Opwindend.Net
Datum: 02-06-2017
Stemmen: 54x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 20674x
Lengte: Lang
Neukslet Tegen Wil En Dank - 1
Door Lucillia De Graaf - Mijn Profiel Pagina

Inge fietste over het donkere fietspad en grinnikte even in zichzelf. Als ze de verhalen mocht geloven zou er heel clichť een man uit de bosjes zou springen om zich aan haar zou vergrijpen. Ze rilde even toen ze daaraan dacht en ging toch een beetje sneller fietsen. Eenmaal op het fel verlichte industrieterrein haalde ze diep adem en fietste op haar gemakje naar huis.

"Ik ben thuis!" riep ze en schopte haar schoenen onder de kapstok. Haar tas gooide ze in de hoek en liep daarna door naar de woonkamer. Ze bleef even staan toen ze de vrienden van haar man Kees zag zitten en herinnerde zich ineens het pokeravondje. "Sorry!" lachte ze. "Ik pak even wat te drinken en ga dan naar boven." Ze gaf Kees snel een kus en zwaaide naar zijn vrienden.

"Jij zou toch op stap vanavond?" vroeg Kees. Inge schudt haar hoofd. "Nee, Kim is ziek dus we gaan volgende week. Maar je hebt van mij geen last hoor! Ik ga lekker boven tv kijken."

Terwijl Inge naar boven liep hoorde ze nog net het woord 'neukslet' vallen, ze was benieuwd over wie dat ging en bleef staan in de hoop nog iets te kunnen opvangen.

"... Dat geile loeder. Ik krijg al een stijve als ik naar haar kijk. Man, man, man, wat een exemplaar," hoorde Inge Bram zeggen.

"Eigenlijk moeten we eens een wijf zien te vinden dat minder gewillig is, dat lijkt me nog veel geiler!" Tot Inge's verbazing was dat Kees die dat zei. Ging Kees vreemd? Hadden ze groepssex met zijn allen? Inge dacht dat het seksleven tussen haar en Kees prima was. Niet extreem of heel suf, maar gewoon prima. Ze bleef staan en hoopte dat ze meer zou horen. Ondertussen kookte ze van woede en had haar zinnen gezet op wraak.

"Wat dachten jullie van zo'n tienertje? Lekker strak en in de meeste gevallen nog maagd," lacht Chris.

"Anders pakken we een keer zo'n hoofddoek, dat zijn pas geile mokkels," zei Bram.

"He, Kees, hoe zit dat eigenlijk met Inge? Ik vind haar zo onwijs mooi, zou haar graag eens neuken. Lekker hard!" zei Leo. Inge hoorde het laatste niet meer, haar hersens werkten op volle toeren terwijl ze naar boven liep.

Beneden ging het gesprek onverminderd verder. "Jullie blijven allemaal met je poten van Inge af. Ik ben zuinig op haar," zei Kees woest.

"Je hebt zelf wel eens verteld dat de seks erg recht toe, recht aan was. Zou het niet heerlijk zijn als je haar helemaal suf zou neuken? Dat ze misbruikt wordt in alle gaatjes die ze heeft? Oh man, ik zou het wel weten als ik met Inge getrouwd zou zijn," grijnsde Leo.

"Mijn seksleven met Inge gaat jullie niets aan, en ze is 'off limits', einde discussie," zei Kees en daarmee leek de discussie ten einde.

Toen Kees uiteindelijk boven kwam lag Inge al te slapen. Hij kuste haar op haar schouder en mompelde: "Niemand zal jou pijn doen, al is dat het laatste dat ik doe." Inge deed haar ogen open en keek Kees verschrikt aan. "Wat zei je?!"

"Niks lieverd, ga maar lekker slapen."

"Noem me geen lieverd! Ik heb jullie wel horen praten over neuksletjes en tieners!" Inge's ogen spoten vol vuur en Kees wist niet wat hij moest zeggen. "Hoe lang doen jullie dit al en hoe vaak? Bah, ik walg van jullie. En van jou nog het meest. Ik dacht dat je van me hield. Je mag in de logeerkamer slapen en morgen rot je maar op. Ik hoef je niet meer te zien." Inge draaide zich om en deed haar ogen dicht.

"Lieverd," probeerde Kees haar te sussen. "Het stelt niets voor, ik... Nou ja, we hebben het misschien een paar keer gedaan. Dan staan we nu quitte, deal? Ik vergeef en vergeet jouw misser van vorig jaar en ik zal het niet meer doen."

"Beloof je dat?"

"Absoluut!"

Kees lag nog lang wakker die nacht en dacht aan de affaire die Inge vorig jaar met haar baas had. Het was puur toeval dat hij erachter was gekomen en vroeg zich ineens af of Inge nog steeds met haar baas neukte. Hij besloot dat hij naar Inge's werk zou gaan zodra ze weer moest overwerken.

"Ik ben vanavond laat thuis, de directeur is een paar dagen in het buitenland dus wij moeten alles regelen," zei Inge terwijl ze wat fruit en brood in haar tas stopte. Kees knikte alleen maar en het gevoel dat Inge glashard stond te liegen liet hem niet los.

Inge belde Kees steevast elke dag rond een uur of 5, zo ook vandaag. "We gaan nu eten met elkaar en dan gaan we door tot een uur of 11. Wacht maar niet op mij."

Kees reageerde zoals hij altijd deed: "Doe je voorzichtig als je straks naar huis rijdt? En bel me dan even."

Rond een uur of 6 fietste hij naar het kantoor waar Inge werkte en verstopte zich zo dat hij goed uitzicht had op het kantoor. Plots zag hij Inge achter het verlichte raam en vlak daarna ook haar baas. "In het buitenland, wat een bullshit," zei Kees binnensmonds en vloekte hardgrondig. Hij bedacht zich niet en stuurde een appje in de groepsapp die hij had met zijn vrienden. Het enige dat hij stuurde was: 22.30, hoek Lindenlaan/Parkweg. Ik heb een ongewillige slet gevonden, echt ongewillig

Om 22.30 stonden alle vrienden van Kees om hem heen en Kees legde uit wat de bedoeling was. "Over ongeveer een kwartier komt er een dame op de fiets langs die het verdient om geneukt te worden door ons. En niet zomaar neuken. Nee, keihard rammen in alle gaten die ze heeft. Ze mag overal worden geslagen en als ze zich niet gedraagt dan binden we haar vast. Leo, heb jij dat pand van vorige week nog beschikbaar?" Leo knikte opgewonden en alle mannen knikten goedkeurend. "Waar heb je haar gevonden?" vroeg Bram.

"Geen vragen stellen, gewoon neuken. Ze moet eens leren dat ze mij niet kan bedonderen," zei Kees grimmig en de blik in zijn ogen voorspelde niet veel goeds.

Inge lag ondertussen op de tafel in de kantine en haar baas, Tinus, likte haar heerlijk. "Oh ja," kirde ze. "Ga door!" Tinus duwde een vinger in haar soppende kut en bewoog deze heen en weer. Inge kreunde luid. Plots voelde ze dat Tinus zijn vinger in haar kont wilde duwen, maar ze duwde zijn hand weg. "Daar hou ik niet van, dat weet je." Ze kwam overeind zitten en de magie was weg. "Ik ga naar huis," zei Inge en begon zich aan te kleden.

"Ah, toe," smeekte Tinus. "Het spijt me! We hebben nog helemaal niet gevreeŽn! Ga niet weg, anders moet ik weer een week wachten."

"Sorry, volgende week weer. Ik zie dat het ook al half 11 is geweest. Tot morgen." Inge gaf Tinus en kus en liep naar buiten. Ze haalde haar fiets van het slot en fietste nietsvermoedend naar huis.

Als ze over het onverlichte fietspad rijdt moet ze even weer denken aan de gedachten van gisteravond, toen ze grinnikend achter elke struik een verkrachter verwachtte. Dat ze enkele seconden later daadwerkelijk van haar fiets werd gesleurd had ze niet bedacht. Ze gilde en begon direct om zich heen te schoppen, maar ze merkte al snel dat haar cursus zelfverdediging nutteloos was. "Hou je bek, kutwijf," hoort ze iemand fluisteren in haar oor. Ze schrok toen ze de stem van Kees herkende.

"Nou, haha! Leuk geprobeerd, Kees. Laat me nu maar weer los," lacht Inge zenuwachtig.

"Nee, ik ga jou eindelijk eens een keer neuken zoals ik dat altijd al heb willen doen. Oh ja, ik heb hulp meegenomen."

De ogen van Inge waren al aan het donker gewend en ook al zag ze geen gezichten, ze wist dat Bram, Joep en Leo er ook waren. Inge bedacht zich niet en gaf Kees een knietje en rende weg. Of althans, dat probeerde ze. Iemand greep haar been en ze viel met haar gezicht vol op het betonnen fietspad. "Laat me los, klootzak!" gilde ze. "Schoften!" Ze werd meegesleept; over het fietspad, door de brandnetels, door de struiken en uiteindelijk werd ze voortgetrokken over het asfalt van het industrieterrein. Ze hoorde ergens vaag een overheaddeur opengaan voordat ze het bewustzijn verloor.

Inge werd proestend wakker omdat iemand water in haar gezicht gooide. "Wakker worden, jij smerig bedriegend kutwijf!" Kees schreeuwde keihard in haar oor en even was ze gedesoriŽnteerd. Ze probeerde haar armen en benen te bewegen, maar merkte dat ze was vastgebonden aan een of andere steiger. Ook zag ze verschrikt dat ze volledig naakt was.

"Kijk eens aan, ons neukertje van vannacht; Inge!" Bram ging grijnzend voor haar staan en bekeek haar van top tot teen. Inge keek brutaal terug en dat leverde haar een klap in haar gezicht op. Ze zag dat Bram en Joep er ook bij waren komen staan en alle vier grijnsden ze onheilspellend.

"Als ik meewerk, mag ik dan gaan?" vroeg Inge met een klein stemmetje. De mannen begonnen allemaal te lachen. "Natuurlijk. Doe wat wij zeggen en dan laten we je gaan," zei Bram.

"Nou, ga je gang dan maar," zei Inge en sloot haar ogen.

De mannen lieten het zich niet 2x vertellen en deden allemaal hun kleren uit. Inge voelde ineens overal handen en dacht wanhopig aan Tinus en aan alle keren dat ze seks hebben gehad. Tinus was lief en zachtaardig. Deze mannen, inclusief haar man Kees, waren ruw en hardhandig. Ze zat te wachten op dat heerlijke gevoel in haar buik en verwachtte half dat haar lichaam wel zou reageren. Toen dat niet gebeurde raakte ze in paniek en dacht aan alles wat ze met haar zouden kunnen gaan doen. Inge begon keihard te gillen, zo hard dat de mannen stopten met wat ze aan het doen waren. "Vieze gore klootzakken, laat me gaan of ik krijs alles bij elkaar! En geef ik jullie aan bij de politie!"

Iedereen, behalve Kees, begonnen keihard te lachen en voor Inge het wist snoerden ze haar de mond door er een rubber bal in te stoppen. "Gil maar, Inge. Niemand zal je horen. En als wij klaar met je zijn, komt er waarschijnlijk helemaal geen geluid meer uit," zei Joep. Hij maakte Inge los en hield haar stevig vast. Bram trok een been omhoog zonder ook maar enig voorwerk te verrichten ramde hij zijn half stijve lul in haar kut. "Godver, ze is kurkdroog!" foeterde Bram.

"Gewoon neuken, ze wordt toch wel nat," zei Kees en kneep venijnig in haar borsten.

"Zet haar maar op handen en knieŽn, dan hebben we er allemaal wat aan," commandeerde Joep. Inge werd in de gewenste positie gezet, en kreeg direct de lul van Bram in haar mond nadat de bal uit haar mond was gehaald. "Niet alleen haar kut is droog," zuchtte Bram en neukte Inge diep in haar keel.

Inge begon te kokhalzen en dat maakte Bram alleen maar geiler. Hij neukte haar keel zo diep als hij kon en Inge begon als vanzelf heftig te kwijlen. Joep maakte zich gereed om haar in haar kut te neuken en nam achter haar plaatst. Zonder waarschuwing ramde hij zijn lul in haar kut en begon hard en diep te stoten. Inge deed haar ogen weer dicht en hoopte vurig dat het zo klaar zou zijn. Ze wist niet wie haar neukte, dat deed er ook niet toe, en nog steeds zat ze te wachten op een reactie van haar lichaam. Joep ramde en beukte erop los en Inge merkte dat het pijn begon te doen. Intussen was Bram klaargekomen en Inge spuugde zijn sperma direct uit. "Godver, slet! Oplikken!" Bram greep Inge bij haar haar en duwde haar gezicht in de sperma. "Alles oplikken!" Inge probeerde haar hoofd te draaien, maar de greep van Bram was te sterk. Ze begon het sperma van de vloer te likken en begon daarna weer over te geven. Wederom werd ze met haar gezicht in haar eigen kots geduwd.

Kees hield zich nog wat afzijdig en begon zich af te vragen of dit wel zo'n goed plan was geweest. Wat er ook gebeurde, zijn huwelijk met Inge was vrijwel zeker voorbij. Dan kon hij het er beter nog wat van nemen, en voegde de daad bij het woord. Hij nam de plaats van Bram in en duwde zijn lul ook diep in haar strot. "Zuigen, kreng. Jij godvergeten klerewijf! Zuigen! Ik weet dat je liever de pik van je baas zuigt, maar deze zal je ook klaar zuigen. Kuthoer!" Kees merkte dat hij boos werd en ramde zijn lul ongecontroleerd heen en weer.

"He Kees! Hoe is ze anaal? Nog lekker strak of heb je haar al uitgewoond?" riep Chris.

"Nog maagd," grijnsde Kees en vond dat hij het recht had om als eerste te gaan. Hij maakte aanstalten om achter Inge plaats te nemen, maar werd vervolgens door Bram en Chris beet gepakt. "En jij?" vroeg Chris. "Ben jij ook nog maagd daar?"

To be continued...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Neukslet Tegen Wil En Dank - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net