Opwindend.Net
Datum: 30-05-2017
Stemmen: 64x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 14295x
Lengte: Gemiddeld
Alles Samen Doen - 1
Door Jado - Zoek naar meer...

Naakt liep ik uit de douche naar beneden om voor mezelf een kop koffie te gaan zetten. Had ik nu alles?

Nippend aan mijn koffie overdacht ik alles nog eens, zweep en boeien lagen boven op onze slaapkamer. Ik had kettingen en touw gekocht en klaar gelegd in de garage en op zolder. Daar waren mogelijkheden om mij vast te zetten. Onze kinderen waren, zoals altijd op onze trouwdag bij mijn tweelingzus Nicole.

Nicole en ik lijken heel erg op elkaar. Wij zijn 43 jaar, 1.65 meter hoog. Ons gewicht schommelt tussen de 65 en 70 kilo. Iets te veel dus. Wij houden van dezelfde dingen, hetzelfde eten en hebben dezelfde behoeftes. Daar kwamen wij een half jaar geleden toen we samen een weekendje weg waren achter. Ik ben Leoni, vandaag 17 jaar getrouwd met Sjack en momenteel erg onzeker over mijn toekomst. Hoe zou Sjack het oppakken? Hoe gaat het verder met ons als hij mij niet begrijpt? Niet kan of mee wil gaan met mijn nieuwe ik.

Mijn blik viel op het pakje op tafel en de brief die ik had geschreven aan Sjack. De brief waarin ik hem uitleg dat ik meer wil. Dat ik wil lijden voor hem, dat ik voor hem kruip als hij dat wil. Dat ik alles wil doen en ondergaan voor hem.

Zuchtend liep ik naar boven om mezelf aan te kleden. Nicole en ik hadden met zorg mijn garderobe voor vandaag samengesteld. Een beha met kwart cup zodat mijn borsten goed omhoog werden gedrukt. Slip met open kruis en jarretels. Zwarte kousen met een naad. Daar overheen een bijna doorzichtige blouse met een vestje en een rok tot net boven de knie. Nog wat make up en mijn pumps, dan was ik er klaar voor. Over een kwartier zou Sjack thuis zijn. Terwijl ik mijn make up in orde maakte dacht ik aan Nicole, haar wachtte over vijf weken, op hr trouwdag, hetzelfde.

Toen Sjack binnenkwam stond ik op en knuffelde hem. Eerst nam ik het gebruikelijke boeket bloemen in ontvangst. Daarna gaf ik hem mijn brief. Terwijl Sjack rustig ging zitten liep ik naar de keuken om de bloemen in een vaas te zetten. De zenuwen gierde door mijn keel. Wat als?

Sjack las mijn brief, daarna nog een keer. Toen keek hij mij aan en liep de kamer uit. Even later hoorde ik de douche.

Na een klein uur kwam Sjack weer beneden. Hij nam mij in zijn armen en vroeg: Vanavond maar thuisbezorgd.nl?

Tijdens het eten was het ongemakkelijk stil. Was mijn bekentenis verkeerd gevallen?

Na een poos verbrak ik de stilte, Sjack? Mmmm, zeg eens wat tegen me? Lekker h, die pizza? Dat bedoel ik niet Sjack, dat weet je best.

Wil jij echt dat ik jou ga slaan Leonie? Wil jij echt dat ik jou, het liefste wat ik heb pijn ga doen? Dat ik jou vastbind en ga slaan met die zweep die boven ligt? Verwacht jij van mij dat ik jou ga mishandelen? Dat is geen mishandelen Sjack, dat is mij gelukkig maken. Dat is toch wat anders dan mij mishandelen? Mij de kans geven mijn liefde voor jou te tonen door pijn te lijden, daar word ik gelukkig van Sjack.

Ja maar Leoni, hoe lang loop jij al rond met deze gedachten? Al heel lang Sjack, maar ik durfde het niet te vertellen tegen jou omdat ik bang was voor de gevolgen. En nou, ben je daar nou niet meer bang voor? Jawel, ik ben doodsbang maar ik kan niet meer verder op deze manier. De tranen liepen over mijn wangen toen ik dit zei. Sjack stond op en nam mij in zijn armen. Hij kuste mijn tranen weg en fluisterde: Niet bang zijn, je hoeft niet bang te zijn. Ik ga proberen jou nog gelukkiger maken dan dat jij nu al bent. Laat me eens zien wat je allemaal al voorbereid hebt?

Ik nam Sjack mee naar de garage en liet hem de kettingen zien en waar hij die aan vast kon maken. Daarna gingen we samen naar de zolder. Daar lagen ook al kettingen en touwen gereed.

Sjack nam mij in zijn sterke armen en kuste me, terwijl onze tongen verstrengelden pakte hij mijn billen en trok me dicht tegen zich aan. Ik voelde zijn opwinding. Toen kreeg ik opdracht om mijn vest en blouse uit te doen. Mijn hart sloeg een paar slagen over. Sjack bleef naar mij kijken terwijl ik mijn borsten bloot maakte voor hem. Daarna nam hij mijn tepels beet en kneep er zachtjes in. Ik kreunde van genot. Toe maar schat, toe maar. Ssssst, ik wil je niet meer horen. Een ongekend gevoel trok door mijn lichaam toen het genot overging in pijn.

Doe die beha maar af en je rok uit. Ondertussen ging Sjack naar onze slaapkamer om de leren polsboeien en de zweep te halen. Na wat experimenteren stond ik uiteindelijk met mijn handen omhoog vast. Sjack kwam achter me staan en drukte zijn erectie tegen mijn kont. Weer kneep hij hard in mijn stijve tepels. Wil je doorgaan? Vroeg hij. Ja schat, ga door. Ik geniet.

Sjack knielde en stroopte mijn slip van mn billen. Ik voelde hoe hij mijn kutje streelde, ik voelde hoe hij gemakkelijk met twee vingers in me gleed. Ik gilde van pijn toen hij zonder enige waarschuwing een vinger diep in mijn kont drukte.

Wat had ik nou gezegd? Mond dicht! Ja Sjack, sorry. Niks sorry. Ik zal je leren! Sjack pakte een emmer en gooide mijn slipje erin. Verbaasd keek ik toe hoe hij vervolgens in die emmer begon te plassen. Toen hij voor me kwam staan begreep ik wat hij van plan was. Mond open, beval hij. Ne nee nee, stamelde ik. Hij pakte mijn zeiknatte slip uit de emmer en kneep mijn neus dicht. Terwijl ik naar adem hapte propte Sjack de slip in mijn mond. Kokhalzend keek ik hem aan en zag dat hij hiervan genoot. Weer kneep hij in mn tepels, hij bleef knijpen tot de tranen van pijn over mijn wangen liepen. En weer die pijn toen zijn vinger tussen mijn billen drong.

Buiten mijn gezichtsveld hoorde ik geritsel van kleding. Even later stond Sjack naakt, met een staalharde erectie voor me. In zijn hand had hij de zweep. De zweep die Nicole en ik samen hadden uitgezocht, een zweep met lange strengen van zacht leer met knoopjes aan de uiteinden.

Straks ga ik jou in je kont neuken maar eerst. Het vooruitzicht om anaal genomen te worden wond me niet echt op. Onwennig begon Sjack te slaan. De eerste klappen gaven wel een apart gevoel maar deden geen pijn. Dat veranderde snel. Sjack bleek een snelle leerling.

Na misschien wel honderd slagen hield hij op en maakte me los. Mijn borsten en mijn billen gloeiden. Terwijl hij mijn slip uit mn mond trok zei hij: op je knien met je kont omhoog.

Angstig keek ik hem aan. Maar Sjack wees naar de grond. Ik voelde twee vingers diep in mijn natte kut glijden. Ik voelde een vinger die mijn anus voorbereide. Ik voelde twee handen op mijn heupen en een harde pik tegen mijn kontje. Ook voelde ik een felle pijn toen Sjack langzaam mijn lichaam binnendrong en mijn kontje ontmaagde.

Toen Sjack mijn kittelaar bespeelde voelde ik mijn orgasme komen. Mijn buikspieren trokken samen. Ik voelde mijn kut samentrekken toen ik klaarkwam. Terwijl mijn orgasme door mn lichaam trok voelde ik Sjack ook klaarkomen.

Een uurtje later appte ik Nicole: Ik ben gelukkig.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Alles Samen Doen - 2

Zoek naar meer verhalen van Jado...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net