Opwindend.Net
Datum: 22-05-2017
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 10462x
Lengte: Lang
Van Zakenman Tot Huisslaaf - 2
Door Henkiep - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Van Zakenman Tot Huisslaaf - 1

De week ging tergend langzaam voorbij. Ik kon niet wachten totdat het weer vrijdag was. Mijn eerste ervaring met een meesteres was intens. Keer op keer kwam het geile gevoel weer terug, het gevoel van de machteloosheid en de totale overgave aan een vrouw. Het was eindelijk vrijdag en ik had mijn vrouw gezegd dat ik wat ging drinken met mijn collega's. Maar eigenlijk stapte ik om 18:00 uur weer de hal binnen bij mijn meesteres. In de kast lag de halsband met daarbij de riem. Ook lag er een klein stringetje. Ik deed de halsband om en trok het en trok het stringetje aan. Op het moment dat het smalle bandje door mijn bilspleet werd strak getrokken, werd mijn pik keihard. Hierdoor kwam mijn eikel net boven het stringetje uitkijken.
De deur van de kelder ging open en mijn meesteres stapte de hal binnen. Ze had dezelfde outfit aan als vorige week. Zwijgend trok ze me aan de riem mee naar de kelder. In het midden van de kelder liet ze me staan en bond mijn handen vast aan een ring in het plafond. Ze pakte een zweepje met een klein paddeltje en streek ermee langs mijn ballen en pik.
'Dus jij bent weer geil, slaafje.': zei ze
'Ja meesteres.'
Ze sloeg met het zweepje op het topje van mijn eikel. Een pijnscheut ging door mijn hele lichaam. 'Dus jij word geil van vrouwen ondergoed?'
'Ja meesteres.'
Weer sloeg ze met het paddeltje op mijn eikel. Opnieuw ging er een pijnscheut door mijn lichaam.
'Eigenlijk ben jij een geil sletje dus?'
'Ja meesteres.'
'Dat dacht ik al' :zei ze. 'Alleen al dat haar, dat staat niet. Daar gaan we wat aan doen.'

Ze maakte mijn handen los en nam mij mee naar de hoek van de kelder. Hier stond een wasbak en een onderzoekstafel. Het stringetje ging uit en ik moest op mijn buik op de tafel gaan liggen. Mijn polsen en enkels werden aan het uiteinde van het bed vastgemaakt. Ik voelde dat mijn meesteres wax op mijn billen smeerde. Even later wreef ze een strip strak over de wax heen. Ik had wel eens gehoord dat waxen pijn deed. Krampachtig wachtte ik af tot mijn meesteres de strip eraf zou trekken. Ze plaatste haar ene hand naast de strip en met de andere hand pakte ze de strip vast. Met een snelle ruk trok ze de strip los van mijn billen.
Ik schreeuwde het uit van de pijn.
'Stil slaafje': zei ze met een strenge toon en plakte de strip weer op de wax. Ze streek hem weer glad en trok hem er weer af.
Weer kon ik het niet laten om een schreeuw uit te brengen.
Wat had ik nu gezegd? Jij moest stil zijn.'
Ze stond op en pakte van de wand een ballgag. Het balletje propte ze in mijn mond en achter mijn hoofd deed ze het riempje dicht.
'Zo, nu hoor ik dat geschreeuw niet meer.' Mijn meesteres ging verder met het waxen van mijn kont, pik en ballen. Elke keer dat de strip eraf werd getrokken verbeet ik de pijn door op het balletje te bijten.

Na de pijnlijke ontharingssessie werd de ballgag verwijderd en smeerde mijn meesteres een lotion over het geharste gedeelte van mijn lichaam. Mijn bilspleet was ook grondig aan de beurt en al snel voelde ik een vinger in mijn kont. Daarna volgden ook nummer 2 en 3. Mijn pik was weer hard geworden door het kontvingeren van mijn meesteres.
'Slaafje is weer geil geworden.'
'Ja meesteres'
'Slaafje moet dus geneukt worden.'
'Ja meesteres.'
Ik schrok van mijn antwoord. Ik moest geneukt worden?
Ik moest mijn stringetje weer aantrekken en meesteres trok mij aan de riem mee naar de gyneacoloogstoel. Daar moest ik op mijn knieŽn voor blijven zitten. Mijn meesteres liep naar de andere kant van de kelder en bond een dildo voor.
Mijn pik puilde uit het stringetje bij het aanzien van het aankomen lopen van mijn meesteres.
Wat een dominante uitsraling had deze vrouw. Haar strakke legging en topje. De laarzen met naaldhakken en de bungelende neppenis voor haar lichaam. Ik voelde mij onderdanig aan haar.
Ze kwam voor mij zitten en stak haar been uit en zei: 'likken'
Ik begon met mijn tong haar laars te likken.
'Goed zo slaafje. Vergeet de andere laars ook niet.' Gehoorzaam likt ik ook de andere laars.
'Vergeet de onderkant niet en ze lichtte haar been iets op.'
'En nu pijpen': beval ze
Ik zette mijn lippen op het topje van de naaldhak en langzaam begon ik te pijpen. Ook de andere hak was aan de beurt. Dit keer bewoog mijn meesteres de hak in en uit mijn mond.
Ik werd nu in mijn mond geneukt door de naaldhak van meesteres Petra.
'Nu is het tijdje voor het echte werk': zei ze.
Ik begreep direct wat ze bedoelde en nam de kop van de dildo in mijn mond. Deze was beduidend groter en dikker dan de naaldhakken. Rustig nam ik de dildo dieper in de mond en stopte toen ik hem achter in mijn keel voelde.
'Toe maar slaafje. Zuig maar lekker aan dit pikkie. Maak hem maar lekker nat. Dan kan ik je er goed mee neuken straks': zei mijn meesteres met een geile stem. Ik voerde het tempo op en vol overgave pijpte ik de dildo.
Mijn meesteres legde haar handen achter mijn hoofd en bewoog mijn hoofd ritmisch over de dildo. Net op het moment dat de dildo diep in mijn keel stak, hield ze mijn hoofd even vast. Net op het moment dat ik kokhalsneigingen kreeg liet ze mijn hoofd weer los. Dit herhaalde zich een paar keer tot ik de dildo helemaal in mijn keel kon nemen zonder kokhalsreflex. Telkens als ze mijn hoofd weer losliet snakte ik weer naar adem.
'Zie je wel slaafje, je kunt het wel. Oefening baart kunst': zei ze lachend.
'En nu, zitten!' en ze wees naar de gyneacoloogstoel.
Ik klom met mijn benen wijd een beetje onwennig op de stoel.
Mijn meesteres kwam voor mij staan en schoof het smalle bandje van de string uit mijn bilspleet. Ze zette de kop van de dildo voor mijn anus en drukte hem langzaam naar binnen. Door het speeksel en de lotion gleed de voorbinddildo gemakkelijk naar binnen. Toen de helft van de neppenis in mijn kontgat zat, haalde ze hem er weer helemaal uit. Om hem vervolgens er weer in te drukken. Steeds dieper werd de dildo mijn darmen in gedrukt. Mijn meesteres wreef over het dunne stof van mijn stringetje en dus ook over mijn harde pik en zei: 'slaafje vind het geil om geneukt te worden? Jij bent eigenlijk gewoon een sletje?'
Ze pakte mijn bovenbenen vast om mij harder te neuken. Diep vanuit mijn ballen voelde ik een orgasme aan komen.Het duurde dan ook niet lang voordat het zaad uit mijn pik stroomde.
'Heb ik jou toestemming gegeven om klaar te komen?': Vroeg mijn meesteres.
'Nee meesteres': antwoorde ik.
'Ik bepaal of/wanneer je klaar komt. Nu moet ik je gaan straffen.'
Ze haalde de dildo uit mijn kont en pakte 2 tepelklemmen. Deze 2 klemmen waren met elkaar verbonden met een ketting.
Mijn meesteres trok mij aan de ketting mee uit de stoel. De pijn gierde door mijn lichaam. Als een trouw slaafje volgde ik haar. Aan de andere kant van de SM-kelder bleef ze staan.
Een spreidstang werd tussen mijn enkels vastgemaakt. Mijn polsen werden vlak bij mijn enkels vastgebonden. Ook het kettingje tussen de tepelklemmen werd aan de spreidstang vasthemaakt. Ik stond nu met mijn benen wijd en met mijn kont naar achteren, zonder veel bewegingsvrijheid. Ik kon, tussen mijn benen door, naar achteren in een spiegel kijken. Ik zag mijn kale kont in een string.
'En nu tellen slaaf': riep mijn meesteres.
Ik voelde een klap op mijn linker bil met een paddle. 1.. 2... 3...
10 klappen kreeg ik totaal op mijn linkerbil. Ze stapte naar de andere kant. Nu kreeg ik 10 klappen op mijn rechterbil. Ik dacht dat mijn kont in brand stond.
Mijn meesteres legde de paddle weg en kwam terug met een rijzweepje en ging midden achter mij staan. Het stringetje werd naar onder getrokken en mijn ballen hingen nu vrij tussen mijn benen. Pats, mijn meesteres haalde uit met zweepje. De enige erectie die ik nog had, verdween gauw. Pats, er volgde weer een klap.
Voordat ze nog een keer uithaalde zei ze: 'tellen we niet meer, slaafje?'
Pats, weer een klap op mijn ballen.
Ik zei: '3'
Mijn meesteres begon te lachen en zei: 'Wij beginnen altijd met 1 te tellen.'
Weer zag ik hoe mijn meesteres uithaalde met haar zweepje. Een pijnscheut ging door mijn ballen, en met moeite zei ik: 1
Nadat ik tot 15 had geteld, legde mijn meesteres haar zweepje weg.
Ik had weer vrij zicht op de spiegel en zag mijn rooie billen, en voelde de pijn in mijn ballen.

Mijn meesteres kwam naar mij toe lopen en ik wachtte met smart op, dat ik weer losgelaten zou worden uit mijn benarde positie.
'Heb je genoeg gehad?'
'Ja meesteres.'
'Jij moet weten dat ik de baas ben ovet jou lichaam. Ik bepaal wat er mee gebeurt.
'Heb je dat begrepen?'
'Ja meesteres' en ze gaf me een duw.
Daar lag ik op de grond. Als een zielig slaafje die net straf heeft gehad. Mijn polsen en enkels aan elkaar gebonden, rooie billen, pijn in mijn ballen. Door de val werden de klemmen op mijn tepels ook flink aangetrokken. Ik voelde mij nu echt onderdanig.
Ik werd weer los gemaakt van alles en mijn string werd weer aangetrokken.
Aan de riem volgde ik haar de trap op, naar de hal.
'Trek je kleren aan. De string hou je aan en voor de volgende wil ik 10 fotos zien, waarop jij, gekleed in een string of vrouwenslip, je kontje aanbied. Je zet ze op een usb stick en legt hem de volgende keer in de kast.
Het moeten 10 verschillende damesslipjes zijn. Anders volgt er straf': klonk het streng.
Ja meesteres. En ik stapte de deur uit.

Ik liep naar mijn auto. Voorzichtig ging ik zitten. Maar de straf die ik van mijn meesteres op mijn kont en ballen had gekregen was nog voelbaar.
Enigzins opgelucht las ik een appje van mijn vrouw. Ze was wat gaan drinken in de stad, met een vriendin. Ze zou er laat weer zijn en ik hoefde niet op haar te wachten tot ze thuis was.
Thuis aangekomen pakte ik een fles whisky en schonk mijzelf een glas in. In 1 teug sloeg ik het glas achterover.
Vlug volgden nog 2 glazen. Met mijn handen in mijn haren dacht ik aan de afgelopen uren. Ik was in mijn kont geneukt door een vrouw met een voorbinddildo, heb straf gekregen en een string aan gehad. En nu moest ik ook nog 10 fotos maken in vrouwenslip waarop ik mijn kont aanbied.
Bij deze gedachten werd mijn pik weer stijf.Deze vrouw had mij in haar macht. Ik kon er ook voor kiezen om er niet meer heen te gaan. Iets in mij maakte mij niewsgierig over wat er de volgende week zou gebeuren. En met het gevoel van het dunne bandje van het stringetje in mijn bilnaad, besloot ik om de fotos te gaan maken. Het moest natuurlijk niet opvallen bij mijn vrouw dus de gewassen slipjes kon ik maar beter niet gebruiken.Met een duik in de wasmand vond ik 4 ongewassen slipjes.
In de slaapkamer ging ik voor de spiegel staan en 1 voor 1 trok ik ze aan. Ik had nu 5 fotos van mezelf in damesondergoed, inclusief mijn eigen string. Mijn pik was alweer stijf geworden van mijn fotoshoot. Op het nachtkastje zag ik een pot vaseline staan. Ik smeerde wat door mijn bilspleet en anus. Al snel drukte ik 1 vinger naar binnen. Tegelijkertijd begon ik mezelf af te trekken. Met gemak duwde ik nog 2 vingers in mijn kont. Wat een hemels gevoel was dat en voor de 2e keer die dag kwam ik klaar met iets in mijn kont.

Elke morgen ging ik later dan mijn vrouw naar het werk. Dat was mijn kans om weer een ongewassen slipje uit de wasmand te halen en een foto te maken. Dan zou ik vrijdagmorgen alle fotos hebben, dacht ik bij mezelf.
Het was vrijdagmorgen, mijn vrouw was net de deur uit en ik liep naar de wasmand. Ik zocht naar een vers gedragen slipje van mijn vrouw. In de badkamer zag ik tot mijn schrik een lege wasmand. Geen stringetje of slipje te vinden. In de kast lagen allemaal slipjes die ik al had aangehad.
Ik had van mijzelf ook nog een kleine herenslip. Als ik die nu aantrek en hem tussen mijn bilspleet prop, dan lijkt het net een string.
Na de foto genomen te hebben was ik best trots op het resultaat.
Op het werk zette ik de fotos over op een usb-stick.
Ik zat alleen in mijn kantoor, maar de spanning gierde door mijn lijf als iemand langs liep.
Toen ik klaar was stopte ik de usb-stick in mijn broekzak. De fotos verwijderde ik van mijn telefoon en computer en ging weer aan het werk.
Doordat het druk was op het werk vloog de tijd voorbij. Tegen het eind van de middag haastte ik mij in de auto op weg naar mijn meesteres.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Van Zakenman Tot Huisslaaf - 3

Zoek naar meer verhalen van Henkiep...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: Geilen In Het Ziekenhuis - 8Door: Angela
Gelezen: 6164x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
11-09
6.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net