Opwindend.Net
Datum: 27-05-2017
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 10071x
Lengte: Lang
Van Zakenman Tot Huisslaaf - 4
Door Henkiep - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Van Zakenman Tot Huisslaaf - 3

Ik legde de stick en kleren in de kast. Ik deed mijn halsband weer om en ik pakte het stapeltje kleren, wat voor mij klaar lag, uit de kast. Ik keek er naar en zag een paar kousen met daarbij een zwart met rode jarretelset. Ook lag er een bh met open cup erbij en een miniscuul stringetje. Ik begon met het aantrekken van de string. Het gevoel van het smalle bandje maakte mijn pik weer stijf. Vervolgens deed ik aan beide benen de kousen aan. Ik had al geoefend met de panty, dus deze kousen had ik zo aan. Ik had wat meer moeite met de jarretels aan te trekken, maar na enige tijd had ik de bandjes vastgemaakt aan de kousen.
Als laatste deed ik het bh'tje aan.
Als een echt sletje was ik nu gekleed in de hal van mijn meesteres.
De deur van de kelder ging open en mijn meesteres kwam de hal binnen. Ze had haar strakke latex topje weer aan, met daaronder nu een kort leren rokje en lange laarzen tot net over de knie. In haar handen had ze een paar rode schoenen met hak en een rubberen ding.
'Aantrekken': zei ze en ze gooide de spullen voor me op de grond.
Eerst trok ik de schoenen aan en vervolgens bekeek ik het rubberen ding. Het was een masker en gehoorzaam trok ik het over mijn hoofd. Ik kon nu helemaal niks meer zien. In het masker zat alleen een gat voor mijn neus en mijn mond.
'Volgen': en ik werd aan de riem meegenomen. Onwennig zette ik de eerste stappen op de hakken. Het was moeilijk om niet om te vallen, aangezien ik ook niks kon zien.
Voorzichtig volgde ik mijn meesteres de trap af, naar de kelder. Trede voor trede probeerde ik met mijn voet de volgende trede te zoeken. Een opluchting ging door mijn lichaam toen ik de vloer van de kelder voelde.
Aan de riem meegetrokken liep ik op een gegeven moment ergens tegenaan.
'Stil staan, en benen spreiden'. Kreeg ik te horen.
Toen mijn benen waren vastgemaakt met 2 riemen, trok mijn meesteres aan de riem. Hierdoor boog ik voorover en kwam met mijn buik op een leren kussen te liggen. Mijn hoofd viel net aan de andere kant van het bankje en ik had nog een beetje bewegingsruimte. Mijn beide armen werden aan een kant naar beneden getrokken en ook met riemen vastgemaakt. Als laatste werd er een band strak om mijn middel getrokken. Ik zat nu muurvast op een soort bokje en ik kon niks zien.
Aan het geluid van haar hakken te horen liep ze van me weg. Het duurde niet lang of ik hoorde haar terug komen lopen. Ze bleef vlak bij mij staan en ik voelde iets kouds en scherps op mijn schouderblad. Langzaam rolde ze met, ik dacht een pinwheel, over mijn rug. De scherpe puntjes van het wieletje prikten in mijn rug. De ene keer deed het pijn, de andere keer was het een fijn gevoel.
Ze begon steeds harder te drukken. Ik dacht dat ik gek werd, maar ik kon mij niet bewegen.
Ze stopte met rollen en ik hoorde haar hakken weer bij mij vandaan lopen.
Ik hoorde een paar geluiden in de verte.
Het geluid van haar hakken kwam weer dichterbij en ik kreeg iets tegen mijn lippen geduwd.
Ik opende mijn mond en mijn meesteres drukte een dildo naar binnen. Gelijk begon ze stevige neukbewegingen te maken en al snel boorde ze de dildo diep achterin mijn keel. Dit was niet de eerste keer voor mij en ik kon zonder enige moeite de dildo opvangen. Ze pakte mijn hoofd vast en hield mij vast met de dildo achterin mijn keel. Langzaam haalde ze hem eruit en ik voelde dat er veel speeksel op de dildo zat.
'Ik hoop voor jou dat er genoeg op zit': zei ze lachend.
Ze liep naar achteren, naar mijn kontje. Het kleine stringetje werd opzij geschoven en ze zette de kop van de dildo voor mijn anus. Met een ferme druk, drong ze mijn anus binnen. Een kleine pijnscheut vloog door mijn kont. Mijn meesteres begon mij nu te neuken met de dildo. Het speeksel zat meer op de achterkant van de dildo, want na een aantal stoten ging de pijn over. De dildo gleed makkelijk in en uit mijn kont en mijn meesteres pakte mijn heupen vast om mij harder te neuken. Het geluid van de neukbewegingen was goed te horen.
Plotseling voelde ik iets voor mijn lippen en automatisch opende ik mijn mond.
Het had ongeveer dezelfde grootte als de dildo, maar was warmer. Het drong mijn mond binnen en toen had ik het in de gaten.
Het was een echte lul. Ik had een echte lul, van een andere man in mijn mond.
Van alles ging door mijn gedachten, maar ik kon niet veel anders dan de echte lul te gaan pijpen.
Door de dildo had ik de smaak te pakken en hoorde ik zachtjes het gekreun van een man.
Mijn meesteres neukte mij nu met harde en diepe stoten in mijn kont.
Na een tijdje haalden ze allebei tegelijk hun pikken uit mij.
'Het sletje is er klaar voor' en ze gaf me een tik op mijn kont.
Ik hoorde heel zachtjes de voetstappen van de man naar achteren lopen.
Weer voelde ik wat voor mijn anus drukken. Zachtjes werd mijn kont opgevuld door de pik van de vreemde man. Toen hij zijn pik tot zijn ballen in mijn kont had geschoven, hoorde ik de voetstappen van mijn meesteres richting mijn hoofd. Ik hoorde het geluid van een stoel en mijn masker werd afgedaan.
Ik moest even wennen aan het licht, na een paar seconden zag ik mijn meesteres naast mij op een stoel zitten. Een paar meter voor mij stond het beeldscherm. In de reflectie van het scherm kon ik vaag de vreemde man zien. Het was een jongeman tussen de 20 en 30 schatte ik. Hij had een lang en een slungelig postuur.
'Nu gaan we kijken of je je huiswerk goed hebt gemaakt?': zei mijn meesteres en ze wees met haar afstandsbediening in haar hand richting het scherm.
Het scherm veranderde van beeld en ik zag de dildo met zuignap in pauzestand.
'En Actie': schreeuwde mijn meesteres.

Op dat moment begon mijn filmpje te lopen en begon de jongeman in mijn kont te stoten.
Wat een vernedering was dat voor mij. Niet alleen dat ik geneukt werd door een andere man, maar ook dat hij mijn filmpje zag waarop ik een dildo aan het afzuigen ben.
De man stootte steeds harder en zijn ballen klotsten tegen mij aan. Op het filmpje was te zien dat ik de dildo onder spoot met mijn zaad. Het duurde niet lang daarna of de man spoot zijn zaad in zijn condoom.
Ik voelde zijn lul slapper worden en hij haalde hem uit mijn kont. Op dat moment had ik, in het filmpje, de dildo schoon gelikt en stopte meesteres petra het beeld. 'Jij hebt bijna alles goed gedaan.': Zei ze.
'Alleen kijk hier' en ze wees naar het scherm, 'hier heb je een ladder in je panty. Dat hoort niet. Een goede slaaf zorgt goed voor zijn kleding. En loopt er netjes bij.
Jij verdient nu straf.'
Ze pakte het condoom van de vreemde man z'n lul en zwaaide ermee voor mijn hoofd.
Mond los en tong uit' i; zei ze streng.
Gehoorzaam stak ik mijn tong uit en mijn meesteres hield het condoom ondersteboven. Het zaad liep langzaam uit het condoom op mijn tong.
'Eerst alles verzamelen. Dan pas doorslikken als ik het zeg.'
Een flinke lading zaad ving ik op met mijn tong en mond.
Ze kneep het condoom nog even uit en legde het over mijn hoofd.
Ze pakt mijn mond en duwde mijn kaken op elkaar.
'En nu slikken.'
Ik slikte het zaad van de vreemde man door en mijn meesteres zei:
Lekker he?'
'Ja meesteres.'
'Dat mag ik graag horen, want je hoort zaad lekker te vinden.
Jij als slaaf, mag het niet weigeren.
Goed, je hebt nog straf te goed. Daar komen we zo nog op.'
Daar lag ik dan. Nog vastgebonden op het bokje terwijl ik net in mijn kont geneukt was door een jongeman en daarna zijn zaad heb doorgeslikt.
Te wachten op mijn straf.

'In je hok': ze keek de jongeman aan en wees naar een metalen kooi in de hoek van de kelder stond.
Op handen en knieŽn kroop de jongeman in de kleine kooi. Hij zat helemaal opgerold in de kooi en mijn meesteres deed het deurtje op slot.
'Dit is ook een slaaf, dacht ik bij mezelf. Hij zat daar nu zielig in zijn kleine hokje, maar ja.
Zielig? Hij had mij net in de kont geneukt. Dus zo zielig was het ook weer niet.

Ik werd losgemaakt van het bokje en moest de meesteres volgen. De hakken die ik de hele tijd nog aan had was ik al goed gewend. Het lopen ging nu gemakkelijker en met meer zelfvertrouwen.
Mijn stringetje werd uitgetrokken
Mijn handen werden, met een touw, boven mijn hoofd vastgebonden aan het plafond.
'Benen wijd.' Zei mijn meesteres streng.
Gehoorzaam zette ik mijn benen iets uit elkaar.
'Wijder.' Schreeuwde ze.
Langzaam zette ik mijn benen verder uit elkaar.
'Dat zijn er nog eens 5 extra ' ; zei ze.
Ze ritste haar beide laarzen open en deed ze uit.
'Dat zijn er 10 voor de ladder in de panty en 5 voor het niet direct gehoorzamen. En meetellen.'
Ze haalde uit met haar blote voet en schopte mij in mijn ballen.
Ik verbeet de pijn en probeerde een schreeuw binnen te houden. De pijn ebde iets weg en met schorre stem zei ik: 1
Meteen volgde nog een trap.
Met een diepe zucht in mijn stem: 2
De volgende trappen zag ik aankomen en elke keer probeerde ze ik op te vangen. Dit lukte steeds beter, waardoor de pijn bij elke trap iets minder werd.
Na de 15e trap werden mijn handen losgemaakt en ik zakte op de grond in elkaar.
'Goed zo slaafje, kus mijn pijnlijke voeten maar' en ik kreeg haar voeten in mijn gezicht gedrukt.
Ik begon haar voeten te kussen,
'Aah' zuchtte mijn meesteres. 'Dat heb ik wel verdiend.'
Ik voelde dat mijn meesteres weer aan mijn riem trok en ik stond op. Ik volgde haar en liepen de trap op naar de hal. Het lopen op de hakken ging mij nu stukken beter af. In de hal moest ik de kleren weer uit doen.

'Voor de volgende keer, slaaf.
Maak je een filmpje waarin jij, gekleed als vrouw, 2 mannen pijpt en je door hun in je gezicht laat spuiten. Ik wil zien dat je geniet van zaad in je gezicht.
Gekleed als vrouw bedoel ik dan: hakken, panty, rok, blouse, bh en een pruik.
Heb je dat begrepen?'
'Ja meesteres.'
Het ging mij eigenlijk wel te ver. Hoe moest ik dat doen? Als vrouw gekleed? En dan 2 mannen pijpen?
Ze zag mijn bedenkelijke blik en zei:
'En als je weigert of je komt niet weer terug bij mij?
Dan stuur ik alles wat op de usb-stick staat door naar je collegas, jou familie en vrienden.; Ik heb kopieen dus maak je daar maar geen zorgen over.
Je kunt het erop wagen dat ik bluf of dat ik ze niet kan vinden, maar daar kom je dan gauw genoeg achter.'
'Ja meesteres.'

Vol spanning stapte ik in de auto. Ze chanteerde mij nu. Als ik de nieuwe opdracht niet zou doen, dan ging al het beeldmateriaal naar mijn collega's, familie en vrienden. Ik wist niet of ze blufte of niet. Ik kon het er niet op wagen dus besloot ik toch maar om haar te gehoorzamen. Iets in mij maakte mij geil bij de gedachte dat 2 mannen in mijn gezicht gingen spuiten. Alleen hoe moest ik dit aanpakken. Tijdens de autorit naar huis schoot mij in 1 keer te binnen dat ik mijn meesteres via een site had ontmoet.Misschien dat ik daar een advertentie kon plaatsen en zo 2 mannen kon vinden.
Thuis aangekomen zat mijn vrouw in de kamer tv te kijken. Ik ging naast haar zitten en ze vroeg me hoe mijn dag was geweest.
Druk zei ik. Erg druk.
Ik kon natuurlijk niet zeggen dat ik in mijn kont was geneukt door een andere man.
We dronken samen nog een wijntje en gingen, nadat de film was afgelopen, naar bed.
De volgende morgen was mijn vrouw al vroeg weg om boodschappen te doen. Dit gaf mij de gelegenheid om een advertentie te plaatsen.

Travestiet zoekt 2 mannen om te pijpen, inclusief spuiten over het gezicht. Voor interesse, mail mij.
Ik drukte op de knop: advertentie plaatsen.

Het scherm veranderde. Ik kwam nu boven aan de lijst met advertenties te staan.Welliswaar niet met foto, maar toch. Ik wist dat het om mij ging.
Een gevoel van opwinding en spanning ging door mijn lichaam toen ik de advertentie nog een keer las.
Ik hoorde mijn vrouw thuiskomen en snel opende ik mijn werkmail.
De dag ging langzaam voorbij. Het werk schoot niet op doordat mijn gedachten bij de advertentie waren. Aan het eind van de middag gingen mijn vrouw en ik naar onze buren. We waren uitgenodigd voor een etentje.

Het was een gezellig stel, van onze leeftijd, en de drank vloeide rijkelijk. Het werd laat en mijn vrouw en ik kwamen beschonken thuis.
De volgende ochtend werd ik met een schrik wakker van mijn vrouw. Ze kwam naakt de kamer in lopen en had zich net gedouched.
Ze begon zich aan te kleden en had in de gaten dat ik wakker was.
'Ik ga wandelen met mijn zus': zei ze.
Ik ben er in de loop van de middag wel weer. En ze gaf me een kus.
Doeg.
Doeg.

Ik bleef nog even in bed liggen. De drank van gisteren was goed aangekomen. Na een tijdje dacht ik:
'Advertentie, dat is waar ook.'
Ik startte de computer en ging naar mijn advertentie. Hij was al 983 keer bekeken.
Snel naar mijn mailbox. Kijken of er reacties zijn. Er waren 7 reacties binnen gekomen. De spanning gierde door mijn lijf toen ik ze las.
Bij 1 reactie had ik wel een goed gevoel. Het was een wat ouderhomostel die wel eens wat nieuws wilden proberen. Na een paar mailtjes heen en weer; spraken we af bij een parkeerplaats van een recreatieplas bij hun in de buurt.
Woensdagmiddag om 16:00 uur.
Ik had woensdag vanaf 12 uur vrij genomen van het werk. Zo had ik nog even tijd om mijn outfit bij elkaar te sprokkelen.

Het was half 4 toen ik de parkeerplaats op reed. De tas vol met vrouwenkleren lag naast me op de zitting. Het was rustig en ik parkeerde de auto afgelegen in de hoek. Ik liep naar het wc-gebouw en ging de heren-wc binnen. Het duurde wel 20 minuten voordat ik mij had omgekleed als vrouw. Voorzichtig opende ik de deur en liep weer terug naar mijn auto.
Gelukkig niemand was aanwezig.
Het lopen op hakken ging mij nu goed af.
Het was 4 uur. Een auto parkeerde 10 meter naast me. 2 mannen stapten uit en ik wist het zeker. Met deze 2 had ik afgesproken. De ene man was klein en mager de andere iets langer met een buikje.
Voorzichtig stapte ik uit de auto en en keek hun kant op. Ik zwaaide en de mannen kwamen mijn kant op. We begroetten elkaar en de man met het buikje zei: 'dus jij wilt zaad in je gezicht'?
'Ja dat wil ik.'
'Op je knieŽn dan.'
Snel zette ik mijn camera op de motorkap en zakte op mijn knieŽn. De twee mannen haalden allebei hun lul tevoorschijn. Ik begon de ene pik te pijpen en de andere af te trekken. Na een tijdje wisselde ik.
De man met het buikje had een veel kleinere pik dan de magere man.
Ik stopte met pijpen want ik voelde een orgasme aankomen.
Ik bood mijn gezicht aan en de mannen trokken zich voor mijn gezicht af. De dikke man spoot als eerste zijn sperma over mijn gezicht. Niet veel later kwam ook de kleine man klaar. Ik zoog allebei hun pikken schoon en de mannen trokken allebei hun broek weer omhoog.
Ze bedankten mij en liepen terug naar de auto.
Daar zat ik dan. Verkleed als vrouw, op mijn knieŽn, voor mijn auto, op een parkeerplaats met zaad van 2 vreemde mannen in mijn gezicht. En dat alles voor een meesteres.
Ik pakte snel de camera en stapte in de auto.
Met een handdoek wreef ik het zaad van mijn gezicht.
Het filmje was gelukt en ik reed naar huis.
Thuis zette ik het op de usb- stick en vrijdagmiddag stapte ik weer de hal van mijn meesteres binnen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Van Zakenman Tot Huisslaaf - 5

Zoek naar meer verhalen van Henkiep...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: Geilen In Het Ziekenhuis - 8Door: Angela
Gelezen: 6174x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
11-09
6.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net