Opwindend.Net
Datum: 01-06-2017
Stemmen: 39x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 11122x
Lengte: Gemiddeld
Wil Je Ook Werken In Het Caf? - 2
Door Trapattoni - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Wil Je Ook Werken In Het Caf? - 1

Als eerste kwam iemand met een lang touwtje aanlopen. Het touw werd onder mijn benen door getrokken en vervolgens boven aan mijn brede halsband vastgemaakt. Het touw werd stevig aan getrokken totdat er een spanning stond op het touw die tussen mijn billen,tussen mijn grote schaamlippen en tussen mijn borsten liep. Heel eventjes werd het touw uit mijn kut getrokken, zodat iemand 2 grote ballen er in kon duwen. De eerste bal ging er gemakkelijk in, maar bij de tweede bal moesten er wat handen te pas komen om de bal er in te krijgen. Daarna werd het touw weer tussen mijn schaamlippen gedaan wat als resultaat gaf dat de ballen in mijn kut werden geduwd en er nooit meer uitkonden. Daarna moest ik een wit rokje aandoen die amper over mijn billen kwam. Als laatste kreeg ik een wit naveltruitje dat vele malen te klein was. Met moeite kreeg ik het over mijn hoofd heen (iemand hield netjes mijn paardenvlechten omhoog en de halsketting werd even afgedaan), laat staan over mijn boezem. Wreed werden mijn borsten ingeduwd en het truitje er overheen getrokken. Het uiteindelijke resultaat was dat het te kleine naveltruitje voor iets meer dan de helft mijn borsten beschermde, de grote piercings helemaal in mijn borsten werden gedrukt wat van buitenaf goed in mijn truitje te zien was en ondanks de rok de onderkant van mijn stevige kont nog zichtbaar was. Het touw, dat misschien diende als een soort string, kon men zowel boven bij mijn nek als onder tussen mijn benen zien wat een vreemd gezicht was.

Om te testen als alles goed zat, moest ik springen; mijn rokje waaide steeds omhoog. Mijn borsten bewogen echter niet mee, zo stevig waren ze ingepakt. De mannen vonden het resultaat voldoende en gaven mij een paar instructies voor vanavond.

"Vanavond komen er een paar vrienden van ons, die jij allemaal moet vermaken. Als er iemand binnenkomt, loop je naar de persoon toe, leg je je armen om de nek van de persoon en hef je 1 been omhoog. Als je dat gedaan hebt, fluister je bij de andere in het oor dat je wilt neuken. Je blijft staan totdat iemand zegt dat je mag gaan. Begrepen?" Ik kon geen woorden uit mijn mond krijgen. Doordat ik geen antwoord gaf, moest ik me voorover buigen en werd mijn rok van achteren omhoog getrokken. Mijn kont werd lang met een zweep bewerkt wat een branderig en voor pijnlijk gevoel opleverde. Als 2e straf werd het touw strakker gespannen en moest ik op de knien voor de baas gaan zitten en zijn grote lul pijpen. Ik moest alleen maar mijn mond half open te houden zodat de baas zijn grote lul er ver in kon schuiven en weer uit. Na deze wrede behandeling nam ik me voor om voortaan maar netjes te gehoorzamen.

Het duurde ongeveer een half uur totdat de 'vrienden' kwamen. Steeds liep ik naar de persoon toe, deed mijn armen om zijn nek, deed mijn rechterbeen omhoog en zei ik "ik wil je neuken". De reactie van de 'vrienden'was verschillend. Enkele reacties waren dat ze: me vol op de mond kuste, mijn grote billen vast pakten en er in kneden, mijn -inmiddels nat geworden- kutje stevig met een hand bewerkte en mijn rokje omhoog trokken. In de meeste gevallen grepen ze onder mijn truitje naar mijn stevige borsten. Dit konden ze goed doen doordat het truitje niet mijn hele borsten beschermde. Ook werd er wel eens aan het touw getrokken. Tot mijn verbazing zag ik ook een zwarte man met een witte vrouw binnenkomen. Ik keek nog eens goed naar de man en ik dacht bij mezelf dat ik hem kende. Ineens wist ik het en deed een hand voor mijn mond: Het was mijn EX!

Ik liep naar hem toe, deed snel mijn been omhoog en zei zachtjes "ik wil je neuken". Voordat hij ook maar iets kon doen, liep ik naar de vrouw. Ik legde de arm om haar nek, deed mijn been omhoog en zei weer het zinnetje. De vrouw legde bij mij de armen om mijn nek en ik voelde haar stijve borsten tegen mijn borsten aan komen. "Ik wil dat je me beft" schreeuwt ze hard. Het werd stil in het caf. Schijnbaar was ze een goede bekende hier, want de baas kwam haar persoonlijk groeten. Toen hij dat gedaan had, zei hij dat ik haar moest gehoorzamen want anders volgde er straffen. Mijn blik dwaalde even van haar af, maar ik keek haar weer snel aan toen ik mijn ex zag. Zij had alleen maar een knalrode lange jurk aan en ze droeg lange leren laarzen. Haar gezicht was zwaar opgemaakt, maar dat was niet lelijk. "Hoef ik de andere vrienden dan niet te ontvangen". "Nee" was het antwoord.

Er werd een opklapbaar bed gehaald. Het bed werd echter alleen uitgeklapt en verder geen matras of zo opgedaan. Ik moest op de rand van het bed gaan zitten en daarna achterover leunen. De 'vrienden' gingen om het bed heen staan. De vrouw ging op het bed staan, zodat de opening van de jurk precies over mijn hoofd viel. Ik zag haar 'kale' kut en draaide mijn gezicht de andere kant op. Ik werd aan het bed vastgemaakt, terwijl zij zich liet zakken met de jurk over mijn gezicht heen. Zo kwam ik als het ware in de hol van de leeuw. Toen ik haar kut met de tong kon raken ging ze op me liggen. Ik voelde haar benen op mijn piercings bewegen, die gemeen in mijn borsten wreven. Doordat ze op mij lag voelde ik goed het ijzer van het bed. Zij drukte haar kut tegen mijn mond aan en ik begon haar te beffen. "Zorg ervoor dat je haar 3x laat klaarkomen" hoorde ik de baas zeggen. Ik begon snel te likken wat al snel resultaat op leverde. Ze kwam de eerste keer schreeuwend klaar en ik hoorde de vrienden klappen. Jammer genoeg kon ik ze niet zien, vanwege de rok die over mijn hoofd was getrokken.

Ineens hoorde ik een rits opengaan en hoorde iemand op het bed stappen. De man trok de rok van de vrouw omhoog zodat haar kont zichtbaar werd. Ik zag hoe hij zijn lul met zijn hand stijf maakte en wreed in de kont van de vrouw duwde. Het gevolg hiervan was dat haar kut stevig tegen mijn mond drukte wat het beffen niet makkelijker maakte. Ook werd soms mijn neus door haar lichaam ingedrukt wat ademproblemen opleverde. Als reactie beet ik haar in n van haar schaamlippen en alweer kwam ze kreunend klaar. De 3e keer dat ze schokkend klaarkwam was een paar minuten later.

Ze liep weg en liet haar geil op mijn gezicht achter. Er werd een trechter gehaald en ik moest mijn mond opendoen. Een vriend kwam met een afwasbak, die half met sperma was gevuld. Waarschijnlijk hadden een paar vrienden zich zonder mij vermaakt. Toen de man met de wasbak dichterbij kwam, zag ik de bui al hangen; maar ik kon niks doen. Ik kon zelfs niet praten doordat de trechter in mijn mond zat. Het sperma werd in de trechter gegoten. Iemand hield mijn neus dicht zodat ik wel moest slikken. Ik slikte de spermaklodders met grote slokken door. Ik kreeg het benauwd en zeker toen ik zag dat er weer een vriend met een afwasbak aankwam.

Ook deze afwasbak zat vol met sperma. Een vriend goot het langzaam in de trechter, terwijl nog steeds mijn neus werd dichtgeknepen. Als een pasgeboren baby, die dorst had, zoog ik braaf het sperma uit de trechter. Pas als ik deze kleine hoeveelheden sperma naar binnen had gewerkt, kon ik naar adem happen. Om de zoveel tijd kreeg ik ademproblemen wat voor een buitenstaander vreemd uitzag: druppels over mijn hoofd, gekke geluiden bij het slikken en een maag die steeds ineen kroop. Uiteraard vonden de vrienden het schitterend. Sommige vrienden moedigden me zelfs aan om door te slikken. Maar ondanks deze 'support' bleef het slikken van de kleine hoeveelheden sperma een zware taak.

Daarom was ik ook blij toen de afwasbak bijna leeg was. Met een lepel werden de laatste resten eruit gehaald. De trechter werd uit mijn mond gehaald en ik kon eindelijk weer diep ademhalen. Hierna werden nog een paar lepels vol met sperma in mijn mond geduwd, maar dit viel in het niets met de trechter. Ik likte het sperma van de lepels af en ik begon bij mezelf af te vragen hoeveel sperma ik wel niet in een korte tijd (+/- 15 minuten) had verwerkt. Bij deze gedachte moest ik steeds erger naar de wc. Ik besloot hiervan niks te zeggen om eventuele treiterijen te voorkomen. Ook moet een normaal mens weten dat je als je 2 afwasbakken vol met sperma naar binnen werkt, je naar de wc moet.

Met behulp van de tong begon ik mijn mond te reinigen. Dit was een heel proces, want overal zat sperma. De vrienden keken me geil aan en de baas was trots op me: "Je bent de eerste slavin van dit caf, die zoveel sperma in zo'n korte tijd kan verwerken! Ik zei toch dat je een hoer was!" Ik werd los gemaakt en klaargemaakt voor de volgende opdracht. Mijn truitje werd met een schaar verwijderd en het rokje werd over mijn hoofd uitgetrokken. Nu stond ik daar weer in mijn nakie, met nog steeds het strakke touw, dat gespannen was tussen mijn nek, billen, schaamlippen, borsten en weer nek. Ik keek verlegen naar onder en zag dat mijn kutje de 2 dikke ballen helemaal had ingeslikt. Dit was een goede reden voor de vrienden om het touw nog strakker te trekken. Mijn schaamlippen hadden het zwaar te verduren. Ze hadden niet meer de originele kleur en waren gevoelloos. De baas ging verder: "Dadelijk mag je naar buiten. Buiten ga je gezamenlijk met een vriend een tripje maken. Dat er slechts 1 vriend meegaat wil niet zeggen dat je meer ontsnappingsmogelijkheden hebt, want ten eerste ben je naakt en zul je door de kou niet ver komen. Mocht je dan toch de stad bereiken, dan wordt het lastig om in je blootje uit te leggen wat je wilt!" De vrienden begonnen te lachen. "Ten tweede weet je de weg niet. Zonder een kompas kom je nooit ver in een bos. Mocht je hoe dan ook een poging wagen om te ontsnappen, dan zullen er maatregelen volgen. Snap je dat?" Ik wist totaal niet wat er nu weer van me (lees: lichaam) werd verwacht, maar ik knikte met mijn hoofd ja.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Wil Je Ook Werken In Het Caf? - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 12424x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 7260x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 8285x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11727x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5691x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20644x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9315x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24875x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10652x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17423x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6142x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5368x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 9021x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3753x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7200x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net