Opwindend.Net
Datum: 20-05-2017
Stemmen: 55x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 7150x
Lengte: Lang
Maureen - 48: Irmas Werkdag
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 47: Afrekening Met Bert En Het Verleden

Ik = Irma

Het is dinsdagochtend als om 7 uur de wekker gaat. Het was een kort nachtje, maar toch ben ik genoeg uitgerust. Ik geef Maureen een harde klets op haar kont, zodat ze het bed uitschiet om de ontbijtboel klaar te maken.

Als ik beneden kom, dan zie ik alle spullen die uit de wasmand uit de Arena gekomen zijn. Daar zie ik echt veel mooie en dure setjes tussen zitten. Ik bedenk me dat ik gisteren nog geen bericht van Noortje teruggezien heb, dus ik zoek mijn telefoon. Daarop lees ik een bericht van Noortje: Ik wil graag vanavond bij jullie langskomen om mijn verzamelde fotos te laten zien en om samen de spullen door te nemen. Is dat akkoord?
Ik app terug: Prima, dan rijd je vanavond met mij mee en blijf je hier slapen
Ik app er achteraan: vergeet je pyjama dus niet!
Ik krijg al snel een foto terug van haar kut met klein streepje schaamhaar erboven met de opmerking: die heb ik al aan hoor! xxx

Ik lach en informeer Mark en Maureen.
Mark zegt tegen Maureen dat ze na haar werk naar de fitness moet vlakbij het station. Daarvandaan moet ze maar iemand vragen om haar thuis te brengen en anders moet ze maar gaan lopen. Mark gaat vandaag namelijk niet naar Utrecht, maar naar Amsterdam.
Maureen knikt en gaat verder met het verzorgen van het ontbijt. Ze wordt er erg goed in!

Maureen en Mark vertrekken op weg naar het station. Als ik eindelijk door de file heen ben en mijn auto op de parkeerplaats van mijn werk parkeer, zie ik de auto van de directeur. Ik bedenk me dat ik een lunchafspraak met hem moet afspreken, om met hem te overleggen over Maureen.
Ik ga naar mijn werkplek en start mijn computer op. Ik zie dat de lunch aanstaande donderdag bij de directeur nog open staat. Ik boek snel een afspraak in met als onderwerp: bespreken van vernieuwingen in de Arena. Niemand zal het snappen, behalve de directeur. Offff. Misschien zijn secretaresse misschien ook wel. Misschien heeft hij haar ook wel in de Arena opgeduikeld. Ik gniffel even.
Als er op mijn deur geklopt wordt, dan moet ik snel schakelen om er weer kordaat uit te zien. Ik roep: binnen en als de deur openzwaait zie ik Victor binnenkomen.
Hij zegt: mag ik even van uw tijd?
Ja hoor, ik heb pas over 10 minuten een afspraak. Ik zie hem pijnlijk kijken alsof hij niet genoeg heeft aan 10 minuten.
Ik zou graag uw advies willen hebben. Ik knik uitnodigend.
Hij vervolgt: Afgelopen weekend liep alles een beetje uit de hand. Vrijdag en zaterdag heeft u zelf grotendeels meegemaakt. Alleen het feest van de directeur heeft u niet helemaal meegekregen denk ik. Daarom wil ik u vertellen wat er gebeurd is.

Elena en ik waren door de directeur uitgenodigd om de catering te verzorgen. Hij wilde er heel veel geld voor betalen, dus Elena was gelijk razend enthousiast. Toen we bij zijn huis in het bos aankwamen hebben we de instructies gekregen en daarbij was ook de bepaling dat wij al onze lichaamsopeningen ook moesten gebruiken om de mensen te bedienen. Al snel bleek dat dit betekende dat wij helemaal vol met sperma gespoten werden en dat we uiteindelijk helemaal nat waren van geil, zweet en sperma.
We hebben enorm veel geld verdiend. Meer dan een maandsalaris hier.

Victor pauzeert en ik kijk hem aan. Waarover wil je dat ik je adviseer?
Victor kijkt me wat verdwaasd aan, maar herpakt zich en hij zegt: Ik ben het afgelopen weekend best vaak in mijn kont geneukt. Ben ik nou een homo?
Ik schiet in de lach, maar hou mijn lachen al snel in als ik de onzekere Victor heel boos zie worden. Ik zeg: Nee Victor, dan ben je nog geen homo. Je bent ook geen homo als je een lul in je mond neemt en hem leeg pijpt. Je bent een homo als je alleen met een man wil samenleven en seksen, dan met een vrouw. Als je het allebei gewoon erg lekker vindt, dan ben je bi- of panseksueel. Het verschil daartussen is klein.
Ik zie Victor opgelucht kijken. Ik vraag hem: Waarom ben je nu opgelucht?
Victor aarzelt, maar zegt dan: Ik wil zo graag een relatie met Elena, maar het voelde alsof dat niet kon doordat een heleboel mannen me geneukt hebben.
Je kan gewoon een relatie met Elena aangaan, maar dan moet zij het ook wel goed vinden dat jij mannen neukt.
Elena vindt het juist heel goed. Ze zeurt me de oren van mijn hoofd of ze bij me in mag trekken!
Ik kijk Victor aan en zeg tegen hem: Wat ben jij van plan om te gaan doen in de toekomst?
Victor antwoordt: Wat we afgelopen weekend hebben gedaan, dat bevalt ons wel. Als we dat wat vaker zouden doen, dan zou dat super zijn, maar helaas zijn de feestjes bij de directeur niet zo vaak.
Ik zeg tegen Victor: Mijn advies is, dat je zo snel mogelijk een cateringbedrijfje start. Ik wil wel met de directeur overleggen om te kijken of hij jou aan klandizie kan helpen. Ook is mijn advies dat je zo snel mogelijk ontslag neemt, want er zijn een aantal mannen in dit bedrijf die jouw kont hebben geneukt. Dat verhaal zal snel de rondte doen.
Daar had Victor nog niet over nagedacht en hij wordt angstig. Ik stel hem gerust en zeg dat ik zowel hem als Elena aan zal bevelen voor de vaste cateringploeg bij de Arena.

Het is even stil en ik kijk Victor in zijn ogen. Ik zeg tegen hem: Let op Elena. Zij is seksueel gezien niet stabiel. Ze zit in de fase dat ze alles en iedereen wil neuken. Als jij haar wil hebben en houden, is het jouw taak om er altijd voor haar te zijn! Zorg ervoor dat jij het waard om naar terug te keren. Dat was haar vorige vent niet en die is nu nog steeds in therapie om daarvan te genezen.
Victor snapt mijn cryptische opmerking niet, maar het is voor nu voldoende. Mijn afspraak is er waarschijnlijk, dus ik bonjour Victor mijn kamer uit om nog even een paar keer rustig adem te kunnen halen. Er gebeurt de laatste tijd ook zo veel!!

Mijn werkdag gaat met wat ups en downs. Ik zal blij zijn als ik thuis ben. Ik ontvang een appje van Mark dat hij de nekring voor Maureen heeft opgehaald in Amsterdam. Hij heeft er een foto van meegestuurd. Ik hoop dat het in het echt wat duidelijker is

Halverwege de middag komt Noortje op mijn kantoor. Ze blijft heel onderdanig in de deuropening staan en vraagt of ze mij even mag storen. Ik antwoord: Jij mag mij altijd en overal storen. Dat heb ik je toch al eens verteld! Doe de deur achter je dicht en kom dichterbij
Noortje voert mijn orders uit en komt dichterbij. Ze staat aan de andere kant van mijn bureau en ik dirigeer haar naast me. Ze heeft een mooi formeel sexy mantelpakje aan. Ik streel even over haar billen en duw dan snel mijn hand onder haar rokje en bevoel haar kut. Die is kletsnat. Ik kijk naar de achterkant van haar rok en zeg: Hoe krijg je het voor elkaar dat er nog geen vlek in je rok zit?
Noortje kijkt me met een rood hoofd beschaamd aan en zegt: Ik probeer zoveel mogelijk te staan en ga geregeld naar het toilet om met een papiertje alles weg te vegen. En, verder heb ik vanochtend expres wat extras meegenomen. Daarom kon ik net een schone rok aantrekken voor ik naar u kwam.

Ik bedenk me wat ik hier nou weer mee aan moet Een hitsige stagiair die geilt op een leidinggevende die haar een nachtje laat logeren Ik denk dat ze vanavond maar eens op de standpaal moet gaan uitdruipen. Eens kijken wat dat gaat worden.
Ik vraag: waar wilde je me over storen?
Noortje vraagt met neergeslagen ogen: Hoe laat gaat u naar huis mevrouw?
Als het werk gedaan is. Ik haal je wel op van je werkplek. Wees altijd klaar voor mij.

Ik moet me sterk vergissen of Noortje kreeg een geilsteek in haar lijf. Daarom vraag ik: Wat voelde je net van binnen?
Noortje ziet er nu echt uit alsof ze door de grond wil zakken. Ik voelde even een steek in mijn buik. Het was net alsof ik verliefd was en vlinders had, maar dan 1000 keer erger en veel korter.

Ik kijk Noortje aan en wacht tot ze de moed heeft om rechtop te kijken. Als ze met haar ogen eindelijk mijn ogen heeft bereikt, zie ik daar een laaiend vuur van onderdrukte geilheid en een passie om zich te onderwerpen.
In mijn gedachten zoek ik de verschillen tussen Maureen en Noortje. Maureen is veel meer prestatie- en pijngericht. Noortje heeft behoefte aan een sterke, leidende hand die haar de ene keer aan haar haren meesleurt en dan weer seksueel vernedert. Beiden zijn ze extreem geil, maar Noortje is daarin veel kinderlijker. Ze lijkt heel breekbaar, maar dat is ze niet. Het lijkt wel alsof ze graag breekbaar wil zijn!

Ik reageer niet op de laatste woorden van Noortje. Ik zeg tegen haar: Ik haal je straks op. Doe je de deur even achter je dicht? Daarna kijk ik gemaakt genteresseerd naar mijn beeldscherm, waar een screensaver actief is.
Als Noortje de deur achter zich dicht gedaan heeft, glimlach ik, laat ik me onderuit zakken met mijn handen in mijn nek en ontspan mezelf. Het kost veel energie om hitsige en onderdanige meiden te begeleiden, maar gelukkig doe ik het samen met Mark.

Het is nu wel aan mij hoe ik Noortje ga vervoeren. Met zon druipkut op de bekleding zal zeker vlekken opleveren.
Ik bel de chef van de schoonmaak en zeg dat hij even boven moet komen.
Als hij er binnen een paar minuten is, vertel ik hem een verhaal over klachten, slechte schoonmaak en dergelijke en dat ik de kwaliteit van alle vuilniszakken wil beoordelen. Van elk soort wil ik een rolletje.
Als hij deze binnen een paar minuten komt brengen is hij zo goed als buiten adem. Ik ontvang ze en zeg tegen hem dat ik minder klachten wil ontvangen. Hij belooft dat met zijn hand op zijn hart en nadat hij de deur achter zich dicht heeft gedaan doe ik de rolletjes met vuilniszakjes in mijn tas. Zo. Ook weer geregeld: stoelbescherming is binnen en de afdeling schoonmaak is ook weer gemotiveerd.

Het is half vijf als ik even onopvallend langs de werkplek van Noortje loop. Ze zit met haar benen te wrijven om haar geilheid een uiting te geven. Ik vermoed dat haar rok en stoel heel nat zullen zijn.
Ik ga om kwart over vijf nogmaals langs. Het valt me op dat Noortje heel erg wiebelt op haar stoel. Ik bedenk dat ze natuurlijk al een hele tijd niet naar het toilet wil, omdat ze dan een enorme natte vlek op haar rok moet laten zien.
Ik zie dat alleen de stagebegeleider van Noortje er nog is en ik begin een praatje met hem. Er komt binnenkort weer een beurs aan. Hij heeft de organisatie om ons bedrijf daar goed neer te zetten en Noortje helpt hem daarbij. Gaandeweg probeer ik Noortje steeds bij het gesprek te betrekken, maar ze zakt telkens weer in haar eigen wereldje weg.
De stagebegeleider staat dan opeens op en zegt: ik moet nu echt weg, want anders haal ik mijn bus niet. Noortje, maak jij de laatste dingen nog even af? En, Irma: volgens mij is het goed als we aan het eind van de week nog een keer contact hebben om de laatste dingen af te stemmen.
Ik bedank hem en ik wens hem een fijne avond en ik sta ook op. Hij speert er van door om de bus te halen en ik loop rustig achter hem aan, maar keer al snel terug naar Noortje. Ik sta plotseling achter haar zonder dat ze het merkte. Ik pak haar haren beet en duw mijn andere hand om haar keel. Ik fluister in haar oor: Over vijf minuten in mijn kamer jezelf melden.
Daarna loop ik weg, maar werp al snel een blik over mijn schouder. Ik zie Noortje met haar handen in haar kruis gedrukt zitten. Ze zit daar gewoon een spontaan orgasme weg te werken achter haar bureau!
Ik loop snel en geruisloos naar mijn kamer, doe de deur dicht en vinger me snel klaar. Pffffftttt Dat was lekker, en: net op tijd, want ik hoor kloppen op de deur. Ik adem nog een paar keer in en uit en maak dan de deur open. Daar zie ik Noortje met haar handen in haar schoot.
Ze zegt: Hier ben ik mevrouw. Ik heb mijn best gedaan om op tijd te zijn, maar daardoor heb ik mijn werk niet afgemaakt zoals de stagebegeleider zei dat ik moest doen.
Ik neem haar kin in mijn hand en kijk haar in de ogen. Meisje, je moet nog veel leren Je hebt de lul van de directeur verwend. Je hebt hem afgelopen weekend duizenden euros meer laten verdienen dan waar hij op rekende. Jij gaat cum laude slagen voor je scriptie als je zo door gaat.
Het af krijgen van je werk moet je met je leidinggevende afstemmen. Dat is lastig. Toen ik in jouw schoenen stond had ik zo snel mogelijk mijn leidinggevende ingehaald. Op alle mogelijke manieren. Ik zal je helpen om te leren een bitch te zijn en met behulp van al je mogelijkheden je doel te bereiken.
Ik wijs dat Noortje achter me moet gaan staan en ik schrijf aan de chef van de stagebegeleider een bericht waarin ik me afvraag hoe serieus de stagebegeleider zijn werk doet. Hij laat heel belangrijk werk door een stagiair opknappen, terwijl hij zelf iets na vijven naar de bus gaat rennen. Daarmee verzaakt hij zijn eigen verantwoordelijkheden en hij zadelt daar een stagiair mee op.

Noortje kijkt met open mond naar het beschuldigende bericht wat ik naar het management stuur. Ik vraag onschuldig aan haar: wat is er Noortje?
Ze antwoordt: nu zal mijn stagebegeleider boos worden op jou!
Ja, nou en? Ik heb een jaar of zes geleden zijn chef een enorme blowjob gegeven en daarbij mijn hand letterlijk in zijn reet geduwd. Als hij spartelt hoef ik alleen maar mijn hand aan hem te laten zien. Hij is een hele goede hulp voor mijn carrire geweest. Hij wil namelijk niet dat zijn vrouw hiervan af weet.

Noortjes mond valt weer open. Ze vraagt: heb je met iedereen al wat gehad?
Nee, joh, echt niet! Alleen met de mensen die van nut zijn. Ik heb ze allemaal minimaal gepijpt. Sommigen geneukt en de meesten zelfs meerdere keren. De enige die ik wel geneukt heb, maar niet in mijn greep heb, is de directeur, maar met jouw talent en de plannen van Maureen kan dat ook wel eens goed komen. Het grote punt is namelijk dat de directeur als vrijgezel niet makkelijk chantabel is.

Noortje schudt haar hoofd en ze zegt: Wat een wereld, wat een wereld.
Ik antwoord haar en zeg: Je kan er in mee gaan en dan maak je carrire. Je kan het ook niet doen en dan ren je je benen onder je kont vandaan voor een hongerloontje

Ik zie Noortje denken. Ik kijk haar aan. Ze zit met iets, maar ze wil het niet vertellen.
Ik zeg: zullen we naar huis gaan? Morgen kan je het werk van je stagebegeleider wel afmaken. Toch? Noortje lacht en geeft me gelijk.

Ik sta op en zie dat Noortje een droge rok aan heeft. Het enige wat ik zeg als ik langs haar loop is: Sjeezus, hoeveel rokken heb je meegenomen?
Terwijl ik wegloop hoor ik haar antwoord: Vijf en daarvan heb ik er vandaag al drie nodig gehad. Ik proest het uit van het lachen en zeg recht in het gezicht van Noortje: Wat ben je toch een geile slet. Het is maar goed dat we een wasmachine en een droger hebben!

Noortje lacht met een kleurtje op haar wangen en we lopen samen naar de auto.

Net voordat Noortje in de auto wil stappen zeg ik tegen haar: Wacht even, en ik rommel in mijn tas. Ik haal daar een zakje uit en zeg tegen Noortje: doe je rok maar omhoog en ga maar op de plastic zak zitten. Dan wordt de bekleding ten minste niet vies.
Noortje heeft wederom een rood hoofd gekregen en schaamt zich diep voor haar druipende kut. Ze pakt de zak en spreidt deze op de stoel uit.
Als we door de straten bij mijn werk rijden zeg ik tegen Noortje: Je gaat jezelf nu klaar vingeren. Dat doe je zo fanatiek mogelijk, maar je probeert het toch zo lang mogelijk vol te houden om niet klaar te komen. Snap je wat ik bedoel?
Noortje zegt, terwijl ze haar middel- en ringvinger naar haar mond brengt: Ja, mevrouw!
Ik sneer naar haar: Sletje, dacht je nu werkelijk dat je nog wat speeksel nodig hebt om je kut nat te maken?! Ga vingeren!
Ik zie Noortje als een dolle over haar klitje wrijven. Ze doet werkelijk haar best om niet klaar te komen, maar het is een wedstrijd die ze moet verliezen. Juist, als ze met gesloten ogen bijna klaarkomt, rem ik keihard. Met piepende banden sta ik stil in een zijstraat aan de kant van de weg. Ik zit rustig achter het stuur te wachten op de reactie van Noortje. Noortje schrikt en heft haar handen omhoog. Er druppelt zelfs een druppeltje geil van haar vinger op haar rok.
Ze is verdwaasd om zich heen aan het kijken en kan geen leiding aan haar gedachten geven. Na een minuut zeg ik tegen haar: Ik heb net een noodstop gemaakt. Gewoon om jouw alertheid te testen. Gewoon om jouw automatische reactie te testen. Deze reactie vind ik heel erg slecht. Je bent je totaal niet bewust van de rest van de wereld, maar je bent alleen bezig met jezelf. Met je eigen genot. Je houdt vanaf nu je handen bij je druipkut vandaan en je gaat je bedenken wat je er van vindt dat je jouw eigen genot zo de boventoon laat voeren.

Eindelijk daalt Noortje weer terug op de aarde en kijkt ze me verwijtend aan: Ik mocht me toch klaar vingeren!?
Ja, antwoord ik. Dat mag, maar je moest het wel zo lang mogelijk vol houden. In die fase zitten we nu.
En, zwaai nu maar naar die oude man. Hij heeft je kletsnatte kut al helemaal bekeken en als je hem een kusje toe blaast en lekker geil naar hem zwaait, denk ik dat hij ter plekke klaarkomt!
Noortje doet wat ik zeg en ik zie de man omdraaien. Waarschijnlijk uit zelfbehoud
Ik geef gas en een half uur later zijn we thuis.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 49: Grenzen Verkennen

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net