Opwindend.Net
Datum: 18-05-2017
Stemmen: 83x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 26076x
Lengte: Zeer Lang
Laura En De Buren - 9
Door Darqmind - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Laura En De Buren - 8

Kurt was aan het nadenken over de toekomst. Zijn hart begon meteen sneller te slaan toen hij aan Laura's knappe dochter dacht, en aan zijn plan om ook haar in zijn macht te krijgen. "Goh," zei hij in zichzelf, "volgens mij is die jonge meid nog geiler dan haar moeder." Hij had zijn plannen om het meisje te verleiden al in werking gezet. Kurt was heel blij met hoe zijn chantageplannetjes met Laura hadden gewerkt, en hij zag niet in waarom een gelijkaardig plannetje niet ook bij Julia zou werken. De gedachte alleen deed zijn pik al steigeren van opwinding, en hij moest even lachen.

Hij zat voor zijn computer en opende zijn postbus. Meteen was er een specifieke email die zijn aandacht trok. Snel opende hij deze, en toen hij begon te lezen verscheen een brede grijns op zijn gezicht. "Het zou me een eer en een genoegen zijn om model te mogen staan voor uw reclamecampagne, en ik wil u daarom graag ontmoeten voor een gesprek over de voorwaarden. Het contract heb ik reeds ondertekend, en is al onderweg naar u. Zoals voorgesteld door u zal ik komende maandag om 15:00 naar het in het contract vermelde adres komen voor een eerste kennismaking." Kurt kreeg vlinders van verwachting in zijn buik toen hij las dat Julia ermee instemde om model te staan voor de marketingcampagne die hij voor zijn bedrijfje had gepland.

Zijn plan was een meesterwerk, en Kurt was trots op het feit dat hij het allemaal helemaal alleen bedacht had. Hij had beroep gedaan op een vriendendienst van een oude vriend die op de universiteit werkte waar Julia studeerde. Van hem had Kurt een lijst gekregen van alle studenten die samen met Julia deelnamen aan de "Marketing en Management" cursus, en hij had een brief naar elk van hen gestuurd. In die brief had hij geschreven dat hij net een nieuw bedrijf had opgestart dat 'recreatieve installaties voor in huis en in de tuin' leverde en installeerde. Het bedrijf wilde een aantal foto's laten maken voor een toekomstige reclame-actie, een actie die 'essentieel zou zijn voor het succes van het bedrijf'.

Omdat het een bedrijf was dat gespecialiseerd was in jacuzzi's en warmwaterbaden, hadden de kandidaten voor de fotosessie een aantal recente foto's in badpak moeten opsturen. Kurt had verschillende antwoorden gekregen, waaronder een aantal die best wel interessant leken. Een van de kandidaten had zelfs een foto van zichzelf in monokini gestuurd.

Julia had ook gereageerd, en ze had enkele heel conservatieve foto's opgestuurd, maar Kurt had reeds foto's van haar die veel beter waren. Het waren de foto's waarmee hij haar sexy moeder al had gechanteerd. Foto's waarop een knappe jonge vrouw stond, die naakte lag te zonnen in de tuin. Foto's die het begin van Laura's ondergang waren geweest. Foto's die Kurt nu wilde gebruiken om ook de ondergang van haar dochter te bewerkstelligen, en om van haar een slet te maken, net als haar schattige moeder.

Hij was apetrots op zijn idee om er een soort wedstrijd van te maken, en hij negeerde in principe alle inzendingen, behalve die van Julia. Bij het zien van Julia's positieve email was zijn hart meteen sneller beginnen slaan, maar hij antwoordde niet meteen. Hij wilde wachten totdat hij het contract met de post had ontvangen, en hij wilde de jonge vrouw ook nog even op hete kolen laten zitten. Het aanbod waarop ze had gereageerd was een heel lucratief aanbod, en ze zou vast en zeker vol ongeduld zitten wachten op een antwoord van zijn bedrijf.

Julia wist helemaal niets van de totale macht die Kurt inmiddels over haar geliefde ouders had. Aan de fotosessie was een aanlokkelijk geldbedrag verbonden, met een grote kans op nog meer toekomstige opdrachten. In het contract stond wel iets over het feit dat ze voor een aantal van de foto's halfnaakt zou moeten zijn, maar er stond niets in wat haar echt ongerust maakte. Toen Julia haar moeder over de aanbieding had verteld, had Laura aan Julia's stem meteen gemerkt dat ze er heel opgewonden over was, en dat ze hoopte dat ze de wedstrijd zou winnen. Omdat hun dochter inmiddels 22 jaar oud was, hadden Laura en Hans geen andere keuze dan haar daarin te steunen.

Verbaasd en euforisch over hoe goed zijn plannetje leek te slagen, besloot Kurt om haar over een paar dagen een email te sturen. "Ja! Dan heb ik eindelijk ook hun dochter in mijn macht!" zei hij tegen zichzelf bij het vooruitzicht dat hij ook van Julia een gehoorzame slet zou maken, net als haar moeder. Zijn hoofd werd meteen gevuld met fantasieŽn over de fotosessie, die in zijn gedachten uitmondde in een gangbang, net zoals bij haar moeder gebeurd was.

Kurt had net een grote jacuzzi geÔnstalleerd in de tuin van vrienden die twee weken op vakantie waren. De familie had gevraagd om de installatie tijdens hun afwezigheid te doen, en daar had hij maar al te graag mee ingestemd. Dit paste namelijk perfect in zijn plan, en zijn vrienden hadden er ook mee ingestemd om hun tuin ter beschikking te stellen van de reclamecampagne van zijn bedrijf.

Zijn bedoelingen waren eenvoudig. Als Julia zou opdagen voor hun afspraak zou hij haar meteen chanteren en van haar verlangen dat ze hem zou gehoorzamen. Hij zou haar op heel duidelijk uitleggen dat hij van haar verwachtte dat ze hetzelfde zou moeten doen als haar sletterige moeder, of anders... Een duivelse grijns verscheen op zijn gezicht toen hij zich Julia probeerde voor te stellen, naakt, terwijl hij haar suf aan het neuken was. Zijn ego kreeg een enorme boost bij de gedachte dat hij sex ging hebben met Laura's mooie, lieve, onschuldige dochter.

Kurt was van plan om Julia een aantal foto's te laten zien die hij door de jaren heen had verzameld, foto's van haar naakt zonnend en foto's van haar ouders tijdens hun vrijpartijen in de achtertuin. Ze hadden allemaal gedacht dat hun achtertuin volledige privacy bood, maar Kurt had hun tuin omgevormd tot zijn persoonlijk jachtgrond. Hij was er zeker van dat als de jonge vrouw de foto's zou zien van zichzelf en die van haar vader en moeder in gÍnante situaties, ze alles zou doen om ervoor te zorgen dat niemand anders ze ooit te zien zou krijgen.

Voor het geval dat dit plan niet zou werken, had Kurt ook een compleet foto-album gemaakt met foto's van haar moeder. Foto's die haar naakt toonden. Foto's van Laura terwijl ze de pikken aan het pijpen was van hemzelf en van zijn zonen. Foto's van Laura terwijl ze tegelijkertijd door Kurt en zijn zonen geneukt werd. En foto's van Laura terwijl ze als een geile hondenteef geneukt werd door Rex. Kurt was overtuigd dat als Julia deze foto's zou zien, ze bereid zou zijn om zijn gehoorzame slet te worden om te voorkomen dat de immorele en schadelijke foto's publiek gemaakt zouden worden of op het internet geplaatst zouden worden.

'Goh,' zo dacht hij in zichzelf, 'als ze ziet hoe Rex haar moeder heeft geneukt, zal ze als pudding in mijn handen worden.' Kurt glimlachte, en hij was helemaal overtuigd dat zijn plan zou werken. 'Als het kleine sexy teefje de foto's ziet van haar moeder terwijl deze op handen en knieŽn zit, met Rex' dikke pik diep in haar geile kut, dan zal ze vast en zeker alles doen wat ik van haar wil.'

Enkele dagen later stuurde hij de bevestiging voor de afspraak naar Julia, en daarmee stond hun ontmoeting voor de daaropvolgende maandag vast.

Voor zowel Julia als de buren van Laura en Hans gingen de daaropvolgende dagen snel voorbij. Elk van hen had zijn of haar voorstelling van wat er die maandag ging gebeuren, met als enig verschil dat Julia's voorstelling heel erg onschuldig en naÔef was. Kurt lichtte zijn zonen in over zijn plan, en hij wilde dat ze in de buurt zouden zijn, maar ook dat ze buiten het zicht zouden moeten blijven totdat hij hen nodig had. Ze zouden zich moeten verstoppen terwijl hij de heerlijke jonge buurmeid zou overhalen om de meeste ontuchtige en zedeloze daden te verrichten om te voorkomen dat de compromitterende foto's publiek gemaakt zouden worden.

Kurt zou de foto's alleen gebruiken om de jonge vrouw te chanteren, en hij zou ze dus nooit echt aan anderen laten zien, maar dat wist Julia natuurlijk niet.

Kurt bereidde tot in de kleinste details de plaats voor waar de fotoshoot plaats zou vinden. Hij had twee camera's op een statief geplaatst die alles zouden opnemen. Er stonden ook wat extra lampen zodat overal voldoende licht was. Hij had enkele handdoeken op de houten bank gelegd, en vanuit het water kwam een lichte mist, waardoor duidelijk was dat het water stomend heet was.

Hij wilde beginnen met eerst te doen alsof het een echte fotoshoot was, om vervolgens de compromitterende foto's boven te halen. Kurt kon amper wachten totdat het 3 uur zou zijn. Toen hij rond de tijd van de afspraak door een raam naar buiten keek zag hij een bekende auto naderen.

Julia reed naar het adres van de afspraak, en toen ze het juiste huisnummer vond vroeg ze zich plots af waarom de fotosessie in een rustige buitenwijk gepland was? Ze maakte zich echter niet druk, parkeerde de auto op de oprit van het grote, indrukwekkende huis, en nam haar tas om vervolgens naar de voordeur te lopen. Toen ze voor de grote dubbele deur stond, aarzelde ze even voordat ze aanbelde. Het duurde enkele seconden voordat de deur openging en het glimlachende gezicht van een man verscheen. Ze was heel erg verbaasd dat het gezicht dat ze zag het gezicht van de buurman was, en ze keek hem verward aan.

"Hallo Julia, ik ben blij dat je er bent! Ik vind het ook heel fijn dat je jezelf kandidaat heb gesteld voor deze fotoshoot. Ik begrijp dat je misschien een beetje verrast bent om mij te zien en om te horen dat het om mijn bedrijfje gaat, maar dat zou geen probleem mogen zijn, toch? We hebben heel wat aanmeldingen gekregen, maar we wilden het juiste meisje vinden, een meisje dat echt past bij onze reclamecampagne. We willen namelijk zo veel mogelijk jacuzzi's en warmwaterbaden verkopen," vertelde Kurt de jonge vrouw, die stil bleef terwijl ze met gefronst voorhoofd luisterde naar zijn uitleg.

"Jij leek ons echt wel de beste kandidaat, en we zijn dus heel blij dat je het model voor ons bedrijf wil zijn," zo ging hij verder. "Zoals je ziet hebben we geen dure fotostudio gehuurd, maar hebben we ervoor gekozen om de fotosessie te houden op een lokatie waar we pas een van onze jacuzzi's geÔnstalleerd hebben," zei Kurt terwijl hij met zijn hand naar het imposante huis gebaarde. "We hebben hier net een van de nieuwste modellen geÔnstalleerd, en de eigenaars hebben ermee ingestemd dat we hun tuin voor deze fotosessie mogen gebruiken. De bewoners zijn op dit moment op vakantie en komen pas binnen enkele weken terug", zei hij tegen de geschokte Julia.

Tot dusver was alles wat de man had verteld de waarheid. Dit gold ook voor de details van de wedstrijd, ook al was dat slechts opgezet spel geweest en was het al vooraf bekend dat Julia die zou winnen. Ze bleef in de deuropening staan en probeerde te begrijpen wat hier echt aan het gebeuren was.

"Kom, dan toon ik je de jacuzzi waar ik de foto's zal maken," zei Kurt, en hij gebaarde Julia om hem te volgen naar de achtertuin. Hij draaide zich om en liep door de grote woonkamer naar de grote glazen deur die uitgaf op de tuin. Heel even bleef Julia staan. Ze keek zijn grote gespierde lijf na totdat hij bij de glazen deur steun. Uiteindelijk haalde ze echter haal schouders even op, en omdat ze niet wist wat ze anders moest doen volgde ze hem. Julia had inmiddels een heel raar gevoel gekregen bij de fotoshoot, maar ze ging er van uit dat het allemaal wel OK zou zijn.

Toen ze de tuin inliepen zag Julia dat Kurt enkele statieven met camera's had opgesteld rond een stomende jacuzzi. Het viel haar op dat het allemaal heel mooi en uitnodigend uitzag, met de nieuwe jacuzzi en de mooie houten vloer dat er omheen lag. De stoom die vanuit het water opsteeg creŽerde een geheimzinnige sfeer. Julia was erg onder de indruk van wat ze zag.

Julia keek om zich heen, op zoek naar een fotograaf of iemand anders die de foto's zou maken. Kurt zag haar twijfelende blik en besefte dat ze op het punt stond om zich om te draaien en weg te lopen. Daarom besloot hij niet langer te wachten en de val helemaal dicht laten klappen. Dit was iets waar Kurt erg goed in was. Zodra hij bij iemand een zwak punt had gevonden, werd hij altijd als een bulldog en wierp hij alles in de strijd wat hij maar had om dat zwakke punt uit te buiten.

"Maak je geen zorgen, schatje. Ik zal alle foto's zelf maken. Ik heb dat al honderden keren gedaan. Bovendien staat jouw handtekening op het contract, en daardoor is het een wettelijk, bindend document geworden." Terwijl hij dit zei hield hij het contract omhoog, en hij glimlachte daarbij met zoveel zelfvertrouwen dat Julia er een beetje bang van werd.

'Verdomme,' wilde Julia zeggen, 'ik wil niet dat je tegen me praat alsof ik een domme naive gans ben.' Ze voelde nattigheid en ze vertrouwde de hele situatie niet. Ze draaide zich om en begon al weg te lopen, maar ze had nog maar enkele stappen gezet of Kurt's stem deed haar ter plaatse stilstaan.

De woorden die hij zei sprak hij uit in het volle besef dat ze een enorme indruk zouden maken op het jonge buurmeisje. "Je moeder heeft ook al een fotoshoot voor me gedaan, en ik dacht dat het geweldig zou zijn als jij in haar voetstappen zou kunnen volgen," zei Kurt zachtjes, maar Julia hoorde elk woord heel duidelijk, alsof het in haar oor geschreeuwd werd. Terwijl Kurt verderging met zijn aanval begon haar hart sneller te slaan. Wanhopig wilde Julia zichzelf dwingen om verder te lopen, maar ze twijfelde omdat ze niet zeker wist wat Kurt's intenties waren.

"Het is zelfs zo dat ik een fotoalbum heb gemaakt over mijn zondige buren, een album dat veel mensen ongetwijfeld heel indrukwekkend en erotisch zullen vinden. Lieverd, je zou zelfs kunnen zeggen dat de foto's die ik heb heel veel schade kunnen aanbrengen. En jij zit er ook bij... naakt als een pasgeboren baby." Julia bleef stokstijf staan. Snel ging hij naar haar toe en duwde het fotoalbum onder haar neus.

"Ik had eerlijk gezegd liever geen chantage gebruikt, maar... hier is het. Kijk zelf maar. Als je braaf en gehoorzaam bent, dan beloof ik dat ze niet op een of andere porno website zal plaatsen. Het hangt nu helemaal alleen van jou af om te bepalen wat er met deze foto's zal gebeuren," zei Kurt, en hij zag dat haar gezicht steeds bleker werd. Hij wist dat ze zich zou verzetten, maar hij wist ook dat hij dit gevecht zou winnen. "Als je bereid ben om model te staan voor mij, en als je meewerkt aan de fotosessie zoals beschreven in het contract, dan bespaar je je familie heel wat problemen en vernederingen," vertelde hij de jonge vrouw die inmiddels totaal verward was.

Ostentief duwde hij het album in haar handen, en Julia staarde met ongelovige ogen naar de omslag. 'Laura, Het Sexspeeltje Van De Wijk' stond in grote letters op de omslag, en Julia was helemaal verbijsterd. Een beetje verdoofd keek ze naar het dikke album. Ze wist niet wat ze anders moest doen, en daarom opende ze het boek om te kijken wat voor foto's de gemene man van haar en haar familie had gemaakt.

Het eerste wat ze zag waren foto's van een jonger meisje, en meer specifiek van zichzelf, terwijl ze in haar eigen achtertuin lag te zonnen. Meteen gingen haar gedachten terug naar de afgelopen zomers. Wat er toen was gebeurd was tot in detail gedocumenteerd in de foto's, die evolueerden van een meisje dat een bikini aan had naar datzelfde meisje dat helemaal naakt was. 'Oh god,' dacht ze, 'hij heeft me al die jaren stiekem begluurd.'

Ze sloeg de bladzijde om en zag een man en een vrouw die zich gedroegen alsof ze dachten dat niemand hen kon zien. Verschillende foto's toonden haar moeder en haar vader naakt. Op een van de foto's was Laura's sexy lijf tegen het glas van de deur naar de tuin gedrukt. Julia kon de meest intieme details zien van het sexy lichaam van haar moeder, en het viel op dat haar moeder een indrukwekkend stel borsten had. Het viel haar ook op dat ze geen schaamhaar tussen haar benen had, want haar kutje was ook heel duidelijk zichtbaar.

Ze begon de bladzijden sneller om te slaan, en elke foto die ze zag leek nog schaamtelozer, ontuchtiger en vernederender dan de vorige. Op enkele foto's was Laura te zien, die Kurt's pik aan het pijpen was. Op andere foto's waren ze beide in een innige omhelzing verwikkeld en was duidelijk te zien hoe haar moeder geneukt werd door de gehate buurman. Op gegeven ogenblik zag ze foto's van Kurt's zonen. Op de eerste foto's was haar moeder hun indrukwekkende pikken aan het pijpen, en op de volgende foto's was te zien hoe de tieners sex met haar hadden. Julia vond het steeds moeilijker om te ademen, en haar hart ging zo wild tekeer dat ze duizelig werd.

De volgende foto was er een van een man. "Oh god," fluisterde ze, "dat is papa!" Julia wilde haar eigen ogen niet geloven, maar wat ze zag waren foto's van haar eigen vader die de pik van een andere man in zijn mond had.

Julia was totaal overstuur. Ze staarde naar de foto's en wilde niet geloven dat het foto's van haar eigen moeder en haar eigen vader waren. Haar vastberadenheid, haar zelfvertrouwen en haar wil waren tijdens het bladeren door het album en het zien van de confronterende foto's de hele tijd sterk gebleven... totdat ze een foto zag van de lelijke hond van de buren. Julia had zelf al verschillende keren de hond van Kurt uit hun tuin verjaagd, en ze beschouwde het dier als een lelijk, gemeen, dominant, vreselijk beest. De eerste foto's lieten de grote pik van de hond zien, en Julia vond dat het onwerkelijk uitzag, zoals de dikke paal tussen de harige achterpoten naar beneden hing.

Langzaam, alsof ze in een trance was, sloeg Julia de bladzijde om, en meteen stokte haar ademhaling. Wat ze zagen waren opnieuw foto's van de hond, maar deze keer zat hij bovenop haar moeder, en zijn pik was niet meer zichtbaar. Van alle kanten en hoeken waren foto's gemaakt, en de laatste foto op de bladzijde toonde het verenigde stelletje langs achter. Julia kon duidelijk zien hoe de enorme hondenpik diep in het kutje van haar halfnaakte moeder begraven zat. Nog nooit eerder had ze zo iets schokkends gezien.

Haar ademhaling kwam weer op gang, maar met korte, hijgende ademteugen. Haar tranende ogen gingen van de ene foto naar de andere, en van de ene bladzijde naar de volgende, en Kurt wist dat hij haar in zijn greep had. Verlegen sloeg ze haar ogen op en keek diep in de donkere ogen van de vreselijke buurman. "Wat... wat wil je... van mij?" vroeg Julia met een intens bezorgd gezicht.

Kurt nam een tas van de tuintafel. In die zaten de dingetjes die hij wilde dat zijn model zou aantrekken. Snel nam hij het fotoalbum uit Julia's trillende vingers, en gaf hij haar de tas. "Hier! Je mag van een van de kamers in het huis gebruikmaken om je om te kleden, maar ik wil dat je eerst het roze setje aantrekt," fluisterde hij, waarna hij naar de glazen tuindeur wees. Zijn bevelen deden rillingen door haar ruggengraat gaan, en haar knieŽn voelden aan alsof ze het op elk moment zouden kunnen begeven, maar gelukkig slaagde ze erin om overeind te blijven staan.

Wanhopig probeerde ze een manier te bedenken waarop ze van de hevige last en de enorme verantwoordelijkheid die nu op haar schouders rustte af kon komen, maar ze vond geen uitweg. Kurt staarde naar haar als een machtig roofdier, en na enkele seconden kwamen haar benen in beweging. Ze stond net op het punt het huis binnen te gaan toen ze stopte en zich omdraaide.

"Als ik model voor je ben, beloof je dan dat niemand anders ooit die foto's te zien zal krijgen?" vroeg Julia met een smekende stem. "Je moet me beloven dat je alle foto's van mij en mijn familie voor jezelf houdt. Beloof je dat?" vroeg ze wanhopig.

"Natuurlijk, schatje! Als jij nou gewoon mijn model bent en ik wat foto's van je mag maken dan zweer ik dat niemand anders die foto's ooit onder ogen zal krijgen," zei hij op geruststellende toon.

Telkens als hij dergelijke liefkozende woordjes gebruikte, rilde Julia van afschuw. Julia besefte dat Kurt niet meer de slechtgemanierde, onnozele sukkel was die naast hun woonde, maar dat hij een machtige, dominante, controlerende man was. Ze huiverde bij het besef dat ze nu zo schaamteloos door hem gechanteerd werd.

Plotseling merkte Julia dat Kurt weer tegen haar aan het praten was. "In die tas zitten twee setjes die ik wil dat je aantrekt. Je zult die dingetjes waarschijnlijk wel herkennen van de foto's van je moeder. Voor de eerste foto's wil ik dat je het roze setje aantrekt," zei hij om zijn eerder bevel te bevestigen.

"Je zal het witte setje herkennen als het setje dat je moeder aan had in de foto's waarin ze die goede ouwe Rex neukte," zei hij, en hij gaf daarbij de indruk dat Laura de 'agressor' was geweest. "We kunnen het witte setje bewaren tot later," zei hij, en hij moest lachen toen hij zag hoe angstig ze keek. "We gebruiken deze setjes voor al onze reclamecampagnes, en we willen dat graag zo blijven doen," vertelde Kurt haar, waarna hij opnieuw naar de tas in haar handen wees.

Julia's voeten weigerden om in beweging te komen, totdat in haar hoofd spontaan beelden verschenen van de schandelijke foto's die Kurt haar had laten zien. Ze kon zich niet herinneren ooit een bikini te hebben gezien die zo klein was als het witte setje dat haar moeder in de foto's had gedragen, en plotseling besefte ze dat hij wilde dat zij datzelfde setje nu zou aantrekken.

Beelden bleven door haar hoofd gaan. Beelden van haar eigen moeder in het veel te kleine setje, alsof ze het speciaal voor Rex had aangetrokken. Nog meer beelden kwamen in haar op. Beelden van haar moeder waarbij de kleine stukjes stof van het bovenstukje opzij waren gegleden, waardoor haar zware ronde borsten vrij waren komen te hangen.

Het leek wel alsof alle foto's die ze gezien had permanent en met alle details in haar geheugen gegrift stonden. Plotseling dook het beeld in haar op van Rex die tegen de naakte billen van zijn gewillig teefje aan het aanrijden was. De foto's hadden duidelijk laten zien dat het smalle strookje stof tussen Laura's benen geen enkele bescherming had geboden. Ze hadden ook getoond hoe de hond erin was geslaagd om zijn pik diep in haar kutje te stoppen.

De beelden die ze in haar hoofd zag waren zo levendig dat Julia ervan huiverde. "Oh god!" fluisterde ze bij het besef dat de grote pik van de hond helemaal in haar moeder had gezeten, en zo ook de gezwollen knoop aan de basis van de pik waar ze al van had gehoord.

Kurt zag dat Julia in alle staten was, en dat ze wanhopig op zoek was naar een manier om zich tegen zijn overmacht te verzetten. Hij gaf haar wat tijd om over haar vreselijke situatie na te denken, maar hij was ervan overtuigd dat ze zielsveel van haar ouders hield, en dat ze alles zou doen om hen te beschermen. Het fotoalbum had een dramatisch effect op haar gehad, en hij wilde dat ze besefte dat hij nu degene was die alle troeven in zijn handen had.

Plotseling besloot hij wat van haar zorgen weg te nemen, om op die manier de namiddag wat vlotter te laten verlopen. "Ik wil alleen dat je voor me poseert zodat ik wat foto's kan maken die ik kan gebruiken voor mijn advertenties. Ik heb gemerkt dat klanten ervan houden om foto's te zien waar naast mijn jacuzzi's en warmwaterbaden ook knappe vrouwen staan, en dat dat wonderen doet voor de verkoopcijfers. Het enige wat ik wil is om meer te verkopen, dus je hoeft je echt geen zorgen te maken," zei Kurt met een ernstige blik op zijn ruwe gezicht.

"Dus je wil alleen dat ik wat poseer bij deze jacuzzi, en als je wat foto's gemaakt hebt zijn we klaar?" vroeg ze terwijl ze nog steeds niet zeker was of ze wel wilde blijven en of ze hem kon vertrouwen.

"Schatje... kijk, ik zou heel gemakkelijk een andere leuke meid kunnen vinden om deze fotoshoot te doen, maar... gezien je moeder dit al een keer voor me gedaan heeft, dacht ik dat het leuk zou zijn om het binnen de familie te houden," zei Kurt, waarna hij een lange minuut wachtte om de details van wat hij net had gezegd helemaal tot Julia te laten doordringen.

"Oh, misschien heeft je moeder je nog niet verteld dat ze ook al fotomodel is geweest voor mijn bedrijf... ik moet toegeven dat ze een lijf heeft om een moord voor te plegen," zei hij met een brede grijns. "Maar het wordt tijd dat ik wat duidelijker ben: ik hoop dat je er niet van schrikt, maar je moeder is nu mijn toegewijde sletje. Ze zal alles voor me doen wat ik maar wil!"

Julia was onthutst. Ze wist niet meer wat ze moest geloven. De foto's die ze had gezien staafden de opschepperige beweringen van Kurt, en het feit dat ze haar moeder in zoveel schandelijke situaties had gezien had een diepe indruk op haar gemaakt. De gedachte dat het bewijs dat haar moeder zich had laten neuken door hun vreselijke buurman, en door zijn zonen, en dan ook nog door zijn lelijke, vieze hond, openbaar zou worden gemaakt joeg haar de stuipen op het lijf.

Ook al had Julia al eerder erotische en pornografische foto's gezien, had ze nog nooit eerder foto's gezien die zoveel in haar losmaakten, en die haar vreemd genoeg tegelijkertijd ook zo erg opwonden. Haar hart ging zo hevig tekeer dat ze over heel haar lichaam bloosde, en haar ademhaling ging heel erg gejaagd. Heel even voelde ze zelfs een beetje jaloersheid. Ze vroeg zich af hoe het mogelijk was dat deze gemene man erin slaagde om haar dergelijke gevoelens te bezorgen?

Julia greep de tas wat steviger vast, en plotseling voelde ze zich helemaal overweldigd door de dominante man. Langzaam, alsof ze in een droom verkeerde, gehoorzaamde Julia, en liep ze de eerste kamer die ze in het huis tegenkwam binnen om zich daar zoals bevolen door Kurt om te kleden. Ze deed de deur achter zich dicht en liet zich er met haar rug tegenaan vallen, waarna ze luid zuchtte. Ze was blij dat ze even alleen was.

De gedachten aan wat Kurt van haar wilde en van de mogelijke gevolgen deden haar heel erg twijfelen. Ze begreep niet hoe het mogelijk was dat in haar hoofd de mentale beelden van haar moeder vervangen werden door duidelijke, levendige beelden van zichzelf, en dat in die beelden zij degene was die aangevallen en misbruikt werd door haar ruige buren. Ze was totaal verward, want nog nooit eerder had ze zo iets meegemaakt. Nog nooit eerder had ze zich zo angstig, zo vertwijfeld en zo wanhopig gevoeld. En nog nooit eerder had ze zich zo geprikkeld en opgewonden gevoeld.

Haar kleine handje gleed in de tas en haalde het roze setje eruit. Toen ze het omhoog hield om het wat beter te bekijken, viel voor haar meteen op hoe klein het was. Plotseling kreeg ze de drang om ook het andere setje te zien, en dus haalde ze de witte stukjes stof uit de tas. Tot haar schrik stelde ze vast dat er zo weinig stof aan zat dat het amper een bikini genoemd kon worden. "Oh jeetje," fluisterde Julia, "wil hij echt dat ik dit aantrek? Dat is veel te klein! Ik kan net zo goed naakt blijven!"

Plotseling besefte ze dat de kans bestond dat hij zou willen dat ze alles uit zou trekken, en dat deed haar rillen. Het waren echter eerder rillingen van opwinding en verlangen dan rillingen van afschuw, en dat besef maakte dat ze zich nog schuldiger voelde, omdat iets in haar ernaar verlangde dat Kurt haar naakt zou zien.

Snel stopte ze het witte setje terug in de tas en gooide deze op een stoel. "Jeetje, als ik niet doe wat hij wil, zet hij de foto's van mam overal op het internet," dacht Julia. Haar handen trilden terwijl ze haar kleren uittrok, en met gemengde gevoelens trok ze het roze setje aan, waarbij ze de kleine stukjes stof zo ver mogelijk uitrekte zodat het meeste van haar intieme delen helemaal bedekt werden. Er stond een hoge spiegel in de kamer, waar Julia voor ging staan om naar haar spiegelbeeld te kijken. Het was een mooi bikinisetje, en ze moest bekennen dat ze er veel sexier in uitzag dan ze had verwacht.

Net als haar moeder was Julia een knappe jonge vrouw die met haar knappe gezichtje, haar lange haren en haar ronde vormen veel mannenhoofden deed omdraaien. Iets wat ze ook van haar moeder had geŽrfd was het feit dat ze behoorlijke grote en zware borsten had. Deze waren slechts een beetje kleiner maar wel heel wat steviger dan die van haar moeder. En in tegenstelling tot Laura had Julia veel minder problemen met het feit dat ze zo'n grote cup had. Waar haar moeder zich erg schaamde voor haar borsten, was Julia er juist erg trots op.

Door het contrast met het roze stof zag haar donkere, gebruinde huid nog verleidelijker uit, en ze zag meteen dat de drie driehoekige stukjes stof veel kleiner waren dan haar eigen bikinis. Hierdoor was rond de randen van elk stukje stof nog een stukje witte huid te zien, waardoor alles nog sexier uitzag. Toen ze naar haar borsten keek was ze verrast door hoe hard haar tepels waren geworden, en over hoe ze door het dunne stof priemden. Ze besefte meteen dat haar tepels ongetwijfeld de aandacht van de verachtelijke man zouden trekken.

"Zal hij me zo goed vinden? Zal hij wat hij ziet leuk vinden?" fluisterde ze in zichzelf terwijl ze zich afvroeg of Kurt haar beschouwde als een klein meisje of als een echte, volwassen vrouw. De onzekerheid en de schaamte die ze daarbij voelde deden haar meteen schuldig voelen voor het hebben van dergelijke gedachten. Ze wist dat het geen zin had om tijd te rekken, en daarom liep ze na enkele keren diep adem gehaald te hebben met trillende benen terug naar de tuin.

Julia werd begroet door Kurt's glimlachende gezicht, en hij keek haar goedkeurend aan. Ze zou nooit begrijpen waarom, maar het feit dat de gehate buurman tevreden leek ze zijn met wat hij zag gaf haar een gevoel van geluk en tevredenheid. "Je ziet uit om op te eten, en in dat bikinitje ben je net zo mooi en verleidelijk als je moeder," zei hij terwijl hij haar van kop tot teen bekeek.

Daarna ging alles snel, en voordat Julia het goed besefte ging de flits van de camera verschillende keren af terwijl Kurt de ene foto na de andere maakte. Hij liet haar poseren in en rond de jacuzzi, en al snel ging Julia helemaal op in haar modellenwerk. Ze deed zelfs haar uiterste best om er zo goed mogelijk uit te zien voor de camera.

"Trek nu het topje uit en gooi het naar mij"," beval hij op gegeven ogenblik. Julia verstijfde. Ze keek hem met smekende ogen aan, maar Kurt hield de camera omhoog om aan te geven dat hij meteen verder wilde gaan met fotograferen. Ze zag geen enkel teken dat liet uitschijnen dat hij het misschien als grap bedoeld had en dat hij misschien zou toegeven, en daarom haalde ze na enkele seconden haar schouders op, trok het topje uit, en gooide het naar hem toe. Onwennig en verlegen als ze zich voelde, bedekte ze haar grote borsten met haar handen in een poging om een klein stukje waardigheid te behouden.

"Als ik zeg dat je je topje uit moet trekken dan is dat niet omdat ik je armen voor je tieten wil zien maar omdat ik je dikke tieten wil zien. Haal dus die verdomde handen weg, en laat me die geweldige tieten van je zien, schatje," zei Kurt. Nog nooit eerder had een man op zo'n eisende en respectloze manier tegen haar gesproken. En daardoor begreep ze ook niet waarom ze hem gehoorzaamde, maar dat was wel wat ze deed.

De camera begon opnieuw te flitsen, en ze poseerde als een professional, terwijl ze zichzelf nog steeds probeerde te overtuigen dat het gewoon een echte werkopdracht was.

Plotseling liep hij echter recht naar haar toe, en Julia had al meteen een voorgevoel van wat ging gebeuren. Ze bleef stokstijf staan terwijl zijn grote handen het dunne onderstukje van haar bikini vastgrepen en het snel over haar gespierde benen naar beneden trokken. Hij boog voorover om het roze stukje stof op te rapen, en ze hief haar voeten op zodat hij de bikini kon wegnemen. Daarbij kwam Kurt's hoofd erg dicht bij Julia's onderlijf en ving zijn neus het uitnodigende aroma van haar vrouwelijkheid op. Hij moest moeite doen om zich te verzetten tegen de sterke verleiding om zich aan haar heerlijke lijf te vergrijpen.

Julia deed geen enkele poging meer om haar naaktheid te bedekken of te verbergen, en ze keek naar Kurt terwijl deze verderging met het maken van foto's. Toen hij haar het bevel gaf om haar benen te openen, deed ze wat hij wilde. Toen hij haar het bevel gaf om een vinger over het rozige gleufje tussen haar dijen te leggen, deed ze dat zonder zich te verzetten.

Alles ging zo gesmeerd dat Kurt besloot de druk nog wat verder op te voeren. "Stop je vinger in je kutje, en streel het clitje dat ik binnen enkele minuten ga proeven," beval hij. Glunderend van tevredenheid, keek hij toe hoe Julia's vinger in het natte gleufje gleed. Ze haatte het feit dat ze werd gecommandeerd door iemand die zo weerzinwekkend was, maar toch deed ze alles wat hij wilde. Dit was voor haar de allereerste keer dat ze zich zo exhibitionistisch gedroeg. Gek genoeg gaf dit haar echter rillingen van opwinding.

"Ga nu daar staan en laat me nog een mooie pose zien voor de laatste foto's," zei hij. Julia hoopte dat hij de waarheid vertelde, maar tegelijkertijd kon ze niet ontkennen dat iets diep in haar het ook wel jammer vond dat het zodadelijk misschien al voorbij zou zijn. Verward door de vreemde en tegenstrijdige gevoelens waar ze mee kampte, ging zo nog een keer voor de jacuzzi staan en maakte Kurt nog enkele foto's van haar.

Plotseling werd Julia opgeschrikt door een geluid dat uit de richting van het huis kwam, en tot haar grote verbijstering zag ze Kurt's zonen in de deuropening staan. Ze schrok hier zo erg van dat ze snel haar arm over haar borsten sloeg en met haar rechterhand haar linkerborst bedekte. Met haar linkerhand bedekte ze het meest intieme plekje tussen haar benen waar op dat moment drie paar ogen op gericht waren. Het werd doodstil, niemand zei iets, en secondenlang verroerde niemand een vinger.

Julia was geschokt en overstuur en keek naar Kurt voor hulp. Ze smeekte hem met haar ogen, en ze hoopte dat hij haar zou redden. Ze wilde wegrennen, maar haar enige ontsnappingsweg was via het huis, waar de deuropening werd geblokkeerd door de jongens, en dus bleef ze bewegingsloos staan. Ze besefte dat ze zich in een heel hachelijke en compromitterende situatie bevond. Ze kon zich niet herinneren dat ze zich ooit eerder zo hulpeloos en beschaamd had gevoeld, en haar hart klopte in haar keel van de angst en de zenuwen.

Kurt vond dat het tijd was geworden om te stoppen met het spelen van spelletjes. "Kom hier met die dikke tieten van je, teef. Het is hoog tijd dat je je plaats leert kennen. Weet je wat je zodadelijk voor ons gaat doen?" vroeg Kurt terwijl hij Julia recht in de ogen keek.

Ze schudde haar hoofd alsof ze 'nee, ik weet het niet' wilde zeggen, en ze voelde zich heel erg verlegen. Julia wist niet wat ze moest doen, maar al snel toonde Kurt haar wat hij wilde. Hij maakte expliciete, obscene gebaren met zijn handen, en hij gaf haar een uitdrukkelijk bevel. "Kom hier met die dikke kont en die dikke uiers van je!" commandeerde hij haar. Kurt was een enorm arrogante man, en Julia was echt bang van hem, en dus liep ze naar hem toe.

Nog geen 15 seconden later had Kurt al zijn kleren uitgetrokken. Trots ging hij voor Julia staan. Ze voelde zich helemaal overdonderd toen recht voor haar een poedelnaakte man stond, en zed merkte ook meteen dat Kurt anders was dan de vriendjes die ze tot dan toe al had gehad.

Ze wilde wegrennen, maar haar lichaam gehoorzaamde haar niet, en als vanzelf gingen haar ogen naar Kurt's pik die niet alleen keihard en stokstijf van tussen zijn benen naar voor stak en daarbij zachtjes op en neer wiebelde alsof het ding haar volledige aandacht wilde opeisen, maar zijn lul was ook nog heel wat langer en dikker dan eender welke pik die ze ooit eerder had gezien! Terwijl ze als verstijfd bleef staan, liep de hatelijk man naar haar toe. Julia keek recht in de ogen van de duivel, en een hevige rilling ging door haar heen toen hij sprak.

"Ga op je knieŽn zitten, dan mag je van mij een keer een echte pik pijpen. Je hebt op de foto's gezien hoe een slet dat doet, en dat ga jij nu voor mij doen, schatje," zei Kurt met een gemene glimlach.

"Meneer Kurt, alsjeblieft... niet met Erik en Patrick in de buurt?," smeekte ze de dominante man.

"Maak je geen zorgen, lieverd, straks mag je ook hun pikken voelen en proeven," fluisterde hij terwijl hij Julia's volledige aandacht opeiste. "Net zoals je moeder dat heeft gedaan, en net zoals ze dat bij mij heeft gedaan toen ze mijn slet werd," zei hij. "Ik vind het erg fijn als mijn teefjes erom smeken. En dat ga jij zodadelijk ook doen... of moet ik geweld gebruiken?" zei hij tegen de diep geschrokken jonge vrouw.

"Pak mijn paal in je handen, en wel nu meteen, anders zorg ik dat je er spijt van krijgt," zei hij, en hij lachte luid toen hij Julia's ogen naar beneden zag kijken. "Ja, geef je ogen maar goed de kost. Is mijn lul groter dan de jongens van de universiteit die je al hebben geneukt?" vroeg hij grinnikend. Met grote ogen staarde ze naar de grote pik, en vervolgens naar de zelfvoldane grijns op Kurt's gezicht. Julia was radeloos en wist niet wat ze moest doen.

Voordat ze kon reageren, greep Kurt haar bij de haren en dwong haar op haar knieŽn. Haar gezicht was nu zo dicht bij zijn kruis dat ze de hitte kon voelen die zijn gespierde lijf uitstraalde. Nog nooit eerder had iemand haar zo respectloos en minachtend behandeld. Ook al had ze al eerder de pikken van enkele vriendjes gepijpt, het was niet iets wat ze graag deed. Nu ze voor Kurt geknield zat deed het vooruitzicht van zo'n zondige en sletterige daad iets raars met haar verwarde hoofd, waardoor enkele spontane rillingen door haar onderbuik begonnen te gaan.

"Doe maar geen moeite om je beter voor te doen dan je werkelijk bent. Je bent gewoon een slet, net zoals je moeder, en je gaat me nu laten zien hoe graag je mijn dikke lul wil pijpen. Begin eraan, teef, waar wacht je nog op?!" riep hij luid en op een manier die duidelijk maakte dat hij geen tegenspraak duldde.

Voordat Julia besefte wat er gebeurde, ging haar kleine hand al vanzelf naar de enorme pik. Ze wikkelde haar vingers rond de dikke paal en hield de glanzende eikel op slechts enkele centimeters van haar gezicht. Ze kreeg zelfs niet eens de tijd om haar mond helemaal te openen, of Kurt drukte zijn dikke lul al tussen haar lippen. Binnen een fractie van een seconde zat zijn pik in haar mond, en het enige wat ze kon doen was haar adem inhouden.

"Zuig erop, schatje, vooruit, zuigen!" beval de dominante man haar. Julia nam zijn kloppend paal nu in beide handen en ze deed haar best om te voorkomen dat hij in haar keel zou glijden. Ze kon niet geloven wat Kurt allemaal zei, en ze begon hevig te snikken. "Ik kan niet wachten totdat ik je heerlijke geile bekje met mijn hete sperma kan vullen," gromde hij. Zijn gemene en vernederende woorden deden haar rillen van angst.

Kurt vond dat het tijd werd om aan de jonge verwarde vrouw duidelijk te maken dat hij degene was die nu de baas was, en dat het haar taak was om hem blij te maken. Hij wilde van Julia een gewillige slet voor zichzelf en zijn oversekste zonen maken, en hij wilde daarom niets minder dan haar totale overgave en gehoorzaamheid.

"Als je wil voorkomen dat ik al die foto's van jou en je familie op het internet zet, zou ik als ik jou was maar meteen beginnen met te doen wat van je verlangd wordt. Anders krijg je een trap onder je kont en stuur ik je naar huis. En dan zal iedereen in de stad binnenkort de foto's kunnen zien van die dikke tieten en dat lekkere kutje van je" zei Kurt terwijl hij enkele seconden lang bewegingsloos bleef staan.

"Denk maar eens na wat de mensen zullen zeggen als ze zien hoe dat sexy moedertje van je zich als een hitsige teef door zoveel pikken heeft laten neuken," fluisterde hij, en hij moest al lachen om het volgende dat hij ging zeggen. "En wat zullen ze zeggen als ze zien dat ze het privť-teefje van Rex geworden is? Goh, de beste neukpartij die ik ooit heb gezien was toen Rex de kut van je moeder vulde met zijn hondenzaad!"

Zijn vieze woorden leken een magische uitwerking te hebben op Julia, en ze bloosde over heel haar lijf. Haar lichaamstemperatuur schoot zo ver omhoog dat het wel leek alsof haar hersenen in haar hoofd gebraden werden. Haar ademhaling was inmiddels ook al veel gejaagder en hijgerig geworden, terwijl ze fanatiek probeerde te ademen met de stijve pik in haar mond. "Goed zo, sletje, pijp mijn stijve pik maar lekker,"waren de woorden die ze eigenlijk helemaal niet wilde horen.

"Vooruit jongens, trek jullie kleren uit en bereid je voor op het lekkerste kutje dat jullie ooit zullen neuken," fluisterde Kurt naar zijn zonen. Julia zag zowel links als rechts van haar beweging, en ze wist dat de twee jongens de bevelen van hun vader aan het opvolgen waren. Ze wilde zo graag iets zeggen om te protesteren en om hen tegen te houden, maar dat was onmogelijk. Hij had haar haar nog steeds stevig met zijn sterke vingers vast, en het was onmogelijk voor haar om haar hoofd weg te trekken van de pik die in haar liefdevolle mondje zat.

Tot op dat moment dacht Julia dat ze nog een heel klein beetje controle had. Dat ze nog genoeg controle had over de situatie om Kurt ervan te weerhouden om effektief seks met haar te hebben. Maar plotseling werd Julia vervuld met het intense en angstige besef dat Kurt en zijn zonen zich echt aan haar zouden gaan vergrijpen, en dat ze haar echt tot hun seksspeeltje zouden gaan maken, net zoals ze dat bij haar moeder hadden gedaan. Gehoorzaam zoog ze op de pik van de gemene, dominante man terwijl de rest van de wereld zich om haar leek te sluiten.

Plotseling stond Patrick rechts van haar, en hij liet zijn pik over de zachte huid van haar wangen glijden, waardoor ze een smartelijke kreun liet horen. Julia dacht dat ze zou sterven toen Erik zijn pik tegen haar oor drukte, en ze jammerde toen hij het voorvocht van zijn eikel over en in haar oor uitsmeerde. Ze besefte dat deze vulgaire mannen, of jongens, haar beschouwden en behandelden als een hoer, als een speeltje om hun geile lusten op bot te vieren.

"Goed zo jongens, wrijf maar lekker over haar gezicht met jullie pikken. Laat haar de pikken voelen die haar straks gaan neuken," zei Kurt. Julia voelde zich totaal overdonderd, en haar hartslag ging zo snel dat het moeilijk voor haar werd om nog helder na te denken. Het grote, keiharde stuk vlees in haar handen bonsde hevig en riep intense gevoelens van schaamte en lust in haar op.

Plotseling drong het besef tot Julia door dat hij haar ging dwingen om zijn giftige zaad te drinken. Ze had al eerder wat pijpbeurten aan enkele van haar vriendjes gegeven, maar ze had nog nooit hun sperma geslikt. Als ze klaarkwamen had Julia altijd op het laatste moment hun pik uit haar mond genomen en hen ergens anders laten spuiten. Nu hield Kurt haar hoofd echter met beide stevig over zijn pik gedrukt, en de manier waarop hij met zijn heupen stootte en zijn pik in en uit haar hete mondje liet glijden deed haar vermoeden dat hij op het punt stond om klaar te komen.

Het gebeurde zo snel en heftig dat Julia bijna stikte in de enorme hoeveelheid dik zaad die in haar keel werd gespoten. Voor de allereerste keer in haar leven slikte ze sperma, maar ze had geen andere keuze want ze wilde niet stikken. Ze had geen tijd om iets te proeven of om na te denken over wat ze aan het doen was. Het enige wat ze kon doen was blijven drinken van Kurt's fontein totdat hij helemaal klaargekomen was.

Julia was zo verward en moest zoveel intense en tegenstrijdige gevoelens en gedachten verwerken dat ze geen enkele controle meer leek te hebben over de beelden die spontaan in haar hoofd opkwamen. De ergste beelden waren die waarin ze zichzelf zag terwijl ze zich gedroeg als een goedkope slet, net zoals haar moeder op de foto's in Kurt's album. Ze kneep haar ogen dicht om de beelden nog beter te kunnen zien, terwijl de drie buurmannen zich tegoed deden aan haar lichaam. Zonder enige moeite verplaatsten ze haar lichaam totdat ze op een zacht deken lag, en het enige wat Julia kon doen was dierlijke geluidjes van opwinding en lust uitstoten.

Als ze zichzelf had kunnen zien zoals ze daar lag, dan was ze ongetwijfeld geschokt geweest door haar eigen handelingen. Patrick's handen hielden haar dijen vast, en hij hield ze wijd uit elkaar zodat haar kwetsbare gaatje helemaal open en bloot lag voor de glurende ogen. Door alle gebeurtenissen voelde ze zich helemaal verdoofd, alsof ze zich in een andere wereld bevond, maar daar kwam snel verandering in. Plotseling zat Patrick tussen haar wijd gespreide benen, en zijn hongerige mond sloot zich over haar intiemste plekje.

Patrick proefde haar heerlijke nectar en wist dat hij geboren was om kutjes te likken. Hij vond het geweldig om te zien hoe een vrouw reageerde als haar kutje werd gelikt en gestreeld. Zijn ervaringen met Laura hadden hem geleerd hoe hij een vrouw op zo'n manier kon beffen dat de vrouw die met zijn likkende tong te maken kreeg alle controle verloor. Toen Patrick zijn tong over Julia's gevoeligste knopje liet gaan rolden haar heupen van de ene naar de andere kant. Onophoudelijk viel hij de kwetsbare clitoris aan, en al gauw had hij de jonge vrouw helemaal in zijn macht.

Zijn vingers gingen naar de gezwollen schaamlippen, en hij spreidde ze als de blaadjes van een mooie bloem, waarna hij het kleine clitje nog dieper in zijn mond zoog. Goed beseffend dat ze door alle drie mannen op losbandige en wellustige wijze gebruikt en geneukt zou worden, voelde Julia zich kompleet verslagen, en werd ze overmand door een gevoel van lust zoals ze dat nog nooit eerder had beleefd. Ze voelde zich totaal weerloos, en ze had geen idee hoe ze zich kon verzetten tegen de vloedgolf van pure lust die haar gezond verstand dreigde te overspoelen, en dus liet ze het gewoon over zich heenkomen.

Het antwoord op haar dilemma kwam van haar lichaam, en de waarheid vernietigde het allerlaatste greintje zelfwaarde dat ze nog in zich had. "Jeetje, moet je kijken hoe haar kont tekeer gaat! Patrick, jongen, je bent goed bezig, want het lijkt erop dat je de slet een orgasme aan het geven bent," zei de vader terwijl Julia luid lag te kreunen, niet alleen van de intense opwinding die ze voelde maar ook van vernedering. Kurt had namelijk gelijk, en dat besef deed de tranen over haar wangen rollen. Ze kon maar niet begrijpen hoe het mogelijk was dat dergelijke vieze, kleinerende, vernederende woorden haar zo konden opwinden, maar dat was wel wat ze met haar deden. Ze voelde een heel diep en intens verlangen om de ultieme slet te zijn voor deze man die ze amper kende.

De eerste stuiptrekkingen deden haar lendenen schokken, en ze wist dat als Patrick niet zou stoppen en een heel heftig orgasme in haar zou doen losbarsten. Patrick hield zijn vingers op de kletsnatte, gezwollen schaamlippen, en hij hield daarmee de toegang tot Julia's ziel open, zodat hij haar meest intieme schat kon verslinden. De manier waarop zijn tong het blootgestelde knopje aanviel bracht haar naar de top van de wereld, en ze begon luid te gillen. Julia zette haar vingers in het zachte deken en bad om verlossing.

In haar achterhoofd besefte ze heel goed dat het op-een-na-laatste wat ze wilde was dat ze zou klaarkomen bij deze vieze smeerlappen. Het allerlaatste wat ze echter wilde was om het snel aanstormende orgasme tegen te houden, een orgasme dat haar helemaal dreigde te verslinden.

Julia bevond zich op de rand van een dramatisch orgasme, en haar hele lijf verstijfde. Ze keek over de rand van de afgrond en keek neer op een zee van pure extase terwijl ze zich afvroeg of het niet gemakkelijker zou zijn om er zich gewoon aan over te geven. Plotseling lag Kurt naast haar. Hij greep haar bij de haren en draaide haar hoofd zodat haar met tranen gevulde ogen naar hem keken. "Zeg het, slet! Zeg me dat je wil dat Patrick je slettenkut leeg eet! Zo ja, druk dat kleine kutje van je maar lekker tegen zijn mond," zei Kurt, en Julia bleef maar gillen, ook omdat ze er maar niet in slaagde om zich te verzetten. Ze was inderdaad haar kutje naar boven aan het drukken, alsof ze 'neem me!' wilde zeggen.

Net als eerder haar moeder, bevond Julia zich op totaal onbekend terrein, en ze had geen idee hoe ze tegen de steeds sterker wordende verlangens kon vechten. 'Ik kan me hier tegen verzetten,' bleef Julia in zichzelf herhalen. 'Ik ben een volwassen vrouw... het zou me dus toch wel moeten lukken om me tegen zo'n jonge jongen te verzetten?' zei ze tegen zichzelf als in een wanhopig gebed. Geen enkele van haar vroegere vriendjes had haar ooit zoveel pure intense lust laten voelen.

Plotseling leek het alsof de hemel in brand stond. Julia zag een licht dat feller was dan alle lichten die ze ooit had gezien, en haar hele ziel brandde van de intense, alles overweldigende verlangens die ze voelde. De tiener tussen haar benen reduceerde de wilskracht en de weerstand van de jonge vrouw tot as toen het gevreesde, ongewilde maar ook hevig begeerde orgasme in haar losbarstte en haar naar een ongekend niveau van pure lust en extase stuwde. Kurt trok ruw aan haar haren en eiste dat ze zou antwoorden. Julia wist dat haar kleinerende buurman wilde dat ze iets zou zeggen, en om redenen die ze nooit zou begrijpen gehoorzaamde ze hem. "Mijn kutje... oh god, hij is mijn kutje aan het beffen... zijn mond is op mijn clitje aan het zuigen... oh god, ik kan niet stoppen... ik ben aan het komen..." fluisterde ze heel stilletjes zodat bijna niemand het hoorde.

Toen de scherpe, parelwitte tanden zich rond het uitstekende knopje sloten en erop sabbelden, verloor Julia alle controle. "Oh god, nee!... oh verdomme... dat doet pijn!... oh alsjeblieft stop!... oh... oh... mijn clitje... oh god... ik voel mijn clitje zo hard bonzen... ohhhhh... oh god, ik ben aan het klaarkomen, en ik kan niet stoppen... god neeeeeee..." kreunde ze terwijl ze luid jammerde. Ze keek in Kurt's ogen en besefte meteen wat voor een machtige man hij was. Het leek alsof op dat ogenblik ergens in haar hoofd een knopje werd omgezet, waardoor ze haar buurman en de hele wereld plotseling in een heel ander daglicht zag. Zonder te beseffen waarom kreeg ze plotseling ook een onweerstaanbare drang om zich aan Kurt te onderwerpen.

"Kurt... oh god... ik wil... ik wil je slet zijn... je teefje... oh god, alsjeblieft, neuk me... maak van mij je slet... oh god, ik ben een slet, en je mag me neuken wanneer je maar wil," fluisterde ze in de hoop dat ze de sterke man ervan kon overtuigen dat ze elk woord meende.

Patrick's honger was onverzadigbaar, en hij bleef met een ongekende passie op haar inmiddels rauw geworden clitje zuigen. Haar liefdessappen stroomden onophoudelijk uit haar kutje en werden door de gulzige mond van de tiener opgezogen. Kurt wilde haar ondergang kompleet maken en zei "Goed zo jongen, lik dat geile sappige kutje maar lekker leeg. Laat haar maar lekker op je mond klaarkomen en geniet maar lekker van haar genotssappen," zei hij, en Julia wist dat ze haar best zou doen om toe te geven aan elke perverse eis die hij haar zou stellen.

Ze kampte met een intens schuldgevoel omdat haar orgasme zo hevig en zo extreem was, en omdat ze zich zo gemakkelijk liet domineren en gebruiken door de tienerjongen en zijn vader. Nog nooit eerder had ze gevoelens gevoeld die zo heftig en intens waren. Kurt keek tevreden hoe haar slanke heupen wild tekeer gingen van het orgasme dat de jonge vrouw leek te verslinden. "Wacht maar tot je door een van ons geneukt bent, schatje. Dan zul je pas echt ons zaadsletje zijn, net als je moeder," fluisterde hij.

Julia hoorde Kurt's openbaring, en haar hele lijf rilde van verwachting. Ze vroeg zich af of zijn mededeling een belofte was of een wens? Patrick gaf haar nog enkele laatste likjes, en hij liet zijn tong tussen Julia's gezwollen schaamlippen glijden om het kloppende clitje nog enkele intense strelingen te geven. Daardoor deed hij Julia's extreme hoogtepunt voortduren, en kon ze niet meer logisch nadenken.

Heel vaag hoorde Julia hoe de drie vulgaire mannen hun overwinning bespraken, alsof ze hun bezit geworden was. "Dat doe je heel goed, Patrick, zuig op haar kutje en laat dat kleine teefje kronkelen als een geile hoer. Ze verlangt ernaar om door jou geneukt te worden, jongen," zei de vader op een manier die Julia nog verder vernederde. Die vernedering zou de jonge vrouw moeten doen walgen en overstuur moeten maken, maar het deed precies het tegenovergestelde. Haar kutje stond in brand en had iets nodig. Nog nooit eerder had ze er zo intens naar gehunkerd om geneukt te worden.

De laatste stuiptrekkingen schoten door Julia's slanke lichaam toen de oudere jongen tussen haar gebruinde, zachte dijen neerknielde. Zijn grote, sterke handen hielden haar benen zo ver mogelijk uit elkaar, en zijn keiharde paal hing boven zijn slachtoffer. Er bestond geen twijfel over wat hij van plan was. Hij draaide zijn heupen en liet ze wat zakken, waarna hij zijn bonzende pik op het gleufje van het heerlijke meisje richtte.

Patrick's ogen spuwden vuur. Hij staarde naar haar grote borsten die jong en stevig van bovenop haar bovenlijf naar boven wezen, en naar het weinige schaamhaar dat op haar kutje stond, en dat ze netjes had getrimd zodat slechts een klein plukje boven haar delicate sneetje overbleef. Het vocht op het smalle gleufje glinsterde, en Patrick kon het puntje zien van haar kleine, roze clitoris die uit haar gleufje stak.

De geluiden die uit Julia's mond kwamen leken op die van een klein schoolmeisje, en ze liet geen twijfel bestaan over wat ze wilde. "Oh Patrick, doe me alsjeblieft geen pijn... je pik... hij is zo groot... zo lang... oh god... ik ben jullie slet, net als mijn moeder... oh god", kreunde ze, en ze draaide daarbij met haar heupen alsof ze weg probeerde te komen. Toen de tiener het puntje van zijn eikel tegen het kleine, blootliggende puntje van haar clitje drukte, duwde Julia haar heupen krachtig naar boven in een poging de dikke pik met haar kutje te vangen.

Voor de allereerste keer in haar leven voelde Julia zich alsof ze alle controle kwijt was. Ze ging verkracht worden door een van haar buurjongens, en ze wist dat de andere twee zouden volgen. Wat alles nog erger maakte was het feit dat ze ernaar verlangde om gebruikt te worden. Het leek wel alsof haar lichaam zich had afgescheiden van haar verstand. Plotseling kwamen de beelden van de vreselijke foto's uit het fotoalbum weer in haar hoofd op, en zag een een foto van zichzelf waarin ze eveneens door de harige huisdier van de buren verkracht werd. Ze wist niet hoe ze de intense, brandende verlangens diep in haar onderbuik kon doven, maar Kurt was de perfecte brandweerman.

"Speel ermee, jongen, speel ermee. Nog nooit eerder heb ik een teef gezien die zo hevig naar een pik verlangde. Goh, ze is zelfs nog geiler dan haar moeder, en ze wil alle pikken die ze maar kan krijgen," zei Kurt. "Verdomme, Patrick, het lijkt erop dat ze nu alweer aan het klaarkomen is, en je bent nog niet eens begonnen met haar te neuken," fluisterde hij.

Patrick's heupen hingen op de perfecte hoogte, en zijn ogen werden groot toen hij het puntje van zijn geleide projectiel naar voor stootte. De oorlogskop gleed over het lange, smalle spleetje dat zich in de vallei tussen Julia's zachte dijen bevond. Met een schok kwam haar hoofd omhoog, haar ogen vlogen open, en ze keek diep in de ogen van de duivel. Julia zag dat een brede grijns over Kurt's ruwe gezicht liep. "En nu, schatje, ga je de pik van een echte man voelen, en gaat mijn jongen jouw kutje helemaal volspuiten met zijn hete zaad," vertelde hij de jonge vrouw van zijn dromen. "Ik hoop voor jou dat je de pil gebruikt. Anders ga je straks naar huis met een baby in je buik."

De sterke tiener stootte zijn heupen met zoveel kracht naar voor dat eender welke poging van Julia om zich te verzetten kansloos was. Ze voelde zich als een maagd, en haar vagina werd zo ver opengerokken door de enorme pik dat haar ademhaling stokte. Met 1 vloeiende beweging opende zijn grote pik haar baarmoederhals, en dat was iets wat Julia nog nooit eerder ervaren had. Toen de dikke eikel haar baarmoeder binnendrong, werd Julia plotseling helemaal overweldigd door een dierlijke lust en een hunkerend verlangen naar schaamteloze seks.

Het duurde ettelijke seconden voordat ze weer kon ademen, maar intussen was haar hart helemaal op hol geslagen. Haar hele lichaam stond in brand, en Patrick deed de vlammen nog intenser oplaaien. Het orgasme dat ze beleefde begon zoals eender welk ander orgasme, maar al snel verteerde het haar hele verstand. "Oh god... oh god... wat doe je met me... je pik... je pik... zit zo diep... god, ik ben aan het komen... ik ben weer aan het klaarkomen... ik kan niet stoppen," kreunde Julia luid. "Neuk me... dieper... harder... oh jaaaa!"

"Ze is een slet, jongen. Een echte slet, net als haar moeder, en als ze een harde pik in zich heeft kan ze niet stoppen met neuken," fluisterde Kurt. Plotseling greep hij haar opnieuw bij de haren en schudde even hard met haar hoofd. "Wat vind je zelf, schatje? Wil je dat Rex je ook neukt en van jou ook zijn kleine hondenteefje maakt?" vroeg hij terwijl hij diep in haar ogen keek.

Julia had alle controle over zichzelf verloren, en de tiener die op haar inbeukte gaf haar de rit van haar leven. Ze kon maar niet begrijpen hoe ze bij dit alles zo'n intense liefde en toewijding kon voelen voor een kwelgeest als Kurt. Ze liet nog meer gekreun en gejammer horen van pure lust terwijl het orgasme door heel haar lijf denderde. Pas toen de stuiptrekkingen weer wat minder geworden waren en ze weer kon praten, gehoorzaamde Julia Kurt's wensen.

"Alsjeblieft, neuk me... oh ja, neuk me... maak van mij een teef," kreunde ze in een smartelijke bekentenis. Julia was bereid om alles te doen wat Kurt maar wilde, ook als hij wilde dat ze zijn trouwe slet zou worden. De gedachte dat ze het teefje van Rex zou worden zou haar hebben moeten doen walgen, en het zou haar ook sterker hebben moeten maken in haar wil om zich tegen deze man te verzetten, maar in plaats daarvan gaf ze zich met haar hart, haar lichaam en haar hele ziel helemaal over aan Kurt's gewiekste plannetjes en wensen.

Patrick was erin geslaagd om elke centimeter van zijn lange paal in Julia's hete grotje te stoppen. Met elke neergaande beweging en met elke keer dat hij haar diep penetreerde beroofde hij haar van de laatste greintjes waardigheid die ze nog in zich had. Julia wist dat hij haar baarmoeder ging vullen met zijn sperma, en ze hield haar bekken omhoog zodat de jongen nog dieper in haar kon binnendringen. Geen enkele van haar vriendjes had haar hoofd ooit zo op hol gebracht, niemand had haar ooit zoveel lust en geilheid laten voelen, en Patrick's uithoudingsvermogen overtrof die van elke andere jongen waar ze ooit seks mee had gehad.

Plotseling kwam in Julia's hoofd spontaan een fantasietje op van haar moeder die geneukt werd door een tiener. Haar mooie gezichtje was vetrokken in een grimas van de duidelijke uitbarsting van genot die ze beleefde, en dat beeld maakte haar dochter jaloers. "Oh god... ohhh... hij is het aan het doen... hij is het aan het doen... zo diep... ik voel hem zo diep in me en ik kan niet stoppen met klaarkomen... ohhh zo diep... ik kan niet stoppen," kreunde de jonge vrouw onophoudelijk. Haar stem klonk wanhopig omdat ze besefte dat het fantasietje in haar hoofd iets was dat ze op dat moment zelf ook echt aan het beleven was.

Nooit eerder had ze een orgasme gehad dat zo heftig en zo bevredigend was. Julia smeekte de jongen luidkeels en heel expliciet om haar te nemen, om haar te neuken. Ze begreep niet waarom ze dit deed, of waarom ze zich zo gewillig aan haar gehate buurman en zijn losbandige zoon overgaf, of waarom deze vulgaire mensen zoveel in haar losmaakten. Kwam het doordat een kwaadaardige man haar lot nu volledig in handen had? Of kwam het doordat de stijve pik die ze in zich voelde van een jonge tiener was? Of kwam het doordat ze het meest explosieve orgasme van haar leven beleefde? Of kwam het doordat Julia wist dat haar beproeving nog maar net begonnen was, en omdat haar drie buren haar behandelden als een goedkope hoer?

Plotseling zag ze ook Patrick in een heel ander licht. Hij was niet meer gewoon haar buurjongen, of de tiener waar ze altijd op had neergekeken. Hij was een prins! 'Oh god,' dacht ze in zichzelf, 'dit is de allereerste keer dat ik echt geneukt word.' Inderdaad, ze had uiteraard al eerder seks gehad, maar nog nooit op deze manier. Julia besefte nu pas dat ze bij al haar eerdere seksuele ervaringen altijd iets had gemist, namelijk de intense gevoelens van pure lust, van intens brandend verlangen, van allesoverweldigende opwinding, en van vurige passie, en van alle gevoelens die haar buren nu in haar opriepen.

Het sperma van de tiener verschroeide en vulde haar in de diepste regionen die een man ooit in haar had bereikt. Nog voordat het orgasme dat ze op dat moment beleefde voorbij was voelde ze haar volgende hoogtepunt als een allesverwoestende golf op haar afkomen, en Julia hunkerde naar de verdere bevrediging van haar wanhopige en onblusbare verlangen. Met volledige overgave stootte ze haar heupen omhoog naar de jongen, en hij ging erin mee door zijn pik telkens weer diep in haar te pompen en haar te behandelen als zijn toegewijde sletje.

Julia's hart ging tekeer alsof ze een marathon aan het lopen was, en haar hele lijf was oververhit en rood aangelopen. Met de geluiden die uit haar mond kwamen liet ze duidelijk horen dat ze in opperste extase was, en dat ze daarmee net haar moeder en haar vader een slet van haar buren geworden was.

Ze had net zo goed bewusteloos kunnen zijn, want Julia was zich slechts vaag bewust van het feit dat ze verplaatst werd. Patrick hief zijn slanke lijf van Julia's bezwete lichaam, maar de pauze die ze kreeg was uiterst kort. Kurt, of misschien was het een van zijn zonen, trok aan Julia totdat ze in een zittende positie zat, en ze verzette zich niet. Plotseling voelde ze dat haar borsten door iemand betast en gemasseerd werden, door handen van meer dan 1 persoon. Toen aan haar harde, gezwollen tepels getrokken werd en ze ruw en brutaal uitgerokken werden, kreunde ze alleen maar en verlangde ze ernaar om nog meer misbruikt te worden.

"Vooruit, schatje, pijp zijn pik en maak een man van hem," was het volgende verderfelijke verzoek van Kurt. Ook al was alles voor haar ogen wazig, zag Julia een pik, een lul die veel langer was dan die van haar vroegere vriendjes, en ze was verrast door hoe slank hij was. Het was een perfect gevormde pik, misschien zelfs de mooiste pik die ze ooit had gezien.

Kurt zat weer naast haar, en ze voelde zijn hete adem op haar gezicht. "Pak hem maar lekker vast, schatje. Vooruit, voel maar lekker aan de pik van mijn jongste zoon. Je mag Erik een pijpbeurt geven en van hem een echte man maken, net zoals je moeder dat heeft gedaan," fluisterde Kurt, en plotseling zag ze in haar hoofd een beeld van haar moeder die dat deed. In dat beeld zoog haar moeder op Erik's lul en gedroeg ze zich als Kurt's trouwe teefje. Julia had echter al toegegeven dat ze zelf nu ook Kurt's teefje was, en dus bewoog haar ze hand om zijn ontuchtige, zondige bevel te gehoorzamen.

Het was immoreel, maar ze kon en wilde zich niet verzetten. Ze verplaatste haar lichaam een klein beetje om zich wat gemakkelijker te voelen en ging voor Kurt's jongste zoon op haar hurken zitten. Ze hief haar delicate handje op en wikkelde haar vingers rond de lange, slanke paal. De pik van de jongen voelde extreem heet aan, en Julia kon haar blik niet van de glinsterende eikel afhouden, die als een magneet op haar ogen werkte. Ze besefte dat het onmogelijk zou zijn om zich tegen de drie gespierde mannen te verzetten die zoveel sterker waren dan zijzelf.

Julia draaide haar hoofd niet weg en probeerde ook niet om Erik's eikel te ontwijken. De jongen mikte tussen haar rozige lippen keek verwonderd toe hoe deze vanzelf opengingen. Ze slokte de dikke eikel in 1 keer op. Haar mondje was heet, zo heet dat Erik voelde dat de hitte in zijn lendenen ook meteen toenam. Hij stootte zijn jonge heupen bijna instinctief naar voor en naar achter totdat haar keel de steeds verder doordringende eikel in zich opnam.

Erik had de eerdere erotische gebeurtenissen met zijn vader en zijn broer gezien, en daardoor was hij al zo opgewonden dat hij wist dat hij zichzelf niet lang zou kunnen inhouden. Wanhopig spande hij alle spieren in zijn pik, in de hoop dat hij alles langer zou kunnen laten duren, en dat hij daardoor nog meer kon genieten van de geweldige pijpbeurt van zijn sexy buurmeisje. De vulkanische hitte van Julia's mondje overwon zijn vastberadenheid echter al snel, en zijn pik bonsde en klopte hevig in haar handen. Plotseling besefte de jonge vrouw dat de tiener op het punt stond te ejaculeren, en even later spoot de eerste scheut stroperige lava ongehinderd in haar keel. Snel sloeg ze beide handen om de pik van de tiener om te voorkomen dat hij zijn pik helemaal in haar keel zou proberen te rammen. De heupen van de jongen gingen hevig tekeer, en hij was in de zevende hemel terwijl Julia op zijn pulserende pik zoog.

Julia hield de bonzende pik stevig vast in haar handen, die ze in een pompende beweging over zijn paal liet gaan om het zaad van de jongen eruit te melken. Erik verloor alle controle en ramde zijn pik keihard in haar mond, waardoor een deel van zijn pik haar keel in gleed. Julia had geen idee van hoe lang het daarna duurde voordat zijn bewegingen wat minder hevig werden en hij weer met beide voeten op de grond kwam, maar ze werd gedwongen om haar adem in te houden totdat haar hele hoofd zo rood als een biet werd. Ze slikte het sperma van de jongen door omdat ze wist dat ze Kurt daarmee zou behagen, en voor de tweede keer was ze verwonderd over hoe erotisch het was om een pik te pijpen. Julia huiverde bij de gedachte dat Erik nog maar 16 jaar was, en dat ze vrijwillig de pik van zo'n jonge tiener aan het pijpen was.

Alles verliep nog beter dan Kurt had verwacht, en hij voelde een intens verlangen in zich opkomen. Normaal gezien had hij altijd een uur of twee nodig om weer helemaal op krachten te komen, maar dat was vandaag anders. Hij keek toe hoe Julia met beide handen de pik van zijn zoon streelde, en hij merkte dat ze totaal gehoorzaam was. "Goed zo... eindelijk heb ik je tot mijn kleine teefje kunnen maken... al die jaren heb ik moeten toekijken hoe je als een omhooggevallen trut halfnaakt door je achtertuin liep... nou, slet, nu mag je op je handen en knieŽn gaan zitten, en mag je me laten zien wat voor een hondenteefje in werkelijkheid bent," fluisterde Kurt stilletjes.

Ze zat nog steeds op haar hurken toen Kurt's grote, sterke handen haar rond haar slanke middel, net boven haar heupen, vastgrepen. Zonder enige moeite maneuvreerde hij haar in de positie waarin hij haar wilde hebben. Met tegenzin liet Erik haar los en trok hij zijn slap wordende pik uit haar handen terwijl zij zijn eikel uit haar mond liet glijden.

Julia had een kont die bijna perfect rond was. Plotseling kreeg Kurt zin om de jonge vrouw te straffen. Hij kon zich nog heel goed herinneren hoe Laura had gereageerd toen ze klappen op haar billen had gekregen van Patrick, en dat inspireerde hem. Klets! Klets! Klets! Klets! De kletsende geluiden weergalmden door de tuin, en Julia begon te snikken als een klein meisje dat een uitbrander kreeg. De harde slagen die ze op haar billen kreeg deden pijn, maar het was vooral haar breekbare ego dat de grootste klappen kreeg. Het was het allereerste pak slaag dat ze ooit had gekregen, en op een heel rare manier was het een pak slaag waar Julia niet treurig om was.

Kurt zag hoe het zachte vlees van Julia's kont vuurrood werd, en genoot van de kletsende geluiden die hem als muziek in de oren klonken. De slagen echo'den in de tuin en de jonge vrouw fluisterde "Oh god... oh kut... ik begrijp niet wat met me aan het gebeuren is... ik voel dat ik je gelukkig kan maken... dat ik je slet kan zijn... oh ja, sla me..."

Haar emoties sudderden op een niveau dat dicht tegen haar hoogtepunt aan zat, en het vernederende pak slag deed haar helemaal opleven. "Open je benen, teef. Laat me je kleine kutje zien, dan zal ik dat ook een pak slaag geven," fluisterde Kurt, en hij zag dat ze meteen gehoorzaamde. Hij staarde naar het natte, rozige gleufje tussen Julia's benen en zag de resten van het eerdere orgasme van zijn zoon.

Kurt dacht terug aan haar moeder, en aan hoe zijn oudste zoon op haar billen had geslagen, maar Julia was veel levendiger en ze reageerde ook veel heftiger. Door de manier waarop de heupen van de jonge vrouw kronkelden en trilden wist hij dat nieuwe stuiptrekkingen door haar slanke lijfje gierden. De natheid tussen Julia's dijen werd alleen maar erger, waardoor elke nieuwe klap luider klonk dan de vorige. Kurt zag haar gezwollen schaamlippen nog verder opzwellen, en hij kon zijn ogen niet van de smalle vallei tussen haar benen afhouden.

Vanuit een van haar ooghoeken zag Julia een camera in de handen van Patrick, en ze wist meteen dat het te laat was om alles terug te draaien. Ze besefte dat de smeerlap foto's aan het maken was, en dat haar ondergang nu bezegeld was. De zoon was nieuw bewijs aan het verzamelen. Bewijs dat hij zonder twijfel tegen haar zou gebruiken om ervoor te zorgen dat ze de vele fantasieŽn van zijn vader zou vervullen. Wat ze niet wist was dat Erik ook al eerder foto's gemaakt had van alles wat was gebeurd voordat hij die geweldige pijpbeurt had gekregen.

Julia was het derde lid van haar familie dat in de klauwen van Kurt was gevallen. De jonge vrouw was helemaal overstuur en kon haar eigen gevoelens niet begrijpen. Die gevoelens waren zo intens geworden dat het bijna teveel voor haar werd. Nog nooit eerder had ze meerdere keren na elkaar een orgasme beleefd. Plotseling besefte ze ook dat als Kurt niet zou stoppen met op haar billen te slaan, ze opnieuw een climax zou beleven.

Julia herinnerde zich de giechelende gesprekken die ze met vriendinnen had gehad over orgies, gangbangs en gedwongen seks. Tijdens al die gesprekken had Julia het absurd gevonden dat een vrouw ten prooi zou kunnen vallen van dergelijke intense gevoelens van ongetemde lust. Ze had gedacht dat het onmogelijk was om haar verstand te verliezen. Nu zat de rillende jonge dame echter op handen en knieŽn voor Kurt, en was ze bereid om alles wat hij maar wilde voor hem te doen.

Julia voelde zich gevangen, maar ze voelde zich niet bedreigd. Hevige rillingen gierden zo snel door haar middenlijf dat haar hele lichaam ervan begon te kronkelen. Kurt sloeg op haar kutje met de precisie van een chirurg, en al snel vond hij het kleine knopje dat toegang gaf tot haar diepste innerlijke gevoelens. Haar heupen schokten bij elke klap, en hij genoot van de controle die hij over de heerlijke jonge meid had.

Hij was ervan overtuigd dat Julia een orgasme had gehad. Het was verdomd erotisch en fascinerend om Julia als een trouw hondje op haar handen en knieŽn te zien zitten, alsof ze ernaar verlangde een hondenteefje te zijn. Kurt voelde zich oppermachtig en overmoedig. Toen hij klaar was met slaan was Julia's kont vuurrood, en zijn ogen werden groot toen ze haar heupen naar hem duwde. "Verdomme, ze wil dat ik haar neuk!" fluisterde hij, en hij pakte haar slanke ronde heupen stevig vast.

De jonge vrouw maakte snikkende en jankende geluidjes. Ze voelde hoe Kurt zijn lichaam verplaatste totdat hij recht achter haar kont zat. Julia wist precies wat ging gebeuren toen de natte punt van Kurt's wapen haar vlees raakte. Ze schokte en sprong even op bij elke aftastende stoot van de pik, maar Kurt was alleen maar wat met haar aan het spelen. "Oh god alsjeblieft... oh god alsjeblieft," fluisterde ze, ook al wist ze heel goed dat het klonk alsof ze aan het smeken was.

Julia duwde haar heupen omhoog. Ze zette zich schrap door haar bovenlijf te latten zakken, en ze hoopte dat Kurt haar zou nemen. Dat hij haar zou pakken. Dat hij bezit van haar zou nemen. Kon hij niet zien hoe gehoorzaam en trouw ze was?, zo vroeg ze zich af. Zijn sterke handen sloten zich rond haar rood aangelopen heupen en hielden haar in de perfecte positie. Vervolgens plaagde hij haar en wachtte hij af.

"Maak van mij je teefje... neuk me zoals je met mijn moeder hebt gedaan... oh god, ik wil het... ik wil het nu... ik heb het nodig... alsjeblieft, doe het, net zoals in de foto's!" fluisterde ze terwijl ze besefte dat haar ondergang nu compleet was.

Plotseling trok Kurt hard met zijn handen naar achter, waardoor ook Julia's heupen naar achter kwamen. Alle lucht werd uit haar longen gedrukt toen de dikke, lange pik haar oververhitte kutje binnendrong. Hij gaf een gemene stoot met zijn krachtige heupen en dreef zijn pik als een verkrachter tot in de diepste regionen van Julia, en hij maakte haar op die manier tot de derde slet van haar gezin.

Hij begon op een ritmische manier op haar in te beuken, en Julia was als een lappen pop die gebruikt werd als een masturbatiemachine. Met elke krachtige stoot kletsten de twee bezwete lijven tegen elkaar. Kurt keek hoe zijn pik in en uit het jonge kutje van de meid gleed, en hij zag hoe zijn paal glimde van haar goddelijke sappen. Haar hele wereld werd gecontroleerd door een man die ze nu als haar Meester beschouwde. Julia's hele lichaam schokte en haar zware borsten slingerden wild in het rond terwijl hij haar genadeloos neukte alsof ze niet meer was dan een neukpop.

Waar Kurt nog het meest van genoot was het feit dat Julia zo'n gewillige slet was. Ze had zich nog gemakkelijker aan zijn eisen overgegeven dan haar moeder. Hij was van plan om heel wat dingen met zijn nieuwe slavin uit te proberen, maar er was 1 ding dat hij het belangrijkste vond. Kurt glimlachte toen hij zich inbeeldde hoe het zou zijn als zijn goede oude vriend Rex zijn nieuwe teefje zou berijden.

Gek genoeg gingen op dat moment zowel bij Julia als bij Kurt dezelfde gedachten door hun hoofd. Allebei hadden ze beelden in hun hoofd van een vrouw die seks had met een hond. Voor Kurt stond het al vast dat dit zou gebeuren, en Julia begreep volledig dat van haar werd verwacht dat ze haar ziel over zou geven aan het beest.

Opnieuw voelde Julia een nieuw orgasme aankomen. Ze schaamde zich, maar haar schaamte duurde niet lang. Ze had helemaal geen controle over het orgasme dat Kurt's grote pik in haar veroorzaakte, de pik die elke gevoelige zenuw in haar vagina leek te strelen en te stimuleren. Telkens als hij diep in haar drong, stroomden haar sappen rijkelijk langs zijn pik naar buiten.

Kurt wilde haar orgasme niet onderbreken, en hij genoot van het feit dat de jonge vrouw zo weinig controle over haar eigen lichaam en gevoelens had. Hij sloeg zijn armen rond Julia's sexy lichaam terwijl deze opnieuw hevig klaarkwam op zijn pik. "Nog even, schatje... ik vind het geweldig als mijn sletten zo snel klaarkomen wanneer ik hen neuk," zei hij. Zijn tevredenheid en blijheid vulden Julia met een enorme vreugde, en ze wist dat ze nu helemaal zijn slavinnetje was.

Het was een neukbeurt om nooit te vergeten. Kurt merkte dat hij het steeds moeilijker kreeg om zich in te houden, maar hij wilde het toch zo lang mogelijk laten duren. Hij verstijfde, spande al zijn spieren en probeerde zijn hoogtepunt weg te duwen, maar uiteindelijk barstte de dam. De eerste scheut gesmolten lava spoot diep in Julia's gevoelige binnenste, waardoor ze luid begon te kreunen. "Oh ik voel het... ik voel je in me spuiten... zo diep in me... zo heet en zo diep... en zo lekker... ik wil je teefje zijn... alsjeblieft, neuk me... alsjeblieeeeeeeft!"

Kurt kon zijn eigen geluk niet geloven terwijl hij zijn nieuwe slavinnetje neukte. Hij genoot intens van haar totale overgave en liet zijn gedachten horen. "Je bent mijn slet... mijn teefje... net als je moeder... verdomme, ik ben je geile kut vol met zaad aan het spuiten, net zoals Rex dat zodadelijk gaat doen," fluisterde hij door op elkaar geklemde tanden.

Zijn vieze woorden maakten hun orgasmes nog intenser en bevredigend dan ze al waren. De extase die ze beleefden was intens, en de toeschouwers voelden hernieuwde verlangens in zich opkomen. Kurt bleef zijn kloppende pik in en uit Julia's strakke kutje pompen terwijl zijn zonen naar de indrukwekkende paring keken.

Toen Kurt's verlangens geblust waren wilde hij niet langer wachten. Hij wilde overgaan tot de laatste stap in de vernedering van de heerlijke jonge studente. Met handgebaren liet hij zijn oudste zoon verstaan dat hij het beest moest halen. Patrick gehoorzaamde meteen. Hij opende de deur naar het huis, en meteen kwam Rex opgewonden de tuin in gelopen.

Julia hoefde niet te kijken om te weten wat Kurt van plan was. Plotseling voelde ze een hete, natte tong op haar brandende vel. Rex likte zijn aanstaande teefje en liet duidelijk zien hoe blij hij was. Kurt spoorde de hond aan om haar hier, en daar, en overal te likken. Julia jammerde en bleef doodstil liggen in de wetenschap dat ze gebruikt ging worden door de grote lelijke hond, en dit voor het plezier van haar nieuwe Meester.

Zou Kurt haar alleen laten en deze hond helemaal zijn gang met haar laten gaan?, vroeg ze zich af. Ze hoorde ook een stemmetje in zichzelf dat wanhopig riep dat ze helemaal niet begreep hoe ze het kon toelaten dat een hond seks met haar zou hebben.

Met tegenzin trok Kurt zijn indrukwekkende pik terug. Hij verplaatste zich en ging naast Julia's angstig kijkende gezichtje zitten. "Het is tijd, schatje. Je moeder is al een teefje, en nu is het jouw beurt. Dit is toch wat je wil, of niet?" vroeg hij met een brede grijns op zijn ruwe gezicht. Hij zag de angst, de vertwijfeling en de wanhoop op haar knappe gezichtje, en hij wist dat ze het moeilijk had om de waarheid te aanvaarden.

"Het maakt niets uit," fluisterde hij, want hij wist het antwoord al. "Mijn hond gaat je neuken, schatje. Hij gaat je dekken. Hij gaat met je paren. Weet je nog dat ik je verteld heb dat ik graag heb dat mijn sletjes sexy uitzien? En vind je niet dat Rex het verdient dat je sexy voor hem bent?... Herinner je je het witte setje?... ik wil dat je naar binnen gaat en het nu meteen aantrekt," beval hij haar terwijl hij haar ogen in een dodelijke blik vasthield. Zijn stem klonk streng maar niet gemeen.

Julia's hele lijf was zo opgefokt en levendig dat ze het moeilijk vond om te bewegen. Haar benen voelden zwak aan, maar op de een of andere manier slaagde ze er toch in om naar de kamer te lopen waar ze de tas achtergelaten had. Toen ze eenmaal binnen was, sloot ze de deur en liet een luide zucht van opluchting horen.

Ze keek naar de tas die op de stoel lag waar ze hem had achtergelaten. Langzaam maar vastbesloten haalde ze het kleine bikinisetje uit de tas, en ze voelde hoe haar hart enkele slagen oversloeg. Ze vroeg zich af hoe iemand zoiets kleins zou durven aantrekken, maar meteen daarna moest ze aan haar moeder denken. Niet alleen herinnerde Laura zich hoe haar moeder had uitgezien met het veel te kleine bikinitje aan, maar ze herinnerde zich ook wat ze had gedaan. Te oordelen naar de vele foto's die ze had gezien, had Laura de bikini de hele tijd aangehouden, ook al was het na verloop van tijd zo verschoven geweest dat het geen enkele van haar intieme delen had bedekt.

Julia had geen andere keuze dan Kurt's bevelen op te volgen. Binnen enkele seconden had ze zich omgekleed en had ze de witte bikini aangetrokken. Ze keek naar haar spiegelbeeld in de spiegel en huiverde. Er waren twee duidelijk zichtbare bulten in de kleine, driehoekige stukjes stof die haar tepels bedekten. Wat haar echter nog meer zorgen maakte was het feit dat er een duidelijke gleuf te zien was in het stof van haar bikinislipje. Het dunne stof zat gedeeltelijk in haar kutje. Hoe ze ook probeerde om eraan te trekken en te schuiven, telkens weer kroop het stof bij de minste beweging terug tussen haar gezwollen schaamlippen.

Haar gedachten sloegen weer op hol. In die gedachten zag ze haar moeder in precies hetzelfde setje, en hoe mooi ze had uitgezien in de eerste serie foto's. De volgende foto's hadden een vrouw laten zien, een volwassen vrouw die op handen en knieŽn zat. Een van de foto's had haar langs achter getoond, en had laten zien hoe klein en minuscuul de witte string had geleken tussen haar dijen. Plotseling verscheen het beeld van haar moeder met de grote harige hond in haar hoofd.

Haar buurman had haar nu bevolen om datzelfde setje aan te doen, en Julia wist ook waarom. Hij had er geen geheim van gemaakt. "Mijn hond gaat je neuken", had hij gezegd. Ze stond op het punt om de ultieme vernedering te ondergaan. Ze stond op het punt om het teefje van Kurt's onhandelbare hond te worden, en om door hem gedekt te worden, en er leek geen enkele manier te zijn waarmee ze dat kon voorkomen. Een intense rilling schoot door haar ruggengraat bij de verschrikkelijke gedachte 'wilde ze de man eigenlijk wel tegenhouden?'

De jonge vrouw legde zich neer bij het feit dat ze zich aan haar buren zou tonen als een goedkope slet. Ze keerde terug naar de tuin en keek naar Kurt om zijn reactie te zien. Hij gedroeg zich op zijn typische 'Kurt manier'. Zijn ogen werden groot en staarden onbeschaamd naar haar borsten en haar kruis. Het veel te kleine topje bedekte amper haar tepels en deed niets om haar borsten in bedwang te houden, en het stof tussen haar benen was nu al door en door nat en kleefde tegen haar kutje als een tweede huid. Haar tepels en kutje stonden duidelijk in het stof afgetekend, en Kurt nam zijn tijd om het allemaal in zich op te nemen.

Plotseling stopte Julia's hart met kloppen. Achter Kurt's stoel lag stil en bewegingsloos het beest waar ze bang voor was maar waar ze tegelijkertijd ook naar verlangde. Rex lag op zijn buik, met zijn voorpoten voor zich uitgestrekt. Zijn kop rustte op zijn voorpoten, en zijn ogen waren gefocust op de prachtige teef. Een sterke vrouwelijk geur hing in de lucht, en de hond was zich goed bewust van het feit dat de vrouw nu aan hem toebehoorde.

Julia zag adembenemend uit. Kurt verwonderde zich over haar schoonheid en over hoe sexy ze uitzag in het kleine bikinitje. Hij moest even lachen toen hij bedacht dat elke vrouw die hij verleidde of die hij voor zijn geliefde huisdier uitzocht vroeg of laat hetzelfde kledingstukje zou aantrekken. Het was een gemene, gewiekste gedachte die Kurt meteen intens opwond.

Julia bleef stokstijf staan. Ze staarde naar het grote beest en zag hoe hij langzaam opstond. Nog voordat Rex een stap had gezet begon ze al te jammeren. Van Kurt zou ze geen hulp kunnen verwachten, en dat liet hij haar ook duidelijk merken. "Je weet wat je moet doen. Ga op je rug op het deken liggen, en spreid je benen. Rex will zijn nieuwe kleine teefje proeven voordat hij je neukt," zei hij.

Alles gebeurde snel en onstuimig. Julia wist niet hoe ze in de juiste positie terecht was gekomen voor Rex, ze wist zelfs niet hoe ze op het deken terecht was gekomen, maar ze merkte dat ze nu op haar rug lag, en dat Rex bij haar voeten stond. Snel kruiste ze haar benen om de hond van haar meest intieme plekje weg te houden.

Plotseling bevond Kurt's gezicht zich naast dat van haar. Hij greep haar haren ruw vast, en draaide haar hoofd naar zich toe. Daardoor werd ze gedwongen om haar ogen en haar concentratie van de dingen die tussen haar benen gebeurden weg te halen, maar niet voor lang. "Wat ga je nu voor me doen? Rex wil het kutje van zijn nieuwe teefje proeven. Hij ruikt je geile natte kut, en nu wil hij dat zijn teefje haar benen lekker wijd uit elkaar doet zodat hij je kutje kan likken," fluisterde hij.

Terwijl ze zelf dacht dat ze haar benen tegen mekaar gedrukt hield, gingen ze toch zonder dat ze het besefte uit elkaar, en plotseling voelde ze hoe de ruwe tong over haar vel gleed. Haar hele lijf schokte en kronkelde wild terwijl de grote tong haar langzaam tussen haar benen likte. De tong was nat, de tong was heet, en de tong was zo ruw dat het aanvoelde alsof schuurpapier over haar openstaande gleufje gleed. Rex likte haar schaamlippen en drukte ze met elke haal van zijn grote tong verder uit elkaar. Het smalle stukje van het bikinislipje verdween daardoor bijna helemaal in het natte spleetje. Rex' tong streelde en stimuleerde haar gevoelige clitje zoals ze dat nog nooit eerder had ervaren. Ze slaagde er niet in om stil te blijven liggen, en bij elke lik van de getalenteerde tong van het beest ging een nieuwe schok door haar lijf.

"Wil je het teefje van Rex worden?" vroeg Kurt, waarna hij even een ruwe ruk aan haar hoofd gaf om aan te geven dat hij een antwoord wilde horen. Julia vroeg zich af hoe het mogelijk was dat ze in deze situatie verzeild was geraakt, en wat ze nu in godsnaam moest doen. Wat Kurt's vraag nog vernederender maakte was het feit dat ze diep in zichzelf een hevig brandend verlangen voelde om door de imposante hond gebruikt te worden. "Oh nee... alsjeblieft, Kurt, doe dit niet... doe dit alsjeblieft niet... ik smeek je..." fluisterde ze met een heel klein en zacht stemmetje. "Niet met een hond... niet waar Patrick en Erik bij zijn... alsjeblieft, nee.." smeekte ze.

Ze voelde hoe haar hart tekeer ging van de intense opwinding en het brandende verlangen. Nog nooit eerder had ze zo iets dramatisch meegemaakt. Snel sloot ze haar benen, waarna ze ze kruiste in een poging om haar eigen ziel te redden. Ze hield haar bovenbenen met alle kracht die ze had tegen mekaar gedrukt, en ze wist dat ze veilig was zo lang de hond haar niet zou kunnen proeven.

Vaag hoorde ze Kurt zeggen "Maar lieffie toch!... Rex wil dat zijn teefje haar benen voor hem opent. Hij wil je lekkere kutje likken totdat je op handen en knieŽn gaat zitten. Jeetje, toen ik zag hoe je moeder door hem geneukt werd vond ik dat het allergeilste wat ik ooit gezien had!" Julia bleef Kurt vijandig aanstaren, terwijl deze haar de tijd gaf om na te denken over haar lot.

Kurt wist dat ze uiteindelijk zou toegeven. Ze was zo kneedbaar als pudding geworden in zijn handen, en hij wist dat ze zich niet tegen hem zou blijven verzetten. Hij wist dat ze ook dit voor hem zou doen. Hij had haar haren nog steeds stevig vast, en hij draaide haar hoofd zodat ze het grote beest kon zien. Julia keek in Rex' grote donkere ogen die gevuld waren met pure dierlijke lust. Ze had medelijden met de vragende, onzekere blik in zijn ogen die haar leken te smeken om haar benen te openen. Ze bleef stil liggen, en bewoog geen spier. "Heb je me gehoord? Spreid je benen, zodat Rex je kan laten zien waarom hij de favoriet is van alle teefjes in de wijk," fluisterde Kurt in haar oor. "Wanneer je zijn grote hondenpik voelt, zul je voor eeuwig en altijd zijn wijfje zijn... net zoals die sletterige moeder van je," zei hij op de arrogante toon die hij bij alle vrouwen gebruikte.

Plotseling gingen Julia's gedachten terug naar het fotoalbum. De foto's van het witte bikinitje, de grote hond, de vrouw, de moeder, en de opgezwollen pik werden op een heel levensechte manier in haar hoofd geprojecteerd. En toen voelde ze zich plotseling heel sereen en rustig. Haar ogen werden glazig, maar ze kon zien hoe haar benen bijna vanzelf weer uit elkaar gingen. Het was alsof iemand of iets het laatste greintje gezond verstand en moreel besef dat ze nog in zich had had verslonden, en Julia was helemaal verstomd en verward over hoe het mogelijk was dat ze zich naar zo'n immorele eisen plooide. Een allesoverweldigend besef van wat ze nu deed schoot als een tsunami door haar lendenen, terwijl ze haar benen opende voor haar dierlijke minnaar.

Een luid slurpend geluid werd hoorbaar. Het was een onheilspellend, luid, likkend geluid, dat meteen werd gevolgd door intense gevoelens die door haar delicate lijf joegen zoals ze dat nog nooit eerder had meegemaakt. Julia keek naar de grote kop tussen haar benen en zag hoe de lange, kwijlende tong van het beest langzaam en doelgericht over de enorme natheid tussen Julia's benen gleed. Haar hele lichaam schokte wild en bijna instinctief duwde ze haar kont van het deken omhoog.

De eerste uithaal van de grote, ruwe tong werd gevolgd door een tweede, en een derde. Elke uithaal begon bij haar kontgaatje en ging vervolgens over de hele lengte van haar zeiknatte spleetje naar boven. De witte bikini was inmiddels bijna helemaal doorzichtig geworden, drijfnat als hij was van de grote hoeveelheden speeksel en kutsappen. Plotseling trok Kurt's hand opnieuw ruw aan haar hoofd en eiste hij dat ze iets zou doen. Julia kon zijn gedachten lezen. "Oh god Meneer Kurt... alsjeblieft... dat kun je niet menen?!", fluisterde ze met een stil smekend stemmetje.

Ze wist wat van haar werd verwacht. Langzaam gleed haar hand naar haar kruis en trok ze het doorweekte stukje stof weg van de tong van de hond. Toen de ruwe tong haar gevoelige clitje beroerde, was Julia blij dat ze op haar rug lag. Want als ze recht had gestaan dan zou ze vast en zeker door haar benen gezakt zijn van de overweldigende trillingen die door haar diepste regionen schoten.

Alle aanwezigen in de achtertuin waren gefascineerd door dit schouwspel van dierlijke lust. Julia wist dat als de hond niet zou stoppen met likken, ze ongetwijfeld een orgasme zou krijgen. Ze bleef op de rand van de totale ineenstorting hangen, en ze hoopte dat iemand haar val zou voorkomen. Julia snikte en wilde Rex wanhopig smeken om te stoppen met drinken van de geiser tussen haar benen, maar tegelijkertijd wilde ze een ander deel van haar dat hij nooit zou stoppen. Ze kon zich niet herinneren dat er ooit zoveel geil uit haar kutje was gestroomd.

Kurt anticipeerde de ondergang van zijn sexy slachtoffer en greep naar de halsband rond Rex' hals. Hij trok de grote hond weg van het verrukkelijke feestmaal, maar dat ging niet gemakkelijk want het harige beest verzette zich behoorlijk. Plotseling klopte Julia's hart in haar keel, en ze was bang dat ze flauw zou vallen. Ze staarde naar de grote hond die van haar weg gehouden werd, maar het was de hondenpik die half uit zijn schede was gekomen en die tussen zijn harige achterpoten bengelde die haar hart op hol deed slaan. Het gevaarte hield haar ogen gevangen, ook al wist ze dat het fout was en dat ze weg zou moeten kijken.

Ze slaagde er niet in om haar ogen weg te trekken van de zwaaiende vleespaal, die enorm groot was, veel groter dan de pik van eender welke man. De top was redelijk smal maar bot, en de schacht was helemaal opgezwollen waardoor de pik iets dreigends had. Het was dieprood, en een heldere, slijmige vloeistof spoot keer op keer uit de raar gevormde punt. Julia begon te jammeren, en in Kurt's ogen leek ze op een verloren gelopen kind dat hulp nodig had. Als er iets was waar Kurt heel goed in was dan was dat het geven van instructies en bevelen. "Het is tijd, meid! Hoog tijd dat je Rex' teefje wordt. Ga maar snel op je handen en knieŽn zitten, en gedraag je als de sletterige teef die je in werkelijkheid bent!"

Om de een of andere bizarre, onverklaarbare reden maakten de dingen die Kurt zei haar veel minder overstuur dan ze hadden moeten doen. Julia voelde zich alsof ze in een trance zat. Ze stond op en liep van de houten vlonder naar het gras. Het koele gras voelde aangenaam aan onder haar blote voeten. Haar instinkt vertelde haar dat alles gemakkelijker zou worden als ze zich gewoon aan Kurt's eisen over zou geven.

Kurt zag hoe de jonge vrouw op het gras stond en hem aankeek alsof ze aan het dromen was. Zijn ogen gingen wijd open van verbazing toen ze spontaan haar bikinislipje naar beneden trok en er uit stapte. Ze draaide zich om en ging vervolgens op handen en knieŽn zitten. Ze liet haar hoofd naar beneden hangen en wachtte, alsof ze zich gewillig aan Kurt's wil wilde overgeven. Toen Rex op zijn achterste poten ging staan en haar wilde aanvallen, hield Kurt zijn hond nog even tegen terwijl hij toekeek hoe de geile meid langzaam met haar heupen draaide, alsof ze het beest wilde uitnodigen om haar te bespringen.

Plotseling liet Kurt Rex los, en meteen rende de hond naar zijn schuchtere en bange prooi. Toen het zware beest haar rug beklom en zijn lange, harige poten om haar slanke middel werden geslagen snikte Julia even. Ze voelde de pure primitieve lust en de dierlijke verlangens die van de hond uitgingen. Hij klemde zijn voorpoten stevig rond het middel van het teefje, waardoor Julia zich voelde alsof ze door een bankschroef werd vastgehouden, en met een woeste ruk trok hij haar heupen tegen zijn zachte onderbuik aan.

Julia voelde de zachte vacht tegen haar blote kont, en ze voelde ook iets hards dat tegen haar kruis drukte. Rex begon met de snelheid van een machinegeweer op haar kruis in te rammen, maar hij miste telkens haar meest kwetsbare plekje. Bij elke stoot schoot heet, brandend voorvocht uit de pik van het beest, en het bezorgde Julia een branderig gevoel op alle plaatsen waar het terecht kwam.

De drie buren vonden het een hypnotiserend schouwspel, en ze moesten daarbij ook meteen terugdenken aan de moeder van het meisje en haar ontmoetingen met hun geliefde huisdier. De geluiden die van het stelletje kwamen waren luid en dierlijk, en het was moeilijk om te bepalen of het geluiden van kwelling of geluiden van extase waren.

"Oh god, hij probeert me te neuken... he probeert zijn pik in me te stoppen... ik voel hem branden... zo heet", zei Julia, maar de hond onderbrak haar. Ze had haar woorden nog meer net gezegd, of een luid gegrom weergalmde door de tuin. Rex was een meester, en hij bleef doorgaan met het spuiten van zijn geheime toverdrankje dat inmiddels al het hele kruis van zijn menselijke teefje bedekte. Hij merkte hoe ze op handen en knieŽn bleef staan, en hoe ze gehoorzaam en trouw wachtte totdat hij haar zou nemen. Voor Rex was Julia een teefje zoals alle andere teefjes die hij al geneukt had.

Rex had al heel wat teefjes geneukt. Hij vond het geweldig dat hij nu eindelijk ook dit teefje, dat in het huis hiernaast bij zijn ander teefje woonde, tot zijn teefje kon maken. Af en toe voelde hij hoe de eikel van zijn stompe pik in haar natte gleufje ging, en hij wist dat hij haar met een stoot tot de zijne kon maken. Rex genoot van de geluidjes die van zijn nieuwe verovering kwamen, en hij klemde zijn voorpoten nog harder rond haar middel om haar nog luider te laten kreunen.

Julia voelde de intense hitte van de heldere, slijmerige olie, en er was zoveel van het spul dat niet alleen haar blootgestelde kruis maar ook de binnenkant van haar dijen erdoor bedekt werd. Abrupt verschoof Rex zijn lichaam, en plotseling werd de platte punt van zijn pik met grote kracht in haar kutje gestoken. Ze schokte alsof ze weg wilde komen, en kromde haar rug zo ver als ze kon. Rex klemde zijn voorpoten nu nog steviger rond rond haar heupen, en hij krulde zijn grote poten onder haar buik, waardoor Julia zich nu echt als een gevangene voelde. Nooit eerder had ze zich zo beperkt en zo machteloos gevoeld, en de opgewonden hond leek precies te weten wat een vrouw als zij nodig had.

De getalenteerde hond doorboorde haar nauwe opening, en er was niets wat Julia tegen het machtige beest kon doen. Hij voelde hoe haar hele lijf schokte en kronkelde alsof ze hem wilde aansporen om zich te haasten, maar Rex had veel te veel ervaring om al meteen alle remmen los te gooien. Zijn heupen trilden met de furie van een wild beest, en hij bleef doorgaan met het bedekken van haar kutje met zijn glibberige voorvocht totdat er zich een plas had gevormd op de grond.

Plotseling zat Kurt naast haar, en Julia keek in zijn richting. "Is hij klaar?... gaat hij me nu met rust laten?" vroeg het bange meisje op smekende toon. De onophoudelijke stroom van heet, slijmerig voorvocht had haar doen geloven dat de grote hond al klaargekomen was en dat haar beproeving voorbij was. Het was een bangmakende ervaring geweest, maar niet zo bangmakend en dramatisch als ze gevreesd had.

Kurt kwam wat dichterbij en fluisterde "Nee, schatje, hij is nog maar net begonnen. Hij gaat je nu neuken, net zoals hij dat met al zijn teefjes doet. Hij gaat je kostbare kutje tot het zijne maken, en ik beloof je dat het een ervaring zal zijn die je nooit zal vergeten... vooral als zodadelijk zijn knoop in je zit en je letterlijk aan hem vast zit, net zoals hij dat ook bij je moeder heeft gedaan," zei hij, en zijn woorden deden Julia rillen van angstige verwachting.

Rex zakte door zijn achterpoten en liet zijn bekken een beetje zakken, waarna hij Julia een korte pauze gaf om bij te komen. Hij hield het puntje van zijn pik tegen de toegangspoort naar haar vagina gedrukt, en hij kon de hitte van Julia's liefdesgrotje al voelen. Rex wist dat hij slechts 1 krachtige stoot nodig zou hebben. Plotseling duwde het beest zijn bekken naar voor, met alle macht die hij in zijn achterpoten had, en plantte hij zijn enorme pik diep in het wachtende vrouwtje.

Julia's hoofd kwam omhoog alsof iemand haar met een zwaard gestoken had. Ze voelde een hitte die ze nog nooit eerder gevoeld had. De hondenpik was als een brandende speer, en met de eerste stoot drong hij al meteen door tot in haar kwetsbare baarmoederhals. Meteen vormden zich parels van zweet op haar lichaam, en Julia's lichaamstemperatuur schoot omhoog om dat van haar minnaar te evenaren. De hond pompte zijn pik zo snel in en uit Julia dat haar knieŽn van de grond kwamen en ze daarna amper nog de grond raakten. Hoger en hoger liep haar lichaamstemperatuur op, en tegelijkertijd ging ook haar hartslag omhoog. Haar hele lichaam en ziel werden overgenomen door gevoelens van pure, dierlijke lust.

Keer op keer stootte het grote huisdier van de buren op de jonge vrouw in. Plotseling stopte Rex even, en bleef hij stokstijf staan, met zijn achterpoten half gebogen. Julia, die dacht dat haar beproeving nu echt voorbij was, ontspande zich en was blij met de adempauze.

In de hele wijk was er geen enkele teef die de knoop van Rex' pik nog niet in zich had gevoeld, en rex was vastbesloten om ervoor te zorgen dat deze teef hetzelfde lot zou ondergaan. Het werd tijd dat hij haar liet voelen hoe machtig hij was. Terwijl hij stil bleef staan, bleef hij haar grotje vullen met zijn voorvocht, en uiteindelijk begon het uit Julia's verzegelde opening te lekken. Rex was vastbesloten om aan zijn trouwe baasje te laten zien dat hij het talent had om al zijn teefjes helemaal te bezitten.

Met alle kracht die hij in zich had stootte Rex naar voor en naar boven. Het puntje van zijn bonzende pik gleed door Julia's baarmoederhals haar baarmoeder in, en dat ging zo gemakkelijk dat iedereen, inclusief de jonge vrouw, er versteld van stond. Plotseling besefte Julia dat de hond helemaal nog niet klaar was, en dat dit nog maar het begin was. De intense hitte die ze voelde vernietigde al haar kansen om haar verstand te bewaren, en ze werd overmand door intense stuiptrekkingen. Julia voelde een enorm grote druk en spanning op haar vagina, en de hitte van Rex' pik was intens.

De hond ging behoorlijk tekeer in haar delicate kutje en was vastberaden om zijn enorme honger naar sex te bevredigen. Zijn bekken ging zo snel heen en weer dat de jonge vrouw geen enkele kans kreeg om zijn stoten te pareren. Julia's ademhaling veranderde in een zwaar en gejaagd gehijg, en ze liet grommende geluidjes horen. Kurt en zijn zonen keken gefascineerd toe en genoten van het hemelse schouwspel dat zich voor hun ogen afspeelde.

Julia voelde hoe haar gaatje zich langzaam samentrok en zich sloot rond de basis van de dikke pik. Het was een heel vreemde en bizarre gewaarwording. Ze dacht aan de grote knoop onderaan zijn neukpaal, en plotseling besefte ze dat deze in haar kostbare neukgrotje zat. Rex had een eeuwigheid gewacht op dit moment waarop hij voelde hoe haar kutje zich achter zijn knoop sloot, en hij wist dat het nu tijd was om de knoop op te laten zwellen. De knoop groeide tot grote proporties, waardoor haar neukgaatje nog strakker afgesloten werd en Julia nu letterlijk aan zijn vleespaal vastgeketend zat. Met zijn voorpoten trok hij zijn heerlijke teefje zo dicht mogelijk tegen zich aan, en hij liet zijn tong uit een hoek van zijn bek hangen. Het was vermoeiend, maar hij genoot intens van zijn nieuwe teefje.

Julia's diepste plekjes werden gevuld met de heetste, meest verzengende vloeistof die ze ooit had gevoeld, en de dikke lul leek de volledige binnenkant van haar kutje te verschroeien. Haar rug was nog steeds gekromd, en het schurftige beest hield Julia in de lucht alsof ze zo licht was als een veertje. Hij was gestopt met stoten, en bleef stil staan terwijl zijn hevig bonzende, dikke pik grote hoeveelheden kokend zaad in Julia's onderbuik spoot.

Ze wist wat Rex aan het doen was, en al snel werd haar buik helemaal gevuld met zijn gesmolten lava. Julia zou zich achteraf niet kunnen herinneren hoe lang Rex nodig had gehad om zijn ballen in haar leeg te spuiten, maar toen hij uiteindelijk klaar was begon hij de zijkant van haar bezwete en gloeiende gezicht te likken. 'Oh god,' dacht ze, 'hij vindt me leuk, en hij denk dat ik zijn meisjeshond ben.' Ze voelde zich gebruikt... en ellendig... en vies... maar het besef dat ze haar meester had behaagd maakte haar tegelijkertijd ook gelukkig.

Immorele, zondige beelden overspoelden haar gedachten, en ze besefte dat ze letterlijk aan de hond van de buren vastzat. Ze had al over deze dingen gehoord, maar ze had nooit verwacht dat ze zoiets ooit zelf zou ervaren. Toen herinnerde ze zich het fotoalbum en hoe de blik in de ogen van haar moeder op de foto's. Plotseling barstte een vreemde, wrede explosie los in het diepste van haar lijf, en Julia besefte dat haar avontuur nog steeds niet voorbij was. Ze deed geen enkele moeite meer om zich te verzetten tegen het nieuwe orgasme dat in haar ontplofte, en ze gaf zich er helemaal aan over.

"Oh lieffie, je bent zo mooi en zo sexy met die grote hond op je rug. Je ziet er heerlijk uit... net zo heerlijk als je moeder toen zij door Rex geneukt werd," fluisterde Kurt terwijl hij zijn gezicht naast dat van Julia hield. Ze wilde naar hem schreeuwen, maar de passie en het verlangen dat ze voelde was te intens om enige spijt te voelen over wat ze aan het doen was. Julia had zich nog nooit eerder zo gebruikt maar tegelijkertijd ook zo gelukkig gevoeld. Haar heupen schokten ongecontroleerd terwijl haar kleine kutje elke druppel zaad uit de massieve pik melkte die diep in haar onderbuik zat. De grote paal bleef maar heet hondenzaad in haar spuiten en deed haar voelen als een echte hondenteef.

"Goede genade, wat een geil spektakel! Rex heeft zijn dikke paal diep in je kut begraven, en je ziet er echt als een hitsige teef uit," zei Kurt. "Hoeveel keer ben je inmiddels al op die grote pik van Rex klaargekomen, schatje?" vroeg hij. Plotseling zag Kurt hoe haar slanke heupen hevig begonnen te rillen, en hij vroeg zich af of ze opnieuw aan het klaarkomen was.

Julia hoorde alles wat Kurt zei, en ze schaamde zich ervoor dat ze zich aan zijn hond had onderworpen. Ze kon de stuiptrekkingen en de golven van genot die door haar lijf gierden niet laten stoppen, en het leek wel alsof ze van het ene orgasme in het volgende rolde. Elke keer als ze haar emoties een beetje in bedwang probeerde te krijgen barstte het volgende orgasme in haar los, en het leek alsof elk orgasme dubbel zo intens was als het vorige. Ze was zich heel erg bewust van de gevolgen van het feit dat dit grote beest haar zo intens deed klaarkomen, maar elke poging om de stuiptrekkingen te onderdrukken maakte ze alleen maar erger.

Rex verkeerde in een staat van pure gelukzaligheid. Julia's kutje kneep zo hard samen rond zijn knoop dat hij even jankte van de pijn, maar op de een of andere manier slaagde hij erin om stil te blijven staan. Patrick, Erik en hun vader keken met grote ogen toe, en er kwam geen woord uit hun mond. Iedereen hield zijn adem in en wachtte af.

Rex produceerde veel meer zaad dan eender wie zou durven verwachten, en hij probeerde zijn knoop zo lang mogelijk opgezwollen te houden om ervoor te zorgen dat zijn sperma zo lang mogelijk in Julia zou blijven zitten. Normaal gezien jankten en blaften zijn teefjes altijd als hij ze op deze manier op zijn enorme pik gevangen hield, maar dit teefje deed dat niet. Dit teefje bleef maar knijpen met haar kutje, en ze bleef zijn pik maar leegmelken, en ze deed geen enkele poging om zich uit hun intense samensmelting te bevrijden. Hij genoot van de manier waarop ze zich zo gewillig overgaf aan haar intense, vernederende onderwerping.

Julia deed haar best om te verbergen hoeveel genot ze ondervond van het feit dat Rex zo diep in haar zat, maar ze kon de intense stuiptrekkingen die onophoudelijk door haar lijf gierden niet onder controle krijgen. Ze was bang om haar hoofd naar links of naar rechts te draaien omdat ze zich te erg schaamde om een van haar buren in de ogen te moeten kijken, want ze besefte heel goed hoe schaamteloos en immoreel het schouwspel was dat ze aan het opvoeren was. Het feit dat ze een orgasme kreeg terwijl ze door een gewone straathond geneukt werd was de meest vernederende en ook de meest geile ervaring die ze in haar jonge leven had beleefd.

Hoe lang bleven ze op die manier met elkaar verbonden? Waren het seconden, minuten of uren? Had haar moeder dit alles op dezelfde manier beleefd? Julia was te verward om deze vragen te beantwoorden. Telkens als de dikke hondenpik samentrok of bonsde, voelde ze hoe haar hele lichaam antwoordde met intense krampen. Opnieuw verschenen beelden van Kurt's fotoalbum in haar gedachten, die gevolgd werden door beelden van zijzelf en haar moeder, beiden op handen en knieŽn. Elk van hen werd geneukt door een grote, schurftige hond, en ze besefte dat ze nu net als haar moeder niet alleen Rex' teefje was, maar ook dat van Kurt.

Uiteindelijk nam de zwelling van de dikke knoop af en liet Julia's kutje de dikke pik los. Alle ogen keken gefascineerd toe terwijl de verslappende pik uit Julia's onderlijf gleed, en een grote hoeveelheid van Rex's sappen uit haar honinggaatje stroomde. Alles liep langs de binnenkant van haar dijen naar beneden en vormde een plas rond haar knieŽn. Ze kon zich niet bewegen, en ze voelde zich als versteend terwijl ze nagenoot van de intense gevoelens die ze net had beleefd.

Julia's avond was nog lang niet voorbij, want inmiddels stonden 3 harde pikken te kloppen van verlangen. Ze dacht dat ze helemaal geen energie meer had, en ook totaal geen zin meer in sex, maar Kurt was vastberaden om haar passie weer helemaal te doen oplaaien. Ze hadden nog de hele avond voor zich, en Kurt en zijn zonen waren nog lang niet klaar met hun buurmeisje.

Wordt vervolgd...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Laura En De Buren - 10

Zoek naar meer verhalen van Darqmind...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (24)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net