Opwindend.Net
Datum: 21-05-2017
Stemmen: 29x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 14197x
Lengte: Zeer Lang
De Donkere Kamer
Door Mr. A - Zoek naar meer...

Beste lezer,

Alweer wat jaartjes geleden dat ik tijd had om een verhaal op deze site te publiceren. Maar bijgaand een wat langere. Mijn verhalen zijn meestal een combinatie van real life ervaringen die ik in sessies heb meegemaakt/toegepast aangevuld met fantasie. Ik wens jullie veel leesplezier.

Mr. A


De donkere kamer

Ik ontwaak. Langzaam open ik mijn ogen maar het is aardedonker en kan niets zien. De plek waar ik lig voelt donzig aan. Ik sluit mijn ogen. Wrijf met mijn handpalmen om ze vervolgens weer te openen. Nog steeds is het donker en zie niets. Ik zoek op de tast en mijn handen raken iets dat op een pilaar lijkt. Ook de pilaar voelt donzig aan. Het is bekleed met een zachte stof. Ik richt me op en het besef dringt tot me door dat ik naakt ben. Toch is de temperatuur niet onaangenaam. Het is zelfs warm. Er rinkelt iets bij mijn voeten. Ik reik ernaar en voel dat er een leren boei om mijn enkel is geplaatst. Ik voel ze ook om mijn polsen. Ik laat mijn vingers over het leer gaan en voel dat ze met kleine slotjes zijn vergrendeld. Ze maken een zacht rinkelend geluid als ze tegen een belletje aankomen die ook aan het slotje is vast gemaakt. Het leer voelt vertrouwd en ze zijn precies zo vergrendeld als mijn Meester het zou doen. Alleen, mijn boeien hebben geen belletjes. Ik schud even met mijn enkel en hoor de belletjes opnieuw rinkelen. Ik haal mijn hand door mijn haar en neem een diepe teug adem.

Mijn hersenen beginnen langzaam te ontwaken en nu pas vraag ik me af hoe ik hier terecht ben gekomen. Ik ben er toch zeker van dat ik de vorige avond in mijn eigen bed ben gekropen. Ik herinner me dat ik helemaal loom was van de verrassing die mijn Meester had gegeven. Het plan was om gewoon naar mijn werk te gaan op mijn verjaardag. We zouden het toch pas het komende weekend met vrienden en familie gaan vieren. Maar Meester had ervoor gezorgd dat ik twee dagen vrij was uitgepland. Had hij gewoon de planner van mijn werk gebeld! Toen ik ’s ochtends ontwaakte stond er een ontbijt en een tas naast mijn bed. Hij nam me mee naar een klein saunacomplex waar hij en ik een hele dag onszelf hebben laten verwennen met massages, gezichtsbehandelingen en lekker eten. Meester vertelde mij dat hij vond dat ik wat krachten op moest gaan doen. We hebben die hele dag lekker loom doorgebracht in het complex. Ik voelde me helemaal schoon en herboren toen we ’s avonds weer thuis kwamen. Ik wilde mijn Meester bedanken en begon teasende opmerkingen te maken. Doch, hij besliste anders en droeg me op direct naar bed te gaan. Kon ik op ‘krachten’ komen. Ik stribbelde nog tegen maar hij was onverbiddelijk. Enigszins teleurgesteld was ik richting bed vertrokken. Ik heb niet meer gemerkt dat hij later naar boven kwam en was snel vertrokken. Ik wist zeker dat ik de beste Meester van de hele wereld had. Hij kon zeer streng zijn maar ik voelde me altijd Zijn prinses, Zijn sub en had alles voor hem over. Elke keer verraste hij mij weer met acties die ik niet verwachtte. Ik was zijn bezit en hij mocht alles met me doen wat hij wilde en ik wist dat hij voor mij zou zorgen. Daarom droeg ik ook elke dag zijn collar met trots. Zo was hij elke dag bij mij. Ik legde een hand om mijn nek en voelde dat ik zijn collar niet droeg. Hoewel ik toestemming had om hem ’s nachts en tijdens mijn werk niet te dragen om veiligheidsredenen voelde ik me toch naakt. Het voelde onwennig zonder zijn aanwezigheid.

De gedachte bracht me weer naar het heden. Het bleef aardedonker en ik zag niets. Ik had er geen idee van hoe ik hier terecht was gekomen. Ik richtte me verder op en ging op mijn billen zitten. Ik verkende met mijn handen de directe omgeving. Overal waar ik mijn handen plaatste voelde ik een soort zachte stof. Het leek wel een soort pluche. Het voelde zacht en verfijnd aan. Ik zette mijn voeten plat neer en de zachte stof omkrulde de randen van mijn tenen. Ik sloeg mijn armen om mijn opgetrokken benen en dacht een moment na. Ik luisterde aandachtig maar hoorde geen enkel geluid in de kamer. Was ik überhaupt in een kamer?

Wellicht dat iemand mij zou kunnen horen. Ik roep heel hard: “Hallo is daar iemand?” Maar geen enkele respons. Mijn stem weerkaatst niet en klinkt dof. Ik leid daaruit af dat ik inderdaad in een kamer zit maar hoe groot is die? Ik heb geen idee. Het feit dat ik geboeid in een opgesloten kamer zit kan alleen betekenen dat het iets met bdsm van doen heeft. Voor mij een levensstijl waar ik welbewust voor had gekozen. Het had me sterker gemaakt en zelfvertrouwen geschonken. Iets waar het lange tijd aan had ontbroken. Het vulde een behoefte waarvan ik niet wist dat ik het had totdat mijn Meester me mee had genomen op onze reis. Sindsdien was ik zijn wereld binnengetrokken en heb geen moment spijt gehad. Ik was Zijn bezit en vertrouwde hem met elke vezel in mijn lichaam. Toen bedacht ik mij een voorval van lang geleden. Een fantasie die mijn Meester mij had verteld. Het zou toch niet dat……… Ik schudde de gedachte van mij af. Dan zou ik toch respons op mijn kreet van zojuist moeten hebben gehad? Na nog een paar minuten stil te hebben gezeten besloot ik op onderzoek uit te gaan.

Ik spreidde mijn armen en voelde. Naast me was een kleine verhoging en ik legde mijn had erop zodat ik mezelf overeind kon hijsen. Nu ik rechtop stond werd het enger. Waar ga je naartoe in een volledig donkere wereld om je heen? Met mijn armen vooruit schuifel ik voetje voor voetje vooruit. De belletjes rinkelen bij elke stap die ik zet. Plots verlies ik mijn evenwicht en uit automatisme sla ik mijn armen uit. De vloer loopt plots schuin af. Ik wankel! Mijn armen vinden een paal waaraan ik mij kan vasthouden. Zo voorkom ik dat ik val. Voorzichtig schuifel ik verder en voel dat de vloer een soort golfbeweging maakt. Ik schuifel verder over de ongelijke ondergrond. Ik voel dat de pluchen vloerbedekking ophoud. Mijn handen raken opnieuw een soort paal aan. Dan voelen mijn voeten een harde gladde ondergrond. Ik zet voorzichtig mijn voet erop en het voelt aan als een houten ondergrond. De paal is bedekt met een soort gladde foam. Als mijn handen over het foam glijden, voel ik tussen het foam metalen ringen. Er loopt een kleine rilling over mijn rug. Metalen ringen en boeien betekenen vaak maar één ding. In mijn hoofd zet ik mij schrap maar er gebeurt niets. Ik roep nogmaals: “ Hallo, is daar iemand?!!” maar het blijft stil. Toch heb ik het sterke gevoel dat ik word geobserveerd. Ik luister nog een keer maar er heerst een doodse stilte. Alleen het rinkelen van de belletjes aan mijn voeten verbreekt de stilte.

Langzaam schuifel ik voorwaarts over de houten planken totdat mijn voeten opnieuw pluche raken. De stof omwikkelt mijn voet en voelt zacht aan. Ik schuifel verder en raak met mijn knie een verhoging. Ik buk en voel een soort plateau. Ik schuifel naar links en naar rechts langs het plateau. Het lijkt verder door te gaan. Ik laat me zakken en kruip voorzichtig op handen en knieën bovenop het plateau. Voorzichtig ga ik verder totdat ik bij een volgende verhoging kom. Opnieuw voel ik de hoogte en de breedte. Het lijkt erop dat er grote blokken van ongeveer een meter hoog zijn gebouwd die op verschillende manier op elkaar zijn gestapeld. In mijn hoofd begint zich een beeld te vormen van de ruimte waarin ik ben opgesloten. Ik besluit de rand van de ruimte te gaan zoeken om vast te stellen hoe groot het is. Langzaam kruip ik op handen en knieën naar rechts. Ik moet me over verschillende blokken heen werken en elke keer is het weer spannend hoe ik aan de andere kant naar beneden kom. Voorzichtig voel ik met mijn voet of er voldoende plaats is om te landen. Mijn voeten voelen telkens andere ondergronden. Zacht pluche, ruwe vloeren, gladde vloeren, houten vloeren en geribbelde vloeren. Minutenlang kruip ik op deze wijze voort totdat ik een wand tegenkom. Ook deze is bedekt met pluche. Ik richt me weer op. Langzaam begin ik de wand te volgen. Ik schuifel er langs en het pluche voelt heerlijk aan op mijn naakte lichaam. Ik geniet ervan en draai me om zodat ik het pluche zacht langs mijn tepels voel glijden als ik er langs schuifel. Ik druk me er strakker tegenaan en het zachte pluche beroert nu mijn kaal geschoren kut. Het voelt heerlijk. Ik spreid mijn armen even, druk me tegen de wand en laat het pluche bezit nemen van mijn lichaam. Het voelt raar maar ook gevoelig en ik merk dat mijn lichaam zich even ontspant. Ik vergeet even een paar minuten dat ik in een aardedonkere ruimte ben.

Dan dringt het besef weer door dat ik mijn onderzoek moet voortzetten. Ik zoek een deur of een teken om hieruit te komen. Ik ben niet zo snel paniekerig en weet me kalm te houden. Ik roep opnieuw: “ Hallo, is daar iemand?” maar opnieuw een doodse stilte als respons. Ik besluit de wand te blijven volgen om zodoende de hoek te vinden. Vaak is in de buurt van een hoek wel een deur te vinden. Ik schuifel verder maar loop plots tegen iets aan. Ik voel en ga lichtjes door mijn knieën en voel verder. Ik denk dat het een soort tafel is die tegen de wand is gezet. Ik volg de contouren van de tafel. Ik wankel even als ik ergens met mijn voet tegenaan kom en uit automatisme leg ik mijn had op de tafel. Ik voel dat er voorwerpen op de tafel liggen. Met beide handen probeer ik te begrijpen wat er ligt. Ik voel verschillende materialen van glas, metaal, rubber tot plastic en leer. Ik weet nu vrij zekere dat het volwassenenspeelgoed is. De vormen zijn onmiskenbaar van dildo’s, zwepen, kettingen, musketonhaken en andere zaken waarvan ik niet exact weet wat het is maar ben er zeker van dat het met bdsm heeft te maken.

Nu weet ik zeker dat ik hier ben voor die reden. Maar er zou dan toch iemand moeten zijn om het te hanteren? Dit moet vast een verrassing van mijn Meester zijn. Ik roep opnieuw: “Meester bent U daar?” Opnieuw doodse stilte. Ik krijg het idee te zijn achtergelaten. Heeft iemand mij vergeten? Ik roep nogmaals: Meester, bent U daar? Iemand anders?!!” Het blijft stil. Ik besluit nu snel de uitgang te zoeken uit deze kamer. Ik volg de contouren van de tafel en vervolg mijn tocht langs de pluchen wand. Plots is het pluche verdwenen en sta ik opnieuw op houten vloerdelen maar de wand voelt nu koud aan. Ik voel en het lijkt van beton gemaakt. Ik voel dat er ringen aan de muur hangen en kettingen. Een sein voor mij om snel verder te zoeken. Ik vervolg mijn weg en voel opnieuw pluche aan de wanden. Ik zet nog een paar stappen totdat ik een hoek voel. De wand buigt af naar links. Ik heb blijkbaar de hoek van de kamer gevonden. Ik vervolg mijn weg naar links en voel plots een deurklink. Ik krijg een ‘euhreka’-gevoel en druk de klink naar beneden en zet mijn gewicht erachter. De deur geeft echter geen krimp. Ik verdubbel mijn poging maar opnieuw gebeurt er niets. Ik vloek een keer dat de deur niet meegeeft maar berust in mijn lot. Ik vervolg mijn weg en probeer de volgende hoek te zoeken. Na enkele minuten heb ik hem gevonden en buigt de wand af naar links. Grofweg begint er in mijn hoofd een beeld te ontstaan van de kamer waarin ik zit opgesloten. De hele kamer lijkt te zijn bekleed met een zacht pluche en een combinatie van andere materialen. Op bepaalde plekken staan pilaren en de hele ruimte is opgebouwd uit diverse blokken van een meter. Dan voel ik opnieuw een houten vloerdeel. Ik besluit de wand te verlaten en de harde vloerdelen te gaan volgen. Mijn met mijn voet voel ik de scheiding tussen houten vloerdeel en het pluche. Het lijkt alsof de houten vloerdelen een soort pad vormen door de immense kamer. Langzaam en voorzichtig schuifel ik verder totdat ik ergens tegenaan loop. Ik voel dat het van hout is gemaakt. Langzaam loop ik er omheen en voel wat het is. Ik kan er geen goed beeld bij vormen maar voel ook metalen delen en rondingen die met leer zijn afgezet. Ik besluit het te laten en wil verder lopen. Dan ineens omvat iets mijn enkel. Ik val voorover en gil het uit van de schrik!

Ik verwacht hard te vallen en spreid mijn armen naar voren om de klap op te vangen maar in plaats daarvan land ik zacht. Ik vermoed dat ik in een bak met stukjes foam lig. Ik voel met mijn handen en mijn gevoel is juist. Plotsklaps voel ik warme handen mijn benen en armen vasthouden. ik word als een blaadje opgetild en een paar seconden later lig ik op mijn rug en voel hoe mijn pols- en enkelboeien vastzitten. Ik lig volledig met handen en benen gespreid op mijn rug. “Wie is daar?!” gil ik nu paniekerig. Opnieuw een stilte. Ik weet nu zeker dat ik niet meer alleen ben. Waar is mijn Meester? Hij beschermt mij. Ik raak nu toch in paniek en begin heel hard: “Meester, Meester, waar bent U?” te roepen. In plaats van een stem, ontbranden er plots twee minuscule lichtjes. Ik til mijn hoofd een beetje op en volg de lichtstraal. Ze zijn beiden gericht op mijn borsten. Twee borsten met een volle E-cup die opzij hangen. De tijd en twee bevallingen hebben haar sporen erop achter gelaten en ik zou ze graag liften maar Meester heeft me dat verboden. Hij vindt dat snijden in een gezond lichaam niet nodig is. Daarnaast zegt hij altijd dat ze perfect zijn om af te binden. Iets wat hij met enige regelmaat ook doet. Met dat ik naar het licht kijk bespringen plots allerlei gedachten mijn hoofd. Wie bedient dat licht, wat willen ze, wat gaat er gebeuren? Ik begin zwaarder te ademen.

Ik die altijd zo kalm ben begin nu toch steeds meer te panieken. Ik draai mijn hoofd heen en weer om wat te zien maar aan alle kanten is er duisternis om me heen. Alleen de belletjes aan mijn enkels rinkelen. Ik trek hard aan de kettingen en zet het plots op een gillen. Iets waarvan ik zelf eigenlijk schrik. Dikke tranen stromen langs mijn wangen. Dan hoor ik de stem van mijn Meester. “Zeg juffrouw, blijf jij eens stil liggen. Heb jij toestemming gekregen om zo hard te gillen?” Alleen het stemgeluid al brengt mij tot bedaren. Mijn Meester is aanwezig en mijn voorgevoel klopt. Vandaag zal ik iets ondergaan wat hij heeft bedacht. Snel roep ik: “Nee Meester, sorry Meester. Ik raakte in paniek!”

Ik hoor mijn Meester lachen en hoor zijn stem weer uit een speaker. “Je weet toch dat Meester jou graag plaagt meisje?” Ik snuif een paar keer en voel nog een traan langs mijn gezicht lopen. Ik word al rustiger maar sta nog steeds op spanning. Natuurlijk weet ik dat hij mij graag plaagt en mindfuck spelletjes met mij uithaalt. Hij weet heel goed dat ik daar van geniet en ik moet toegeven dat ik hem daar ook in uitdaag zo af en toe. De straf die ik soms daarvoor ontvang neem ik voor lief. Maar dit maal heeft hij echt zijn best gedaan! Ik had niet van mezelf verwacht zo angstig te worden maar het gebeurde toch. Toch ben ik ook blij dat hij mij in het oog hield al die tijd. Hij is er gewoon voor mij! Ik had daar niet aan moeten twijfelen en schaam me nu zelfs een beetje. Ik spits mijn oren weer als ik de speaker hoor met zijn stem: “Zeg eens meisje, vertel me eens….. wiens bezit ben jij? Ik haast me om te roepen: “Ik ben van U Meester. Ik doe alles wat U maar wilt!” Ik hoor uit de speaker zijn stem opnieuw: “Dan wil ik graag dat jij je vanaf nu overgeeft aan de Meester van de donkere kamer. Maak je Meester trots vanmiddag en laat zien dat je een gehoorzaam en onderdanig sletje bent voor mij. Is dat begrepen meisje?” Ineens vallen veel puzzelstukjes op hun plaats en een rilling trekt door mijn lichaam. Meester had ooit op een regenachtige zondagmiddag een fantasieverhaal verteld over de Meester van de donkere kamer. Een dominant echtpaar dat er plezier in schepte om in totale duisternis met subs te spelen. Grenzend verkennend van lust, pijn en uithoudingsvermogen. Meester had het verhaal verteld alsof hij er bij was geweest en ik had stoer gezegd dat zoiets voor mij een peulenschil zou zijn. Zijn verhaal was geil geweest en ik wist nog dat ik een enorm natte doos er aan had overgehouden hij zijn verhaal had beëindigd. Maar een verhaal is een verhaal en mijn Meester kon ze geweldig vertellen. Maar nu maakte ik er deel van uit. Ik begreep nu ook dat ik mijn krachten nodig zou hebben en snapte ook waarom hij gisteravond niet gelijk met mij naar bed was gegaan.

Nog eenmaal hoorde ik mijn Meester’s stem: “ Geniet meisje want vandaag liggen er zware beproevingen op jou te wachten…………….. al onze gebruikelijke regels zijn van toepassing. Maak me trots meisje en weet dat jouw Meester meekijkt!” Toen zweeg de speaker. De lichtbundels werden smaller en alleen mijn tepels waren nog verlicht. Plots voelde ik iets neerkomen. Ik gil. Het is warm en heet. Ik staar en besef dat witte druppels kaarsvet om en om op mijn tepels druipen. Ik bijt op mijn lip. Ik voel een sensatie van pijn en geilheid door mijn lichaam trekken. Ik laat mijn hoofd achterover vallen. Plots voel ik een nieuwe sensatie door mijn lichaam trekken. Een koude druppel glijmiddel druipt tussen mijn schaamlippen. Een kleine rilling trekt door mijn lijf en kippenvel zet zich af. En dan volgt direct het zoemen van een sterke vibrator die op mijn doos wordt gezet. Ik kijk op maar zie niets anders dan duisternis. Alleen het kaarsvet druipt steeds sneller op mijn tepels en ik puf het nu uit. Geilheid wordt afgewisseld door korte pijnscheuten. Niet in staat mijn hoofd langer op te houden laat ik het opnieuw vallen en laat de sensaties bezit nemen van mijn lichaam. Ik tril en ril van pijn en genot. Mijn ademhaling wordt zwaar en daaronder staat alles in vuur. Ik weet dat Meester mij heeft verboden om zonder toestemming klaar te komen. Ik wil dat hij trots op mij is en dat ik niet als het eerste de beste beginnende subje direct klaarkom. Ik puf en puf maar houd het bijna niet meer uit en gil: “Meester, mag ik klaarkomen. Alstublieft??”

De vibrator stopt met zoemen. Het kaarsvet druppelt nu minder snel en een donkere stem naast mij zegt gedecideerd: “Nee, die toestemming heb je niet!” Ik schrik en kijk of ik kan zien waar de stem vandaan komt maar alleen de lichtstraaltjes op mijn tepels blijven zichtbaar. Ik blijf puffen en voel dat het vuur daar beneden tussen mijn benen van voluit branden naar smeulen gaat. Het lukt me om mijn orgasme te beheersen. En dan ineens gil ik het uit. Het is alsof ik buiten mezelf treed. Ik til mijn hoofd op en zie aan weerszijden een paar handen. Ze laten koude blokjes ijs over mijn tepels glijden en daar beneden voel ik hetzelfde! Druppels glijden langs mijn borsten en langs mijn liezen. Net zo snel als ze zijn gekomen verdwijnen de handen weer. Ik zie dat mijn tepels zich hebben opgericht en het kaarsvet er om heen is hard geworden. Het kaarsvet vertoont kleine scheurtjes en brokkelt af. Ik hijg van deze plotselinge sensatie. Dan ineens voel ik hoe het leer van een flogger het kaarsvet van mijn borsten slaat. Ik sla kreten uit en bijt vervolgens op mijn onderlip. Kleine pijnscheuten trekken door mijn lichaam en dan…… Oohwww. Ook daaronder voelt het alsof een flogger tekeer gaat. Met regelmatige slagen voel ik hoe het leer tussen mijn benen neerkomt en daarna mijn borsten van kleur laat veranderen. Ik hijg en steun. Mijn Hoofd draait nu al overuren. Dit ga ik volhouden voor mijn Meester. Ik zal laten zien dat zijn sub dit kan volhouden! Langzaam daal ik af in mezelf tot het ritme me te pakken heeft. Ik voel de slagen neerkomen maar toch ook niet. Een vreemd maar ook lekker gevoel komt over mij heen. Ik hoor mezelf kreunen en zuchten en dan ineens is het over. De lichten springen uit. Ik hoor het klikken van musketonhaken en dan ineens kan ik mijn armen en benen weer bewegen.

Ik richt me op en probeer om me heen te kijken maar het is nog steeds aardedonker. Ik wuif met mijn armen om me heen in de hoop iemand aan te raken maar ik sla in het luchtledige. Niets geeft weerstand aan mijn handen. Ik voel onder me. Mijn handen glijden over het leer waarop ik lag vastgebonden. De belletjes aan mijn enkelboeien rinkelen. Wat nu? Ik voel nog een keer en laat mij over de rand glijden van de tafel waarop ik vastgebonden lag. Voorzichtig voel ik hoe mijn voeten de grond raken. De ondergrond is van hout. Dat zal vast een soort looppad zijn. Ik richt me op en schuifel voorzichtig voorwaarts met mijn handen voor me uit. Ik heb nu ook geen enkel idee meer waar ik me bevind in deze ruimte. Zodra mijn voeten het pluche raken zoek ik de houten ondergrond weer op. Zo zal ik minuten lang hebben rondgelopen. Mijn oriëntatie is volledig kwijt en ik heb geen andere keuze dan me erbij neer te leggen. Voetje voor voetje schuifel ik door de donkere ruimte.

Dan vinden mijn handen een pilaar. Ik voel hoe het pluche langs mijn vingers glijd. Ineens grijpen een paar handen mij vast. Voordat ik van de eerste schrik ben bekomen trekken ze mij een stukje naar voren en dan hoor ik het klikken van musketonhaken. Mijn handen zitten vast aan de pilaar! Dan is het een moment stil of……., nee toch niet! Ik hoor iemand naast me met een zachte ademhaling. Ineens voel ik een hand langs mijn haren en langzaam glijd de hand over mijn rug naar mijn billen. Ik zet mijn benen iets uit elkaar. Meester heeft me altijd geleerd dat ik als zijn sub open en beschikbaar moet zijn en ik doe het vanuit een automatisme. De hand is zacht en het lijkt erop dat de persoon een rubberen handschoen aan heeft getrokken. Ineens fluistert een vrouwenstem in mijn oor. “Keurig sletje, je Meester heeft je goed getraind!” Ik schrik en sluit mijn benen. Ik heb nog nooit iets met een vrouw gedaan! Ik weet dat Meester dat geil vind maar hij heeft me nooit gepushed om dat te doen en ik heb hem gezegd dat ik het misschien een keer wilde proberen. Gewoon om het eens te ervaren. Maar dit is onverwacht!

De hand grijpt nu hard aan mijn haren en trekt me achterover. Nu ruik ik ook het parfum van de vrouw. Zoet en sensueel dringt het door in mijn neusgaten. Ik kan haar door de duisternis niet zien. Maar voel hoe het puntje van haar tong langs mijn lippen glijd. Een andere hand streelt over mijn borst en speelt nu zachtjes met mijn tepel. Dit had ik nooit kunnen denken! Ik voel nog een mentale weerstand en houd mijn lippen stijf op elkaar. Ook mijn benen houd ik stevig tegen elkaar gedrukt alsof ik invloed kan uitoefenen op de situatie. Toch voel ik ook een raar gevoel in mijn buik. Kriebels!

Dan ineens klinkt de stem van mijn Meester door een luidspreker. “Is dit wat ik jou heb geleerd!?” Een stilte valt en de vrouw naast me trekt haar handen van mij af. Het is de toon van mijn Meester waarin een vleugje teleurstelling doorklinkt. Honderden gedachten bespringen me in die paar seconden van doodse stilte. Dan zet ik mijn benen weer uit elkaar. Met mijn hoofd naar beneden stamel ik: “S..S..sorry Meester. Ik zal me gedragen zoals U me hebt geleerd”. Hij reageert niet maar ik voel hoe de zachte handen weer bezit van mij nemen. Zachtjes strelen ze mijn lichaam. Langs mijn hals, over mijn rug, langs mijn borsten, over mijn billen, zakkend naar de binnenkant langs mijn liezen om vervolgens weer omhoog te gaan maar net dat plekje waar het broeit slaan de handen over. Het is alsof mijn zintuigen het overnemen. De kriebels worden heviger. Ik voel hoe mijn tepels zich aanspannen. Dan voel ik opnieuw haar hand door mijn haren glijden. Ik voel hoe ze zachtjes mijn haren steeds verder aantrekt en mijn hoofd opzij dwingt. Het puntje van haar tong glijdt opnieuw langs mijn stijf opeen gedrukte lippen. Langzaam en geduldig terwijl de andere hand opnieuw zachtjes met mijn hard geworden tepel speelt. Dan wordt mijn tepel losgelaten en de hand glijd over mijn buik richting het broeinest van mijn kriebels. Het is alsof een andere macht het overneemt en dan….. geef ik mij over. Ik open mijn lippen en voel hoe haar tong bij mij binnendringt. Haar warme gestifte lippen op de mijne drukken. Zacht glibberend en glijdend. Onze tongen maken een hete dans. Haar hand, daar beneden, verdwijnt. Teder voel ik haar handen seconden later over mijn gezicht en zacht maar dwingend druk ze mijn lippen tegen de hare. Gepassioneerd beantwoord ik de tongzoen. Het maakt dingen in mij los die ik nog niet eerder voor mogelijk hield. Zelfs niet over gedroomd had. Minuten lang tongen we en voel ik dat diep in mij een vuur wordt ontstoken. Haar warme tong maakt een gepassioneerde dans met de mijne. Dan ineens hoor ik hoe mijn boeien worden los geklikt van de paal. De kus wordt verbroken en de sensuele geuren van seconden geleden sterven weg. Verbouwereerd sta ik daar en probeer te voelen of ik haar nog vind. Maar opnieuw voelen mijn handen alleen het luchtledige.

En dan keert de realiteit ineens terug. Wat heb ik gedaan!! Het besef dat ik zojuist met een vrouw heb gezoend dringt tot me door. Ik ben niet lesbisch en ook nooit geweest! Kan dit? Kan dit bestaan als ik een overtuigd hetero ben? Tientallen gedachten schieten door mijn hoofd. Toch voelde dit heel lekker en goed. Ik voel iets in mijzelf broeien. Kriebels in mijn buik maar ik merk ook dat ik geil ben. Heel geil! Mijn hand gaat naar de kern van die geilheid en twee vingers vinden hun weg naar mijn clitoris. Zachtjes begin ik te wrijven maar dan wordt de stilte doorbroken. “Heb jij daar toestemming voor?”,hoor ik mijn Meester vragen. Ik trek mijn direct hand weg en voel dat mijn gezicht rood aanloopt! Het was een handeling geweest uit lust, dierlijke lust! Maar Meester had inderdaad gezegd dat de gebruikelijke regels van toepassing waren. En hiervoor moet ik toestemming vragen. Nu ik besef dat ik zijn regel heb overtreden, zal ik natuurlijk straf krijgen. De gedachte had mijn brein nog niet gepasseerd of ik voel hoe sterke handen mijn bovenarmen vast grijpen en mij meesleuren. Ik heb amper de tijd om mijn voeten neer te zetten.

Gedecideerd wordt mijn hoofd naar beneden geduwd. Ik voel hoe mijn handen in openingen worden geplaatst en seconden later sta ik gebukt vast. Ik weet bijna zeker dat het een schandpaal is, waarin ik terecht ben gekomen. Dat had ik natuurlijk eerder gevoeld op mijn tocht door de ruimte! “Hardop aftellen vanaf twintig!” hoor ik mijn Meester, door de speaker, zeggen. Ik zet me schrap en weet dat de straf die zal komen streng is. Ik weet wat er nu van mij word verwacht en roep hardop: “Twintig!”Ik hoor het bekende geluid van een cane fluiten als hij door de lucht zwiept. Het dringt in het vlees van mijn billen en zal ongetwijfeld een rode streep op mijn blanke billen achterlaten. “Dank U Meester, negentien!”roep ik na de eerste slag. De slagen volgen elkaar zo snel op als ik tel. Tranen biggelen na de tiende streep over mijn wangen maar ik zal hem laten zien dat ik het aankan en dat hij trots op mij mag zijn! Met bibberende stem tel ik verder af en voel het nagloeien van de cane.“Dank U Meester”, zijn mijn laatste woorden en ik hoor iemand weglopen. Nog steeds sta ik in het schandblok en hoor niet dat er aanstalten worden gemaakt om mij eruit te halen. Het wordt weer stil en ik hoor mezelf snikken. Mijn billen gloeien van de straf die ik luttele momenten daarvoor heb ontvangen. Seconden lang blijft het stil maar langzaam dringt de geur van het zoete sensuele parfum tot mij door en doet mij de pijn vergeten. Ik zie niets maar kan haar aanwezig voelen. Dan zijn er handen die mijn billen beroeren. Zachtjes strelen ze mijn geslagen billen. Het is een vreemde sensatie die opnieuw door mijn lijf trekt. De tedere bewegingen contrasteren met de harde slagen die ik net heb gevoeld. Steeds dichter bewegen de vingers naar mijn brandende oventje waar het volgens mij steeds heter en ook natter is gaan worden. Maar er wordt subtiel voor gezorgd dat het net niet word geraakt. Tot ineens,…. de zachte handen trekken mijn bilhelften ruw uit elkaar. Een koude druppel stroperige vloeistof glijdt tergend langzaam door mijn bilnaad. Een koude rilling trekt door mijn lichaam en ik voel dat kippenvel zich op mijn huid aftekent. Dan voel ik iets kouds tegen mijn sterretje drukken. Beetje bij beetje wordt een plug bij mij naar binnen gebracht. Ik kreun hard als het dikste deel door mijn weerstand dringt maar direct daarna omsluit mijn vlees de koude glazen plug. Meester heeft me getraind om ze te ontvangen en hoewel ik er altijd moeite mee heb gehad voelt het nu heerlijk aan. Het bevredigt de geilheid die in mij borrelt. Haar zachte vingers beroeren nog een aantal seconden mijn buitenste schaamlippen. Ik hoor mezelf kreunen onder haar subtiele vrouwenhanden. Haar handen strelen mijn lichaam maar vermijden elke erogene zone van mijn lichaam. Mijn geilheid wordt nog meer aangewakkerd. Ze kust plekken in mijn hals waardoor ik nog geiler wordt. Voor die plek heb ik altijd een zwak gehad. Dan hoor ik een paar klikken en ben plots bevrijd uit het schandblok.

Opnieuw verdwijnt de zoete geur uit mijn directe omgeving. Ik richt me op en voel in het duister. Er is niets dan lucht om mij heen maar ik word nu toch naar een deel van de ruimte getrokken. Ik voel een lichte warme luchtstroom en probeer die te volgen. Stapje voor stapje schuifel ik over de vloer. Niet meer afvragend of ik over pluche of harde ondergronden loop. Ik volg slechts de stroom met warme lucht. Het voelt lekker op mijn naakte lichaam. Een paar keer raak ik mijn balans kwijt en stoot me tegen een paar blokken maar ik blijf mijn weg vervolgen. Nieuwsgierig waar de stroom lucht vandaan komt. Ik moet vlakbij zijn want ik hoor hoe de lucht blaast. Plots ontbrand een fel licht en valt in een rechte straal naar beneden. Mijn ogen hebben een paar seconden tijd nodig om te wennen aan de felle lichtstraal. Ik knijp mijn ogen uit automatisme dicht maar als ik ze langzaam weer open kijk ik naar een smalle ronde schijf. Rondom de schijf is een smal rooster. Daar kwam de luchtstroom dus vandaan. In het midden van de schijf staat een kleine vierkante rechtopstaande biels met ringen eraan. De ronde schijf en de biels zijn deels bekleed met leer. Ik probeer te bedenken wat de bedoeling is maar lang hoef ik daar niet over na te denken. Mijn armen worden aan weerzijden gepakt en ik geef van schrik een gil. Dan gaat het heel snel. Bijna routineus word ik op mijn knieën gedwongen en met de rug tegen de balk gezet. Mijn handen worden snel en vakkundig achter aan de kleine balk vast gemaakt. Mijn grote borsten steken nu pront naar voren. Het felle licht verhindert me om meer te zien dan buiten de strak naar beneden schijnende lichtbundel. De hele actie zal niet meer dan een paar minuten hebben gekost. Ik kan me ook niet meer herinneren dan dat er twee personen waren die volledig in het zwart waren gekleed. Dan is er weer een doodse stilte.

Ik kijk om me heen maar zie geen actie. Nieuwsgierig blijf ik om me heen kijken en hoor dan plots een klik. Alsof er iets wordt ontgrendeld. Heel langzaam begint de schijf rond te draaien. Ik probeer te kijken of ik meer kan zien maar om me heen blijft alles donker. Na een paar rondjes komt de schijf vanzelf weer tot stilstand. Ineens kraakt de speaker en de tune van het spelprogramma ‘Rad van fortuin’ begint te spelen. Plots roept een stem: “Dames en heren, welkom bijijijijijijij het rad-van- genot!” Het spel waarbij subjes kunnen laten zien dat zij goed pijp- en zaadsletjes zijn!” Ik hoor het geluid van applaus klinken. Vele gedachten bespringen me. Schrik, geilheid, spanning en ook spelen die kriebels in mijn buik weer op. Ik kijk om me heen maar zie niets! Het is een paar minuten stil en nog meer spanning bouwt zich in mij op. Ik denk plots terug naar het moment dat ik Meester ooit eens stoer had gezegd ook wel een zaadsletje te kunnen zijn toen we naar een heftige geile film hadden gekeken. Mijn gedachten worden onderbroken door de stem: “En dan zijn hier de heren……, volledig getest, goed bevonden en klaar om te gaan!!!” Opnieuw klinkt er uit de speakers applaus. Ik blijf om me heen kijken en zie dan plots een beweging. Vrijwel onzichtbaar zijn rond de lichtbundel gedaanten in het zwart opgedoken. Het enige wat ik kan zien is de flikkering van knopen tegen een zwarte achtergrond. “Dames en heren, en dan nu de regels van het spel!”roept de stem. “Het sletje steekt haar tong uit en krijgt op het puntje van haar tong een dobbelsteen. Het spel start niet eerder dan dat de dobbelsteen valt. Eens gevallen zal het aantal ogen bepalen hoe vaak het rad wordt gedraaid. Het sletje pijpt de pik waarvoor het rad stil valt. Het pijpen gaat door totdat de pik zijn zaad verschiet. Dan wordt opnieuw aan het rad gedraaid!” Een nieuwe stilte valt. Nou, dat is duidelijke taal. En opnieuw bespringen tientallen gedachten mijn brein, die na enkele seconden worden gekanaliseerd tot de gedachte: Zal ik ‘rood’ roepen of niet! Oké, Meester en ik hebben wel eens met andere koppels gespeeld maar dan had hij zicht op mij. Maar nu! Nu zonder hem en met andere mannen. Natuurlijk is hij er bij maar ik kan hem niet zien en…… Het dilemma speelt door mijn hoofd maar ik ben ook geil, zo geil! Ik zit zo vol spanning maar ik zwijg. Ik krijg het woord niet over mijn lippen. Meester heeft dit georganiseerd en ik zal laten zien dat ik zijn trotse sub ben!

Langer nadenken is ook niet meer mogelijk want de stem roept: “Heren presenteert u!” Ik zie handen met de knopen spelen en voor, links rechts en hoogstwaarschijnlijk ook achter mij worden harde lullen uit hun schuilplaats gehaald. Kleine, dikke, lange, harde, blanke en ook een zwarte lul. Ze steigeren wild en komen nu dichterbij. Nog steeds kan ik niets anders zien dan lullen met een geschoren zak eronder. De aanblik van al dat hard geworden vlees maakt me nog geiler. Dan word ik gedwongen mijn mond te openen en ik weet wat er van mij wordt verwacht. Ik steek mijn tong uit en een dobbelsteen wordt op het puntje van mijn tong gelegd. Een muziekje met tromgeroffel begint zachtjes te spelen. De intentie wordt opgevoerd en het geluid zwelt aan totdat het plots stopt. De dobbelsteen ligt nog steeds op het puntje van mijn tong. Het is alsof ik word meegezogen in de muziek en ik beweeg lichtjes mijn tong. De dobbelsteen valt en vol spanning kijk ik naar beneden. Het getal is vier. Mijn hart slaat een keer over. Ik moet vier lullen pijpen totdat zij hun zaad spuiten. Een kleine rilling trekt door mijn lijf. Lang heb ik niet om verder na te denken. De stem roept enthousiast: “Vier, het getal is vier! Laat het rad draaien en het lot zal beslissen!” Handen pakken mij van achteren beet en draaien mij rond. De harde lullen zijn zo dichtbij dat ze tegen mijn wangen slaan als ik ronddraai. Ik zie alle soorten lullen voorbij komen en ben nu ook nieuwsgierig waar het rad zal stoppen. Ik draai langzaam rond en heb de lullen nu diverse keren voorbij zien komen. Ik merk dat de schijf begint te vertragen en ik zal nu spoedig weten wat het lot voor mij in petto heeft. Langzaam tikt het rad door en blijft dan staan. Uit spanning had ik mijn ogen gesloten en voelde alleen de eikels tegen mijn gezicht slaan als ik ronddraaide maar nu open ik ze langzaam. Ik kijk naar een kleine maar dikke lul. Het is duidelijk dat hij er zin in heeft want lange slierten voorvocht druipen van zijn eikel. Het dikke gevaarte staat fier rechtop. Ik kijk even naar boven maar kan niets zien. Het is enkel deze dikke lul in mijn gezichtsveld. Ik aarzel nog een moment maar steek dan voorzicht mijn tong uit. Ik beweeg mijn hoofd naar voren. Ik voel hoe de sliert voorvocht mijn tong raakt en de zilte smaak dringt to me door. Dan open ik mijn mond en sluit langzaam mijn lippen om zijn enorme eikel. Ik laat het puntje van mijn tong langzaam over zijn spleetje gaan en voel hoe de eikel in mijn mond nog verder groeit. Dan beweeg ik mijn mond verder over de lul. Mijn tong voelt zijn aderen pulseren en zachtjes begin ik mijn hoofd heen en weer te bewegen. Deze is op spanning want ik voel hem kloppen in mijn mond. Ik moet mijn mond wijd openhouden voor dit enorme gevaarte. Hij is weliswaar klein maar ook erg dik. Ik ruik zijn mannelijkheid en begin steeds geiler te worden. Pijpen doe ik graag en volgens Meester ben ik zijn pijpkoningin. Ik ben mijn tempo op te voeren en voel hoe het warme en kloppende stuk vlees heen en weer schuren over mijn tong en langs mijn wangen gaat. Net als ik hem uit mijn mond laat glijden en zijn schacht wil gaan likken vliegen de stralen zaad langs mijn wangen. Ik voel het warme zaad tegen mijn schouder aan spuiten en tegen mijn hals totdat de pik langzaam begint te zakken en te krimpen. Ik lik de druppel die onder aan zijn eikel hangt eraf. Dan stapt hij uit de bundel met licht. Ik voel hoe het zaad langzaam over mijn lijf druipt. Het kriebelt maar ik kan er niets aan doen. Ik ruik zijn zaad en het maakt me opgewonden. God, hoe lang ben ik hier al en niemand heeft mijn clit nog aangeraakt. Ja, ik ben geil! Ik kan me niet heugen dat ik ooit eerder zo geil ben geweest. Het is niet alleen het pijpen maar deze hele situatie, de spanning, de duisternis, de verrassing!

Ineens spreekt de stem weer. “Bravo sletje! Laat het rad maar draaien!” Ik voel hoe ik word vastgepakt en een paar handen mij een zwiepertje geven.”het rad van fortuinmuziekje begint weer te spelen. Ik draai rond maar sluit mijn ogen. Enerzijds voor de verrassing maar anderzijds om ook niet duizelig te worden. Opnieuw voel ik hoe harde lullen tegen mijn gezicht slaan. Naarmate de snelheid afneemt voel ik ze steeds langzamer over mijn gezicht glijden. Mijn wangen zitten onder het voorvocht van de druipende lullen. Dan stopt het rad en ook de muziek. Ik hoor hoe de stem zegt: “Hoooo, wat nu??!!! In het midden gestopt?” Ik hoor nu tromgeroffel en open langzaam mijn ogen. Ik ben precies tussen de zwarte en de lange smalle pik gestopt. Als het tromgeroffel stopt roept de stem: “Heren stapt u maar naar voren. Succes met beide lullen pijpsletje. Aan het werk!” Dan zwijgt de stem en de muziek. De druipende lullen komen dichterbij. Ze zijn al flink geil want het voorvocht druipt van hun glimmende eikels. Gedwee open ik mijn mond en steek mijn tong naar buiten. Ik kijk naar boven zoals mijn Meester mij heeft geleerd maar zie niets anders dan het felle licht en daarachter zie ik slechts duisternis. Ik concentreer me nu op de pikken en moet besluiten welke ik als eerst ga afzuigen. De lange pik is het dichtst bij en ik steek mijn tong uit zodat zijn eikel over mijn tong glijd. Zachtjes sluit ik mijn lippen om zijn eikel en begin hem te pijpen. Ik voel zijn eikel heen en weer glijden over mijn tong. Uit de duisternis hoor ik een man kreunen. Op de één of andere manier maakt het me trots. Ik ben nog maar een paar minuutjes bezig en laat hem nu al kreunen. Het is ook alsof ik een stukje controle heb over de situatie. Ik ben weliswaar gebonden maar ik ben het die hem opgeil. Ik laat zijn pik uit mijn mond glijden en richt me nu op de zwarte pik. Die is nog harder gaan druipen van het voorvocht. Hij is niet enorm groot zoals de clichés altijd doen geloven. Het is eerder een gemiddeld maatje pik. Maar hij ziet er lekker uit met sterke pulserende aderen en staat lichtjes naar boven. Als ik zijn eikel omsluit proef ik het voorvocht en voel de pompende aderen langs mijn lippen schuren. Ik begin met mijn tong rondjes te draaien om zijn eikel en een minuut later laat ik deze man ook kreunen. Ik lik langzaam naar het begin van zijn schacht en neem zijn ballen één voor één in mijn mond. Zachtjes laat ik mijn tong over zijn geschoren balzak gaan. Om me vervolgens weer tergend langzaam naar boven te likken waar ik zijn pik nu in één keer in mijn mond neem. Hij kreunt nu nog harder en ik voel zijn pulseren in mijn mond. Tijd om even af te koelen mannetje! Ik richt me weer op de andere lange pik en geef hem een zelfde behandeling totdat ik ook zijn pik steeds harder in mijn mond voel kloppen. Net als ik me weer op de zwarte pik wil richten besluiten beiden heren het anders. Beide drukken hun kloppende eikels in mijn mond en ik kan niets anders doen dan mijn mond zo wijd mogelijk open te sperren. “Likken slet!”zegt één van de mannen. Ik laat mijn tong heen en weer gaan langs de onderkant van beide eikels. Het is slechts een paar seconden later als ik de warme stralen zaad in mijn mond voel schieten. Ik ben nooit een slikker geweest maar voel de eerst straal achter in mijn keel komen en heb geen andere keus. Ik voel een neiging tot kokhalzen en tranen lopen over mijn wangen. Toch gaat mijn huig op en neer en het zaad verdwijnt in mijn keel. Beide heren spuiten hun laatste druppels in mijn mond en ik werk het restant over mijn lippen. Ik voel hoe het langs mijn kin druipt, op mijn borsten en zich een weg naar beneden baant. “Lik ons schoon zaadsletje!”zegt een zware mannenstem. Ik ben nog bezig deze nieuwe ervaring in mijn hoofd te verwerken maar de druipende pikken worden naar voren geduwd. Ik krijg echter geen tijd en weet wat er van mij wordt verwacht. Ik neem de snel slap worden pikken in mijn mond en zuig het zaad eraf. Een sterke zilte smaak vult mijn mond. Dan trekken de pikken zich terug in het duister en treed de stilte in. Zaad druipt nog van mijn kin en ik voel me echt een zaadsletje. De ene helft van mij verafschuwt wat ik zojuist heb gedaan en de andere kant omarmt het geile gevoel dat het me geeft. Meer tijd om na te denken krijg ik niet.

Het geluid van applaus klinkt uit de speakers. Opnieuw begint de tune te spelen. “En wie wordt onze laatste kandidaat? Laat het rad maar draaien!”roept de stem. Ik sluit mijn ogen als warme handen mij bij de schouders pakken en een duwtje geven. Het rad begint te draaien. De tune draait mee en sterft langzaam weg als het rad tot stilstand komt. Voorzichtig open ik mijn ogen en ik kijk naar een kleine maar behoorlijk dikke pik. Hij is kaarsrecht en heeft een enorme eikel en ook deze glimt van het voorvocht. “Vermaak ons met jouw pijpkunsten zaadsletje!” roept de stem en dan zwijgt de speaker. Stilte treedt weer in en mijn wereldje is beperkt tot de kleine pik die hier fier voor mijn gezicht staat te steigeren. Het licht schijnt op het donkere pak waar een mannenlichaam achter schuil moet gaan. Automatisch kijk ik naar boven maar zie niets anders dan het felle licht en de duisternis erachter. Ik zal nooit weten aan wie deze pik toebehoort. Alleen jij en de pik!, roept het tafereel. De laatste van vier en ik ben vast besloten mijn Meester te laten zien waarom hij mij zijn pijpkoningin noemt. Ik moet mijn mond wijd sperren maar neem hem zonder aarzeling in één keer in mijn mond. Mijn voorhoofd raakt zijn buik en het puntje van mijn neus raakt zijn schaamheuvel. Ondanks het kleine formaat vult de brede pik mijn mond. Zijn ballen raken mijn kin en ik voel hoe het zaad van de vorige mannen ertegen aan plakt. Het maakt dat ik me een vies zaadsletje voel maar wel een hele geile. Het deel van mijn hersenen dat mijn ratio beheerst staat uit en ik laat me helemaal gaan! Heet, hitsig en gewillig steek ik mijn tong uit en lik zijn ballen. Ik voel hoe zijn huid samentrekt als ik mijn tong er langs laat glijden. Ik hoor hem nog niet kreunen. Maar goed, ik ben ook nog maar net begonnen. Ik proef zijn voorvocht op mijn tong en zuig harder. Het maakt me geil! Hoewel ik geboeid ben, ben ik het die hem geil maakt. Mijn bewegingen, mijn spel, ik zal mijn Meester laten zien dat hij trots kan zijn op zijn pijpsletje! Ik weet dat hij graag vol trots over mij praat met andere Meesters als het op pijpkwaliteiten aan komt. Dan ga ik hem nu zeker niet teleurstellen!

Ik voel het warme harde vlees over mijn tong en langs de wanden van mijn wangen. Mijn hoofd gaat op en neer. Ik luister aandachtig want ik wil hem horen kreunen. Zo snel als de anderen kwamen, zoveel moeite moet ik voor deze doen. Mijn hoofd beweegt op en neer en de dikke eikel schuurt dan weer snel en dan weer langzaam over mijn tong. Ik ben het die de maat dicteert maar het is zijn beheersing die maakt dat ik er hard voor moet werken. Ik lik zijn ballen en neem ze in mijn mond om er zachtjes langs te likken met mijn tong. Dan hoor ik een eerste zachte kreun en het bevestigd mij dat ik op de goede weg ben. Ik wissel de ballen nu af en neem ze één voor één in mijn mond. Zachtjes beroer ik ze en warm ze op om het zaad te laten borrelen dat ik nodig heb om deze opdracht te laten slagen. Ik voel de balzak pulseren en samentrekken tegen mijn likkende tong. Als ik denk dat ik hem bijna daar heb neem ik zijn lul weer vol in mijn mond en begin hem opnieuw te pijpen. Ik voel de aderen in zijn lul pulseren maar nog komt hij niet. Ik verdubbel mijn pogingen en ik wissel snel en langzaam pijpwerk af. Zuig hard op zijn eikel en proef zijn vele voorvocht maar spuiten doet hij nog steeds niet. Ik hoor hem weliswaar zwaar ademen en af en toe kreunen maar meer reactie is er nog niet. Hij maakt me gek maar ik wil mijn Meester laten zien dat hij trots op mij kan zijn! Opnieuw doe ik mijn best en voel het warme vlees langs mijn lippen schuren. Ik krijg kramp in mijn kaken en neem een paar seconden pauze.

Dan voel ik hoe een hand door mijn haren glijden. Zachtjes worden de vingers bijeen getrokken en ik voel hoe er spanning op mijn hoofd komt te staan. De hand dwingt mij naar boven te kijken in het zwarte niets. Daar hoor ik een zware stem zeggen: “Als je mijn zaad wil sletje dan mag je daar om vragen. Hoe hard je ook pijpt, je krijgt het alleen als je er om smeekt!”Dan laat de hand mijn haar los en verdwijnt weer in de duisternis. Shit! Schiet het door mijn gedachten. Voor een andere sub misschien niet moeilijk maar voor mij…… Meester weet dit ook en hij zal vast wel met hem hebben gepraat. Ik word opstandig en boos. Meester weet heel goed dat ik dit heel moeilijk vind! Ik kijk naar de druipende pik voor me. En toch wil ik mijn Meester niet teleurstellen. Vol overgave stort ik mij op de pik en begin hem nu met nog meer overgave te pijpen. Ik hoor zijn ademhaling steeds zwaarder worden maar kan hem niet verleiden tot klaarkomen. De zware stem zegt: “Ik weet wat je probeert sletje maar je weet wat er van je wordt verwacht!”

Ik pauzeer opnieuw op mijn kaken wat rust te geven. Ik kijk op maar zie niets anders dan duisternis. Mijn wereld bestaat alleen uit de dansende pik voor mijn ogen, een knagend dilemma en geilheid. Ondanks het aan mij vretende dilemma voel ik het ook in mij branden. Ik wil dit zaad. Niet alleen meer om de opdracht te halen maar het is nu een doel op zich geworden dat ik wil halen. Het is een soort trots dat mij drijft. Ik slik, kijk op en wil vragen om het zaad maar krijg niets uit mijn keel. Ik staar in het donker en hoor: “Toe maar sletje, je kunt het best!” Ik blijf staren en zie dat de fier rechtopstaande lul begint te zakken. Ik hoor de zware stem plagend zeggen: “Ach, van al dat getreuzel……..nu moet je weer opnieuw beginnen!”

Ik beweeg mijn hoofd naar voren en neem zijn eikel in mijn mond en begint met mijn tong rondjes om de eikel te draaien. Al snel voel ik het bloed weer door de lul stromen en als ik hem verder in mijn mond neem voel ik de aderen hard pulseren. Een kreun ontsnapt aan zijn mond maar nog steeds kan ik hem niet verleiden om zijn zaad te verschieten. Ik verdubbel mijn poging en neem hem nu ver in mijn mond en heb zelfs de neiging tot kokhalzen. Tranen stromen over mijn wangen maar ik blijf stug doorgaan tot het besef komt dat ik er echt om moet vragen. Het is alsof mijn hersenen kortsluiting maken. Een rilling loopt door mijn lijf en met zere kaken kijk ik langzaam omhoog.

Ik moet door deze grens heen en stotter: “M..M..mag ik uw zaad meneer?” Ik hoor dat iemand zachtjes lacht. “Wat is dat sletje?”hoor ik de zware stem zeggen. “Ik hoor je niet. Spreek luider!” Shit, shit, shit!, schiet het door mijn hoofd. Ik zeg het toch klootzak!, schiet het door mijn hoofd. Toch kijk ik opnieuw op in het duister, verzamel moed en zeg met verheven stem: “Mag ik uw zaad meneer?” Dan is het even een paar minuten stil. Ik word gek van de spanning maar weet dat ik niet mag aandringen. “Noem je dat smeken sletje?” Zegt de zware stem. Ik word boos en klein tegelijk en ben een moment stil als ik weer tot mezelf kom. Ik staar naar de pik die weer kleiner begint te worden. Ik voel mijn kaken en voel ook nog steeds het vuur in mij branden. Dit bedoelde Meester natuurlijk toen hij vertelde dat subs mentaal diep moesten gaan in de donkere kamer. Het brandend vuur in mij en de wil om mijn Meester niet teleur te stellen maken dat ik mijn hoofd opnieuw opricht en buiten mezelf treed. Ik hoor hoe ik de woorden uitspreek en kan alleen hopen dat ze het gewenste effect hebben. “Meneer, wilt u alstublieft uw geile zaad over mij spuiten?” Dan is er stilte en gebeurt er seconden lang niets.

Dan zie ik hoe een zware hand uit de duisternis de lichtbundel binnendringt en de dikke lul omvat. Ik hoor de zware stem zeggen: “Hoofd achterover, sluit je ogen en open je mond zaadslet! Steek je tong naar buiten en onder geen beding sluit je je mond totdat ik daar toestemming voor heb gegeven. Heb je dat begrepen!?” Een siddering trekt door mijn lichaam als ik hem zijn lul zie aftrekken. Ik bevestig zijn vraag en doe wat hij zegt. Seconden later voel ik hoe warme slierten zaad tegen mijn gezicht schieten. Warm zaad dat in mijn mond en op mijn tong beland. Ik kokhals als een straal ver in mijn mond schiet en voel tranen over mijn wangen lopen maar ik weet mijn mond gesperd te houden. Deze man lijkt onverzadigbaar en straal na straal voel ik komen. Dan schuurt zijn lul langs mijn kin om de laatste druppels af te vegen en hoor ik hoe zij zich terugtrekt. Ik houd mijn ogen gesloten zoals mij is opgedragen. Het warme zaad voel ik langzaam langs mijn gezicht glijden.

Ik hoor gerommel voor mij. Dan hoor ik de zware stem: “Je mag je ogen openen meisje!” Langzaam open ik ze en staar naar mezelf in een grote spiegel waarboven slechts één woord staat: Zaadslet. Ik staar naar mezelf met open mond. Zaad druipt van mijn wangen, kin, tong en ook mijn borsten en haren zitten onder. “Slikken!”zegt de zware stem. Nog onder de indruk bedenk ik mij geen moment en slik het zaad door dat zich in mijn mond bevind. “Keurig meisje, jouw Meester mag trots op je zijn!” Dan wordt het licht uitgeknipt. Ik hoor hoe de spiegel wordt weggehaald. Handen maken mijn boeien los en dan hoor ik hoe de geluiden verdwijnen uit de ruimte.

De hele opdracht heeft veel van mij gevraagd. Ik laat me van het plateautje zakken en kruip een paar meter op handen en knieën en ga dan tegen een pluche paal zitten. Ik wrijf even over mijn knieën en leun dan tegen de paal. Ik sluit mijn ogen en zie mezelf weer in de spiegel staren. De geur, de smaak en het gevoel van hun zaad maakt dat ik nog steeds brand van binnen. Mijn vingers voelen aan mijn gezicht en het zaad plakt aan mijn vingers. Mijn kut brand van begeerte maar ik weet dat ik daar niet zonder toestemming mag aankomen. Ik hoor de stem weer zeggen dat mijn Meester trots op mij mag zijn. Ik denk daar een paar seconden over na en zie mezelf weer in de spiegel staren. Ik voel mezelf groeien en bedenk dat ik ook trots ben op mezelf. Ik heb dit gedaan! Dan besef ik me dat ik nog onder het zaad zit. Ik haal mijn vinger langs mijn tepel en voel het zaad aan mijn vinger plakken. Uit automatisme probeer ik het af te vegen aan de vloer maar een stem schalt door de speaker: “Laat dat meisje!” Langer tijd om na te denken wordt mij niet gegund als de stem uit de speaker mij maant om mijn weg voort te zetten. Waarheen dat ook moge zijn.

Ik strek met nogmaals uit en probeer rechtop te staan. De duisternis is teruggekeerd en ik voel om me heen. Niets anders dan het luchtledige en een pilaar met pluche in mijn rug. Mijn richtinggevoel is totaal ontregeld en op de tast schuifel ik verder door de ruimte. Ik voel weer allerlei materialen en vormen. Dan zie ik in een verre hoek een minuscuul lichtpuntje dat mijn aandacht trekt. Een kleine schittering van licht op metaal. Het is nog geen sinecure om te komen waar ik moet zijn. Ik klim en klauter over blokken van een foamachtig materiaal en langs pilaren met pluche en betonnen en houten ondergronden maar dan sta ik eindelijk oog in oog met het minuscule lichtje. Aan weerszijden van het lichtje liggen twee kettingen met een musketonhaak eraan. Aan het ene kettinkje hangt een labeltje met het woord neukslet en aan het andere kettinkje een labeltje met het woord anaalslet. Onder het lichtje staat een sticker op de grond geplakt waarop staat geschreven: ‘Op handen en knieën en kies welke haak aan jouw collar wordt gehaakt’. Over die keuze hoef ik niet lang na te denken. Ik voel hoe de buttplug nog in mijn achterste zit maar ben zeker geen groot fan van anaal. Ik pak de haak met het label neukslet en klik hem aan mijn collar.

Met dat ik de haak vastklik gaat het lichtje uit en knipt plots een lange lichtslag aan met kleine zacht oplichtende led-lampjes. De ketting wordt strak getrokken en op handen en knieën word ik gedwongen de ketting te volgen. De ondergrond is zacht en mijn knieën worden gelukkig gespaard. ik word binnengehaald en dan? Allerlei gedachten bespringen mijn hoofd. Mijn kut brand nu helemaal van verlangen. Allerlei gedachten bespelen mijn verlangen. De ketting wordt nu sneller binnengehaald en ik kruip steeds sneller. Dan valt de ketting stil en komt slap te hangen. Op de grond staat een tweede sticker met de tekst: ‘Buk, handen op je rug en steek je kont zo ver mogelijk naar boven’ Ik begrijp wat van me verwacht wordt en ik druk me tegen de zacht vloer en spreid mijn benen zoals me is geleerd. Ik zou er zeker geen bezwaar tegen hebben als ik nu hard doggystyle wordt geneukt. Ik voel dat ik zo geil ben dat het vocht langs mijn benen druipt. Maar zoals als alles in deze plek word ik wederom verrast als ik strengen leer tegen mijn billen voel. In een zacht ritme worden mijn billen om en om gefloggerd. Al snel wordt het tempo omhoog gebracht en ben ik aan het puffen om het vol te houden. Net als ik bijna op het punt sta het stopwoord te roepen, stopt het floggeren net zo plotseling als het is begonnen. Mijn billen branden van de pijn en toch wakkert het in mij het vuur verder aan. Dan ruik ik opnieuw de zoete geur van parfum en voel hoe twee handen zachtjes mijn billen strelen. Ik lig doodstil te hijgen van de zweepsessie maar dit voelt oh zo lekker. Zachtjes strelen de handen mijn billen en ik voel hoe de vingers langzaam langs mijn natte dijen strelen.

Dan voel ik een hand door mijn haren die mijn hoofd opzij draait. Twee vingers strelen mij lippen en duwen lichtjes maar dwangmatig zodat ik mijn mond open. Ik proef mijn eigen geil en kreun. Dan voel ik hoe de vrouw al haar vingers tussen mijn benen duwt. Ik kreun hard en beweeg mijn bekken op en neer. Dit is zo geil! Opnieuw word ik gedwongen mijn vingers af te likken en proef ik mijn eigen geil. Ze blijft dit een aantal keren herhalen en dan krijg ik plots twee harde meppen op beide billen en wordt de ketting weer strak getrokken. Ik hijg van geilheid. Op handen en knieën volg ik de lijn met ledjes totdat ik de katrol zie waar de laatste meters worden binnengehaald. Vlak voordat de ketting binnen wordt gehaald stopt de katrol en voel ik hoe iemand de haak van mijn collar los maakt. Ik tril van spanning en geilheid. Een mannenstem zegt: “Hmm, een neukslet!” Ik voel hoe een hand in mijn nek wordt gelegd en langzaam langs mijn ruggengraat een weg naar beneden vind. Zonder pardon worden er een paar vingers naar binnen geduwd. Ik kreun als hij mijn kut vingert en met zijn duim over mijn klit wrijft. Ooohhh, dit is zo geil. Als hij zo doorgaat zit ik heel dicht tegen klaarkomen aan. Alsof hij mijn gedachten leest wordt er plots gestopt. Ik voel hoe ik bij de ring van mijn collar wordt gepakt. Een zacht licht knipt aan en een houten muur met een gat in het midden is zichtbaar. Ik kan een blik werpen op de figuur naast mij maar hij is volledig in een zwart gewaad gehuld waardoor ik niets anders kan zien dan zijn handen. Een kleine twee meter voor het muurtje word ik op mijn knieën gedwongen. Zoals Meester mij heeft geleerd ga ik gelijk in de houding met gespreide benen en mijn armen achter mijn rug gevouwen zoals een goed sub betaamd. Ik buig mijn hoofd en wacht totdat ik word aangesproken.

Daar hoef ik niet lang op te wachten. “Zo jij bent een neukslet lees ik op het label”, hoor ik de mannenstem quasi ongeïnteresseerd zeggen. Het is geen vraag maar het klinkt meer als een vastgesteld feit. Ik houd wijselijk mijn mond. Zo lang er niets wordt gevraagd lijkt mij dat het beste. Het blijft even stil en ik hoor hoe er wordt gesleept met spullen. Dan hoor ik meer voetstappen die achter mij blijven staan. Dan wordt het licht gedimd en kan ik amper meer iets zien. “Sta op en in de houding” zegt de mannenstem voor mij. Ik krabbel op en neem de houding aan die ik ken. Hoofd licht gebogen, benen wijd en armen achter mijn rug. Seconden later voel ik hoe meerdere handen aan mijn borsten voelen, in mijn billen knijpen en vingers in mijn kut duwen. Dit is geil en ik kan me niet inhouden en kreun. Ik hoor goedkeurend gemompel. Dan verdwijnen de handen. “Dus jij bent een neukslet?” hoor ik een stem in mijn oor fluisteren. Mijn gedachten zijn al lang niet meer helder en ik wil nu niets liever meer dan pik in mij. Nooit gedacht dat ik het zou zeggen maar zonder aarzelen bevestig ik zijn vraag en zeg: “Ja meneer!” Het is een drempel die ik nu zo maar heb genomen. De geilheid speelt parten met mijn logisch verstand. Ik adem zwaar en hijg lichtjes. “Zeg het me dan!” zegt de mannenstem. Oohh fuck, dit is moeilijk! Ik wil wat zeggen maar kan het niet. Mijn mond wordt droog. Bevestigen is een ding maar hardop zeggen dat je een neukslet bent tegenover vreemden…. Het blijft stil. “Kom, kom, we kunnen niet gaan beginnen als je het ons niet verteld neukslet. Je wilt toch pik?” zegt de mannenstem ruw. Onbewust knik ik maar ik krijg het niet over mijn lippen. Ik voel opnieuw twee vingers die langs mijn schaamlippen glijden. De mannenstem sist in mijn oor: “Je druipt neukslet, je hoeft alleen maar te zeggen wat ik je vraag en dan krijg je jouw beloning”. Ik doe een nieuwe poging maar kom nog niet verder dan: “Ik b..b..ben een…..” Ik voel nu meer handen over mijn lichaam en kan een kreun niet langer inhouden. Ik heb het gevoel te exploderen als ze mijn nog langer strelen en aanraken. Dan maakt mijn brein kortsluiting en ik fluister: ‘Ik ben jullie neukslet” Zo het is eruit! Maar de mannenstem is nog niet klaar mij verder te folteren.

“En dan nu met overtuiging neukslet en harder!” Opnieuw begin ik te stotteren en krijg het niet over mijn lippen. Dan voel ik hoe twee paar lippen aan mijn tepels beginnen te zuigen. Shit, hoe kan ik hier nu tegenop? Mijn ratio is nu helemaal weg en plots schreeuw ik het uit: “Ik ben jullie neukslet!!!” Maar de foltering blijft doorgaan. Ik voel hoe een hand een bos van mijn haar vastpakt en mijn hoofd naar achter trekt. “Zie, zo moeilijk was dat toch niet neukslet!” Hij neemt een kleine pauze en zegt dan: “En nu vraag je elk van ons netjes op je knieën of je slettenkut geneukt mag worden! Heb je dat begrepen neukslet?” Ik hoor hoe de mannen in een halve kring om mij heen komen te staan. Hij laat mijn haar los en wijst naar de grond. Ik zak op mijn knieën. Ik kijk op en zie figuren om mijn heen volledig gekleed in zwart. Alleen hun ogen zijn zichtbaar en hun druipende lullen hangen uit hun gulp. Langzaam wordt mijn grens afgebroken. Ik neem een teug lucht en hoor mezelf vragen: “Wilt u mijn slettenkut neuken meneer?” De figuur knikt en ik hoor mezelf het rijtje afgaan. Ik voel hoe geil langs mijn dij druipt. Dit is een gevoel dat ik nog nooit eerder heb ervaren. Ik voel me klein en geil.

Mijn hoofd slaat op hol. De zwarte figuur voert mij mee naar de houten wand. Hij gebaart naar de anderen. Zij tillen mij op en laten mij op een houten plank liggen. Dan wordt de wand omhoog getild en word ik naar beneden gedrukt. De wand sluit zich en ik kan mijn onderlijf niet meer zien. Ik voel hoe mijn benen worden vast gemaakt aan boeien die aan de andere kant van de wand zijn vastgemaakt. Het licht aan mijn kant wordt gedimd en ik zie alleen lichtschijnsel aan de andere kant van de wand. Ik ril van spanning. Dan hoor ik een mannenstem naast mijn oor fluisteren. “Geniet neuksletje want wij gaan door tot de laatste zijn zaad in jouw slettenkut heeft gepompt!” De ruwheid van die zin trekt door mijn lichaam en laat me rillen. Ik voel hoe aan de andere kant van de wand de eerste pik zijn weg in mijn hete druipende kut vind. Ik voel hoe zijn ballen tegen mijn kont kletsen. Ik kreun en hijg van geilheid. Ik kan niet meer nadenken en voel hoe ik verworden ben tot……. een neukslet! Pik na pik dringt bij mij binnen en het duurt niet lang tot ik een enorm orgasme bereik. Ik hoor aan de stemmen aan de andere kant van de wand dat ik alles onder heb gespoten. Tranen biggelen over mijn wangen en ik gil het letterlijk uit van genot. Toch is het niet genoeg. De mannen zijn onverzadigbaar en na een korte pauze om mij enigszins te laten bijkomen voel ik hoe opnieuw een harde lul bij mij naar binnen wordt geschoven. Ik puf, hijg en steun want het is zo gevoelig daar beneden. Ik voel het hete zaad uit mijn kut lekken en langs mijn bilnaad. Tranen van genot lopen nog steeds langs mijn wangen. Ik kreun hard als opnieuw een harde staaf vlees zijn weg naar binnen vind. Vlees ketst tegen mijn billen. Tussen het wisselen door slaan de mannen op mijn al gevoelige billen. Ik sta in brand! Ik moet in deze tijd minstens drie orgasmen hebben gehad en voel me leeg. Heel leeg! Ik voel hoe nog één lul in mijn pompt maar voel ook hoe mijn enkels worden bevrijd. Dan is het licht ineens uit. Ik hoor dat de wand naar boven wordt geschoven. De plank waarop ik lig wordt opgetild en in totale duisternis word ik ergens naartoe getransporteerd. Uitgeput probeer ik doodstil te blijven liggen. Doodsbang dat ik van de plank zal vallen.

Ik zak zelfs een beetje weg. Ik ben uitgeput, gebruikt en voel me zweven. Zweven op golven van genot. Golven zoals ik die nog niet eerder heb meegemaakt. Net als ik bijna wegdommel, voel ik hoe de plank wordt neergezet. Ik voel hoe vele handen mij optillen en neerleggen op een soort tafel. Handen zetten mijn enkels vast in metalen klemmen en hetzelfde geldt voor mijn polsen. Dan wordt mijn hoofd gefixeerd door twee plankjes die ter hoogte van mijn oren worden gezet en een klein riempje over mijn voorhoofd. Alsof ik tussen een mini bankschroef lig. Ik kan met mijn hoofd niet meer naar links of rechts bewegen. Ik voel hoe de tafel plots uiteen wijkt en mijn armen en benen worden meegetrokken. Met mijn armen en benen wijd gespreid, lig ik totaal gefixeerd. En dan….. dan is er niets.

Ik hoor hoe het geluid wegsterft uit de ruimte. Ik probeer mij te concentreren maar hoor niets. Ik zie niets, het is opnieuw donker, heel donker. Ik sluit mijn ogen en voel opnieuw dat ik moe ga worden. Mijn lichaam voelt gebruikt en ik voel het laatste zaad uit mij druipen. Het zaad op mijn borsten en gezicht is hard geworden. Ik probeer nog een keer te bewegen maar ik ligt totaal vast. Alleen de belletjes aan mijn boeien rinkelen. Net als ik bijna wegzak dringt een zoete geur mijn neusgaten binnen. Het kruipt langzaam in mijn hoofd en het maakt dat ik direct weer op mijn qui-vive ben. Ik schrik als twee warme handen mijn voet begint te masseren. Dan voel ik twee warme handen die mijn andere voet beginnen te masseren. Ik sluit mijn ogen en het voelt heerlijk. Het zijn zachte handen die warme olie over mij uitsmeren. Inmiddels zijn er nog een paar zachte handen bijgekomen die langzaam warme olie over mijn benen uitsmeren. Opeens vloeit er warme olie over mijn handen. Aan weerszijden voel ik hoe twee handen mijn vingers masseren en langzaam warme olie vanuit daar uitsmeren over mijn armen. Minutenlang gaat dit door en ik voel een warme gloed door mijn lichaam trekken. Oooh, wat is dit heerlijk! Ik schrik als plots iemand langs mijn schaamlippen likt. Ik druip nog van al het zaad en ik schaam me. Waarom begrijp ik niet en ik mompel iets van: “Nee, niet doen!” Maar ik kan geen kant op. Opnieuw trekt een geil gevoel door mij lichaam als er plots hard op mijn klit wordt gezogen. Ik kreun hard en hoor mezelf hijgen. De handen zijn inmiddels verder gegaan en mijn hele lichaam wordt nu gemasseerd. Vier handen nemen mijn borsten onder handen en ik hoor mijn eigen ademhaling onregelmatig en hard zuchten. Oooh man, dit is geil! Ik had niet gedacht dat dit nog in mij schuilde. Blijkbaar toch niet zo uitgeput als ik dacht.

Dan dringt de geur van het zoete parfum mijn neusgaten weer binnen. Deze rook ik ook toen ik ontwaakte in deze donkere kamer. Steeds intenser dringt de geur tot mij door totdat ze bijna naast mijn hoofd is. De verschillende handen strelen en masseren mij steeds intenser en twee paar lippen hebben zich vastgezogen aan mijn tepels. Mijn lichaam brand nu van verlangen. Het is alsof een nieuw vuur in mij is ontstoken, die hard op zoek is naar een weg uit mijn lichaam. Mijn ademhaling wordt steeds onregelmatiger en ik hijg. Af en toe open ik mijn ogen maar er is niets anders dan duisternis om mij heen. Haar stemt dringt direct tot mij door. Er is iets dwingends maar ook sensueels in haar stem. Ik kan het niet omschrijven maar ik luister direct naar deze stem. Haar zoete parfum is nu helemaal tot mij doorgedrongen. Ik weet het nu zeker, het is de vrouw die mij eerder gepassioneerd zoende. Een geile kriebel trekt door mijn lichaam. Aan de ene kant wil ik niet. Ik ben toch niet lesbisch maar aan de andere kant voelde het zo goed. Het was zo geil wat ze deed! Dan spreekt ze: “Jouw Meester vertelde mij dat je niet van de damesliefde bent maar heel stiekem toch nieuwsgierig. Klopt dat?” Mijn lichaam wordt naar een hoogtepunt gemasseerd en ook daaronder is iemand nu heel intensief mijn schaamlippen één voor één in zijn mond aan het nemen. Die vraag…… Ik kan zo toch helemaal niet denken! Ik hijg slechts het woord: “Ja!” Dan voel ik een scherpe pijn door mijn tepels. Iemand draait er hard aan en haar stem sist: “Heeft jouw Meester jou niet geleerd met twee woorden te spreken! Ja, Meesteres, is wat ik wil horen!” Ik gil van de pijn maar tegelijkertijd is het ook heel geil. Het is die onmogelijke balans dat maakt dat ik een sub ben geworden. Die contradictie van pijn, genot, lust maar ook van gedwongen worden. Hoewel, ik heb altijd de controle door mijn stopwoorden te gebruiken. Meester herinnert mij er regelmatig aan. Maar waarom ze gebruiken? Dit voelt zo…….. Ik haast me om mij te verontschuldigen: “S..s..sorry Meesteres!” Ik voel hoe de druk op mijn tepels lichter wordt. De persoon daaronder blijft mijn kut likken en ik word alsmaar geiler. Ik hijg, steun en druk mijn bekken richting de likkende tong. Ik wil dat hij doorzuigt. Oooh, ik sta op knappen! “Mag ik klaarkomen Meesteres!”, ontsnapt het tot mijn eigen verbazing uit mijn mond. Slechts een paar seconden later word ik niet meer gelikt. Ik ben nog steeds geil en hijg onregelmatig en hoor mezelf klagen waarom hij stopt. Ik besef direct dat ik over de schreef ben gegaan. Het is niet aan mij om te klagen.

Haar stem is nu naast mijn oor en fluistert: “Denk je dat je zo gemakkelijk klaar mag komen slet?” Ze is even stil als ik mijn ademhaling weer op regelmaat probeer te krijgen. “Ik zal je deze laatste ronde ervoor laten werken!” De woorden dringen tot mij door. Ik ben al zo uitgeput maar weet dat ik het nog even vol moet houden. “Je zult mij smeken om klaar te mogen komen!” zegt ze nu gedecideerd. De woorden dringen tot mij door. De zachte handen die mijn hele lichaam masseerden zijn ineens verdwenen. Ik voel hoe de Meesteres een vinger over mijn hele lichaam laat gaan. Ze praat zachtjes in zichzelf en ik hoor slechts flarden van haar woorden. Mijn lichaam trilt een beetje en staat op scherp. Ik voel hoe haar vingers langs mijn schaamlippen glijden en zich een weg banen naar mijn gezicht. Haar vingers passeren nu de plek tussen mijn borsten en houden daar een moment stil. Dan vervolgen ze hun weg. Langzaam strengelen ze op de plek vlak onder mijn kin. Het enige plekje dat niet door de plankjes is gefixeerd. “Heb je genoten van de massage?”vraagt de Meesteres. Daar hoef ik niet lang over na te denken en bevestig haar: “Ja Meesteres, het was heerlijk”. Ik hoor haar gniffelen. “Dus je bent toch wel een beetje van de vrouwenliefde. Je hebt dus genoten wat mijn meisjes bij jou hebben uitgevoerd?” Tot nu toe had ik helemaal niet nagedacht wie mij hadden gemasseerd. Ik was zelfs in de veronderstelling geweest dat een manspersoon mij likte. Ik moet deze vraag even tot mij door laten dringen maar de Meesteres voert de druk onder mijn kin op. “Spreek slet, ik wil je gevoel kennen!” bijt ze me toe. Ik kan niet ontkennen dat ik het vervelend heb gevonden, sterker nog….. “Ja Meesteres!” fluister ik hees. “Dat dacht ik al meisje!” Ze laat haar hand los en ik hoor dat ze ergens op drukt. Plots branden er een paar kleine zachte lichtjes die alleen het gebied rondom mijn gezicht oplichten. Nog steeds kan ik het gezicht van de Meesteres niet onderscheiden maar ik zie haar hand. Haar nagels zijn uitstekend gemanicuurd en voorzien van een prachtige rode nagellak. Haar had is iets verweerd wat erop duidt dat ze niet meer de jongste is. Maar toch ziet de hand er ……… zelfverzekerd uit. De hand komt langzaam nader en ik voel hoe haar vingertoppen over mijn lippen glijden. “Open je mond!” Het is geen vraag en ik gehoorzaam. Haar vingers dringen mijn mond binnen. Ik weet niet waarom maar ik sluit mijn lippen om haar vingers en zuig eraan. Ik hoor haar goedkeurend mompelen: “Goed zo meisje, jij weet best dat je diep van binnen een geile onderdanige slet bent die niets liever wil dan gebruikt worden”. Haar harde woorden dringen diep tot mij door en ik besef dat ze de waarheid spreekt.

In het dagelijks leven ben ik die zelfbewuste vrije vrouw die goed weet wat ze wil. Die zich niet meer door anderen laat gebruiken of wegzetten alsof ze niets is. Daar had haar Meester haar in begeleid. Maar heel, heel diep van binnen genoot ze als haar Meester, haar dingen liet doen die door de vanillawereld als verdorven werden gezien. Dingen waarvan haar was geleerd dat het fout was en vies. Dat zij toch vooral niet zo moest zijn. Maar haar Meester had doorgezet en haar laten genieten van wat het leven bood. Vaker had ze geneugten geproefd waarvan ze eerder was overtuigd dat het niet bij haar paste. En ook dit keer had haar Meester haar verwachtingen overtroffen. Of nee, het was veel meer dan dat! Een koude rilling trekt door mij heen. Het besef dat ik iets aan het doen ben waarvan ik was overtuigd dat het niet bij mij zou passen, maakt dat ik onbewust nog harder aan haar vingers zuig. Mijn tong wentelt zich om haar vingers die tegendruk geven. Ik voel mij trots als ze mij complimenteert dat ik haar vingers zo goed zuig. Het lijkt een onbeduidende handeling maar het maakt iets in mij los. Het is deze kleine handeling die maakt dat ik mij overgeef aan deze vrouw.

Zij die niet vraagt maar mij sommeert wat te doen. Dan dringen een paar hangende borsten mijn gezichtsveld binnen. De vingers verdwijnen uit mijn mond en spelen met de grote harde tepels die aan het uiteinde van een paar zware borsten hangen. Haar natte vingers draaien rondjes rondom haar tepelhof en zachtjes knijpt ze in haar tepels die groeien. Haar hand omklemt een borst en ze biedt hem bij mij aan maar zodanig dat ik er net niet bij kan met het puntje van mijn tong. Ik steek mijn tong verder uit en probeer te tepel te raken maar het lukt niet. “Gretig sletje, vraag erom!” bijt ze me toe. Ik begrijp haar even niet. Ze slaat me zachtjes tegen mijn wang en ze verduidelijkt: “Ik wil dat je me netjes vraagt of je mijn borsten mag likken!” Wow, daar is een nieuwe grens! Dat ik word gedwongen maakt me al heet maar dat ik er zelf om moet vragen is weer….. Mijn hersenen draaien op volle toeren maar de lust neemt het snel over en ik fluister: “Mag ik uw borsten likken Meesteres?” Even is er een kleine stilte maar dan sist ze: “Dan kan je beter slet, welk woord ben je vergeten?” Mijn hoofd draait overuren maar ik ben te geil geworden voor dit soort spelletjes en klap dicht. De borsten verdwijnen uit mijn gezichtsveld en plots voel ik hoe het leer van de flogger in mijn borsten bijt. Ik kreun van pijn en geilheid. Dan sist ze: “Alstublieft sletje! Ik wil dat je het woord ‘alstublieft’ gebruikt!” De slagen gaan nog een paar minuten door en mijn borsten en tepels tintelen. Ik vloek en schreeuw van de pijn. Dan houdt het op en hoor ik: “Nou?” De strijd in mijn hoofd is snel gestreden en ik zeg zachtjes: “Mag ik alstublieft uw borsten likken Meesteres?” Even hoor ik niets en dan voel ik hoe de Meesteres haar borsten tegen mijn kut aan drukt. Ik hoor natte sopgeluiden. Ik weet dat mijn kut nat is en ze zal ongetwijfeld nog nadruppelen van al het zaad dat in mij is gespoten. De natte druipende tepels dringen nu mijn gezichtsveld binnen. Toch bedenk ik mij geen moment en open mijn mond gedwee. Gretig zuig ik haar harde tepels naar binnen en proef mijn eigen sappen vermengd met…. Mijn beloning komt van haar gekreun. Ze complimenteert mij en ik voel mezelf groeien. Het voelt net als mijn Meester mij complimenteert. Het voelt goed en maakt dat ik harder lik en zuig. En dan beslist ze dat het over is. Abrupt trekt ze haar borsten terug en een grote leegte vult mijn gezichtsveld. Haar vingers strelen mijn kut en ze vraagt: “Wil je meer meisje?” Ik hijg en bevestig haar vraag.

Dan roept ze iets opzij en seconden later hoor ik hoe er iets naast mij wordt geschoven. Uit mijn ooghoeken zie ik hoe een paar naakte benen mijn gezichtsveld vullen. Een voet wordt over mij heen getild. Ik hoor hoe de vrouw boven mij wordt ondersteund en langzaam zakt ze naar beneden. Mijn gezichtsveld wordt nu gevuld door een natte kut. De lampjes verlichten alleen het kruis en haar benen. Ik probeer verder te kijken maar kan slechts donkere contouren onderscheiden. Het is mij direct duidelijk wat er van mij wordt verwacht. Dan hoor ik haar zachtjes in mijn oor fluisteren: “Doe je best sletje. Zij dient als oefening en straks zul je smeken om de mijne!” De woorden dringen tot mij door en maken dat er alweer een kleine siddering door mijn lichaam trekt. Ze moet het hebben gezien want ze zegt: “Ja meisje, jouw Meester vertelde me al dat er diep in jou veel geilheid schuilt. Maar wees niet bang. Dat haal ik er wel uit!” Dan verdwijnt haar stemt en zie ik hoe een paar vingers de schaamlippen in mijn gezichtsveld opzij bewegen en hoe parels vocht glinsteren in het licht. Langzaam komt het dichterbij en dan voel ik hoe de natte kut op mijn kin wordt gedrukt en de clitoris bijna mijn neus raakt. Ik ruik haar en voel haar natheid op mijn huid. De geur dringt nu diep bij mij naar binnen. Het maakt me geil. Ze beweegt op en neer en het zachte vlees glijd over mijn lippen, die nog steeds stijf op elkaar zijn geperst. Ik kan me er niet toe zetten ze te openen. Dan hoor ik hoe de vrouw klaagt dat ik haar niet lik. Ik voel de warme en natte schaamlippen omhoog komen. Ik kijk nu recht in haar wijd openstaande kut. Dan voel ik hoe de leren stroken van de flogger hard neerkomen op mijn eigen kut. Ik gil van schrik maar voel na een paar minuten ook die zoete heerlijke pijn door mijn lichaam trekken. Ik puf en blaas om het vol te houden. Dan hoor ik haar stem zeggen: “En dit keer wil ik overgave sletje!” Ze pauzeert een moment om dan te vervolgen: “En anders wordt het twintig slagen op die plek met de paddle!” Niet dat, denk ik bij mezelf. Ik heb een haat-liefde verhouding met dat ding! Op mijn billen kan ik het net hebben maar daar tussen mijn benen…… Ik moet er niet aan denken en roep zo snel ik maar kan: “Ja Meesteres, het spijt me. Ik doe mijn best!” Dan kijk ik weer naar de opengesperde kut maar ze beweegt niet. Ik slik en verwacht dat ze nu weer op mijn mond wordt gedrukt. Maar tot mijn verbazing gebeurt er niets. “Tja, sletje. Net begon het nog spontaan maar nu zal je er toch echt om moeten vragen om mij te plezieren!” Ik slik nogmaals. Fuck, wat is dit lastig! Zelf vragen om kut te mogen likken. Ik wil iets zeggen maar het komt niet uit mijn mond. Mijn strijd moet van mijn gezicht af te lezen zijn. Dan voel ik het hout van de paddle over mijn buik glijden richting daar………. Shit, ik moet dit doen! Ik wil niet dat die stomme paddle….. “M..m..mag ik uw kut likken mevrouw?” Het is alsof ik boven mijzelf uitstijg en iemand anders de vraag hoor stellen. Het komt als een soort bevrijding over me heen maar het voelt ook geil! Ik heb het gezegd, zo maar. Dan zie ik hoe haar opengesperde natheid langzaam naar mijn mond beweegt. Bedachtzaam en voorzichtig open ik mijn mond. De natte schaamlippen raken mijn droge lippen. Ik steek voorzichtig mijn tong naar buiten en lik voor het eerst een kut! Ik had er heel stiekem wel eens over gefantaseerd maar dat het werkelijkheid zou worden. In deze setting….. De vrouw begint haar bekken weer op en neer te bewegen en met steeds meer overgave lik ik haar. Een diep gevoel kriebelt in mijn buik. Ik word licht in mijn hoofd en de omgeving om mij heen begint te vervagen. Ik lik en lik vol overgave. Ik proef haar! Ik zuig aan haar schaamlippen en laat mijn tong bij haar binnendringen. Ik laat haar over mij gezicht schuiven en lik zelfs een keer haar kleine gaatje. Ik ben geil en weet niet wat er met me gebeurt. Ik hoor de vrouw zuchten en steunen. Het maakt dat ik nog harder mijn best doe. Ik wist niet dat ik hier zo geil van zou worden. Ik lik langs haar clitoris en zuig er op. Dan voel ik een vinger op haar clit. De ademhaling boven mij gaat sneller. Ik laat mijn tong nu nog sneller langs haar schaamlippen glijden. De vinger reageert nu nog sneller en dan is het daar! De vrouw komt klaar en vocht spettert over mij gezicht. Ik kan geen kant uit en golf na golf spuit ze over me heen. Ze drukt haar kut nu vol tegen mijn mond en ik proef haar zilte natheid. Ze gilt hard en dan is het over. Ze laat zich over de rand zakken en laat mij achter. Nat en ook enigszins verwart. Wat was hier net gebeurt? Ik ben nog steeds in een geile roes maar de heftigheid van het gebeuren dringt als een hamerslag tot mij door. Ik heb een vrouw klaar gelikt. Ik alleen, door mijn toedoen! Ik hoor vaag hoe de Meesteres mij complimenteert maar ik ben even van de wereld. Ik staar met een grote glimlach in het niets. Ik hoor hoe er tegen mij wordt gepraat maar het dringt nog niet door.

Verschillende handen zitten aan mij. Ik voel hoe de riempjes losgemaakt worden maar helemaal bewust dringt het nog niet tot mij door. Dan krijg ik een ijskoud glas water in mijn gezicht gegooid. “Hey dame, tijd om bij te komen. Je bent nog niet klaar!” hoor ik iemand naast mij zeggen. Het is niet de stem van de Meesteres. Die ken ik nu maar al te goed. De handen pakken mijn benen vast en laten me over de rand zakken. ik word rechtop gezet en het duizelt even voor mijn ogen. Uit automatisme probeer ik mij vast te houden maar voel dan dat ik word ondersteund door naakte vrouwenlichamen. Ze strelen me en beginnen me te kussen. Dan voel ik hoe de tong van één van hen bij mij binnendringt. Ik beantwoord haar kus en voel het nog steeds in mij branden. De andere vrouw wrijft met een warme doek over mij. Dan wisselen ze en dringt de andere vrouw bij mij binnen. Ik voel hoe haar tong een gevecht met de mijne levert. Onze lippen versmelten en ik word innig diep gekust. Ik voel hoe twee paar vingers bij mij binnendringen. Ik hoor hoe de vingers zachte sopgeluidjes maken tussen mijn benen. Iemand trekt aan mijn tepel. Ik begin sneller te ademen en voel nu aan de vrouwenlichamen. Ik voel hun warmte tegen mij vingers oprijden. Nooit gedacht dat dit zo goed voelt. Dan hoor ik: “Zo is het genoeg! Breng haar hier!” Abrupt stoppen de vrouwen. Ik zit tegen het hoogtepunt aan. Ik hoor hoe ik aan de leiband wordt gelegd. Abrupt word ik van de tafel geduwd. “Op je handen en knieën slet. De Meesteres heeft je ontboden!”zegt de vrouwenstem. Ik voel hoe iemand aan de leiband trekt en op handen en knieën volg ik een dunne lijn met ledlichtjes, in verder totale duisternis. De ketting trekt aan mijn collar en ik word verder meegevoerd door de donkere kamer. Dan voel ik hoe de ketting begint te hangen en de vrouwen hun pas vertragen. Ineens flits een licht aan en voor mij zie ik de Meesteres op een grote troon zitten. Ze kijkt op mij neer en ik voel mij klein op dit moment. De vrouw die mij aan de leiband meetrekt, loopt op haar toe. Ze knielt en buigt haar hoofd voor de Meesteres. Met gestrekt handen biedt ze het uiteinde van de leiband aan. Langzaam trekt ze zich terug naar de zijkant en neemt de positie in die haar geleerd is. Stiekem kijk ik voorzichtig heen en weer en zie hoe een viertal vrouwen aan weerszijden van de Meesteres knielen. Netjes in de houding. Ik durf niet verder op te kijken. Ik heb van Meester geleerd dat ik andere dominanten niet direct recht mag aankijken. Toch voel ik de blik van de Meesteres. “Klaar voor de finale sletje?”vraagt ze plots. Ik stotter iets bevestigends en voel hoe de leiband wordt aangetrokken. Op handen en knieën kruip ik plateau na plateau richting troon. Haar glimmende zwarte laklaarzen komen in mijn gezichtsveld. Dan zie ik haar hand, die de leiband van mijn collar haalt. Twee vingers plaatsen zich onder mijn kin en duwen mijn gezicht naar boven. Ik kijk nu in haar gezicht. Ik schat dat ze iets ouder dan vijftig zal zijn. Haar uitdrukking is hard en tegelijkertijd zacht. Een andere manier kan ik niet bedenken. Ze heeft sprankelende groene ogen en een blonde lok haar bungelt langs haar gezicht. Alweer trekt een kleine rilling door mijn lichaam.

Ze zegt niets maar staart mij alleen aan. Dan glimlacht ze en neemt mijn kin in haar hand. Ze bouwt de spanning zorgvuldig op en ik merk dat ik geiler wordt. Wat is deze vrouw met mij van plan? Ik zie uit mijn ooghoek haar zware borsten bungelen tegen de achtergrond van een glimmend lakcorset. Met haar andere hand geeft ze me een zacht tikje tegen mijn wang. “Klaar om gebruikt te worden juffie?” Mijn geilheid kent geen grenzen meer en het broeit in mij. Vuur dat eruit moet. Licht hijgend bevestig ik haar vraag. Ze laat me los en leunt achterover. Ik kijk hoe ze bedachtzaam haar benen voor mij opent. Haar zwarte kousen en de laklaarzen glimmen mij tegemoet. Ze draagt geen slip en ik kijk recht in haar kruis. Zachtjes laat ze haar vingers langs de rand van haar gezwollen schaamlippen gaan en ze zegt: “Toe maar meisje, je weet wat je wilt vragen!” Ze heeft gelijk, ze weet inderdaad wat ik wil vragen. “Mag ik u alstublieft klaar likken Meesteres?” komt er zonder aarzelen uit mijn mond. Ik zie haar glimlachen. Ze maakt een gebaar dat ik dichterbij moeten komen. Op handen en knieën kruip ik dichterbij en kijk naar het vocht dat parelt in het licht. Ik hoor hoe de Meesteres de andere vrouwen aanwijzingen geeft. Op het moment dat ik mijn tong bij haar naar binnen laat dringen, voel ik hoe een andere vrouw achter mij knielt. Ik hoor hoe een strap-on wordt vastgegespt en slechts enkele seconden later voel ik haar bij mij binnendringen. Langzaam word ik met het grote gevaarte geneukt. Twee handen spreiden mijn billen en ik voel hoe een paar vingers mijn kleinste gaatje inwrijven met glijmiddel. Het maakt dat ik harder mijn best doe haar te bevredigen. De Meesteres kreunt en moedigt mij aan. Ik voel mezelf groeien van trots als ze mij complimenteert. Inmiddels word ik afwisselend geneukt in mijn kut en kont. Om en om neuken de vrouwen mij afwisselend. Ik voel me geil en weet dat het niet lang meer kan duren. Ik brand van binnen en doe nu mijn uiterste best de Meesteres te laten komen. Zij is zelf inmiddels ook in extase en vingert haar klit hard met haar vingers. Zonder pardon gilt ze het plots uit en ik voel harde stralen vocht in mijn mond spuiten en langs mijn wangen druipen. Ik ben bedekt met haar natheid, haar geil. Mijn taak als sub is volbracht! Ze roept van alles maar ik kan het niet meer volgen. Ik sta zelf in brand en hoor alleen de Meesteres het woord ‘ja’ roepen als ik hardop om toestemming vraag om te mogen komen. Ik schok en val opzij. Handen vangen mij op en ik krul op in de foetus houding. Mijn lichaam schokt en schokt en het is alsof ik leegloop. Ik voel schaamte op mijn wangen als ik mezelf laat gaan. Warm vocht druipt langs mijn dijen en ik hoor niets meer, ik voel niets meer, ik zweef. Ik houd mijn ogen stijf dicht en ik zweef, zweef en zweef totdat ik niet meer kan denken. Ik ben los. Weg van deze wereld en kom niet meer bij. Allerlei beelden vullen mijn gedachten en een heerlijk gevoel doordringt mijn lichaam.

Het moet in de ochtend zijn geweest toen mijn ogen open gingen. Een lichtstraal dringt langs een kier in mijn gordijn. Onwennig en langzaam open ik mijn ogen. Mijn lichaam voelt beurs maar mijn hoofd voelt licht. Alsof ik dagen heb geslapen en op wolken heb gezweefd. Ik kijk rond en bevind me in mijn slaapkamer. Niets of iemand te zien. Zou ik dit allemaal hebben gedroomd?

Ik wrijf de slaap uit mijn ogen en ga langzaam rechtop zitten. Ik knip de lamp aan naast mijn bed en zie een kleine enveloppe staan met mijn naam erop. Nog slaapdronken maak ik de enveloppe open en haal er een klein getikt briefje uit. Een bericht van mijn Meester die hoopt dat ik een fijne ervaring heb gehad in de donkere kamer. Ik sluit even mijn ogen en denk terug. Dan lees ik verder. Tijdens het lezen gaan mijn gedachten naar mijn Meester. Ik hoop dat ik hem niet teleur heb gesteld. Ik besef nog maar eens hoe gelukkig ik ben om hem te hebben. De brief eindigt met een uitnodiging. Over exact veertig dagen moet ik mij op locatie X melden. Ik voel een wolk vlinders in mijn buik rondvliegen. Ik zoek op mijn nachtkastje naar mijn mobiel en check mijn agenda. Snel blok ik de datum om met een grote glimlach achterover te vallen in mijn zachte bed. Ik sluit opnieuw mijn ogen en onbewust glijd mijn hand af. Ik murmel lieve woordjes naar mijn Meester die niet aanwezig is.

Ik ben een gelukkige sub……….

Zoek naar meer verhalen van Mr. A...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net