Opwindend.Net
Datum: 18-05-2017
Stemmen: 26x
Cijfer: 5.7
Gelezen: 6732x
Lengte: Kort
Slet Miranda - 2
Door Peter1313 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Slet Miranda - 1

Na zo'n 20 minuten ging de bel. Miranda keek me aan en vroeg of ik visite verwachte.

Ik vertelde haar dat ik niet wist wie het was maar dat ze maar naar boven moest gaan en dat ik er zo ook aan zou komen.

Terwijl ze naar boven liep, liep ik naar de deur. Ik wachte met de deur open doen tot ik zeker wist dat ze de slaapkamer in was gegaan. Toen deed ik de deur open en daar stonden de 3 mannen uit de kroeg.

Ik zei hun dat ze stil moesten zijn en nog 5 minuten moesten wachten alvorens naar boven te komen.

Ik liep naar boven en ging de slaapkamer binnen. De slet zat op de rand van het bed met haar natte geile slettekut te spelen. Ze vroeg me wie het was en ik zei dat het een vriend was maar dat ik zei dat ie morgen maar terug moest komen omdat ik op het punt stond om naar bed te gaan.

Ze keek me aan en zei dat ze zo geil was dat ik alles met haar mocht doen wat ik wilde. Geen taboes.

Ze zat haar zelf nu geil te vingeren met drie vingers. Ze sopte erover. Ik liep naar haar toe en deed haar handen op haar rug waarna ik haar polsen vast maakte met touw.

Daarna bewerkte ik haar kutje en tieten. Ik spuugde erop, sloeg haar en pakte toen haar keel en kneep die dicht.

'Kijk me aan slet. Jij doet precies wat ik zeg en ik duld geen nee' zei ik. Ik kneep nog iets harder haar keel dicht totdat ze rood aan liep. Toen liet ik haar los en kon ze pas antwoord geven op wat ik zei. 'Ik doe alles voor je en ben jouw slettebak'zei ze.

Ik legde haar op haar buik en deed haar benen wijd. Toen deed ik touw om haar enkels en maakte die aan het voeteneinde van het bed vast. Haar kutgeil druipte langs haar kutlipjes naar beneden en bedacht me niet en ramde gelijk drie vingers in haar slettekut. Ik vingerde haar ruw en bedacht me niet en deed er vier vingers in. Terwijl ik zo met haar bezig was sloeg ik haar ook op haar geile reet.

Ze slaakte wat gilletjes en merkte dat ze steeds natter werd.

'Nu wordt het tijd om mijn hele hand in je geile slettekut te stoppen' zei ik haar. Ik deed wat glijmiddel op mijn hand en smeerde die in. Ook smeerde ik die hoerenkut in en voor ik het wist was ik haar aan het fisten.

Ze kreunde zo hard dat ik niet had gehoord dat de slaapkamerdeur open was gegaan.

Zo stonden dus plotseling de drie mannen in de slaapkamer en zagen dat ik de slet aan het fisten was. Haar kutje sopte erover.

En terwijl ik haar aan het fisten was trok ik haar hoofd omhoog aan haar haren en liet haar zien dat we niet alleen waren.

Ze keek verschrikt en ze zei dat ze dit niet wilde.

'Dat is nu te laat hoer. Wij gaan je vannacht helemaal uitwonen en gebruiken. Je bent onze teef vanaf nu en doet wat wij zeggen' zei ik tegen haar.

Dit was deel 2. Ik hoop dat het in de smaak valt en suggesties zijn altijd welkom. Die kun je bij reacties neerzetten en je kunt ze ook mailen naar me.

Zoek naar meer verhalen van Peter1313...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net