Ik zeg tegen Maureen als ze naar beneden wil lopen: “doe maar even een strakke legging aan, zodat je de oefeningen kan doen. Die liggen op tafel. Doe de oefeningen buiten het zicht van Bert maar zorg er wel voor dat hij je strakke kontje goed gezien heeft als je langs loopt. Je trui kan je gewoon aanhouden”.
Maureen knikt en trekt de spijkerbroek uit. Ik vertrek naar beneden. Daar vind ik Bert met een hangend hoofd wachten tot de tijd voorbij is. Er loopt wat kwijl langs zijn knevel en ik zie snot uit zijn neus komen.
“Zo, weer een klus gedaan”, zeg ik vrolijk als ik in zijn blikveld kom. Bert kijkt op en zijn ogen vlammen. Hij is duidelijk nog niet aan een geruststellend praatje toe. Ik zeg tegen hem: “We zijn net drie kwartier boven geweest. Je hebt al een kwart van de tijd er op zitten. Bevalt je stoel een beetje?”
De ogen van Bert schieten vuur en hij kraamt wat ondefinieerbare geluiden uit. Ik haal mijn schouders op en ga aan de slag om de uitschuifbare standpaal op te stellen. Ik test of de grondplaat stevig vast zit aan de verticale buis. Dat is zo. Ook de bovenste buis past prima in de onderste buis. Dan ga ik aan de slag om op de bovenste buis schroefdraad te tappen, zodat ik daar een dildo op kan schroeven. Maureen komt beneden en huppelt met haar strakke kontje langs Bert. Ik geef haar een pets op haar lekker deinende billen, waarna Maureen schuin achter Bert aan de slag gaat met haar oefeningen. Rekken en strekken. Als ze bezig gaat met de squat oefeningen, kan ik mezelf maar amper inhouden, maar ik gun het Bert niet dat hij weet dat ik Maureen zou neuken.
Ik hol daarna een stel dildo’s van verschillend formaat uit. In elke dildo druk ik een paar moeren die ik met superlijm vast maak, zodat ze stevig blijven zitten. Daarna schroef ik één voor één de dildo’s op de standpaal. Het is een heel gepruts, waar ik het warm van gekregen heb. Ik trakteer mezelf op een biertje en als ik de eerste slok neem, proost ik even richting Bert. Hij kijk nog steeds heel fel uit zijn ogen, maar sluit mijn ogen om van het biertje te genieten. Daarna ga ik even op de bank zitten om naar Maureen te kijken die het zweet dik op haar voorhoofd heeft staan van de inspanningen die ze uitvoert. Die griet is echt fanatiek!
Ze krijgt het voor elkaar om met gestrekte knieën haar hele handpalm op de grond te drukken en een tijdje vast te houden. Als ze even recht staat om uit te rusten zegt ze tegen mij: “Ik heb vandaag op het werk heel veel oefeningen gelezen. De oefeningen van jou heb ik net eerst gedaan. Ik weet waar ze vandaan komen en ben nu met de oefeningen voor gevorderden bezig. Ik neem aan dat dat goed is?”
Twee puppy oogjes kijken me aan. Ik zeg zo emotieloos mogelijk: “Goed zo, meisje”, maar ik weet dat mijn ogen aan haar vertellen dat ik heel trots op haar ben. Bert ziet dat niet. Hij heeft veel moeite om de pijn in zijn kruis te verdragen. Die scherpe punt moet inmiddels zijn schaambeen wel wat uit elkaar gedrukt hebben, want vrijwel al zijn gewicht rust op zijn onderlichaam.

Ik zet de standpaal schuin achter Bert neer en zeg tegen Maureen dat ze kan stoppen met de oefeningen, moet gaan douchen en dan in een kamerjas naar beneden moet komen. Ik lees een boek, terwijl Bert steeds ongeduriger op de zitstok wordt. Ik lijk verdiept in mijn boek, maar ondertussen kijk ik scherp naar Bert. Na ruim twee uur begint hij te kreunen. Weer een kwartier later hoor ik smekende geluiden. Dan komt Maureen beneden met een kamerjas die haar naakte lichaam net voldoende bedekt: haar kut is net niet zichtbaar voor iemand die staat, maar omdat ik zit, heb ik een schitterend uitzicht op haar kale doosje. De bank verhult het uitzicht voor Bert, waardoor ik het doosje van Maureen goed kan bekijken. Alles lijkt met haar kut weer helemaal goed te zijn. De zwellingen zijn weg en ik zie ook geen verkleuringen meer.
“Je ziet er goed uit, meisje. Morgen mag je weer op de stok, maar nu ga je even nadenken op de standpaal. Ik zal je even helpen”. Ik voel Maureen in elkaar krimpen als ik zeg dat ze morgen weer op de zitstok mag. Ik neem haar aan de hand mee naar de standpaal en zeg dat ze de pumps met hoge hakken aan moet doen. Dit doet ze snel en vakkundig en daarna gaat ze met licht gespreide benen over de omlaag geschoven standpaal staan. Ik schuif de bovenste buis naar boven en druk hem steeds verder haar kut in. Als ik blijkbaar haar baarmoedermond raak, voel ik dat Maureen zich wat uitrekt. Dan zet ik de stelschroef vast en zet ik met een merkstift een streep op de stang, zodat ik weet hoe ver de stang moet.
Maureen vraagt: “Waarom zet je een streep?” Mijn antwoord is simpel en choquerend voor haar: “Deze keer heb je hoge hakken aan. Een volgende keer doe je dit op je blote voeten en dan wil ik dezelfde hoogte gebruiken”. Ik zie Maureen denken. Ze heeft al snel door dat ze zonder schoenen al snel last van haar kuiten en achillespezen zal krijgen. Ik zie het lichaam van Maureen wat verder over de paal heen zakken om te voelen hoe het is om de dikte van de schoenzool niet te hebben en of het mogelijk is om met de voeten plat op de grond te gaan staan. Dat voelt niet best en wordt snel pijnlijk aan haar gezicht te zien.
Ik glimlach en zeg tegen haar: “Als je alles van vandaag overdacht hebt, dan mag je er van af komen”.
Maureen knikt en ik ga weer verder lezen. Dan zegt Maureen: “Mark, mag ik iets vragen?”
“Ja, meisje, dat is goed”, antwoord ik, terwijl ik verwacht dat ze zal vragen dat ik haar help om van de standpaal af te komen.
“Jullie hebben gisteren van het feestje een wasmand met spullen meegenomen vertelde je. Ligt dat nog in de auto?” Ik verbaas me over deze vraag. Deze had ik niet aan zien komen!

“Goed punt”, zeg ik tegen Maureen en ik ga naar boven om met Irma te overleggen. Zij zit allerlei bondage-sites te bekijken. Ik geef haar een kus en zeg: “volgens mij ben jij straks zo heet dat je gesmolten bent”. Irma maakt een bevestigend geluid en vraagt: “hoe lang blijft die kloothommel nog zitten?” Nog een half uur, maar als ik eerlijk ben heeft hij veel langer verdiend… Ik walg van hem… Aan de andere kant wil ik ‘m zo snel mogelijk mijn huis uit, want: ik walg van hem!”
Irma knikt: “dat voel ik dus ook. Ik ben zo blij dat ik hem niet heb gezien. Ik denk dat ik hem helemaal verrot zou hebben geslagen!”

“Dat voel ik dus ook… Maar: Maureen vroeg of de wasmand met spullen die van de directeur vandaan komen nog in de auto ligt”.
“Ja, inderdaad: dat ligt allemaal nog op de achterbank”, zegt Irma.
“Ik haal het wel even naar boven”, zeg ik.
“Nee, laten we het in de woonkamer neerleggen, dan overleg ik ondertussen met Noortje wat haar ideeën bij die spullen zijn”.
Ik ga naar beneden en haal de rieten wasmand uit de auto. Daar zit heel wat gewicht in! Buiten het gezicht van Bert stal ik alles uit in de woonkamer, zodat we er gezamenlijk naar kunnen kijken. Terwijl ik daar mee bezig ben, hoor ik Maureen wat vertwijfeld zeggen: “Mark, mag ik je iets vragen?”

“Ja, meisje, dat is goed”, antwoord ik.
“Ik kan er niet af komen”, zegt Maureen bedeesd.
“Dat klopt. Dat is precies de bedoeling”.
“Ow, gelukkig”, zegt Maureen met een zucht. “Ik dacht al dat ik iets verkeerd deed”.
Ik zie dat Irma beneden is gekomen. Zij heeft ook de conversatie tussen Maureen en mij gehoord. We kijken elkaar verbaasd aan over de berusting die in de stem van Maureen klonk. Ik zie een bewonderende blik en een duim bij Irma en die kan ik in beeldtaal alleen maar bevestigen!

Ik loop naar Maureen en schuif de standpaal in. Die is helemaal nat en op de ijzeren grondplaat zie ik een klein plasje. Ik vraag: “moest je plassen?”
Maureen kijkt me verbaasd aan en zegt: “nee hoor, dat had ik gedaan voor ik onder de douche ging”.
Ik zeg: “pak dan maar even een doekje om dit allemaal weer droog te maken….”
Maureen krijgt een rood hoofd en gaat aan de slag om de standpaal weer droog en schoon te maken.

Bert maakt veel geluid. Het lijkt er op dat hij iets wil zeggen. Ik loop naar hem toe, terwijl Irma achter hem gaat staan. Ik zeg: “Wil je iets zeggen?” Bert knikt.
“Zal ik de knevel weghalen?” Bert knikt iets harder.
“Za je heel stil zijn als de knevel uit je mond is?” Bert knikt weer.
“Ik haal de knevel weg en jij blijft stil. Klopt dat?” Bert knikt weer en kijkt wat ongeduldig. Ik haal de knoop uit het touwtje en bindt die gelijk om de nek van Bert. Irma pakt deze beet en zo kan ze de luchttoevoer naar Berts longen reguleren.
Ik peuter de sokken uit zijn mond, waarbij ik goed oplet dat hij me niet bijt, maar zo dom is hij niet. Ik kijk naar de sokken en ik zie dat er heel veel gaatjes in zitten. Hij heeft zijn sokken helemaal verrot gekauwd… Blijkbaar heeft hij veel pijn gehad…

Bert haalt heel diep adem als de sokken uit zijn mond zijn, maar de riem om zijn borst voorkomt dat hij voldoende zuurstof in zijn longen kan pompen.
Bert fluistert met een duidelijk droge mond: “mag ik praten?”
“Ja, maar als het niet zacht genoeg is, dan zal het touw om je nek je wurgen”, antwoord ik. Irma trekt ondertussen even aan het touw en ik merk dat dit indruk op Bert maakt.
“Okay, ik snap het”, zegt Bert. “Ik wil graag excuus geven aan Maureen. Ik heb haar vroeger dingen aangedaan die ik niet heb mogen doen. Dat realiseer ik me nu. Toen dacht ik dat het allemaal niet zo erg was, maar nu weet ik beter”
Maureen komt ook voor hem staan en grijpt mijn hand.
“Wat is het waar je de meeste spijt van hebt?”, vraagt Maureen. Daar moet Bert over nadenken. Dan zegt hij: ”Dat ik me door lust heb laten leiden, waardoor ik de realiteit uit het oog verloren ben. Ik had het vreemd moeten vinden dat je ouders jou als een soort hoer aan mij ter beschikking stelde”.
Ik schrik van deze formulering, denk heel snel na en ik vraag impulsief: “Hoeveel moest je betalen?”
“Dat lag er aan. Voelen was 10 euro. Dat heb ik een paar keer gedaan en daar heb ik ook voor betaald. Neuken was het duurste. Daar moest ik 100 euro voor betalen, maar dat is nooit gelukt, omdat Maureen dat niet toe liet. Dat vonden haar ouders helemaal niet leuk. En: ik vond het destijds ook helemaal niet leuk”
Ik voel Maureen naast me bevriezen en ik knijp even in haar hand. Ik check bij Bert: “Dus: de ouders van Maureen boden haar aan jou aan tegen betaling?”
“Inderdaad”, antwoord Bert. “Toentertijd vond ik dat wel wat vreemd, maar ik vond het vooral heel erg handig. Op die manier kon ik een vriendinnetje kopen”.
Ik schud mijn hoofd over zoveel kinderleed, boze opzet, misbruik en dommigheid.

Ik kijk Maureen aan en ik zeg: “Wil jij nog iets? Ik ben klaar met hem….”
Maureen denkt na en zegt tegen Bert: “Ik ga je nooit vergeven wat je me hebt aangedaan. Ik heb daardoor jarenlang met mijn seksualiteit geworsteld. Door Mark en Irma ben ik op mijn persoonlijke spoor gekomen. Daar ben ik hen dankbaar voor. Jou veracht ik. Mijn ouders haat ik. Ik zal hen een bericht sturen waarin ik dat aangeef. Daarmee is voor mij alles richting hun de kous af.
Voor jou heb ik nog wat in gedachten. Neem het aan, maar je houdt je bek!”
Hij knikt dociel.

Ik ben benieuwd wat Maureen gaat doen en ik zie haar met een vlakke hand uithalen naar de wang van Bert. Ik hoor een enorme klets, die het hoofd van Bert tegen de steunpaal laat dreunen voordat het hoofd helemaal wegdraait de andere kant op. Als Bert zijn hoofd weer recht vooruit heeft staan, herhaalt de situatie zich, maar dan vanaf de andere kant.
Ik leg mijn hand op die van de snuivende Maureen. Ze zegt: “Kom maar naar beneden. Als je er af bent heb ik nog een cadeautje voor je”
Ik schuif een stoel naderbij en maak de riem achter Bert los. Irma laat het touwtje om zijn nek los. Bert probeert zijn stramme ledematen via de stoel op de grond te laten landen. Het is een mooi stukje entertainment en Maureen en Irma maken er een paar grappen over. Irma gaat al snel weg: ze vindt Bert te weerzinwekkend om er bij te blijven.
Als Bert eindelijk met twee voeten op de grond staat, moet hij van Maureen een beetje door zijn knieën buigen en voorover buigen, zodat zijn handen op zijn bovenbenen rusten. Ik herken deze houding en weet haast wel zeker wat Maureen nu gaat doen. Ze stelt me niet teleur.
Maureen haalt met haar rechtervoet uit en schopt hem zo vreselijk hard tussen zijn ballen dat hij als dood gewicht neervalt. Ik maak me zorgen dat hij echt knock-out is, want hij blijft heel stil liggen.
Dan begint hij te rillen en haalt hij schokkerig adem.
Ik hoor Maureen zeggen: “Ga weg. Spreek nooit meer met mij en ontwijk me. Ik wil je nooit meer zien. Maar: elke keer als ik je zie, zal ik je een schop onder je ballen geven”.

Bert krabbelt op en vraagt heel zacht: “mag ik gaan?”
“Ja, en neem de zooi van je zwager ook mee”, zeg ik terwijl ik hem een zakje met spullen aanreik.
Bert krabbelt op en ik zie dat hij van de pijn in zijn broek heeft gepist. Meer, gelukkig is onze vloer niet nat geworden.
Hoe hij alles thuis uitlegt is zijn probleem. Ik duw hem met een natte jas in zijn hand naar buiten en draai me om. Het is inmiddels middernacht en we zijn allemaal enorm opgefokt door alle adrenaline.
Ik zeg tegen de twee dames: “Kom, we gaan naar bed. Naar ons bed. Maureen mag in het midden”.

Als we na het tandenpoetsen in bed liggen, liggen we weer lepeltje-lepeltje. Ik lig achteraan en duw mijn stijve lat in het kontje van Maureen. Ik beweeg niet.
Ik voel al snel de kontspieren van Maureen beginnen te bewegen. Mijn lat wordt heerlijk gemasseerd. Tegelijkertijd is Irma omgedraaid en sabbelt op de tepels van Maureen, terwijl ze met haar hand op weg is om de G-spot van Maureen te vinden.
Ik hoor Maureen zeggen: “wil je je hele hand in mijn doos duwen Irma?” Irma reageert: “Dat is volgens de kalender maaaanden te vroeg te vroeg. Weet je het zeker?”
“JA! Doe het nu. Ik verlang er zo naar!”
Ondertussen hou ik mijn pik zo ver mogelijk in de aars van Maureen. Ik voel veel gewoel, zodat Irma er beter bij kan. Ik hoor Irma zeggen: “glijmiddel hebben we niet nodig. Je kut lijkt wel weer een waterval!” Dan voel ik wat vingers in de kut van Maureen verdwijnen. Het is maar een dun wandje wat Irma’s hand en mijn pik van elkaar scheidt. Dat heeft Irma ook in de gaten en ze pakt met twee vingers mijn leuter beet terwijl ik helemaal in de kont van Maureen zit. Maureen heeft ook in de gaten wat er gebeurd en ze zucht heel erg geil.
“Sjeeezus, wat zijn we toch een stelletje geile donders”, zegt Maureen.
Heel even trekt Irma mij via-via af, maar dan gaat ze aan de slag om haar hele hand in de natte doos van Maureen te drukken. Het duurt niet lang voordat ze er tot haar pols in zit en ze kan zelfs van haar hand een vuist maken. Die vuist haalt ze rustig op en neer in de kut van Maureen. Ik voel denkelijk een knokkel van Irma telkens tegen mijn lul aankomen. Dat stimuleert mij enorm en het duurt ook niet lang voor ik mijn sperma aan voel komen. Ik zeg tegen Irma: “Maak haar klaar”.
Irma’s hand voel ik een beetje bewegen en al snel begint het onderlijf van Maureen te schokken. Haar kont spant zo strak om mijn lul heen dat ik geen enkele moeite heb om mijn lul in haar achteruitgang te houden terwijl ik spuitend tot mijn verlossing kom.

Na een paar minuten zegt Irma tegen Maureen: “Duw ook bij mij je hand naar binnen en bef me klaar. Ik ben zo verschrikkelijk geil!”
Maureen gaat snel aan de slag om Irma te verwennen. Irma blijkt inderdaad al heel erg opgewonden te zijn, want binnen een paar minuten spuit ze wat geil naar buiten wat keurig door Maureen wordt opgevangen. Dan zakken we allemaal in elkaar en vallen in slaap. Op naar weer een nieuwe dag!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 48: Irma’s Werkdag

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net