Opwindend.Net
Datum: 18-05-2017
Stemmen: 34x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 11895x
Lengte: Gemiddeld
Instructies In Het Bos
Door Subje - Zoek naar meer...

Vervolg op "vreemdeling"

Frank heeft me gezegd naar een bepaald bos te gaan. Nadere instructies zullen daar, middels Whatsapp, volgen. Het is 's avonds laat en ik blijf het eng vinden om alleen in een donker bos rond te lopen. Ik lijk van alles te horen en de adrenaline giert dan ook door mijn lijf.

Nog steeds geen appje dus ik blijf maar gewoon rechtdoor lopen. Ik ben benieuwd wat hij bedacht heeft en wat de instructies gaan zijn.

Totaal onverwachts word ik, van achteren, vastgegrepen. Er wordt iets over m'n hoofd getrokken zodat ik helemaal niets meer kan zien. Ik voel dat m'n polsen bij elkaar worden gebonden achter m'n rug. Ik word meegetrokken aan m'n arm, dieper het bos is. Struikelend loop ik mee terwijl m'n hart in m'n keel bonkt. Wat nou instructies?

Hardhandig word ik tegen de grond geduwd en met een snelle beweging trekt hij mijn kleding uit. Eerst weer die handen over m'n hele lichaam, stevig wordt alles gevoeld en betast. Ik kan er niks aan doen maar ik geniet alhoewel ik me tegelijk ontzettend goedkoop voel, wat want weet ik nu helemaal over hem?

M'n tepels lijken inmiddels in een soort van brand te staan, het is gevoelig en branderig maar kan dit gevoel niet plaatsen. Frank hurkt boven m'n gezicht en duwt zijn harde pik m'n mond in. Ik zuig en lik zo goed als ik kan. Tegelijk voel ik vingers in en op mijn kutje. Frank merkt mijn aarzeling en sommeert me verder te pijpen. Wanneer ik een pik diep m'n kutje in voel stoten, weet ik het zeker. Hij is gewoon niet alleen, wie heeft hij meegenomen?

Vrij vlot voel ik het zaad van de grote onbekende over mijn buik stromen. Frank staat op en ik hoor hoe hij iemand gedag zegt.

Ik vraag me af wat nu verder de bedoeling is, zou het klaar zijn voor vanavond of heeft Frank nog meer in petto?

Frank veegt het zaad van m'n buik, blijkbaar heeft hij aan een handdoekje gedacht.

Wanneer ik redelijk schoon ben, voel ik de handen van Frank over m'n lichaam gaan. Die handen ken ik inmiddels: stevig en doelgericht.

Ook mijn kutje wordt door Frank verwend. Door de geilheid en de adrenaline kom ik snel klaar. Hij blijft doorgaan, duwt mijn benen hardhandig uit elkaar wanneer ik ze, door de gevoeligheid van mijn kutje, tegen elkaar aan wil drukken. Ik blijf spuitend klaarkomen, er lijkt geen einde aan te komen. Het is zo gevoelig, ik wil dat hij stopt. Nee, het is te lekker. Doorgaan, Frank, doorgaan! Hij duwt mijn benen omhoog en blijft mijn kutje en klit verwennen. Zijn vingers zijn nat van mijn kutsap en hierdoor kan hij makkelijk mijn kontje in hiermee. Hij stoot, met zijn vingers, diep en hard in mijn kont. Hij stopt en ramt zijn pik hard m'n kutje in, tegelijk duwt hij weer een vinger in m'n kontje. Alles is zo gevuld voor mijn gevoel, ik kreun en heb moeite om normaal adem te halen.

Hij haalt z'n vingers uit mijn kontje en duwt ze ruw in m'n mond, dit is gek. Proeft toch anders dan m'n kutsap wat normaal aan m'n vingers zit.

Ook zijn pik haalt hij uit m'n kutje en ik voel dat hij gaat staan. Hij neemt gehurkt plaats boven m'n gezicht en duwt zijn kont tegen m'n gezicht. "Likken vuile slet!" Ik lijk zijn billen, zijn anus, met m'n tong ga ik een klein stukje naar binnen. Frank beweegt zich ritmisch boven me, soms wat omhoog zodat ik ruimte heb om te likken. Soms met z'n volle gewicht om m'n gezicht waardoor ik amper kan ademen.

Terwijl ik niets anders kan dan likken en likken trekt Frank aan zijn pik om het af te maken. Hij spuit over m'n borsten en buik, ik voel het warm over m'n lijf heen gaan.

Frank kleedt zich aan en maakt m'n handen los. Wederom krijg ik te horen dat ik moet blijven liggen en pas daarna m'n blinddoek af mag doen.

Wanneer de tijd om is en ik de blinddoek afgedaan heb, pak ik m'n kleren om me aan te kunnen kleden. Mijn jurkje is plakkerig, nat en koud. Verdorie, hij had geen handdoek mee om het zaad van de onbekende mee af te doen. En nu? Ik kan moeilijk zonder jurk het bos uit. Beschamend trek ik dan toch maar die jurk aan, gatver, het voelt vies en ik weet nog steeds niet wiens zaad het is.

Ik zie een appje binnenkomen. Van Frank! Een kriebel trekt door m'n buik, zoals altijd bij een appje van Frank. Hij heeft een afbeelding gestuurd. Ik kijk naar een foto van mezelf, naakt, vastgebonden, geblinddoekt en onder het zaad. Het branderige gevoel in m'n tepels kan ik nu ook verklaren, tepelklemmen...natuurlijk!

Nagenietend loop ik het bos uit, het lijkt alsof ik zweef. Wat was het weer geil en lekker!

Zoek naar meer verhalen van Subje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net