Opwindend.Net
Datum: 30-05-2017
Stemmen: 48x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 7463x
Lengte: Lang
Maureen - 51: Algemene Beschouwingen
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 50: Noortje Maakt Carrière

We rijden terug naar huis. Ik heb mijn trui niet aan, want die heeft Maureen helemaal nat gespoten. Maureen zit in een lakentje gewikkeld met daarover haar jas. De rest van haar kleding is door Peter en Duivel kapot getrokken toen ze haar verkrachtten.

We zijn stil in de auto. We hebben heel wat te overdenken. Plotseling vraagt Maureen: “wist je dat de stroom voor mij veel hoger stond dan bij sissy Jacky?”
Ik zeg: “Ja. Het was mijn verzoek aan Peter en Duivel om het jou heel moeilijk te maken, zodat je het eigenlijk niet kon winnen. Ik was heel benieuwd hoe je zou reageren als sissy Jacky je zou mogen neuken. Als je het écht niet trok, dan zou ik ingegrepen hebben, maar dat hoefde niet. Het kostte je zichtbaar moeite om deze grens over te gaan, maar je deed het prima”
Maureen reageert: “eigenlijk ben ik heel boos op je Mark. Maar: dat past wel bij het sadistische handelen van Peter en Duivel. Ga je dit vaker doen?”
Ik overdenk de vraag van Maureen, want eigenlijk bedoelt ze of ik Maureen vaker dingen aan zal doen waarvan ik weet dat die over haar grens zijn, zonder dat ze dat van tevoren weet en toestemming ervoor heeft gegeven. Ik antwoord: “ik weet wel zeker dat ik zulke dingen vaker zal doen. Dat is dan een manier om je een grens aan te bieden en je uit te nodigen of misschien zelfs te dwingen om er overheen te gaan. Ik verwacht dan minimaal dat je, zoals altijd, je best doet om de grens te verleggen. Ik zal er wel bij zijn, om te bewaken dat je jezelf niet gaat overvragen”.
“Hmmm….”, hoor ik Maureen sceptisch uitbrengen.

Als we bij Gorinchem in de buurt zijn, vraag ik aan Maureen: “hoe voelt je lijf?”
“Ik heb het wat koud, maar dat is niet zo gek. Mijn kut is pijnlijk en gloeit. Mijn borsten hebben voor vandaag genoeg gehad: daar kan ik echt helemaal niets aan hebben: alles binnenin doet pijn. Mijn tepels vallen me heel erg mee. Ook mijn billen doen wel zeer, maar alleen maar als ik schuif, dus ik blijf liefst stil zitten”.
“Hoe voelt je kontgat, nadat we die dikke dildo in je kont geduwd hebben?”
“Die lijkt wel gescheurd, maar ik heb er een paar keer een papiertje op gehouden en ik zag geen bloed, dus dan zal het wel meevallen”.
“Dus alles is te behappen?”
“Ja, maar veel trainingen zie ik vandaag niet meer zitten”.
“Geeft niets: ik verzin wel wat”.
Ik laat bewust een dreigende stilte vallen. Maureen voelt die goed aan. Als ik haar een beetje ken, dan is zij op dit moment aan het bedenken welke dingen zij nog WEL kan oefenen. Ik ben benieuwd waar ze mee gaat komen.

We komen vrijwel tegelijk thuis met Irma en Noortje. Zij zijn echt uitgelaten, in verband met het mooie vooruitzicht wat Noortje gekregen heeft. Zij vertellen honderduit over de snelle carrière die Noortje gemaakt heeft. Maureen moet vooral erg lachen over het feit dat de stagebegeleider de scriptie verder af moet (laten) maken.
Eindelijk kunnen Maureen en ik ons verhaal vertellen over ons onderhoud in Vlaanderen. Maureen laat toch wel een beetje trots haar wonden zien en Irma ziet als een kenner al snel dat de wonden snel zullen helen.

Ik had in de auto de chinees al gebeld en ons diner wordt netjes bezorgd. Ik kijk Maureen aan als ik het potje sambal opzij zet. Maureen kijkt me kort terug aan en ze schudt heel lichtjes van ‘nee’. Ze weet nog heel goed van een maandje geleden hoe sambal op haar kutlipjes voelt.
We gaan snel eten en ik vraag aan Noortje: “Waarom ben jij trouwens meegekomen hier naar toe?” Noortje en Irma kijken elkaar aan en ze halen allebei hun schouders op.
“Als jullie het niet weten, dan verzin ik wel een reden”, zeg ik en ik zet de dildostoel bij de tafel. Ik pak ongezien de sambal en wrijf er allebei de dildo’s mee in. Daarna doe ik de stekker in het stopcontact. Daarna wuif ik met een handgebaar naar Noortje om haar op de stoel uit te nodigen. Ze neemt de uitdaging aan, maar ze heeft niet in de gaten dat er sambal op de trillende dildo’s zit.
Daar komt ze al snel achter als ze gaat zitten. Steunend en kreunend doet ze haar best om alle sensaties in haar onderlichaam te verwerken, want door de brandende pijn in haar kut voelt ze het trillen niet bewust, maar haar onderlijf moet deze gevoelens wel verwerken. Ze staat, ondanks de bijtende pijn, al snel op klaarkomen. Ze bedenkt net op tijd dat ze toestemming moet vragen. Ik geef die toestemming en ik vraag aan Irma hoelang ze op de stoel moet blijven zitten. Irma zegt: “vijf keer”.
Noortje heeft gehoord wat Irma zei en ze kijk ons verschrikt aan. Ze kan zich nog niet voorstellen dat ze met al deze gevoelens kan dealen, zodat ze ook nog eens 5x klaar zou kunnen komen….
Terwijl we verder eten (Noortje eet echter even niet mee: zij zweet zich helemaal gek vanwege alle sambal in haar kut en kont), verwerkt Noortje een heel veel emoties. Het lukt haar om binnen een kwartier vijf keer klaar te komen. Of… Is het geen prestatie, maar eerder een falen van haar beenspieren, zodat ze voluit op de sambal-dildo’s gespiesd werd? Ach: ze is er klaar mee en ze kan verder eten, waarbij haar kut duidelijk nog in brand staat.
Na het eten gaat Noortje snel haar kut wassen. Irma en ik bekijken het mood-board van Noortje terwijl Maureen de boel opruimt.

Als we de knipsels van Noortje bekijken, dan zien we een meisje die de kleur roze heel erg leuk vindt. Ze houdt van ‘kleding’ die de vrouwelijkheden goed uit laat komen. Altijd hoge hakken en de vrouwelijke delen heel erg bloot.
Op de plaatjes zien we meestal een man die een slavin leidt, maar soms ook een vrouw.
Het wordt ons duidelijk dat Noortje erg onderdanig is en liefst door mannen, maar ook wel door vrouwen gedomineerd wil worden. Foto’s waar mannen in pakken op staan heeft ze omcirkeld. In het licht van haar aanstaande contract past alles één op één. Dat zal waarschijnlijk ook haar enthousiasme voor haar nieuwe baan verklaren.
Zwepen, elektriciteit en wurgseks staan met een rood kruis er doorheen genoteerd. Ook poep en pis acties zijn met een rode stift doorkruist.
Bij een foto waar twee mannen een vrouw dubbel penetreren staat een hartje getekend.

Het wordt ons duidelijk: Noortje is een pleaser. Ze is onderdanig naar liefst succesvolle zakenmensen en stelt zich graag als jong meisje op. Vermoedelijk zou ze liefst 18 willen zijn en blijven. Van seks kan ze in veel verschillende settings genieten, maar extreme pijn vindt ze niets. Dominantie is wel een sleutelbegrip voor haar.
Irma en ik kijken elkaar aan en woordeloos knikken we naar elkaar: haar nieuwe baan gaat haar op het lijf geschreven zijn! Zou de directeur dat al in haar gezien hebben? Het lijkt er wel op!
De directeur stijgt in onze achting. Hij heeft echt een goed inzicht in mensen!

Als Noortje beneden komt, dan confronteren we haar met onze bevindingen. Noortje geeft aan dat deze allemaal kloppen. We omhelzen elkaar als afsluiting van dit onderwerp.
Dan voel ik dat Maureen aandacht nodig heeft. Ze staat bij de standpaal en ik kijk haar aan. Ze vraagt: “mag ik vanavond nog even trainen op de standpaal?”.
“Op mijn manier, of op jouw manier”, vraagt Irma.
Maureen maakt een uitnodigend gebaar om aan Irma aan te geven dat de keuze aan haar is. Irma zegt: “Prima hoor om te oefenen. Ik neem aan dat er nog wel wat sambal over is, dus smeer de dildo maar in, dan kan je gaan staan”. Ik zie Maureen huiveren, maar ze gaat snel naar de keuken en ik hoor haar in de prullenbak rommelen. Even later de kraan om het bakje blijkbaar even af te spoelen en daarna komt Maureen met een half bakje sambal aanzetten. Irma smeert de dildo in met sambal en laat Maureen haar nog heel vieze vinger aflikken. Ik besef me weer dat Irma een stuk sadistischer is dan dat ik dat ben.
Maureen gaat boven de dildo staan en Irma steekt de dildo naar boven: recht in haar kut. Als de dildo de baarmoeder van Maureen raakt, gaat ze als vanzelf op haar tenen staan. Daardoor kan de dildo nog wat hoger. Irma maakt de dildo vast en Maureen begint te puffen en te kreunen. Haar kut moet vreselijk in brand staan van alle sambal. Na een minuut of twee krijgt ze zweetdruppels op haar voorhoofd en begint haar bovenlijf te sidderen van de hitte. Weer een paar minuten later beginnen haar kuiten te trillen van de spanning die op haar benen komt, omdat ze op haar tenen staat.
“Mag ik me klaar laten komen?”, vraagt Maureen dan plotseling. Die opmerking zag ik niet aankomen. Ik zeg snel: “nee, maar je mag je wel edgen. Door dit aan te geven wordt het voor Maureen een stuk makkelijker om de pijn te verdragen. Het genot verdringt de pijn grotendeels.
Na een kwartier kan ze haar benen en voeten niet meer onder controle houden. Haar voeten probeert ze telkens op te tillen, maar de spieren willen niet meer. Ik buk me en ik laat de dildo zakken.
Ze stapt van het apparaat af, waarna ze vlug naar boven gaat om haar kut te wassen.

We besluiten om te gaan slapen. We maken Noortje en Maureen naast elkaar op bed vast. Ieder één hand aan de zijkant en één hand aan de bovenkant. De benen obsceen geopend.
Irma kan het niet laten om met haar vlakke hand een harde klap op de gezwollen kutjes te geven. Noortje ondergaat de pijn van deze klap gelaten. Maureen ontvangt de klap heel anders. Ze komt gelijk klaar en ligt sidderend haar orgasme te verwerken. Dat is het moment dat Irma en ik naar bed gaan en nog wat details van de dag doornemen.

De volgende ochtend moeten we allemaal werken. Irma en Noortje vertrekken al vroeg, omdat ze eerst het contract van Noortje nog een keer door willen nemen voordat ze het om half negen samen met de manager PZ bespreken.
Maureen en ik vertrekken even later naar het station. Het is koud: het dreigt te gaan sneeuwen en het KNMI heeft weer eens een code oranje afgegeven. Maureen heeft haar spijkerbroek met open kruis weer aan. Een lang t-shirt onder haar strakke truitje bedekt haar kruis meestentijds.
Als de trein (weer eens te laat) komt, bemachtigen we twee stoelen naast elkaar. Maureen zakt naast het raam onderuit en doet haar benen uit elkaar, zodat ik de ruimte tussen haar benen met mijn hand en vingers op kan vullen. Ik ben al snel met haar steeds natter wordende gleufje aan het spelen. Het is inmiddels een heerlijke ochtendtraditie geworden. Op deze manier krijg ik haar altijd bloedgeil. Het is elke ochtend weer de vraag of ze klaar mag komen. Maureen smeekt vaak met haar ogen om klaar te mogen komen, maar het is maar zelden dat ik het toelaat.
Af en toe laat ik een vinger op haar klit ketsen alsof ik een knikker wegschiet. Daar komt ze altijd op klaar, zonder dat ze er ook nog maar een halve seconde iets aan of mee kan doen. Zo’n orgasme is letterlijk geforceerd. Ik heb Maureen de laatste tijd in de trein niet laten klaar komen. Ik hou er namelijk van dat ze de seksuele spanning de hele dag meeneemt.

Terwijl ik met haar kut aan het spelen ben, heeft Maureen wat kledingstukken strategisch gedrapeerd, zodat niemand haar blote druipkut ziet. Haar nekring is wel duidelijk te zien.
Ik laat ondertussen mijn ogen door de coupé gaan. Ik zie een jonge man zitten. Hij heeft zwart haar, is ongeveer 26 jaar en kijkt verlegen in het raam schuin voor zich.
Dan besef ik dat hij via het raam naar Maureen kijkt. Ik zeg binnensmonds tegen Maureen: “Je hebt een bewonderaar, kijk maar via het raam”.
Maureen ziet de jongen al snel en als hun ogen elkaar via het reflecterende raam raken, draait hij snel zijn ogen weg.
We zijn bij Houten. Er komen wat mensen in de trein bij en de jongen is zijn uitzicht kwijt, omdat er iemand anders tussen is gaan zitten. Ik zeg tegen Maureen: “Je mag klaarkomen”. Direct daarna, stap ik op.
Maureen is heel verbaasd. Eerst, omdat ik heb gezegd dat ze mag klaar komen, maar daarna nog meer, omdat ik opstap!
Ik loop rechtstreeks naar de jongen toe en ik vraag hem: “Lekker ding is zij hè? Ze is van mij. Je mag haar wel even uitproberen?”
De jongen krijgt een hele rode kop, maar komt niet in beweging. Ik zeg tegen hem: “ga naast haar zitten en voel haar kut. NU!” De jongen schrikt van de dwingende toon en hij veert op. Hij gaat timide naast Maureen zitten. Maureen snapt nu wat mijn bedoeling was, toen ik zei dat ze klaar mocht komen.
Ze pakt zonder verdere plichtplegingen de dichtstbijzijnde hand van de jongen en leidt hem naar haar druipende vrouwelijkheid. Ik kan er verder niets van zien, dus ik sta op van mijn plek en ga naast de jongen staan alsof ik het volgende station er uit zo moeten. Ik zeg tegen de jongen: “vinger haar klaar!”
Ik zie de jongen onbegrijpend kijken. Ik vraag: “heb je wel eens een vrouw gevingerd?”
De jongen schudt zijn hoofd.

Ik denk razendsnel na wat ik uit deze situatie kan halen. Ik heb een waarschijnlijk (bijna) maagdelijke jongen gevonden en ik wil hem de sletterigste vrouw in de hele trein laten vingeren. Dat gaat niet goed komen denk ik.
Ik zeg tegen hem: “gebruik je nagel en kras hiermee over haar kut. Ik denk dat ze dat lekker vindt”.
Hij wriemelt wat. Ik zeg: “duw je nagels in haar kut en doe haar pijn. Dat vindt ze heerlijk”. Maureen knikt, zodat de jongen aan de slag gaat. Juist als we Utrecht Vaartsche Rijn verlaten zie ik het lijf van Maureen sidderen van haar orgasme. De jongen schrikt zich een hoedje.
We wachten even tot de meeste mensen uitgestapt zijn. Daarna loopt Maureen voorop, de jongen er achter en ik sluit de rij.
Als we op het perron staan, pak ik een bil van de jongen beet en vraag hem: “zou je meer willen?”
De jongen kwijlt bijna als hij hijgend aangeeft dat hij heel graag meer met Maureen zou willen.
Ik zeg: “dan krijg je mij er in ieder geval ook bij!”
De jongen laat zich er niet door afschrikken en noteert zijn email en gsm-nummer.
Ik pak het briefje en zeg tegen hem: “als er een reden is, dan zal ik je bellen”. Daarna loop ik weg van het perron, op de voet gevolgd door Maureen. De jongen kijkt naar zijn hand en ruikt er aan. Hij lijkt er niet van te schrikken, want met zijn tong likt hij zijn vinger schoon.

Ik stuur een appje naar Irma om haar te informeren: “Maureen is net klaargevingerd door een maagdelijk ventje van ongeveer 26. Ik heb zijn nummer en email”.
Daarna draai ik me naar Maureen, geef haar een kus en draai keihard aan haar tepels. Ze sluit genietend haar ogen, waarna onze wegen scheiden. Het gaat weer moeilijk worden om mezelf vandaag op het werk te concentreren….

Ik = Irma

Noortje en ik hebben vlot gereden. Blijkbaar zijn er veel mensen vanwege de dreigende sneeuwval thuis gebleven. We komen tegelijkertijd met de directeur aan en hij nodigt ons uit om direct even met hem mee te lopen naar zijn kantoor, zodat hij het contract van Noortje in orde kan maken. Hij leest het contract en de voorwaarden snel door. Ook bekijkt hij de voorwaarden die wij willen wijzigen. Hij vindt het allemaal prima en hij versimpelt hier en daar nog wat.
Hij zegt tegen Noortje: “als ik jou was, zou ik ergens gaan wonen waar je alleen maar een kamer hebt. Ik zou ook terughoudend zijn om een relatie aan te gaan, want je zal regelmatig van huis zijn om onze firma te vertegenwoordigen. Ik kan me niet voorstellen dat een partner het leuk vind om alleen te zitten en als je thuis komt het zaad van andere mannen aan te treffen”.
Ik merk dat de directeur het bewust nogal bot zegt. Hij kijkt verholen naar Noortje om haar reactie te peilen. “Ik heb nu geen relatie meneer en ik denk inderdaad dat het niet verstandig is om daar met een nieuwe baan aan te gaan beginnen. Uw tip om ergens een kamer te huren is een goed idee. Daar had ik nog niet over nagedacht”.
De directeur kijkt naar mij, maar zegt niets. Ik heb geen idee wat hij bedoelt, dus ik zeg ook niets.

Hij grabbelt alle papieren bij elkaar en zegt dat hij de manager PZ alles in een nieuw contract laat zetten. Daarna kijkt hij mij aan en zegt: “we gaan straks even buiten de deur lunchen; mijn afspraak na de lunch is uitgevallen, dus ik heb wat meer tijd”.
“Prima meneer, mijn agenda laat dat ook wel toe”, zeg ik, terwijl ik bedenk hoe ik in hemelsnaam onder die belangrijke bouwvergadering uit kan komen…

We geven elkaar een knipoog en vertrekken naar onze werkplekken. De bouwvergadering wordt door het secretariaat verzet.
De uren naar 12 uur kruipen heel langzaam voort. Ik zet voor mezelf op een rijtje wat ik met de directeur allemaal door wil nemen: Maureen in de Arena, Victor en Elena met een erotisch cateringbedrijf en ik wil ook wel eens weten wat de directeur vanochtend bedoelde toen hij het met Noortje over kamerhuur had. Permanent gaat dat in onze woning nooit passen: die is veel te klein. Dan bedenk ik dat de directeur dat ook moet weten, want hij is wel eens bij ons binnen geweest.
Ik schrijf een paar steekwoorden op om dit allemaal niet te vergeten.
Ook schrijf ik met vrij grote letters: “provisie” op het briefje. Ik ben namelijk van plan om dat briefje als geheugensteun op tafel te leggen, dus dan kan hij het lezen en zich er op voorbereiden.

Ik vind het spannend. Om wat van de spanning van me af te laten glijden vinger ik me achter mijn bureau even klaar. Helaas brengt het me geen echte ontspanning…
Wanneer is het nu eindelijk 12 uur!?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 52: Bedrijfslunch

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 12423x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 7256x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 8282x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11726x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5691x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20639x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9315x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24873x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10652x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17423x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6142x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5368x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 9021x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3753x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7200x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net