Opwindend.Net
Datum: 26-05-2017
Stemmen: 48x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 9836x
Lengte: Gemiddeld
Eleanore Zalft En Straft
Door Subrosa - Mijn Profiel Pagina

We zouden een cliŽnt gaan bespreken in het psychiatrisch centrum van Bierbeek.. mijn baas en ik. Mijn baas dat is Eleanore, een dertig jarige orthopedagoge. Eleanore leek net weggelopen uit een 19 e eeuwse roman van Austen of BrontŽ. Oh ze was best mooi met haar bleke huid, haar rode haren en haar onderzoekende groene ogen. Het had wat tijd gekost maar langzaam aan was ik voor haar gevallen. Haar voorzichtige aftasten, haar respectvolle benadering van cliŽnt en collega en dan toch weer het stugge willetje dat zich daar achter verschool, het charmeerde me heftig.

Ik zou rijden, Eleanore had een bloedhekel aan rijden, dat klusje knapte ik maar al te graag voor haar op. De gps meldde dat de rit ongeveer een uur zou duren dus hadden we ruim tijd om te praten..

Het was een warme dag en Eleanore was vrij zomers gekleed. Ze droeg een mooie blouse en een rokje waarin haar slanke figuurtje goed uitkwam. Verder droeg ze geen kousen in haar sandaaltjes. de blankheid van haar huid, die me op een wat vreemde manier aantrok, was absoluut. We praatten over het werk, de problemen, de eigenaardigheden van de collega's... Af en toe keek ik naar rechts en kruiste ik haar blik en verloor me dan voor een hevig kort moment in de diepte van haar groene amandelvormige ogen...

Op de terugweg, het gesprek in Bierbeek was goed verlopen, ik had Eleanore de leiding laten en nemen en functioneel en prettig aangevuld tot onze beider tevredenheid, werd ik blijkbaar wat overmoedig en begon ik op een overdreven macho/viriele manier over vrouwen te praten.. Eleanore gaf me plots een beheerste maar duidelijke tik met haar kleine hand op mijn knie. "koen, doe zo niet " zei ze me haar zachte stem" je bent zo niet, ik weet hoe je bent en wanneer je zo doet als daarnet vind ik je uitermate onaantrekkelijk" Dat kwam aan en gedurende 5 minuten zei ik niks meer. Ik voelde me erg beschaamd en erger nog betrapt. Dat had Eleanore ook wel door en ze vroeg me om de wagen even aan de kant van de weg te zetten. ' Ik ben niet achterlijk, ik kan vrij goed het gedrag van mannen doorgronden.. en je weet dat ik je erg apprecieer.. dus doe gewoon, zo heb ik je het liefst..

En trouwens kom zaterdag om 19 u ons eten dan kan je kennis maken met mijn man."

Het was geen uitnodiging eerder een instructie, toch was ik verheugd. Zalven en slaan was wel aan Eleanore besteed. we namen kort afscheid, "ik zie je zaterdag" zei Eleanore nog. School er iets spottends in haar mooie ogen ?

Die zaterdag was ik behoorlijk zenuwachtig. Ik had mooie irissen gekocht en voor haar man, die gerontoloog was, twee flessen uitgelezen Bourgogne. daarna ging ik uitgebreid baden en zocht een gepast luchtje uit voor mijn date..Chrome zou het zijn, dat had me nog nooit in de steek gelaten..

Ik belde aan bij hun opgeknapte villa in Rijmenam. Eleanore zelf deed open. Ze zag er gracieus uit, ze haar haren opgestoken zodat haar al mooie gezichtje nog mooier uitkwam. Ze droeg een getailleerd jurkje maar vooral haar rode laarzen, die ik al kende van het werk, charmeerden me. " Dag Koen, ze kuste me op mijn wang, sober maar lief. "oh mooie irissen, zie je wel dat je het kan" lachte ze. "wees welkom ... een aperitiefje...een gin tonic ? ik heb lekkere tanqueray... Je ziet ik weet meer van je dan je denkt... " ze lachte een beetje uitdagend of verbeeldde ik me dat alleen maar ? "Hindert het je om naast me te zitten ? We zijn nogal klein behuisd momenteel.. De punt van haar laars streelde al dan niet onvrijwillig over mijn blote kuit... er ging een rilling door mijn lichaam..." Kom we klinken op... ons collega zijn, een ontluikende vriendschap, name it"

"Moeten we niet wachten op..." ...Op MichaŽl ? ... nee die is nog in de keuken bezig en daarbij mag hij niet drinken." Van wie dacht ik, van de dokter of van haar ? Ze zag me denken. " en als je wil weten van wie hij niet mag drinken... van mij en geloof me ik heb daar zo mijn redenen voor. Ja MichaŽl is een puik dokter maar hier thuis hou ik hem in het gareel. In het begin plaste hij zelfs op de wc.-bril stel je voor... Nee hier wordt zittend geplast " zei ze terwijl ze me diep in de ogen keek. Oh dacht ik die is lekker dominant, zou ze MichaŽl domineren ... ook in bed ? Mijn pik werd onrustig en net op dat moment kwam MichaŽl binnen. MichaŽl was iets minder knap dan mij maakte ik voor mezelf al gauw uit. Hij was vrij stevig gebouwd maar al serieus kalend vooraan. We begonnen aan het voorgerecht. De Sint-Jakobsschelpen waren heerlijk, de bijpassende Riesling kon me ook bekoren... "Niet slecht gedaan schatje... MichaŽl kan best goed koken hoor ..alleen is hij soms wat gemakzuchtig en lui.. " richtte Eleanore zich tot mij.. En dan moet hij gestraft worden... " Mijn pik begon nu een beetje te zwellen.. Tijd voor het hoofdgerecht: de pasta alle vongole was weer uitmuntend. Eleanore had al behoorlijk wat gedronken en werd redelijk hitsig. Onder de tafel ging ze met haar mooie rode laarzen steeds driester tekeer. Over mij aan tafel gezeten ging ze met haar ťne laars op zoek naar mijn zwellende pik terwijl ze MichaŽl keer op keer subtiel en minder subtiel vernederde... " MichaŽl ruik ik nou een zweetgeur van je ?" Ga je onmiddellijk douchen en kom in de pyjama die ik voor je klaar gelegd heb terug slaapwel zeggen..." Sorry schatje " zei MichaŽl en droop vervolgens af... Ik zat wat ongemakkelijk op m'n stoel en verlangde er erg naar om van Eleanore dezelfde behandeling te krijgen... Even later tijdens de koffie keek Eleanore me spottend aan, " je vindt het blijkbaar wel leuk, vergis ik me als ik in jouw ogen denk te lezen ' ik ook, ik wil ook ? "

Ik was sprakeloos " euh eleanore, ja euh oh sorry ... "

Inmiddels was MichaŽl weer beneden. Hij droeg een nogal vrouwelijk pyjamaatje..." Wat denk je ?

zei Eleanore nogal lijzig, de fles chianti was bijna leeg. "Wat denk je, zullen we onze kok bedanken voor zijn lekkere eten ? Al bij al heeft hij het er toch goed vanaf gebracht, niet ? Eleanore trok MichaŽl's broekje omlaag. Je kon er amper naast kijken, MichaŽl had een kooitje om zijn pik. OMG dacht ik, wat een geile bitch is me dat.

Eleanore die nu ongegeneerd mijn pik in haar gemanicuurde kleine handjes had vroeg me " wil jij voor je orthopedagoogje dat pikje eens afzuigen ? Dat wil je toch wel doen voor je Noortje ,niet waar ? Voor mij zou je toch alles willen doen, niet ? Dit had ik niet zien aankomen, en met pikken afzuigen had ik geen ervaring... maar toch... Ik moest mijn kleren uittrekken en voor MichaŽl op mijn knieŽn gaan zitten. MichaŽl werd al gauw van zijn kooitje bevrijd en toen viel wel op wat een grote leuter die had. Hij was veel groter dan de mijne moest ik toegeven. Eleanore trok gauw haar jurk uit en duwde haar kleine maar mooie tietjes uit haar bh. Ik zoog MichaŽl stijf of beter gezegd nog stijver terwijl Eleanore met haar borstjes over mijn blote rug en kont streelde..

Mijn pik stond nu ook staalhard. Ik deed heel erg mijn best op MichaŽl's pik om mijn orthopedagoogje niet te mishagen.. En even later voelde ik dat MichaŽl snel zou gaan klaarkomen... Ik wierp een blik op E. "Neem het allemaal in je slettenmondje, bereid je voor, ik heb MichaŽl al een maand niet meer laten klaarkomen,"

Even later spoot M. zijn omstandige zaad over mijn hele gezicht onder geile aanmoediging van Eleanore die zich aan het vingeren was. "Oh Koen lik het allemaal op slet dan laat ik je misschien ook nog klaarkomen ?"

Eleanore hielp me met de clean-u, ze viste alle zaad van m'n gezicht en liet me haar vinger aflikken waarmee ze zich net nog gevingerd had. ' Oh Koen nu ga ik je laten klaarkomen, een orhopedagoge weet natuurlijk drommels goed wanneer ze moet straffen en belonen. En vermits ik ook goed kan observeren weet ik, al heel lang trouwens, dat je ontzettend op mijn voetjes geilt. " Ze ging in een comfortabel stoel zitten. Ikzelf moest naakt voor haar komen zitten... Eerst duwde ze wat met de punten van haar laarzen op het gevoelige plekje tussen balzak en anus tot mijn pik op volle sterkte was gekomen... Daarna begon ze me ruw af te trekken tussen haar laarzen... " oh, ik wist wel dat je geile slet was Koen, ik vergis me zelden in die dingen" Zal ik m'n laarsjes uittrekken voor je, ja zal ik dat doen, ben je dan van nu af aan mijn sletje, ja ? " Ze trok haar laarsjes uit en ik spoot bijna onmiddellijk over haar blanke, ranke enkels. Ze nam m'n pik nog even tussen haar fijne voetjes en melkte me tot de laatste druppel zaad uit. "MichaŽl " riep ze lik Koen's zaad van m'n voeten.Dat von ik best een heet plaatje iemand die mijn zaad van zulke mooie voetjes moet lukken. "Oh" zuchtte Eleanore vergenoegd "aan jullie sletten ga ik nog veel plezier beleven."

(wordt vervolgd )

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net