Opwindend.Net
Datum: 22-05-2017
Stemmen: 21x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 4602x
Lengte: Gemiddeld
De Ontmoeting - 2
Door John - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Ontmoeting - 1

Dit is net vervolg op De ontmoeting.
In het eerste deel komt John Barbara tegen. Ze besluiten om gelijk een stap verder te gaan..
Lees het hele verhaal voor de verhaallijn.

Zat wat vertraging op het vervolg maar hier is het dan toch

Het vervolg deel 1:

Stipt 13:00 uur belde John aan bij Barbara.
De deur zwaaide open. Barbara stapte gelijk achteruit de hal in slechts gekleed in een zijden kimono. Haar hoofd gebogen en haar handen open voor zich stond ze te wachten tot John naar binnen stapte.
John nam het plaatje in zich op voordat hij naar binnen stapte.
Hij pakte de leren halsband van de open handen en met een simpel commando zit, liet hij Barbara voor zich knielen.
De voordeur liet hij bewust open om de impact van wat ging gebeuren te vergroten. Open en bloot voor de eventuele passant in de straat zat Barbara nu op haar knieŽn in deze onderdanige positie.
John stapte opzij en wachtte enkele ogenblikken. Het geluid van een langsrijdende fietser, stappen op het trottoir. John wist dat de spanning bij Barbara moest oplopen en hij genoot van het korte moment.
Hij stapte om haar heen en klikte de halsband vast, daarna liep hij terug naar de voordeur en sloot deze. Genoeg van dit voor nu.

Sta op klonk het in haar oren en zonder twijfel deed ze dit gelijk.
John en Barbara stonden nu bijna tegen elkaar aan. Neus aan neus en toen John als eerste begon te zoenen, volgde een passionele reeks zoenen. Met zijn handen volgde John tegelijkertijd de vormen van haar lijf. De zijden kimono maakte dat hij soepel de vormen van haar lijf kon volgen.
Onder zijn handen voelde hij de reactie in Barbara's lijf op zijn strelingen.

Kleed je uit!
Ik wil je inspecteren!
Soepel viel de kimono van haar lijf. Ze was getraind, dat zag je aan alles. Ze leek te weten hoe ze een Meester moest gehoorzamen. Laat me je inspecteren. Barbara spreidde haar benen en stak haar armen in de lucht.
Dit ging wel heel makkelijk. Geen haartje te zien. Omdraaien en bukken!
Barbara gehoorzaamde snel en bukte diep. Ook haar kontje was glad en rook fris.
Heel goed zei John. Hij liet haar in deze positie staan en streelde haar billen. Zacht aaide en streelde hij haar billen, net zolang totdat hij haar lijf iets voelde ontspannen. Een plotselinge tik op haar billen en de kreet die hierop volgde, verraadde dat hij haar had verrast.
Sorry Meester klonk het wat schriel.
Mocht je praten? Nee Meester! Doe dat dan ook niet. Toen bleef het stil.
Waarom antwoord je niet? Omdat u niets vroeg Meester. Hmmm daar was ook al geen eer te behalen, dacht John.

John keek rond en zag dat Barbara al diverse spulletjes had klaargelegd op de tafel, net zoals hij had gevraagd.

Vanuit de eerste gesprekken wist John over de ontdekkingstocht die ze gemaakt had en waar ze zichzelf nog wilde ontdekken.

John nam Barbara en de klaargelegde spulletjes mee naar boven. Hij liet haar voorgaan op de trap en gebood haar om naar de slaapkamer te lopen. Staand in de slaapkamer kon wat John betreft het spel pas echt beginnen.
Hij streelde het naakte lijf, kriebelde haar in haar nek en bij haar borsten. Uit haar ademhaling maakte hij op dat ze genoot van zijn aanrakingen. John wilde haar proeven. Niet alleen haar mond maar ook haar smaak. Een lange zoen volgde en langzaam zakte hij af naar beneden. Liet Barbara in spreidstand staan en likte haar. Uit de hoeveelheid vocht maakte hij op dat ze genoot, minstens net zoveel als hij aan het genieten was.
Aan het trillen in haar lijf merkte hij dat het tijd was om te stoppen.

John stond op pakte de tepelklemmen en klemde de eerste klem op haar linkertepel. Hij zag de tandjes in het weke vlees wegzakken en hoorde een zucht haar mond komen. Hij pakte de andere tepelklem, bewoog naar de rechter tepel, deed alsof hij ook deze zou plaatsen, maar zakte plagend af naar beneden.
Een plotselinge ruk aan de ketting maakte dat Barbara de eerste pijnscheut door haar lijf moest voelen schieten. Een kort momentje om de pijn wat te laten zakken en John herhaalde zijn handelen. Terwijl hij haar gezicht zag vertrekken plaatste hij de andere tepelklem op haar clitoris.
Een gil van pijn en schrik vulde de kamer.
Zei je iets, vroeg John. Nee dank u Meester was het antwoord.
De volgende ruk aan de ketting zorgde voor pijnscheuten boven en onder. Een klein traantje werd zichtbaar in haar ooghoek. John trok zich hier niets van aan, omdat hij wist dat ze dit moest kunnen hebben.
Hij trok Barbara op het bed, spreidde haar benen en voelde ruw bij haar kutje.
Zeiknat was ze. Dat stemde hem tot tevredenheid.

John maakte haar kutje verder open met zijn ene hand, trok aan de ketting en op het ontspan moment toen de ergste pijn wegtrok stak hij twee vingers diep in haar kutje. Hij voelde haar lijf vertrekken toen hij ruw maar soepel binnen drong.
In een moordend tempo begon hij haar kutje te bewerken en trok hierbij afwisselend aan haar ketting. Soms zacht maar ook zeker hard genoeg om te late merken dat de pijnprikkels diep konden doordringen in haar lijf.

Hij draaide zijn hand en vingers en begon haar G-plek te stimuleren. Barbara begon mee te rijden op zijn vingers en haar zuchten en ademhalen werden snel luider en luider.
John merkte dat ze bijna kwam, klikte de klem op haar clitoris los en bracht het tempo weer omhoog.
Plots voelde hij haar lijf verkrampen. John bleef doorpompen en vanuit het niets spoot Barbaraís vocht hard vanuit haar kutje. Barbara piepte en gilde luid toen ze kwam. Zo heftig was ze nog niet eerder gekomen. Wat een apart gevoel had ze toen ze kwam alsof ze moest plassen, maar dan toch weer heel anders.
Ze voelde haar lijf verslappen, net als John die stopte met bewegen en zijn vingers uit haar kutje haalde.

Hij merkte dat Barbara lag na te hijgen en bij te komen. Hij pakte haar ontspannen lijf. Draaide haar om op haar buik. Bevestigde enkel en polsbanden en maakte haar in spreidstand vast aan het bed. Het leek alsof Barbara nog in trance was van haar orgasme. John ging door en pakte de buttplug uit de spulletjes.
Barbara had hem verteld dat ze weinig anale ervaring had en op dit gebied wel meer wilde ontdekken.
John die ervan hield dat hij alle gaatjes kon gebruiken bij een slaafje, had bewust gekozen om Barbara snel te laten komen, zodat haar lijf heerlijk ontspannen zou zijn.
Hij maakte de buttplug glad met glijmiddel en plaatste deze voor haar sterretje. Zonder problemen schoot de buttplug tot aan de dikke rand haar kontje in. Juist toen hij wilde doordrukken, voelde hij de spanning in haar lijf toenemen.
John gaf haar een paar flinke petsen op haar billen, bewoog de buttplug heen en weer tot het moment van weerstand.
Op het moment dat ze weer ontspande, drukt hij door zodat de plug naar binnen schoot. Gelijk haalde hij hem er weer uit en herhaalde dit enkele keren. Telkens ging het in en uithalen soepeler.
Genoeg geoefend en opgerekt, dacht John bij zichzelf en liet de buttplug zitten in haar kontje.

Barbara was door deze behandeling ruw uit haar heerlijke trance van klaarkomen geschoten en lag stil te wachten op wat zou gaan komen.
John trok zijn kleren uit, draaide haar hoofd opzij en stopte zijn inmiddels keihard geworden lul in haar mond...
Mocht het verhaal jullie bevallen dan zou vervolg deel 2 gemaakt kunnen worden als ik hiervoor de tijd vind.

Zoek naar meer verhalen van John...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net